Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 00:42:58

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883256 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #575 : Marzec 22, 2010, 01:14:55 »

Inteluminatis - a moze zaczal bys tak osadzac sam siebie?
Czy nie uwazasz , za zaczyna to wygladac iz  przekazano Tobie ta paleczke,zeby niepokoic Kiare?
Kazdy z Nas ma prawo do Wlasnego zdania.Jezeli tego nie rozumiesz, to przynajmniej nie krytykuj.Zawsze bylam osoba,ktora nie zgadzala sie z ogolem.Powiedz Mi dlaczego mam uwierzyc w to juz do tej pory bylo powiedziane lub nawet stwierdzone?
Czy moze tylko dlatego,ze tak mowi ogol?
Jezus mowil, zeby nie mieszac  sie z tlumem.Powiedz w takim razie co ty robisz  - czy to nie jest osadzanie , krytykowanie innych?CoÂś?
I jeszcze jedno - Kto dal Ci takie prawo?CoÂś
Milusiego -Ela
Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #576 : Marzec 22, 2010, 01:25:15 »

Inteluminatis - a moze zaczal bys tak osadzac sam siebie?
Czy nie uwazasz , za zaczyna to wygladac iz  przekazano Tobie ta paleczke,zeby niepokoic Kiare?
Kazdy z Nas ma prawo do Wlasnego zdania.Jezeli tego nie rozumiesz, to przynajmniej nie krytykuj.Zawsze bylam osoba,ktora nie zgadzala sie z ogolem.Powiedz Mi dlaczego mam uwierzyc w to juz do tej pory bylo powiedziane lub nawet stwierdzone?
Czy moze tylko dlatego,ze tak mowi ogol?
Jezus mowil, zeby nie mieszac  sie z tlumem.Powiedz w takim razie co ty robisz  - czy to nie jest osadzanie , krytykowanie innych?CoÂś?
I jeszcze jedno - Kto dal Ci takie prawo?CoÂś
Milusiego -Ela

Jezus to jezus, ja to ja, Ty to Ty - Kto dla kogo jaki stanowi autorytet to juÂż jego wÂłasna indywidualna sprawa.

PowoÂłujesz siĂŞ na krytykĂŞ, ktĂłrÂą w tym momencie sama tworzysz i tak naprawdĂŞ, rĂłwnie dobrze mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże to Ty krytykujesz mojÂą osobĂŞ w tym co piszĂŞ.

Teraz piszesz mi coœ takiego, a jeszcze parê dni temu wys³a³aœ mi ciekaw¹ wiadomoœÌ na priva. Czy mogê j¹ opublikowaÌ? Czy odwaga rodzi siê tylko za plecami innych ?

OsÂądzaĂŚ sam siebie?

A po co mam siĂŞ osÂądzaĂŚ, skoro kaÂżdej chwili mogÂą to za mnie zrobiĂŚ inni, skoro w kaÂżdej chwili to mnie kto inny moÂże o coÂś posÂądziĂŚ? ma do tego takie prawo ? ma

podobnie jak ja mam prawo do tego o czym teraz i tutaj sobie piszĂŞ. JesteÂśmy na forum, a tutaj kaÂżdy piszĂŞ co chce, tak naprawdĂŞ mogĂŞ byĂŚ w rzeczywistoÂści kimkolwiek i kaÂżdym to juÂż od ciebie zaleÂży, kim jestem dla ciebie w Âświetle twojej wÂłasnej miÂłoÂści.

Jeden przebacza, a kto inny zabija.

Widzisz jaki i ze mnie chrystusik.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 01:29:00 wysłane przez Inteluminatis » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #577 : Marzec 22, 2010, 08:44:41 »

Teraz piszesz mi coœ takiego, a jeszcze parê dni temu wys³a³aœ mi ciekaw¹ wiadomoœÌ na priva. Czy mogê j¹ opublikowaÌ? Czy odwaga rodzi siê tylko za plecami innych ?

Czy to znaczy, Âże jeÂżeli nie daj boÂże ktoÂś postanowiÂł siĂŞ przed TobÂą uzewnĂŞtrzniĂŚ ( myÂślĂŞ, Âże na forum jesteÂśmy bardziej zachowawczy) to teraz jak oÂśmieli siĂŞ z tobÂą nie zgadzaĂŚ, bĂŞdziesz szantaÂżowaÂł opublikowaniem PW?
Masz ca³kowit¹ racjê, ¿e znakomita wiêkszoœÌ osób nie ma odwagi uzewnêtrzniania siê na publicznym forum ( sama tego bym nie zrobi³a do koùca, nie napisa³abym czegoœ na forum tak jak piszê do moich znajomych na PW, poruszam tam czêsto bardzo prywatne sprawy)

Je¿eli tak jak pisa³eœ wczeœniej szanujesz czyj¹œ wolna wolê, to czemu nie chcesz uszanowaÌ PW jako wolnej woli?

Pozdrawiam UÂśmiech
marek324
Gość
« Odpowiedz #578 : Marzec 22, 2010, 08:45:52 »

Pierwsza i podstawowa rzecz;

Nie mam zamiaru i nie bede tlumaczyla sie przed nikim  na tym forum za pisanie czegokolwiek na innym forum. Koniec i kropka.

Jak wam sprawia satysfakcje dodawania mi minusow ( wszak obnizaniem cudzej wartosci wielu podwyzsza swoja)
, to prosze bardzo robcie to.
Milego minusowania.

Mnie to naprawde nie wzrusza.

Nikt nie bedzie decydowal o tym co mi wolno a czego nie na moim forum , jasne? Na szczescie to ja prezetuje moj system wartosci  i ja ustanawiam o jego tam zaistnieniu.

Oczywiscie iz takie postepowanie jak niektorych 'wojownikow" pokazuje ich paranoiczny stosunek do rzeczywistosci na ktora nie maja zadnego wplywu i miec nie beda.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Wiecej o paranoji;

"Paranoja (w obecnej klasyfikacji ICD-10 uporczywe zaburzenia urojeniowe) jest chorob¹ rozpoznawan¹ w medycynie doœÌ rzadko, jednak wielu autorów sk³ania siê ku przypuszczeniu, ¿e jest to stan patologiczny wystêpuj¹cy znacznie czêœciej, ni¿ wynika to z oficjalnych statystyk. Wynika to z tego, ¿e w chorobie tej doznawane przez chorego urojenia s¹ na tyle prawdopodobne, ¿e otoczenie traktuje to raczej jako ceche charakteru , niz jako chorobe. Mo¿na pokusiÌ siê o stwierdzenie, ¿e ka¿dy zna jak¹œ osobê, która ma pewne pogl¹dy nie oparte na ¿adnych przes³ankach, które podziela³oby otoczenie i w tych pogl¹dach jest niewzruszona. ChoÌ wszyscy wokó³ uwa¿aj¹, ¿e pogl¹dy tej osoby s¹ niezwyk³e, to jednak wskutek czêstego faktu, ¿e cz³owiek ten w³aœciwie wype³nia swoje role spo³eczne (pracownika, ojca/matki, kolegi itp.) urojenia paranoiczne nie s¹ uwa¿ane przez innych za chorobowe.

Reakcja paranoiczna czasem dotyka osoby g³uche i niedos³ysz¹ce (zaburzenia homilopatyczne), u których zaburzenie powoduje z³a komunikacja z innymi osobami, niepewnoœÌ co do ich intencji. Reakcji sprzyjaj¹ tak¿e paranoiczne (paranoidalne) cechy osobowoœci (zaburzenia osobowoœci), sytuacja nag³ego lub przewlek³ego stresu psychologicznego, nadu¿ywanie alkoholu, izolacja (np. wiêzienna, przez barierê jêzykow¹, w trakcie samotnych, wielomiesiêcznych wypraw).
"

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_urojeniowe

po raz kolejny janneth  zanim podejmiesz jakoms decyzje czytaj, i to czytaj ze zrozumieniem.

I jeszcze raz pokazalas swoja niewiedze , oraz brak jakiegokolwiek obiektywizmu, ja nikomu , a tym samym artqowi nie odpowiadam na nic na moim foru, czy juz tym razem dotarlo do ciebie? Nie dyskutuje z nikim kogo na forum nie ma. Przenioslam moj post w ktorym wymieniony jest arteq nic wiecej.Czy to az tak trudno zrozumiec?
Po ra ostatni to wyjasniam i oswiadczam iz bede przenosic wszystkie posty , ktore uznam za potrzebne na moim forum.

Prosze o uzasadnienie "bezpodstawne obrazanie innego uzytkownika" janneth .Bo to iz ktos prezetuje takie a nie inne cechy charakteru publicznie a ktos inny okresla je wlasciwa nazwa nie jest bezpodstawnym obrazaniem a stwierdzeniem faktu.

W ¿yciu ka¿dego z nas, prêdzej czy póŸniej nastêpuje taka chwila, takie wydarzenie w wyniku którego nic ju¿ co nast¹pi póŸniej nie bêdzie takie same. Czas bêdzie siê dzieli³ na ten przed, i ten po. I tak w³aœnie sta³o siê z tob¹ Kiaro. Od publikacji tego postu œmia³o mo¿na powiedzieÌ ¿e tak jak nad sk¹panymi w porannym s³oùcu ³¹kami opadaj¹ mg³y, tak w twoim przypadku opad³a maska zak³amania, ob³udy, fa³szu i hipokryzji.
I jakiekolwiek twoje póŸniejsze t³umaczenia nic ju¿ nie dadz¹.
KaÂżdy z czytajÂących twojego posta moÂże wyrobiĂŚ sobie indywidualnie zdanie o tobie. moÂże dostrzec w koĂącu Âże to co gÂłosisz o miÂłoÂści, wspó³czuciu, zrozumieniu, empatii, otwartoÂści na drugiego czÂłowieka sÂą w twoich ustach jedynie  pustym sloganami majÂącymi na celu zwrĂłcenie na siebie uwagi. rozpaczliwe i chorobliwe zwrĂłcenie na siebiĂŞ uwagi za wszelkÂą cenĂŞ.
przybrana przez ciebie maska wraz z tobÂą spadÂła z wyÂżyn twojego uduchowienia roztrzaskujÂąc siĂŞ o ziemiĂŞ w pyÂł. w pyÂł z ktĂłrego wylazÂło caÂłe to robactwo, wszystko to co za zasÂłonÂą pozorĂłw masz w sobie najgorszego.  ignorancja, zarozumiaÂłoœÌ i buta ktĂłra z ciebie wyszÂła jest tak diametralnie inna od tego co tak zapalczywie gÂłosisz. i ujrzeliÂśmy prawdziwe twoje oblicze. nic juÂż tego nie zmieni.

p.s. tylko wzorem artqa nie pisz mi proszĂŞ Âże ja z kolei jestem jakimÂś pawÂłem, szawÂłem, judaszem czy teÂż neronem UÂśmiech
Poza tym przytoczona przez ciebie definacja paranoi wg mnie zdecydowanie bardziej pasuje mi do ciebie niÂż do artqa. ale tak to juÂż jest Âże najtrudniej zdiagnozowaĂŚ jest jakieÂś symptomy u samego siebie.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 10:47:05 wysłane przez marek324 » Zapisane
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #579 : Marzec 22, 2010, 13:51:22 »

Drogi Inteluminatis  - powiedz prosze Kim Jestes dobry czlowieku.Masz w sobie tyle ciepelka i tyle milosci.Bardzo lubie  czytac to co piszesz.Prosze zostan tu z Nami.My Cie tu wszyscy potrtzebujemy.Dzieki Tobie zaswiecilo sloneczko  i nareszcie ciemne chmury odeszly gdzies za horyzont.Tak to jest tez Twoja zasluga.Dziekuje Ci z calego serduszka, zycze milusiego i slonecznego dzionka - Ela
Takie byly moje slowa do Ciebie na PW.Nie badz taki pewny siebie odnosnie ujawniania czegokolwiek.Szantazowal Mnie tym nie bedziesz.A jezeli chodzi o odwage to naprawde ja mam i nie mam w sobie strachu.Zamiast strachu mam ogrom milosci.Nastepnie co moge jeszcze dodac to to, ze na poczatku Twoje posty byly cieple  - takie z serduszka.Teraz siejesz zamieszanie a na todatek szntazujesz ludzi.Ze Mna Ci sie poprostu nie uda.To ze na poczatku okazalam Ci serduszko bylo w/g Mnie normalnym gestem czlowieka do czlowieka.Teraz z perspektywy czasu widac,ze sie mylilam odnosnie Twojej osoby.Szkoda mojego czasu i energi na rozmowy i dyskusje z Toba.

Marek324 - nie ocenia sie ksiazki po okladce.Najpierw trzeba poznac czlowieka,zeby byc w stanie wyglaszac cokolwiek na Jego/Jej temat.Sam zobacz ile jest jadu w tym co Ty piszesz.
Droga Wiki - Dziekuje serdecznie za serduszko.Milusiego dzionka-Ela
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 14:09:55 wysłane przez Elzbieta » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #580 : Marzec 22, 2010, 14:27:00 »

Dziewczyny jest piekne slonce , niesie radosc , szkoda czasu na kometowanie  o cudzych slabosci. Maja niektorzy  potrzebe odslaniania siebie, moga to jedynie zrobic na  tle innych ludzi.

Swoje niedowartosciowania mozna zobaczyc ponizajac innych, oni to czynia.
Dajmy im szanse obejrzec swoj chrakter , moze kiedys go zmienia.

Serdeczne buziaczki.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #581 : Marzec 22, 2010, 14:31:27 »

Czy to znaczy, Âże jeÂżeli nie daj boÂże ktoÂś postanowiÂł siĂŞ przed TobÂą uzewnĂŞtrzniĂŚ ( myÂślĂŞ, Âże na forum jesteÂśmy bardziej zachowawczy) to teraz jak oÂśmieli siĂŞ z tobÂą nie zgadzaĂŚ, bĂŞdziesz szantaÂżowaÂł opublikowaniem PW?
Masz ca³kowit¹ racjê, ¿e znakomita wiêkszoœÌ osób nie ma odwagi uzewnêtrzniania siê na publicznym forum ( sama tego bym nie zrobi³a do koùca, nie napisa³abym czegoœ na forum tak jak piszê do moich znajomych na PW, poruszam tam czêsto bardzo prywatne sprawy)

Je¿eli tak jak pisa³eœ wczeœniej szanujesz czyj¹œ wolna wolê, to czemu nie chcesz uszanowaÌ PW jako wolnej woli?

Pozdrawiam UÂśmiech

Czy jak piszesz komuÂś prywatne wiadomoÂści to jednoczeÂśnie prosisz go o pozostawienie anonimowoÂści ? JeÂśli ktoÂś mnie oto poprosi to wtedy chĂŞtnie mogĂŞ pozostawiĂŚ to dla siebie, o ile oczywiÂście uznam to za sÂłuszne.

No i widzisz ElÂżbieta jakie to jest proste, tylko widzisz... teraz juÂż ludzie wiedzÂą co mi napisaÂłaÂś i ktoÂś kiedyÂś moÂże siĂŞ tymi sÂłowami albo jakoÂś posÂłuÂżyĂŚ albo wykorzystaĂŚ w innym celu.

KtoÂś tu chyba mi wmawia te szantaÂżowanie innych bo jest bezsensowne szantaÂżowanie kogoÂś czymÂś takim.

Widzisz ElÂżbieta, Ty raz mi piszesz, Âże jestem dobrym czÂłowiekiem, a za chwilĂŞ twierdzisz, Âże siĂŞ myliÂłaÂś. Dla ciebie pozostawiam taki sposĂłb oceniania innych ludzi, bo w tym momencie robisz nic innego jak wÂłaÂśnie to sama siĂŞ zdecyduj i sama sobie odpowiedz na jakiej podstawie tak teÂż uwaÂżasz.

A zauwaÂżyÂłaÂś, Âże ja o Tobie ani tak nie piszĂŞ, ani tak ?

Tylko widzisz kochanie, z niektórymi osobami z tego forum jestem ju¿ tak dawno do przodu, ¿e obecnie rozmawiamy ju¿ nawet telefonicznie. Narodzi³a siê wiêŸ zaufania i prawdziwej mi³oœci miêdzy nami, bo takich ludzi wœród was mo¿na odnaleŸÌ. Niektórzy nadal tkwi¹ w tym œwiatopogl¹dzie oceniania innych ludzi, wprowadzania siê w k³ótnie, sprzeczki, konflikty kiedy s¹ równie¿ i tacy, którzy naprawdê potrafi¹ otworzyÌ siê na innych ludzi i daÌ sobie szansê na rozkwit wzajemnego kontaktu i znajomoœci miêdzy sob¹.

sieje zamieszanie?

A sama co robisz w tym momencie ? wÂłaÂśnie to samo, wprowadzasz teraz to samo o czym wÂłaÂśnie piszesz i narzucasz innym. Ja natomiast potwierdzam fakty, ktĂłre sÂą autentyczne i zgodne z rzeczywistoÂściÂą. Zobacz co siĂŞ dzieje na przykÂład: pomiĂŞdzy KiarÂą i Arteq....

Ze mnÂą teÂż chcesz siĂŞ pobawiĂŚ w to samo co oni ?

PomyliÂłaÂś siĂŞ raz i zapewne pomylisz siĂŞ jeszcze nie raz, aÂż w koĂącu sama siĂŞ kiedyÂś pomylisz.

Oj mi siĂŞ coÂś zdajĂŞ, Âże ÂźrĂłdÂłem tego wszystkiego jest co innego drogie i kochane Panie i mogĂŞ to powiedzieĂŚ na gÂłos.

« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 14:46:02 wysłane przez Inteluminatis » Zapisane
Andtrax Skyaler
Gość
« Odpowiedz #582 : Marzec 22, 2010, 15:59:44 »

pytanie do Elżbiety
czy myślisz że twoje słowa są jak najbardziej słuszne są budujące jak to się mówi dobro?

bo z twoich słów na to wynika
ale to jest szczegół którego trzyma się prawie każdy człowiek i przez które ludzkość błądzi i błądzić będzie
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 16:01:02 wysłane przez Andtrax Skyaler » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #583 : Marzec 22, 2010, 17:12:48 »

Cytat: Inteluminatis
Czy jak piszesz komuÂś prywatne wiadomoÂści to jednoczeÂśnie prosisz go o pozostawienie anonimowoÂści ? JeÂśli ktoÂś mnie oto poprosi to wtedy chĂŞtnie mogĂŞ pozostawiĂŚ to dla siebie, o ile oczywiÂście uznam to za sÂłuszne.

Sama nazwa pw, czytaj "Prywatna WiadomoœÌ", wskazuje na to, i¿ nie jest przeznaczona do upublicznienia, chyba ¿e autor tej wiadomoœci wyrazi³ na to zgodê. Prócz tego, kultura osobista (pominê tê wrodzon¹) nakazuje uszanowaÌ takie wiadomoœci jako prywatne, czytaj "nie przeznaczone do rozpowszechniania".
I jeszcze jedno, kaÂżdy kto zarejestrowaÂł siĂŞ na naszym forum, zobowiÂązaÂł siĂŞ do przestrzegania regulaminu, a jeden z jego punktĂłw brzmi nastĂŞpujÂąco:

Cytat: regulamin
- zakaz publikowania treÂści przekazywanych poprzez wiadomoÂści prywatne bez uprzedniej zgody na
  to ich autora bÂądÂź administratora forum. Wypowiedzi takie zostanÂą usuniĂŞte, a uÂżytkownikowi moÂże
  zostaĂŚ przyznane ostrzeÂżenie (-1pf).
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 17:13:18 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #584 : Marzec 22, 2010, 19:03:56 »

Sama nazwa pw, czytaj "Prywatna WiadomoœÌ", wskazuje na to, i¿ nie jest przeznaczona do upublicznienia, chyba ¿e autor tej wiadomoœci wyrazi³ na to zgodê. Prócz tego, kultura osobista (pominê tê wrodzon¹) nakazuje uszanowaÌ takie wiadomoœci jako prywatne, czytaj "nie przeznaczone do rozpowszechniania".
I jeszcze jedno, kaÂżdy kto zarejestrowaÂł siĂŞ na naszym forum, zobowiÂązaÂł siĂŞ do przestrzegania regulaminu, a jeden z jego punktĂłw brzmi nastĂŞpujÂąco:

Cytat: regulamin
- zakaz publikowania treÂści przekazywanych poprzez wiadomoÂści prywatne bez uprzedniej zgody na
  to ich autora bÂądÂź administratora forum. Wypowiedzi takie zostanÂą usuniĂŞte, a uÂżytkownikowi moÂże
  zostaĂŚ przyznane ostrzeÂżenie (-1pf).

To teraz Dariuszu kochany zarecytuje Ci ciekawe sÂłowa, ktĂłre piĂŞknie odbijajÂą siĂŞ w naszej rzeczywistoÂści, a ktĂłrych Ty jesteÂś przykÂładem i twĂłrcÂą.

Naszym jedynym ograniczeniem we Wszechswiecie
jest ograniczenie ktĂłre sami sobie narzucamy

I jak przypomina Ci to coÂś, przypomina Ci to kogoÂś. Poznajesz w tym swoje wÂłasne odbicie?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #585 : Marzec 22, 2010, 19:18:15 »

To teraz Dariuszu kochany zarecytuje Ci ciekawe sÂłowa, ktĂłre piĂŞknie odbijajÂą siĂŞ w naszej rzeczywistoÂści, a ktĂłrych Ty jesteÂś przykÂładem i twĂłrcÂą.

Naszym jedynym ograniczeniem we Wszechswiecie
jest ograniczenie ktĂłre sami sobie narzucamy

I jak przypomina Ci to coÂś, przypomina Ci to kogoÂś. Poznajesz w tym swoje wÂłasne odbicie?

Doceniam wyrazy miÂłoÂści - myÂślĂŞ, Âże jest to przejaw miÂłoÂści agape.  UÂśmiech

Co zaÂś tyczy przytoczonej frazy, to fajnie Âże masz poczucie humoru.  MrugniĂŞcie

Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #586 : Marzec 22, 2010, 20:02:45 »

Ja z kolei siĂŞ ciesze, Âże taki masz podpis w swoim profilu.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #587 : Marzec 22, 2010, 20:11:26 »

Jak œmiem przypuszczaÌ (choÌ nieœmia³o), to mamy ró¿ne zrozumienie tego cytatu. Dziêki jednak za zwrócenie mi uwagi na fakt, i¿ w ten sposób równie¿ mo¿na to rozumieÌ. Wczeœniej nawet przez myœl mi to nie przesz³o.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 20:12:10 wysłane przez Dariusz » Zapisane

Kahuna
Gość
« Odpowiedz #588 : Marzec 22, 2010, 21:56:56 »

Odp: WyraÂź siebie!
« Odpowiedz #519 : Marzec 18, 2010, 21:41:55 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Kahuna

Z caÂłym szacunkiem ,ale nie mam najmniejszego zamiaru ciĂŞ przepraszaĂŚ ,bo nie mam za co.Nic nie poradzĂŞ Âże mam takie wraÂżenie co do twojej osoby.StanĂŞÂłam tylko w obronie Kiary,poniewaÂż nasmiewaÂłes siĂŞ z niej Âże kupiÂła ksiÂązkĂŞ i zaÂśiliÂła czyjÂąs kasĂŞ .

Nie mialem internetu przez kilka dni i nie moglem brac udzialu w dyskusji i zajac stanowiska w tej sprawie.Daruj,chanell,ale twoja odpowiedz"pewnie ktos ci za to placi
i zbijasz niesla kase"nijak nie da sie zakwalifikowac do jakiejkolwiek formy zartu.
Poczucie humoru to ja mam,ale nie odebralem tego jako zartu.To,ze Ty masz odmienne,juz wiemy o tym od dawna.Czytanie ze zrozumieniem tez, jak widac, u Ciebie na bakier,bo ja
w swym poscie wcale nie nasmiewalem sie z Kiary.Wskazalem tylko na zbieznosc intencji
autora ksiazki z intencjami Projektu Cheops,i na dodatek wstawilem emoticon's,usmiechniete od ucha do ucha geby,jako dowod,ze traktuje swoje wypowiedzi-
-(odnosnie Kiary)z przymruzeniem oka.
Ty natomiast, butnie i arogancko oswiadczasz,ze nie zamierzasz przepraszac bo nie masz
za co,czyli kierujesz sie Swoimi "widzimisie"bez wzgledu na regulamin forum.
Taka postawa nie jest godna moderatora tego forum i wskazuje,ze kompletnie do tej
funkcji sie nie nadajesz.Juz raz zrezygnowalas z tej roli i byla to decyzja jak najbardzie sluszna.Po cholere przyjelas ja po raz drugi?Wiem,..Twoje EGO wygralo,
nie moglo zniesc pustki i utraty stanowiska.A tyle sie mowi na tym forum o milosci i egocentryzmie.. tylko,ze sa to puste slowa u tych,ktorzy najwiecej o tym
paplaja.Na dodatek wywlekasz artykuly o trollowaniu,a sama (oprocz kota) popelniasz
offtop's i nieobce jest Ci trollowanie.Podwojna moralnosc,falsz,hipokryzja...a fee!
Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #589 : Marzec 22, 2010, 23:48:20 »

Po co wiĂŞc mnie pozdrawiasz   Szok to dopiero faÂłsz !!  WskaÂż mi proszĂŞ w ktĂłrym miejscu trollujĂŞ.
"stanowisko"przyjĂŞÂłam bo mnie o to poproszono. Wcale mi nie zaleÂżaÂło i niebardzo miaÂłam ochotĂŞ,zwÂłaszcza Âże jedno stanowisko  juz mam .Zawsze mogĂŞ zrezygnowaĂŚ gdy mnie o to poproszÂą ,nie ma sprawy.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2010, 23:54:54 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #590 : Marzec 23, 2010, 00:13:36 »

No wÂłaÂśnie, u mnie dla kogoÂś takiego jak ty - zawsze siĂŞ znajdzie stanowisko  MrugniĂŞcie
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #591 : Marzec 23, 2010, 00:17:17 »

No wÂłaÂśnie, u mnie dla kogoÂś takiego jak ty - zawsze siĂŞ znajdzie stanowisko  MrugniĂŞcie

DziĂŞkujĂŞ  Chichot wystarczy mi to co mam Chichot wÂłaÂściwie to nie lubiĂŞ rzÂądziĂŚ  DuÂży uÂśmiech

Pozdrawiam Chichot

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #592 : Marzec 23, 2010, 01:27:07 »

Kahuna- My sie nie znamy (niby).Wiem duzo na Twoj temat.Zastanawiam sie dlaczego Masz tak negatywny stosunek do Chanell???
To jest na-prawde super Kobietka, kolezanka - plus , plus, plus
Kahuna cytat
Czytanie ze zrozumieniem tez, jak widac, u Ciebie na bakier,
Powiedz dlaczego dolujesz innych?
Czy powodem jest PCh?
Kahuna - Kochamy Cie bardzo.
Nie patrz i nie sluchaj NIKOGO.
Wsluchaj sie w rytm Swojego Serduszka Nikt Ci nie powie tego co bedziesz w stanie uslyszec od Serduszka.
Chanell to naprawde cudowna dziewczyna.Prosze posluchaj serduszka.Milusiego -Ela
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 01:28:09 wysłane przez Elzbieta » Zapisane
Andtrax Skyaler
Gość
« Odpowiedz #593 : Marzec 23, 2010, 05:12:15 »

Mm zwyrodnialcy zbrodniarze teÂż czyniÂą sÂłuchajÂąc swego serca wiĂŞc niewaÂżne co robiÂą waÂżne Âże sÂłuchajÂą swojego serca (swojego prawdziwego ja)?
jeÂśli tak to fajnie  pozdrowienia dla twojego Âświata
Thotal
Gość
« Odpowiedz #594 : Marzec 23, 2010, 08:41:28 »

peÂłna ignorancja JĂŞzyk
Inteluminatis
Gość
« Odpowiedz #595 : Marzec 23, 2010, 13:53:27 »

OsobowoœÌ cz³owieka, to przede wszystkim sposób odnoszenia siê do innego cz³owieka, bez wzglêdu na pogl¹dy jakie reprezentuje.
Chamstwo, infantylizm nielogicznych wypowiedzi i bezczelnoœÌ marka 324 nie ma sobie równych.
ProszĂŞ moderatorĂłw o wyrzucanie na Âśmietnik wszystkie wypowiedzi troli, szczegĂłlnie te obraÂżajÂące forumowiczĂłw. Indywidua tego pokroju bĂŞdÂą banowane.

Pozdrawiam wszystkich pokojowo i wiosennie - Thotal UÂśmiech

Nawet jemu naleÂży siĂŞ szansa na poprawĂŞ.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #596 : Marzec 23, 2010, 15:50:09 »

Czy tacy ludzie moga sie poprawic? Inteluminatis , pan Kahuna, wpada na forum zrobic zamieszanie, poobraza
kogo sie da, nie zwracajac uwage na nic, kompletnie na nic. Uwaza ze soba reprezentuje cos cos nadzwyczajnego i nie zastapionego. Poza bezwzglednym ocenianiem i zachowywaniem sie jak holeryk, nic innego nie widac. Pan Marek 324, zachowuje sie tez nie inaczej. Wugaryzm i brak respektu do ludzi i uniego kipi. Jesli chodzi o Chanel, to czas najwyzszy, aby gl.mogerator nareszcie podjal odpowiednia decyzje
chroniaca nasza kolezanke z forum. To na co sobie pozwalaja niektorzy na tym forum to przechodzi ludzkie pojecie i pytam jak dlugo to jeszcze bedzie sie dzialao. Te osoby ciagle obrazaja innych, ponizaja, oceniaja.
Pracy konkretnej z ich strony nie ma i nie bedzie. Wciagaja ciagle forumowiczow w niekonczace sie konflikty.
Kahuna, Marek, Gosc-sa to osoby ktore systematycznie pracuja nad zniszczeniem tego forum, jak dlugo to jeszcze bedzie trwalo. Jeszcze jedno, panowie nie macie prawa tutaj decydowac kto ma tu na tym forum byc, a kogo nalezy usunac z Forum lum stanowiska. Jeszcze dzisiaj zwroce sie o podjecie odpowiednich posuniec aby
uchronic to forum i nas wszystkich od takich ludzi , ktorzy sieja ciagle niepokoj i obrazaja innych

Rafaela.
Silver
Gość
« Odpowiedz #597 : Marzec 23, 2010, 15:55:55 »

Jezus mĂłwiÂąc, aby nie mieszaĂŚ siĂŞ z tÂłumem miaÂł na myÂśli, to o czym mĂłwi  jedna z najstarszych tradycji esseĂąskich, ktĂłra przekazywana byÂła przez wieki z mistrza na ucznia. ChodziÂło tu oto, aby wpierw poznaĂŚ jednoœÌ,  bo to jednoœÌ jest podstawÂą wszystkiego.

WiĂŞc tÂłum nie oznacza dosÂłownie tÂłum, tylko gdy nie poznasz jednoÂści stajesz siĂŞ wieloÂściÂą, ulegasz rozpadowi, stajesz siĂŞ wiĂŞc tÂłumem. 
Jezus nazwaÂł to tÂłumem, a np. Hindusi nazywajÂą taki stan istnienia brakiem jednoÂści - krainÂą snu, Maya.
WiĂŞc, albo jesteÂś jednoÂściÂą, albo jesteÂś wieloÂściÂą (tÂłumem) Maya ?
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 15:57:06 wysłane przez Silver » Zapisane
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #598 : Marzec 23, 2010, 16:51:11 »

rafaela:
"(...) Gosc-sa to osoby ktore systematycznie pracuja nad zniszczeniem tego forum, jak dlugo to jeszcze bedzie trwalo (...)"

masz coÂś do mojej osoby rafaelo?
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 16:51:26 wysłane przez gosc5690 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #599 : Marzec 23, 2010, 17:14:06 »

OsobowoœÌ cz³owieka, to przede wszystkim sposób odnoszenia siê do innego cz³owieka, bez wzglêdu na pogl¹dy jakie reprezentuje.
Chamstwo, infantylizm nielogicznych wypowiedzi i bezczelnoœÌ marka 324 nie ma sobie równych.
ProszĂŞ moderatorĂłw o wyrzucanie na Âśmietnik wszystkie wypowiedzi troli, szczegĂłlnie te obraÂżajÂące forumowiczĂłw. Indywidua tego pokroju bĂŞdÂą banowane.

Pozdrawiam wszystkich pokojowo i wiosennie - Thotal UÂśmiech

Nawet jemu naleÂży siĂŞ szansa na poprawĂŞ.

Inteluminatis ma racjĂŞ w tej kwestii i wydaje mi siĂŞ, Âże nie do ciebie Thotal naleÂży decyzja w sprawie banowania jakiegokolwiek uÂżytkownika.
Chcia³abym ciê równie¿ prosiÌ, ¿ebyœ zacz¹³ podawaÌ powód usuniêcia posta, jeœli taki przenosisz do œmietnika (chyba, ¿e wysy³asz danej osobie powiadomienie na PW z info, czemu post zosta³ usuniêty). Czêsto usuwane przez ciebie wiadomoœci by³y czêœci¹ rozmowy z nikim innym jak w³aœnie z tob¹. Wiêc jeœli uznajesz coœ za offtop, dziwiê siê ¿e równoczeœnie nie usuwasz te¿ w³asnych wypowiedzi.
Nie odbieraj tego Thotal jako skargĂŞ czy pretensjĂŞ do ciebie, sama czasami zapominam podaĂŚ powodu pod usuniĂŞtym postem, nie mniej jednak powiadamiam userĂłw o tym, Âże go usuwam, przenoszĂŞ do innego dziaÂłu etc. Po prostu chciaÂłam zwrĂłciĂŚ ci uwagĂŞ tym bardziej, Âże usuwane przez ciebie posty znajdujÂą siĂŞ w moich dziaÂłach i to do mnie uÂżytkownicy piszÂą z pytaniami, a ja nie wiem o co chodzi, bo ty nie raczyÂłeÂś podaĂŚ powodu nawet.

Czy tacy ludzie moga sie poprawic? Inteluminatis , pan Kahuna, wpada na forum zrobic zamieszanie, poobraza
kogo sie da, nie zwracajac uwage na nic, kompletnie na nic. Uwaza ze soba reprezentuje cos cos nadzwyczajnego i nie zastapionego. Poza bezwzglednym ocenianiem i zachowywaniem sie jak holeryk, nic innego nie widac. Pan Marek 324, zachowuje sie tez nie inaczej. Wugaryzm i brak respektu do ludzi i uniego kipi. Jesli chodzi o Chanel, to czas najwyzszy, aby gl.mogerator nareszcie podjal odpowiednia decyzje
chroniaca nasza kolezanke z forum.

Rafaelo, a co siê takiego dzieje z Chanell, ¿e mam ja czy ktoœ inny podejmowaÌ decyzje j¹ chroni¹ce? Zróbmy mo¿e wiec na czeœÌ wszystkich uciœnionych, te¿ siê przecie¿ do nich zaliczam Chichot Troszeczkê zbyt powa¿nie wszyscy do tego podchodzicie. Takie mam wra¿enie przynajmniej. Jak mnie ktoœ obra¿a czy czujê, ¿e mo¿e dojœÌ do s³ownej potyczki i wolê jej unikn¹Ì, to co robiê? W nosie grzebiê! Nic nie robiê! Nie odpowiadam, nie dajê siê wci¹gn¹Ì w awanturê, nie inteeresuj¹ mnie czyjeœ huœtawki nastroju. Jeœli jedna strona drug¹ zaczyna ignorowaÌ, druga prêdzej czy póŸniej da sobie spokój. Mowa jest srebrem, milczenie z³otem. Przecie¿ nikt tu nikogo za w³osy do odpowiedzi nie ci¹gnie, nie wyrywa. Si³¹ nie zaci¹ga... Jeœli jednak mia³a miejsce jakaœ nieprzyjemna sytuacja z Chanell w roli g³ównej, proszê o zg³oszenia z odpowiedni¹ motywacj¹ skargi.

Ja bym teÂż chciaÂła siĂŞ dzisiaj wyraziĂŚ. I nie obraÂżajÂąc przy tym nikogo powiedzieĂŚ, Âże trzeba cieszyĂŚ siĂŞ ludÂźmi dopĂłki sÂą.
Taka luÂźna refleksja po powrocie z pogrzebu Smutny PiĂŞkny dzieĂą, dopiero co wiosna do nas zapukaÂła, sÂłoneczko zaÂświeciÂło...
A gdzieœ obok ktoœ kogoœ ¿egna na zawsze i ¿a³uje, ¿e nie zd¹¿y³ przeprosiÌ.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: