Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 05:09:59

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 843750 razy)
0 u¿ytkowników i 34 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #400 : Luty 08, 2010, 17:34:15 »

"Nêkanie mówisz? Zatem spójrz, chocia¿by ma trzeci± stronê w w±tku "Ech Cyganie". Dotyczy³o to tym razem Kiary. Sie tego uzbiera³o. Tak siê sk³ada, ¿e ka¿da nasza najmniejsza g³upota, zjadliwostka itp. wraca zawsze rykoszetem, b±d¼ jak bumerang, bez wzglêdu na to ile zrobili¶my ze sob± porz±dku i wznie¶li¶my siê na "wy¿szy poziom". Oczywi¶cie koliberka, niestety : to tak¿e dotyczy. Smutny"
Koliberek33

A o co chodzi w tej wypowiedzi? bo cos nie bardzo zalapalam sens.

Kiara U¶miech U¶miech
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #401 : Luty 08, 2010, 18:31:10 »

To by³ Twój tekst Kiaro:

Ja wiem iz wyjscie z Egiptu Miriam i Mojzesza z ludem bylo w 1135 przed nasza era. Ze Mojzesz to nie Echnaton ,ale Mirjam to ta sama Energia wcielona co znana nam pod imieniem Nefertiti. Wiem iz Miriam umarla mlodao zabita strzala z luku, wiec mogla sie szybko wcielic urodzic jako nastepna kobieta. Natomiast Nefertiti przezyla 40 kilka lat. Ostatnia byla Wojna Trojanska i Chryzeida, ktora w sumie tezmarla mlodo, popelnila samobujstwo skaczac ze skaly do morza.
Nefertiti byla rytualnie zabita a jej cialo pocwiartowane rozrzucono po calym Egipcie. Ochydny rytual, dlatego nikt nigdy nie znajdzie jej miejsca pochowku. Symboliczny , tak musi byc z dzieckiem, bo byla w ostatnim etapie ciazy, miala urodzic jedynego syna.Zabito ja z dzieckiem i jej meza, wszystkich razem
Egiptolodze egipscy wiedza o tym jednak ta informacja nie jest publikowana na szeroka skale. Burzy obraz swietnosci XVIII dynastii.

No coz?

...a to Arteqa:

... a kojejnym jej wcieleniem jest... Kiara...  ;] 

...nie by³o to przychylne stwierdzenie i ¿a³ujê, i¿ przytoczyæ musia³em...

Patrzcie!

patrzcie, no patrzcie - wskazuj±
wszelkie znaki na niebie i ziemi
¿e Elki i Rafaelki zauroczone
koliberkami  poczciwemi Mrugniêcie

co s³owo ze s³owem wi±¿±
by w±tki przyciasne nieco odci±¿yæ

i choæ(ptaki) mó¿d¿ek ma³y maj± i serduszka
na takie s³owa wyd³u¿y³y im siê uszka.

to jak ziarenek przednich gar¶æ -
zostaje z wdziêczno¶ci dygn±æ i pazurkami braæ....

Chichot Chichot Chichot
`
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 18:48:08 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #402 : Luty 08, 2010, 19:00:21 »

a dobro i z³o nie zawsze sa tym czym siê wydaj±...
<a href="http://www.youtube.com/v/mqAXNOhGlpM&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/mqAXNOhGlpM&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;</a>

The Muppet Show. Harry Belafonte - Day-O (Banana Boat Song)
<a href="http://]http://www.youtube.com/v/Euc9MMRtuSg&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;" target="_blank">http://]http://www.youtube.com/v/Euc9MMRtuSg&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;</a>
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 20:49:11 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #403 : Luty 08, 2010, 23:15:48 »

No proszê, zdajesiê ¿e prowodyr ca³ego zamieszania w ogóle siê nie przejmujê zawieruch±. PHIRIOORI nadal nie opuszcza dobry humor, btw Mapety mi siê nie ³aduj±.
Zdenerwowali sie tylko ci, którzy dale siê sprowokowaæ.

No, ale ka¿dy ma prawo do swojego zdania. "Niech mowa wasza bêdzie 'tak,tak/'nie,nie'. Co jest ponad to, pochodzi od z³ego" Mrugniêcie
Nie by³o mnie dzi¶ na czacie, bo by³a awaria neta.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #404 : Luty 09, 2010, 00:12:35 »

"To by³ Twój tekst  Kiaro:

Ja wiem iz wyjscie z Egiptu Miriam i Mojzesza z ludem bylo w 1135 przed nasza era. Ze Mojzesz to nie Echnaton ,ale Mirjam to ta sama Energia wcielona co znana nam pod imieniem Nefertiti. Wiem iz Miriam umarla mlodao zabita strzala z luku, wiec mogla sie szybko wcielic urodzic jako nastepna kobieta. Natomiast Nefertiti przezyla 40 kilka lat. Ostatnia byla Wojna Trojanska i Chryzeida, ktora w sumie tezmarla mlodo, popelnila samobujstwo skaczac ze skaly do morza.
Nefertiti byla rytualnie zabita a jej cialo pocwiartowane rozrzucono po calym Egipcie. Ochydny rytual, dlatego nikt nigdy nie znajdzie jej miejsca pochowku. Symboliczny , tak musi byc z dzieckiem, bo byla w ostatnim etapie ciazy, miala urodzic jedynego syna.Zabito ja z dzieckiem i jej meza, wszystkich razem
Egiptolodze egipscy wiedza o tym jednak ta informacja nie jest publikowana na szeroka skale. Burzy obraz swietnosci XVIII dynastii.
No coz?

...a to Arteqa:

... a kojejnym jej wcieleniem jest... Kiara...  ;]

...nie by³o to przychylne stwierdzenie i ¿a³ujê, i¿ przytoczyæ musia³em..."

Nie ponosze zadnej odpowiedzialnosci za niczyje dywagacje na moj temat, niech sobie kazdy mysli co tylko chce to jego sprawa.
Co zasieje to zbierze , dziwic zbiorom wowczas sie nie trzeba.
Jednak dalej nie rozumie polaczenia tego z Cyganami. Nie pamietam gdzie jest ten post, czy w Cyganach?Wowczas byl by zwiazek.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 00:15:12 wys³ane przez Kiara » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #405 : Luty 09, 2010, 00:47:27 »

A to jest zawierucha jakas? ..to jak tysi±c lat temu. Zreszta nie czujê siê prowodyrem,ani prowokatorem. Naturalnie wysz³o, zreszta - w nawi±zaniu do Twojego.
Po prostu ja siê wyrazam bezpo¶rednio i esencjonalnie.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #406 : Luty 09, 2010, 01:01:56 »

Fiori, bardzo Ciê lubiê...
ale przyznaj siê, ¿e da³e¶ siê wci±gn±æ w grê, której celem by³o "z¿arcie" Twojej energii.

Kopnij odemnie wampira...ja Ci pó¼niej oddam Du¿y u¶miech

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #407 : Luty 09, 2010, 01:09:08 »

Któr± grê masz na my¶li?

Bo zdaje siê ¿e zosta³a zjedzona w ca³kiem innej - a tamtej niemal nie spostrzeg³em.

Pytanie kto które postrzega
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #408 : Luty 09, 2010, 09:15:14 »

Kopnij odemnie wampira...ja Ci pó¼niej oddam Du¿y u¶miech

Thotal, ale¿ powiedz wprost: "przypu¶æ atak energetyczny".
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #409 : Luty 09, 2010, 14:03:46 »

o, widzê ¿e po staremu... czyli od poprzednich mrzonek nic nowego... a 2012 siê zbli¿a wielkimi krokami... uf, uf, uf
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #410 : Luty 09, 2010, 14:05:00 »

Kiaro, pióra mi opad³y i na ten moment do¶æ wszelkich rymowanek i takich tam innych... Przepraszam, ¿e w ogóle poruszy³em tê kwestiê. Wyra¼nie poda³em w±tek : "Ech, Cyganie" i stronê trzeci±. A nawet zada³em sobie trud i zacytowa³em. Ale do¶æ na tym. To wszystko niepotrzebne i bezsensowne. Spodziewa³em siê, ¿e b³y¶niesz piórem i co¶ ciekawego zrymujesz jak za dobrych czasów..., ale widaæ powaga zara¼liwa jest, i koliberka ju¿ zaczyna toczyæ...

A wiêc, póki co adieu! Wrócê, gdy siê atmosfera oczy¶ci nieco i rozweseli.

« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 19:55:08 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #411 : Luty 09, 2010, 14:15:55 »

przed czy po grudniu 2012? U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 14:16:19 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #412 : Luty 09, 2010, 14:17:06 »

Ale w ko³o jest weso³o,
nie poddamy siê roso³om,
gotowanych z ptasich piór,
- jeden dziób, to nie chór... Du¿y u¶miech

« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 14:32:14 wys³ane przez Thotal » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #413 : Luty 09, 2010, 14:24:21 »

Ciekawê, ¿e dla wampirów: "nie daæ wypasaæ siê paso¿ytom na organi¼mie" - to jak "atak energetyczny". A to tylko wyciskanie pryszcza.

póki co adieu! Wrócê, gdy siê atmosfera oczy¶ci nieco i rozweseli.
Koliberu, dokona³em odbioru ¶wie¿o posprz±tanych schodów.. s± oczyszczone, ale nieco mokre.

Liber & Sylwia Grzeszczak "Nowe Szanse"
http://www.youtube.com/v/gwHZMD2aOFI
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #414 : Luty 09, 2010, 14:38:22 »

Nie wiem jak postrzegaj± ¶wiat wampiry. Natomiast ofensywa od defensywy siê ró¿ni i to bardzo. Chocia¿ s³yszy siê te¿ pogl±dy, ¿e "najlepsz± obron± jest atak" - czy oto Ci chodzi w Twoim po¶cie?
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #415 : Luty 09, 2010, 18:43:54 »

Phiriori!

Schody mam nadziejê wysch³y
lecz jak rozumiem -
nie pójd± po nich do "nieba" wszyscy!

Chichot Chichot Chichot

Za piosenkê siê dziêkuje
s³ucha sie teraz i kontempluje...

Mrugniêcie
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #416 : Luty 14, 2010, 19:15:02 »

Janneth,
WIELKA STRA¯NICZKA PORZ¡DKU na forum dopu¶ci³a siê karygodnego czynu.
Nagryzmoli³a gniota i podpisa³a go moim nickiem, a to jest OSZUSTWO!!!
Wk³ada w moje usta wyrazy, których nigdy nie wypowiedzia³em!!!
Sugeruje my¶li, które nie nale¿± do mnie!!!

¯±dam odpowiednio surowej kary.
List o podobnej tre¶ci wys³a³em do Administracji

kot
Go¶æ
« Odpowiedz #417 : Luty 14, 2010, 19:41:37 »

Jaka jest ró¿nica w tre¶ci listów?
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #418 : Luty 14, 2010, 20:09:01 »

A to jest zawierucha jakas? ..to jak tysi±c lat temu. Zreszta nie czujê siê prowodyrem,ani prowokatorem. Naturalnie wysz³o, zreszta - w nawi±zaniu do Twojego.
Po prostu ja siê wyrazam bezpo¶rednio i esencjonalnie.

Nie nic, ju¿ Phriori nic sie nie sta³o  U¶miech Nie zaprz±taj sobie g³owy drobiazgami.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #419 : Luty 14, 2010, 22:55:15 »

Thotal czy aby na pewno by³y to zdania czy "wyrazy których nigdy nie wypowiedzia³e¶"?...

Po ostatniej próbce móg³bym domniemywaæ, ¿e w przypisywaniu forumowiczom autorstwa postów których nie napisali nie jest niczym zdro¿nym. Ba - wrêcz przeciwnie - reaguj±c na takie "wk³adanie w usta" s³ów nigdy nie wypowiedzianych - zas³uguje siê na krytykê i okre¶lenia mianem czepialskiego... Tak, tak chodzi o Kota i Kiarê i wmawianie mi s³ów autorstwa niejakiego lazara...
Nagle zaczyna to niektórym dokuczaæ? Hmmm... czy¿by dlatego, ¿e sytuacja ich dotyka? [w tym przypadku zdaje siê, ¿e jednak zosta³y wypowiedziane - ¿e jest to zlepek cytatów]. Kolejna ods³ona hipokryzji w czystym wydaniu...

Sk³ama³bym pisz±c, ¿e sytuacja mnie zaskoczy³a.
Chwa³a uduchowionym! Chwa³a poskromicielom ego!
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 22:56:12 wys³ane przez arteq » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #420 : Luty 14, 2010, 23:05:56 »

I kto agresjê nad milo¶c do bli¼niego promuje?
Lazar niech do klopa,jako temat zamkniêty ³eb zanurzy.
Teraz nam spokój bardziej potrzebny,ni¼li zaczepki Twoje. U¶miech Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #421 : Luty 14, 2010, 23:11:54 »

Gdzie w moim po¶cie widaæ agresjê? Gdzie zaczepki? Unaocznienie faktów tak nagle boli? Udowodnienie po raz kolejny tego co twierdzê w temacie panuj±cej na forum hipokryzji? Czy to mo¿e pro¶ba o konsekwencjê i obiektywizm nosi znamiona agresji? 

edit:
nie¶mia³o siê zapytam - dlaczego Janneth dosta³a minusa za mniejsze przewinienie ni¿ to co Kotu i Kiarze usz³o p³azem? [u¶ci¶laj±c: post Janneth by³ zlepkiem cytatów s³ów Thotala - fakt nie by³ jako ca³o¶æ jego autorstwa, w postach Lazara nie by³o ani jednego zdania mojego autorstwa]. Sk±d kolejna stronniczo¶æ w ocenach i ostrze¿eniach - pytanie do Darka.
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2010, 23:20:07 wys³ane przez arteq » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #422 : Luty 14, 2010, 23:17:56 »

Przesi±kniêty jeste¶ tym-przypominaj±c pewne sprawy dotycz±ce Ciebie. U¶miech U¶miech
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #423 : Luty 15, 2010, 00:17:49 »

Gdzie w moim po¶cie widaæ agresjê? Gdzie zaczepki? Unaocznienie faktów tak nagle boli? Udowodnienie po raz kolejny tego co twierdzê w temacie panuj±cej na forum hipokryzji? Czy to mo¿e pro¶ba o konsekwencjê i obiektywizm nosi znamiona agresji? 

edit:
nie¶mia³o siê zapytam - dlaczego Janneth dosta³a minusa za mniejsze przewinienie ni¿ to co Kotu i Kiarze usz³o p³azem? [u¶ci¶laj±c: post Janneth by³ zlepkiem cytatów s³ów Thotala - fakt nie by³ jako ca³o¶æ jego autorstwa, w postach Lazara nie by³o ani jednego zdania mojego autorstwa]. Sk±d kolejna stronniczo¶æ w ocenach i ostrze¿eniach - pytanie do Darka.

Juz chyba raz wyjasnilismy sobie  to iz cokolwiek robie na innym forum , nie podlega to decyzjom  administracji tego forum.I nikt za moje blede domniemane  gdzies , nie ma  prawa karac mnie  tu.
To chyba proste i zrozumiale.
Dla scislosci zostales przezemnie przeproszony , niezaleznie od faktu czy jestes , czy nie Lazarem.

Ciagle sianie zametu i prowokowanie przez ciebie arteq ,  to nie jest tylko niegrzecznosc , to swiadoma dzialalnos usilujaca niszczyc tematyke dyskusji. W jakim celu? Wiesz sam.

Natomiast  Janneth, dokonala manipulacji wobec Thotala na tym forum i na tym forum podlega decyzji administracji.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 00:20:27 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #424 : Luty 15, 2010, 01:46:13 »

Juz chyba raz wyjasnilismy sobie  to iz cokolwiek robie na innym forum , nie podlega to decyzjom  administracji tego forum.I nikt za moje blede domniemane  gdzies , nie ma  prawa karac mnie  tu.
To chyba proste i zrozumiale.
Dla scislosci zostales przezemnie przeproszony , niezaleznie od faktu czy jestes , czy nie Lazarem.
Kot wysnu³ to pomówienie NA TYM forum.
Co do Twojego postu Kiaro, to rozumiem, ¿e na innym forum ju¿ mo¿na k³amaæ, byle nie daæ siê z³apaæ, a gdy nas na tym przy³api± to wykrêcamy siê innym forum i rozdzielno¶ci± - szkoda, ¿e tego nie preferujesz w ca³ej rozci±g³o¶ci - np. gdy piszesz o wypowiedziach tutejszych u¿ytkowników na innych forach - patrz nawet k³amliwe u¿ycie mojego nicka na f¿p i odsy³anie do moich wypowiedzi na innych forach. Widzisz Kiaro, udowadniam, ¿e nie jeste¶ tak wspania³a i nieskaziteln± osob± jak starsza siê nam tutaj wmawiaæ. Inne forum, ok - inne forum - ale k³amstwo/oszczerstwo pozostaje k³amstwem niezale¿nie od miejsca wypowiedzenia.

Dla ¶cis³o¶ci - tak naprawdê przeprosi³a¶ za niemo¿liwo¶æ udowodnienia, a nie za k³amstwo. I jak widaæ powy¿ej Twoje poczucie kreowanej "nieomylno¶ci" i "wspania³o¶ci" nadal nie pozwala przyznaæ siê wprost i jednoznacznie do pomy³ki/k³amstwa - mówi o tym zapis "niezale¿nie od faktu jeste¶, czy nie".

Ciagle sianie zametu i prowokowanie przez ciebie arteq ,  to nie jest tylko niegrzecznosc , to swiadoma dzialalnos usilujaca niszczyc tematyke dyskusji. W jakim celu? Wiesz sam.
Rozumiem, ¿e wytykanie/udowadnianie hipokryzji, k³amstw, pomy³ek gdy dotycz± Ciebie Kiaro raczysz nazywaæ sianiem zamêtu? Byæ mo¿e wywo³ywaæ to zamêt w przygl±daj±cych siê forumowiczów gdy z jednej strony wys³uchuj± Twoich autopromocji, a z drugiej widz± wskazywane "rysy" i jawne sprzeczno¶ci.
Kiaro, naprawdê nie wiem co siê legnie w Twojej g³ówce - dlatego proszê daruj sobie stwierdzenia w stylu "wiesz sam" - bo naprawdê nie wiem o co chodzi. Równie¿ z powodu, ¿e Twoje domys³y w temacie moich odczuæ najczê¶ciej s± b³êdne. Je¿eli masz co¶ do powiedzenia - wal ¶mia³o, bez niedomówieñ. Chyba, ¿e maj± byæ kolejn± barykad± za któr± bêdziesz mog³a siê schowaæ gdy oka¿e siê, ¿e Twoje wizje, zapewnienia i odczucia oka¿± siê... delikatnie mówi±c chybione.

Natomiast  Janneth, dokonala manipulacji wobec Thotala na tym forum i na tym forum podlega decyzji administracji.
Argument chybiony poniewa¿ - jak wykaza³em na pocz±tku postu - Kot TUTAJ dopu¶ci³ siê oszczerstwa i nie otrzyma³ minusa. Wskaza³em na to i zapyta³em wprost Darka - dlaczego taka stronniczo¶æ w os±dach/karach?

I jeszcze jedno pytanie Kiaro wobec Twojego powy¿szego stwierdzenia - czy je¿eli zajrzê na F¯P poruszê sprawê Twojej manipulacji polegaj±cej na przypisywania s³ów lazara mojej osobie - dowodem jest wpisanie mojego nicka w nawias prze nicku "Lazar" i s³owa "na innym forum" - to dobrowolnie poddasz siê karze administracyjnej na F¯P? [tak jak wskazujesz zasadno¶æ jej wobec Janneth na tym forum]. Mo¿emy liczyæ na Twój obiektywizm i konsekwencjê w ocenach czynów?
Strony: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: