Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 23:35:16

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883240 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Betti
Gość
« Odpowiedz #300 : Luty 04, 2010, 20:08:55 »

Nie wiem czemu sie czepiacie akurat tej ksiazki ,bo tak naprawde kazda kosztuje i nik nie daje nic za daemo ,kazdy chce zarobic.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #301 : Luty 04, 2010, 20:44:09 »

Tak sobie myœlê, ¿e ta ksi¹¿ka jak i wszystkie sesje to taki naci¹gany poradnik dla ³atwowiernych i w dodatku dla tych opóŸnionych w rozwoju lub z zespo³em Downa

Atreq, trochĂŞ chybiÂłeÂś.
Phirioori jest ezoterykiem, ale z moich obserwacji wynika, Âże nie jest zwolennikiem PCH, ni p. Lucyny ÂŁobos.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Mobius
Gość
« Odpowiedz #302 : Luty 04, 2010, 20:57:06 »

W internecie jest mnĂłstwo ogĂłlnie dostĂŞpnych przekazĂłw, wiele z nich bardzo ciekawych i duÂżo bardziej przekonujÂących niÂż przekazy pani Lucyny do tego sÂą z darmo.Ich przekaz w odró¿nieniu od przekazĂłw pani L.  jest bardzo pozytywny,nie oparty na zastraszaniu a na miÂłoÂści i zrozumieniu i akceptacji.
Jeden przykÂład- http://www.nameya.net/texts/Przekazy/prz_lista.htm
kot
Gość
« Odpowiedz #303 : Luty 04, 2010, 21:01:22 »

po ile ta ksi¹¿ka?

enkibiznes siĂŞ krĂŞci oj krĂŞci i to coraz szybciej UÂśmiech
wszak 2012 ju¿ blisko i trzeba siê zd¹¿yÌ nachapaÌ Jêzyk

Ksi¹¿ki do filozofii te¿ dla kasy sa pisane.
MÂłodzieÂż poÂżytku wielkiego z nich nie czerpie,co widaĂŚ po niektĂłrych tekstach ,bo rozumu filozoficznego nijak dopatrzeĂŚ siĂŞ w nich nie mogĂŞ. UÂśmiech UÂśmiech

=================================================

Tak sobie myœlê, ¿e ta ksi¹¿ka jak i wszystkie sesje to taki naci¹gany poradnik dla ³atwowiernych i w dodatku dla tych opóŸnionych w rozwoju lub z zespo³em Downa

Czemu nie szanujesz ludzi opóŸnionych w rozwoju i z zespolem Downa?

Czemu uwa¿asz,¿e ich lektura ma siê tak dramatycznie ró¿niÌ od Twojej?

JesteÂś mÂądrzejszy myÂślisz od innych ludzi?

NaÂśmiewasz siĂŞ z uÂłomnych-przypisujÂąc im jednoczeÂśnie lekturĂŞ,ktĂłrÂą gardzisz,z ktĂłrej siĂŞ wysmiewasz?

Czy to takie Âśmieszne,Âże ktos czyta takie ksiÂązki?

Czy to takie œmieszne,¿e ktoœ ¿yje z zespo³em Downa i musi w/g Ciebie takie ksi¹¿ki czytaÌ?

Czy tak uczysz swoje owieczki?

Tez taki dowcip wyostrzony majÂą ci,co Tobie na codzieĂą towarzyszyc muszÂą?

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2010, 21:13:22 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #304 : Luty 04, 2010, 21:14:04 »

KoĂączymy juÂż oftopa i wracamy do tematu.

arteq
Gość
« Odpowiedz #305 : Luty 04, 2010, 21:33:14 »

Reakcje jednak sÂą bÂłyskawiczne - pierwsze gÂłosy obronne juÂż po 28 minutach. Nie Darku, nie chybiÂłem, bo post nie miaÂł na celu dogryzienie Phi. TÂą - aktualnÂą - wypowiedziÂą popsujĂŞ ten test, ale wczeÂśniej mĂłgÂłbym siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ, Âże do jutra byÂłaby caÂła kolejka oburzonych na mnie o uÂżyte sÂłownictwo, brak szacunku dla innych czy tez lÂżenie - i jak najbardziej sÂłusznie. Na post Phi nikt nie zareagowaÂł... Dalszy przebieg ujawniÂłby hipokryzjĂŞ wielu z forumowiczĂłw.

Tak, to miaÂł byĂŚ sprawdzian "wyczulenia" forumowiczĂłw, szkoda, Âże tak wczeÂśnie przerwany...

Dla jasnoÂści - Âślepo wierzÂących w pogadanki ÂŁobos jak najbardziej nazwaÂłbym Âłatwowiernymi czy tez mocniej - naiwniakami - dlaczego, juÂż wielokrotnie wyjaÂśniaÂłem. Natomiast sÂłowa w stylu "opóŸnieni w rozwoju" czy teÂż "z zespoÂłem Downa" byÂłyby  chybione i nie na miejscu. Do tego obraÂźliwe i wyszydzajÂące chorobĂŞ/osoby na niÂą cierpiÂące. Dlatego - jeÂżeli pozwolicie - zaedytujĂŞ post.

edit:
zanim ktoÂś powie, Âże teraz chroniĂŞ wÂłasnÂą dupĂŞ - moÂżecie zapytaĂŚ siĂŞ Janneth bÂądÂź Janusza kiedy otrzymali info z opisem moich zamiarĂłw i rodzaju przeprowadzenia testu. ZamierzaÂłem nieco dÂłuÂżnej poczekaĂŚ z wklejeniem powyÂższej wiadomoÂści lecz widzĂŞ, Âże dojdzie znowu do offa i sprzeczek, chociaÂż wtedy wiĂŞcej osĂłb wykazaÂłoby siĂŞ hipokryzjÂą...
S³owa: "to taki naci¹gany poradnik dla ³atwowiernych i w dodatku dla tych opóŸnionych w rozwoju lub z zespo³em Downa" s¹ praktycznie cytatem [podkreœlenie - s³owo w s³owo] z postu Phi, na który to nikt nie oburza³ siê, ba- nawet nikt nie zareagowa³ - Ty Kocie równie¿... Ale¿ hipokryzja, stronniczoœÌ i przejaw nienawiœci. Nie ma to jak strzeliÌ sobie samobója Kocie.

tekst postu Phi:
"no bo biblia to taki przestarzaÂły poradnik dla rolnikĂłw MrugniĂŞcie  i w dodatku dla tych opóŸnionych w rozwoju
lub z zespoÂłem Downa
"
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2010, 21:46:09 wysłane przez arteq » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #306 : Luty 04, 2010, 21:49:00 »

Cytat: qrteq
z postu Phi, na ktĂłry to nikt nie oburzaÂł siĂŞ, ba- nawet nikt nie zareagowaÂł -

Mylisz siĂŞ, >Janeth< wywaliÂła tego posta do Âśmietnika i Phi otrzymaÂł -.

arteq
Gość
« Odpowiedz #307 : Luty 04, 2010, 21:59:59 »

Nie mylê siê Darku. Zobacz kiedy powsta³ post, a kiedy zosta³ usuniêty - tak, w wyniku mojego zg³oszenia z³amania regulaminu - to raz [minê³o nieco czasu - zapewniam, ¿e znacznie wiêcej ni¿ w przypadku wywalenia tej dyskusji przez Ciebie do w¹tku "wyraŸ siebie", czy te¿ hipokryzyjnej reakcji Kota]. NIKT w tym czasie nie wyrazi³ jakiegokolwiek zastrze¿enia co do u¿ytych przez Phi s³ów i okreœleù, ani te¿, ¿e s¹ one obraŸliwe.
Tak, w koĂącu post wylÂądowaÂł w Âśmietniku.
kot
Gość
« Odpowiedz #308 : Luty 04, 2010, 22:07:34 »

Ty zawsze chcesz pokazaÌ jak¹œ swoj¹ "racjê".
Ale,Âże ludzi nie szanujesz,to nie musisz pokazywaĂŚ,bo to fakt nudny,jak flaki z olejem.
To taki forumowy aksjomacik. UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #309 : Luty 04, 2010, 22:24:25 »

Kocie - Twoje Âżale o brak szacunku skieruj raczej do Phi. Ja jedynie zacytowaÂłem go aby ukazaĂŚ hipokryzjĂŞ panujÂącÂą wÂśrĂłd wielu osĂłb z tego forum - takÂże i TwojÂą. Twoje aktualne popisywanie tego nie zmieni.

Reakcje jednak sÂą bÂłyskawiczne - pierwsze gÂłosy obronne juÂż po 28 minutach. Nie Darku, nie chybiÂłem, bo post nie miaÂł na celu dogryzienie Phi. TÂą - aktualnÂą - wypowiedziÂą popsujĂŞ ten test, ale wczeÂśniej mĂłgÂłbym siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ, Âże do jutra byÂłaby caÂła kolejka oburzonych na mnie o uÂżyte sÂłownictwo, brak szacunku dla innych czy tez lÂżenie - i jak najbardziej sÂłusznie. Na post Phi nikt nie zareagowaÂł... Dalszy przebieg ujawniÂłby hipokryzjĂŞ wielu z forumowiczĂłw.

Tak, to miaÂł byĂŚ sprawdzian "wyczulenia" forumowiczĂłw, szkoda, Âże tak wczeÂśnie przerwany...

Dla jasnoÂści - Âślepo wierzÂących w pogadanki ÂŁobos jak najbardziej nazwaÂłbym Âłatwowiernymi czy tez mocniej - naiwniakami - dlaczego, juÂż wielokrotnie wyjaÂśniaÂłem. Natomiast sÂłowa w stylu "opóŸnieni w rozwoju" czy teÂż "z zespoÂłem Downa" byÂłyby  chybione i nie na miejscu. Do tego obraÂźliwe i wyszydzajÂące chorobĂŞ/osoby na niÂą cierpiÂące. Dlatego - jeÂżeli pozwolicie - zaedytujĂŞ post.

edit:
zanim ktoÂś powie, Âże teraz chroniĂŞ wÂłasnÂą dupĂŞ - moÂżecie zapytaĂŚ siĂŞ Janneth bÂądÂź Janusza kiedy otrzymali info z opisem moich zamiarĂłw i rodzaju przeprowadzenia testu. Kocie - info dedykowane dla Ciebie hipokryto. ZamierzaÂłem nieco dÂłuÂżnej poczekaĂŚ z wklejeniem powyÂższej wiadomoÂści lecz widzĂŞ, Âże dojdzie znowu do offa i sprzeczek, chociaÂż wtedy wiĂŞcej osĂłb wykazaÂłoby siĂŞ hipokryzjÂą...
S³owa "to taki naci¹gany poradnik dla ³atwowiernych i w dodatku dla tych opóŸnionych w rozwoju lub z zespo³em Downa" s¹ praktycznie cytatem [podkreœlenie - s³owo w s³owo] z postu Phi, na który to nikt nie oburza³ siê, ba- nawet nikt nie zareagowa³ - Ty Kocie równie¿... Ale¿ hipokryzja, stronniczoœÌ i przejaw nienawiœci. Nie ma to jak strzeliÌ sobie samobója Kocie.

WymyÂśl coÂś z sensem na te kompromitujÂące,szowinistyczne bÂłazenady.

PowracajÂąc do tematu ja nie wahaÂłem siĂŞ,jak zapewne i wielu kalekich-powiĂŞkszyĂŚ grono zadowolonych z posiadania tej pozycji.
Co prawda treœÌ mi znana jest w przewa¿aj¹cej objêtoœci ale na znak solidarnoœci z autorem i chêci posiadania tej cegie³ki wk³adu w misji wype³nieniu-zakup drog¹ kupna poczyni³em.
Cena 35 PLN brutto. UÂśmiech UÂśmiech

To nie b³azenada Kocie - to dowód na Twoj¹ stronniczoœÌ i hipokryzjê. Fakty s¹ jakie s¹. Pomimo tego nadal w to brniesz i nadal siê oœmieszasz. No i dlaczego zacytowa³eœ mój prawie ca³y post, jedynie skrzêtnie wycinaj¹c cytat Phi, który jest dla Ciebie bardzo niewygodnym w odniesieniu do "obiektywnego" Twojego zachowania?

Misji? CzyÂż nie tak dawno powÂątpiewaÂłeÂś w lÂądowanie na KsiĂŞÂżycu - toczÂąc rĂłwnieÂż spory ze mnÂą - Âże niby nie byÂło komputerĂłw wtedy. Nagle przycichÂłeÂś gdy okazaÂło siĂŞ, Âże samcio/ÂŁobos ktĂłrych cegieÂłki kupujesz [Twoja wola] w ktĂłrej to sesji potwierdzili to lÂądowanie. TakÂże niezrĂŞczna sytuacja. DuÂżo ich ostatnio...
kot
Gość
« Odpowiedz #310 : Luty 04, 2010, 22:38:58 »

Ja stwierdzi³em fakt,¿e pisz¹c jeden z powy¿szych postów- uwa¿asz ludzi opóŸnionych w rozwoju i z zespo³em Downa,jako kwalifikowanych odbiorców przekazów En-Ki.
Piszesz te mÂądroÂści z szyderstwem do tej grupy ludzi,bo to oni w/g Ciebie czytajÂą te przekazy.
JednoczeÂśnie zapominajÂąc siĂŞ przy okazji (bo chciaÂłbyÂś wyglÂądac na takiego,co wszystkich miÂłuje)dzielisz wyraÂźnie ludzi na kategorie.
Jest to dla Ciebie BÂŁAZENADA,Âże podnosze ten temat ale to wcale nie jest Âśmieszne.
W nienawœci swej zdarzaj¹ Ci siê momenty,kiedy rozum Twój nad rozs¹dkiem nie pod¹¿a i odkrywa prawdziwe oblicze Twoje,które chcia³byœ na tym forum ukryÌ.
"Na tym forum" piszĂŞ,bo w Âżyciu codziennym zapewne nie musisz udawaĂŚ DOBREGO.
Tu chciaÂłbyÂś jeszcze namieszaĂŚ ale Ci siĂŞ nie uda,gdy bĂŞdziesz ludzi poniewieraÂł.
Dostaniesz swojÂą nagrodĂŞ.HEHE. UÂśmiech UÂśmiech
 UÂśmiech MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2010, 22:42:52 wysłane przez kot » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #311 : Luty 04, 2010, 23:14:11 »

Dlaczego nie czytasz tego co wyraÂźnie napisaÂłem - nie uwaÂżam fanĂłw samcia/ÂŁobos za uÂłomnych, upoÂśledzonych. Przeczytaj - tak napisaÂłem w poprzednich postach. Takie okreÂślenia uwaÂżam za chybione i obraÂźliwe - co rĂłwnieÂż wyraÂźnie napisaÂłem:
Dla jasnoÂści - Âślepo wierzÂących w pogadanki ÂŁobos jak najbardziej nazwaÂłbym Âłatwowiernymi czy tez mocniej - naiwniakami - dlaczego, juÂż wielokrotnie wyjaÂśniaÂłem. Natomiast sÂłowa w stylu "opóŸnieni w rozwoju" czy teÂż "z zespoÂłem Downa" byÂłyby  chybione i nie na miejscu. Do tego obraÂźliwe i wyszydzajÂące chorobĂŞ/osoby na niÂą cierpiÂące.
Przecie¿ te okreœlenia to cytaty z postu Phi [czy to podwa¿ysz?] który - co udowodni³em - nikomu nie przeszkadza³ bo by³ g³ównie wycelowany w KK. Nie widzia³em wtedy nikogo z obroùców szacunku do ludzi - Ty tak¿e milcza³eœ. Chcia³em wykazaÌ mocn¹ stronniczoœÌ w os¹dach niektórych forumowiczów i zrobi³em to - jak okaza³o siê, na nieszczêœcie dla Ciebie. Swój zamiar, opisane postêpowanie potrafiê udowodniÌ - napisa³em o tym do Janusza i Janneth zanim umieœci³em post na forum. Dlatego Twoja linia obrony nie ma racji bytu. Po prostu okaza³eœ siê jedn¹ z pierwszych ciem które zaœlepione podlecia³y zbyt blisko œwiecy. Dlaczego masz ¿al do mnie o w³asne zachowanie.

Kocie wpad³eœ w sid³a w³asnej stronniczoœci któr¹ mo¿na nazwaÌ hipokryzj¹ i masz do mnie o to pretensje. Teraz próbujesz manipulacj¹ i wybiórczoœci¹ czytania zdaù w moim poœcie ratowaÌ swój nadwyrê¿ony wizerunek. Np. uparcie piszesz, ¿e dla mnie zaistnia³a sytuacja, czyli Twoja i innych stronniczoœÌ jest b³azenad¹ - pomimo, ¿e ja stanowczo temu zaprzeczy³em. Wk³adasz w moje usta s³owa których nie wypowiedzia³em, ba - mówi³em wrêcz przeciwnie. Zarzucasz mi w swoich osadach nak³adanie masek, udowodni³em, ¿e to Ty je zak³adasz w zale¿noœci od sytuacji.

MoÂżesz mieĂŚ o mnie zadanie jakie tylko chcesz, lecz nie zmieni to tego jak zachowaÂłeÂś siĂŞ na forum.
kot
Gość
« Odpowiedz #312 : Luty 04, 2010, 23:43:19 »

Najpierw wyœmiewasz ³atwowiernych i opóŸnionych w rozwoju i chorych na zespó³ Downa -a na moje protesty odpowiadasz,¿e to ja wpad³em we w³asne sid³a.

Ty jesteÂś w porzÂądku.

Moja reakcja byÂła kompromitujÂąca zapewne.

Czyje zachowanie kompromituje moje reakcja?   Reakcja na wyÂśmiewanie siĂŞ z choroby .Choroby poraÂżenia ukÂładu nerwowego na przykÂład,ktĂłrej nastĂŞpstwem ma w/g Ciebie wnioskujĂŞ ÂłatwowiernoÂśc.

£atwowiernoœÌ przez Ciebie wyœmiewana,bo Ci ludzie w/g ciebie nie posiadaj¹ zdolnoœci oceny sytuacji?Bo s¹ chorzy?

Bo Twoja ocena jest bardziej wartoÂściowa?

Chcesz wyÂśmiewaĂŚ ich wybĂłr,bo jest inny od Twojego?

Wiesz,jak siĂŞ czuje niepeÂłnosprawny,ktĂłry przeczytaÂł Twoje brednie?

Wiesz,jak czuje siĂŞ czÂłowiek,ktĂłry musi znosiĂŚ TwojÂą arogancjĂŞ a choroba pozbawia go siÂły na walkĂŞ ze schamieniem tego Âświata?

Beznadziejny jesteÂś-prĂłbujÂąc na mnie zwaliĂŚ winĂŞ za swoje nieodpowiedzialne i kompromitujÂące zÂłogi Twojego mĂłzgu. UÂśmiech UÂśmiech 
arteq
Gość
« Odpowiedz #313 : Luty 05, 2010, 00:27:16 »

S³ónce, ale¿ ca³y czas siê pytam dlaczego nie podj¹³eœ tego tematu wczeœniej - kiedy Phi u¿y³ s³ów które ZACYTOWA£EM. Gdzie wtedy by³eœ? Sprowokowa³em aby uzmys³owiÌ/udowodniÌ, ¿e pomimo zapewnieù o szacunku, o wra¿liwoœci na krzywdê innych s¹ to tylko s³owa, puste, nieprawdziwe s³owa.

Kocie kiedy dotrze do Ciebie to co napisaÂłem juÂż kilka razy - jestem przeciwny sÂłowom Phi, caÂłkowicie przeciwny. To nie ja wyÂśmiewaÂłem siĂŞ z choroby tylko Phi - i wtedy nie reagowaÂłeÂś. Gdzie wtedy byÂłeÂś, hĂŞ? Dlaczego nie wyraÂżaÂłeÂś oburzenia? Ja jedynie ZACYTOWAÂŁEM jego sÂłowa - w jakim celu - opisaÂłem. Ile razy mam zacytowaĂŚ swojÂą wypowiedÂź aby do Ciebie dotarÂło?
Mia³em na celu udowodniæ hipokryzjê - i to siê uda³o. Trzymasz siê jak ton±cy brzytwy zacytowanych s³ów Phi, s³ów z którymi w ¯ADEN SPOSÓB NIE UTO¯SAMIAM SIÊ, ba zdecydowanie jestem im przeciwny. Nie wy¶miewam siê z ¿adnej choroby - zbyt du¿o widzê ich na codzieñ. Ty natomiast wbrew moim jasnym wyja¶nieniom na si³ê wciskasz mi ogl±d i os±d jakiego dopu¶ci³ siê Phi.
Czy nie rozumiesz, ¿e z ka¿dym potêpieniem mnie bo zacytowa³em s³owa Phi pogr¹¿asz siê coraz bardziej w hipokryzji?

kot
Gość
« Odpowiedz #314 : Luty 05, 2010, 00:39:23 »

Co Ty kadzisz?
Ja nic nie wiem na temat mojego fajnego kolegi PHI.
Ja nie wiem,czym zamydlaĂŚ mi chcesz oczy.
Ja Twoim zachowaniem sie zbulwersowaÂłem.
Nie odwracaj uwagi od ÂźrĂłdÂła istoty problemu.
Nienawidzisz ludzi!!!

JeÂśli jest inaczej i kochasz ludzi proszĂŞ o deklaracjĂŞ.

DiabeÂł wody ÂświĂŞconej siĂŞ boi i nie wykÂąpie siĂŞ w niej.

Zatem Ty zadeklaruj,Âże kochasz nas.

Zadeklaruj,Âże nas forumowiczĂłw wszystkich kochasz.

Inaczej Ci nie wierzĂŞ-mĂłwiĂŞ tylko za siebiĂŞ. UÂśmiech UÂśmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #315 : Luty 05, 2010, 00:41:23 »

Wybacz arteq - masz chyba jakies muniu na moim punkcie,
W dodatku ROÂŚCISZ SOBIE prawo do zarzÂądzania treÂściÂą, ktĂłrÂą wyraÂżam, jesli siĂŞ z niÂą nie zgadzasz.
Ok. nie podzielasz tego, czy jakiegokolwiek poglÂądu. - Ale czy to upowaznia CiĂŞ do ZARZÂĄDZANIA tym pogladem CoÂś

ZresztÂą  roztrzÂąsasz jak¹œ sprawĂŞ ktĂłrÂą SAM umiesciÂłes w smietniku.

Natomiast Twoich "Niegrzecznych" zachowaĂą nikt nie wyrzycil do Âśmietnika.
Dlaczego???

Bo nikt nie jest tak ********** Âżeby uwaÂżaĂŚ iÂż powinien zajmowaĂŚ siĂŞ twoim pogladem.

A to sie oglÂądu "dopuÂściÂłem" .. za dopuszczenie siĂŞ ogladu ..stos!
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2010, 00:46:13 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #316 : Luty 05, 2010, 01:33:17 »

Kocie - ale¿ wiem, ¿e nie chcesz dostrzegaÌ s³ów Phi, nawet gdy je zacytujê. Wolisz wtedy mi przypisaÌ ich autorstwo i uto¿samiaÌ moje pogl¹dy z tym cytatem - zapewne bardzo chcia³byœ aby to by³o prawd¹.
Nie mogĂŞ o nikim z forum powiedzieĂŚ Âże go kocham. Tak samo jak nie ma tutaj osĂłb ktĂłrych bym nienawidziÂł. SÂą osoby ktĂłre lubiĂŞ, sÂą obojĂŞtne, sÂą niestety - to takÂże moja wina - do ktĂłrych czasami zdarza mi siĂŞ odczuwaĂŚ coÂś na wzĂłr niechĂŞci, pomimo, Âże nie chcĂŞ tego.

Phi, nie umieszcza³em w œmietniku Twojego postu - zg³osi³em natomiast do moderatorów jego treœÌ jako ³ami¹c¹ regulamin. Je¿eli boisz siê coœ napisaÌ to nie pisz, nie chowaj siê za gwiazdki - to dziecinne.

kot
Gość
« Odpowiedz #317 : Luty 05, 2010, 01:56:03 »

No i coÂś Ty nam tu wytlumaczyÂł?

Masz siĂŞ za wielkiego i nadal nie ma nawet przeprosin za chamstwo Twojej wielkiej osoby.
Nikt tego nie oczekiwa³,wiêc mo¿esz spokojnie iœÌ spaÌ,bo nikogo nie oszuka³eœ-mo¿e zabi³eœ ale to s¹ dla CIEBIE œmiesnosteczki.
Czyli kaÂłowy z Ciebie nauczyciel-skoro nikogo na forum nie kochasz.
JesteÂś ÂżaÂłoÂśniakiem,Âże ludzi nie kochsz.
Kto CiĂŞ naj¹³,Âże nas tu wszystkich pouczacz sugerujÂąc,Âże w imieniu KoÂścioÂła Katolickiego diziaÂłasz,gdy wrĂŞcz KoÂśció³ winien Ci powiedziĂŚ,ÂżeÂś WESZ lub nie WESZ  albo inna gnida bÂądÂź nie gnida i gadania ubezwÂłasnowolnieni i niebezpieczni nie majÂą.  UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2010, 02:29:44 wysłane przez kot » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #318 : Luty 05, 2010, 02:29:18 »

Nie dziaÂłam w niczyim imieniu. MĂłwiĂŞ zawsze za siebie. Twoje sugestie, Âże gdziekolwiek sugerowaÂłem, Âże dziaÂłam w imieniu kogokolwiek sÂą kÂłamstwem. JuÂż kiedyÂś Kiara posÂądzaÂła mnie o to - wtedy jednoznacznie wyjaÂśniÂłem.
S¹ osoby które kocham, s¹ z którymi siê przyjaŸniê - jak na razie nikt z tego forum. W przeciwieùstwie do wielu przypadków wiem co znaczy s³owo "mi³oœÌ" "przyjaŸù" i nie dewaluujê ich. Jest wiele stanów emocjonalnych mylonych z mi³oœci¹ i przyjaŸni¹.

Kocie, jak rozumiem oznakami i prĂłbkÂą Twoich wzniosÂłych uczuĂŚ jakimi darzysz ludzi jest uÂżywanie w stosunku do innych forumowiczĂłw okreÂśleĂą w stylu "wesz" i "kaÂłowy...". Super.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #319 : Luty 05, 2010, 02:53:53 »

Tematem jest; "WyraÂź siebie"
a nie...wyÂłaÂź z siebie DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
kot
Gość
« Odpowiedz #320 : Luty 05, 2010, 02:55:21 »

Co chcesz wiĂŞc wnieœÌ do forum tego,jako  przedstawiciel KoÂścioÂła Katolickiego ,gdy deklarujesz,Âże NIKOGO TU NIE KOCHASZ ?
CaÂłe zamieszanie Twoje zwiÂązane byÂło z tym,Âże KRK coÂś mĂłwi o chyba miÂłoÂści-moÂże siĂŞ mylĂŞ.

Czyli nikogo tu nie kochasz?

Co wiĂŞc Ciebie tu trzyma?

MoÂże siĂŞ odczep od nas skoro taki jest TwĂłj stosunek do nas? Czemu siĂŞ wywyÂższasz,wyÂśmiewasz z niedoli

ludzkiej,nieznajdujesz akceptacji niczyjej PRAWIE,bo zachowanie Twoje jest z poraÂżkÂą.

Jaki kurde jest z Ciebie chrzeÂścijanin,skoro TY NIKOGO TU NIE KOCHASZ ?

PO CO NAUCZAÆ NAS CHCESZ,SKORO NAS NIE KOCHASZ?

CZEGO NAS CHCESZ NAUCZAÆ?

NIEZGADZAM SIÊ,BY¦ KOGOKOLWIEK NAUCZA£ TAK,JAK,JAK NIE POZWOLÊ NAUCZAÆ DZIECI PRZEZ PEDOFILA!!!!.
 UÂśmiech MrugniĂŞcie

arteq
Gość
« Odpowiedz #321 : Luty 05, 2010, 03:46:32 »

WyraÂżam swojÂą opiniĂŞ i dyskutujĂŞ - jak kaÂżdy na forum. Nie mieniĂŞ siĂŞ nauczycielem - tych tutaj aÂż nadto. Nie kocham nikogo z tego forum, co nie znaczy, Âże nie odczuwam sympatii, empatii, czy teÂż innych pozytywnych uczuĂŚ. KochaĂŚ - to naprawdĂŞ duÂże i mocne sÂłowo - czĂŞsto dewaluowane, na tym forum rĂłwnieÂż. To, Âże wiele osĂłb rozgÂłaszaÂło na prawo i lewo jak to kochajÂą innych nie oznaczaÂło, Âże jest tak naprawdĂŞ.
Nie szukam tutaj takÂże akceptacji czy pocieszenia.

Tak, KRK zachĂŞca i namawia do miÂłoÂści, do szacunku, do prawdy, uczciwoÂści i przyzwoitoÂści. Nie wywyÂższam siĂŞ - wrĂŞcz przeciwnie. Wbrew licznym zapewnieniom o boskoÂści wielu z forumowiczĂłw, uwaÂżam, Âże nie jestem boski - ba - nawet przy tym stanowczo siĂŞ upieram [zacytowaĂŚ?]. TakÂże uwaÂżam, Âże jako czÂłowiek nie posiadam Âżadnych nadprzyrodzonych zdolnoÂści. WiĂŞc o co chodzi?

JeÂżeli znasz jakiÂś pedofilĂłw - idÂź niezwÂłocznie na policjĂŞ, ja tak bym uczyniÂł.
kot
Gość
« Odpowiedz #322 : Luty 05, 2010, 12:59:42 »

Okej.
WyraÂżaj swojÂą opiniĂŞ-tylko rĂłb to z klasÂą.
Nie obraÂżaj ludzi -dzielÂąc ich na kategorie,bo w ten sposĂłb sie wywyÂższasz-choĂŚ piszesz,Âże wrĂŞcz przeciwnie-czyli poniÂżasz siĂŞ?
Nie poniÂżaj siĂŞ zatem wiĂŞcej,bo w Twoim wykonaniu teÂż jest to obraÂźliwe,jak widaĂŚ. UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #323 : Luty 05, 2010, 16:40:33 »

Sam nie wiesz czego chcesz - i tak Âźle i siak Âźle...
Dla pewnych celów [które ju¿ opisywa³em] u¿y³em s³ów [z któymi nie zgadzam siê] u¿ytych przez innych forumowiczów, co do których nie zg³asza³eœ jakiegokolwiek protestu, a gdy zosta³y ¿ywcem zacytowane w moim poœcie - podnios³eœ larum.
IdĂŞ o zakÂład, Âże gdybym uÂżywaÂł stosowanych przez Ciebie okreÂśleĂą typu "kaÂłowy, wesz, gnida" znowu usÂłyszaÂłby jaki to jestem wredny - i w takim przypadku byÂłoby to jak najbardziej sÂłuszne. Szkoda, Âże nie potrafiÂłbyÂś dostrzec swojej hipokryzji - czego dowĂłd daÂłeÂś juÂż wczoraj. Czy to jest "klasa" wypowiedzi ktĂłrej stosowanie mi zalecasz? DziĂŞkujĂŞ, postojĂŞ. Zanim zaprzeczysz przypomnij sobie, Âże miaÂłeÂś do mnie Âżal, Âże piszÂąc o "twarzy" pch uÂżywam samego nazwiska. Gdy raz uÂżyÂłem imienia - usÂłyszaÂłem, Âże nie powinienem bo to nie moja koleÂżanka [i na szczĂŞÂście nie moja].
Jak widzĂŞ to w Twoich nienawistnych osÂądach samo otworzenie przeze mnie ust jest juÂż obraÂźliwe.

a oddychaĂŚ mi wolno?
W Âświetle powyÂższego, swĂłj jĂŞzyk i swoje nakazy zachowaj dla kolegĂłw z podwĂłrka.
DoroÂśnij, wtedy porozmawiamy.
kot
Gość
« Odpowiedz #324 : Luty 05, 2010, 16:56:41 »

Sie robi szefuĂąciu ale nie licz na to,Âże to motywacja dla mnie z tym dorastaniem bĂŞdzie.
Znowu siê wywy¿szasz-s¹dz¹Ì,¿e nadziejê dajesz mi na rozmowê z TOB¥.
A oddychaĂŚ Ci pozwalam,skoro pytasz mnie o zgodĂŞ. UÂśmiech MrugniĂŞcie
Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: