Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 01:47:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883273 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #500 : Marzec 08, 2010, 16:17:38 »

Szmerze, ile for - tyle regulaminĂłw, ile regulaminĂłw - tyle zasad.
Z naszym widocznie siê nie zapozna³eœ, a szkoda, bo zna³byœ jego zapis i zamiast cytowaÌ mnie, zacytowa³byœ odpowiedni¹ czêœÌ regulaminu oœwiadczaj¹c, ¿e siê z nim nie zgadzasz. Ale przecie¿ siê zgadzasz, bo jesteœ zarejestrowanym u¿ytkownikiem Uœmiech

"Forum Projekt Cheops jest wÂłasnoÂściÂą prywatnÂą i w zwiÂązku z tym najwyÂższym prawem na forum jest gÂłos Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania."

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #501 : Marzec 08, 2010, 16:20:47 »

Podzielam Twoje zdanie. Zyczylabym sobie i naszemu forum aby takie ulkady nareszcie zaistnialy.

Rafaela
Szmer
Gość
« Odpowiedz #502 : Marzec 08, 2010, 18:15:02 »

Nie odnosiÂłem siĂŞ stricte do regulaminu TEGO forum, pisaÂłem o zasadach jakie powinny obowiÂązywaĂŚ na jakimkolwiek forum.
Zapisu "admin ma zawsze racjĂŞ" w regulaminie nie ma wiĂŞc mam w tym przypadku prawo do polemiki MrugniĂŞcie

Co do demokracji... nie negowaÂłem zapisu regulaminowego tylko zasugerowaÂłem Âże demokracja jest jak najbardziej moÂżliwa na forum... i tym i tych znacznie wiĂŞkszych, co za tym idzie - znacznie trudniejszych do okieÂłznania MrugniĂŞcie

Naturalnie nie jest moim celem dyskusja na temat regulaminu tego forum, mimo iÂż moÂże z pewnymi punktami siĂŞ nie zgadzam to regulamin, jak napisaÂłaÂś, jak najbardziej akceptujĂŞ. Nie podwaÂżam rĂłwnieÂż niczyjej decyzji. Po prostu jestem wyczulony na tego typu zapisy. Na tym forum problemu nie ma bo jest tutaj wszystko Âładnie poukÂładana, jest porzÂądek i miÂło siĂŞ tutaj wszystko czyta MrugniĂŞcie
Natomiast z doÂświadczenia wiem Âże czĂŞsto tego typu zapisy w regulaminie prowadzÂą do niemiÂłych sytuacji, braku zrozumienia uÂżytkownika lub naduÂżyĂŚ ze strony administratora.

Pozdrawiam MrugniĂŞcie
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #503 : Marzec 08, 2010, 19:21:09 »

Czym siê ró¿ni mózg mê¿czyzny od mózgu kobiety
http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg&feature=fvw
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #504 : Marzec 08, 2010, 20:36:10 »

Nie odnosiÂłem siĂŞ stricte do regulaminu TEGO forum, pisaÂłem o zasadach jakie powinny obowiÂązywaĂŚ na jakimkolwiek forum.
Zapisu "admin ma zawsze racjĂŞ" w regulaminie nie ma wiĂŞc mam w tym przypadku prawo do polemiki MrugniĂŞcie

Masz racjĂŞ Szmerze - i prawo do polemiki. ChoĂŚ stricte takiego zapisu w regulaminie nie ma, to jednak zdanie:
"najwyÂższym prawem na forum jest gÂłos Administratora i jego decyzje"
oznacza, ¿e decyzja administratora jest ostateczna i niepodwa¿alna. W moim przekonaniu jest to równoznaczne z tym, ¿e administrator ma zawsze racjê i po prostu nie ma co tupaÌ nó¿kami, nawet jak siê coœ nie podoba.
Ale to tylko moja pokorna postawa, masz prawo do wÂłasnej.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #505 : Marzec 08, 2010, 20:48:21 »

"Co do Lucyny ju¿ kiedyœ pisa³em ¿e w moim przeœwiadczeniu jest to g³êboko chora umys³owo kobieta która jest œwiêcie przekonana i gor¹co wierzy w swoje omamy..."

Darek, jak to przedstawia powyÂższy akapit jest to moja subiektywna ocena bez podtekstu oszczerczego do ktĂłrej mam peÂłne prawo w aspecie wypowiadanych przez KiarĂŞ "prawd ostatecznych". I nie bierz mnie pod wÂłos sugestiÂą przedstawienia dowodĂłw na to, gdyÂż jedynym obiektywnym dowodem w tej sytuacji byÂłoby orzeczenie lekarskie ktĂłre jest poufne. Jego publikacja bez zgody pacjenta kwalifikowaÂła by tÂą sytuacjĂŞ jako sprawĂŞ karnÂą. A do wypowiadania wÂłasnych opinii bez obraÂżania osoby o ktĂłrej piszĂŞ mam peÂłne prawo. Chyba Âże jest to dla kogoÂś niewygodne, a to temat na zupeÂłnie innÂą juÂż dyskusjĂŞ.

A tak zaupeÂłnie na marginesie Darek, jeÂśli juÂż starasz siĂŞ "utrzymaĂŚ porzÂądek" na tym forum to bÂądÂź obiektywny do koĂąca i rĂłwno traktuj uczestnikĂłw forum bo to Âźle Âświadczy o tobie:

Odpowiedz #486 : Marzec 03, 2010, 12:26:01 »
"A moÂże to teÂż poczÂątek zaburzeĂą psychicznych jak w przypadku Lucyny

Kiara "

DziĂŞkujĂŞ, rozumiem.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Leszek
Gość
« Odpowiedz #506 : Marzec 08, 2010, 21:22:07 »

Taka ogĂłlna refleksja... 

<a href="http://www.youtube.com/v/6A2a0y6BcME&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/6A2a0y6BcME&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;320&quot; height=&quot;265&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/6A2a0y6BcME&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/6A2a0y6BcME&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;320&quot; height=&quot;265&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;</a>
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2010, 21:28:19 wysłane przez Leszek » Zapisane
Silver
Gość
« Odpowiedz #507 : Marzec 08, 2010, 21:38:33 »

"Forum Projekt Cheops jest wÂłasnoÂściÂą prywatnÂą i w zwiÂązku z tym najwyÂższym prawem na forum jest gÂłos Administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania."

Skoro jest wÂłasnoÂściÂą prywatnÂą, to moÂżna wiedzieĂŚ pod czyim szyldem siĂŞ tutaj zarejestrowaÂłem ?
Szmer
Gość
« Odpowiedz #508 : Marzec 08, 2010, 23:12:45 »

Masz racjĂŞ Szmerze - i prawo do polemiki. ChoĂŚ stricte takiego zapisu w regulaminie nie ma, to jednak zdanie:
"najwyÂższym prawem na forum jest gÂłos Administratora i jego decyzje"
oznacza, ¿e decyzja administratora jest ostateczna i niepodwa¿alna. W moim przekonaniu jest to równoznaczne z tym, ¿e administrator ma zawsze racjê i po prostu nie ma co tupaÌ nó¿kami, nawet jak siê coœ nie podoba.
Ale to tylko moja pokorna postawa, masz prawo do wÂłasnej.

Hehe, ale ja nie tupie nó¿kami Chichot
Nie mniej jednak bêdê siê k³óci³ - "najwy¿szym prawem na forum jest g³os Administratora i jego decyzje" nie oznacza "Admin ma zawsze racjê".
Bo admin mo¿e podj¹Ì decyzjê, któr¹ oczywiœcie wszyscy uszanujemy ale nie koniecznie musi mieÌ racjê Mrugniêcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #509 : Marzec 12, 2010, 20:05:54 »

Nie wiem gdzie umieÂściĂŚ ten apel, wiĂŞc zrobiĂŞ to tutaj.

Kiaro, nie ÂżyczĂŞ sobie i uwaÂżam to za bardzo niestosowne i nieeleganckie abyÂś na innych forach cytowaÂła mnie gdy nie wypowiedziaÂłem na nich ani sÂłowa, skÂąd tam moje cytaty? Nie ÂżyczĂŞ sobie abyÂś gdzieÂś odpowiadaÂła mi na pytanie ktĂłrych TAM nie zadaÂłem, do tego nie informujÂąc mnie o takim procederze. Nie ÂżyczĂŞ sobie abyÂś na forach na ktĂłrych ktĂłrych nie jestem ani zarejestrowany, bÂądÂź NIE NAPISAÂŁEM nawet jednej wiadomoÂści zwracaÂła siĂŞ moim nickiem - bo komu odpowiadasz i do kogo mĂłwisz? Wielokrotnie siĂŞ przekonaÂłem Âże masz niepojĂŞte zapĂŞdy aby opowiadaĂŚ i "nauczaĂŚ", nie waÂżne gdzie, byle byÂła szansa, Âże ktoÂś przeczyta - ale takie zachowanie jest juÂż po prostu chore, najzwyczajniej nosi Âślady zaburzeĂą.
OczekujĂŞ odpowiedniej i szybkiej modyfikacji postĂłw.
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2010, 22:52:46 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #510 : Marzec 16, 2010, 23:30:28 »

Nie bardzo rozumiem o co chodzi , poprosze o precyzyjne okreslenie , tego postulatu.
Czego to dotyczy , jakiego forum i ktorych postow z cytatami?

Wiesz iz nie prowadze z Toba zadnych dyskusji , prosze nie prowokuj , bo nie wejde i tak i tak w nia.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2010, 23:31:58 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #511 : Marzec 17, 2010, 09:09:22 »

Cytaty moich wypowiedzi na peszerze [nie napisaÂłem tam ani jednego postu] i udzielanie odpowiedzi na pytania ktĂłrych TAM nie umieÂściÂłem.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #512 : Marzec 17, 2010, 11:08:10 »

Cytaty moich wypowiedzi na peszerze [nie napisaÂłem tam ani jednego postu] i udzielanie odpowiedzi na pytania ktĂłrych TAM nie umieÂściÂłem.

Prosze o te cytaty , bo nie pamietam gdzie sa , o ile sa?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 11:08:39 wysłane przez Kiara » Zapisane
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #513 : Marzec 17, 2010, 12:16:40 »

east na innym forum.

Czy Mojzesz ukradl Arke Przymierza z Egiptu?

Tak Thotal.  RozpatrujÂąc ten kompleks w Egipcie caÂłoÂściowo moÂżna dopiero ujrzeĂŚ jak skomplikowana to byÂła technologia, ktĂłra juÂż z jakiegoÂś powodu nie dziaÂła.
WP leÂży dokÂładnie w Âśrodku masy Ziemi, a i stanowi  rĂłwnieÂż jedno z centrĂłw zasilania w energiĂŞ linii geomantycznych z tego centrum siĂŞ rozchodzÂących po caÂłej Ziemi ( wiemy Âże wzdÂłuÂż tych linii kwitÂły staroÂżytne cywilizacje ). Z jakichÂś powodĂłw ten silnik ( bo wierzĂŞ, Âże to byÂł generator energii ) przestaÂł dziaÂłaĂŚ, lub teÂż utraciÂł znacznÂą czêœÌ swojej mocy. CzyÂżby maczaÂł tu paluszki swoje MojÂżesz kradnÂąc ArkĂŞ Przymierza z Egiptu ( polecam dywagacje Nassima Harameina na ten temat  http://www.youtube.com/watch?v=vAFxRs5HNYI ) ?
 W kaÂżdym razie byÂła to technologia, o ktĂłrej dzisiaj jedynie moÂżemy pomarzyĂŚ.
ByĂŚ moÂże to se wrati pewnego dnia  ...

Jeszcze cos dotyczace piramid east.

Ha, droga Chanell, nie tylko takich obliczeĂą dokonaÂł. SkorzystaÂł z Âżydowskiej kabaÂły w ktĂłrej ÂŻydzi zapisywali Tetragrammaton w formie Piramidy . UÂżyÂł kabalistycznych zapisĂłw i przeksztaÂłciÂł je  w 3D  by wywieœÌ z tego rĂłwnowagĂŞ wektorowÂą, ktĂłra pasuje do "kwiatu Âżycia" zapisanego w ÂświÂątyniach Egiptu ( Abydos ). Ale oczywiÂście rozwaÂża o Arce Przymierza jak o ÂźrĂłdle zasilania ( inaczej nie byÂłby sobÂą heh  MrugniĂŞcie  )
O tym jest caÂła IV ta czêœÌ  Crossing The Event Horizon od 4 do 7ej czĂŞÂści ( link podaÂłem) .
A i tak uwa¿am, i¿ rzeczywistoœÌ przerasta wszystko, co mo¿na by na ten temat wykombinowaÌ Mrugniêcie

pozdrawiam

ps. Arteq napisaÂł  " East, czy mĂłgÂłbyÂś sprecyzowaĂŚ co Twoim zdaniem oznacza "Âśrodek masy Ziemi] - bo wedÂług mnie jest on g³êboko pod ziemiÂą a nie na jej powierzchni..."
Przepraszam, nie wyraziÂłem siĂŞ precyzyjnie . W filmie , ktĂłry poleciÂłem http://www.youtube.com/watch?v=j7PP_GArE9c  uÂżyto dosÂłownie sformuowania  " w geodezyjnym centrum Âświata "  odnoszÂącym siĂŞ do poÂłoÂżenia na siatce geograficznej.

Czy o to chodzi?Skopiowalem to ze strony peszer.pl
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2010, 12:17:47 wysłane przez Kahuna » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #514 : Marzec 17, 2010, 20:39:14 »

to przynajmniej siê rymuje i ma jaki¹œ logikê rozumowania... jakiego? to ju¿ zupe³nie inna sprawa. thotal, ju¿ kiedyœ ci napisa³em ¿e jesteœ dla mnie thotaln¹ pora¿k¹ jako cz³owiek

TotalnÂą poraÂżkÂą czÂłowieka jesteÂś ty Marku ,naprawdĂŞ zal mi ciebie.Jak bardzo ci musi byĂŚ ze sobÂą Âźle ,to tylko ty wiesz ,a ja widze to po twoich wypowiedziach. JesteÂś idealnym przykÂładem trolla.
W tym wÂątku pisze siĂŞ wiersze !!! .WywoÂłaÂłes offtop ,obraziÂłes ludzi i za to przyznajĂŞ ci minusa

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
marek324
Gość
« Odpowiedz #515 : Marzec 18, 2010, 08:27:38 »

to przynajmniej siê rymuje i ma jaki¹œ logikê rozumowania... jakiego? to ju¿ zupe³nie inna sprawa. thotal, ju¿ kiedyœ ci napisa³em ¿e jesteœ dla mnie thotaln¹ pora¿k¹ jako cz³owiek

TotalnÂą poraÂżkÂą czÂłowieka jesteÂś ty Marku ,naprawdĂŞ zal mi ciebie.Jak bardzo ci musi byĂŚ ze sobÂą Âźle ,to tylko ty wiesz ,a ja widze to po twoich wypowiedziach. JesteÂś idealnym przykÂładem trolla.
W tym wÂątku pisze siĂŞ wiersze !!! .WywoÂłaÂłes offtop ,obraziÂłes ludzi i za to przyznajĂŞ ci minusa

chanell, tak czytam sobie twoje wywody i siê zastanawiam kto komu powienien wspó³czuÌ i komu kogo powinno byÌ ¿al. jak gdzieœ ju¿ to napisa³em ja bym prywatnego czasu nie poœwiêci³ na te dyskusje, to ty przesiadujesz jak wynika z godzin publikacji twoich postów popo³udniami i wieczorami na tym forum - ja wolê ten czas spêdziÌ z bliskimi i wœród bliskich. jak widaÌ ty nie masz zbyt du¿ego wyboru, pozostaje ci ekran laptopa i to w¹skie grono wzajemnej adoracji, wrêcz grupy wzajemnego wsparcia - i to w tym najbardziej negatywnym wydŸwiêku. bo o ile grupy wsparcia na wzór AA s¹ faktyczn¹ podpor¹ dla ludzi zagubionych o tyle z waszej dzia³alnoœci nie wynika kompletnie nic. nawet tak naprawdê nie potraficie zaj¹Ì jednego, wspólnego stanowiska - no chyba ¿e wobec trolla Uœmiech
a i to jest kolejnÂą ÂśmiesznÂą sytuacjÂą - jak juÂż napisaÂłem kiedy brakuje racjonalnych argumentĂłw do rzeczowej dyskusji odwraca siĂŞ kota ogonem i urzÂądza polowanie na trola. nie zmienia to jednak faktu Âże nibru jak nie byÂło tak nie ma, religie nie upadÂły itd...
piszesz ¿e obrazi³em ludzi? nie demonizuj. oprócz was s¹ jeszcze inni ludzie którzy z waszymi pogl¹dami w ¿aden sposób siê nie uto¿samiaj¹. po drugie mylisz pojêcie obra¿enia z zajêciem zdecydowanego stanowiska. nie u¿y³em obraŸliwych s³ów a ty masz wyraŸnie problem z obiektywizmem. i tu docieramy do sedna problemu. "zni¿aj¹c siê do mojego poziomu" i przyjmuj¹c moj¹ retorykê wypowiedzi przyznajesz mi minusa. a co w takiej sytuacji z tob¹? moralnoœÌ kalego? kali ukraœÌ to dobrze a jak kalemu ukradn¹ to ju¿ Ÿle? to jest wasz generalny problem wiêc nie u¿alaj siê nade mn¹. zrób to nad sob¹ i tobie podobnym. zw³aszcza ¿e twój wybiórczy sposób moderowania i skrajna stronniczoœÌ ur¹ga powierzonej funkcji moderatora w¹tku. wstyd.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #516 : Marzec 18, 2010, 20:50:25 »

chanell,marzec 15,2010,odpowiedz#162
Kahuna

OdnoszĂŞ wraÂżnie Âże pojawiasz siĂŞ na forum,zeby siĂŞ naÂśmiewaĂŚ z ludzi ,namieszaĂŚ ,obraÂżaĂŚ i sk³óciĂŚ.Ten kto mysli inaczej ,niech nie wchodzi Kahunie w drogĂŞ.Wpadasz do rĂłznych wÂątkĂłw i rozwalasz dyskusjĂŞ. Pewnie ktoÂś ci za to pÂłaci  i zbijasz niez³¹ kasĂŞ

Odnosze wrazenie,ze osoba ktora podjela sie moderowania(chyba ze sie nie nadaje?) powinna swiecic przykladem,byc bezstronna, nie oczerniac i nie pomawiac innych forumowiczow i przede wszystkim
nie dawac powodow do nastepnej klotni.Jesli udowodnisz,ze moja rola na tym forum jest
rozwalanie dyskusji i ktos mi zato placi,to wszystko w porzadku.Jesli nie,to prosze
admina o zajecie stanowiska w tej sprawie,ukaranie osoby pomawiajacej i forumowe
przeprosiny.
Pozdrawiam.
PS.
Na stronie internetowej Kiary znalazlem posty <easta>,Arteq'a i nie wiem,czy sa umieszczone tam za zgoda autorow - Arteq twierdzi,ze nie.Kiara zaprzecza,ze cos takiego mialo miejsce,a moja kopia ze strony peszer.pl(jako dowod tej praktyki Kiary)
znalazla sie w smietniku.Poprosze rowniez o ustosunkowanie sie do praktyk Kiary i o
przywrocenie mojego posta- dowodu, we wlasciwym miejscu i watku,zaraz po czerwonym zazaleniu Arteq'a dotyczacego tego tematu.
Milej pracy,Dariusz.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 20:52:04 wysłane przez Kahuna » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #517 : Marzec 18, 2010, 20:59:26 »

Prosze o te cytaty , bo nie pamietam gdzie sa , o ile sa?
Daruj sobie insynuacje. NapisaÂłem gdzie sÂą - na Twoim forum. Nie wiesz co piszesz?
ProszĂŞ:

ps. Arteq napisaÂł  " East, czy mĂłgÂłbyÂś sprecyzowaĂŚ co Twoim zdaniem oznacza "Âśrodek masy Ziemi] - bo wedÂług mnie jest on g³êboko pod ziemiÂą a nie na jej powierzchni..."
Przepraszam, nie wyraziÂłem siĂŞ precyzyjnie . W filmie , ktĂłry poleciÂłem http://www.youtube.com/watch?v=j7PP_GArE9c  uÂżyto dosÂłownie sformuowania  " w geodezyjnym centrum Âświata "  odnoszÂącym siĂŞ do poÂłoÂżenia na siatce geograficznej.

Jak juÂż mĂłwiÂłem NIC TAM NIE NAPISAÂŁEM.

cd. prawo do rozwodu.

arteq przeciez ja ja nikogo nie namawiam do rozstan, ja mowie o uczciwosci wobec partnera.Mowie rowniez ze nie nalezy na sile zatrzymywac zwiazku , ktory jest tylko formalnoscia i komplikuje ludzkie decyzje zwiazane z przyszlym zyciem. Podkreslilam iz priorytetem jest DECYZJA OBYDWOJGA , byc czy nie razem bez milosci.Odpowiedzialnosc wobec siebie i dzieci pozostaje pomimo rozpadu zwiazku.
Natomiast sztuka jest radzenie sobie wspolne z problemami , ktore to zazwyczaj zcala zwiazki, jednak warunkiem trwalosci i checi przetrwania trudnosci jest MILOSC obydwojga do siebie.
Bardzo wartosciowym jestes partnerem w swoim zwiazku , to piekne moc  uslyszec tsakie relacje.Gratulacje dla Ciebie i zony. Zycze Ci z calego serca zeby Wasz zwiazek przetrwal czas i zeby tylko odejscie z fizycznosci przerwalo jego ziemski wymiar.
Jednak nigdy nie mow ja bym  tak , czy tak nie postapil...... ( obys nie musial takiej decyzji podejmowac) , dopiero gdy czlowiek stanie w problemie, zmierzy sie z nim WIE , wpisuje SWOJA WIEDZE W SIEBIE jak naprawde by postapil, bo tak postepuje. Czesto nas to zaskakuje i nas i partnerow, no ale coz temu sluzy zycie, to szkola konfrontacji fizycznej z wlasnymi wyobrazeniami o sobie.

Do kogo kierujesz te sÂłowa? Mnie tam nie byÂło i nie ma.

Odwrocenie strumienia energetycznego w Cergy.

Energia sie nie odwrocila sama jako energia , bo strumien plynol w strone wyznaczona mu przez tych ktorzy ten kierunek utworzyli. Jednak nadszedl czas mozliwosci zmiany kierunku przeplywu strumienia. Stalo sie , przestal plynac do miejsca ktore wyznaczyla mu  owa grupa ludzi. To wszystko, najtrudniej zaakceptowac prstote.

[...]
Jezeli to ja tworze klamstwa ja zbiore swoj plon, pamietaj co zasiales to zbierzesz i tak i tak stanie sie to.
Kiedy runie doslownie KK? Nie jestem wrozka podalam czas jaki jest mi wiadomy. KK rowniez doskonale to wie ( mysle o Watykanie) , powinien juz przestawic cala mase zakonnikow by pomagali ludziom przejsc ten okres zmian. By zaczeli przekazywac prawdziwa wiedze zamiast ja blokowac. Taka pomoc bedzie potrzebna bardzo wielu ludziom, mowie serio.
Mysle rowniez arteq ze nie przypadkowo jestes na tym forum i kiedys Ty sam zaczniesz bardzo efektywnie niesc pomoc przeksztalcajacej sie swiadomosci  katolikow ufajacym calym sercem Bogu , zranionym przez kler i cala instytucje koscielna.
To jest proces ,  swiadomosc ludzka sie budzi, nikt juz tego nie powstrzyma.

WystarczajÂąco czytelnie? Nie jestem TAM [na peszerze], wiĂŞc napisanie na peszerze "myÂślĂŞ arteq, Âże nie przypadkowo jesteÂś na TYM forum" jest kÂłamliwÂą sugestiÂą, Âże ma cokolwiek wspĂłlnego z tamtym forum. Nie ÂżyczĂŞ sobie abyÂś to sugerowaÂła jak rĂłwnieÂż uÂżywaÂła tam mojego nicka czy odpowiadaÂła tam na pytania ktĂłrych TAM nie zamieÂściÂłem. Nie ÂżyczĂŞ sobie abyÂś umieszczaÂła tam moje wypowiedzi bez mojej zgody.
Rozumiem, ¿e masz przeraŸliw¹ potrzebê aby b³yszczeÌ, mieÌ s³uchaczy i wpatrzonych uczniów, a forumowiczów tam jak na z³oœÌ - nie ma. Nie ma kto s³uchaÌ, przyklaskiwaÌ i zachwycaÌ siê... Lecz zwracanie siê do wirtualnych forumowiczów nosi znamiona zaburzeù...

edit: pomimo licznych próœb i wyjaÂśnieĂą z mojej strony, jak rĂłwnieÂż Twoich deklaracji Kiaro co do opisu ÂźrĂłdÂła cytatu - sytaucja na danÂą chwilĂŞ nie zmieniÂła siĂŞ - nie ma tam Âżadnego  precyzyjnego opisu odnoÂśnie cytatu.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 19:40:05 wysłane przez arteq » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #518 : Marzec 18, 2010, 21:41:55 »

Kahuna

Z caÂłym szacunkiem ,ale nie mam najmniejszego zamiaru ciĂŞ przepraszaĂŚ ,bo nie mam za co.Nic nie poradzĂŞ Âże mam takie wraÂżenie co do twojej osoby.StanĂŞÂłam tylko w obronie Kiary,poniewaÂż nasmiewaÂłes siĂŞ z niej Âże kupiÂła ksiÂązkĂŞ i zaÂśiliÂła czyjÂąs kasĂŞ .

Cytat Kahuna "Nie zartuj,Kiarus.
Temu samemu,co robi PCH/MF,czyli robieniu ludzi w konia i przy okazji zbicia kasy.
Czasy ku temu sa dobre,mamy mase channeling,s,przepowiedni,przekazow i mnostwo
"EZOTERYKOW",wiec okazja czyni zlodzieja.Nie jest tak..? A Patrick Geryl,Zecharia
Sitchin,Daniken i inni ..nie wspomne o pp.Nowalskiej ,Gas..Gryf144 i innych nawiedzonych z Polski..nie przegap tej okazji,moze jest cos dla Ciebie takze..?
Pozdrawiam. "

Moje sÂłowa : "Pewnie ktoÂś ci za to pÂłaci  i zbijasz niez³¹ kasĂŞ"  to riposta w formie zartu.
Po za tym ty wielokrotnie pisaÂłeÂś o mnie niekorzystnie na tym forum ,a ja nie domagaÂłam siĂŞ wyciÂągniĂŞcia konsekwencji wobec ciebie.
Darek zrobi jak bĂŞdzie chciaÂł,nie mam na to wpÂływu.DraÂżni mnie jednak nasmiewanie siĂŞ z osĂłb o innych pogladach .Nie wiem czy zauwaÂżyÂłeÂś,ale nazwaÂłeÂś zÂłodziejami  znane osoby ; Patrick Geryl,Zecharia
Sitchin,Daniken ,Nowalska .Nie znam tych ludzi ,,Gas..Gryf144 ,ale pewnie tez nie byli by zadowoleni.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 21:42:54 wysłane przez chanell » Zapisane

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kiara
Gość
« Odpowiedz #519 : Marzec 18, 2010, 22:09:35 »

W prawach internetowych nie ma zakazu cytowania tekstow z innych zrodel , na tym forum jest rowniez mnustwo cytatow.
 Rowniez duzo w postach innych forumowiczow.

Wy sami arteq i Kahuna poslugujecie sie nimi. nie widze powodu zeby na moim forum rowniez nie korzystac z cytatow.
Zaznaczam autorow.

Nick arteq nie jest zastrzezony w urzedzie patetowym, mozna wiec nie tylko cytowac ta nazwe ale rowniez jej uzywac.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. dodalam wyjasnienie iz jest to moj post przeniesiony z Forum Cheops. Postaram sie nie zapominac o takich szczegolach.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2010, 22:20:38 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #520 : Marzec 18, 2010, 22:36:06 »

Kahuna odniosĂŞ siĂŞ tylko do sprawy cytowaĂą mojej osoby. Nie mam pretensji , Âże ktoÂś mnie cytuje o ile nie manipuluje mojÂą wypowiedziÂą w taki sposĂłb, Âże jÂą przekrĂŞca. Nie zauwaÂżyÂłem przekrĂŞtĂłw wiĂŞc jest OK.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #521 : Marzec 19, 2010, 01:10:40 »

ZnalazÂłem siĂŞ na tym forum z powodu chĂŞci wyraÂżania siebie.
Zauwa¿am jednak, ¿e prócz wielu tak samo myœl¹cych ludzi s¹ te¿ tacy, którzy szukaj¹ powodów do przeinaczenia moich, i nie tylko wartoœci. Kto kieruje tym nurtem, do czego s¹ im potrzebne pozory mojej niedoskona³oœci, do czego s¹ im potrzebne b³êdy i potkniêcia moich przyjació³?
ZauwaÂżam odejÂście wielu mÂądrych i wartoÂściwych forumowiczĂłw, zauwaÂżam brak chĂŞci w szczerym wypowiadaniu siĂŞ na forum z powodu ingerencji TROLI.

Swój nick przywioz³em z Egiptu, ale si³ê i konsekwencje bêdê realizowa³ tu, na miejscu...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #522 : Marzec 19, 2010, 08:42:50 »

Thotal masz racjĂŞ ,tak wÂłaÂśnie siĂŞ dzieje.ZnalazÂłam siĂŞ na tym forum z podobnych powodĂłw i zal mi serce Âściska i ciĂŞzko mi siĂŞ opanowaĂŚ przed komentarzami co do ich dziaÂłalnosci.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Kiara
Gość
« Odpowiedz #523 : Marzec 19, 2010, 10:59:32 »

Ale czym sie przejmujecie? Piszcie swoje , wyrazajcie siebie a z trolami nie wchodzcie w dyskusje , zwyczajnie omijajcie je.jedna druga akcja  zaczepkowa (z uzewnetrznieniem i osmieszeniem siebie przez troli )zwyczajnie zignorowana. Wyciszy ich zapedy.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #524 : Marzec 19, 2010, 11:09:03 »

Wy sami arteq i Kahuna poslugujecie sie nimi. nie widze powodu zeby na moim forum rowniez nie korzystac z cytatow.
Zaznaczam autorow.
Nick arteq nie jest zastrzezony w urzedzie patetowym, mozna wiec nie tylko cytowac ta nazwe ale rowniez jej uzywac.

ps. dodalam wyjasnienie iz jest to moj post przeniesiony z Forum Cheops. Postaram sie nie zapominac o takich szczegolach.

WskaÂż mi gdzie uÂżyÂłem cytatu z innego forum i nie wiedziaÂłaby o tym osoba ktĂłrÂą zacytowaÂłem, wskaÂż jasno i wyraÂźnie. UÂżyÂłem Twojego cytatu z fÂżp aby broniĂŚ siĂŞ przed przypisywaniem mi przez Ciebie kÂłamliwej toÂżsamoÂści niejakiego Lazara. O tym cytacie doskonale wiedziaÂłaÂś.

Tak, nick nie jest zastrzeÂżony, ale uÂżywasz mojego nicka WÂŁÂĄCZNIE z moimi sÂłowami ktĂłrych tam nie umieÂściÂłem, a piszesz jakbym tam siĂŞ udzielaÂł - a to juÂż kÂłamstwo i manipulacja. Nie ma tam linku do pch. JeÂżeli zadajĂŞ pytania to oczekujĂŞ na nie odpowiedzi w miejscu ich zadania. Dziwne, Âże tutaj deklarujesz unikanie ze mnÂą rozmĂłw, a tam nagle tak ochoczo odnosisz siĂŞ do moich zapytaĂą. Hipokryzja, kolejna juÂż.  

K³amiesz równie¿, ¿e umieœci³aœ wyjaœnienie, ¿e wypowiedŸ pochodzi z forum pch - niczego takiego przy u¿ytych w 2 postach, moich s³owach NIE MA - na dowód mogê zamieœciÌ screena, wiêc nie pogr¹¿aj siê kolejnymi k³amstwami.
Skoro powoÂłujesz siĂŞ na prawo to doczytaj, Âże jeÂżeli juÂż uÂżywasz jakiegoÂś cytatu to zobowiÂązana jesteÂś podaĂŚ PRECYZYJNIE ÂźrĂłdÂło. JeÂżeli chodzi rĂłwnieÂż o prawo to nie zabrania ono uÂżywania czyjegoÂś prawdziwego imienia w zwracaniu siĂŞ do danej osoby - szczegĂłlnie gdy ona wczeÂśniej o nim poinformowaÂła oraz ogĂłlnie przyjĂŞty sposĂłb komunikacji w danej grupie nie wymusza form grzecznoÂściowych - a takowym jest forum. Dlaczego w takim razie tak lamentowaÂłaÂś i usiÂłowaÂłaÂś straszyĂŚ administratorem gdy uÂżyto Twojego imienia? Kolejny raz dajesz dowody hipokryzji w myÂśl ktĂłrej ten sam czyn uwaÂżasz za dopuszczalny lub niedopuszczalny w zaleÂżnoÂści czy to ktoÂś czy Ty sama go dokonaÂłaÂś.

Ostatnim przykÂładem byÂło nazwanie pewnej grupy osĂłb "szczurami", gdy niewiele wczeÂśniej pod niebogÂłosy krzyczaÂłaÂś, Âże obraÂżono Ciebie za pomocÂą uÂżytego okreÂślenia do nazwania sposobu Twoich wypowiedzi "kÂłapaĂŚ dziobem".  

I jeszcze maÂłe pytanko - jak rozumiem TwĂłj nick rĂłwnieÂż nie jest opatentowany?

edit: pomimo licznych próœb i wyjaÂśnieĂą z mojej strony, jak rĂłwnieÂż Twoich deklaracji Kiaro co do opisu ÂźrĂłdÂła cytatu - sytaucja na danÂą chwilĂŞ nie zmieniÂła siĂŞ - nie ma tam Âżadnego  precyzyjnego opisu odnoÂśnie cytatu.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 19:40:54 wysłane przez arteq » Zapisane
Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: