Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 14:34:39

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 850458 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kot
Gość
« Odpowiedz #475 : Luty 28, 2010, 21:46:55 »

OwÂą "niewydolnoÂściÂą" wykazaÂłem siĂŞ ja. ChoĂŚ o sukcesie Justyny K. wiedziaÂłem to zrobiÂłem to, kierujÂąc siĂŞ dwoma miernikami:
  1.  WyraziÂłeÂś juÂż swe zadowolenie  zaistniaÂłego sukcesu w wÂątku oftopowym
  2.  Moim zdaniem ten wÂątek nie sÂłuÂży wyraÂżaniu tego typu "wyraÂżaniu siebie", czego najlepszym przykÂładem jest dotychczasowy  
       "kierunek" dyskusji tego tematu.

Zatem wyroczni posÂłuchajmy-co miaÂła na myÂśli zakÂładajÂąc ten wÂątek.

Nigdy bym sie nie spodziewaÂł Dariuszu,Âże to wÂłaÂśnie Tobie niekonweniowaÂł mĂłj post w tym temacie.

UwaÂżam,Âże jest on jednym z nielicznych,ktĂłre sie tu uchowaÂły-nawiazujÂąc sciÂśle do tematu.

Zapytajmy wiĂŞc forumowej wyroczni-niech sie wypowie.

Prosze o przywrĂłcenie tego postu tam,gdzie jego miejsce.

Ale jednoczeÂśnie,niech wyrocznia sie wypowie-proszĂŞ. UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #476 : Luty 28, 2010, 22:31:23 »

Skoro radoœÌ Kota nie mieÂści siĂŞ w jednym wÂątku - moÂżemy przymkn¹Ì oko i pozwoliĂŚ mu szerzej siĂŞ pocieszyĂŚ. Natomiast o pilnowanie, aby posty nie dublowaÂły siĂŞ - co jest jasno okreÂślone [zabronione] w regulaminie - teÂż nikt nie powinien mieĂŚ najmniejszego Âżalu i pretensji. Pretensje o przestrzeganie regulaminu?  Szok
« Ostatnia zmiana: Luty 28, 2010, 22:32:48 wysłane przez arteq » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #477 : Marzec 01, 2010, 12:40:22 »

Jeszcze trochê a powo³any do ¿ycia zostanie konkurs pt. kim jest arteq... Uœmiech Nie wiem co i czy wogóle bêdzie g³ówna nagroda, natomiast obstawianie ¿e arteq jest ksiêdzem czy bratem zakonnym wywo³uje nieopisany uœmiech na mojej twarzy i spazmy skurczy brzucha spowodowane œmiechem.
Kimkolwiek jest arteq napewno nie jest ksiĂŞdzem. ÂŚredni przekruj spoÂłeczeĂąstwa jest jaki jest, i to niestety bardziej ÂżaÂłosny niÂż byÂśmy chcieli - stÂąd jego odzwierciedlenie na forum.

Kiara pisze: Elu bardzo dziekuje ci za wsparcie , nie warto droczyc sie z ludzmi , ktorych jedynym celem jest utrzymywanie klamstw i roli kk w dotychczasowym swietle ( czytaj mroku).

Mylisz siĂŞ Kiaro, mylisz siĂŞ kolejny raz, zresztÂą raz za razem... powodem "mroku" jest brak wiedzy, a to z kolei jest spowodowane brakiem wyksztaÂłcenia. I koÂło siĂŞ zamyka. I nie wciskajmy w to jakiÂś ezoterycznych banialuk oÂświeconych innaczej... UÂśmiech

Po formie  wypowiedzi, sposobie jej formuÂłowania, rzeczowoÂści jej treÂści obstawiam Âże atreq jest osobÂą wyksztaÂłconÂą i oczytanÂą. Ale to maÂło i zbyt ogĂłlne. Po algorytmicznym sposobie myÂślenÂą i konstruowania wypowiedzi abstawiam Âże arteq jest informatykiem bÂądÂź administratorem. Czy mam racjĂŞ? MoÂże sam nam powie - tylko nawet w takiej sytuacji czy ktokolwiek w to uwierzy? Bo przecieÂż werdykt juÂż zapadÂł - wszak ponoĂŚ arteq jest ksiĂŞdzem UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2010, 12:41:51 wysłane przez marek324 » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #478 : Marzec 01, 2010, 13:02:35 »

Jeszcze trochę a powołany do życia zostanie konkurs pt. kim jest arteq... UÂśmiech Nie wiem co i czy wogóle będzie główna nagroda, natomiast obstawianie że arteq jest księdzem czy bratem zakonnym wywołuje nieopisany uśmiech na mojej twarzy i spazmy skurczy brzucha spowodowane śmiechem.
Kimkolwiek jest arteq napewno nie jest księdzem. Średni przekruj społeczeństwa jest jaki jest, i to niestety bardziej żałosny niż byśmy chcieli - stąd jego odzwierciedlenie na forum.

Kiara pisze: Elu bardzo dziekuje ci za wsparcie , nie warto droczyc sie z ludzmi , ktorych jedynym celem jest utrzymywanie klamstw i roli kk w dotychczasowym swietle ( czytaj mroku).

Mylisz się Kiaro, mylisz się kolejny raz, zresztą raz za razem... powodem "mroku" jest brak wiedzy, a to z kolei jest spowodowane brakiem wykształcenia. I koło się zamyka. I nie wciskajmy w to jakiś ezoterycznych banialuk oświeconych innaczej... UÂśmiech

Po formie  wypowiedzi, sposobie jej formułowania, rzeczowości jej treści obstawiam że atreq jest osobą wykształconą i oczytaną. Ale to mało i zbyt ogólne. Po algorytmicznym sposobie myśleną i konstruowania wypowiedzi abstawiam że arteq jest informatykiem bądź administratorem. Czy mam rację? Może sam nam powie - tylko nawet w takiej sytuacji czy ktokolwiek w to uwierzy? Bo przecież werdykt już zapadł - wszak ponoć arteq jest księdzem UÂśmiech

DuÂży uÂśmiech KŚ-komisja śledcza była by o wiele bardziej widowiskowa DuÂży uÂśmiech

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2010, 13:02:46 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #479 : Marzec 01, 2010, 18:05:16 »

Mam wykszta³cenie techniczne, ukoùczy³em politechnikê, ale nie kierunek informatyczny, chocia¿ zbli¿ony - automatyka. Zawodowo równie¿ dzia³am w kierunku œciœle powi¹zanym z wykszta³ceniem. Ksi¹¿ki - i owszem lubiê. Hobby i zainteresowania poza zawodowe - ju¿ nie techniczne.

KiedyÂś juÂż informowaÂłem o tym - gdy Kiara oburzaÂła siĂŞ jak mogĂŞ pytaĂŚ jaki jest sposĂłb na Âżycie ÂŁobos i WĂłjcikiewicza.
marek324
Gość
« Odpowiedz #480 : Marzec 02, 2010, 07:21:50 »

sposĂłb na Âżycie  wymienionych ludzi? jak to jaki? wydoiĂŚ naiwniakĂłw do ostatniego centa - a w duchu ÂśmiejÂą siĂŞ do rozpuku... UÂśmiech

a jak tam siĂŞ majÂą moje ulubienice Kiara no i moje oczko w gÂłowie Sarah? UÂśmiech CoÂś dawno Was nie widziaÂłem..
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2010, 11:29:31 wysłane przez marek324 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #481 : Marzec 02, 2010, 11:45:11 »

sposĂłb na Âżycie  wymienionych ludzi? jak to jaki? wydoiĂŚ naiwniakĂłw do ostatniego centa - a w duchu ÂśmiejÂą siĂŞ do rozpuku... UÂśmiech

a jak tam siĂŞ majÂą moje ulubienice Kiara no i moje oczko w gÂłowie Sarah? UÂśmiech CoÂś dawno Was nie widziaÂłem..

Milego dnia Ci zycze pelnego radosci i milosci.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2010, 11:45:51 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #482 : Marzec 02, 2010, 17:54:35 »

Obawiam siĂŞ Marek324, Âże sprawa jest powaÂżniejsza niÂż sugerujesz. Obawiam siĂŞ, Âże pewne osoby z zarzÂądu PCH sÂą przekonane o swojej misji i wyjÂątkowoÂści...
marek324
Gość
« Odpowiedz #483 : Marzec 03, 2010, 09:26:29 »

czyli rozumiem wg. twojego toku myÂślenia Âże kultywowane do dzisiaj w plemionach afrykaĂąskich rytuaÂły obrzezania u kobiet majÂą na celu zerwanie w tym przypadku wiĂŞzi duchowej z mĂŞskoÂściÂą czy ÂżeĂąskoÂściÂą?

Kiara, przestaĂą przemycaĂŚ w kaÂżdej wypowiedzi twoje antymĂŞskie nastawienie. Masz uraz, kiedyÂś na ten temat siĂŞ wypowiedziaÂłem, zainteresowanych odsyÂłam do odpowiedniego wÂątku - to twĂłj problem, nie musisz odrazu obwieszczaĂŚ caÂłemu Âświatu Âże "faceci sÂą be." UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2010, 09:36:51 wysłane przez marek324 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #484 : Marzec 03, 2010, 09:58:16 »

czyli rozumiem wg. twojego toku myÂślenia Âże kultywowane do dzisiaj w plemionach afrykaĂąskich rytuaÂły obrzezania u kobiet majÂą na celu zerwanie w tym przypadku wiĂŞzi duchowej z mĂŞskoÂściÂą czy ÂżeĂąskoÂściÂą?

Kiara, przestaĂą przemycaĂŚ w kaÂżdej wypowiedzi twoje antymĂŞskie nastawienie. Masz uraz, kiedyÂś na ten temat siĂŞ wypowiedziaÂłem, zainteresowanych odsyÂłam do odpowiedniego wÂątku - to twĂłj problem, nie musisz odrazu obwieszczaĂŚ caÂłemu Âświatu Âże "faceci sÂą be." UÂśmiech

A pisz sobie co chcesz , mysl jak chcesz ,i dedukuj co chcesz na moj temat.
Jak przekroczysz normy bede interweniowac.

Moim celem jest pokazanie nieprawidlowosci i calego mechanizmu ich zaistnienia , nie ma w tym osobistych antagonizmow plciowych . Wiele razy juz o tym pisalam.

Dla mnie faceci to cudowne stworzenia , idetycznie cudowne jak kobiety.

Wzorce wszystkich ludzi sa ENERGETYCZNE ( TAKIE "FORMY- MTARYCE"  ENERGETYCZNE) , materia , cialo ludzkie to juz powiedzmy "odlew" z wzorca , taki jest , jaki stworzono dla niej wzorzec.
Utrwala sie jego trwalosc poprzez zdarzenia fizyczne czyli na materii poprzez akty energetyczne czyli przezywanie zdarzen.

Jest to ze soba bardzo scisle polaczone i znane w biologi iz warunki zycia ksztaltuja predyspozycje ciala fizycznego , poprzez zanikanie pewnych organow a zwiekszanie innych.

Zycie i przeywanie ludzkie  opiera sie na idetycznych zasadach. Cos co jest zablokowane metalnie , energetycznie , blokuje rowniez funkcje fizyczne przez zablokowanie odczuc nerwowych.

A ze niektorzy patrza krotkowzrocznie i plasko na zycie i zdarzenia mu towarzyszace to widza w sposob bardzo ograniczony.

Nie ma co walczyc z innym postrzeganiem rzeczywistosci niz wlasne , bo kazdy moze dyskutowac tylk poprzez wzorzec swoj.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

============================

Kiara: "A pisz sobie co chcesz , mysl jak chcesz ,i dedukuj co chcesz na moj temat.
Jak przekroczysz normy bede interweniowac."

GroÂźba? Czy taka "tolerancja" w paĂąstwie policyjnym! UÂśmiech Kiara, to co piszesz jest szczytem absurdu, megalomanii wÂłasnej osoby, wiary we wÂłasne powoÂłanie a byĂŚ moÂże w kontekÂście gÂłoszonych przez ciebie "prawd ostatecznych" nawet mesjanizmu. A moÂże to teÂż poczÂątek zaburzeĂą psychicznych jak w przypadku Lucyny? KaÂżdy czytelnik moÂże to oceniĂŚ we wÂłasnym sumieniu.

A moÂże to teÂż poczÂątek zaburzeĂą psychicznych jak w przypadku LucynyCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂśCoÂś

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

SaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2010, 20:43:40 wysłane przez Dariusz » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #485 : Marzec 03, 2010, 13:02:21 »

AleÂż ty jesteÂś chwiejna emocjonalnie. ktoÂś kto posada tak chwiejnÂą i niestabilnÂą psychikĂŞ nie powinien siĂŞ tak emocjonowaĂŚ, a juÂż na pewno denerwowaĂŚ. to moÂże wywoÂłaĂŚ pewne nieodwracalne szkody a przecieÂż nie o to chodzi. Âżyczysz wszystkim miÂłoÂści i pogody ducha a wewnÂątrz aÂż kipi... dla odmiany weÂź poprostu sobie czasem na wstrzymanie i zdystansuj do tego co mĂłwisz, piszesz i czytasz. bĂŞdziesz wtedy duÂżo bardziej szczĂŞÂśliwÂą kobietÂą. inni z tobÂą teÂż UÂśmiech

Przypominam Âże mamy tu temat "KOD PERSZEROWY A WIEDZA WSPÓ£CZESNA"  i bardzo proszĂŞ trzymaĂŚ siĂŞ tematu , a nie stawiaĂŚ diagnozy lekarskie.
Dla odmiany, Marek 324  cyt; "weÂź sobie na wstrzymanie i zdystansuj siĂŞ do tego co czytasz ",zobaczysz wtedy jaki bĂŞdziesz szczĂŞÂśliwy  DuÂży uÂśmiech
Pozdrawiam  chanell

=======================================

chanell, o ile nie zauwa¿y³aœ ju¿ dawno zdystansowa³em siê do toczonych tu dyskusji i ich merytorycznego poziomu. a co do bycia szczêœliwym mogê ciê zapewniÌ i¿ jestem szczêœliwym cz³owiekiem, miêdzy innymi dlatego ¿e nie zaœmiecam sobie g³owy wyssanymi z palca rewelacjami wizjonerów z nibylandii... realizujê swoje ¿ycie w oparciu o bliskich tu i teraz z planem na przysz³oœÌ, nie oczekujê natomiast roku 2012 jako daty kiedy ktoœ z nas zrobi wszystkokochaj¹cych i wszystkorozumiej¹cych ludzi. peace & love... niedawno to pisa³em. to zdarta p³yta któr¹ przestano graÌ w latach 70 ubieg³oego wieku g³ównie w stanach. nie sprawdzi³a siê, nie wytrzyma³a próby czasu i tak naprawdê nigdy nie bêdzie mia³a racji bytu.

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2010, 16:32:16 wysłane przez Dariusz » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #486 : Marzec 04, 2010, 09:25:25 »

Marku UÂśmiech
Bardzo siĂŞ cieszĂŞ Âże jesteÂś szczĂŞÂśliwy i jak piszesz nie zaÂśmiecasz sobie gÂłowy
sobie gÂłowy wyssanymi z palca rewelacjami wizjonerĂłw z nibylandii.
Chyba jednak nie jest to do koĂąca prawdÂą ,bo nie wchodziÂłbyÂś na to forum i nie traciÂł swojego cennego czasu.Co powoduje Âże ciĂŞ tu jednak przyciaga ? Tylko proszĂŞ nie pisz mi czegoÂś w rodzaju " wchodzĂŞ tu dla rozrywki,lub poÂśmiaĂŚ siĂŞ z waszych bzdur"  ZastanĂłw siĂŞ przez chwilĂŞ i odpwiedz szczerze.
pozdrawiam chanell

ps; chyba Âże nie przystoi ci ze mnÂą dyskutowaĂŚ ,bo kiedyÂś napisaÂłeÂś Âże " swojÂą wiedzÂą nie dorastam ci do piĂŞt " czy coÂś w tym rodzaju .

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #487 : Marzec 04, 2010, 09:46:13 »

hm akurat tamten eksperyment nie powiodl sie z innych powodow...rozwoj duchowy to nie wolny sex i narkotyki..ale mieli dobre zalozenia:), pozatym tlamsil ich system i czas sie jeszcze nie dopelnil...teraz jak juz ludzie prawie wszystko zniszczyli tak czy inaczej jakies odswierzenie musi nastapic:)
Kiara
Gość
« Odpowiedz #488 : Marzec 04, 2010, 10:38:44 »

Co do Lucyny ju¿ kiedyœ pisa³em ¿e w moim przeœwiadczeniu jest to g³êboko chora umys³owo kobieta która jest œwiêcie przekonana i gor¹co wierzy w swoje omamy, co do reszty wydaje mi siê ¿e przemawia aspekt czysto biznesowy.

Na jakiej podstawie twierdzisz iz . P. Lucyna jest chora umyslowo kobieta i ma jakies omamy? Prosze o dowody.

Administracje prosze o KATEGORYCZNA REAKCJE w tej sprawie. To ze kogos nie ma na forum i sam sie nie obroni nie upowaznia nikogo do personalnego ponizania i osmieszania.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2010, 10:39:59 wysłane przez Kiara » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #489 : Marzec 04, 2010, 11:22:17 »

Kiara, bo to co mówi kwalifikuje j¹ do takiej oceny. a z tymi dowodami tak siê nie rozpêdzaj, mo¿na równowa¿nie stwierdziÌ ¿e skoro nie mo¿esz dostarczyÌ dowodów na prawdziwoœÌ twierdzeù g³oszonych przez Lucynê to znaczy ¿e L. k³amie. Pomijaj¹c notabene fakt, i¿ z rzeczy które zapowiada³a nic siê nie sprawdzi³o. i to jest racjonalna i miarodajna ocena.

Chanell, w takim razie nie wiem co ci odpowiedzieĂŚ... skoro ty wiesz lepiej... zresztÂą juÂż kiedyÂś odpowiedziaÂłem na to pytanie. i to byÂła prawda. swojego prywatnego czasu nie poÂświĂŞciÂłbym na takie dyskusji, i na tym ten komentarz zakoĂączĂŞ.

Ponadto nie wk³adaj w moje usta s³ów których nie wypowiedzia³em, nie ocenia³em twojej wiedzy tylko stwierdzi³em, i twierdzê dalej ¿e nie jesteœ dla mnie partnerem do rozmowy.
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2010, 12:50:20 wysłane przez marek324 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #490 : Marzec 04, 2010, 11:32:29 »

Ponadto nie wk³adaj w moje usta s³ów których nie wypowiedzia³em, nie ocenia³em twojej wiedzy tylko stwierdzi³em, i twierdzê dalej ¿e nie jesteœ dla mnie partnerem do rozmowy.

Tak to byÂło to stwierdzenie ,pozostaje mi tylko przyznac Âże i ty nim dla mnie nie jesteÂś ,ale zupeÂłnie z innych powodĂłw.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
marek324
Gość
« Odpowiedz #491 : Marzec 04, 2010, 12:30:07 »

tylko zauwaÂż quetzalcoatl44  Âże nie jest to kwestiÂą zaÂłoÂżeĂą tylko realiĂłw w ktĂłrych istniejemy. wtedy to siĂŞ nie udaÂło, teraz rĂłwnieÂż nie - i to z jednego powodu: przesÂłaniki przyÂświecajÂące niektĂłrym uÂżytkownikom tego forum, z caÂłym szacunkiem dla tych osĂłb sÂą ... dla osĂłb sprawujÂących wÂładzĂŞ i decydujÂących o zminanch w polityce, gospodarce, handlu, zbrojeniach itd... i ponownie z caÂłym szacunkiem, osoby pokroju Kiary ktĂłra wszystkich kocha nie bĂŞdÂą miaÂły chociaÂż cienia moÂżliwoÂści zaistnienia w krĂŞgach sprawujÂących wÂładzĂŞ. Sorry, takie sÂą realia. A to jest niebĂŞdne dla zainicjowania globalnych zmian. KoÂło siĂŞ zamyka.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #492 : Marzec 04, 2010, 16:30:53 »

Cytat: marek324
A moÂże to teÂż poczÂątek zaburzeĂą psychicznych jak w przypadku Lucyny?

Zatem przedstaw dowĂłd potwierdzajÂący owe psychiczne zaburzenia p. Lucyny. W przeciwnym przypadku bĂŞdĂŞ musiaÂł CiĂŞ ukaraĂŚ za pomĂłwienia.

I, jeœli nie masz nic do napisania w konkretnym temacie a chcesz tylko zaznaczyÌ tam sw¹ obecnoœÌ, to czyù to w tym w¹tku.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
quetzalcoatl44
Gość
« Odpowiedz #493 : Marzec 04, 2010, 17:02:46 »

cyt: "i ponownie z caÂłym szacunkiem, osoby pokroju Kiary ktĂłra wszystkich kocha nie bĂŞdÂą miaÂły chociaÂż cienia moÂżliwoÂści zaistnienia w krĂŞgach sprawujÂących wÂładzĂŞ. Sorry, takie sÂą realia. A to jest niebĂŞdne dla zainicjowania globalnych zmian. KoÂło siĂŞ zamyka."

no niestety nie ma innej drogi, wszystko inne juz sie wyczerpalo a ten kierunek dotychczasowy juz nie funkcjonuje.....nikt tego jeszcze nie mowi glosno ale juz nie ma min kapitalizmu - starej ekonomii to juz upadlo tylko nie wiadomo co dalej...- na sile mozna oczywiscie jeszcze wywolac jakas wojne ale kazdy wie ze bedzie to sie rownalo z totalna destrukcja...zalezy od ludzi czy sie na to zdecyduja..
moze nie trzeba odrazu wszystkich kochac, ale trzeba sie starac:)  i odnajdywac w innych samego siebie i robic to co jest dobre i porzyteczne dla innych i dla zdrowia planety:) - oczyscic troche przestrzen:) - bo wiekszosc rzeczy jest zanieczyszczona i robiona w taki sposob zeby Cie albo od czegos uzaleznic (na kazdym prawie poziomie jezeli chodzi o spolecznestwo - system), albo jest toksyczna , np. jak wiele lepiej by sie np korzystalo z internetu gdyby nie bylo reklam:) - to wszystko jest tak naprawde czarna magia i wielu ludziom dziala na podswiadomosc, to tylko jeden z przykladow ale jest tego mnostwo...
arteq
Gość
« Odpowiedz #494 : Marzec 04, 2010, 21:00:36 »

Cytat: marek324
A moÂże to teÂż poczÂątek zaburzeĂą psychicznych jak w przypadku Lucyny?

Zatem przedstaw dowĂłd potwierdzajÂący owe psychiczne zaburzenia p. Lucyny. W przeciwnym przypadku bĂŞdĂŞ musiaÂł CiĂŞ ukaraĂŚ za pomĂłwienia.

I, jeœli nie masz nic do napisania w konkretnym temacie a chcesz tylko zaznaczyÌ tam sw¹ obecnoœÌ, to czyù to w tym w¹tku.

WypowiedÂź Marka324 odebraÂłem jako jego przypuszczenia, a nie stwierdzenie - myÂślĂŞ, Âże to dosyĂŚ waÂżne w tym aspekcie:
Co do Lucyny ju¿ kiedyœ pisa³em ¿e w moim przeœwiadczeniu jest to g³êboko chora umys³owo kobieta która jest œwiêcie przekonana i gor¹co wierzy w swoje omamy,
Nie ukrywam, Âże sam zastanawiaÂłem siĂŞ czy ÂŁobos moÂże mieĂŚ zaburzenia tego typu - oczywiÂście jednoznacznych dowodĂłw nie mam [byÂłaby nimi diagnoza lekarska] ale mĂłgÂłbym przytoczyĂŚ szereg poszlak i wypowiedzi lekarzy w kontekÂście do zbliÂżonych zachowaĂą u innych. IdĂŞ o zakÂład, Âże nawet gdyby takowÂą diagnozĂŞ lekarskÂą przedstawiĂŚ na tym forum to zaraz posypaÂłyby siĂŞ gromy o ujawnianiu intymnych informacji na temat ÂŁobos i wniesiono by o ukaranie - moÂżna by nawet przytoczyĂŚ zapisy regulaminu.

Zastanawia mnie równie¿ ¿¹danie Kiary dowodów na jasno wyartyku³owane przypuszczenia w œwietle tego, ¿e sama dopuszcza siê oszczerstw [tak, tak - "stara sprawa" z pomówieniami na temat doktryny KK w kwestii kobiet i grzechów ciê¿kich] - i w jej przypadku nie by³y to przypuszczenia lecz stwierdzenie. I jakoœ sprawa dziwnie "przycich³a". Prosi³em o dowody na to - nie raczy³a udzieliÌ i jak zwykle w podobnych przypadkach wykrêca siê niechêci¹ do dyskusji...
Czy jeÂżeli Marek324 wyrazi rĂłwnÂą niechĂŞĂŚ do ciÂągniĂŞcia tematu to bĂŞdzie po sprawie? Dlaczego w przypadku Marka 324 podjĂŞto szybkie, konkretne i stanowcze dziaÂłania, a w przypadku Kiary pozwala siĂŞ aby pomĂłwienia nadal wisiaÂły? Dlaczego pozwolono jej by wskazywaÂła na mnie jako na przeszkolonÂą bojĂłwkĂŞ KK, czy jakiegoÂś Lazara [o, tutaj jedynie pogroÂżono palcem]?

Dlatego mo¿e odnosz¹c siê chronologicznie do zdarzeù/zg³oszeù - najpierw doprowadŸmy sprawê Kiary do koùca [pomówienia pod adresem KK], a dopiero potem "potrz¹œnijmy" Markiem324? - tak¹ mam propozycjê. Myœlê, ¿e bardzo uczciw¹. i jeszcze raz zwracam uwagê na ró¿ne znaczenie i gradacjê s³ów "przypuszczam" i "stwierdzam". Marek324 nie nazwa³ £obos np. "pomylon¹", "g³upkiem", czy "downem" [jak Phi czytelników Biblii] lecz u¿y³ okreœlenia naukowego - bez zabarwieù emocjonalnych czy nosz¹cych oznaki l¿enia.
Je¿eli na dosyÌ prawdopodobne przypuszczenia mamy ¿¹daÌ jednoznacznych dowodów - to ja mam kilka propozycji...
marek324
Gość
« Odpowiedz #495 : Marzec 08, 2010, 07:59:48 »

"Co do Lucyny ju¿ kiedyœ pisa³em ¿e w moim przeœwiadczeniu jest to g³êboko chora umys³owo kobieta która jest œwiêcie przekonana i gor¹co wierzy w swoje omamy..."

Darek, jak to przedstawia powyÂższy akapit jest to moja subiektywna ocena bez podtekstu oszczerczego do ktĂłrej mam peÂłne prawo w aspecie wypowiadanych przez KiarĂŞ "prawd ostatecznych". I nie bierz mnie pod wÂłos sugestiÂą przedstawienia dowodĂłw na to, gdyÂż jedynym obiektywnym dowodem w tej sytuacji byÂłoby orzeczenie lekarskie ktĂłre jest poufne. Jego publikacja bez zgody pacjenta kwalifikowaÂła by tÂą sytuacjĂŞ jako sprawĂŞ karnÂą. A do wypowiadania wÂłasnych opinii bez obraÂżania osoby o ktĂłrej piszĂŞ mam peÂłne prawo. Chyba Âże jest to dla kogoÂś niewygodne, a to temat na zupeÂłnie innÂą juÂż dyskusjĂŞ.

A tak zaupeÂłnie na marginesie Darek, jeÂśli juÂż starasz siĂŞ "utrzymaĂŚ porzÂądek" na tym forum to bÂądÂź obiektywny do koĂąca i rĂłwno traktuj uczestnikĂłw forum bo to Âźle Âświadczy o tobie:

Odpowiedz #486 : Marzec 03, 2010, 12:26:01 »
"A moÂże to teÂż poczÂątek zaburzeĂą psychicznych jak w przypadku Lucyny

Kiara "
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2010, 09:35:00 wysłane przez marek324 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #496 : Marzec 08, 2010, 14:26:09 »

A do wypowiadania wÂłasnych opinii bez obraÂżania osoby o ktĂłrej piszĂŞ mam peÂłne prawo. Chyba Âże jest to dla kogoÂś niewygodne, a to temat na zupeÂłnie innÂą juÂż dyskusjĂŞ.

Masz - dopĂłki bĂŞdziesz daleki od obraÂżania i pomĂłwieĂą. Dobrze jest uÂżywaĂŚ takich zwrotĂłw, jak ten przez Ciebie zastosowany - "w moim przekonaniu, odczuciu...", "wydaje mi siĂŞ", "moÂżliwym jest, Âże". JakÂże to dalekie od tych, ktĂłrzy swoje opinie podpisujÂą jako "prawda o...".
Tylko czÂłowiek inteligentny dopuszcza do ÂświadomoÂści fakt, Âże moÂże siĂŞ myliĂŚ...

A tak zaupeÂłnie na marginesie Darek, jeÂśli juÂż starasz siĂŞ "utrzymaĂŚ porzÂądek" na tym forum to bÂądÂź obiektywny do koĂąca i rĂłwno traktuj uczestnikĂłw forum bo to Âźle Âświadczy o tobie

Z tego co wiem - admin ma zawsze racjĂŞ, a demokracja nie ma na forum zastosowania.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #497 : Marzec 08, 2010, 14:39:30 »

Tak spokojnym adminem jak jest Darek to sie nie spotyka czesto. Powiem nawet, ze duzo razy byl obrazany
naprawde bez powodu, a tylko dlatego ze nie dzialal wedlug zyczenia danego forumowicza. Przykre jest to, ale niestety prawdziwe.

Ponad to , na tym forum nigdy nie bedzie spokoju . Jesli sa dwa dni spokojne, to wiadoma ze nastepna rozruba jest w drodze. Sa osoby na tym forum ktore produkuja bez ustanko zla energie, co uniemozliwia
osiagniecie dobrej spokojnej atmosfery. Dzisiaj wiem ze tak pozostanie. Rafaela
Kiara
Gość
« Odpowiedz #498 : Marzec 08, 2010, 14:50:10 »

janneth a w moim przekonaniu usilowanie naprowadzenia kogos na swiadome oskarzanie o psychiczna chorobe w sposob,  w Twoim przekonaniu bezkarny jest zwykla ludzka perfidia i dodam iz to jest w moim przekonaniu pewne na 100%

Ale... nawet osobiste przekonania uwlaczajace drugiemu Czlowiekowi  insynuacja oskarzajaca o chorobe psychiczna musi byc udokumetowana.

W moim przekonaniu rzeczy takie publicznie pisane bez podstaw prawnych ( a byc nia moze orzecznie lekarskie na temat choroby  danej osoby) sa zwyczajnie karalne. I to nie tylko w moim przekonaniu , lecz w oczach prawa rowniez.

Jezeli komus zbyt czesto cos sie wydaje co prawda nie jest ... swiadczy to w moim przekonaniu o jakichs zaburzeniach jego swiadomosci. Radzenie wiec naduzywania tego typu zwrotow stawia taka osobe w bardzo niekorzystnym swietle , nie mowiac juz o nieuczciwosci intecji uzywania tych zwrotow..

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps.marek 324 , jezeli chcesz uzyc przeeciwko mnie jakoms moja opinie to zacytuj post z kontekstem wypowiedzi. Zacytowanie dwoch slow wyjetych z caloksztaltu o niczy nie swiadczy. Takich "kompozycji" slownych  o negatywnym zabarwieniu mozna nastwarzac z postow prawie kazdej osoby na forum.
Szmer
Gość
« Odpowiedz #499 : Marzec 08, 2010, 15:38:37 »

Z tego co wiem - admin ma zawsze racjĂŞ, a demokracja nie ma na forum zastosowania.

Posiadasz zatem bardzo b³êdne informacje... Admin to te¿ cz³owiek, który mo¿e siê myliÌ, demokracjê na forum jak najbardziej mo¿na zastosowaÌ, trzeba wiedzieÌ tylko jak. Pamiêtajmy ¿e forum tworz¹ u¿ytkownicy, forumowicze i z ich opiniami nale¿y równie¿ siê liczyÌ bo... no w³aœnie - Admin mo¿e siê myliÌ.
To oczywiœcie nie oznacza aby popadaÌ ze skrajnoœci w skrajnoœÌ, o wszystkim mo¿na rozmawiaÌ i je¿eli znajdzie siê grupa ludzi, która to potrafi to nie widzê przeszkód aby demokracjê w takim wypadku stosowaÌ.

Naturalnie to co napisaÂłem powyÂżej nie jest w Âżaden sposĂłb ocenÂą ani tego forum ani Admina.
Jako Administrator znacznie wiêkszego forum a co za tym idzie - Administrator z du¿ym doœwiadczeniem zaznaczam tylko ¿e obie strony powinny siê nawzajem szanowaÌ. Wtedy wszystko jest mo¿liwe. Administrator powinien byÌ traktowany z odpowiednim szacunkiem chocia¿by za swój wk³ad i zaanga¿owanie w prowadzeniu takiego forum a sam Admin powinien... i tu druga strona medalu... szanowaÌ swoich forumowiczów bo bez nich jego dzie³o œwieci³oby pustkami. Ot taka zale¿noœÌ.
WiĂŞc nie naleÂży zakÂładaĂŚ z gĂłry Âże ktoÂś ma racjÂą... naleÂży rozmawiaĂŚ o wszystkim na odpowiednim poziomie.

Przepraszam za offtop i pozdrawiam MrugniĂŞcie
Strony: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: