Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 13:56:23

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 850450 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #400 : Luty 08, 2010, 17:34:15 »

"NĂŞkanie mĂłwisz? Zatem spĂłjrz, chociaÂżby ma trzeciÂą stronĂŞ w wÂątku "Ech Cyganie". DotyczyÂło to tym razem Kiary. Sie tego uzbieraÂło. Tak siĂŞ skÂłada, Âże kaÂżda nasza najmniejsza gÂłupota, zjadliwostka itp. wraca zawsze rykoszetem, bÂądÂź jak bumerang, bez wzglĂŞdu na to ile zrobiliÂśmy ze sobÂą porzÂądku i wznieÂśliÂśmy siĂŞ na "wyÂższy poziom". OczywiÂście koliberka, niestety : to takÂże dotyczy. Smutny"
Koliberek33

A o co chodzi w tej wypowiedzi? bo cos nie bardzo zalapalam sens.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #401 : Luty 08, 2010, 18:31:10 »

To byÂł TwĂłj tekst Kiaro:

Ja wiem iz wyjscie z Egiptu Miriam i Mojzesza z ludem bylo w 1135 przed nasza era. Ze Mojzesz to nie Echnaton ,ale Mirjam to ta sama Energia wcielona co znana nam pod imieniem Nefertiti. Wiem iz Miriam umarla mlodao zabita strzala z luku, wiec mogla sie szybko wcielic urodzic jako nastepna kobieta. Natomiast Nefertiti przezyla 40 kilka lat. Ostatnia byla Wojna Trojanska i Chryzeida, ktora w sumie tezmarla mlodo, popelnila samobujstwo skaczac ze skaly do morza.
Nefertiti byla rytualnie zabita a jej cialo pocwiartowane rozrzucono po calym Egipcie. Ochydny rytual, dlatego nikt nigdy nie znajdzie jej miejsca pochowku. Symboliczny , tak musi byc z dzieckiem, bo byla w ostatnim etapie ciazy, miala urodzic jedynego syna.Zabito ja z dzieckiem i jej meza, wszystkich razem
Egiptolodze egipscy wiedza o tym jednak ta informacja nie jest publikowana na szeroka skale. Burzy obraz swietnosci XVIII dynastii.

No coz?

...a to Arteqa:

... a kojejnym jej wcieleniem jest... Kiara...  ;] 

...nie byÂło to przychylne stwierdzenie i ÂżaÂłujĂŞ, iÂż przytoczyĂŚ musiaÂłem...

Patrzcie!

patrzcie, no patrzcie - wskazujÂą
wszelkie znaki na niebie i ziemi
Âże Elki i Rafaelki zauroczone
koliberkami  poczciwemi MrugniĂŞcie

co s³owo ze s³owem wi¹¿¹
by w¹tki przyciasne nieco odci¹¿yÌ

i choÌ(ptaki) mó¿d¿ek ma³y maj¹ i serduszka
na takie sÂłowa wydÂłuÂżyÂły im siĂŞ uszka.

to jak ziarenek przednich garœÌ -
zostaje z wdziêcznoœci dygn¹Ì i pazurkami braÌ....

Chichot Chichot Chichot
`
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 18:48:08 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #402 : Luty 08, 2010, 19:00:21 »

a dobro i zÂło nie zawsze sa tym czym siĂŞ wydajÂą...
<a href="http://www.youtube.com/v/mqAXNOhGlpM&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/mqAXNOhGlpM&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;</a>

The Muppet Show. Harry Belafonte - Day-O (Banana Boat Song)
<a href="http://]http://www.youtube.com/v/Euc9MMRtuSg&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;" target="_blank">http://]http://www.youtube.com/v/Euc9MMRtuSg&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;</a>
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 20:49:11 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Enigma
Gość
« Odpowiedz #403 : Luty 08, 2010, 23:15:48 »

No proszĂŞ, zdajesiĂŞ Âże prowodyr caÂłego zamieszania w ogĂłle siĂŞ nie przejmujĂŞ zawieruchÂą. PHIRIOORI nadal nie opuszcza dobry humor, btw Mapety mi siĂŞ nie ÂładujÂą.
Zdenerwowali sie tylko ci, ktĂłrzy dale siĂŞ sprowokowaĂŚ.

No, ale kaÂżdy ma prawo do swojego zdania. "Niech mowa wasza bĂŞdzie 'tak,tak/'nie,nie'. Co jest ponad to, pochodzi od zÂłego" MrugniĂŞcie
Nie byÂło mnie dziÂś na czacie, bo byÂła awaria neta.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #404 : Luty 09, 2010, 00:12:35 »

"To byÂł TwĂłj tekst  Kiaro:

Ja wiem iz wyjscie z Egiptu Miriam i Mojzesza z ludem bylo w 1135 przed nasza era. Ze Mojzesz to nie Echnaton ,ale Mirjam to ta sama Energia wcielona co znana nam pod imieniem Nefertiti. Wiem iz Miriam umarla mlodao zabita strzala z luku, wiec mogla sie szybko wcielic urodzic jako nastepna kobieta. Natomiast Nefertiti przezyla 40 kilka lat. Ostatnia byla Wojna Trojanska i Chryzeida, ktora w sumie tezmarla mlodo, popelnila samobujstwo skaczac ze skaly do morza.
Nefertiti byla rytualnie zabita a jej cialo pocwiartowane rozrzucono po calym Egipcie. Ochydny rytual, dlatego nikt nigdy nie znajdzie jej miejsca pochowku. Symboliczny , tak musi byc z dzieckiem, bo byla w ostatnim etapie ciazy, miala urodzic jedynego syna.Zabito ja z dzieckiem i jej meza, wszystkich razem
Egiptolodze egipscy wiedza o tym jednak ta informacja nie jest publikowana na szeroka skale. Burzy obraz swietnosci XVIII dynastii.
No coz?

...a to Arteqa:

... a kojejnym jej wcieleniem jest... Kiara...  ;]

...nie byÂło to przychylne stwierdzenie i ÂżaÂłujĂŞ, iÂż przytoczyĂŚ musiaÂłem..."

Nie ponosze zadnej odpowiedzialnosci za niczyje dywagacje na moj temat, niech sobie kazdy mysli co tylko chce to jego sprawa.
Co zasieje to zbierze , dziwic zbiorom wowczas sie nie trzeba.
Jednak dalej nie rozumie polaczenia tego z Cyganami. Nie pamietam gdzie jest ten post, czy w Cyganach?Wowczas byl by zwiazek.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 00:15:12 wysłane przez Kiara » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #405 : Luty 09, 2010, 00:47:27 »

A to jest zawierucha jakas? ..to jak tysiÂąc lat temu. Zreszta nie czujĂŞ siĂŞ prowodyrem,ani prowokatorem. Naturalnie wyszÂło, zreszta - w nawiÂązaniu do Twojego.
Po prostu ja siĂŞ wyrazam bezpoÂśrednio i esencjonalnie.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #406 : Luty 09, 2010, 01:01:56 »

Fiori, bardzo CiĂŞ lubiĂŞ...
ale przyznaj siê, ¿e da³eœ siê wci¹gn¹Ì w grê, której celem by³o "z¿arcie" Twojej energii.

Kopnij odemnie wampira...ja Ci póŸniej oddam Du¿y uœmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #407 : Luty 09, 2010, 01:09:08 »

KtĂłrÂą grĂŞ masz na myÂśli?

Bo zdaje siĂŞ Âże zostaÂła zjedzona w caÂłkiem innej - a tamtej niemal nie spostrzegÂłem.

Pytanie kto ktĂłre postrzega
arteq
Gość
« Odpowiedz #408 : Luty 09, 2010, 09:15:14 »

Kopnij odemnie wampira...ja Ci póŸniej oddam Du¿y uœmiech

Thotal, ale¿ powiedz wprost: "przypuœÌ atak energetyczny".
marek324
Gość
« Odpowiedz #409 : Luty 09, 2010, 14:03:46 »

o, widzĂŞ Âże po staremu... czyli od poprzednich mrzonek nic nowego... a 2012 siĂŞ zbliÂża wielkimi krokami... uf, uf, uf
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #410 : Luty 09, 2010, 14:05:00 »

Kiaro, pióra mi opad³y i na ten moment doœÌ wszelkich rymowanek i takich tam innych... Przepraszam, ¿e w ogóle poruszy³em tê kwestiê. WyraŸnie poda³em w¹tek : "Ech, Cyganie" i stronê trzeci¹. A nawet zada³em sobie trud i zacytowa³em. Ale doœÌ na tym. To wszystko niepotrzebne i bezsensowne. Spodziewa³em siê, ¿e b³yœniesz piórem i coœ ciekawego zrymujesz jak za dobrych czasów..., ale widaÌ powaga zaraŸliwa jest, i koliberka ju¿ zaczyna toczyÌ...

A wiĂŞc, pĂłki co adieu! WrĂłcĂŞ, gdy siĂŞ atmosfera oczyÂści nieco i rozweseli.

« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 19:55:08 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #411 : Luty 09, 2010, 14:15:55 »

przed czy po grudniu 2012? UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 14:16:19 wysłane przez marek324 » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #412 : Luty 09, 2010, 14:17:06 »

Ale w koÂło jest wesoÂło,
nie poddamy siĂŞ rosoÂłom,
gotowanych z ptasich piĂłr,
- jeden dziĂłb, to nie chĂłr... DuÂży uÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 14:32:14 wysłane przez Thotal » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #413 : Luty 09, 2010, 14:24:21 »

CiekawĂŞ, Âże dla wampirĂłw: "nie daĂŚ wypasaĂŚ siĂŞ pasoÂżytom na organiÂźmie" - to jak "atak energetyczny". A to tylko wyciskanie pryszcza.

pĂłki co adieu! WrĂłcĂŞ, gdy siĂŞ atmosfera oczyÂści nieco i rozweseli.
Koliberu, dokonaÂłem odbioru ÂświeÂżo posprzÂątanych schodĂłw.. sÂą oczyszczone, ale nieco mokre.

Liber & Sylwia Grzeszczak "Nowe Szanse"
http://www.youtube.com/v/gwHZMD2aOFI
arteq
Gość
« Odpowiedz #414 : Luty 09, 2010, 14:38:22 »

Nie wiem jak postrzegaj¹ œwiat wampiry. Natomiast ofensywa od defensywy siê ró¿ni i to bardzo. Chocia¿ s³yszy siê te¿ pogl¹dy, ¿e "najlepsz¹ obron¹ jest atak" - czy oto Ci chodzi w Twoim poœcie?
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #415 : Luty 09, 2010, 18:43:54 »

Phiriori!

Schody mam nadziejĂŞ wyschÂły
lecz jak rozumiem -
nie pĂłjdÂą po nich do "nieba" wszyscy!

Chichot Chichot Chichot

Za piosenkĂŞ siĂŞ dziĂŞkuje
sÂłucha sie teraz i kontempluje...

MrugniĂŞcie
Thotal
Gość
« Odpowiedz #416 : Luty 14, 2010, 19:15:02 »

Janneth,
WIELKA STRAÂŻNICZKA PORZÂĄDKU na forum dopuÂściÂła siĂŞ karygodnego czynu.
NagryzmoliÂła gniota i podpisaÂła go moim nickiem, a to jest OSZUSTWO!!!
WkÂłada w moje usta wyrazy, ktĂłrych nigdy nie wypowiedziaÂłem!!!
Sugeruje myœli, które nie nale¿¹ do mnie!!!

ÂŻÂądam odpowiednio surowej kary.
List o podobnej treÂści wysÂłaÂłem do Administracji

kot
Gość
« Odpowiedz #417 : Luty 14, 2010, 19:41:37 »

Jaka jest ró¿nica w treœci listów?
Enigma
Gość
« Odpowiedz #418 : Luty 14, 2010, 20:09:01 »

A to jest zawierucha jakas? ..to jak tysiÂąc lat temu. Zreszta nie czujĂŞ siĂŞ prowodyrem,ani prowokatorem. Naturalnie wyszÂło, zreszta - w nawiÂązaniu do Twojego.
Po prostu ja siĂŞ wyrazam bezpoÂśrednio i esencjonalnie.

Nie nic, juÂż Phriori nic sie nie staÂło  UÂśmiech Nie zaprzÂątaj sobie gÂłowy drobiazgami.
arteq
Gość
« Odpowiedz #419 : Luty 14, 2010, 22:55:15 »

Thotal czy aby na pewno byÂły to zdania czy "wyrazy ktĂłrych nigdy nie wypowiedziaÂłeÂś"?...

Po ostatniej próbce móg³bym domniemywaÌ, ¿e w przypisywaniu forumowiczom autorstwa postów których nie napisali nie jest niczym zdro¿nym. Ba - wrêcz przeciwnie - reaguj¹c na takie "wk³adanie w usta" s³ów nigdy nie wypowiedzianych - zas³uguje siê na krytykê i okreœlenia mianem czepialskiego... Tak, tak chodzi o Kota i Kiarê i wmawianie mi s³ów autorstwa niejakiego lazara...
Nagle zaczyna to niektĂłrym dokuczaĂŚ? Hmmm... czyÂżby dlatego, Âże sytuacja ich dotyka? [w tym przypadku zdaje siĂŞ, Âże jednak zostaÂły wypowiedziane - Âże jest to zlepek cytatĂłw]. Kolejna odsÂłona hipokryzji w czystym wydaniu...

SkÂłamaÂłbym piszÂąc, Âże sytuacja mnie zaskoczyÂła.
ChwaÂła uduchowionym! ChwaÂła poskromicielom ego!
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 22:56:12 wysłane przez arteq » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #420 : Luty 14, 2010, 23:05:56 »

I kto agresjĂŞ nad miloÂśc do bliÂźniego promuje?
Lazar niech do klopa,jako temat zamkniĂŞty Âłeb zanurzy.
Teraz nam spokĂłj bardziej potrzebny,niÂźli zaczepki Twoje. UÂśmiech MrugniĂŞcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #421 : Luty 14, 2010, 23:11:54 »

Gdzie w moim poÂście widaĂŚ agresjĂŞ? Gdzie zaczepki? Unaocznienie faktĂłw tak nagle boli? Udowodnienie po raz kolejny tego co twierdzĂŞ w temacie panujÂącej na forum hipokryzji? Czy to moÂże proÂśba o konsekwencjĂŞ i obiektywizm nosi znamiona agresji? 

edit:
nieœmia³o siê zapytam - dlaczego Janneth dosta³a minusa za mniejsze przewinienie ni¿ to co Kotu i Kiarze usz³o p³azem? [uœciœlaj¹c: post Janneth by³ zlepkiem cytatów s³ów Thotala - fakt nie by³ jako ca³oœÌ jego autorstwa, w postach Lazara nie by³o ani jednego zdania mojego autorstwa]. Sk¹d kolejna stronniczoœÌ w ocenach i ostrze¿eniach - pytanie do Darka.
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 23:20:07 wysłane przez arteq » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #422 : Luty 14, 2010, 23:17:56 »

PrzesiÂąkniĂŞty jesteÂś tym-przypominajÂąc pewne sprawy dotyczÂące Ciebie. UÂśmiech UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #423 : Luty 15, 2010, 00:17:49 »

Gdzie w moim poÂście widaĂŚ agresjĂŞ? Gdzie zaczepki? Unaocznienie faktĂłw tak nagle boli? Udowodnienie po raz kolejny tego co twierdzĂŞ w temacie panujÂącej na forum hipokryzji? Czy to moÂże proÂśba o konsekwencjĂŞ i obiektywizm nosi znamiona agresji? 

edit:
nieœmia³o siê zapytam - dlaczego Janneth dosta³a minusa za mniejsze przewinienie ni¿ to co Kotu i Kiarze usz³o p³azem? [uœciœlaj¹c: post Janneth by³ zlepkiem cytatów s³ów Thotala - fakt nie by³ jako ca³oœÌ jego autorstwa, w postach Lazara nie by³o ani jednego zdania mojego autorstwa]. Sk¹d kolejna stronniczoœÌ w ocenach i ostrze¿eniach - pytanie do Darka.

Juz chyba raz wyjasnilismy sobie  to iz cokolwiek robie na innym forum , nie podlega to decyzjom  administracji tego forum.I nikt za moje blede domniemane  gdzies , nie ma  prawa karac mnie  tu.
To chyba proste i zrozumiale.
Dla scislosci zostales przezemnie przeproszony , niezaleznie od faktu czy jestes , czy nie Lazarem.

Ciagle sianie zametu i prowokowanie przez ciebie arteq ,  to nie jest tylko niegrzecznosc , to swiadoma dzialalnos usilujaca niszczyc tematyke dyskusji. W jakim celu? Wiesz sam.

Natomiast  Janneth, dokonala manipulacji wobec Thotala na tym forum i na tym forum podlega decyzji administracji.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 00:20:27 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #424 : Luty 15, 2010, 01:46:13 »

Juz chyba raz wyjasnilismy sobie  to iz cokolwiek robie na innym forum , nie podlega to decyzjom  administracji tego forum.I nikt za moje blede domniemane  gdzies , nie ma  prawa karac mnie  tu.
To chyba proste i zrozumiale.
Dla scislosci zostales przezemnie przeproszony , niezaleznie od faktu czy jestes , czy nie Lazarem.
Kot wysnuÂł to pomĂłwienie NA TYM forum.
Co do Twojego postu Kiaro, to rozumiem, Âże na innym forum juÂż moÂżna kÂłamaĂŚ, byle nie daĂŚ siĂŞ zÂłapaĂŚ, a gdy nas na tym przyÂłapiÂą to wykrĂŞcamy siĂŞ innym forum i rozdzielnoÂściÂą - szkoda, Âże tego nie preferujesz w caÂłej rozciÂągÂłoÂści - np. gdy piszesz o wypowiedziach tutejszych uÂżytkownikĂłw na innych forach - patrz nawet kÂłamliwe uÂżycie mojego nicka na fÂżp i odsyÂłanie do moich wypowiedzi na innych forach. Widzisz Kiaro, udowadniam, Âże nie jesteÂś tak wspaniaÂła i nieskazitelnÂą osobÂą jak starsza siĂŞ nam tutaj wmawiaĂŚ. Inne forum, ok - inne forum - ale kÂłamstwo/oszczerstwo pozostaje kÂłamstwem niezaleÂżnie od miejsca wypowiedzenia.

Dla œcis³oœci - tak naprawdê przeprosi³aœ za niemo¿liwoœÌ udowodnienia, a nie za k³amstwo. I jak widaÌ powy¿ej Twoje poczucie kreowanej "nieomylnoœci" i "wspania³oœci" nadal nie pozwala przyznaÌ siê wprost i jednoznacznie do pomy³ki/k³amstwa - mówi o tym zapis "niezale¿nie od faktu jesteœ, czy nie".

Ciagle sianie zametu i prowokowanie przez ciebie arteq ,  to nie jest tylko niegrzecznosc , to swiadoma dzialalnos usilujaca niszczyc tematyke dyskusji. W jakim celu? Wiesz sam.
Rozumiem, Âże wytykanie/udowadnianie hipokryzji, kÂłamstw, pomyÂłek gdy dotyczÂą Ciebie Kiaro raczysz nazywaĂŚ sianiem zamĂŞtu? ByĂŚ moÂże wywoÂływaĂŚ to zamĂŞt w przyglÂądajÂących siĂŞ forumowiczĂłw gdy z jednej strony wysÂłuchujÂą Twoich autopromocji, a z drugiej widzÂą wskazywane "rysy" i jawne sprzecznoÂści.
Kiaro, naprawdê nie wiem co siê legnie w Twojej g³ówce - dlatego proszê daruj sobie stwierdzenia w stylu "wiesz sam" - bo naprawdê nie wiem o co chodzi. Równie¿ z powodu, ¿e Twoje domys³y w temacie moich odczuÌ najczêœciej s¹ b³êdne. Je¿eli masz coœ do powiedzenia - wal œmia³o, bez niedomówieù. Chyba, ¿e maj¹ byÌ kolejn¹ barykad¹ za któr¹ bêdziesz mog³a siê schowaÌ gdy oka¿e siê, ¿e Twoje wizje, zapewnienia i odczucia oka¿¹ siê... delikatnie mówi¹c chybione.

Natomiast  Janneth, dokonala manipulacji wobec Thotala na tym forum i na tym forum podlega decyzji administracji.
Argument chybiony poniewa¿ - jak wykaza³em na pocz¹tku postu - Kot TUTAJ dopuœci³ siê oszczerstwa i nie otrzyma³ minusa. Wskaza³em na to i zapyta³em wprost Darka - dlaczego taka stronniczoœÌ w os¹dach/karach?

I jeszcze jedno pytanie Kiaro wobec Twojego powy¿szego stwierdzenia - czy je¿eli zajrzê na F¯P poruszê sprawê Twojej manipulacji polegaj¹cej na przypisywania s³ów lazara mojej osobie - dowodem jest wpisanie mojego nicka w nawias prze nicku "Lazar" i s³owa "na innym forum" - to dobrowolnie poddasz siê karze administracyjnej na F¯P? [tak jak wskazujesz zasadnoœÌ jej wobec Janneth na tym forum]. Mo¿emy liczyÌ na Twój obiektywizm i konsekwencjê w ocenach czynów?
Strony: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: