Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:39:18

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 845056 razy)
0 u¿ytkowników i 109 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #575 : Marzec 22, 2010, 01:14:55 »

Inteluminatis - a moze zaczal bys tak osadzac sam siebie?
Czy nie uwazasz , za zaczyna to wygladac iz  przekazano Tobie ta paleczke,zeby niepokoic Kiare?
Kazdy z Nas ma prawo do Wlasnego zdania.Jezeli tego nie rozumiesz, to przynajmniej nie krytykuj.Zawsze bylam osoba,ktora nie zgadzala sie z ogolem.Powiedz Mi dlaczego mam uwierzyc w to juz do tej pory bylo powiedziane lub nawet stwierdzone?
Czy moze tylko dlatego,ze tak mowi ogol?
Jezus mowil, zeby nie mieszac  sie z tlumem.Powiedz w takim razie co ty robisz  - czy to nie jest osadzanie , krytykowanie innych?Co¶?
I jeszcze jedno - Kto dal Ci takie prawo?Co¶
Milusiego -Ela
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #576 : Marzec 22, 2010, 01:25:15 »

Inteluminatis - a moze zaczal bys tak osadzac sam siebie?
Czy nie uwazasz , za zaczyna to wygladac iz  przekazano Tobie ta paleczke,zeby niepokoic Kiare?
Kazdy z Nas ma prawo do Wlasnego zdania.Jezeli tego nie rozumiesz, to przynajmniej nie krytykuj.Zawsze bylam osoba,ktora nie zgadzala sie z ogolem.Powiedz Mi dlaczego mam uwierzyc w to juz do tej pory bylo powiedziane lub nawet stwierdzone?
Czy moze tylko dlatego,ze tak mowi ogol?
Jezus mowil, zeby nie mieszac  sie z tlumem.Powiedz w takim razie co ty robisz  - czy to nie jest osadzanie , krytykowanie innych?Co¶?
I jeszcze jedno - Kto dal Ci takie prawo?Co¶
Milusiego -Ela

Jezus to jezus, ja to ja, Ty to Ty - Kto dla kogo jaki stanowi autorytet to ju¿ jego w³asna indywidualna sprawa.

Powo³ujesz siê na krytykê, któr± w tym momencie sama tworzysz i tak naprawdê, równie dobrze mogê powiedzieæ, ¿e to Ty krytykujesz moj± osobê w tym co piszê.

Teraz piszesz mi co¶ takiego, a jeszcze parê dni temu wys³a³a¶ mi ciekaw± wiadomo¶æ na priva. Czy mogê j± opublikowaæ? Czy odwaga rodzi siê tylko za plecami innych ?

Os±dzaæ sam siebie?

A po co mam siê os±dzaæ, skoro ka¿dej chwili mog± to za mnie zrobiæ inni, skoro w ka¿dej chwili to mnie kto inny mo¿e o co¶ pos±dziæ? ma do tego takie prawo ? ma

podobnie jak ja mam prawo do tego o czym teraz i tutaj sobie piszê. Jeste¶my na forum, a tutaj ka¿dy piszê co chce, tak naprawdê mogê byæ w rzeczywisto¶ci kimkolwiek i ka¿dym to ju¿ od ciebie zale¿y, kim jestem dla ciebie w ¶wietle twojej w³asnej mi³o¶ci.

Jeden przebacza, a kto inny zabija.

Widzisz jaki i ze mnie chrystusik.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 01:29:00 wys³ane przez Inteluminatis » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #577 : Marzec 22, 2010, 08:44:41 »

Teraz piszesz mi co¶ takiego, a jeszcze parê dni temu wys³a³a¶ mi ciekaw± wiadomo¶æ na priva. Czy mogê j± opublikowaæ? Czy odwaga rodzi siê tylko za plecami innych ?

Czy to znaczy, ¿e je¿eli nie daj bo¿e kto¶ postanowi³ siê przed Tob± uzewnêtrzniæ ( my¶lê, ¿e na forum jeste¶my bardziej zachowawczy) to teraz jak o¶mieli siê z tob± nie zgadzaæ, bêdziesz szanta¿owa³ opublikowaniem PW?
Masz ca³kowit± racjê, ¿e znakomita wiêkszo¶æ osób nie ma odwagi uzewnêtrzniania siê na publicznym forum ( sama tego bym nie zrobi³a do koñca, nie napisa³abym czego¶ na forum tak jak piszê do moich znajomych na PW, poruszam tam czêsto bardzo prywatne sprawy)

Je¿eli tak jak pisa³e¶ wcze¶niej szanujesz czyj±¶ wolna wolê, to czemu nie chcesz uszanowaæ PW jako wolnej woli?

Pozdrawiam U¶miech
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #578 : Marzec 22, 2010, 08:45:52 »

Pierwsza i podstawowa rzecz;

Nie mam zamiaru i nie bede tlumaczyla sie przed nikim  na tym forum za pisanie czegokolwiek na innym forum. Koniec i kropka.

Jak wam sprawia satysfakcje dodawania mi minusow ( wszak obnizaniem cudzej wartosci wielu podwyzsza swoja)
, to prosze bardzo robcie to.
Milego minusowania.

Mnie to naprawde nie wzrusza.

Nikt nie bedzie decydowal o tym co mi wolno a czego nie na moim forum , jasne? Na szczescie to ja prezetuje moj system wartosci  i ja ustanawiam o jego tam zaistnieniu.

Oczywiscie iz takie postepowanie jak niektorych 'wojownikow" pokazuje ich paranoiczny stosunek do rzeczywistosci na ktora nie maja zadnego wplywu i miec nie beda.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Wiecej o paranoji;

"Paranoja (w obecnej klasyfikacji ICD-10 uporczywe zaburzenia urojeniowe) jest chorob± rozpoznawan± w medycynie do¶æ rzadko, jednak wielu autorów sk³ania siê ku przypuszczeniu, ¿e jest to stan patologiczny wystêpuj±cy znacznie czê¶ciej, ni¿ wynika to z oficjalnych statystyk. Wynika to z tego, ¿e w chorobie tej doznawane przez chorego urojenia s± na tyle prawdopodobne, ¿e otoczenie traktuje to raczej jako ceche charakteru , niz jako chorobe. Mo¿na pokusiæ siê o stwierdzenie, ¿e ka¿dy zna jak±¶ osobê, która ma pewne pogl±dy nie oparte na ¿adnych przes³ankach, które podziela³oby otoczenie i w tych pogl±dach jest niewzruszona. Choæ wszyscy wokó³ uwa¿aj±, ¿e pogl±dy tej osoby s± niezwyk³e, to jednak wskutek czêstego faktu, ¿e cz³owiek ten w³a¶ciwie wype³nia swoje role spo³eczne (pracownika, ojca/matki, kolegi itp.) urojenia paranoiczne nie s± uwa¿ane przez innych za chorobowe.

Reakcja paranoiczna czasem dotyka osoby g³uche i niedos³ysz±ce (zaburzenia homilopatyczne), u których zaburzenie powoduje z³a komunikacja z innymi osobami, niepewno¶æ co do ich intencji. Reakcji sprzyjaj± tak¿e paranoiczne (paranoidalne) cechy osobowo¶ci (zaburzenia osobowo¶ci), sytuacja nag³ego lub przewlek³ego stresu psychologicznego, nadu¿ywanie alkoholu, izolacja (np. wiêzienna, przez barierê jêzykow±, w trakcie samotnych, wielomiesiêcznych wypraw).
"

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_urojeniowe

po raz kolejny janneth  zanim podejmiesz jakoms decyzje czytaj, i to czytaj ze zrozumieniem.

I jeszcze raz pokazalas swoja niewiedze , oraz brak jakiegokolwiek obiektywizmu, ja nikomu , a tym samym artqowi nie odpowiadam na nic na moim foru, czy juz tym razem dotarlo do ciebie? Nie dyskutuje z nikim kogo na forum nie ma. Przenioslam moj post w ktorym wymieniony jest arteq nic wiecej.Czy to az tak trudno zrozumiec?
Po ra ostatni to wyjasniam i oswiadczam iz bede przenosic wszystkie posty , ktore uznam za potrzebne na moim forum.

Prosze o uzasadnienie "bezpodstawne obrazanie innego uzytkownika" janneth .Bo to iz ktos prezetuje takie a nie inne cechy charakteru publicznie a ktos inny okresla je wlasciwa nazwa nie jest bezpodstawnym obrazaniem a stwierdzeniem faktu.

W ¿yciu ka¿dego z nas, prêdzej czy pó¼niej nastêpuje taka chwila, takie wydarzenie w wyniku którego nic ju¿ co nast±pi pó¼niej nie bêdzie takie same. Czas bêdzie siê dzieli³ na ten przed, i ten po. I tak w³a¶nie sta³o siê z tob± Kiaro. Od publikacji tego postu ¶mia³o mo¿na powiedzieæ ¿e tak jak nad sk±panymi w porannym s³oñcu ³±kami opadaj± mg³y, tak w twoim przypadku opad³a maska zak³amania, ob³udy, fa³szu i hipokryzji.
I jakiekolwiek twoje pó¼niejsze t³umaczenia nic ju¿ nie dadz±.
Ka¿dy z czytaj±cych twojego posta mo¿e wyrobiæ sobie indywidualnie zdanie o tobie. mo¿e dostrzec w koñcu ¿e to co g³osisz o mi³o¶ci, wspó³czuciu, zrozumieniu, empatii, otwarto¶ci na drugiego cz³owieka s± w twoich ustach jedynie  pustym sloganami maj±cymi na celu zwrócenie na siebie uwagi. rozpaczliwe i chorobliwe zwrócenie na siebiê uwagi za wszelk± cenê.
przybrana przez ciebie maska wraz z tob± spad³a z wy¿yn twojego uduchowienia roztrzaskuj±c siê o ziemiê w py³. w py³ z którego wylaz³o ca³e to robactwo, wszystko to co za zas³on± pozorów masz w sobie najgorszego.  ignorancja, zarozumia³o¶æ i buta która z ciebie wysz³a jest tak diametralnie inna od tego co tak zapalczywie g³osisz. i ujrzeli¶my prawdziwe twoje oblicze. nic ju¿ tego nie zmieni.

p.s. tylko wzorem artqa nie pisz mi proszê ¿e ja z kolei jestem jakim¶ paw³em, szaw³em, judaszem czy te¿ neronem U¶miech
Poza tym przytoczona przez ciebie definacja paranoi wg mnie zdecydowanie bardziej pasuje mi do ciebie ni¿ do artqa. ale tak to ju¿ jest ¿e najtrudniej zdiagnozowaæ jest jakie¶ symptomy u samego siebie.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 10:47:05 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #579 : Marzec 22, 2010, 13:51:22 »

Drogi Inteluminatis  - powiedz prosze Kim Jestes dobry czlowieku.Masz w sobie tyle ciepelka i tyle milosci.Bardzo lubie  czytac to co piszesz.Prosze zostan tu z Nami.My Cie tu wszyscy potrtzebujemy.Dzieki Tobie zaswiecilo sloneczko  i nareszcie ciemne chmury odeszly gdzies za horyzont.Tak to jest tez Twoja zasluga.Dziekuje Ci z calego serduszka, zycze milusiego i slonecznego dzionka - Ela
Takie byly moje slowa do Ciebie na PW.Nie badz taki pewny siebie odnosnie ujawniania czegokolwiek.Szantazowal Mnie tym nie bedziesz.A jezeli chodzi o odwage to naprawde ja mam i nie mam w sobie strachu.Zamiast strachu mam ogrom milosci.Nastepnie co moge jeszcze dodac to to, ze na poczatku Twoje posty byly cieple  - takie z serduszka.Teraz siejesz zamieszanie a na todatek szntazujesz ludzi.Ze Mna Ci sie poprostu nie uda.To ze na poczatku okazalam Ci serduszko bylo w/g Mnie normalnym gestem czlowieka do czlowieka.Teraz z perspektywy czasu widac,ze sie mylilam odnosnie Twojej osoby.Szkoda mojego czasu i energi na rozmowy i dyskusje z Toba.

Marek324 - nie ocenia sie ksiazki po okladce.Najpierw trzeba poznac czlowieka,zeby byc w stanie wyglaszac cokolwiek na Jego/Jej temat.Sam zobacz ile jest jadu w tym co Ty piszesz.
Droga Wiki - Dziekuje serdecznie za serduszko.Milusiego dzionka-Ela
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 14:09:55 wys³ane przez Elzbieta » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #580 : Marzec 22, 2010, 14:27:00 »

Dziewczyny jest piekne slonce , niesie radosc , szkoda czasu na kometowanie  o cudzych slabosci. Maja niektorzy  potrzebe odslaniania siebie, moga to jedynie zrobic na  tle innych ludzi.

Swoje niedowartosciowania mozna zobaczyc ponizajac innych, oni to czynia.
Dajmy im szanse obejrzec swoj chrakter , moze kiedys go zmienia.

Serdeczne buziaczki.

Kiara U¶miech U¶miech
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #581 : Marzec 22, 2010, 14:31:27 »

Czy to znaczy, ¿e je¿eli nie daj bo¿e kto¶ postanowi³ siê przed Tob± uzewnêtrzniæ ( my¶lê, ¿e na forum jeste¶my bardziej zachowawczy) to teraz jak o¶mieli siê z tob± nie zgadzaæ, bêdziesz szanta¿owa³ opublikowaniem PW?
Masz ca³kowit± racjê, ¿e znakomita wiêkszo¶æ osób nie ma odwagi uzewnêtrzniania siê na publicznym forum ( sama tego bym nie zrobi³a do koñca, nie napisa³abym czego¶ na forum tak jak piszê do moich znajomych na PW, poruszam tam czêsto bardzo prywatne sprawy)

Je¿eli tak jak pisa³e¶ wcze¶niej szanujesz czyj±¶ wolna wolê, to czemu nie chcesz uszanowaæ PW jako wolnej woli?

Pozdrawiam U¶miech

Czy jak piszesz komu¶ prywatne wiadomo¶ci to jednocze¶nie prosisz go o pozostawienie anonimowo¶ci ? Je¶li kto¶ mnie oto poprosi to wtedy chêtnie mogê pozostawiæ to dla siebie, o ile oczywi¶cie uznam to za s³uszne.

No i widzisz El¿bieta jakie to jest proste, tylko widzisz... teraz ju¿ ludzie wiedz± co mi napisa³a¶ i kto¶ kiedy¶ mo¿e siê tymi s³owami albo jako¶ pos³u¿yæ albo wykorzystaæ w innym celu.

Kto¶ tu chyba mi wmawia te szanta¿owanie innych bo jest bezsensowne szanta¿owanie kogo¶ czym¶ takim.

Widzisz El¿bieta, Ty raz mi piszesz, ¿e jestem dobrym cz³owiekiem, a za chwilê twierdzisz, ¿e siê myli³a¶. Dla ciebie pozostawiam taki sposób oceniania innych ludzi, bo w tym momencie robisz nic innego jak w³a¶nie to sama siê zdecyduj i sama sobie odpowiedz na jakiej podstawie tak te¿ uwa¿asz.

A zauwa¿y³a¶, ¿e ja o Tobie ani tak nie piszê, ani tak ?

Tylko widzisz kochanie, z niektórymi osobami z tego forum jestem ju¿ tak dawno do przodu, ¿e obecnie rozmawiamy ju¿ nawet telefonicznie. Narodzi³a siê wiê¼ zaufania i prawdziwej mi³o¶ci miêdzy nami, bo takich ludzi w¶ród was mo¿na odnale¼æ. Niektórzy nadal tkwi± w tym ¶wiatopogl±dzie oceniania innych ludzi, wprowadzania siê w k³ótnie, sprzeczki, konflikty kiedy s± równie¿ i tacy, którzy naprawdê potrafi± otworzyæ siê na innych ludzi i daæ sobie szansê na rozkwit wzajemnego kontaktu i znajomo¶ci miêdzy sob±.

sieje zamieszanie?

A sama co robisz w tym momencie ? w³a¶nie to samo, wprowadzasz teraz to samo o czym w³a¶nie piszesz i narzucasz innym. Ja natomiast potwierdzam fakty, które s± autentyczne i zgodne z rzeczywisto¶ci±. Zobacz co siê dzieje na przyk³ad: pomiêdzy Kiar± i Arteq....

Ze mn± te¿ chcesz siê pobawiæ w to samo co oni ?

Pomyli³a¶ siê raz i zapewne pomylisz siê jeszcze nie raz, a¿ w koñcu sama siê kiedy¶ pomylisz.

Oj mi siê co¶ zdajê, ¿e ¼ród³em tego wszystkiego jest co innego drogie i kochane Panie i mogê to powiedzieæ na g³os.

« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 14:46:02 wys³ane przez Inteluminatis » Zapisane
Andtrax Skyaler
Go¶æ
« Odpowiedz #582 : Marzec 22, 2010, 15:59:44 »

pytanie do Elżbiety
czy myślisz że twoje słowa są jak najbardziej słuszne są budujące jak to się mówi dobro?

bo z twoich słów na to wynika
ale to jest szczegół którego trzyma się prawie każdy człowiek i przez które ludzkość błądzi i błądzić będzie
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 16:01:02 wys³ane przez Andtrax Skyaler » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #583 : Marzec 22, 2010, 17:12:48 »

Cytat: Inteluminatis
Czy jak piszesz komu¶ prywatne wiadomo¶ci to jednocze¶nie prosisz go o pozostawienie anonimowo¶ci ? Je¶li kto¶ mnie oto poprosi to wtedy chêtnie mogê pozostawiæ to dla siebie, o ile oczywi¶cie uznam to za s³uszne.

Sama nazwa pw, czytaj "Prywatna Wiadomo¶æ", wskazuje na to, i¿ nie jest przeznaczona do upublicznienia, chyba ¿e autor tej wiadomo¶ci wyrazi³ na to zgodê. Prócz tego, kultura osobista (pominê tê wrodzon±) nakazuje uszanowaæ takie wiadomo¶ci jako prywatne, czytaj "nie przeznaczone do rozpowszechniania".
I jeszcze jedno, ka¿dy kto zarejestrowa³ siê na naszym forum, zobowi±za³ siê do przestrzegania regulaminu, a jeden z jego punktów brzmi nastêpuj±co:

Cytat: regulamin
- zakaz publikowania tre¶ci przekazywanych poprzez wiadomo¶ci prywatne bez uprzedniej zgody na
  to ich autora b±d¼ administratora forum. Wypowiedzi takie zostan± usuniête, a u¿ytkownikowi mo¿e
  zostaæ przyznane ostrze¿enie (-1pf).
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 17:13:18 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #584 : Marzec 22, 2010, 19:03:56 »

Sama nazwa pw, czytaj "Prywatna Wiadomo¶æ", wskazuje na to, i¿ nie jest przeznaczona do upublicznienia, chyba ¿e autor tej wiadomo¶ci wyrazi³ na to zgodê. Prócz tego, kultura osobista (pominê tê wrodzon±) nakazuje uszanowaæ takie wiadomo¶ci jako prywatne, czytaj "nie przeznaczone do rozpowszechniania".
I jeszcze jedno, ka¿dy kto zarejestrowa³ siê na naszym forum, zobowi±za³ siê do przestrzegania regulaminu, a jeden z jego punktów brzmi nastêpuj±co:

Cytat: regulamin
- zakaz publikowania tre¶ci przekazywanych poprzez wiadomo¶ci prywatne bez uprzedniej zgody na
  to ich autora b±d¼ administratora forum. Wypowiedzi takie zostan± usuniête, a u¿ytkownikowi mo¿e
  zostaæ przyznane ostrze¿enie (-1pf).

To teraz Dariuszu kochany zarecytuje Ci ciekawe s³owa, które piêknie odbijaj± siê w naszej rzeczywisto¶ci, a których Ty jeste¶ przyk³adem i twórc±.

Naszym jedynym ograniczeniem we Wszechswiecie
jest ograniczenie które sami sobie narzucamy

I jak przypomina Ci to co¶, przypomina Ci to kogo¶. Poznajesz w tym swoje w³asne odbicie?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #585 : Marzec 22, 2010, 19:18:15 »

To teraz Dariuszu kochany zarecytuje Ci ciekawe s³owa, które piêknie odbijaj± siê w naszej rzeczywisto¶ci, a których Ty jeste¶ przyk³adem i twórc±.

Naszym jedynym ograniczeniem we Wszechswiecie
jest ograniczenie które sami sobie narzucamy

I jak przypomina Ci to co¶, przypomina Ci to kogo¶. Poznajesz w tym swoje w³asne odbicie?

Doceniam wyrazy mi³o¶ci - my¶lê, ¿e jest to przejaw mi³o¶ci agape.  U¶miech

Co za¶ tyczy przytoczonej frazy, to fajnie ¿e masz poczucie humoru.  Mrugniêcie

Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #586 : Marzec 22, 2010, 20:02:45 »

Ja z kolei siê ciesze, ¿e taki masz podpis w swoim profilu.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #587 : Marzec 22, 2010, 20:11:26 »

Jak ¶miem przypuszczaæ (choæ nie¶mia³o), to mamy ró¿ne zrozumienie tego cytatu. Dziêki jednak za zwrócenie mi uwagi na fakt, i¿ w ten sposób równie¿ mo¿na to rozumieæ. Wcze¶niej nawet przez my¶l mi to nie przesz³o.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 20:12:10 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #588 : Marzec 22, 2010, 21:56:56 »

Odp: Wyra¼ siebie!
« Odpowiedz #519 : Marzec 18, 2010, 21:41:55 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Kahuna

Z ca³ym szacunkiem ,ale nie mam najmniejszego zamiaru ciê przepraszaæ ,bo nie mam za co.Nic nie poradzê ¿e mam takie wra¿enie co do twojej osoby.Stanê³am tylko w obronie Kiary,poniewa¿ nasmiewa³es siê z niej ¿e kupi³a ksi±zkê i za¶ili³a czyj±s kasê .

Nie mialem internetu przez kilka dni i nie moglem brac udzialu w dyskusji i zajac stanowiska w tej sprawie.Daruj,chanell,ale twoja odpowiedz"pewnie ktos ci za to placi
i zbijasz niesla kase"nijak nie da sie zakwalifikowac do jakiejkolwiek formy zartu.
Poczucie humoru to ja mam,ale nie odebralem tego jako zartu.To,ze Ty masz odmienne,juz wiemy o tym od dawna.Czytanie ze zrozumieniem tez, jak widac, u Ciebie na bakier,bo ja
w swym poscie wcale nie nasmiewalem sie z Kiary.Wskazalem tylko na zbieznosc intencji
autora ksiazki z intencjami Projektu Cheops,i na dodatek wstawilem emoticon's,usmiechniete od ucha do ucha geby,jako dowod,ze traktuje swoje wypowiedzi-
-(odnosnie Kiary)z przymruzeniem oka.
Ty natomiast, butnie i arogancko oswiadczasz,ze nie zamierzasz przepraszac bo nie masz
za co,czyli kierujesz sie Swoimi "widzimisie"bez wzgledu na regulamin forum.
Taka postawa nie jest godna moderatora tego forum i wskazuje,ze kompletnie do tej
funkcji sie nie nadajesz.Juz raz zrezygnowalas z tej roli i byla to decyzja jak najbardzie sluszna.Po cholere przyjelas ja po raz drugi?Wiem,..Twoje EGO wygralo,
nie moglo zniesc pustki i utraty stanowiska.A tyle sie mowi na tym forum o milosci i egocentryzmie.. tylko,ze sa to puste slowa u tych,ktorzy najwiecej o tym
paplaja.Na dodatek wywlekasz artykuly o trollowaniu,a sama (oprocz kota) popelniasz
offtop's i nieobce jest Ci trollowanie.Podwojna moralnosc,falsz,hipokryzja...a fee!
Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #589 : Marzec 22, 2010, 23:48:20 »

Po co wiêc mnie pozdrawiasz   Szok to dopiero fa³sz !!  Wska¿ mi proszê w którym miejscu trollujê.
"stanowisko"przyjê³am bo mnie o to poproszono. Wcale mi nie zale¿a³o i niebardzo mia³am ochotê,zw³aszcza ¿e jedno stanowisko  juz mam .Zawsze mogê zrezygnowaæ gdy mnie o to poprosz± ,nie ma sprawy.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 23:54:54 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #590 : Marzec 23, 2010, 00:13:36 »

No w³a¶nie, u mnie dla kogo¶ takiego jak ty - zawsze siê znajdzie stanowisko  Mrugniêcie
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #591 : Marzec 23, 2010, 00:17:17 »

No w³a¶nie, u mnie dla kogo¶ takiego jak ty - zawsze siê znajdzie stanowisko  Mrugniêcie

Dziêkujê  Chichot wystarczy mi to co mam Chichot w³a¶ciwie to nie lubiê rz±dziæ  Du¿y u¶miech

Pozdrawiam Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #592 : Marzec 23, 2010, 01:27:07 »

Kahuna- My sie nie znamy (niby).Wiem duzo na Twoj temat.Zastanawiam sie dlaczego Masz tak negatywny stosunek do Chanell???
To jest na-prawde super Kobietka, kolezanka - plus , plus, plus
Kahuna cytat
Czytanie ze zrozumieniem tez, jak widac, u Ciebie na bakier,
Powiedz dlaczego dolujesz innych?
Czy powodem jest PCh?
Kahuna - Kochamy Cie bardzo.
Nie patrz i nie sluchaj NIKOGO.
Wsluchaj sie w rytm Swojego Serduszka Nikt Ci nie powie tego co bedziesz w stanie uslyszec od Serduszka.
Chanell to naprawde cudowna dziewczyna.Prosze posluchaj serduszka.Milusiego -Ela
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 01:28:09 wys³ane przez Elzbieta » Zapisane
Andtrax Skyaler
Go¶æ
« Odpowiedz #593 : Marzec 23, 2010, 05:12:15 »

Mm zwyrodnialcy zbrodniarze te¿ czyni± s³uchaj±c swego serca wiêc niewa¿ne co robi± wa¿ne ¿e s³uchaj± swojego serca (swojego prawdziwego ja)?
je¶li tak to fajnie  pozdrowienia dla twojego ¶wiata
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #594 : Marzec 23, 2010, 08:41:28 »

pe³na ignorancja Jêzyk
Inteluminatis
Go¶æ
« Odpowiedz #595 : Marzec 23, 2010, 13:53:27 »

Osobowo¶æ cz³owieka, to przede wszystkim sposób odnoszenia siê do innego cz³owieka, bez wzglêdu na pogl±dy jakie reprezentuje.
Chamstwo, infantylizm nielogicznych wypowiedzi i bezczelno¶æ marka 324 nie ma sobie równych.
Proszê moderatorów o wyrzucanie na ¶mietnik wszystkie wypowiedzi troli, szczególnie te obra¿aj±ce forumowiczów. Indywidua tego pokroju bêd± banowane.

Pozdrawiam wszystkich pokojowo i wiosennie - Thotal U¶miech

Nawet jemu nale¿y siê szansa na poprawê.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #596 : Marzec 23, 2010, 15:50:09 »

Czy tacy ludzie moga sie poprawic? Inteluminatis , pan Kahuna, wpada na forum zrobic zamieszanie, poobraza
kogo sie da, nie zwracajac uwage na nic, kompletnie na nic. Uwaza ze soba reprezentuje cos cos nadzwyczajnego i nie zastapionego. Poza bezwzglednym ocenianiem i zachowywaniem sie jak holeryk, nic innego nie widac. Pan Marek 324, zachowuje sie tez nie inaczej. Wugaryzm i brak respektu do ludzi i uniego kipi. Jesli chodzi o Chanel, to czas najwyzszy, aby gl.mogerator nareszcie podjal odpowiednia decyzje
chroniaca nasza kolezanke z forum. To na co sobie pozwalaja niektorzy na tym forum to przechodzi ludzkie pojecie i pytam jak dlugo to jeszcze bedzie sie dzialao. Te osoby ciagle obrazaja innych, ponizaja, oceniaja.
Pracy konkretnej z ich strony nie ma i nie bedzie. Wciagaja ciagle forumowiczow w niekonczace sie konflikty.
Kahuna, Marek, Gosc-sa to osoby ktore systematycznie pracuja nad zniszczeniem tego forum, jak dlugo to jeszcze bedzie trwalo. Jeszcze jedno, panowie nie macie prawa tutaj decydowac kto ma tu na tym forum byc, a kogo nalezy usunac z Forum lum stanowiska. Jeszcze dzisiaj zwroce sie o podjecie odpowiednich posuniec aby
uchronic to forum i nas wszystkich od takich ludzi , ktorzy sieja ciagle niepokoj i obrazaja innych

Rafaela.
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #597 : Marzec 23, 2010, 15:55:55 »

Jezus mówi±c, aby nie mieszaæ siê z t³umem mia³ na my¶li, to o czym mówi  jedna z najstarszych tradycji esseñskich, która przekazywana by³a przez wieki z mistrza na ucznia. Chodzi³o tu oto, aby wpierw poznaæ jedno¶æ,  bo to jedno¶æ jest podstaw± wszystkiego.

Wiêc t³um nie oznacza dos³ownie t³um, tylko gdy nie poznasz jedno¶ci stajesz siê wielo¶ci±, ulegasz rozpadowi, stajesz siê wiêc t³umem. 
Jezus nazwa³ to t³umem, a np. Hindusi nazywaj± taki stan istnienia brakiem jedno¶ci - krain± snu, Maya.
Wiêc, albo jeste¶ jedno¶ci±, albo jeste¶ wielo¶ci± (t³umem) Maya ?
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 15:57:06 wys³ane przez Silver » Zapisane
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #598 : Marzec 23, 2010, 16:51:11 »

rafaela:
"(...) Gosc-sa to osoby ktore systematycznie pracuja nad zniszczeniem tego forum, jak dlugo to jeszcze bedzie trwalo (...)"

masz co¶ do mojej osoby rafaelo?
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 16:51:26 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #599 : Marzec 23, 2010, 17:14:06 »

Osobowo¶æ cz³owieka, to przede wszystkim sposób odnoszenia siê do innego cz³owieka, bez wzglêdu na pogl±dy jakie reprezentuje.
Chamstwo, infantylizm nielogicznych wypowiedzi i bezczelno¶æ marka 324 nie ma sobie równych.
Proszê moderatorów o wyrzucanie na ¶mietnik wszystkie wypowiedzi troli, szczególnie te obra¿aj±ce forumowiczów. Indywidua tego pokroju bêd± banowane.

Pozdrawiam wszystkich pokojowo i wiosennie - Thotal U¶miech

Nawet jemu nale¿y siê szansa na poprawê.

Inteluminatis ma racjê w tej kwestii i wydaje mi siê, ¿e nie do ciebie Thotal nale¿y decyzja w sprawie banowania jakiegokolwiek u¿ytkownika.
Chcia³abym ciê równie¿ prosiæ, ¿eby¶ zacz±³ podawaæ powód usuniêcia posta, je¶li taki przenosisz do ¶mietnika (chyba, ¿e wysy³asz danej osobie powiadomienie na PW z info, czemu post zosta³ usuniêty). Czêsto usuwane przez ciebie wiadomo¶ci by³y czê¶ci± rozmowy z nikim innym jak w³a¶nie z tob±. Wiêc je¶li uznajesz co¶ za offtop, dziwiê siê ¿e równocze¶nie nie usuwasz te¿ w³asnych wypowiedzi.
Nie odbieraj tego Thotal jako skargê czy pretensjê do ciebie, sama czasami zapominam podaæ powodu pod usuniêtym postem, nie mniej jednak powiadamiam userów o tym, ¿e go usuwam, przenoszê do innego dzia³u etc. Po prostu chcia³am zwróciæ ci uwagê tym bardziej, ¿e usuwane przez ciebie posty znajduj± siê w moich dzia³ach i to do mnie u¿ytkownicy pisz± z pytaniami, a ja nie wiem o co chodzi, bo ty nie raczy³e¶ podaæ powodu nawet.

Czy tacy ludzie moga sie poprawic? Inteluminatis , pan Kahuna, wpada na forum zrobic zamieszanie, poobraza
kogo sie da, nie zwracajac uwage na nic, kompletnie na nic. Uwaza ze soba reprezentuje cos cos nadzwyczajnego i nie zastapionego. Poza bezwzglednym ocenianiem i zachowywaniem sie jak holeryk, nic innego nie widac. Pan Marek 324, zachowuje sie tez nie inaczej. Wugaryzm i brak respektu do ludzi i uniego kipi. Jesli chodzi o Chanel, to czas najwyzszy, aby gl.mogerator nareszcie podjal odpowiednia decyzje
chroniaca nasza kolezanke z forum.

Rafaelo, a co siê takiego dzieje z Chanell, ¿e mam ja czy kto¶ inny podejmowaæ decyzje j± chroni±ce? Zróbmy mo¿e wiec na cze¶æ wszystkich uci¶nionych, te¿ siê przecie¿ do nich zaliczam Chichot Troszeczkê zbyt powa¿nie wszyscy do tego podchodzicie. Takie mam wra¿enie przynajmniej. Jak mnie kto¶ obra¿a czy czujê, ¿e mo¿e doj¶æ do s³ownej potyczki i wolê jej unikn±æ, to co robiê? W nosie grzebiê! Nic nie robiê! Nie odpowiadam, nie dajê siê wci±gn±æ w awanturê, nie inteeresuj± mnie czyje¶ hu¶tawki nastroju. Je¶li jedna strona drug± zaczyna ignorowaæ, druga prêdzej czy pó¼niej da sobie spokój. Mowa jest srebrem, milczenie z³otem. Przecie¿ nikt tu nikogo za w³osy do odpowiedzi nie ci±gnie, nie wyrywa. Si³± nie zaci±ga... Je¶li jednak mia³a miejsce jaka¶ nieprzyjemna sytuacja z Chanell w roli g³ównej, proszê o zg³oszenia z odpowiedni± motywacj± skargi.

Ja bym te¿ chcia³a siê dzisiaj wyraziæ. I nie obra¿aj±c przy tym nikogo powiedzieæ, ¿e trzeba cieszyæ siê lud¼mi dopóki s±.
Taka lu¼na refleksja po powrocie z pogrzebu Smutny Piêkny dzieñ, dopiero co wiosna do nas zapuka³a, s³oneczko za¶wieci³o...
A gdzie¶ obok kto¶ kogo¶ ¿egna na zawsze i ¿a³uje, ¿e nie zd±¿y³ przeprosiæ.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: