Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 05:00:16

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 843701 razy)
0 u¿ytkowników i 52 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #500 : Marzec 08, 2010, 16:17:38 »

Szmerze, ile for - tyle regulaminów, ile regulaminów - tyle zasad.
Z naszym widocznie siê nie zapozna³e¶, a szkoda, bo zna³by¶ jego zapis i zamiast cytowaæ mnie, zacytowa³by¶ odpowiedni± czê¶æ regulaminu o¶wiadczaj±c, ¿e siê z nim nie zgadzasz. Ale przecie¿ siê zgadzasz, bo jeste¶ zarejestrowanym u¿ytkownikiem U¶miech

"Forum Projekt Cheops jest w³asno¶ci± prywatn± i w zwi±zku z tym najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania."

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #501 : Marzec 08, 2010, 16:20:47 »

Podzielam Twoje zdanie. Zyczylabym sobie i naszemu forum aby takie ulkady nareszcie zaistnialy.

Rafaela
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #502 : Marzec 08, 2010, 18:15:02 »

Nie odnosi³em siê stricte do regulaminu TEGO forum, pisa³em o zasadach jakie powinny obowi±zywaæ na jakimkolwiek forum.
Zapisu "admin ma zawsze racjê" w regulaminie nie ma wiêc mam w tym przypadku prawo do polemiki Mrugniêcie

Co do demokracji... nie negowa³em zapisu regulaminowego tylko zasugerowa³em ¿e demokracja jest jak najbardziej mo¿liwa na forum... i tym i tych znacznie wiêkszych, co za tym idzie - znacznie trudniejszych do okie³znania Mrugniêcie

Naturalnie nie jest moim celem dyskusja na temat regulaminu tego forum, mimo i¿ mo¿e z pewnymi punktami siê nie zgadzam to regulamin, jak napisa³a¶, jak najbardziej akceptujê. Nie podwa¿am równie¿ niczyjej decyzji. Po prostu jestem wyczulony na tego typu zapisy. Na tym forum problemu nie ma bo jest tutaj wszystko ³adnie pouk³adana, jest porz±dek i mi³o siê tutaj wszystko czyta Mrugniêcie
Natomiast z do¶wiadczenia wiem ¿e czêsto tego typu zapisy w regulaminie prowadz± do niemi³ych sytuacji, braku zrozumienia u¿ytkownika lub nadu¿yæ ze strony administratora.

Pozdrawiam Mrugniêcie
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #503 : Marzec 08, 2010, 19:21:09 »

Czym siê ró¿ni mózg mê¿czyzny od mózgu kobiety
http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg&feature=fvw
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #504 : Marzec 08, 2010, 20:36:10 »

Nie odnosi³em siê stricte do regulaminu TEGO forum, pisa³em o zasadach jakie powinny obowi±zywaæ na jakimkolwiek forum.
Zapisu "admin ma zawsze racjê" w regulaminie nie ma wiêc mam w tym przypadku prawo do polemiki Mrugniêcie

Masz racjê Szmerze - i prawo do polemiki. Choæ stricte takiego zapisu w regulaminie nie ma, to jednak zdanie:
"najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje"
oznacza, ¿e decyzja administratora jest ostateczna i niepodwa¿alna. W moim przekonaniu jest to równoznaczne z tym, ¿e administrator ma zawsze racjê i po prostu nie ma co tupaæ nó¿kami, nawet jak siê co¶ nie podoba.
Ale to tylko moja pokorna postawa, masz prawo do w³asnej.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #505 : Marzec 08, 2010, 20:48:21 »

"Co do Lucyny ju¿ kiedy¶ pisa³em ¿e w moim prze¶wiadczeniu jest to g³êboko chora umys³owo kobieta która jest ¶wiêcie przekonana i gor±co wierzy w swoje omamy..."

Darek, jak to przedstawia powy¿szy akapit jest to moja subiektywna ocena bez podtekstu oszczerczego do której mam pe³ne prawo w aspecie wypowiadanych przez Kiarê "prawd ostatecznych". I nie bierz mnie pod w³os sugesti± przedstawienia dowodów na to, gdy¿ jedynym obiektywnym dowodem w tej sytuacji by³oby orzeczenie lekarskie które jest poufne. Jego publikacja bez zgody pacjenta kwalifikowa³a by t± sytuacjê jako sprawê karn±. A do wypowiadania w³asnych opinii bez obra¿ania osoby o której piszê mam pe³ne prawo. Chyba ¿e jest to dla kogo¶ niewygodne, a to temat na zupe³nie inn± ju¿ dyskusjê.

A tak zaupe³nie na marginesie Darek, je¶li ju¿ starasz siê "utrzymaæ porz±dek" na tym forum to b±d¼ obiektywny do koñca i równo traktuj uczestników forum bo to ¼le ¶wiadczy o tobie:

Odpowiedz #486 : Marzec 03, 2010, 12:26:01 »
"A mo¿e to te¿ pocz±tek zaburzeñ psychicznych jak w przypadku Lucyny

Kiara "

Dziêkujê, rozumiem.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Leszek
Go¶æ
« Odpowiedz #506 : Marzec 08, 2010, 21:22:07 »

Taka ogólna refleksja... 

<a href="http://www.youtube.com/v/6A2a0y6BcME&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/6A2a0y6BcME&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;320&quot; height=&quot;265&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/6A2a0y6BcME&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/6A2a0y6BcME&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;320&quot; height=&quot;265&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;</a>
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2010, 21:28:19 wys³ane przez Leszek » Zapisane
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #507 : Marzec 08, 2010, 21:38:33 »

"Forum Projekt Cheops jest w³asno¶ci± prywatn± i w zwi±zku z tym najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania."

Skoro jest w³asno¶ci± prywatn±, to mo¿na wiedzieæ pod czyim szyldem siê tutaj zarejestrowa³em ?
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #508 : Marzec 08, 2010, 23:12:45 »

Masz racjê Szmerze - i prawo do polemiki. Choæ stricte takiego zapisu w regulaminie nie ma, to jednak zdanie:
"najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje"
oznacza, ¿e decyzja administratora jest ostateczna i niepodwa¿alna. W moim przekonaniu jest to równoznaczne z tym, ¿e administrator ma zawsze racjê i po prostu nie ma co tupaæ nó¿kami, nawet jak siê co¶ nie podoba.
Ale to tylko moja pokorna postawa, masz prawo do w³asnej.

Hehe, ale ja nie tupie nó¿kami Chichot
Nie mniej jednak bêdê siê k³óci³ - "najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje" nie oznacza "Admin ma zawsze racjê".
Bo admin mo¿e podj±æ decyzjê, któr± oczywi¶cie wszyscy uszanujemy ale nie koniecznie musi mieæ racjê Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #509 : Marzec 12, 2010, 20:05:54 »

Nie wiem gdzie umie¶ciæ ten apel, wiêc zrobiê to tutaj.

Kiaro, nie ¿yczê sobie i uwa¿am to za bardzo niestosowne i nieeleganckie aby¶ na innych forach cytowa³a mnie gdy nie wypowiedzia³em na nich ani s³owa, sk±d tam moje cytaty? Nie ¿yczê sobie aby¶ gdzie¶ odpowiada³a mi na pytanie których TAM nie zada³em, do tego nie informuj±c mnie o takim procederze. Nie ¿yczê sobie aby¶ na forach na których których nie jestem ani zarejestrowany, b±d¼ NIE NAPISA£EM nawet jednej wiadomo¶ci zwraca³a siê moim nickiem - bo komu odpowiadasz i do kogo mówisz? Wielokrotnie siê przekona³em ¿e masz niepojête zapêdy aby opowiadaæ i "nauczaæ", nie wa¿ne gdzie, byle by³a szansa, ¿e kto¶ przeczyta - ale takie zachowanie jest ju¿ po prostu chore, najzwyczajniej nosi ¶lady zaburzeñ.
Oczekujê odpowiedniej i szybkiej modyfikacji postów.
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 22:52:46 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #510 : Marzec 16, 2010, 23:30:28 »

Nie bardzo rozumiem o co chodzi , poprosze o precyzyjne okreslenie , tego postulatu.
Czego to dotyczy , jakiego forum i ktorych postow z cytatami?

Wiesz iz nie prowadze z Toba zadnych dyskusji , prosze nie prowokuj , bo nie wejde i tak i tak w nia.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 23:31:58 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #511 : Marzec 17, 2010, 09:09:22 »

Cytaty moich wypowiedzi na peszerze [nie napisa³em tam ani jednego postu] i udzielanie odpowiedzi na pytania których TAM nie umie¶ci³em.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #512 : Marzec 17, 2010, 11:08:10 »

Cytaty moich wypowiedzi na peszerze [nie napisa³em tam ani jednego postu] i udzielanie odpowiedzi na pytania których TAM nie umie¶ci³em.

Prosze o te cytaty , bo nie pamietam gdzie sa , o ile sa?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 11:08:39 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #513 : Marzec 17, 2010, 12:16:40 »

east na innym forum.

Czy Mojzesz ukradl Arke Przymierza z Egiptu?

Tak Thotal.  Rozpatruj±c ten kompleks w Egipcie ca³o¶ciowo mo¿na dopiero ujrzeæ jak skomplikowana to by³a technologia, która ju¿ z jakiego¶ powodu nie dzia³a.
WP le¿y dok³adnie w ¶rodku masy Ziemi, a i stanowi  równie¿ jedno z centrów zasilania w energiê linii geomantycznych z tego centrum siê rozchodz±cych po ca³ej Ziemi ( wiemy ¿e wzd³u¿ tych linii kwit³y staro¿ytne cywilizacje ). Z jakich¶ powodów ten silnik ( bo wierzê, ¿e to by³ generator energii ) przesta³ dzia³aæ, lub te¿ utraci³ znaczn± czê¶æ swojej mocy. Czy¿by macza³ tu paluszki swoje Moj¿esz kradn±c Arkê Przymierza z Egiptu ( polecam dywagacje Nassima Harameina na ten temat  http://www.youtube.com/watch?v=vAFxRs5HNYI ) ?
 W ka¿dym razie by³a to technologia, o której dzisiaj jedynie mo¿emy pomarzyæ.
Byæ mo¿e to se wrati pewnego dnia  ...

Jeszcze cos dotyczace piramid east.

Ha, droga Chanell, nie tylko takich obliczeñ dokona³. Skorzysta³ z ¿ydowskiej kaba³y w której ¯ydzi zapisywali Tetragrammaton w formie Piramidy . U¿y³ kabalistycznych zapisów i przekszta³ci³ je  w 3D  by wywie¶æ z tego równowagê wektorow±, która pasuje do "kwiatu ¿ycia" zapisanego w ¶wi±tyniach Egiptu ( Abydos ). Ale oczywi¶cie rozwa¿a o Arce Przymierza jak o ¼ródle zasilania ( inaczej nie by³by sob± heh  Mrugniêcie  )
O tym jest ca³a IV ta czê¶æ  Crossing The Event Horizon od 4 do 7ej czê¶ci ( link poda³em) .
A i tak uwa¿am, i¿ rzeczywisto¶æ przerasta wszystko, co mo¿na by na ten temat wykombinowaæ Mrugniêcie

pozdrawiam

ps. Arteq napisa³  " East, czy móg³by¶ sprecyzowaæ co Twoim zdaniem oznacza "¶rodek masy Ziemi] - bo wed³ug mnie jest on g³êboko pod ziemi± a nie na jej powierzchni..."
Przepraszam, nie wyrazi³em siê precyzyjnie . W filmie , który poleci³em http://www.youtube.com/watch?v=j7PP_GArE9c  u¿yto dos³ownie sformuowania  " w geodezyjnym centrum ¶wiata "  odnosz±cym siê do po³o¿enia na siatce geograficznej.

Czy o to chodzi?Skopiowalem to ze strony peszer.pl
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 12:17:47 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #514 : Marzec 17, 2010, 20:39:14 »

to przynajmniej siê rymuje i ma jaki±¶ logikê rozumowania... jakiego? to ju¿ zupe³nie inna sprawa. thotal, ju¿ kiedy¶ ci napisa³em ¿e jeste¶ dla mnie thotaln± pora¿k± jako cz³owiek

Totaln± pora¿k± cz³owieka jeste¶ ty Marku ,naprawdê zal mi ciebie.Jak bardzo ci musi byæ ze sob± ¼le ,to tylko ty wiesz ,a ja widze to po twoich wypowiedziach. Jeste¶ idealnym przyk³adem trolla.
W tym w±tku pisze siê wiersze !!! .Wywo³a³es offtop ,obrazi³es ludzi i za to przyznajê ci minusa

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #515 : Marzec 18, 2010, 08:27:38 »

to przynajmniej siê rymuje i ma jaki±¶ logikê rozumowania... jakiego? to ju¿ zupe³nie inna sprawa. thotal, ju¿ kiedy¶ ci napisa³em ¿e jeste¶ dla mnie thotaln± pora¿k± jako cz³owiek

Totaln± pora¿k± cz³owieka jeste¶ ty Marku ,naprawdê zal mi ciebie.Jak bardzo ci musi byæ ze sob± ¼le ,to tylko ty wiesz ,a ja widze to po twoich wypowiedziach. Jeste¶ idealnym przyk³adem trolla.
W tym w±tku pisze siê wiersze !!! .Wywo³a³es offtop ,obrazi³es ludzi i za to przyznajê ci minusa

chanell, tak czytam sobie twoje wywody i siê zastanawiam kto komu powienien wspó³czuæ i komu kogo powinno byæ ¿al. jak gdzie¶ ju¿ to napisa³em ja bym prywatnego czasu nie po¶wiêci³ na te dyskusje, to ty przesiadujesz jak wynika z godzin publikacji twoich postów popo³udniami i wieczorami na tym forum - ja wolê ten czas spêdziæ z bliskimi i w¶ród bliskich. jak widaæ ty nie masz zbyt du¿ego wyboru, pozostaje ci ekran laptopa i to w±skie grono wzajemnej adoracji, wrêcz grupy wzajemnego wsparcia - i to w tym najbardziej negatywnym wyd¼wiêku. bo o ile grupy wsparcia na wzór AA s± faktyczn± podpor± dla ludzi zagubionych o tyle z waszej dzia³alno¶ci nie wynika kompletnie nic. nawet tak naprawdê nie potraficie zaj±æ jednego, wspólnego stanowiska - no chyba ¿e wobec trolla U¶miech
a i to jest kolejn± ¶mieszn± sytuacj± - jak ju¿ napisa³em kiedy brakuje racjonalnych argumentów do rzeczowej dyskusji odwraca siê kota ogonem i urz±dza polowanie na trola. nie zmienia to jednak faktu ¿e nibru jak nie by³o tak nie ma, religie nie upad³y itd...
piszesz ¿e obrazi³em ludzi? nie demonizuj. oprócz was s± jeszcze inni ludzie którzy z waszymi pogl±dami w ¿aden sposób siê nie uto¿samiaj±. po drugie mylisz pojêcie obra¿enia z zajêciem zdecydowanego stanowiska. nie u¿y³em obra¼liwych s³ów a ty masz wyra¼nie problem z obiektywizmem. i tu docieramy do sedna problemu. "zni¿aj±c siê do mojego poziomu" i przyjmuj±c moj± retorykê wypowiedzi przyznajesz mi minusa. a co w takiej sytuacji z tob±? moralno¶æ kalego? kali ukra¶æ to dobrze a jak kalemu ukradn± to ju¿ ¼le? to jest wasz generalny problem wiêc nie u¿alaj siê nade mn±. zrób to nad sob± i tobie podobnym. zw³aszcza ¿e twój wybiórczy sposób moderowania i skrajna stronniczo¶æ ur±ga powierzonej funkcji moderatora w±tku. wstyd.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #516 : Marzec 18, 2010, 20:50:25 »

chanell,marzec 15,2010,odpowiedz#162
Kahuna

Odnoszê wra¿nie ¿e pojawiasz siê na forum,zeby siê na¶miewaæ z ludzi ,namieszaæ ,obra¿aæ i sk³óciæ.Ten kto mysli inaczej ,niech nie wchodzi Kahunie w drogê.Wpadasz do róznych w±tków i rozwalasz dyskusjê. Pewnie kto¶ ci za to p³aci  i zbijasz niez³± kasê

Odnosze wrazenie,ze osoba ktora podjela sie moderowania(chyba ze sie nie nadaje?) powinna swiecic przykladem,byc bezstronna, nie oczerniac i nie pomawiac innych forumowiczow i przede wszystkim
nie dawac powodow do nastepnej klotni.Jesli udowodnisz,ze moja rola na tym forum jest
rozwalanie dyskusji i ktos mi zato placi,to wszystko w porzadku.Jesli nie,to prosze
admina o zajecie stanowiska w tej sprawie,ukaranie osoby pomawiajacej i forumowe
przeprosiny.
Pozdrawiam.
PS.
Na stronie internetowej Kiary znalazlem posty <easta>,Arteq'a i nie wiem,czy sa umieszczone tam za zgoda autorow - Arteq twierdzi,ze nie.Kiara zaprzecza,ze cos takiego mialo miejsce,a moja kopia ze strony peszer.pl(jako dowod tej praktyki Kiary)
znalazla sie w smietniku.Poprosze rowniez o ustosunkowanie sie do praktyk Kiary i o
przywrocenie mojego posta- dowodu, we wlasciwym miejscu i watku,zaraz po czerwonym zazaleniu Arteq'a dotyczacego tego tematu.
Milej pracy,Dariusz.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 20:52:04 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #517 : Marzec 18, 2010, 20:59:26 »

Prosze o te cytaty , bo nie pamietam gdzie sa , o ile sa?
Daruj sobie insynuacje. Napisa³em gdzie s± - na Twoim forum. Nie wiesz co piszesz?
Proszê:

ps. Arteq napisa³  " East, czy móg³by¶ sprecyzowaæ co Twoim zdaniem oznacza "¶rodek masy Ziemi] - bo wed³ug mnie jest on g³êboko pod ziemi± a nie na jej powierzchni..."
Przepraszam, nie wyrazi³em siê precyzyjnie . W filmie , który poleci³em http://www.youtube.com/watch?v=j7PP_GArE9c  u¿yto dos³ownie sformuowania  " w geodezyjnym centrum ¶wiata "  odnosz±cym siê do po³o¿enia na siatce geograficznej.

Jak ju¿ mówi³em NIC TAM NIE NAPISA£EM.

cd. prawo do rozwodu.

arteq przeciez ja ja nikogo nie namawiam do rozstan, ja mowie o uczciwosci wobec partnera.Mowie rowniez ze nie nalezy na sile zatrzymywac zwiazku , ktory jest tylko formalnoscia i komplikuje ludzkie decyzje zwiazane z przyszlym zyciem. Podkreslilam iz priorytetem jest DECYZJA OBYDWOJGA , byc czy nie razem bez milosci.Odpowiedzialnosc wobec siebie i dzieci pozostaje pomimo rozpadu zwiazku.
Natomiast sztuka jest radzenie sobie wspolne z problemami , ktore to zazwyczaj zcala zwiazki, jednak warunkiem trwalosci i checi przetrwania trudnosci jest MILOSC obydwojga do siebie.
Bardzo wartosciowym jestes partnerem w swoim zwiazku , to piekne moc  uslyszec tsakie relacje.Gratulacje dla Ciebie i zony. Zycze Ci z calego serca zeby Wasz zwiazek przetrwal czas i zeby tylko odejscie z fizycznosci przerwalo jego ziemski wymiar.
Jednak nigdy nie mow ja bym  tak , czy tak nie postapil...... ( obys nie musial takiej decyzji podejmowac) , dopiero gdy czlowiek stanie w problemie, zmierzy sie z nim WIE , wpisuje SWOJA WIEDZE W SIEBIE jak naprawde by postapil, bo tak postepuje. Czesto nas to zaskakuje i nas i partnerow, no ale coz temu sluzy zycie, to szkola konfrontacji fizycznej z wlasnymi wyobrazeniami o sobie.

Do kogo kierujesz te s³owa? Mnie tam nie by³o i nie ma.

Odwrocenie strumienia energetycznego w Cergy.

Energia sie nie odwrocila sama jako energia , bo strumien plynol w strone wyznaczona mu przez tych ktorzy ten kierunek utworzyli. Jednak nadszedl czas mozliwosci zmiany kierunku przeplywu strumienia. Stalo sie , przestal plynac do miejsca ktore wyznaczyla mu  owa grupa ludzi. To wszystko, najtrudniej zaakceptowac prstote.

[...]
Jezeli to ja tworze klamstwa ja zbiore swoj plon, pamietaj co zasiales to zbierzesz i tak i tak stanie sie to.
Kiedy runie doslownie KK? Nie jestem wrozka podalam czas jaki jest mi wiadomy. KK rowniez doskonale to wie ( mysle o Watykanie) , powinien juz przestawic cala mase zakonnikow by pomagali ludziom przejsc ten okres zmian. By zaczeli przekazywac prawdziwa wiedze zamiast ja blokowac. Taka pomoc bedzie potrzebna bardzo wielu ludziom, mowie serio.
Mysle rowniez arteq ze nie przypadkowo jestes na tym forum i kiedys Ty sam zaczniesz bardzo efektywnie niesc pomoc przeksztalcajacej sie swiadomosci  katolikow ufajacym calym sercem Bogu , zranionym przez kler i cala instytucje koscielna.
To jest proces ,  swiadomosc ludzka sie budzi, nikt juz tego nie powstrzyma.

Wystarczaj±co czytelnie? Nie jestem TAM [na peszerze], wiêc napisanie na peszerze "my¶lê arteq, ¿e nie przypadkowo jeste¶ na TYM forum" jest k³amliw± sugesti±, ¿e ma cokolwiek wspólnego z tamtym forum. Nie ¿yczê sobie aby¶ to sugerowa³a jak równie¿ u¿ywa³a tam mojego nicka czy odpowiada³a tam na pytania których TAM nie zamie¶ci³em. Nie ¿yczê sobie aby¶ umieszcza³a tam moje wypowiedzi bez mojej zgody.
Rozumiem, ¿e masz przera¼liw± potrzebê aby b³yszczeæ, mieæ s³uchaczy i wpatrzonych uczniów, a forumowiczów tam jak na z³o¶æ - nie ma. Nie ma kto s³uchaæ, przyklaskiwaæ i zachwycaæ siê... Lecz zwracanie siê do wirtualnych forumowiczów nosi znamiona zaburzeñ...

edit: pomimo licznych pró¶b i wyja¶nieñ z mojej strony, jak równie¿ Twoich deklaracji Kiaro co do opisu ¼ród³a cytatu - sytaucja na dan± chwilê nie zmieni³a siê - nie ma tam ¿adnego  precyzyjnego opisu odno¶nie cytatu.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 19:40:05 wys³ane przez arteq » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #518 : Marzec 18, 2010, 21:41:55 »

Kahuna

Z ca³ym szacunkiem ,ale nie mam najmniejszego zamiaru ciê przepraszaæ ,bo nie mam za co.Nic nie poradzê ¿e mam takie wra¿enie co do twojej osoby.Stanê³am tylko w obronie Kiary,poniewa¿ nasmiewa³es siê z niej ¿e kupi³a ksi±zkê i za¶ili³a czyj±s kasê .

Cytat Kahuna "Nie zartuj,Kiarus.
Temu samemu,co robi PCH/MF,czyli robieniu ludzi w konia i przy okazji zbicia kasy.
Czasy ku temu sa dobre,mamy mase channeling,s,przepowiedni,przekazow i mnostwo
"EZOTERYKOW",wiec okazja czyni zlodzieja.Nie jest tak..? A Patrick Geryl,Zecharia
Sitchin,Daniken i inni ..nie wspomne o pp.Nowalskiej ,Gas..Gryf144 i innych nawiedzonych z Polski..nie przegap tej okazji,moze jest cos dla Ciebie takze..?
Pozdrawiam. "

Moje s³owa : "Pewnie kto¶ ci za to p³aci  i zbijasz niez³± kasê"  to riposta w formie zartu.
Po za tym ty wielokrotnie pisa³e¶ o mnie niekorzystnie na tym forum ,a ja nie domaga³am siê wyci±gniêcia konsekwencji wobec ciebie.
Darek zrobi jak bêdzie chcia³,nie mam na to wp³ywu.Dra¿ni mnie jednak nasmiewanie siê z osób o innych pogladach .Nie wiem czy zauwa¿y³e¶,ale nazwa³e¶ z³odziejami  znane osoby ; Patrick Geryl,Zecharia
Sitchin,Daniken ,Nowalska .Nie znam tych ludzi ,,Gas..Gryf144 ,ale pewnie tez nie byli by zadowoleni.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 21:42:54 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #519 : Marzec 18, 2010, 22:09:35 »

W prawach internetowych nie ma zakazu cytowania tekstow z innych zrodel , na tym forum jest rowniez mnustwo cytatow.
 Rowniez duzo w postach innych forumowiczow.

Wy sami arteq i Kahuna poslugujecie sie nimi. nie widze powodu zeby na moim forum rowniez nie korzystac z cytatow.
Zaznaczam autorow.

Nick arteq nie jest zastrzezony w urzedzie patetowym, mozna wiec nie tylko cytowac ta nazwe ale rowniez jej uzywac.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. dodalam wyjasnienie iz jest to moj post przeniesiony z Forum Cheops. Postaram sie nie zapominac o takich szczegolach.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 22:20:38 wys³ane przez Kiara » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #520 : Marzec 18, 2010, 22:36:06 »

Kahuna odniosê siê tylko do sprawy cytowañ mojej osoby. Nie mam pretensji , ¿e kto¶ mnie cytuje o ile nie manipuluje moj± wypowiedzi± w taki sposób, ¿e j± przekrêca. Nie zauwa¿y³em przekrêtów wiêc jest OK.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #521 : Marzec 19, 2010, 01:10:40 »

Znalaz³em siê na tym forum z powodu chêci wyra¿ania siebie.
Zauwa¿am jednak, ¿e prócz wielu tak samo my¶l±cych ludzi s± te¿ tacy, którzy szukaj± powodów do przeinaczenia moich, i nie tylko warto¶ci. Kto kieruje tym nurtem, do czego s± im potrzebne pozory mojej niedoskona³o¶ci, do czego s± im potrzebne b³êdy i potkniêcia moich przyjació³?
Zauwa¿am odej¶cie wielu m±drych i warto¶ciwych forumowiczów, zauwa¿am brak chêci w szczerym wypowiadaniu siê na forum z powodu ingerencji TROLI.

Swój nick przywioz³em z Egiptu, ale si³ê i konsekwencje bêdê realizowa³ tu, na miejscu...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #522 : Marzec 19, 2010, 08:42:50 »

Thotal masz racjê ,tak w³a¶nie siê dzieje.Znalaz³am siê na tym forum z podobnych powodów i zal mi serce ¶ciska i ciêzko mi siê opanowaæ przed komentarzami co do ich dzia³alnosci.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #523 : Marzec 19, 2010, 10:59:32 »

Ale czym sie przejmujecie? Piszcie swoje , wyrazajcie siebie a z trolami nie wchodzcie w dyskusje , zwyczajnie omijajcie je.jedna druga akcja  zaczepkowa (z uzewnetrznieniem i osmieszeniem siebie przez troli )zwyczajnie zignorowana. Wyciszy ich zapedy.

Kiara U¶miech U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #524 : Marzec 19, 2010, 11:09:03 »

Wy sami arteq i Kahuna poslugujecie sie nimi. nie widze powodu zeby na moim forum rowniez nie korzystac z cytatow.
Zaznaczam autorow.
Nick arteq nie jest zastrzezony w urzedzie patetowym, mozna wiec nie tylko cytowac ta nazwe ale rowniez jej uzywac.

ps. dodalam wyjasnienie iz jest to moj post przeniesiony z Forum Cheops. Postaram sie nie zapominac o takich szczegolach.

Wska¿ mi gdzie u¿y³em cytatu z innego forum i nie wiedzia³aby o tym osoba któr± zacytowa³em, wska¿ jasno i wyra¼nie. U¿y³em Twojego cytatu z f¿p aby broniæ siê przed przypisywaniem mi przez Ciebie k³amliwej to¿samo¶ci niejakiego Lazara. O tym cytacie doskonale wiedzia³a¶.

Tak, nick nie jest zastrze¿ony, ale u¿ywasz mojego nicka W£¡CZNIE z moimi s³owami których tam nie umie¶ci³em, a piszesz jakbym tam siê udziela³ - a to ju¿ k³amstwo i manipulacja. Nie ma tam linku do pch. Je¿eli zadajê pytania to oczekujê na nie odpowiedzi w miejscu ich zadania. Dziwne, ¿e tutaj deklarujesz unikanie ze mn± rozmów, a tam nagle tak ochoczo odnosisz siê do moich zapytañ. Hipokryzja, kolejna ju¿.  

K³amiesz równie¿, ¿e umie¶ci³a¶ wyja¶nienie, ¿e wypowied¼ pochodzi z forum pch - niczego takiego przy u¿ytych w 2 postach, moich s³owach NIE MA - na dowód mogê zamie¶ciæ screena, wiêc nie pogr±¿aj siê kolejnymi k³amstwami.
Skoro powo³ujesz siê na prawo to doczytaj, ¿e je¿eli ju¿ u¿ywasz jakiego¶ cytatu to zobowi±zana jeste¶ podaæ PRECYZYJNIE ¼ród³o. Je¿eli chodzi równie¿ o prawo to nie zabrania ono u¿ywania czyjego¶ prawdziwego imienia w zwracaniu siê do danej osoby - szczególnie gdy ona wcze¶niej o nim poinformowa³a oraz ogólnie przyjêty sposób komunikacji w danej grupie nie wymusza form grzeczno¶ciowych - a takowym jest forum. Dlaczego w takim razie tak lamentowa³a¶ i usi³owa³a¶ straszyæ administratorem gdy u¿yto Twojego imienia? Kolejny raz dajesz dowody hipokryzji w my¶l której ten sam czyn uwa¿asz za dopuszczalny lub niedopuszczalny w zale¿no¶ci czy to kto¶ czy Ty sama go dokona³a¶.

Ostatnim przyk³adem by³o nazwanie pewnej grupy osób "szczurami", gdy niewiele wcze¶niej pod niebog³osy krzycza³a¶, ¿e obra¿ono Ciebie za pomoc± u¿ytego okre¶lenia do nazwania sposobu Twoich wypowiedzi "k³apaæ dziobem".  

I jeszcze ma³e pytanko - jak rozumiem Twój nick równie¿ nie jest opatentowany?

edit: pomimo licznych pró¶b i wyja¶nieñ z mojej strony, jak równie¿ Twoich deklaracji Kiaro co do opisu ¼ród³a cytatu - sytaucja na dan± chwilê nie zmieni³a siê - nie ma tam ¿adnego  precyzyjnego opisu odno¶nie cytatu.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 19:40:54 wys³ane przez arteq » Zapisane
Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: