janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #500 : Marzec 08, 2010, 16:17:38 » |
|
Szmerze, ile for - tyle regulaminów, ile regulaminów - tyle zasad. Z naszym widocznie siê nie zapozna³eœ, a szkoda, bo zna³byœ jego zapis i zamiast cytowaÌ mnie, zacytowa³byœ odpowiedni¹ czêœÌ regulaminu oœwiadczaj¹c, ¿e siê z nim nie zgadzasz. Ale przecie¿ siê zgadzasz, bo jesteœ zarejestrowanym u¿ytkownikiem  "Forum Projekt Cheops jest w³asnoœci¹ prywatn¹ i w zwi¹zku z tym najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania."
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #501 : Marzec 08, 2010, 16:20:47 » |
|
Podzielam Twoje zdanie. Zyczylabym sobie i naszemu forum aby takie ulkady nareszcie zaistnialy.
Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #502 : Marzec 08, 2010, 18:15:02 » |
|
Nie odnosiÂłem siĂŞ stricte do regulaminu TEGO forum, pisaÂłem o zasadach jakie powinny obowiÂązywaĂŚ na jakimkolwiek forum. Zapisu " admin ma zawsze racjĂŞ" w regulaminie nie ma wiĂŞc mam w tym przypadku prawo do polemiki  Co do demokracji... nie negowaÂłem zapisu regulaminowego tylko zasugerowaÂłem Âże demokracja jest jak najbardziej moÂżliwa na forum... i tym i tych znacznie wiĂŞkszych, co za tym idzie - znacznie trudniejszych do okieÂłznania  Naturalnie nie jest moim celem dyskusja na temat regulaminu tego forum, mimo iÂż moÂże z pewnymi punktami siĂŞ nie zgadzam to regulamin, jak napisaÂłaÂś, jak najbardziej akceptujĂŞ. Nie podwaÂżam rĂłwnieÂż niczyjej decyzji. Po prostu jestem wyczulony na tego typu zapisy. Na tym forum problemu nie ma bo jest tutaj wszystko Âładnie poukÂładana, jest porzÂądek i miÂło siĂŞ tutaj wszystko czyta Natomiast z doÂświadczenia wiem Âże czĂŞsto tego typu zapisy w regulaminie prowadzÂą do niemiÂłych sytuacji, braku zrozumienia uÂżytkownika lub naduÂżyĂŚ ze strony administratora. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #503 : Marzec 08, 2010, 19:21:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #504 : Marzec 08, 2010, 20:36:10 » |
|
Nie odnosi³em siê stricte do regulaminu TEGO forum, pisa³em o zasadach jakie powinny obowi¹zywaÌ na jakimkolwiek forum. Zapisu " admin ma zawsze racjê" w regulaminie nie ma wiêc mam w tym przypadku prawo do polemiki  Masz racjê Szmerze - i prawo do polemiki. ChoÌ stricte takiego zapisu w regulaminie nie ma, to jednak zdanie: "najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje" oznacza, ¿e decyzja administratora jest ostateczna i niepodwa¿alna. W moim przekonaniu jest to równoznaczne z tym, ¿e administrator ma zawsze racjê i po prostu nie ma co tupaÌ nó¿kami, nawet jak siê coœ nie podoba. Ale to tylko moja pokorna postawa, masz prawo do w³asnej.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #505 : Marzec 08, 2010, 20:48:21 » |
|
"Co do Lucyny ju¿ kiedyœ pisa³em ¿e w moim przeœwiadczeniu jest to g³êboko chora umys³owo kobieta która jest œwiêcie przekonana i gor¹co wierzy w swoje omamy..."
Darek, jak to przedstawia powyÂższy akapit jest to moja subiektywna ocena bez podtekstu oszczerczego do ktĂłrej mam peÂłne prawo w aspecie wypowiadanych przez KiarĂŞ "prawd ostatecznych". I nie bierz mnie pod wÂłos sugestiÂą przedstawienia dowodĂłw na to, gdyÂż jedynym obiektywnym dowodem w tej sytuacji byÂłoby orzeczenie lekarskie ktĂłre jest poufne. Jego publikacja bez zgody pacjenta kwalifikowaÂła by tÂą sytuacjĂŞ jako sprawĂŞ karnÂą. A do wypowiadania wÂłasnych opinii bez obraÂżania osoby o ktĂłrej piszĂŞ mam peÂłne prawo. Chyba Âże jest to dla kogoÂś niewygodne, a to temat na zupeÂłnie innÂą juÂż dyskusjĂŞ.
A tak zaupeÂłnie na marginesie Darek, jeÂśli juÂż starasz siĂŞ "utrzymaĂŚ porzÂądek" na tym forum to bÂądÂź obiektywny do koĂąca i rĂłwno traktuj uczestnikĂłw forum bo to Âźle Âświadczy o tobie:
Odpowiedz #486 : Marzec 03, 2010, 12:26:01 » "A moÂże to teÂż poczÂątek zaburzeĂą psychicznych jak w przypadku Lucyny
Kiara "
DziĂŞkujĂŞ, rozumiem.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Leszek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #506 : Marzec 08, 2010, 21:22:07 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2010, 21:28:19 wysłane przez Leszek »
|
|
|
|
|
Silver
Gość
|
 |
« Odpowiedz #507 : Marzec 08, 2010, 21:38:33 » |
|
"Forum Projekt Cheops jest wÂłasnoÂściÂą prywatnÂą i w zwiÂązku z tym najwyÂższym prawem na forum jest gÂłos Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania."
Skoro jest wÂłasnoÂściÂą prywatnÂą, to moÂżna wiedzieĂŚ pod czyim szyldem siĂŞ tutaj zarejestrowaÂłem ?
|
|
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #508 : Marzec 08, 2010, 23:12:45 » |
|
Nie odnosi³em siê stricte do regulaminu TEGO forum, pisa³em o zasadach jakie powinny obowi¹zywaÌ na jakimkolwiek forum. Zapisu " admin ma zawsze racjê" w regulaminie nie ma wiêc mam w tym przypadku prawo do polemiki  Masz racjê Szmerze - i prawo do polemiki. ChoÌ stricte takiego zapisu w regulaminie nie ma, to jednak zdanie: "najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje" oznacza, ¿e decyzja administratora jest ostateczna i niepodwa¿alna. W moim przekonaniu jest to równoznaczne z tym, ¿e administrator ma zawsze racjê i po prostu nie ma co tupaÌ nó¿kami, nawet jak siê coœ nie podoba. Ale to tylko moja pokorna postawa, masz prawo do w³asnej. Hehe, ale ja nie tupie nó¿kami  Nie mniej jednak bêdê siê k³óci³ - "najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje" nie oznacza "Admin ma zawsze racjê". Bo admin mo¿e podj¹Ì decyzjê, któr¹ oczywiœcie wszyscy uszanujemy ale nie koniecznie musi mieÌ racjê 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #509 : Marzec 12, 2010, 20:05:54 » |
|
Nie wiem gdzie umieÂściĂŚ ten apel, wiĂŞc zrobiĂŞ to tutaj.
Kiaro, nie ÂżyczĂŞ sobie i uwaÂżam to za bardzo niestosowne i nieeleganckie abyÂś na innych forach cytowaÂła mnie gdy nie wypowiedziaÂłem na nich ani sÂłowa, skÂąd tam moje cytaty? Nie ÂżyczĂŞ sobie abyÂś gdzieÂś odpowiadaÂła mi na pytanie ktĂłrych TAM nie zadaÂłem, do tego nie informujÂąc mnie o takim procederze. Nie ÂżyczĂŞ sobie abyÂś na forach na ktĂłrych ktĂłrych nie jestem ani zarejestrowany, bÂądÂź NIE NAPISAÂŁEM nawet jednej wiadomoÂści zwracaÂła siĂŞ moim nickiem - bo komu odpowiadasz i do kogo mĂłwisz? Wielokrotnie siĂŞ przekonaÂłem Âże masz niepojĂŞte zapĂŞdy aby opowiadaĂŚ i "nauczaĂŚ", nie waÂżne gdzie, byle byÂła szansa, Âże ktoÂś przeczyta - ale takie zachowanie jest juÂż po prostu chore, najzwyczajniej nosi Âślady zaburzeĂą. OczekujĂŞ odpowiedniej i szybkiej modyfikacji postĂłw.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 22:52:46 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #510 : Marzec 16, 2010, 23:30:28 » |
|
Nie bardzo rozumiem o co chodzi , poprosze o precyzyjne okreslenie , tego postulatu. Czego to dotyczy , jakiego forum i ktorych postow z cytatami? Wiesz iz nie prowadze z Toba zadnych dyskusji , prosze nie prowokuj , bo nie wejde i tak i tak w nia. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 23:31:58 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #511 : Marzec 17, 2010, 09:09:22 » |
|
Cytaty moich wypowiedzi na peszerze [nie napisaÂłem tam ani jednego postu] i udzielanie odpowiedzi na pytania ktĂłrych TAM nie umieÂściÂłem.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #512 : Marzec 17, 2010, 11:08:10 » |
|
Cytaty moich wypowiedzi na peszerze [nie napisaÂłem tam ani jednego postu] i udzielanie odpowiedzi na pytania ktĂłrych TAM nie umieÂściÂłem.
Prosze o te cytaty , bo nie pamietam gdzie sa , o ile sa? Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 11:08:39 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #513 : Marzec 17, 2010, 12:16:40 » |
|
east na innym forum. Czy Mojzesz ukradl Arke Przymierza z Egiptu? Tak Thotal. Rozpatruj¹c ten kompleks w Egipcie ca³oœciowo mo¿na dopiero ujrzeÌ jak skomplikowana to by³a technologia, która ju¿ z jakiegoœ powodu nie dzia³a. WP le¿y dok³adnie w œrodku masy Ziemi, a i stanowi równie¿ jedno z centrów zasilania w energiê linii geomantycznych z tego centrum siê rozchodz¹cych po ca³ej Ziemi ( wiemy ¿e wzd³u¿ tych linii kwit³y staro¿ytne cywilizacje ). Z jakichœ powodów ten silnik ( bo wierzê, ¿e to by³ generator energii ) przesta³ dzia³aÌ, lub te¿ utraci³ znaczn¹ czêœÌ swojej mocy. Czy¿by macza³ tu paluszki swoje Moj¿esz kradn¹c Arkê Przymierza z Egiptu ( polecam dywagacje Nassima Harameina na ten temat http://www.youtube.com/watch?v=vAFxRs5HNYI ) ? W ka¿dym razie by³a to technologia, o której dzisiaj jedynie mo¿emy pomarzyÌ. ByÌ mo¿e to se wrati pewnego dnia ... Jeszcze cos dotyczace piramid east. Ha, droga Chanell, nie tylko takich obliczeù dokona³. Skorzysta³ z ¿ydowskiej kaba³y w której ¯ydzi zapisywali Tetragrammaton w formie Piramidy . U¿y³ kabalistycznych zapisów i przekszta³ci³ je w 3D by wywieœÌ z tego równowagê wektorow¹, która pasuje do "kwiatu ¿ycia" zapisanego w œwi¹tyniach Egiptu ( Abydos ). Ale oczywiœcie rozwa¿a o Arce Przymierza jak o Ÿródle zasilania ( inaczej nie by³by sob¹ heh Mrugniêcie ) O tym jest ca³a IV ta czêœÌ Crossing The Event Horizon od 4 do 7ej czêœci ( link poda³em) . A i tak uwa¿am, i¿ rzeczywistoœÌ przerasta wszystko, co mo¿na by na ten temat wykombinowaÌ Mrugniêcie pozdrawiam ps. Arteq napisa³ " East, czy móg³byœ sprecyzowaÌ co Twoim zdaniem oznacza "œrodek masy Ziemi] - bo wed³ug mnie jest on g³êboko pod ziemi¹ a nie na jej powierzchni..." Przepraszam, nie wyrazi³em siê precyzyjnie . W filmie , który poleci³em http://www.youtube.com/watch?v=j7PP_GArE9c u¿yto dos³ownie sformuowania " w geodezyjnym centrum œwiata " odnosz¹cym siê do po³o¿enia na siatce geograficznej. Czy o to chodzi?Skopiowalem to ze strony peszer.pl Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 12:17:47 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #514 : Marzec 17, 2010, 20:39:14 » |
|
to przynajmniej siê rymuje i ma jaki¹œ logikê rozumowania... jakiego? to ju¿ zupe³nie inna sprawa. thotal, ju¿ kiedyœ ci napisa³em ¿e jesteœ dla mnie thotaln¹ pora¿k¹ jako cz³owiek
TotalnÂą poraÂżkÂą czÂłowieka jesteÂś ty Marku ,naprawdĂŞ zal mi ciebie.Jak bardzo ci musi byĂŚ ze sobÂą Âźle ,to tylko ty wiesz ,a ja widze to po twoich wypowiedziach. JesteÂś idealnym przykÂładem trolla. W tym wÂątku pisze siĂŞ wiersze !!! .WywoÂłaÂłes offtop ,obraziÂłes ludzi i za to przyznajĂŞ ci minusa
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #515 : Marzec 18, 2010, 08:27:38 » |
|
to przynajmniej siê rymuje i ma jaki¹œ logikê rozumowania... jakiego? to ju¿ zupe³nie inna sprawa. thotal, ju¿ kiedyœ ci napisa³em ¿e jesteœ dla mnie thotaln¹ pora¿k¹ jako cz³owiek
Totaln¹ pora¿k¹ cz³owieka jesteœ ty Marku ,naprawdê zal mi ciebie.Jak bardzo ci musi byÌ ze sob¹ Ÿle ,to tylko ty wiesz ,a ja widze to po twoich wypowiedziach. Jesteœ idealnym przyk³adem trolla. W tym w¹tku pisze siê wiersze !!! .Wywo³a³es offtop ,obrazi³es ludzi i za to przyznajê ci minusa chanell, tak czytam sobie twoje wywody i siê zastanawiam kto komu powienien wspó³czuÌ i komu kogo powinno byÌ ¿al. jak gdzieœ ju¿ to napisa³em ja bym prywatnego czasu nie poœwiêci³ na te dyskusje, to ty przesiadujesz jak wynika z godzin publikacji twoich postów popo³udniami i wieczorami na tym forum - ja wolê ten czas spêdziÌ z bliskimi i wœród bliskich. jak widaÌ ty nie masz zbyt du¿ego wyboru, pozostaje ci ekran laptopa i to w¹skie grono wzajemnej adoracji, wrêcz grupy wzajemnego wsparcia - i to w tym najbardziej negatywnym wydŸwiêku. bo o ile grupy wsparcia na wzór AA s¹ faktyczn¹ podpor¹ dla ludzi zagubionych o tyle z waszej dzia³alnoœci nie wynika kompletnie nic. nawet tak naprawdê nie potraficie zaj¹Ì jednego, wspólnego stanowiska - no chyba ¿e wobec trolla  a i to jest kolejn¹ œmieszn¹ sytuacj¹ - jak ju¿ napisa³em kiedy brakuje racjonalnych argumentów do rzeczowej dyskusji odwraca siê kota ogonem i urz¹dza polowanie na trola. nie zmienia to jednak faktu ¿e nibru jak nie by³o tak nie ma, religie nie upad³y itd... piszesz ¿e obrazi³em ludzi? nie demonizuj. oprócz was s¹ jeszcze inni ludzie którzy z waszymi pogl¹dami w ¿aden sposób siê nie uto¿samiaj¹. po drugie mylisz pojêcie obra¿enia z zajêciem zdecydowanego stanowiska. nie u¿y³em obraŸliwych s³ów a ty masz wyraŸnie problem z obiektywizmem. i tu docieramy do sedna problemu. "zni¿aj¹c siê do mojego poziomu" i przyjmuj¹c moj¹ retorykê wypowiedzi przyznajesz mi minusa. a co w takiej sytuacji z tob¹? moralnoœÌ kalego? kali ukraœÌ to dobrze a jak kalemu ukradn¹ to ju¿ Ÿle? to jest wasz generalny problem wiêc nie u¿alaj siê nade mn¹. zrób to nad sob¹ i tobie podobnym. zw³aszcza ¿e twój wybiórczy sposób moderowania i skrajna stronniczoœÌ ur¹ga powierzonej funkcji moderatora w¹tku. wstyd.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #516 : Marzec 18, 2010, 20:50:25 » |
|
chanell,marzec 15,2010,odpowiedz#162 Kahuna
Odnoszê wra¿nie ¿e pojawiasz siê na forum,zeby siê naœmiewaÌ z ludzi ,namieszaÌ ,obra¿aÌ i sk³óciÌ.Ten kto mysli inaczej ,niech nie wchodzi Kahunie w drogê.Wpadasz do róznych w¹tków i rozwalasz dyskusjê. Pewnie ktoœ ci za to p³aci i zbijasz niez³¹ kasê Odnosze wrazenie,ze osoba ktora podjela sie moderowania(chyba ze sie nie nadaje?) powinna swiecic przykladem,byc bezstronna, nie oczerniac i nie pomawiac innych forumowiczow i przede wszystkim nie dawac powodow do nastepnej klotni.Jesli udowodnisz,ze moja rola na tym forum jest rozwalanie dyskusji i ktos mi zato placi,to wszystko w porzadku.Jesli nie,to prosze admina o zajecie stanowiska w tej sprawie,ukaranie osoby pomawiajacej i forumowe przeprosiny. Pozdrawiam. PS. Na stronie internetowej Kiary znalazlem posty <easta>,Arteq'a i nie wiem,czy sa umieszczone tam za zgoda autorow - Arteq twierdzi,ze nie.Kiara zaprzecza,ze cos takiego mialo miejsce,a moja kopia ze strony peszer.pl(jako dowod tej praktyki Kiary) znalazla sie w smietniku.Poprosze rowniez o ustosunkowanie sie do praktyk Kiary i o przywrocenie mojego posta- dowodu, we wlasciwym miejscu i watku,zaraz po czerwonym zazaleniu Arteq'a dotyczacego tego tematu. Milej pracy,Dariusz.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 20:52:04 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #517 : Marzec 18, 2010, 20:59:26 » |
|
Prosze o te cytaty , bo nie pamietam gdzie sa , o ile sa? Daruj sobie insynuacje. Napisa³em gdzie s¹ - na Twoim forum. Nie wiesz co piszesz? Proszê: ps. Arteq napisa³ " East, czy móg³byœ sprecyzowaÌ co Twoim zdaniem oznacza "œrodek masy Ziemi] - bo wed³ug mnie jest on g³êboko pod ziemi¹ a nie na jej powierzchni..." Przepraszam, nie wyrazi³em siê precyzyjnie . W filmie , który poleci³em http://www.youtube.com/watch?v=j7PP_GArE9c u¿yto dos³ownie sformuowania " w geodezyjnym centrum œwiata " odnosz¹cym siê do po³o¿enia na siatce geograficznej. Jak ju¿ mówi³em NIC TAM NIE NAPISA£EM.cd. prawo do rozwodu.
arteq przeciez ja ja nikogo nie namawiam do rozstan, ja mowie o uczciwosci wobec partnera.Mowie rowniez ze nie nalezy na sile zatrzymywac zwiazku , ktory jest tylko formalnoscia i komplikuje ludzkie decyzje zwiazane z przyszlym zyciem. Podkreslilam iz priorytetem jest DECYZJA OBYDWOJGA , byc czy nie razem bez milosci.Odpowiedzialnosc wobec siebie i dzieci pozostaje pomimo rozpadu zwiazku. Natomiast sztuka jest radzenie sobie wspolne z problemami , ktore to zazwyczaj zcala zwiazki, jednak warunkiem trwalosci i checi przetrwania trudnosci jest MILOSC obydwojga do siebie. Bardzo wartosciowym jestes partnerem w swoim zwiazku , to piekne moc uslyszec tsakie relacje.Gratulacje dla Ciebie i zony. Zycze Ci z calego serca zeby Wasz zwiazek przetrwal czas i zeby tylko odejscie z fizycznosci przerwalo jego ziemski wymiar. Jednak nigdy nie mow ja bym tak , czy tak nie postapil...... ( obys nie musial takiej decyzji podejmowac) , dopiero gdy czlowiek stanie w problemie, zmierzy sie z nim WIE , wpisuje SWOJA WIEDZE W SIEBIE jak naprawde by postapil, bo tak postepuje. Czesto nas to zaskakuje i nas i partnerow, no ale coz temu sluzy zycie, to szkola konfrontacji fizycznej z wlasnymi wyobrazeniami o sobie.Do kogo kierujesz te sÂłowa? Mnie tam nie byÂło i nie ma.Odwrocenie strumienia energetycznego w Cergy.
Energia sie nie odwrocila sama jako energia , bo strumien plynol w strone wyznaczona mu przez tych ktorzy ten kierunek utworzyli. Jednak nadszedl czas mozliwosci zmiany kierunku przeplywu strumienia. Stalo sie , przestal plynac do miejsca ktore wyznaczyla mu owa grupa ludzi. To wszystko, najtrudniej zaakceptowac prstote.
[...] Jezeli to ja tworze klamstwa ja zbiore swoj plon, pamietaj co zasiales to zbierzesz i tak i tak stanie sie to. Kiedy runie doslownie KK? Nie jestem wrozka podalam czas jaki jest mi wiadomy. KK rowniez doskonale to wie ( mysle o Watykanie) , powinien juz przestawic cala mase zakonnikow by pomagali ludziom przejsc ten okres zmian. By zaczeli przekazywac prawdziwa wiedze zamiast ja blokowac. Taka pomoc bedzie potrzebna bardzo wielu ludziom, mowie serio. Mysle rowniez arteq ze nie przypadkowo jestes na tym forum i kiedys Ty sam zaczniesz bardzo efektywnie niesc pomoc przeksztalcajacej sie swiadomosci katolikow ufajacym calym sercem Bogu , zranionym przez kler i cala instytucje koscielna. To jest proces , swiadomosc ludzka sie budzi, nikt juz tego nie powstrzyma.Wystarczaj¹co czytelnie? Nie jestem TAM [na peszerze], wiêc napisanie na peszerze "myœlê arteq, ¿e nie przypadkowo jesteœ na TYM forum" jest k³amliw¹ sugesti¹, ¿e ma cokolwiek wspólnego z tamtym forum. Nie ¿yczê sobie abyœ to sugerowa³a jak równie¿ u¿ywa³a tam mojego nicka czy odpowiada³a tam na pytania których TAM nie zamieœci³em. Nie ¿yczê sobie abyœ umieszcza³a tam moje wypowiedzi bez mojej zgody. Rozumiem, ¿e masz przeraŸliw¹ potrzebê aby b³yszczeÌ, mieÌ s³uchaczy i wpatrzonych uczniów, a forumowiczów tam jak na z³oœÌ - nie ma. Nie ma kto s³uchaÌ, przyklaskiwaÌ i zachwycaÌ siê... Lecz zwracanie siê do wirtualnych forumowiczów nosi znamiona zaburzeù... edit: pomimo licznych próœb i wyjaœnieù z mojej strony, jak równie¿ Twoich deklaracji Kiaro co do opisu Ÿród³a cytatu - sytaucja na dan¹ chwilê nie zmieni³a siê - nie ma tam ¿adnego precyzyjnego opisu odnoœnie cytatu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 19:40:05 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #518 : Marzec 18, 2010, 21:41:55 » |
|
Kahuna  powinna swiecic przykladem,byc bezstronna, nie oczerniac i nie pomawiac innych forumowiczow i przede wszystkimnie dawac powodow do nastepnej klotni.Jesli udowodnisz,ze moja rola na tym forum jestrozwalanie dyskusji i ktos mi zato placi,to wszystko w porzadku.Jesli nie,to proszeadmina o zajecie stanowiska w tej sprawie,ukaranie osoby pomawiajacej i forumoweprzeprosiny.Pozdrawiam.) Z ca³ym szacunkiem ,ale nie mam najmniejszego zamiaru ciê przepraszaÌ ,bo nie mam za co.Nic nie poradzê ¿e mam takie wra¿enie co do twojej osoby.Stanê³am tylko w obronie Kiary,poniewa¿ nasmiewa³es siê z niej ¿e kupi³a ksi¹zkê i zaœili³a czyj¹s kasê . Cytat Kahuna "Nie zartuj,Kiarus. Temu samemu,co robi PCH/MF,czyli robieniu ludzi w konia i przy okazji zbicia kasy. Czasy ku temu sa dobre,mamy mase channeling,s,przepowiedni,przekazow i mnostwo "EZOTERYKOW",wiec okazja czyni zlodzieja.Nie jest tak..? A Patrick Geryl,Zecharia Sitchin,Daniken i inni ..nie wspomne o pp.Nowalskiej ,Gas..Gryf144 i innych nawiedzonych z Polski..nie przegap tej okazji,moze jest cos dla Ciebie takze..? Pozdrawiam. " Moje s³owa : "Pewnie ktoœ ci za to p³aci i zbijasz niez³¹ kasê" to riposta w formie zartu. Po za tym ty wielokrotnie pisa³eœ o mnie niekorzystnie na tym forum ,a ja nie domaga³am siê wyci¹gniêcia konsekwencji wobec ciebie. Darek zrobi jak bêdzie chcia³,nie mam na to wp³ywu.Dra¿ni mnie jednak nasmiewanie siê z osób o innych pogladach .Nie wiem czy zauwa¿y³eœ,ale nazwa³eœ z³odziejami znane osoby ; Patrick Geryl,Zecharia Sitchin,Daniken ,Nowalska .Nie znam tych ludzi ,,Gas..Gryf144 ,ale pewnie tez nie byli by zadowoleni.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 21:42:54 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #519 : Marzec 18, 2010, 22:09:35 » |
|
W prawach internetowych nie ma zakazu cytowania tekstow z innych zrodel , na tym forum jest rowniez mnustwo cytatow. Rowniez duzo w postach innych forumowiczow. Wy sami arteq i Kahuna poslugujecie sie nimi. nie widze powodu zeby na moim forum rowniez nie korzystac z cytatow. Zaznaczam autorow. Nick arteq nie jest zastrzezony w urzedzie patetowym, mozna wiec nie tylko cytowac ta nazwe ale rowniez jej uzywac. Kiara  ps. dodalam wyjasnienie iz jest to moj post przeniesiony z Forum Cheops. Postaram sie nie zapominac o takich szczegolach.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 22:20:38 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #520 : Marzec 18, 2010, 22:36:06 » |
|
Kahuna odniosĂŞ siĂŞ tylko do sprawy cytowaĂą mojej osoby. Nie mam pretensji , Âże ktoÂś mnie cytuje o ile nie manipuluje mojÂą wypowiedziÂą w taki sposĂłb, Âże jÂą przekrĂŞca. Nie zauwaÂżyÂłem przekrĂŞtĂłw wiĂŞc jest OK.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #521 : Marzec 19, 2010, 01:10:40 » |
|
Znalaz³em siê na tym forum z powodu chêci wyra¿ania siebie. Zauwa¿am jednak, ¿e prócz wielu tak samo myœl¹cych ludzi s¹ te¿ tacy, którzy szukaj¹ powodów do przeinaczenia moich, i nie tylko wartoœci. Kto kieruje tym nurtem, do czego s¹ im potrzebne pozory mojej niedoskona³oœci, do czego s¹ im potrzebne b³êdy i potkniêcia moich przyjació³? Zauwa¿am odejœcie wielu m¹drych i wartoœciwych forumowiczów, zauwa¿am brak chêci w szczerym wypowiadaniu siê na forum z powodu ingerencji TROLI. Swój nick przywioz³em z Egiptu, ale si³ê i konsekwencje bêdê realizowa³ tu, na miejscu... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #522 : Marzec 19, 2010, 08:42:50 » |
|
Thotal masz racjĂŞ ,tak wÂłaÂśnie siĂŞ dzieje.ZnalazÂłam siĂŞ na tym forum z podobnych powodĂłw i zal mi serce Âściska i ciĂŞzko mi siĂŞ opanowaĂŚ przed komentarzami co do ich dziaÂłalnosci.
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #523 : Marzec 19, 2010, 10:59:32 » |
|
Ale czym sie przejmujecie? Piszcie swoje , wyrazajcie siebie a z trolami nie wchodzcie w dyskusje , zwyczajnie omijajcie je.jedna druga akcja zaczepkowa (z uzewnetrznieniem i osmieszeniem siebie przez troli )zwyczajnie zignorowana. Wyciszy ich zapedy. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #524 : Marzec 19, 2010, 11:09:03 » |
|
Wy sami arteq i Kahuna poslugujecie sie nimi. nie widze powodu zeby na moim forum rowniez nie korzystac z cytatow. Zaznaczam autorow. Nick arteq nie jest zastrzezony w urzedzie patetowym, mozna wiec nie tylko cytowac ta nazwe ale rowniez jej uzywac.
ps. dodalam wyjasnienie iz jest to moj post przeniesiony z Forum Cheops. Postaram sie nie zapominac o takich szczegolach.
Wska¿ mi gdzie u¿y³em cytatu z innego forum i nie wiedzia³aby o tym osoba któr¹ zacytowa³em, wska¿ jasno i wyraŸnie. U¿y³em Twojego cytatu z f¿p aby broniÌ siê przed przypisywaniem mi przez Ciebie k³amliwej to¿samoœci niejakiego Lazara. O tym cytacie doskonale wiedzia³aœ. Tak, nick nie jest zastrze¿ony, ale u¿ywasz mojego nicka W£¥CZNIE z moimi s³owami których tam nie umieœci³em, a piszesz jakbym tam siê udziela³ - a to ju¿ k³amstwo i manipulacja. Nie ma tam linku do pch. Je¿eli zadajê pytania to oczekujê na nie odpowiedzi w miejscu ich zadania. Dziwne, ¿e tutaj deklarujesz unikanie ze mn¹ rozmów, a tam nagle tak ochoczo odnosisz siê do moich zapytaù. Hipokryzja, kolejna ju¿. K³amiesz równie¿, ¿e umieœci³aœ wyjaœnienie, ¿e wypowiedŸ pochodzi z forum pch - niczego takiego przy u¿ytych w 2 postach, moich s³owach NIE MA - na dowód mogê zamieœciÌ screena, wiêc nie pogr¹¿aj siê kolejnymi k³amstwami. Skoro powo³ujesz siê na prawo to doczytaj, ¿e je¿eli ju¿ u¿ywasz jakiegoœ cytatu to zobowi¹zana jesteœ podaÌ PRECYZYJNIE Ÿród³o. Je¿eli chodzi równie¿ o prawo to nie zabrania ono u¿ywania czyjegoœ prawdziwego imienia w zwracaniu siê do danej osoby - szczególnie gdy ona wczeœniej o nim poinformowa³a oraz ogólnie przyjêty sposób komunikacji w danej grupie nie wymusza form grzecznoœciowych - a takowym jest forum. Dlaczego w takim razie tak lamentowa³aœ i usi³owa³aœ straszyÌ administratorem gdy u¿yto Twojego imienia? Kolejny raz dajesz dowody hipokryzji w myœl której ten sam czyn uwa¿asz za dopuszczalny lub niedopuszczalny w zale¿noœci czy to ktoœ czy Ty sama go dokona³aœ. Ostatnim przyk³adem by³o nazwanie pewnej grupy osób "szczurami", gdy niewiele wczeœniej pod niebog³osy krzycza³aœ, ¿e obra¿ono Ciebie za pomoc¹ u¿ytego okreœlenia do nazwania sposobu Twoich wypowiedzi "k³apaÌ dziobem". I jeszcze ma³e pytanko - jak rozumiem Twój nick równie¿ nie jest opatentowany? edit: pomimo licznych próœb i wyjaœnieù z mojej strony, jak równie¿ Twoich deklaracji Kiaro co do opisu Ÿród³a cytatu - sytaucja na dan¹ chwilê nie zmieni³a siê - nie ma tam ¿adnego precyzyjnego opisu odnoœnie cytatu.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 19:40:54 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
|