Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 22, 2025, 21:51:12

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 886155 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #725 : Czerwiec 21, 2010, 13:56:53 »

Kamil771, tak nieco odbiegajÂąc od tematu...
Czy zosta³eœ porzucony/wysmiany/odtr¹cony przez jak¹œ dziewczynê? St¹d prezentowane na forum pogl¹dy i nastawienie do kobiet?

Nie jestem do koĂąca przekonany,ale najprawdopodobniej chodziÂło Ci o jeden z moich komentarzy w dziale - SESJA 106,
Tak siĂŞ zÂłoÂżyÂło,Âże autorem jednej z wypowiedzi do ktĂłrej odniosÂłem siĂŞ bardzo krytycznie ( zresztÂą zasÂłuÂżenie) jest kobieta,
i to wystarcza panu Arturowi aby wysnuĂŚ spiskowÂą teoriĂŞ dziejĂłw,i na dodatek mnie obraÂżaĂŚ,
Nie ma znaczenia czy taki post napisaÂłbyÂś ty,czy ktokolwiek inny,skomentowaÂł bym go tak samo,
Zapraszam na PRIV
arteq
Gość
« Odpowiedz #726 : Czerwiec 21, 2010, 14:23:58 »

Chodzi³o o ten post, ale wnioski jakie wyci¹gn¹³em nie bazuj¹ tylko na nim - zbudowa³em je na szeregu Twoich opinii/wypowiedzi z tego forum. Nie wiem tak¿e w jaki sposób to zapytanie ma Ciê obraziÌ jako takie.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #727 : Czerwiec 21, 2010, 19:46:48 »

chanell
A ty Kahuna w jakim celu jesteÂś na tym forum ? he ? ÂŻeby gnĂŞbiĂŚ Kota ? wytykaĂŚ palcami  Darkowi  i tym co gÂłosowali na  tak ? Dlaczego na si³ê usiÂłujesz przekonaĂŚ  myslÂących inaczej niÂż ty ,do swoich racji. Czy ciebie ktoÂś zmusza ÂżebyÂś wierzyÂł p. Lucynie i Enki ? Napewno nie ! WiĂŞc proszĂŞ ciĂŞ przestaĂą naÂśmiewaĂŚ  siĂŞ z ludzi o innych pogladach.
Chanell,postaraj sie byc duzo lepszym moderatorem niz adwokatem kota lub Darka,bo adwokatem jestes miernym.Oni nie potrzebuja takiej obrony - zreszta ktoz by chcial?Jak slepa jestes w swoich ocenach,widac przy kazdej Twojej interwencji.Oto kot oskarza Arteg'a lub mnie o przekret z podwojnym nick'iem(wczesniej oskarzal More kilkakrotnie o podszywanie sie pod innych forumowiczow) i nic..nie widzialas tego i nie zauwazasz teraz.W/g Ciebie wszystko jest cacy,OK?Jesli krytyka(nie nasmiewanie sie)poparta rzeczowymi argumentami dotyczy kogos z obozu zwolennikow projektu,to podnosisz wrzask na cale forum.Widac te Twoja bezstronnosc - w odroznieniu od Nibiru - golym okiem i przez caly czas Twojego moderowania.
Nasza rola na tym forum jest bardzo wazna.Otwieramy ludziom oczy,obnazamy klamstwa i manipulacje zarowno p.Lobos jak i PCH/MF.Przypomnij sobie jak szybko i sprawnie wyprowadzilem ludzi z klamstwa n/t rzekomej demonstracji swietlistych statkow nad Chicago(swiatla na chmurach).To dzieki nam coraz mniej naiwnych daje sie nabierac na bzdury gloszone przez p.Lobos.Przy czym nie kierujemy sie naszym"widzimisie",ale swoje oceny i krytyke opieramy na juz zaistnialych faktach.Stad rowniez krytyka naiwnosci, bo trzeba byc skrajnie naiwnym,by wierzyc osobie,ktora klamie w kazdej niemalze sesji.Poczytaj sobie post Ptaka n/t tego niepojetego fenomenu i moze cos do Ciebie dotrze,a jesli nie,to i tak nie ma na to lekarstwa.
Wszystkie sciemy i piramidy internetowe pt:"jak szybko sie wzbogacic"zeruja wlasnie na tej skrajnej naiwnosci ludzi,ktorzy w ostatecznym rozrachunku,traca swoja tozsamosc,pieniadze,
godnosc i wiare w siebie..i staja sie ofiarami,padaja lupem oszustow.Nie badzmy ofiarami,nie dajmy sie nabierac i soba manipulowac.. bo bez takiego zasilania,PCH/MF nie mialby racji bytu
juz w kilka miesiecy po zalozeniu.Amen.
Pozdrawiam.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #728 : Czerwiec 22, 2010, 00:15:29 »

arteq UÂśmiech
MogĂŞ wyraÂżac swoje opinie - byle bez wulgaryzmĂłw i bez kÂłamstw - a do tego doskonale siĂŞ stosujĂŞ. WiĂŞc Chanell, jeÂżeli juÂż musisz kogoÂś pouczac to moÂże jednak Kota aby znowu nie zapĂŞdziÂł siĂŞ w przypisywanie innym faÂłszywych nickĂłw - a juÂż widaĂŚ, Âże go korci, no chociaÂż przypuszczeniem.

Na forum jestem po to aby wyra¿ac swoje opinie w poruszanych na nim tematów, przy okazji ukazuj¹c ca³oœÌ oblicza pch

OczywiÂście Âże masz prowodo do wyraÂżnia swoich pogladĂłw .MoÂże nie wyraziÂłam siĂŞ zbyt jasno,ale chodziÂło mi o zaczepianie Kota. Ty go sprowokowaÂłeÂś.

Kahuna

Chanell,postaraj sie byc duzo lepszym moderatorem niz adwokatem kota lub Darka,bo adwokatem jestes miernym.Oni nie potrzebuja takiej obrony - zreszta ktoz by chcial?Jak slepa jestes w swoich ocenach,widac przy kazdej Twojej interwencji.Oto kot oskarza Arteg'a lub mnie o przekret z podwojnym nick'iem(wczesniej oskarzal More kilkakrotnie o podszywanie sie pod innych forumowiczow) i nic..nie widzialas tego i nie zauwazasz teraz.W/g Ciebie wszystko jest cacy,OK?Jesli krytyka(nie nasmiewanie sie)poparta rzeczowymi argumentami dotyczy kogos z obozu zwolennikow projektu,to podnosisz wrzask na cale forum.Widac te Twoja bezstronnosc - w odroznieniu od Nibiru - golym okiem i przez caly czas Twojego moderowania.
Nasza rola na tym forum jest bardzo wazna.Otwieramy ludziom oczy,obnazamy klamstwa i manipulacje zarowno p.Lobos jak i PCH/MF.Przypomnij sobie jak szybko i sprawnie wyprowadzilem ludzi z klamstwa n/t rzekomej demonstracji swietlistych statkow nad Chicago(swiatla na chmurach).To dzieki nam coraz mniej naiwnych daje sie nabierac na bzdury gloszone przez p.Lobos.Przy czym nie kierujemy sie naszym"widzimisie",ale swoje oceny i krytyke opieramy na juz zaistnialych faktach.Stad rowniez krytyka naiwnosci, bo trzeba byc skrajnie naiwnym,by wierzyc osobie,ktora klamie w kazdej niemalze sesji.Poczytaj sobie post Ptaka n/t tego niepojetego fenomenu i moze cos do Ciebie dotrze,a jesli nie,to i tak nie ma na to lekarstwa.

Panie,panowie oto Kahuna .........

ps; kogo masz na myÂśli piszÂąc "my" ?  Ptak napisaÂł bardzo uprzejmie i to mi siĂŞ podoba ,bo nikomu nic nie narzuca i z nikogo siĂŞ nie nasmiewa.Acha ! skÂąd wiesz w co ja wierzĂŞ ?  WÂłaÂśnie do mnie dotarÂło Âże  na twojÂą zaciĂŞtoœÌ nie ma lekarstwa  Z politowaniem

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Thotal
Gość
« Odpowiedz #729 : Czerwiec 22, 2010, 06:53:33 »

Chanell,
nic siĂŞ nie martw, Kahuna sam siĂŞ leczy z wÂłasnego braku wiary, a lekarstwa rozdaje tym, ktĂłrzy ich nie potrzebujÂą...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #730 : Czerwiec 22, 2010, 09:27:52 »

Chanell, czy mo¿esz mi wyjaœniÌ czym siê ró¿ni wyra¿anie opinii od prowokowania wed³ug Ciebie? Z tego co dostrzegam to wychodzi na to, ¿e wy³¹cznie autor tekstu, a raczej Twoje sympatie/antypatie w stosunku do niego.

Otó¿ informujê, ¿e jako dobrowolny u¿ytkownik tego forum - i zgodnie z jego przeznaczeniem - dyskusje ze mn¹, wyra¿anie opinii o mnie nie uwa¿a³em i nie uwa¿am za jak¹kolwiek prowokacjê. Taka postawa wydawa³a mi siê oczywista...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #731 : Czerwiec 22, 2010, 09:43:07 »

We wszystkim masz racjĂŞ Arteq......i Kahuna teÂż...... lepiej zamilknĂŞ  Buzia na k³ódkĂŞ   
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2010, 09:43:39 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #732 : Czerwiec 22, 2010, 12:04:52 »

Chanell, marny zabieg... zamiast argumentĂłw prĂłbowaĂŚ przedstawiĂŚ dyskutanta w negatywnym Âświetle posÂługujac siĂŞ ironiÂą. Metoda popularna lecz dla wnikliwszych caÂłkowicie chybiona - nie jesteÂś w stanie oÂśmieszyĂŚ argumentĂłw, oÂśmniesz autora...
kamil771
Gość
« Odpowiedz #733 : Czerwiec 23, 2010, 09:39:51 »

Wczoraj zaÂłoÂżyÂłem ciekawy temat o Williamie Branhamie;http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5317.0
Nie wiem,nie zaÂłapaliÂście tego tematu czy co ?
Jestem trochê zaskoczony,¿e nikt nie podj¹³ dyskusji,
na tym forum s¹ przecie¿ osoby g³êboko uduchowiono (czy jakoœ tam), wieszcze narodowi,specjaliœci od przepowiedni wszelakich,eksperci od spraw religii i wiary,i tak dalej......
PrzypaliÂło wam mĂłzgi od tego nadmiaru bzdurnych wiadomoÂści\informacji ktĂłrymi ekscytujecie siĂŞ kaÂżdego dnia?
A moÂże po przeczytaniu ponad stu sesji padÂły wam szare komĂłrki,i nie jesteÂście w stanie myÂśleĂŚ logicznie i nie potraficie swoich myÂśli skupiĂŚ na czymÂś innym niÂż szeroko pojĂŞty Ee-nki ( ktĂłry nie istnieje)  ?
Tekst za dÂługi?. Nie chce wam siĂŞ czytaĂŚ?,
HALO TU  ZIEMIA!

Robin
Gość
« Odpowiedz #734 : Czerwiec 23, 2010, 09:54:50 »

kamil771 Jedna osoba siĂŞ zainteresowaÂła  JĂŞzyk  Janneth Chichot   zcaliÂła twoje posty  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #735 : Czerwiec 23, 2010, 11:23:59 »

Witaj Kamil 771.
Nie tylko Janneth , ale ja tez zainteresowalam sie Twoim artykulem. Musze przeznac ze ten art. zrobil na mnie
duze wrazenie. Jest to przykre, ale ludzie potrzebuja niekiedy silnego wstrzasu, aby sie ockneli.
Niekiedy moze byc za pozno, ale to inna sprawa. Pozdrawiam Cie serdecznie i pisz dalej, prosze. Rafaela

Ps. Tekst jest dlugi, ale interesujacy. Jesli ktos nie ma ochoty na czytanie, moze posluchac.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2010, 11:25:55 wysłane przez Rafaela » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #736 : Czerwiec 24, 2010, 11:17:41 »

Mnie w to nie mieszajcie, a juÂż na pewno nie w taki sposĂłb.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #737 : Czerwiec 24, 2010, 12:52:42 »

Witaj Janneth.
Nie wiem o co Ci chodzi. Wiadomo jaka funkcje pelnisz na forum i to jest Twoja praca.
Zrobilas to co nalezalo.
Ja uwazam ze temat jest ciekawy i dlatego napisalam i zajelam swoje stanowisko, po czesci poparlam Kamila.
Czy zrobilam cos zlego?

"Mnie w to nie mieszajcie, a juÂż na pewno nie w taki sposĂłb."

Janneth, prosze o wyjasnienie o jaki sposob Ci chodzi", co znowu zle sie wyrazilam?

Pozdrawiam Rafaela
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2010, 13:00:05 wysłane przez Rafaela » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #738 : Czerwiec 24, 2010, 14:12:23 »

Robin napisaÂł/a, Âże tematem Kamila zainteresowaÂła siĂŞ jedna osoba, i to w dodatku scalajÂąc jego dwa posty. Na pewno nie byÂło to dla Kamila przyjemne, wiĂŞc napisaÂłam, Âżeby mnie nie mieszaĂŚ do tego w ten sposĂłb. Dla ÂświĂŞtego spokoju moÂże dodam, Âże jego temat przeczytaÂłam.
I nie bÂądÂź Rafaelo taka wraÂżliwa, bo aÂż strach coÂś w jednym zdaniu napisaĂŚ.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #739 : Czerwiec 24, 2010, 22:28:27 »

Nalezy byc odpowiedzialnym za nawet tak krodkie slowa. Grzecznoscia nie grzeszysz, milszy ton bylby mi tez mily.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #740 : Czerwiec 24, 2010, 23:36:36 »

Nie mam cierpliwoÂści do osĂłb przewraÂżliwionych na swoim punkcie, ktĂłre majÂą tendencjĂŞ do odbierania wszystkiego personalnie.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Robin
Gość
« Odpowiedz #741 : Czerwiec 25, 2010, 08:28:11 »

MiÂłe panie, (dziewczyny ? )  o co wy siĂŞ k³ócicie ? PiszÂąc w ten sposĂłb do  kamil777 chciaÂłem zwrĂłciĂŚ uwagĂŞ Âże to on zachowaÂł siĂŞ chamsko w stosunku do wszystkich osĂłb na forum piszÂąc
PrzypaliÂło wam mĂłzgi od tego nadmiaru bzdurnych wiadomoÂści\informacji ktĂłrymi ekscytujecie siĂŞ kaÂżdego dnia?
A moÂże po przeczytaniu ponad stu sesji padÂły wam szare komĂłrki,i nie jesteÂście w stanie myÂśleĂŚ logicznie i nie potraficie swoich myÂśli skupiĂŚ na czymÂś innym niÂż szeroko pojĂŞty Ee-nki ( ktĂłry nie istnieje)  ?
Tekst za dÂługi?. Nie chce wam siĂŞ czytaĂŚ?,
HALO TU  ZIEMIA!
mnie to zdenerwowaÂło ,a nie komentarz Janneth
pozdrawiam

ps.oczywiÂście temat przeczytaÂłem UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #742 : Czerwiec 25, 2010, 12:19:49 »

Nie poczuÂłem siĂŞ dotkniĂŞty tym konkretnym postem, wiĂŞc proszĂŞ nie wypowiadaĂŚ siĂŞ za mnie piszÂąc "w stosunku do wszystkich osĂłb na tym forum"...
ptak
Gość
« Odpowiedz #743 : Czerwiec 26, 2010, 13:29:52 »

Cytat: Dariusz
Ze wzglĂŞdu na aktualnÂą postawĂŞ Rafaeli, na czas prĂłbny ujmujĂŞ jej poÂłowĂŞ minusĂłw, jeÂżeli sprawdzi siĂŞ w dalszym, poprawnym zachowaniu te chwilowo zawieszone punkty zostanÂą zdjĂŞte, jeÂżeli nie - przywrĂłcone i dodane kolejne, zgodnie z ewentualnym przewinieniem.

Dariusz, z ca³ym szacunkiem, ale czemu s³u¿¹ te wartoœciowania ludzi?
Czy za pomoc¹ minusów chcesz wymierzaÌ sprawiedliwoœÌ, jako ten Sprawiedliwy?
A jeÂśli przyjdzie Ci siĂŞ z tego rozliczyĂŚ…? Co wtedy?

Pozdrawiam  UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2010, 13:31:06 wysłane przez ptak » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #744 : Czerwiec 26, 2010, 18:57:33 »

Ze wzglĂŞdu na aktualnÂą postawĂŞ Rafaeli, na czas prĂłbny ujmujĂŞ jej poÂłowĂŞ minusĂłw, jeÂżeli sprawdzi siĂŞ w dalszym, poprawnym zachowaniu te chwilowo zawieszone punkty zostanÂą zdjĂŞte, jeÂżeli nie - przywrĂłcone i dodane kolejne, zgodnie z ewentualnym przewinieniem.

Nie wierzĂŞ nie wierze wÂłasnym oczom CoÂś jakÂą postawĂŞ Rafaeli postawa jest ciÂągle taka sama a te obsurdalne minusy to fanberia modĂłw i tyle pokazali, Âże jak chca to bat znajdÂą na kaÂżdego wiĂŞc czemu piszesz o postawie?
CzyÂżbyÂś tego nie widziaÂł Âże jej postawa jest ciÂągle niezmienna.

Pozdrawiam UÂśmiech

a tych minusĂłw nie powinno byĂŚ wcale plusĂłw zreszta teÂż.
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #745 : Czerwiec 26, 2010, 20:17:42 »

Witaj Ptaku, czy mozesz jasniej sie wyrazic?
ptak
Gość
« Odpowiedz #746 : Czerwiec 26, 2010, 20:51:57 »

Cytat: Rafaela
Witaj Ptaku, czy mozesz jasniej sie wyrazic?

Rafaelo, a czego nie rozumiesz? Zawsze byÂłam przeciwna minusowaniu czÂłowieka. Jest to dla mnie nieetyczne i w pewnym stopniu uwÂłaczajÂące. JeÂśli ktoÂś rzeczywiÂście Âłamie wszelkie, dopuszczalne zasady, to moÂżna go pozbawiĂŚ dostĂŞpu do forum. ZaÂś te minusy i plusy, to jak zabawa w przedszkole. Takie nieÂświadome powielanie systemu na zasadzie kija i marchewki.
Moje zdanie na ten temat wyraÂżaÂłam juÂż wielokrotnie, proÂśby o zdjĂŞcie Ci tych minusĂłw takÂże z mojej strony padaÂły, niestety bez Âżadnego odzewu. Jak widaĂŚ regulamin mocno trzyma na uwiĂŞzi swoich twĂłrcĂłw. I trzymaĂŚ bĂŞdzie, dopĂłki nie zmieni siĂŞ ich postrzeganie Âświata.
Tobie zaÂś Rafaelo radzĂŞ, nie przejmuj siĂŞ tak bardzo tym „piĂŞtnem”, bo nie jest ono Twoje…

Pozdrawiam serdecznie  UÂśmiech
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #747 : Czerwiec 26, 2010, 21:04:38 »

Dziekuje Ci bardzo serdecznie. Bardzo sobie cenie Twoja wypowiedz.
Ja tez uwazam ze punkty powinny byc zniesione.

Rafaela
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #748 : Czerwiec 26, 2010, 21:53:25 »

Drodzy forumowicze, ja równie¿ od pocz¹tku by³em i jestem przeciwny punktom (tak dodatnim, jak ujemnym), niemniej musimy pamiêtaÌ, ¿e ¿yjemy w œwiecie, w którym nie wszystko jest tak pouk³adane jak chcielibyœmy tego. Najlepszym tego przyk³adem jest fakt i¿ sami wdajemy siê w polemiki wszelakiego typu, pomimo i¿ zdajemy sobie sprawê z bezsensownoœci brania udzia³u w pewnych sytuacjach - najlepszym tego przyk³adem jest ukaranie >Rafaeli< za coœ czego by³a najmniej winna. Ot, da³a siê ponieœÌ emocjom, i napisa³a coœ, czego normalnie nie zrobi³a by nigdy (jak mniemam) a g³owni aktorzy tego spektaklu ciesz¹ siê, ¿e umiejêtnie wykorzystuj¹c pewne socjotechniki i uniknêli "bury", choÌ z drugiej strony bardzo skutecznie unaocznili jak mo¿na wmanewrowaÌ ludzi w tym dualnym œwiecie.
To tylko forum, ale pomyÂślcie co by byÂło gdyby takie sytuacje miaÂły miejsce w rzeczywistoÂści? Strach pomyÂśleĂŚ. MrugniĂŞcie UÂśmiech
Ta wiêc ja - który podj¹³em siê funkcji "administratora" tego forum, jak i wszyscy forumowicze, musimy dostosowaÌ siê do pewnych regu³.
To urok tego, czyli III wymiaru, czy jak go tam zwaĂŚ.  MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2010, 21:56:09 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
ptak
Gość
« Odpowiedz #749 : Czerwiec 26, 2010, 22:46:57 »

Grunt to humor… moÂżna i tak zagÂłuszyĂŚ ten cichy gÂłos… ale wg mnie lepiej samemu zapÂłakaĂŚ, niÂż byĂŚ przyczynÂą cudzych Âłez. OczywiÂście, to tylko metafora, no i tylko forum a nie rzeczywistoœÌ, jak twierdzi Droga Administracja. Zatem twarde reguÂły usprawiedliwiajÂą twarde serce… czy aby na pewno? 
Ach te uroki…

Pozdrawiam  UÂśmiech
Strony: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: