Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 23:35:12

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883240 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #700 : Maj 09, 2010, 08:43:01 »

Nie zd¹¿y³em siê wypowiedzieÌ wczoraj, a teraz mogê powiedzieÌ, ¿e zamierza³em optowaÌ za tym, by nie kontynuowaÌ tematów uderzaj¹cych w ludzk¹ godnoœÌ. Personalne ataki nie powinny mieÌ tu miejsca. Dobrze, ¿e Dariusz ukrêci³ ³eb hydrze zamykaj¹c w¹tek odnosz¹cy siê imiennie do jednej z naszych kole¿anek. Uradowa³o to moje serce. Uœmiech

ÂŁaczĂŞ pozdrowienia UÂśmiech

koliberek33
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #701 : Maj 09, 2010, 12:55:06 »

Czego moÂże chcieĂŚ stwĂłrca?
ÂŻebym lepiej wyraÂżaÂł siebie?
To dlatego wysy³a na mnie ró¿nej maœci pod³ych prowokatorów?
To dlatego pozwala wyœmiewaÌ siê z moich idei analfabetom moralnym, których etyka dotyczy tylko wówczas kiedy broni ich interesów. Jak mam siê zachowaÌ, kiedy widzê jawn¹ niesprawiedliwoœÌ?...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Thotal, niewÂątpliwie stwĂłrca chce, abyÂśmy wszyscy prowokatorĂłw obdarzali.............D O B R O C I ÂĄ.  MrugniĂŞcie Chichot DuÂży uÂśmiech

DobroĂŚ rĂłwnie zaraÂźliwa jak zÂło

ZaraŸliwa dobroÌAkty dobroci, takie jak okazywanie uprzejmoœci, hojnoœci, gotowoœci do wspó³pracy rozprzestrzeniaj¹ siê lawinowo, tak samo zreszt¹ jak przejawy z³a. A rozpocz¹Ì tê lawinê mo¿e nawet garstka ludzi. Dowodz¹ tego badania opublikowane w marcu na ³amach Proceedings of the National Academy of Science, o których pisze ScienceDaily.

Amerykaùscy naukowcy, którzy wczeœniej dowiedli, ¿e zaraŸliwe s¹ wszelkie nasze zachowania, emocje i pomys³y, w tym szczêœcie, rzucanie palenia, samotnoœÌ czy nawet oty³oœÌ. Tym razem wykazali oni, ¿e równie¿ gotowoœÌ do wspó³pracy i pomagania innym jest zaraŸliwa i rozprzestrzenia siê niezwykle szybko z osoby na osobê. Ludzie, którzy skorzystali z uprzejmoœci innej osoby wykazuj¹ sk³onnoœÌ do sp³acania d³ugu wdziêcznoœci i to nie do osoby, która okaza³a im uprzejmoœÌ, ale do innych, obcych im ludzi. UprzejmoœÌ okazana jednej osobie tworzy wrêcz lawinê uprzejmoœci i obejmuje dziesi¹tki osób.

Badanie dowiod³o, ¿e jeœli ktoœ da datek pieniê¿ny, by pomóc innym, ci którzy ten datek otrzymali, wykazuj¹ wiêksz¹ sk³onnoœÌ do wspomagania finansowo innych w przysz³oœci. Mamy tu do czynienia z efektem domino, przy czym hojnoœÌ obdarowywanych by³a œrednio trzykrotnie wiêksza od otrzymanego datku. W przeprowadzonym eksperymencie osoba obdarowana, przekazywa³a w przysz³oœci datki œrednio 3 osobom, które z kolei obdarowywa³y 9 osób itd. I w efekcie obdarowanie jednej osoby wywo³a³o kaskadê datków obejmuj¹c¹ dziesi¹tki, a nawet setki osób.

Osoby uczestniczÂące w badaniu byÂły sobie obce i nigdy nie obdarowywaÂły osoby od ktĂłrej otrzymaÂły datek, co dowodzi tego, Âże akty dobroci nie wynikaÂły z potrzeby odwzajemnienia siĂŞ.

Zdaniem naukowców istnieje silny zwi¹zek miêdzy rozwojem spo³ecznoœci a dobroci¹. Przep³yw dobrych i po¿¹danych w³aœciwoœci, takich jak dobre pomys³y, mi³oœÌ czy uprzejmoœÌ s¹ konieczne, by dana spo³ecznoœÌ przetrwa³a. I na odwrót, spo³ecznoœci s¹ niezbêdne, by takie w³aœciwoœci rozprzestrzenia³y siê.

Niestety, naukowcy wykazali, ¿e zaraŸliwe s¹ tak¿e negatywne zachowania i to w równie lawinowym stopniu co okazywanie gotowoœci do wspó³pracy.
W naszym wspĂłlnym interesie jest wiĂŞc, byÂśmy okazywali innym wiĂŞcej uprzejmoÂści i ograniczyli agresjĂŞ.
Ale jak to wytÂłumaczyĂŚ naszym politykom?
http://www.cyberbaba.pl/content/view/1958/198/
Linda
Gość
« Odpowiedz #702 : Maj 09, 2010, 14:44:18 »

UÂśmiech
Cytat: Thotal
Czego moÂże chcieĂŚ stwĂłrca?
ÂŻebym lepiej wyraÂżaÂł siebie?
To dlatego wysy³a na mnie ró¿nej maœci pod³ych prowokatorów?
To dlatego pozwala wyœmiewaÌ siê z moich idei analfabetom moralnym, których etyka dotyczy tylko wówczas kiedy broni ich interesów. Jak mam siê zachowaÌ, kiedy widzê jawn¹ niesprawiedliwoœÌ?...

A WIEC.....

1)  Pracuj, jakbyÂś nie potrzebowaÂł pieniĂŞdzy
    2)  Kochaj, jakby nikt ciĂŞ nigdy nie zraniÂł.
    3)  TaĂącz, jakby nikt nie patrzyÂł.
    4)  ÂŚpiewaj, jakby nikt nie sÂłuchaÂł.
    5)  ÂŻyj, jakby to byÂło niebo na Ziemi.

JĂŞzyk

« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2010, 14:52:29 wysłane przez Linda » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #703 : Maj 09, 2010, 14:54:49 »

Kocham wszystkich i wszystko dookoÂła, Ciebie Lindo teÂż, ale bez...jĂŞzyczka DuÂży uÂśmiech
Linda
Gość
« Odpowiedz #704 : Maj 09, 2010, 15:55:15 »

MrugniĂŞcie
Kocham wszystkich i wszystko dookoÂła, Ciebie Lindo teÂż, ale bez...jĂŞzyczka DuÂży uÂśmiech

ok..ok..   MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie
Kiara
Gość
« Odpowiedz #705 : Maj 09, 2010, 16:39:22 »

No i w teorji jestescie swietni , brawo....  to juz cos.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #706 : Maj 09, 2010, 16:50:09 »

Uczymy siê od MISTRZÓW...

Kiara
Gość
« Odpowiedz #707 : Maj 09, 2010, 19:14:44 »

Wiedze osiaga sie nie na podstawie wiedzy mistrzow , a wylacznie na podstawie wlasnych doswiadczen , przezyc.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #708 : Maj 09, 2010, 19:37:42 »

Widz±c reakcje MISTRZÓW na ich do¶wiadczenia, te¿ zdobywamy jak±¶ WIEDZÊ...

Kiara
Gość
« Odpowiedz #709 : Maj 09, 2010, 19:53:08 »

Mam pytanie do Darka.

Czy niedocieraja do Ciebie moje listy przez pw.?
Pytam , bo nie otrzymalam zadnej odpowiedzi na ten ostatni , ni na te z przed kilku i kilkunastu dni.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #710 : Maj 09, 2010, 20:02:05 »

Mam pytanie do Darka.

Czy niedocieraja do Ciebie moje listy przez pw.?
Pytam , bo nie otrzymalam zadnej odpowiedzi na ten ostatni , ni na te z przed kilku i kilkunastu dni.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Szok
Nie otrzymaÂłem od Cienie Âżadnego pw.
To ciekawe, bo nie wprowadzaÂłem Âżadnych blokad.
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2010, 20:03:08 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #711 : Maj 09, 2010, 20:54:38 »

Kiaro, nie tylko Ty, ja w ostatnich tygodniach mialam ten sam problem, kiedy pytalam kiedy dostane odpowiedz,
okazywalo sie ze Darek nie mial pojecia o co chodzi. Dziwne to, ale prawdziwe. Wczesniej nie bylo zadnego problemu, rozpoczal sie na tydzien przed swietami wielkanocnymi . Do tego czasu nie bylo zadnego problemu.
Rafaela
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #712 : Maj 09, 2010, 21:12:43 »

Taki problem mo¿e byÌ wynikiem jakichœ b³êdów serwera.
Mo¿e to moja nadwra¿liwoœÌ, ale jakoœ dziwnie wyczuwam z Twego postu >Rafaelo< zakamuflowany podtekst. Jeœli to jakaœ sugestia, to proszê wyraŸ to jasno.
ZresztÂą caÂłkiem niedawno, i to juÂż po ÂświĂŞtach, odpisaÂłem Ci kilkakrotnie na Twe pw.
Informacje o niedochodzÂących pw dotarÂły do mnie juÂż z kilku ÂźrĂłdeÂł, tak wiĂŞc nie tylko wasze pw mogÂą nie docieraĂŚ do adresata.

Kiara
Gość
« Odpowiedz #713 : Maj 09, 2010, 21:29:16 »

dobrze skopiuje kopie , ktore mam i wysle do Ciebie ponownie. Ale we wczseniejszym liscie byl on do ciebie i do stolo i tez nie otrzymalam od zadnego z was odpowiedzi.
I to  istotnie jest dla mnie dziwne , gdyz moja korespondecja dociera do innych osob i od nich do mnie tez.

kiara UÂśmiech UÂśmiech
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #714 : Maj 09, 2010, 21:40:29 »

Darku, ja nie rozmawiam zadnymi podkontekstami. Tuz przed swietami wielkanocnymi wyslalam do Ciebie
na adres internetowy wiadomosc, bo bylam bardzo zbulwersowana ze mimo ze Kiary nie ma na forum, Marek
atakuje ja w bardzo nieladny sposob. Prosilam abys zajal  nareszcie stanowisko w tej sprawie. Do dnia dzisiejszego nie odpisales mi na ten temat. Kiedy pewnego razu razu, podczas kontaktu na pw. zapytalam
dlaczego nie otrzymalam odpowiedzi na ta poczte, powiedziales mi ze nic takiego nie otrzymales, i nie masz
pojecia o co mi chodzi.Potem tak samo bylam ja atakowana przez Marka, skutki sa znane wszystkim. Na pare
moich informacji na pw. tez nie otrzymalam zadnej odpowiedzi.

Broniac sie napisalam tez do Stolo, otrzymalam tego samego dnia odpowiedz.

Ja nie zbieram zadnej poczty, tak wiec nie moge Ci wyslac jeszcze raz tych postow.
Koresponduje duzo i jak dotad nie mialam zadnych problemow z innymi osobami.
« Ostatnia zmiana: Maj 09, 2010, 21:44:43 wysłane przez Rafaela » Zapisane
sarah54
Gość
« Odpowiedz #715 : Maj 09, 2010, 22:05:12 »

Wy, jako istoty wewnÂątrz Waszych ciaÂł nie zawsze potraficie dzisiaj mĂłwiĂŚ rĂłwnym gÂłosem z Waszym umysÂłem...
Pierwsza lekcja dla Was-posÂłuchaĂŚ SIEBIE w absoltnej ciszy miĂŞdzy oddechem- to jest to miejsce, gdzie nie ma ani mĂŞÂża, ani Âżony, ani przyjaciela, ani ksiĂŞdza, ani  mistrza, ani hierarchi jest JA.

Nie ma? A absolutna cisza byÂła? Nie dla uszu ale dla mĂłzgu.
A wiem, Âże mĂłzg musi siĂŞ nauczyĂŚ pracy w ciszy. Pan WĂłcikiewicz zna wierzchoÂłek gĂłry lodowej, bo jest dyrektorem Silvy na PolskĂŞ. Nie wiem, czy do dzisiaj.
 Jednak rozwĂłj jednostki w takt syntezowego modelu egzystencji nie jest jeszcze punktem zainteresowania wiĂŞkszoÂści. Starach o niezapÂłacone rachunki wstrzymuje Wasz rozwĂłj. Nikt nie ma klucza do Waszego strachu. Tylko Wy.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #716 : Maj 09, 2010, 22:08:50 »

Ja natomiast mam kopie wszystkich wysylanych listow. Uwazam ze gdy zaistnieje niezbedna okolicznosc bede mogla je umiescic na forum. sa to moje listy , nie cudze do mnie , wiec nie ma zadnego problemu z ujawnieniem ich tresci. Nie ujawnie zadnej cudzej korespondecji  , wylacznie moje przemyslenia kierowane do kogos jak posty.

Tymbardziej ze pozostaly bez odpowiedzi.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Sarah , rozwoj jednostki nie polega na rozwoju wybujalosci umyslu i nigdy na tym nie polegal. Wiedza , jakom prezetuja niektorzy ( ktorzy z przeroznych powodow maja otworzony do niej juz dostep) nie jest niczym wyjatkowym, jest ona w posiadaniu WSZYSTKICH LUDZI BEZ WYJATKU.
Rozwoj ludzkosci polega tylko i wylacznie na rozwoju uczuc, niczym wiecej. Czlowiek zmienia sie nie przez odczyt ze swojego dysku pamieciowego , a przez zwiekszenie wrazliwosci uczuciowej. W fizycznosci jest to zwiekszenie polaczen nerwowych , przez ktore plynie energia z odczowanych uczuc. Temu sluzy paleta zdarzen  ( palan przedurodzeniowy), ktora kazdy z nas  ma dobierana indywidualnie do obecnego stanu rozwoju osobistego.

Tak naprawde wazne jest tylko przezywanie , nie istotne co robisz czlowieku , istotnoscia jest jedynie co przezyles w trtakcie owej pracy i co przezyli inni w niej uczestniczacy. Jakie sytuacje z jakimi uczuciami stworzyles i jakimi "obdarowales" innych ludzi.
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2010, 00:08:10 wysłane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #717 : Maj 09, 2010, 22:33:02 »

>Rafaelo<,
pisa³em Ci ju¿ na pw, ¿e nie otrzyma³em od Ciebie ¿adnego meila tej treœci. Co by³o tego przyczyn¹, nie wiem. Wielokrotnie otrzymywa³em ju¿ informacje, równie¿ od moich klientów, ze nie maj¹ ode mnie nijakich informacji, i ja od nich równie¿ wielu listów nie odebra³em. Tak wiêc Twój meil równie¿ "b³¹dzi" gdzieœ w sieci, do mnie jednak nie dotar³.

koliberek33
Gość
« Odpowiedz #718 : Maj 09, 2010, 23:01:55 »

Przecie w sieci ró¿nie siê zdarzyÌ mo¿e. Na ka¿de P.W. Darek zawsze reagowa³, niemal prawie natychmiast. Jest na tyle odpowiedzialny. Poza tym by³y jedne œwiêta, drugie. Przecie¿ admin to te¿ cz³owiek, który ma pracê, rodzinê, dom, znajomych, przyjació³ tak¿e w realu... Powinien równie¿ mieÌ jakiœ urlop od forum i odpoczynek. Admin jest jeden, dwóch, a ilu forumowiczów, którzy wci¹¿ atakuj¹ korenspondencj¹, ¿alami, pretensjami; to naprawdê du¿e obci¹¿enie, a do tego dochodzi prowadzenie forum i reagowanie na bie¿¹co. Luuudzie, to kupa roboty!!!.

MyÂślĂŞ, Âże Dariusz i tak wykazuje siĂŞ niesamowitÂą pracowitoÂściÂą, oddaniem i wyjÂątkowÂą odpowiedzialnoÂściÂą, a przede wszystkim niemaÂłym obiektywizmem, oraz ogromnym taktem i kulturÂą
.

MoÂże warto najpierw zauwaÂżaĂŚ te cenne walory w drugim czÂłowieku. TakÂże wiele ma ich Kiara, ktĂłra wiele teÂż ciekawych przemyÂśleĂą nam przekazuje a i rzetelnej wiedzy takÂże niemaÂło, szkoda, Âże tak maÂło siĂŞ o takich rzeczach pisze. NajÂłatwiej widaĂŚ szukaĂŚ dziury w caÂłym. Ciekawie jak by to byÂło, gdybyÂśmy siĂŞ tak przestawili i zaczĂŞli pisaĂŚ tutaj o swoich zaletach, etc...Takie odwrĂłcenie rĂłl. Zapewniam, Âże wiele cudĂłw  by siĂŞ dokonaÂło. Warto i tak siĂŞ "pobawiĂŚ".

Jak zwykle dla wszystkim z serdecznym privietem MrugniĂŞcie

UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2010, 10:39:59 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #719 : Maj 10, 2010, 16:52:30 »

Ku ogĂłlnemu rozczarowaniu dodam jedynie, Âże w trosce o wasze wibracje, nie bĂŞdĂŞ dyskutowaĂŚ dalej w tym temacie, gdyÂż uwaÂżam przeniesienie rozmowy mojej z KiarÂą do tego tematu, za nie do koĂąca przemyÂślane przedsiĂŞwziĂŞcie. MojÂą odpowiedÂź znajdziecie tutaj:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5121.msg59394#msg59394

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #720 : Maj 10, 2010, 23:51:25 »

Darku mam do Ciebie pytanie , ile listow wyslales do mnie na pw.
Ile otrzymales odemnie?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #721 : Maj 11, 2010, 21:34:58 »

Darku mam do Ciebie pytanie , ile listow wyslales do mnie na pw.
Ile otrzymales odemnie?

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Oj, Szok
to mi zapodaÂłaÂś klina. Nie "bibliotekujĂŞ" pw, czyli usuwam je. Tak wiĂŞc nie jestem w stanie odpowiedzieĂŚ Ci na Twoje zapytanie.
Ne znoszĂŞ prowadzenia pamiĂŞtnikĂłw. MrugniĂŞcie

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #722 : Czerwiec 07, 2010, 23:03:14 »

Cytat: chanell  Czerwiec 07, 2010, 00:24:30
Dzisiaj rano w Krakowie byÂło piĂŞkne czyste niebo ,ale kolo poÂłudnia zaczĂŞÂły pojawiaĂŚ siĂŞ samoloty .LataÂły we wszystkie strony i koÂło 19.00   caÂłe niebo  pokryÂła mgieÂłka podobna do tej ze zdjĂŞcia nr. 2 Dam wam znac kiedy bĂŞdzie padaĂŚ ,ale myslĂŞ Âże do dwĂłch dni napewno.Co ciekawe to smugi od silnikĂłw samolotĂłw niektĂłre miaÂły rĂłzowe zabarwienie. Jutro wstawiĂŞ zdjĂŞcia .

cyt.kamil 777
Polecam ci portal http://www.twojapogoda.pl/
Dwukrotnie juÂż prognozowali wystÂąpienie kilkudniowych silnych ulew ktĂłrych nastĂŞpstwem bĂŞdzie realna groÂźba  powodzi  w Polsce (i nie byÂły to prognozy na podstawie latajÂących samolotĂłw pasaÂżerskich   )
W najbliÂższych dniach rĂłwnieÂż spodziewane sÂą gwaÂłtowne burze i wysokie temperatury na terenie caÂłego kraju, ( ku twojemu zdziwieniu nie z winy samolotĂłw.....  )

Czy ty Kamil wpadasz na forum Âżeby sie posmiaĂŚ z ludzi ? Nic tylko przesmiewki i wyszydzanie.....nieÂładnie .
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2010, 23:04:50 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #723 : Czerwiec 21, 2010, 10:31:53 »

NapiszĂŞ w tym wÂątku, bo gdzie indziej moÂże powstaĂŚ oftop.
W jednym z wÂątkĂłw >kahuna< napisaÂł:

Cytat: kahuna
.Nie tak dawno temu Dariusz zapewnial nas,ze jest tylko na tym
forum,bo interesuje go rozwoj duchowy i nic wiecej.W Nowej Ankiecie glosowal na "tak'.Oszukuje
tylko siebie, bo czy nas jest w stanie?

Nie bardzo rozumiem, co ma jedno z drugim i trzecim?
Po kolei. Swego czasu troszkê udziela³em siê równie¿ na innych forach, teraz jestem tylko na naszym. Oczywiœcie, interesuje mnie rozwój duchowy i w moim przekonaniu wci¹¿ robiê postêpy, choÌ zapewne wielu mo¿e siê nie podobaÌ ukierunkowanie moich zainteresowaù, ale to ju¿ nie moje zmartwienie. Mrugniêcie
W ankiecie gÂłosowaÂłem na "tak", bo jak juÂż niejednokrotnie podkreÂślaÂłem, byÂłem i jestem zwolennikiem Projektu, choĂŚ umiarkowanym. Pewnie, Âże widzĂŞ pewne nieÂścisÂłoÂści, ale takie dostrzegam wszĂŞdzie, we wszystkich "oÂświeconych" nawoÂływaniach. DuÂży uÂśmiech
Jednym odpowiada kroczenie drog¹ rozwoju i krytykowanie wszystkich, którzy nie chc¹ dostosowaÌ siê ich toku myœlenia, innym ciche i konsekwentne, acz nieczepialskie d¹¿enie do wyjaœnienia pewnych nieœcis³oœci. Mnie bardziej odpowiada ta druga metoda. Uœmiech
WiĂŞc w moim przekonaniu nie oszukujĂŞ ni siebie, ni nikogo innego.
Ot i caÂła filozofija. UÂśmiech DuÂży uÂśmiech

arteq
Gość
« Odpowiedz #724 : Czerwiec 21, 2010, 13:15:53 »

.
A ty Kahuna w jakim celu jesteÂś na tym forum ? he ? ÂŻeby gnĂŞbiĂŚ Kota ? wytykaĂŚ palcami  Darkowi  i tym co gÂłosowali na  tak ? Dlaczego na si³ê usiÂłujesz przekonaĂŚ  myslÂących inaczej niÂż ty ,do swoich racji. Czy ciebie ktoÂś zmusza ÂżebyÂś wierzyÂł p. Lucynie i Enki ? Napewno nie ! WiĂŞc proszĂŞ ciĂŞ przestaĂą naÂśmiewaĂŚ  siĂŞ z ludzi o innych pogladach.
No chyba Âże jesteÂś na tym forum ,Âżeby wywoÂływaĂŚ awantury i draÂżniĂŚ siĂŞ z ludÂźmi.Siedzi Kot spokojnie to trzeba  go podraÂżniĂŚ Âżeby byÂła draka. Arteq to siĂŞ tyczy teÂż Ciebie .

MogĂŞ wyraÂżac swoje opinie - byle bez wulgaryzmĂłw i bez kÂłamstw - a do tego doskonale siĂŞ stosujĂŞ. WiĂŞc Chanell, jeÂżeli juÂż musisz kogoÂś pouczac to moÂże jednak Kota aby znowu nie zapĂŞdziÂł siĂŞ w przypisywanie innym faÂłszywych nickĂłw - a juÂż widaĂŚ, Âże go korci, no chociaÂż przypuszczeniem.

Na forum jestem po to aby wyra¿ac swoje opinie w poruszanych na nim tematów, przy okazji ukazuj¹c ca³oœÌ oblicza pch
Strony: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: