kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #725 : Czerwiec 21, 2010, 13:56:53 » |
|
Kamil771, tak nieco odbiegaj±c od tematu... Czy zosta³e¶ porzucony/wysmiany/odtr±cony przez jak±¶ dziewczynê? St±d prezentowane na forum pogl±dy i nastawienie do kobiet?
Nie jestem do koñca przekonany,ale najprawdopodobniej chodzi³o Ci o jeden z moich komentarzy w dziale - SESJA 106, Tak siê z³o¿y³o,¿e autorem jednej z wypowiedzi do której odnios³em siê bardzo krytycznie ( zreszt± zas³u¿enie) jest kobieta, i to wystarcza panu Arturowi aby wysnuæ spiskow± teoriê dziejów,i na dodatek mnie obra¿aæ, Nie ma znaczenia czy taki post napisa³by¶ ty,czy ktokolwiek inny,skomentowa³ bym go tak samo, Zapraszam na PRIV
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #726 : Czerwiec 21, 2010, 14:23:58 » |
|
Chodzi³o o ten post, ale wnioski jakie wyci±gn±³em nie bazuj± tylko na nim - zbudowa³em je na szeregu Twoich opinii/wypowiedzi z tego forum. Nie wiem tak¿e w jaki sposób to zapytanie ma Ciê obraziæ jako takie.
|
|
|
|
|
|
|
Kahuna
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #727 : Czerwiec 21, 2010, 19:46:48 » |
|
chanell A ty Kahuna w jakim celu jeste¶ na tym forum ? he ? ¯eby gnêbiæ Kota ? wytykaæ palcami Darkowi i tym co g³osowali na tak ? Dlaczego na si³ê usi³ujesz przekonaæ mysl±cych inaczej ni¿ ty ,do swoich racji. Czy ciebie kto¶ zmusza ¿eby¶ wierzy³ p. Lucynie i Enki ? Napewno nie ! Wiêc proszê ciê przestañ na¶miewaæ siê z ludzi o innych pogladach. Chanell,postaraj sie byc duzo lepszym moderatorem niz adwokatem kota lub Darka,bo adwokatem jestes miernym.Oni nie potrzebuja takiej obrony - zreszta ktoz by chcial?Jak slepa jestes w swoich ocenach,widac przy kazdej Twojej interwencji.Oto kot oskarza Arteg'a lub mnie o przekret z podwojnym nick'iem(wczesniej oskarzal More kilkakrotnie o podszywanie sie pod innych forumowiczow) i nic..nie widzialas tego i nie zauwazasz teraz.W/g Ciebie wszystko jest cacy,OK?Jesli krytyka(nie nasmiewanie sie)poparta rzeczowymi argumentami dotyczy kogos z obozu zwolennikow projektu,to podnosisz wrzask na cale forum.Widac te Twoja bezstronnosc - w odroznieniu od Nibiru - golym okiem i przez caly czas Twojego moderowania. Nasza rola na tym forum jest bardzo wazna.Otwieramy ludziom oczy,obnazamy klamstwa i manipulacje zarowno p.Lobos jak i PCH/MF.Przypomnij sobie jak szybko i sprawnie wyprowadzilem ludzi z klamstwa n/t rzekomej demonstracji swietlistych statkow nad Chicago(swiatla na chmurach).To dzieki nam coraz mniej naiwnych daje sie nabierac na bzdury gloszone przez p.Lobos.Przy czym nie kierujemy sie naszym"widzimisie",ale swoje oceny i krytyke opieramy na juz zaistnialych faktach.Stad rowniez krytyka naiwnosci, bo trzeba byc skrajnie naiwnym,by wierzyc osobie,ktora klamie w kazdej niemalze sesji.Poczytaj sobie post Ptaka n/t tego niepojetego fenomenu i moze cos do Ciebie dotrze,a jesli nie,to i tak nie ma na to lekarstwa. Wszystkie sciemy i piramidy internetowe pt:"jak szybko sie wzbogacic"zeruja wlasnie na tej skrajnej naiwnosci ludzi,ktorzy w ostatecznym rozrachunku,traca swoja tozsamosc,pieniadze, godnosc i wiare w siebie..i staja sie ofiarami,padaja lupem oszustow.Nie badzmy ofiarami,nie dajmy sie nabierac i soba manipulowac.. bo bez takiego zasilania,PCH/MF nie mialby racji bytu juz w kilka miesiecy po zalozeniu.Amen. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #728 : Czerwiec 22, 2010, 00:15:29 » |
|
arteq Mogê wyra¿ac swoje opinie - byle bez wulgaryzmów i bez k³amstw - a do tego doskonale siê stosujê. Wiêc Chanell, je¿eli ju¿ musisz kogo¶ pouczac to mo¿e jednak Kota aby znowu nie zapêdzi³ siê w przypisywanie innym fa³szywych nicków - a ju¿ widaæ, ¿e go korci, no chocia¿ przypuszczeniem.
Na forum jestem po to aby wyra¿ac swoje opinie w poruszanych na nim tematów, przy okazji ukazuj±c ca³o¶æ oblicza pch Oczywi¶cie ¿e masz prowodo do wyra¿nia swoich pogladów .Mo¿e nie wyrazi³am siê zbyt jasno,ale chodzi³o mi o zaczepianie Kota. Ty go sprowokowa³e¶. KahunaChanell,postaraj sie byc duzo lepszym moderatorem niz adwokatem kota lub Darka,bo adwokatem jestes miernym.Oni nie potrzebuja takiej obrony - zreszta ktoz by chcial?Jak slepa jestes w swoich ocenach,widac przy kazdej Twojej interwencji.Oto kot oskarza Arteg'a lub mnie o przekret z podwojnym nick'iem(wczesniej oskarzal More kilkakrotnie o podszywanie sie pod innych forumowiczow) i nic..nie widzialas tego i nie zauwazasz teraz.W/g Ciebie wszystko jest cacy,OK?Jesli krytyka(nie nasmiewanie sie)poparta rzeczowymi argumentami dotyczy kogos z obozu zwolennikow projektu,to podnosisz wrzask na cale forum.Widac te Twoja bezstronnosc - w odroznieniu od Nibiru - golym okiem i przez caly czas Twojego moderowania. Nasza rola na tym forum jest bardzo wazna.Otwieramy ludziom oczy,obnazamy klamstwa i manipulacje zarowno p.Lobos jak i PCH/MF.Przypomnij sobie jak szybko i sprawnie wyprowadzilem ludzi z klamstwa n/t rzekomej demonstracji swietlistych statkow nad Chicago(swiatla na chmurach).To dzieki nam coraz mniej naiwnych daje sie nabierac na bzdury gloszone przez p.Lobos.Przy czym nie kierujemy sie naszym"widzimisie",ale swoje oceny i krytyke opieramy na juz zaistnialych faktach.Stad rowniez krytyka naiwnosci, bo trzeba byc skrajnie naiwnym,by wierzyc osobie,ktora klamie w kazdej niemalze sesji.Poczytaj sobie post Ptaka n/t tego niepojetego fenomenu i moze cos do Ciebie dotrze,a jesli nie,to i tak nie ma na to lekarstwa. Panie,panowie oto Kahuna ......... ps; kogo masz na my¶li pisz±c "my" ? Ptak napisa³ bardzo uprzejmie i to mi siê podoba ,bo nikomu nic nie narzuca i z nikogo siê nie nasmiewa.Acha ! sk±d wiesz w co ja wierzê ? W³a¶nie do mnie dotar³o ¿e na twoj± zaciêto¶æ nie ma lekarstwa
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #729 : Czerwiec 22, 2010, 06:53:33 » |
|
Chanell, nic siê nie martw, Kahuna sam siê leczy z w³asnego braku wiary, a lekarstwa rozdaje tym, którzy ich nie potrzebuj±... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #730 : Czerwiec 22, 2010, 09:27:52 » |
|
Chanell, czy mo¿esz mi wyja¶niæ czym siê ró¿ni wyra¿anie opinii od prowokowania wed³ug Ciebie? Z tego co dostrzegam to wychodzi na to, ¿e wy³±cznie autor tekstu, a raczej Twoje sympatie/antypatie w stosunku do niego.
Otó¿ informujê, ¿e jako dobrowolny u¿ytkownik tego forum - i zgodnie z jego przeznaczeniem - dyskusje ze mn±, wyra¿anie opinii o mnie nie uwa¿a³em i nie uwa¿am za jak±kolwiek prowokacjê. Taka postawa wydawa³a mi siê oczywista...
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #731 : Czerwiec 22, 2010, 09:43:07 » |
|
We wszystkim masz racjê Arteq......i Kahuna te¿...... lepiej zamilknê
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2010, 09:43:39 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #732 : Czerwiec 22, 2010, 12:04:52 » |
|
Chanell, marny zabieg... zamiast argumentów próbowaæ przedstawiæ dyskutanta w negatywnym ¶wietle pos³ugujac siê ironi±. Metoda popularna lecz dla wnikliwszych ca³kowicie chybiona - nie jeste¶ w stanie o¶mieszyæ argumentów, o¶mniesz autora...
|
|
|
|
|
|
|
kamil771
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #733 : Czerwiec 23, 2010, 09:39:51 » |
|
Wczoraj za³o¿y³em ciekawy temat o Williamie Branhamie; http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5317.0Nie wiem,nie za³apali¶cie tego tematu czy co ? Jestem trochê zaskoczony,¿e nikt nie podj±³ dyskusji, na tym forum s± przecie¿ osoby g³êboko uduchowiono (czy jako¶ tam), wieszcze narodowi,specjali¶ci od przepowiedni wszelakich,eksperci od spraw religii i wiary,i tak dalej...... Przypali³o wam mózgi od tego nadmiaru bzdurnych wiadomo¶ci\informacji którymi ekscytujecie siê ka¿dego dnia? A mo¿e po przeczytaniu ponad stu sesji pad³y wam szare komórki,i nie jeste¶cie w stanie my¶leæ logicznie i nie potraficie swoich my¶li skupiæ na czym¶ innym ni¿ szeroko pojêty Ee-nki ( który nie istnieje) ? Tekst za d³ugi?. Nie chce wam siê czytaæ?, HALO TU ZIEMIA!
|
|
|
|
|
|
|
Robin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #734 : Czerwiec 23, 2010, 09:54:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #735 : Czerwiec 23, 2010, 11:23:59 » |
|
Witaj Kamil 771. Nie tylko Janneth , ale ja tez zainteresowalam sie Twoim artykulem. Musze przeznac ze ten art. zrobil na mnie duze wrazenie. Jest to przykre, ale ludzie potrzebuja niekiedy silnego wstrzasu, aby sie ockneli. Niekiedy moze byc za pozno, ale to inna sprawa. Pozdrawiam Cie serdecznie i pisz dalej, prosze. Rafaela
Ps. Tekst jest dlugi, ale interesujacy. Jesli ktos nie ma ochoty na czytanie, moze posluchac.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2010, 11:25:55 wys³ane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #736 : Czerwiec 24, 2010, 11:17:41 » |
|
Mnie w to nie mieszajcie, a ju¿ na pewno nie w taki sposób.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #737 : Czerwiec 24, 2010, 12:52:42 » |
|
Witaj Janneth. Nie wiem o co Ci chodzi. Wiadomo jaka funkcje pelnisz na forum i to jest Twoja praca. Zrobilas to co nalezalo. Ja uwazam ze temat jest ciekawy i dlatego napisalam i zajelam swoje stanowisko, po czesci poparlam Kamila. Czy zrobilam cos zlego?
"Mnie w to nie mieszajcie, a ju¿ na pewno nie w taki sposób."
Janneth, prosze o wyjasnienie o jaki sposob Ci chodzi", co znowu zle sie wyrazilam?
Pozdrawiam Rafaela
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2010, 13:00:05 wys³ane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #738 : Czerwiec 24, 2010, 14:12:23 » |
|
Robin napisa³/a, ¿e tematem Kamila zainteresowa³a siê jedna osoba, i to w dodatku scalaj±c jego dwa posty. Na pewno nie by³o to dla Kamila przyjemne, wiêc napisa³am, ¿eby mnie nie mieszaæ do tego w ten sposób. Dla ¶wiêtego spokoju mo¿e dodam, ¿e jego temat przeczyta³am. I nie b±d¼ Rafaelo taka wra¿liwa, bo a¿ strach co¶ w jednym zdaniu napisaæ.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #739 : Czerwiec 24, 2010, 22:28:27 » |
|
Nalezy byc odpowiedzialnym za nawet tak krodkie slowa. Grzecznoscia nie grzeszysz, milszy ton bylby mi tez mily.
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #740 : Czerwiec 24, 2010, 23:36:36 » |
|
Nie mam cierpliwo¶ci do osób przewra¿liwionych na swoim punkcie, które maj± tendencjê do odbierania wszystkiego personalnie.
|
|
|
|
|
|
|
Robin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #741 : Czerwiec 25, 2010, 08:28:11 » |
|
Mi³e panie, (dziewczyny ? ) o co wy siê k³ócicie ? Pisz±c w ten sposób do kamil777 chcia³em zwróciæ uwagê ¿e to on zachowa³ siê chamsko w stosunku do wszystkich osób na forum pisz±c Przypali³o wam mózgi od tego nadmiaru bzdurnych wiadomo¶ci\informacji którymi ekscytujecie siê ka¿dego dnia? A mo¿e po przeczytaniu ponad stu sesji pad³y wam szare komórki,i nie jeste¶cie w stanie my¶leæ logicznie i nie potraficie swoich my¶li skupiæ na czym¶ innym ni¿ szeroko pojêty Ee-nki ( który nie istnieje) ? Tekst za d³ugi?. Nie chce wam siê czytaæ?, HALO TU ZIEMIA! mnie to zdenerwowa³o ,a nie komentarz Janneth pozdrawiam ps.oczywi¶cie temat przeczyta³em
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #742 : Czerwiec 25, 2010, 12:19:49 » |
|
Nie poczu³em siê dotkniêty tym konkretnym postem, wiêc proszê nie wypowiadaæ siê za mnie pisz±c "w stosunku do wszystkich osób na tym forum"...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #743 : Czerwiec 26, 2010, 13:29:52 » |
|
Ze wzglêdu na aktualn± postawê Rafaeli, na czas próbny ujmujê jej po³owê minusów, je¿eli sprawdzi siê w dalszym, poprawnym zachowaniu te chwilowo zawieszone punkty zostan± zdjête, je¿eli nie - przywrócone i dodane kolejne, zgodnie z ewentualnym przewinieniem. Dariusz, z ca³ym szacunkiem, ale czemu s³u¿± te warto¶ciowania ludzi? Czy za pomoc± minusów chcesz wymierzaæ sprawiedliwo¶æ, jako ten Sprawiedliwy? A je¶li przyjdzie Ci siê z tego rozliczyæ…? Co wtedy? Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2010, 13:31:06 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #744 : Czerwiec 26, 2010, 18:57:33 » |
|
Ze wzglêdu na aktualn± postawê Rafaeli, na czas próbny ujmujê jej po³owê minusów, je¿eli sprawdzi siê w dalszym, poprawnym zachowaniu te chwilowo zawieszone punkty zostan± zdjête, je¿eli nie - przywrócone i dodane kolejne, zgodnie z ewentualnym przewinieniem. Nie wierzê nie wierze w³asnym oczom jak± postawê Rafaeli postawa jest ci±gle taka sama a te obsurdalne minusy to fanberia modów i tyle pokazali, ¿e jak chca to bat znajd± na ka¿dego wiêc czemu piszesz o postawie? Czy¿by¶ tego nie widzia³ ¿e jej postawa jest ci±gle niezmienna. Pozdrawiam a tych minusów nie powinno byæ wcale plusów zreszta te¿.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #745 : Czerwiec 26, 2010, 20:17:42 » |
|
Witaj Ptaku, czy mozesz jasniej sie wyrazic?
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #746 : Czerwiec 26, 2010, 20:51:57 » |
|
Witaj Ptaku, czy mozesz jasniej sie wyrazic? Rafaelo, a czego nie rozumiesz? Zawsze by³am przeciwna minusowaniu cz³owieka. Jest to dla mnie nieetyczne i w pewnym stopniu uw³aczaj±ce. Je¶li kto¶ rzeczywi¶cie ³amie wszelkie, dopuszczalne zasady, to mo¿na go pozbawiæ dostêpu do forum. Za¶ te minusy i plusy, to jak zabawa w przedszkole. Takie nie¶wiadome powielanie systemu na zasadzie kija i marchewki. Moje zdanie na ten temat wyra¿a³am ju¿ wielokrotnie, pro¶by o zdjêcie Ci tych minusów tak¿e z mojej strony pada³y, niestety bez ¿adnego odzewu. Jak widaæ regulamin mocno trzyma na uwiêzi swoich twórców. I trzymaæ bêdzie, dopóki nie zmieni siê ich postrzeganie ¶wiata. Tobie za¶ Rafaelo radzê, nie przejmuj siê tak bardzo tym „piêtnem”, bo nie jest ono Twoje… Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #747 : Czerwiec 26, 2010, 21:04:38 » |
|
Dziekuje Ci bardzo serdecznie. Bardzo sobie cenie Twoja wypowiedz. Ja tez uwazam ze punkty powinny byc zniesione.
Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #748 : Czerwiec 26, 2010, 21:53:25 » |
|
Drodzy forumowicze, ja równie¿ od pocz±tku by³em i jestem przeciwny punktom (tak dodatnim, jak ujemnym), niemniej musimy pamiêtaæ, ¿e ¿yjemy w ¶wiecie, w którym nie wszystko jest tak pouk³adane jak chcieliby¶my tego. Najlepszym tego przyk³adem jest fakt i¿ sami wdajemy siê w polemiki wszelakiego typu, pomimo i¿ zdajemy sobie sprawê z bezsensowno¶ci brania udzia³u w pewnych sytuacjach - najlepszym tego przyk³adem jest ukaranie >Rafaeli< za co¶ czego by³a najmniej winna. Ot, da³a siê ponie¶æ emocjom, i napisa³a co¶, czego normalnie nie zrobi³a by nigdy (jak mniemam) a g³owni aktorzy tego spektaklu ciesz± siê, ¿e umiejêtnie wykorzystuj±c pewne socjotechniki i uniknêli "bury", choæ z drugiej strony bardzo skutecznie unaocznili jak mo¿na wmanewrowaæ ludzi w tym dualnym ¶wiecie. To tylko forum, ale pomy¶lcie co by by³o gdyby takie sytuacje mia³y miejsce w rzeczywisto¶ci? Strach pomy¶leæ. Ta wiêc ja - który podj±³em siê funkcji "administratora" tego forum, jak i wszyscy forumowicze, musimy dostosowaæ siê do pewnych regu³. To urok tego, czyli III wymiaru, czy jak go tam zwaæ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 26, 2010, 21:56:09 wys³ane przez Dariusz »
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #749 : Czerwiec 26, 2010, 22:46:57 » |
|
Grunt to humor… mo¿na i tak zag³uszyæ ten cichy g³os… ale wg mnie lepiej samemu zap³akaæ, ni¿ byæ przyczyn± cudzych ³ez. Oczywi¶cie, to tylko metafora, no i tylko forum a nie rzeczywisto¶æ, jak twierdzi Droga Administracja. Zatem twarde regu³y usprawiedliwiaj± twarde serce… czy aby na pewno? Ach te uroki… Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|