Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 14:02:20

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 850452 razy)
marek324
Gość
« Odpowiedz #525 : Marzec 19, 2010, 12:14:51 »

za en.wiki: "Kiara is a female given name and is pronounced kee-AR-ə. Variants include Chiara (Italian), Ciara (Irish) as well as alterations such as Keearra, Keira, Kiarra and Kierra. The name is derived from the Gaelic and means 'Little dark one' in the Irish version and 'brightness' in Italian. The Italian version comes from the name Clara, and has the same origin as the word 'clear'."

tÂłumaczyĂŚ mi siĂŞ nie chce. tekst prosty. nie widze moÂżliwoÂści opatentowania imienia.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 12:26:41 wysłane przez marek324 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #526 : Marzec 19, 2010, 17:41:44 »

Chichot To siĂŞ uÂśmiaÂłam! NaprawdĂŞ! Kiara, ja Ci serdecznie gratulujĂŞ pomysÂłowoÂści w przyciÂąganiu "tÂłumĂłw" do siebie na forum uÂżywajÂąc cytatĂłw stÂąd. TonÂący brzytwy siĂŞ chwyta. NieÂładnie (kÂątem tych, ktĂłrzy nie chcÂą byĂŚ utoÂżsamiani z Peszerem), ale Âśmiesznie Ci to wyszÂło. I jeszcze to specyficzne dla Ciebie zachowanie. KtoÂś Âłapie CiĂŞ za rĂŞkĂŞ, a ty krzyczysz, Âże to nie Twoja rĂŞka. Znamy CiĂŞ doskonale UÂśmiech MiÂłego dnia UÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #527 : Marzec 19, 2010, 18:43:04 »

Dzien doberek Wszystkim - widze, ze jest tu coraz wieksza tolerancja. Coraz wieksze zrozumienie.Kazdy ma prawo do Swojego zdania.Az sie wierzyc nie chce.Gdzie jest ta demokracja oraz wolnosc slowa?
Nadal, duza ilos ludzi  wola o dowody.
Naprawde super, ze tak potraficie korzystac z tej Tolerancji.Pozdrawiam - Milusiego dzionka -Ela
Kiara
Gość
« Odpowiedz #528 : Marzec 19, 2010, 18:56:29 »

Chichot To siĂŞ uÂśmiaÂłam! NaprawdĂŞ! Kiara, ja Ci serdecznie gratulujĂŞ pomysÂłowoÂści w przyciÂąganiu "tÂłumĂłw" do siebie na forum uÂżywajÂąc cytatĂłw stÂąd. TonÂący brzytwy siĂŞ chwyta. NieÂładnie (kÂątem tych, ktĂłrzy nie chcÂą byĂŚ utoÂżsamiani z Peszerem), ale Âśmiesznie Ci to wyszÂło. I jeszcze to specyficzne dla Ciebie zachowanie. KtoÂś Âłapie CiĂŞ za rĂŞkĂŞ, a ty krzyczysz, Âże to nie Twoja rĂŞka. Znamy CiĂŞ doskonale UÂśmiech MiÂłego dnia UÂśmiech

A ja sie usmialam z twojego zachowania, bo kometujesz cos czego nawet nie zadalas sobie trudu zobaczyc.
Ten slawetny  post przeniesiony z Cheopsa na Peszer JEST MOIM OSOBISTYM POSTEM , odpowiedzia artqowi na jego wczesniejszy ( z czsow gdy jeszcze z nim dyskutowalam) , tylko dlatego w tresci  byl tam uzyty nick arteq.

No coc nasz spragniony awantur forumowych arteq biega po wszystkich forach szukajac chociaz najmniejszej okazji do sprowokowania ich. A ze przy tym sie osmiesz ? Widac ten typ tak ma.

Wszyscy ludzie na wszystkich forach i nie tylko cytuja inne wypowiedzi , jest to absolutnie normalne i dozwolone.
Ale jak widac nasz drogi arteq zabrani mi na moim forum cytowac moich osobistych wypowiedzi z innego forum , gdyz w nich jest uzyty jego nick.

Paranoja to delikatne okreslenie tej metalnej obsesji u niego.

A osoby , ktore chca w oczach innych pokazac sie bezstronnymi popieraja taka paranoje pokazuja siebie prawdziwych. Jakich? Ano takich jakimi sa....

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. janneth  ja tam sie nie usmialam  z ciebie czytajac twoj post , przykro mi sie zrobilo iz inteligetna mloda kobieta przedstawia siebie w takim brudnym swietle.

Naprawde nie musisz tego robic.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 21:09:13 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #529 : Marzec 19, 2010, 19:09:30 »

Kolejna manipulacja z Twojej strony. Nie zabraniam Ci i nie mam nawet takiego zamiaru abyœ swoje wypowiedzi cytowa³a gdzie chcesz. Nie ¿yczê sobie jednak byÌ uto¿samiany z Twoim forum w jakiejkolwiek formie. Natomiast treœÌ Twoich postów wyraŸnie sugeruje, ¿e niby w nim uczestniczê - takich insynuacji sobie nie ¿yczê. Je¿eli ju¿ raczysz sobie odpowiadaÌ gdzieœ-tam na moje pytanie postawione tutaj - oczekujê wyraŸnego podania linku [ju¿ wspomina³em o zasadach cytowania - oprócz ewentualnej daty konieczne podanie jest precyzyjnego Ÿród³a/miejsca]. Wtedy osoba zainteresowana bêdzie mog³a sprawdziÌ gdzie i w jakich okolicznoœciach zadano to pytanie. Podejrzewam, ¿e nie chcesz tego zrobiÌ poniewa¿ taka osoba zagl¹daj¹c pod link zobaczy³aby liczn¹ krytykê Twoich wywodów, no a na tak¹ skazê nauczyciela nie chcesz sobie pozwoliÌ.

Nie biegam rĂłwnieÂż po innych forach, tak samo jak o fÂżp tak i o peszerze poinformowano mnie.

W kwestii formalnej: przypisano mi chorobĂŞ psychicznÂą ktĂłrÂą jest paranoja z zastrzeÂżeniem, Âże to i tak delikatna diagnoza. Niniejszym wnoszĂŞ o przedstawienie przez KiarĂŞ dowodĂłw na niÂą bÂądÂź usuniĂŞcie tego zapisu wraz z ukaraniem autora. NieÂśmiaÂło przypomnĂŞ, Âże w podobnej okolicznoÂści Kiara za¿¹daÂła takiego postĂŞpowania wobec Marka324 za jego - jak okreÂśliÂła - insynuacje pod kÂątem choroby psychicznej u innych osĂłb. Wtedy autorowi przyznano karĂŞ w postaci minusa. Aha, nie bĂŞdĂŞ uwaÂżaÂł za naruszenie prywatnoÂści gdy przedstawi diagnozĂŞ lekarskÂą.

Paranoja to delikatne okreslenie tej metalnej obsesji u niego.

edit: pomimo licznych próœb i wyjaÂśnieĂą z mojej strony, jak rĂłwnieÂż Twoich deklaracji Kiaro co do opisu ÂźrĂłdÂła cytatu - sytaucja na danÂą chwilĂŞ nie zmieniÂła siĂŞ - nie ma tam Âżadnego  precyzyjnego opisu odnoÂśnie cytatu.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 19:41:25 wysłane przez arteq » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #530 : Marzec 19, 2010, 19:20:25 »

A ja sie usmialam z twojego zachowania, bo kometujesz cos czego nawet nie zadalas sobie trudu zobaczyc.
Ten slawetny  post przeniesiony z Cheopsa na Peszer JEST MOIM OSOBISTYM POSTEM , odpowiedzia artqowi na jego wczesniejszy ( z czsow gdy jeszcze z nim dyskutowalam) , tylko dlatego byl tam uzyty nick arteq.

Ja naprawdê nie wierzê, ¿e mo¿esz tego nie rozumieÌ! Kiaro, z ca³ym szacunkiem dla wszystkich inszych innoœci (a kocham je, choÌby nawet od moich pogl¹dów radykalnie siê ró¿ni³y) - zarejestrowa³am siê tutaj i tutaj piszê to, co chcê napisaÌ. I nie ¿yczê sobie, ¿eby ktoœ na moje zamieszczone tutaj posty odpowiada³ gdziekolwiek poza forum (w dodatku nie podkreœlaj¹c Ÿród³a ich pochodzenia, a sugeruj¹c, ¿e przebywam w innych miejscach, w których... NIE PRZEBYWAM!)
Ja nie mĂłwiĂŞ, Âże to wstyd gdzieÂś siedzieĂŚ. Ja mĂłwiĂŞ, Âże niefajnie jest byĂŚ utoÂżsamianym z miejscem, do ktĂłrego dobrowolnie siĂŞ nie zapisaÂło. I nie mĂłw mi, Âże nie wiem a siĂŞ wtrÂącam, bo wiem i rozmawiaÂłam o tym z Artkiem juÂż jakiÂś czas temu.
To, co zrobiÂłaÂś moim zdaniem jest po prostu nie w porzÂądku! Ale to tylko moje zdanie, a rĂŞka jak zwykle nie Twoja...
Nie przejmuj siĂŞ moim Âśmiechem... Taki dzisiaj piĂŞkny dzieĂą byÂł. SÂłoĂące ÂświeciÂło, ludzie energicznie przemieszczali siĂŞ na ÂświeÂżym powietrzu, kaÂłuÂże ciurkiem spÂływaÂły do studzienek kanalizacyjnych... ÂŻyĂŚ nie umieraĂŚ! UÂśmiechaÂłam siĂŞ do kaÂżdego, kogo minĂŞÂłam i kaÂżdy uÂśmiech mi odwzajemniÂł. Przykre, ale jakÂże naturalne, Âże z TobÂą tak po prostu siĂŞ nie da... I chociaÂż czasem mam nadziejĂŞ, Âże podejdziesz do swojej czcigodnej osoby z wiĂŞkszym dystansem, to niestety... GÂłowÂą muru nie przebijĂŞ.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 19:21:21 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #531 : Marzec 19, 2010, 19:36:08 »

Powiedzcie o co tu naprawde zaczyna chodzic.osoba pod nickiem marek324 za Swoje zachowanie nie otrzymuje ani ostrzezenia, ani tez -
Zachowanie tej osoby jest ponizej krytyki.
Czy tu zaczyna sie polowanie na co niektore osoby?
Jedni moga wiecej niz inni?
Ciekawa ta Tolerancja.Zaczynam teraz rozumiec dlaczego tak wiele fajnych osob opuszcza to miejsce.Gdyz stronniczosc jest na na pierwszym miejscu.Szkoda, poniewaz jest tu cale multum fajnych ludzi.Raz jeszcze milego dzionka - Ela

janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #532 : Marzec 19, 2010, 19:40:40 »

Powiedzcie o co tu naprawde zaczyna chodzic.osoba pod nickiem marek324 za Swoje zachowanie nie otrzymuje ani ostrzezenia, ani tez -

Elu... DokÂładnie w myÂśl tego co napisaÂłaÂś, Âże jedni nie powinni mĂłc wiĂŞcej niÂż inni, Kiara zostaÂła ukarana.
DokÂładnie za to samo, czego dopuÂściÂł siĂŞ wczeÂśniej wytkniĂŞty przez Ciebie Marek:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg56356#msg56356
Sytuacja ta sama. Kiara nie postÂąpiÂła lepiej od Marka, nie widzĂŞ powodĂłw, Âżeby jÂą potraktowaĂŚ "lÂżej" od niego.
Tolerancja? Chyba chybi³as ze s³owem. Nie zamierzam tolerowaÌ takiego zachowania, mog³abym co najwy¿ej przymkn¹Ì oko... Ale wtedy znowu podnios³y by siê g³osy o stronniczoœci. Masz Ci los - wszystkim nie dogodzisz.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #533 : Marzec 19, 2010, 19:51:06 »

Janneth powiedz Mi prosze - dlaczego znowu zaczyna sie tu taki balagan.Ludzie znaja sie juz wiele lat na tym forum.Napewno nie wszyscy znaja sie osobiscie.Z tego co Ja wiem zawiazaly sie przyjaznie, kolezenstwa.Tak naprawde dzieki temu forum.Teraz natomiast zaczyna wygladac na to, iz zachowanie kilku osob na forum jest na kazdym kroku krytykowane.Czy to chodzi o to zeby sie tych ludzi pozbyc?
Tak to naprawde wyglada z boku.Kazdy z Nas ma prawo do wlasnego zdania.Nikt nie ma prawa zadac od nikogo zadnych dowodow.Jest to Nasza dobra wola czy bedziemy chcieli podac jakowes.Wydawalo Mi sie,ze Jestesmy na Forum a nie w sadzie.Moze juz i Ja zaczynam nic nie rozumiec.
P.S.
Jeszcze jedno Ja napisalam prosby o jakiekolwiek traktowanie kogokolwiek.
To sa Twoje slowa nie Moja
Tolerancja? Chyba chybi³as ze s³owem. Nie zamierzam tolerowaÌ takiego zachowania, mog³abym co najwy¿ej przymkn¹Ì oko... Ale wtedy znowu podnios³y by siê g³osy o stronniczoœci. Masz Ci los - wszystkim nie dogodzisz.
A tak na marginesie wcale nie musisz byc sarkastyczna w sosunku do Mnie.
Nie uwazam,zebym sie zachowala nie elegancko w sosunku do Ciebie.
Milego dnia - Ela
wiki
Gość
« Odpowiedz #534 : Marzec 19, 2010, 19:58:44 »

paranoja.................
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #535 : Marzec 19, 2010, 19:59:33 »

Janneth powiedz Mi prosze - dlaczego znowu zaczyna sie tu taki balagan.Ludzie znaja sie juz wiele lat na tym forum.Napewno nie wszyscy znaja sie osobiscie.Z tego co Ja wiem zawiazaly sie przyjaznie, kolezenstwa.Tak naprawde dzieki temu forum.Teraz natomiast zaczyna wygladac na to, iz zachowanie kilku osob na forum jest na kazdym kroku krytykowane.Czy to chodzi o to zeby sie tych ludzi pozbyc?
Tak to naprawde wyglada z boku.

Elu, mam trochê inne spojrzenie na "afery" jakie wywi¹zuj¹ siê za ka¿dym razem, gdy jakiœ u¿ytkownik zostanie ukarany. I "z boku" ta sytuacja wygl¹da w ten sposób, ¿e wiecznie bronione s¹ te same osoby. A dla mnie nie jest istotny czyjœ sta¿ tutaj i ilu przyjació³ uda³o mu siê zdobyÌ, ilu siê za nim wtawi, ilu siê zbulwersuje... Mnie to naprawdê ani ziêbi ani parzy.
Kiara zrobiÂła DOKÂŁADNIE to samo, co Marek. Dlaczego wiĂŞc wymagasz, Âżeby on zostaÂł ukarany (chociaÂż przecieÂż i tak zostaÂł, ale widocznie u Ciebie ta informacja siĂŞ nie wyÂświetla, a jest w podanym przeze mnie w poprzednim poÂście linku), a Kiara uniewinniona? Dlaczego mam bardziej tolerowaĂŚ jÂą od niego? Przedstaw mi jakieÂś sensowne powody, dla ktĂłrych jako moderator powinnam wykazaĂŚ siĂŞ solidarnÂą stronniczoÂściÂą w stosunku do Kiary.

EDIT:
I nie wystarczy mi powĂłd - "bo jÂą bardziej lubiĂŞ"...

« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 20:04:05 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
arteq
Gość
« Odpowiedz #536 : Marzec 19, 2010, 19:59:59 »

Owszem nie jesteœmy w s¹dzie. Jednak zwyk³¹ ludzka przyzwoitoœÌ wymaga aby braÌ odpowiedzialnoœÌ za s³owa i czyny. Dopóki piszemy, ¿e wedle naszej opinii to a to jest nieprawdziwe, nies³uszne to wszystko jest ok. Lecz im powa¿niejsze s³owa czy zarzuty tym powa¿niejsze powinny byÌ argumenty czy te¿ w szczególnych przypadkach - dowody. Takie podejœcie wymusza minimum szacunku oraz chroni przed pomówieniami b¹dŸ oszczerstwami.
JeÂżeli chodzi o mnie to NIGDY nie wnioskowaÂłem czy teÂż proponowaÂłem aby kogokolwiek wyrzucaĂŚ z tego forum. Owszem, wskazywaÂłem na niektĂłre - wedÂług mnie - ÂłamiÂące regulamin zachowania/sÂłowa. Nigdy nie mĂłwiÂłem "wyrzuĂŚcie" tego a tego forumowicza. To, Âże siĂŞ z kimÂś nie zgadzam nie znaczy, Âże chcĂŞ go uciszyĂŚ - to byÂłoby ÂżaÂłosne. ÂŚwiadczyÂłoby o moich kompleksach i braku argumentĂłw.

edit: wykazujÂąc dobrÂą wolĂŞ - nie ma rĂłwnieÂż nic przeciwko temu aby KiarĂŞ "uwolniĂŚ" od minusa gdy to samo zrobimy wobec marka324 i uznamy takie wyraÂżenia - o chorobie psychicznej danego forumowicza pod jakÂąkolwiek naukowÂą nazwÂą - paranoja/schizofremia/zespĂłl Downa - za dopuszczalne.
Sam zostaÂłem ukarany gdy cytujÂąc "downi" chciaÂłem unaoczniĂŚ pewien sposĂłb zachowania na tym forum.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 20:05:44 wysłane przez arteq » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #537 : Marzec 19, 2010, 20:30:48 »

Ciekawa ta Tolerancja.Zaczynam teraz rozumiec dlaczego tak wiele fajnych osob opuszcza to miejsce.Gdyz stronniczosc jest na na pierwszym miejscu.Szkoda, poniewaz jest tu cale multum fajnych ludzi.Raz jeszcze milego dzionka - Ela

ElÂżbieto, o nic nie zaczyna tu chodziĂŚ, po prostu kaÂżdy przerabia tu swoje lekcje (zadane na to wcielenie). A Âże nikt nie dziaÂła w oderwaniu od innych oraz od swojego egotycznego JA, wiĂŞc dzieje siĂŞ jak dzieje. Ci, ktĂłrzy nie dokoĂączyli jeszcze programowej nauki doÂświadczajÂą na sobie skutkĂłw niewiedzy o wÂłasnej osobie (oczywiÂście niewiedzy czÂąstkowej).  Ci, ktĂłrzy majÂą juÂż to za sobÂą pozostajÂą bezstronnymi obserwatorami. ChoĂŚ nawet i bierna obserwacja niesie dodatkowÂą naukĂŞ.

Co siĂŞ tyczy „trolli”, waÂżnym jest rozpoznaĂŚ w sobie tĂŞ czêœÌ, ktĂłra lubi trollowaĂŚ, niekoniecznie piszÂąc na forach. Istnieje bowiem rĂłwnieÂż trollowanie mentalne, psychiczne czy emocjonalne,  najczĂŞÂściej niewidoczne dla tego, co to czyni. Lecz zawsze pojawiajÂą siĂŞ skutki i… wielkie zdziwienie.
ChciaÂłabym jeszcze zaznaczyĂŚ, Âże kaÂżda ocena innej osoby jest tak naprawdĂŞ ocenÂą tej czĂŞÂści siebie, ktĂłrej nie akceptujemy. Bowiem MY jesteÂśmy poczÂątkiem i koĂącem wszystkiego…   

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i miÂłej zabawy na naszym goÂścinnym forum.  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 20:35:29 wysłane przez ptak » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #538 : Marzec 19, 2010, 21:07:23 »

Pierwsza i podstawowa rzecz;

Nie mam zamiaru i nie bede tlumaczyla sie przed nikim  na tym forum za pisanie czegokolwiek na innym forum. Koniec i kropka.

Jak wam sprawia satysfakcje dodawania mi minusow ( wszak obnizaniem cudzej wartosci wielu podwyzsza swoja)
, to prosze bardzo robcie to.
Milego minusowania.

Mnie to naprawde nie wzrusza.

Nikt nie bedzie decydowal o tym co mi wolno a czego nie na moim forum , jasne? Na szczescie to ja prezetuje moj system wartosci  i ja ustanawiam o jego tam zaistnieniu.

Oczywiscie iz takie postepowanie jak niektorych 'wojownikow" pokazuje ich paranoiczny stosunek do rzeczywistosci na ktora nie maja zadnego wplywu i miec nie beda.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Wiecej o paranoji;

"Paranoja (w obecnej klasyfikacji ICD-10 uporczywe zaburzenia urojeniowe) jest chorob¹ rozpoznawan¹ w medycynie doœÌ rzadko, jednak wielu autorów sk³ania siê ku przypuszczeniu, ¿e jest to stan patologiczny wystêpuj¹cy znacznie czêœciej, ni¿ wynika to z oficjalnych statystyk. Wynika to z tego, ¿e w chorobie tej doznawane przez chorego urojenia s¹ na tyle prawdopodobne, ¿e otoczenie traktuje to raczej jako ceche charakteru , niz jako chorobe. Mo¿na pokusiÌ siê o stwierdzenie, ¿e ka¿dy zna jak¹œ osobê, która ma pewne pogl¹dy nie oparte na ¿adnych przes³ankach, które podziela³oby otoczenie i w tych pogl¹dach jest niewzruszona. ChoÌ wszyscy wokó³ uwa¿aj¹, ¿e pogl¹dy tej osoby s¹ niezwyk³e, to jednak wskutek czêstego faktu, ¿e cz³owiek ten w³aœciwie wype³nia swoje role spo³eczne (pracownika, ojca/matki, kolegi itp.) urojenia paranoiczne nie s¹ uwa¿ane przez innych za chorobowe.

Reakcja paranoiczna czasem dotyka osoby g³uche i niedos³ysz¹ce (zaburzenia homilopatyczne), u których zaburzenie powoduje z³a komunikacja z innymi osobami, niepewnoœÌ co do ich intencji. Reakcji sprzyjaj¹ tak¿e paranoiczne (paranoidalne) cechy osobowoœci (zaburzenia osobowoœci), sytuacja nag³ego lub przewlek³ego stresu psychologicznego, nadu¿ywanie alkoholu, izolacja (np. wiêzienna, przez barierê jêzykow¹, w trakcie samotnych, wielomiesiêcznych wypraw).
"

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_urojeniowe

po raz kolejny janneth  zanim podejmiesz jakoms decyzje czytaj, i to czytaj ze zrozumieniem.

I jeszcze raz pokazalas swoja niewiedze , oraz brak jakiegokolwiek obiektywizmu, ja nikomu , a tym samym artqowi nie odpowiadam na nic na moim foru, czy juz tym razem dotarlo do ciebie? Nie dyskutuje z nikim kogo na forum nie ma. Przenioslam moj post w ktorym wymieniony jest arteq nic wiecej.Czy to az tak trudno zrozumiec?
Po ra ostatni to wyjasniam i oswiadczam iz bede przenosic wszystkie posty , ktore uznam za potrzebne na moim forum.

Prosze o uzasadnienie "bezpodstawne obrazanie innego uzytkownika" janneth .Bo to iz ktos prezetuje takie a nie inne cechy charakteru publicznie a ktos inny okresla je wlasciwa nazwa nie jest bezpodstawnym obrazaniem a stwierdzeniem faktu.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 22:22:11 wysłane przez Kiara » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #539 : Marzec 19, 2010, 22:08:21 »

Kiara, wiesz co... Powiem bez owijania w baweÂłnĂŞ - nie chce mi siĂŞ z TobÂą gadaĂŚ. Jak masz jakieÂś pretensje odnoÂśnie podjĂŞtej przeze mnie decyzji, to zapoznaj siĂŞ z regulaminem (przyda Ci siĂŞ i tak i tak). Userzy majÂą moÂżliwoÂści kwestionowania decyzji moderatorĂłw (nie poprzez ich nagabywanie). Powodzenia.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 22:09:01 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #540 : Marzec 19, 2010, 22:16:34 »

Kiara, wiesz co... Powiem bez owijania w baweÂłnĂŞ - nie chce mi siĂŞ z TobÂą gadaĂŚ. Jak masz jakieÂś pretensje odnoÂśnie podjĂŞtej przeze mnie decyzji, to zapoznaj siĂŞ z regulaminem (przyda Ci siĂŞ i tak i tak). Userzy majÂą moÂżliwoÂści kwestionowania decyzji moderatorĂłw (nie poprzez ich nagabywanie). Powodzenia.

Juz chyba jasniej nie mozna napisac iz twoja decyzja jest bezpodstawna , nacechowana tylko osobistym negatywnym stosunkiem do mnie.

Pomimo trzech wczesniejszych  zgloszen roznych bardzo negatywnych zachowan w stosunku do mnie , nie zareagowalas apsolutnie. Nawet nie zadalas sobie trudu na jakom klwiek odpowiedz.
Jezeli taki jest regulamin dla moderatorow to dla mnie dziwny.
Natomiast teraz  , i to poraz kolejny za wszelka cene usilujesz mnie bezpodstawnie pomniejszac minusem. Korzystajac ze sfojej fuinkcji czy wykorzystujac ja? To sliska granica.

Moim zdaniem nie nadajesz sie na moderatora , bo nie potrafisz panowac nad swoimi emocjami , nie potrafisz byc bezstronna , naduzywasz wladzy wydajac werdykty , bez wczesniejszego zweryfikowania tematu.
I to nie jest tylko moje zdanie pisalo o tym kilka osob wczesniej.

Ja uzasadnilam bardzo dobrze znaczenie uzytego slowa.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 22:21:02 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #541 : Marzec 19, 2010, 22:23:54 »

Nie mam zamiaru i nie bede tlumaczyla sie przed nikim  na tym forum za pisanie czegokolwiek na innym forum. Koniec i kropka.
[...]
Nikt nie bedzie decydowal o tym co mi wolno a czego nie na moim forum , jasne?
Takie sÂłowa wiele mĂłwiÂą o czÂłowieku i jego stosunku do innych. Buta i arogancja - "bĂŞdĂŞ robiÂł co uwaÂżam za stosowne" i nie obchodzÂą mnie Âżadne zasady. Owszem moÂżna mieĂŚ i takie podejÂście lecz nie ma ono zbyt wiele wspĂłlnego z szacunkiem, empatiÂą nie mĂłwiÂąc o miÂłoÂści.

Oczywiscie iz takie postepowanie jak niektorych 'wojownikow" pokazuje ich paranoiczny stosunek do rzeczywistosci na ktora nie maja zadnego wplywu i miec nie beda.
Proszê o podanie kogo mia³aœ na myœli. Kogo z tego forum okreœlasz mianem paranoików? I nie chowaj siê za ogó³. Je¿eli masz na myœli ogó³ - to w tym równie¿ i mnie, je¿eli jest inaczej to wska¿ kogo mia³aœ na myœli. Przed chwil¹ pogro¿ono Ci palcem za podobny wystêpek, a Ty nadal w to brniesz.

ja nikomu , a tym samym artqowi nie odpowiadam na nic na moim foru, czy juz tym razem dotarlo do ciebie? Nie dyskutuje z nikim kogo na forum nie ma.
Niestety kolejne kÂłamstwo. Komu w takim razie odpowiadasz w poniÂższym tekÂście? I czy ta osoba znajduje siĂŞ na Twoim forum:

arteq przeciez ja ja nikogo nie namawiam do rozstan, ja mowie o uczciwosci wobec partnera.Mowie rowniez ze nie nalezy na sile zatrzymywac zwiazku , ktory jest tylko formalnoscia i komplikuje ludzkie decyzje zwiazane z przyszlym zyciem. Podkreslilam iz priorytetem jest DECYZJA OBYDWOJGA , byc czy nie razem bez milosci.Odpowiedzialnosc wobec siebie i dzieci pozostaje pomimo rozpadu zwiazku.[...]

Komu? Czy jest tam zarejestrowany uÂżytkownik o nick arteq i czy zadaÂł jakiekolwiek pytanie czy teÂż umieÂściÂł chociaÂż jeden post do ktĂłrego mogÂłabyÂś nawiÂązaĂŚ?

Mysle rowniez arteq ze nie przypadkowo jestes na tym forum i kiedys Ty sam zaczniesz bardzo efektywnie niesc pomoc przeksztalcajacej sie swiadomosci  katolikow ufajacym calym sercem Bogu , zranionym przez kler i cala instytucje koscielna. [...]

Na jakim forum jestem? Zamieszczenie takiego postu na "peszer" jednoznacznie wskazuje, Âże tam jestem. A przecieÂż mnie nie ma.

ps. dodalam wyjasnienie iz jest to moj post przeniesiony z Forum Cheops. Postaram sie nie zapominac o takich szczegolach.
KÂłamstwem jest rĂłwnieÂż Twoja powyÂżej zacytowana informacja zamieszczona na tym forum, Âże umieÂściÂłaÂś na peszerze dokÂładny opis skÂąd te wypowiedzi pochodzÂą. Nie umieÂściÂłaÂś - nie widaĂŚ nic takiego przy poÂście. KÂłamiesz.

Bo to iz ktos prezetuje takie a nie inne cechy charakteru publicznie a ktos inny okresla je wlasciwa nazwa nie jest bezpodstawnym obrazaniem a stwierdzeniem faktu.
Jest ró¿nica pomiêdzy domniemanymi cechami charakteru a insynuowaniem choroby psychicznej. Kolosalna ró¿nica. Na podstawie cech charakteru nie diagnozuje siê ¿adnych chorób. Je¿eli oczekujesz wyjaœnieù to mo¿e zajrzyj do swojego postu w którym domagasz siê ukarania marka324 za ten sam czyn którego Ty dokona³aœ.
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #542 : Marzec 19, 2010, 22:33:50 »

Kiara w koĂącu za swÂą butĂŞ i arogancjĂŞ zostaÂła nagrodzona minusem, co mnie bardzo cieszy UÂśmiech

Ale nie rozumiem tej afery wokó³ tekstów Kiary na jej w³asnym forum, ona tam jest gospodarzem i mo¿e sobie pisaÌ, co tylko chce (nawet najwiêksze bzdury).
Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #543 : Marzec 19, 2010, 23:29:45 »

MiÂło siĂŞ czyta ten temat, jednak z drugiej strony to wÂłaÂśnie tego typu sprzeczki sÂą ÂźrĂłdÂłem nastroju tutejszej atmosfery.

arteq
Gość
« Odpowiedz #544 : Marzec 19, 2010, 23:30:33 »

Oczywiœcie, ¿e mo¿e pisaÌ ró¿ne rzeczy ["wszystko" - wed³ug mnie nie jest dopuszczalnym], chodzi mi jedynie o to aby mnie tam nie wkrêca³a w jakikolwiek sposób oraz nie insynuowa³a [treœci¹ wklejanych postów] ¿e tam w jakikolwiek sposób siê udzielam lub jestem obecny. Tylko tyle. Je¿eli chce siê tam odnieœÌ od którejkolwiek z moich wypowiedzi/zapytaù z tego forum to powinna wyraŸnie to zaznaczyÌ - podaj¹c link lub datê i precyzyjne miejsce wypowiedzi [forum, w¹tek]. Tego wymaga minimum przyzwoitoœci i takie s¹ ogólnie przyjête zasady. Nic ponadto nie oczekujê.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 23:31:27 wysłane przez arteq » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #545 : Marzec 19, 2010, 23:36:00 »

Kochani, to jest niesamowite, na naszym forum jest taki nastroj jak w audycji u Matysiakow.
Mnie wysmiano ze sadze kwiatki, ze jestem zbyt mila, komu jest to potrzebne itp. To jest przeokropne.
Nieporozumienia sa ciagle z tymi samymi osobami. Wszyscy sie doskonale znamy i kazdy z nas po takim
dlugim czasie wie dobrze kto jest jaki. Tak naprawde to sie wszyscy tez bardzo lubimy. W momecie, jak pojawi sie jakis obcy jegomosc, i pokazuje ze ma cos do powiedzenia, to nagle slyszy sie jacy to wszyscy jestesmy wspaniali, awantur wcale nie ma, rozumiemy sie wszyscy tip,top. Wieciecie doskonale co kogo
interesuje, ze Rafaela to wlasnie kwiatki, choinki, malowanki, przepisy, utulanki . Rozdaje swoje pozytywne
energie kazdemu kto potrzebuje. Wczesniej bylo mi przykro, jak sie ktos czepial do mnie. Dzisiaj uwazam
ze jak sie komus nie podoba, to niech sie nie patrzy. Rafaela jest poprostu Rafaela. Arteg, jest poprostu
Artek, Kiara jest Kiara. Kiedy wlanczam komputer, to patrze kto jest na forum. Jak spotykam tych dwoje, to wiem ze na forum jest wszystko po staremu. Widze ze tak musi byc. Nikomu nie mozna zamykac buzi, niech
wypowie sie jak to widzi, taka wypowiedz nalezy do osoby ktora sie wypowiada. Ja wiem ze mnie nikt nie
zmusi do czegos co mnie nie interesuje. Najwyzej moge odejsc, tak jak i inni. Przeciez to nic nie zmieni.
Kazdy ma swoje zainteresowania ktore rozwija, uwazalabym za przeokropna sytuacje aby ktos mogl
zmienic tak bardzo zaangazowana Kiare w to co ja interesuje, albo Artka czy Darka. Kazdy z nas ma swoja droge. I tak jest dobrze. Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Rafaela
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #546 : Marzec 20, 2010, 00:16:31 »

mÂądrze rzecze ta osoba
roztropnie, prawdziwie
i w piasek gÂłowy nie chowa

tak siĂŞ wÂłaÂśnie rzeczy majÂą
ten siĂŞ z tamtym, tamta z tamtÂą
wszystko to jest diabÂła warte

i wci¹¿ siê miele
jak na kazaniu w koÂściele

od tysiĂŞcy to juÂż lat
taki oto wyrasta kwiat

jak ci w oko, ty mi w nos
ja miÂłoÂściÂą, ty mi cios

ja ci w ucho, a tyÂś gÂłuchy
ja ciĂŞ kocham - ty pierzesz pieluchy! Chichot

i tak dalaj idzie pieϝ
ja siĂŞ modlĂŞ:
basta ! czeœÌ tej pieœni, dowidzenia, czeœÌ!

Zawstydzony
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2010, 18:34:39 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #547 : Marzec 20, 2010, 00:20:12 »

arteq z osoba twojego pokroju nie dyskutuje, pisalam o tym pod kazda twoja sposobnoscia zaczepiania mnie.Poproszono mnie  zebym ci nie przypominala tego za kazdym razem.
Ale jak widac jest to niezbedne i bede  stosowala ta zasade  nadal.

Z forumowiczem o nicku arteq nie prowadze ZADNYCH rozmow.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Nalezy odrozniac wyjasnienie od checi rozmow.
Nigdzie nie napisalam iz arteq to Piotr czy  Szawel , To dla mnie bardzo wielkie postacie.

"Paranoja (w obecnej klasyfikacji ICD-10 uporczywe zaburzenia urojeniowe) jest chorob¹ rozpoznawan¹ w medycynie doœÌ rzadko, jednak wielu autorów sk³ania siê ku przypuszczeniu, ¿e jest to stan patologiczny wystêpuj¹cy znacznie czêœciej, ni¿ wynika to z oficjalnych statystyk. Wynika to z tego, ¿e w chorobie tej doznawane przez chorego urojenia s¹ na tyle prawdopodobne, ¿e otoczenie traktuje to raczej jako ceche charakteru , niz jako chorobe.
"

Kiara
« Ostatnia zmiana: Marzec 21, 2010, 12:29:42 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #548 : Marzec 20, 2010, 01:13:53 »

OK, b¹dŸ tylko konsekwentna i nie u¿ywaj w takim razie mojego nicka w postach spoza tego forum. Wybiórcza ta "nierozmownoœÌ".
OkreÂślenie "osoba twojego pokroju" i zwrot grzecznoÂściowy "TwĂłj/Twojego" z premedytacjÂą pisany z maÂłej litery - dziwne w wykonaniu osoby tak rozwiniĂŞtej duchowo jak deklarujesz i paÂłajÂącej dookoÂła miÂłoÂściÂą. 
MoÂżna siĂŞ niestety przekonaĂŚ, Âże dzielisz osoby na 2 grupy: "zgadzajÂące siĂŞ z TobÂą" i pozostaÂłe, te wÂłaÂśnie "osobliwego pokroju"...
KaÂżdy ma prawo siĂŞ wypowiedzieĂŚ i nikt nikogo nie zmusza do rozmowy z kimkolwiek - to oczywiste.
« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2010, 01:14:20 wysłane przez arteq » Zapisane
Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #549 : Marzec 20, 2010, 03:13:51 »

No i proszĂŞ jaka jatka  UÂśmiech oto wÂłaÂśnie chodzi, to tylko wzbogaca osoby, ktĂłre jako trzecie w tym uczestniczÂą.

Ostatnio jak powstaÂł temat o nazwie PRAWDA O KIARZE gdzie to ujawniam, Âże tak powiem "pokrĂłj mojej osoby od strony Kiary" wtedy tak naprawdĂŞ mnie siĂŞ oberwaÂło za prawdĂŞ i kaÂżdy odwrĂłciÂł te sÂłowa w mojÂą stronĂŞ.

PrzyszÂło co do czego to w koĂącu okazaÂło siĂŞ, kto jaki jest tutaj naprawdĂŞ i tyczy siĂŞ to zarĂłwno Kiary, Arteq, Janneth jak i innych, ktĂłrzy teraz w tym uczestniczÂą  MrugniĂŞcie

To siĂŞ nazywa prawda, ktĂłra sama wychodzi na jaw
- i ta prawda, zostaÂła juÂż gdzieÂś przedstawiona.

MrugniĂŞcie

Od teraz mogĂŞ czuĂŚ siĂŞ spokojnie, a wy tutaj rozstrzygnijcie to po swojemu.

Rzecz jasna jako osoba, paÂłajÂąca miÂłoÂściÂą do wszystkich jak to ktoÂś nazwaÂł, proponujĂŞ wam zgodĂŞ i zwyczajnie - przebaczenie sobie. Pozostawiam wam to do przemyÂślenia  MrugniĂŞcie

Kiara pamiĂŞtasz te sÂłowa? "mamy ciĂŞ"  MrugniĂŞcie
I jest tak ju¿ po raz kolejny, a co do Arteqa, jeœli go kochasz i g³osisz prawdê, która mo¿e mu pomóc i go wyzwoliÌ proszê zastosuj swoje nauki i mi³oœÌ na jego osobie. Masz okazjê komuœ wybaczyÌ i sama siê sprawdziÌ Mrugniêcie

Arteq.... Ciebie teÂż to siĂŞ tyczy.

Proszê Paùstwa w grê wchodzi zwyczajnie coœ takiego jak Wybaczenie i jest to niewidzialny podpunkt w regulaminie tego forum, który mo¿e sprawiÌ, ¿e wszelkie punkty karne znów powróc¹ na swoje miejsca, a forum odzyska swoj¹ utracon¹ wartoœÌ, podobnie jak ludzie, którzy z niego korzystaj¹.

Mam teraz przepiĂŞknie otwarte pole do dziaÂłania - dziĂŞkuje wam za to.

« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2010, 03:28:13 wysłane przez Inteluminatis » Zapisane
Strony: 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: