Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:16:51

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 845149 razy)
0 u¿ytkowników i 17 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Betti
Go¶æ
« Odpowiedz #300 : Luty 04, 2010, 20:08:55 »

Nie wiem czemu sie czepiacie akurat tej ksiazki ,bo tak naprawde kazda kosztuje i nik nie daje nic za daemo ,kazdy chce zarobic.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #301 : Luty 04, 2010, 20:44:09 »

Tak sobie my¶lê, ¿e ta ksi±¿ka jak i wszystkie sesje to taki naci±gany poradnik dla ³atwowiernych i w dodatku dla tych opó¼nionych w rozwoju lub z zespo³em Downa

Atreq, trochê chybi³e¶.
Phirioori jest ezoterykiem, ale z moich obserwacji wynika, ¿e nie jest zwolennikiem PCH, ni p. Lucyny £obos.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #302 : Luty 04, 2010, 20:57:06 »

W internecie jest mnóstwo ogólnie dostêpnych przekazów, wiele z nich bardzo ciekawych i du¿o bardziej przekonuj±cych ni¿ przekazy pani Lucyny do tego s± z darmo.Ich przekaz w odró¿nieniu od przekazów pani L.  jest bardzo pozytywny,nie oparty na zastraszaniu a na mi³o¶ci i zrozumieniu i akceptacji.
Jeden przyk³ad- http://www.nameya.net/texts/Przekazy/prz_lista.htm
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #303 : Luty 04, 2010, 21:01:22 »

po ile ta ksi±¿ka?

enkibiznes siê krêci oj krêci i to coraz szybciej U¶miech
wszak 2012 ju¿ blisko i trzeba siê zd±¿yæ nachapaæ Jêzyk

Ksi±¿ki do filozofii te¿ dla kasy sa pisane.
M³odzie¿ po¿ytku wielkiego z nich nie czerpie,co widaæ po niektórych tekstach ,bo rozumu filozoficznego nijak dopatrzeæ siê w nich nie mogê. U¶miech U¶miech

=================================================

Tak sobie my¶lê, ¿e ta ksi±¿ka jak i wszystkie sesje to taki naci±gany poradnik dla ³atwowiernych i w dodatku dla tych opó¼nionych w rozwoju lub z zespo³em Downa

Czemu nie szanujesz ludzi opó¼nionych w rozwoju i z zespolem Downa?

Czemu uwa¿asz,¿e ich lektura ma siê tak dramatycznie ró¿niæ od Twojej?

Jeste¶ m±drzejszy my¶lisz od innych ludzi?

Na¶miewasz siê z u³omnych-przypisuj±c im jednocze¶nie lekturê,któr± gardzisz,z której siê wysmiewasz?

Czy to takie ¶mieszne,¿e ktos czyta takie ksi±zki?

Czy to takie ¶mieszne,¿e kto¶ ¿yje z zespo³em Downa i musi w/g Ciebie takie ksi±¿ki czytaæ?

Czy tak uczysz swoje owieczki?

Tez taki dowcip wyostrzony maj± ci,co Tobie na codzieñ towarzyszyc musz±?

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2010, 21:13:22 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #304 : Luty 04, 2010, 21:14:04 »

Koñczymy ju¿ oftopa i wracamy do tematu.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #305 : Luty 04, 2010, 21:33:14 »

Reakcje jednak s± b³yskawiczne - pierwsze g³osy obronne ju¿ po 28 minutach. Nie Darku, nie chybi³em, bo post nie mia³ na celu dogryzienie Phi. T± - aktualn± - wypowiedzi± popsujê ten test, ale wcze¶niej móg³bym siê za³o¿yæ, ¿e do jutra by³aby ca³a kolejka oburzonych na mnie o u¿yte s³ownictwo, brak szacunku dla innych czy tez l¿enie - i jak najbardziej s³usznie. Na post Phi nikt nie zareagowa³... Dalszy przebieg ujawni³by hipokryzjê wielu z forumowiczów.

Tak, to mia³ byæ sprawdzian "wyczulenia" forumowiczów, szkoda, ¿e tak wcze¶nie przerwany...

Dla jasno¶ci - ¶lepo wierz±cych w pogadanki £obos jak najbardziej nazwa³bym ³atwowiernymi czy tez mocniej - naiwniakami - dlaczego, ju¿ wielokrotnie wyja¶nia³em. Natomiast s³owa w stylu "opó¼nieni w rozwoju" czy te¿ "z zespo³em Downa" by³yby  chybione i nie na miejscu. Do tego obra¼liwe i wyszydzaj±ce chorobê/osoby na ni± cierpi±ce. Dlatego - je¿eli pozwolicie - zaedytujê post.

edit:
zanim kto¶ powie, ¿e teraz chroniê w³asn± dupê - mo¿ecie zapytaæ siê Janneth b±d¼ Janusza kiedy otrzymali info z opisem moich zamiarów i rodzaju przeprowadzenia testu. Zamierza³em nieco d³u¿nej poczekaæ z wklejeniem powy¿szej wiadomo¶ci lecz widzê, ¿e dojdzie znowu do offa i sprzeczek, chocia¿ wtedy wiêcej osób wykaza³oby siê hipokryzj±...
S³owa: "to taki naci±gany poradnik dla ³atwowiernych i w dodatku dla tych opó¼nionych w rozwoju lub z zespo³em Downa" s± praktycznie cytatem [podkre¶lenie - s³owo w s³owo] z postu Phi, na który to nikt nie oburza³ siê, ba- nawet nikt nie zareagowa³ - Ty Kocie równie¿... Ale¿ hipokryzja, stronniczo¶æ i przejaw nienawi¶ci. Nie ma to jak strzeliæ sobie samobója Kocie.

tekst postu Phi:
"no bo biblia to taki przestarza³y poradnik dla rolników Mrugniêcie  i w dodatku dla tych opó¼nionych w rozwoju
lub z zespo³em Downa
"
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2010, 21:46:09 wys³ane przez arteq » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #306 : Luty 04, 2010, 21:49:00 »

Cytat: qrteq
z postu Phi, na który to nikt nie oburza³ siê, ba- nawet nikt nie zareagowa³ -

Mylisz siê, >Janeth< wywali³a tego posta do ¶mietnika i Phi otrzyma³ -.

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #307 : Luty 04, 2010, 21:59:59 »

Nie mylê siê Darku. Zobacz kiedy powsta³ post, a kiedy zosta³ usuniêty - tak, w wyniku mojego zg³oszenia z³amania regulaminu - to raz [minê³o nieco czasu - zapewniam, ¿e znacznie wiêcej ni¿ w przypadku wywalenia tej dyskusji przez Ciebie do w±tku "wyra¼ siebie", czy te¿ hipokryzyjnej reakcji Kota]. NIKT w tym czasie nie wyrazi³ jakiegokolwiek zastrze¿enia co do u¿ytych przez Phi s³ów i okre¶leñ, ani te¿, ¿e s± one obra¼liwe.
Tak, w koñcu post wyl±dowa³ w ¶mietniku.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #308 : Luty 04, 2010, 22:07:34 »

Ty zawsze chcesz pokazaæ jak±¶ swoj± "racjê".
Ale,¿e ludzi nie szanujesz,to nie musisz pokazywaæ,bo to fakt nudny,jak flaki z olejem.
To taki forumowy aksjomacik. U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #309 : Luty 04, 2010, 22:24:25 »

Kocie - Twoje ¿ale o brak szacunku skieruj raczej do Phi. Ja jedynie zacytowa³em go aby ukazaæ hipokryzjê panuj±c± w¶ród wielu osób z tego forum - tak¿e i Twoj±. Twoje aktualne popisywanie tego nie zmieni.

Reakcje jednak s± b³yskawiczne - pierwsze g³osy obronne ju¿ po 28 minutach. Nie Darku, nie chybi³em, bo post nie mia³ na celu dogryzienie Phi. T± - aktualn± - wypowiedzi± popsujê ten test, ale wcze¶niej móg³bym siê za³o¿yæ, ¿e do jutra by³aby ca³a kolejka oburzonych na mnie o u¿yte s³ownictwo, brak szacunku dla innych czy tez l¿enie - i jak najbardziej s³usznie. Na post Phi nikt nie zareagowa³... Dalszy przebieg ujawni³by hipokryzjê wielu z forumowiczów.

Tak, to mia³ byæ sprawdzian "wyczulenia" forumowiczów, szkoda, ¿e tak wcze¶nie przerwany...

Dla jasno¶ci - ¶lepo wierz±cych w pogadanki £obos jak najbardziej nazwa³bym ³atwowiernymi czy tez mocniej - naiwniakami - dlaczego, ju¿ wielokrotnie wyja¶nia³em. Natomiast s³owa w stylu "opó¼nieni w rozwoju" czy te¿ "z zespo³em Downa" by³yby  chybione i nie na miejscu. Do tego obra¼liwe i wyszydzaj±ce chorobê/osoby na ni± cierpi±ce. Dlatego - je¿eli pozwolicie - zaedytujê post.

edit:
zanim kto¶ powie, ¿e teraz chroniê w³asn± dupê - mo¿ecie zapytaæ siê Janneth b±d¼ Janusza kiedy otrzymali info z opisem moich zamiarów i rodzaju przeprowadzenia testu. Kocie - info dedykowane dla Ciebie hipokryto. Zamierza³em nieco d³u¿nej poczekaæ z wklejeniem powy¿szej wiadomo¶ci lecz widzê, ¿e dojdzie znowu do offa i sprzeczek, chocia¿ wtedy wiêcej osób wykaza³oby siê hipokryzj±...
S³owa "to taki naci±gany poradnik dla ³atwowiernych i w dodatku dla tych opó¼nionych w rozwoju lub z zespo³em Downa" s± praktycznie cytatem [podkre¶lenie - s³owo w s³owo] z postu Phi, na który to nikt nie oburza³ siê, ba- nawet nikt nie zareagowa³ - Ty Kocie równie¿... Ale¿ hipokryzja, stronniczo¶æ i przejaw nienawi¶ci. Nie ma to jak strzeliæ sobie samobója Kocie.

Wymy¶l co¶ z sensem na te kompromituj±ce,szowinistyczne b³azenady.

Powracaj±c do tematu ja nie waha³em siê,jak zapewne i wielu kalekich-powiêkszyæ grono zadowolonych z posiadania tej pozycji.
Co prawda tre¶æ mi znana jest w przewa¿aj±cej objêto¶ci ale na znak solidarno¶ci z autorem i chêci posiadania tej cegie³ki wk³adu w misji wype³nieniu-zakup drog± kupna poczyni³em.
Cena 35 PLN brutto. U¶miech U¶miech

To nie b³azenada Kocie - to dowód na Twoj± stronniczo¶æ i hipokryzjê. Fakty s± jakie s±. Pomimo tego nadal w to brniesz i nadal siê o¶mieszasz. No i dlaczego zacytowa³e¶ mój prawie ca³y post, jedynie skrzêtnie wycinaj±c cytat Phi, który jest dla Ciebie bardzo niewygodnym w odniesieniu do "obiektywnego" Twojego zachowania?

Misji? Czy¿ nie tak dawno pow±tpiewa³e¶ w l±dowanie na Ksiê¿ycu - tocz±c równie¿ spory ze mn± - ¿e niby nie by³o komputerów wtedy. Nagle przycich³e¶ gdy okaza³o siê, ¿e samcio/£obos których cegie³ki kupujesz [Twoja wola] w której to sesji potwierdzili to l±dowanie. Tak¿e niezrêczna sytuacja. Du¿o ich ostatnio...
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #310 : Luty 04, 2010, 22:38:58 »

Ja stwierdzi³em fakt,¿e pisz±c jeden z powy¿szych postów- uwa¿asz ludzi opó¼nionych w rozwoju i z zespo³em Downa,jako kwalifikowanych odbiorców przekazów En-Ki.
Piszesz te m±dro¶ci z szyderstwem do tej grupy ludzi,bo to oni w/g Ciebie czytaj± te przekazy.
Jednocze¶nie zapominaj±c siê przy okazji (bo chcia³by¶ wygl±dac na takiego,co wszystkich mi³uje)dzielisz wyra¼nie ludzi na kategorie.
Jest to dla Ciebie B£AZENADA,¿e podnosze ten temat ale to wcale nie jest ¶mieszne.
W nienaw¶ci swej zdarzaj± Ci siê momenty,kiedy rozum Twój nad rozs±dkiem nie pod±¿a i odkrywa prawdziwe oblicze Twoje,które chcia³by¶ na tym forum ukryæ.
"Na tym forum" piszê,bo w ¿yciu codziennym zapewne nie musisz udawaæ DOBREGO.
Tu chcia³by¶ jeszcze namieszaæ ale Ci siê nie uda,gdy bêdziesz ludzi poniewiera³.
Dostaniesz swoj± nagrodê.HEHE. U¶miech U¶miech
 U¶miech Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2010, 22:42:52 wys³ane przez kot » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #311 : Luty 04, 2010, 23:14:11 »

Dlaczego nie czytasz tego co wyra¼nie napisa³em - nie uwa¿am fanów samcia/£obos za u³omnych, upo¶ledzonych. Przeczytaj - tak napisa³em w poprzednich postach. Takie okre¶lenia uwa¿am za chybione i obra¼liwe - co równie¿ wyra¼nie napisa³em:
Dla jasno¶ci - ¶lepo wierz±cych w pogadanki £obos jak najbardziej nazwa³bym ³atwowiernymi czy tez mocniej - naiwniakami - dlaczego, ju¿ wielokrotnie wyja¶nia³em. Natomiast s³owa w stylu "opó¼nieni w rozwoju" czy te¿ "z zespo³em Downa" by³yby  chybione i nie na miejscu. Do tego obra¼liwe i wyszydzaj±ce chorobê/osoby na ni± cierpi±ce.
Przecie¿ te okre¶lenia to cytaty z postu Phi [czy to podwa¿ysz?] który - co udowodni³em - nikomu nie przeszkadza³ bo by³ g³ównie wycelowany w KK. Nie widzia³em wtedy nikogo z obroñców szacunku do ludzi - Ty tak¿e milcza³e¶. Chcia³em wykazaæ mocn± stronniczo¶æ w os±dach niektórych forumowiczów i zrobi³em to - jak okaza³o siê, na nieszczê¶cie dla Ciebie. Swój zamiar, opisane postêpowanie potrafiê udowodniæ - napisa³em o tym do Janusza i Janneth zanim umie¶ci³em post na forum. Dlatego Twoja linia obrony nie ma racji bytu. Po prostu okaza³e¶ siê jedn± z pierwszych ciem które za¶lepione podlecia³y zbyt blisko ¶wiecy. Dlaczego masz ¿al do mnie o w³asne zachowanie.

Kocie wpad³e¶ w sid³a w³asnej stronniczo¶ci któr± mo¿na nazwaæ hipokryzj± i masz do mnie o to pretensje. Teraz próbujesz manipulacj± i wybiórczo¶ci± czytania zdañ w moim po¶cie ratowaæ swój nadwyrê¿ony wizerunek. Np. uparcie piszesz, ¿e dla mnie zaistnia³a sytuacja, czyli Twoja i innych stronniczo¶æ jest b³azenad± - pomimo, ¿e ja stanowczo temu zaprzeczy³em. Wk³adasz w moje usta s³owa których nie wypowiedzia³em, ba - mówi³em wrêcz przeciwnie. Zarzucasz mi w swoich osadach nak³adanie masek, udowodni³em, ¿e to Ty je zak³adasz w zale¿no¶ci od sytuacji.

Mo¿esz mieæ o mnie zadanie jakie tylko chcesz, lecz nie zmieni to tego jak zachowa³e¶ siê na forum.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #312 : Luty 04, 2010, 23:43:19 »

Najpierw wy¶miewasz ³atwowiernych i opó¼nionych w rozwoju i chorych na zespó³ Downa -a na moje protesty odpowiadasz,¿e to ja wpad³em we w³asne sid³a.

Ty jeste¶ w porz±dku.

Moja reakcja by³a kompromituj±ca zapewne.

Czyje zachowanie kompromituje moje reakcja?   Reakcja na wy¶miewanie siê z choroby .Choroby pora¿enia uk³adu nerwowego na przyk³ad,której nastêpstwem ma w/g Ciebie wnioskujê ³atwowierno¶c.

£atwowierno¶æ przez Ciebie wy¶miewana,bo Ci ludzie w/g ciebie nie posiadaj± zdolno¶ci oceny sytuacji?Bo s± chorzy?

Bo Twoja ocena jest bardziej warto¶ciowa?

Chcesz wy¶miewaæ ich wybór,bo jest inny od Twojego?

Wiesz,jak siê czuje niepe³nosprawny,który przeczyta³ Twoje brednie?

Wiesz,jak czuje siê cz³owiek,który musi znosiæ Twoj± arogancjê a choroba pozbawia go si³y na walkê ze schamieniem tego ¶wiata?

Beznadziejny jeste¶-próbuj±c na mnie zwaliæ winê za swoje nieodpowiedzialne i kompromituj±ce z³ogi Twojego mózgu. U¶miech U¶miech 
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #313 : Luty 05, 2010, 00:27:16 »

S³ónce, ale¿ ca³y czas siê pytam dlaczego nie podj±³e¶ tego tematu wcze¶niej - kiedy Phi u¿y³ s³ów które ZACYTOWA£EM. Gdzie wtedy by³e¶? Sprowokowa³em aby uzmys³owiæ/udowodniæ, ¿e pomimo zapewnieñ o szacunku, o wra¿liwo¶ci na krzywdê innych s± to tylko s³owa, puste, nieprawdziwe s³owa.

Kocie kiedy dotrze do Ciebie to co napisa³em ju¿ kilka razy - jestem przeciwny s³owom Phi, ca³kowicie przeciwny. To nie ja wy¶miewa³em siê z choroby tylko Phi - i wtedy nie reagowa³e¶. Gdzie wtedy by³e¶, hê? Dlaczego nie wyra¿a³e¶ oburzenia? Ja jedynie ZACYTOWA£EM jego s³owa - w jakim celu - opisa³em. Ile razy mam zacytowaæ swoj± wypowied¼ aby do Ciebie dotar³o?
Mia³em na celu udowodniæ hipokryzjê - i to siê uda³o. Trzymasz siê jak ton±cy brzytwy zacytowanych s³ów Phi, s³ów z którymi w ¯ADEN SPOSÓB NIE UTO¯SAMIAM SIÊ, ba zdecydowanie jestem im przeciwny. Nie wy¶miewam siê z ¿adnej choroby - zbyt du¿o widzê ich na codzieñ. Ty natomiast wbrew moim jasnym wyja¶nieniom na si³ê wciskasz mi ogl±d i os±d jakiego dopu¶ci³ siê Phi.
Czy nie rozumiesz, ¿e z ka¿dym potêpieniem mnie bo zacytowa³em s³owa Phi pogr±¿asz siê coraz bardziej w hipokryzji?

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #314 : Luty 05, 2010, 00:39:23 »

Co Ty kadzisz?
Ja nic nie wiem na temat mojego fajnego kolegi PHI.
Ja nie wiem,czym zamydlaæ mi chcesz oczy.
Ja Twoim zachowaniem sie zbulwersowa³em.
Nie odwracaj uwagi od ¼ród³a istoty problemu.
Nienawidzisz ludzi!!!

Je¶li jest inaczej i kochasz ludzi proszê o deklaracjê.

Diabe³ wody ¶wiêconej siê boi i nie wyk±pie siê w niej.

Zatem Ty zadeklaruj,¿e kochasz nas.

Zadeklaruj,¿e nas forumowiczów wszystkich kochasz.

Inaczej Ci nie wierzê-mówiê tylko za siebiê. U¶miech U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #315 : Luty 05, 2010, 00:41:23 »

Wybacz arteq - masz chyba jakies muniu na moim punkcie,
W dodatku RO¦CISZ SOBIE prawo do zarz±dzania tre¶ci±, któr± wyra¿am, jesli siê z ni± nie zgadzasz.
Ok. nie podzielasz tego, czy jakiegokolwiek pogl±du. - Ale czy to upowaznia Ciê do ZARZ¡DZANIA tym pogladem Co¶

Zreszt±  roztrz±sasz jak±¶ sprawê któr± SAM umiesci³es w smietniku.

Natomiast Twoich "Niegrzecznych" zachowañ nikt nie wyrzycil do ¶mietnika.
Dlaczego???

Bo nikt nie jest tak ********** ¿eby uwa¿aæ i¿ powinien zajmowaæ siê twoim pogladem.

A to sie ogl±du "dopu¶ci³em" .. za dopuszczenie siê ogladu ..stos!
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2010, 00:46:13 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #316 : Luty 05, 2010, 01:33:17 »

Kocie - ale¿ wiem, ¿e nie chcesz dostrzegaæ s³ów Phi, nawet gdy je zacytujê. Wolisz wtedy mi przypisaæ ich autorstwo i uto¿samiaæ moje pogl±dy z tym cytatem - zapewne bardzo chcia³by¶ aby to by³o prawd±.
Nie mogê o nikim z forum powiedzieæ ¿e go kocham. Tak samo jak nie ma tutaj osób których bym nienawidzi³. S± osoby które lubiê, s± obojêtne, s± niestety - to tak¿e moja wina - do których czasami zdarza mi siê odczuwaæ co¶ na wzór niechêci, pomimo, ¿e nie chcê tego.

Phi, nie umieszcza³em w ¶mietniku Twojego postu - zg³osi³em natomiast do moderatorów jego tre¶æ jako ³ami±c± regulamin. Je¿eli boisz siê co¶ napisaæ to nie pisz, nie chowaj siê za gwiazdki - to dziecinne.

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #317 : Luty 05, 2010, 01:56:03 »

No i co¶ Ty nam tu wytlumaczy³?

Masz siê za wielkiego i nadal nie ma nawet przeprosin za chamstwo Twojej wielkiej osoby.
Nikt tego nie oczekiwa³,wiêc mo¿esz spokojnie i¶æ spaæ,bo nikogo nie oszuka³e¶-mo¿e zabi³e¶ ale to s± dla CIEBIE ¶miesnosteczki.
Czyli ka³owy z Ciebie nauczyciel-skoro nikogo na forum nie kochasz.
Jeste¶ ¿a³o¶niakiem,¿e ludzi nie kochsz.
Kto Ciê naj±³,¿e nas tu wszystkich pouczacz sugeruj±c,¿e w imieniu Ko¶cio³a Katolickiego dizia³asz,gdy wrêcz Ko¶ció³ winien Ci powiedziæ,¿e¶ WESZ lub nie WESZ  albo inna gnida b±d¼ nie gnida i gadania ubezw³asnowolnieni i niebezpieczni nie maj±.  U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2010, 02:29:44 wys³ane przez kot » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #318 : Luty 05, 2010, 02:29:18 »

Nie dzia³am w niczyim imieniu. Mówiê zawsze za siebie. Twoje sugestie, ¿e gdziekolwiek sugerowa³em, ¿e dzia³am w imieniu kogokolwiek s± k³amstwem. Ju¿ kiedy¶ Kiara pos±dza³a mnie o to - wtedy jednoznacznie wyja¶ni³em.
S± osoby które kocham, s± z którymi siê przyja¼niê - jak na razie nikt z tego forum. W przeciwieñstwie do wielu przypadków wiem co znaczy s³owo "mi³o¶æ" "przyja¼ñ" i nie dewaluujê ich. Jest wiele stanów emocjonalnych mylonych z mi³o¶ci± i przyja¼ni±.

Kocie, jak rozumiem oznakami i próbk± Twoich wznios³ych uczuæ jakimi darzysz ludzi jest u¿ywanie w stosunku do innych forumowiczów okre¶leñ w stylu "wesz" i "ka³owy...". Super.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #319 : Luty 05, 2010, 02:53:53 »

Tematem jest; "Wyra¼ siebie"
a nie...wy³a¼ z siebie Du¿y u¶miech

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #320 : Luty 05, 2010, 02:55:21 »

Co chcesz wiêc wnie¶æ do forum tego,jako  przedstawiciel Ko¶cio³a Katolickiego ,gdy deklarujesz,¿e NIKOGO TU NIE KOCHASZ ?
Ca³e zamieszanie Twoje zwi±zane by³o z tym,¿e KRK co¶ mówi o chyba mi³o¶ci-mo¿e siê mylê.

Czyli nikogo tu nie kochasz?

Co wiêc Ciebie tu trzyma?

Mo¿e siê odczep od nas skoro taki jest Twój stosunek do nas? Czemu siê wywy¿szasz,wy¶miewasz z niedoli

ludzkiej,nieznajdujesz akceptacji niczyjej PRAWIE,bo zachowanie Twoje jest z pora¿k±.

Jaki kurde jest z Ciebie chrze¶cijanin,skoro TY NIKOGO TU NIE KOCHASZ ?

PO CO NAUCZAÆ NAS CHCESZ,SKORO NAS NIE KOCHASZ?

CZEGO NAS CHCESZ NAUCZAÆ?

NIEZGADZAM SIÊ,BY¦ KOGOKOLWIEK NAUCZA£ TAK,JAK,JAK NIE POZWOLÊ NAUCZAÆ DZIECI PRZEZ PEDOFILA!!!!.
 U¶miech Mrugniêcie

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #321 : Luty 05, 2010, 03:46:32 »

Wyra¿am swoj± opiniê i dyskutujê - jak ka¿dy na forum. Nie mieniê siê nauczycielem - tych tutaj a¿ nadto. Nie kocham nikogo z tego forum, co nie znaczy, ¿e nie odczuwam sympatii, empatii, czy te¿ innych pozytywnych uczuæ. Kochaæ - to naprawdê du¿e i mocne s³owo - czêsto dewaluowane, na tym forum równie¿. To, ¿e wiele osób rozg³asza³o na prawo i lewo jak to kochaj± innych nie oznacza³o, ¿e jest tak naprawdê.
Nie szukam tutaj tak¿e akceptacji czy pocieszenia.

Tak, KRK zachêca i namawia do mi³o¶ci, do szacunku, do prawdy, uczciwo¶ci i przyzwoito¶ci. Nie wywy¿szam siê - wrêcz przeciwnie. Wbrew licznym zapewnieniom o bosko¶ci wielu z forumowiczów, uwa¿am, ¿e nie jestem boski - ba - nawet przy tym stanowczo siê upieram [zacytowaæ?]. Tak¿e uwa¿am, ¿e jako cz³owiek nie posiadam ¿adnych nadprzyrodzonych zdolno¶ci. Wiêc o co chodzi?

Je¿eli znasz jaki¶ pedofilów - id¼ niezw³ocznie na policjê, ja tak bym uczyni³.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #322 : Luty 05, 2010, 12:59:42 »

Okej.
Wyra¿aj swoj± opiniê-tylko rób to z klas±.
Nie obra¿aj ludzi -dziel±c ich na kategorie,bo w ten sposób sie wywy¿szasz-choæ piszesz,¿e wrêcz przeciwnie-czyli poni¿asz siê?
Nie poni¿aj siê zatem wiêcej,bo w Twoim wykonaniu te¿ jest to obra¼liwe,jak widaæ. U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #323 : Luty 05, 2010, 16:40:33 »

Sam nie wiesz czego chcesz - i tak ¼le i siak ¼le...
Dla pewnych celów [które ju¿ opisywa³em] u¿y³em s³ów [z któymi nie zgadzam siê] u¿ytych przez innych forumowiczów, co do których nie zg³asza³e¶ jakiegokolwiek protestu, a gdy zosta³y ¿ywcem zacytowane w moim po¶cie - podnios³e¶ larum.
Idê o zak³ad, ¿e gdybym u¿ywa³ stosowanych przez Ciebie okre¶leñ typu "ka³owy, wesz, gnida" znowu us³ysza³by jaki to jestem wredny - i w takim przypadku by³oby to jak najbardziej s³uszne. Szkoda, ¿e nie potrafi³by¶ dostrzec swojej hipokryzji - czego dowód da³e¶ ju¿ wczoraj. Czy to jest "klasa" wypowiedzi której stosowanie mi zalecasz? Dziêkujê, postojê. Zanim zaprzeczysz przypomnij sobie, ¿e mia³e¶ do mnie ¿al, ¿e pisz±c o "twarzy" pch u¿ywam samego nazwiska. Gdy raz u¿y³em imienia - us³ysza³em, ¿e nie powinienem bo to nie moja kole¿anka [i na szczê¶cie nie moja].
Jak widzê to w Twoich nienawistnych os±dach samo otworzenie przeze mnie ust jest ju¿ obra¼liwe.

a oddychaæ mi wolno?
W ¶wietle powy¿szego, swój jêzyk i swoje nakazy zachowaj dla kolegów z podwórka.
Doro¶nij, wtedy porozmawiamy.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #324 : Luty 05, 2010, 16:56:41 »

Sie robi szefuñciu ale nie licz na to,¿e to motywacja dla mnie z tym dorastaniem bêdzie.
Znowu siê wywy¿szasz-s±dz±æ,¿e nadziejê dajesz mi na rozmowê z TOB¡.
A oddychaæ Ci pozwalam,skoro pytasz mnie o zgodê. U¶miech Mrugniêcie
Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: