Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:22:52

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844806 razy)
0 u¿ytkowników i 87 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1050 : Listopad 17, 2010, 00:55:56 »

Jako ciekawostkê podam... mi te¿ kiedy¶ mówili ¿e mam dysortografiê i dysgrafiê... zamiast u¿alaæ siê nad tym i zmuszaæ ludzi do tortur po prostu popracowa³em troszeczkê nad tym i b³êdów praktycznie w ogóle nie pope³niam i piszê wyra¼nie.

Nie ka¿dy cechuje siê ambicj± w d±¿eniu do perfekcjonizmu. I dobrze! Dziêki takim ró¿nicom ka¿dy piastuje swoje miejsce, zale¿ne od w³asnych mo¿liwo¶ci, og³ady i pracowito¶ci. Gratulujê samozaparcia i osi±gniêtych dziêki temu wyników U¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
purattu
Go¶æ
« Odpowiedz #1051 : Listopad 17, 2010, 12:55:37 »

Szmer..japonski?
to wysylam dla ciebie..
cos

mumonkan

24

odrzuc mowe i slowa

pewien mnich zapytal kiedys mistrza fuketsu:
- jak mozna wyrazic istote rzeczy poza slowami i milczeniem?
fuketsu odrzekl:
z czuloscia wspominam marzec w konan,
glosy przepiorek i pachnace kwiaty.

translated by sumiko kudo
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1052 : Listopad 17, 2010, 18:24:34 »

a-k-c-e-p-t-a-c-j-a
nie da sie zmienic innych
mozna zmienic siebie
lub jesli nie mozna siebie w calosci to mozna samo nastawienie Mrugniêcie
Mo¿na zmieniæ... a ja wiem to z pierwszej rêki. Tu nie chodzi o zmianê kogo¶, ka¿dy mo¿e zmieniæ siebie, poprawiæ siebie a inni mog± w tym pomóc. Natomiast je¶li kto¶ gardzi pomoc± i uwa¿a siê za najm±drzejszego to faktycznie... nic tutaj konstruktywnego nikt nie zdzia³a. Akceptacja? czyli co? na wszystko mam siê godziæ? dam sobie wej¶æ na g³owê ca³emu ¶wiatu bo komu¶ jest tak wygodniej? A dla mnie jêzyk polski to kwestia bardzo wa¿na i szkoda ¿e nie widzisz ¿e kto¶ kaleczy i mój jêzyk i mnie samego. Akceptacja... pff. Nie zamierzam niczego akceptowaæ... tym bardziej nie w sytuacji gdy kto¶ tym gardzi albo zmusza mnie abym siê z tym pogodzi³. Skoro kto¶ nie zna polskiego to niech idzie na forum, na którym u¿ytkownicy wypowiadaj± siê w innym jêzyku. Znam te¿ angielski, niemiecki i japoñski... jak kto¶ chce to chêtnie z nim podyskutuje w tych jêzykach je¿eli ma problem z jêzykiem polskim.

Mo¿na Ci przyznaæ racjê z jednej strony, a z drugiej wcale. Wiele wymagasz od innych, ale pamiêtaj, ¿e jêzyk polski i ka¿dy inny, to tak¿e interpunkcja. A masz tu niema³e braki jeszcze. Nie mówi±c o sk³adni, gdy¿ osobi¶cie wci±¿ siê jeszcze na tym ³apiê. To bardzo wa¿ne dla przekazu, wa¿niejsze od b³êdów w samym s³owie, a to dlatego, i¿ mo¿e zmieniæ znaczenie zdania.

A akceptacja? Zawsze i wszêdzie...

Ps. Lepiej nie byæ tym kot³em, co to garnkowi przygania³... Mrugniêcie

« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2010, 18:28:26 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #1053 : Listopad 28, 2010, 01:19:47 »

http://www.eioba.pl/a135865/to_jak_postrzegasz_innych_jest_odbiciem_twojej_osobowo_ci

Dobry artyku³, pasuj±cy do tego tematu...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #1054 : Styczeñ 08, 2011, 12:25:14 »

Kahuna, nikt Ciê nie zmusza do czytania tego co przedstawia JACK.
Nikt Ciê te¿ nie zmusza do przebywania na tym forum, skoro Ciê to mêczy.
                                                                                                   Barbarax[/color

Ciebie te¿ nikt nie zmusza do tego, wiêc o co Ci biega?
Siedzisz cicho, i bardzo dobrze, i nie musisz o sobie przypominaæ....
nie ma takiej potrzeby;...

Kamil, wyobra¼ sobie, ¿e ja to czytam dobrowolnie i nikt mnie nie zmusi do tego abym zaprzesta³a, nawet Twoje, jak równie¿ innych wypowiedzi.
Cicho siedzê, bo wolê spokojnie czytaæ ni¿ traciæ energiê na takie chocia¿by dyskusje jakie Ty uprawiasz.
Jak zajdzie potrzeba, to oczywi¶cie o sobie przypomnê.
Gdyby¶ chcia³ dalej ci±gn±æ swoje wywody, to przenie¶ je do odpowiedniego w±tku.
                                                                                                                Barbarax
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 08, 2011, 14:45:54 wys³ane przez Barbarax » Zapisane
Robin
Go¶æ
« Odpowiedz #1055 : Styczeñ 08, 2011, 12:38:01 »

Kahuna, nikt Ciê nie zmusza do czytania tego co przedstawia JACK.
Nikt Ciê te¿ nie zmusza do przebywania na tym forum, skoro Ciê to mêczy.
                                                                                                   Barbarax[/color

Ciebie te¿ nikt nie zmusza do tego, wiêc o co Ci biega?
Siedzisz cicho, i bardzo dobrze, i nie musisz o sobie przypominaæ....
nie ma takiej potrzeby;...

Ale¿ ty jeste¶ chamski i bezczelny .Sam sied¼ cicho.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1056 : Styczeñ 08, 2011, 13:03:26 »

Bedziecie wy wszystkie cicho, czy nie Chichot
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1057 : Styczeñ 13, 2011, 22:11:14 »

Przechod¼ spokojnie przez ha³as i po¶piech,
i pamiêtaj, jaki spokój mo¿na znale¼æ w ciszy.
O ile to mo¿liwe, bez wyrzekania siê siebie,
b±d¼ na dobrej stopie ze wszystkimi.

Wypowiadaj sw± prawdê jasno i spokojnie
i wys³uchaj innych, nawet têpych i nie¶wiadomych,
oni te¿ maj± swoj± opowie¶æ.
Unikaj g³o¶nych i napastliwych, s± udrêk± ducha.

Porównuj±c siê z innymi, mo¿esz staæ siê pró¿ny lub zgorzknia³y,
zawsze bowiem znajdziesz gorszych i lepszych od siebie.
Niech twoje osi±gniêcia, zarówno jak i plany,
bêd± dla ciebie ¼ród³em rado¶ci.

Wykonuj sw± pracê z sercem, jakkolwiek by³aby skromna;
j± jedynie posiadasz w zmiennych kolejach losu.
B±d¼ ostro¿ny w interesach,
na ¶wiecie bowiem pe³no oszustwa,
niech ci to jednak nie zas³oni prawdziwej cnoty.

Wielu ludzi d±¿y do wznios³ych idea³ów
i wszêdzie ¿ycie jest pe³ne heroizmu.
B±d¼ sob±, zw³aszcza nie udawaj uczucia,
ani nie podchod¼ cynicznie do mi³o¶ci,
albowiem wobec osch³o¶ci i rozczarowañ
ona jest wieczna jak trawa.

Przyjmuj spokojnie, co ci lata doradzaj±,
z wdziêkiem wyrzekaj±c siê spraw m³odo¶ci.
Rozwijaj si³ê ducha, aby mog³a ciê os³oniæ
w nag³ym nieszczê¶ciu.

Nie drêcz siê tworami wyobra¼ni,
Wiele obaw rodzi siê ze znu¿enia i samotno¶ci.
Obok zdrowej dyscypliny b±d¼ dla siebie ³agodny.
Jeste¶ dzieckiem wszech¶wiata
nie mniej ni¿ drzewa i gwiazdy. Masz prawo byæ tutaj.
I czy to jest dla ciebie jasne czy nie,
wszech¶wiat jest bez w±tpienia na dobrej drodze.

Tak wiêc ¿yj w zgodzie z Bogiem,
czymkolwiek siê trudnisz i jakiekolwiek s± twoje pragnienia.
W zgie³ku i pomieszaniu ¿ycia
zachowaj spokój ze sw± dusz±.
Przy ca³ej z³udno¶ci i znoju
i rozwianych marzeniach jest to piêkny ¶wiat.
B±d¼ uwa¿ny.
Staraj siê byæ szczê¶liwy.
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #1058 : Styczeñ 13, 2011, 23:16:32 »

Piêknie, g³êboko i m±drze siê wyrazi³a¶, Rafaello! Takie sentencje zas³uguj± na dodanie ich do oficjalnych Dziesiêciu Przykazañ. Sêk w tym, ¿eby¶my nie MUSIELI, lecz CHCIELI je przestrzegaæ...
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1059 : Styczeñ 13, 2011, 23:21:57 »

To jest wlasnie ta najwieksza tajemnica, ktora wszyscy znamy, ale w wiekszosci nie stosujemy.

Pozdrawiam serdecznie. Rafaela
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 13, 2011, 23:22:23 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1060 : Styczeñ 27, 2011, 21:13:46 »

Kamil771, te dowody - cytaty chcesz teraz czy po banie którego zapewne zarobisz?
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #1061 : Styczeñ 27, 2011, 21:20:21 »

Kamil771, te dowody - cytaty chcesz teraz czy po banie którego zapewne zarobisz?

A co, czy¿by¶ gra³ na czas?
Proszê o wskazanie tych cytatów, a mo¿e masz z tym jaki¶ problem techniczny?
Nie mo¿esz czego¶ znale¼æ czy co¶?
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1062 : Styczeñ 27, 2011, 21:25:59 »

Panowie, co Was tak goni. Popiliscie dzisiaj rycynusu?
Czy naprawde nie rozumiecie, ze taka dyskusja do niczego nie doporowadzi. To wszystko nie jest takie proste.
Ja w 1967 /68  w Polsce przezylam ogromna niesprawiedliwosc, ktora miala ogromny wplyw na moja przyszlosc.
Z powodu ze mam na imie Rafaela nie Rahela- zostalam zyzucona z szkoly zawodowej, bo prawdopodobnie narysowalam tow. Gomulce wasy w przeddzien 1 maja. Zaraz po pierwszym maju, kiedy przyszlam do szkoly, powiedziano mi ze nie mam prawa przebywac w szkole, bo jestem sjonistka. W tym momecie okazalo sie ze na caly rok jestem zawieszona w jakichkolwiek prawach i wszystkie szkoly byly dla mnie zamkniete. Moj przypadek byl dyskutowany na wszystkich zebraniach partyjnych we Wroclawiu. Powiedziano mi ze jestem sjonistka, nie mialam pojecia co to znaczy, ktos mi wyjasnil ze prawdopodobnie jestem zydowka.
Po raz pierwszy pisze to moje przezycie. W tym momecie mialam uczucie ze zostaje mi tylko utopic sie. Nigdy tego nie zapomne. Ja niczemu nie bylam winna. Jeszcze jedna dziewczynke tez tak potraktowali, bo mialysmy obie dyzur w klasie. Jej mama  w tym czasie umierala na raka. Powiedzcie Panowie, czy w tym przypadku moglam sie domagac sprawiedliwosci, nikt nigdy nie podal mi reki. W domu byla macocha i ojciec ktory robil to co ona mu powiedziala.
Kiedy czytam tu takie historie, to rece mi opadaja. Niekiedy smieje sie ze powinnam upomniec sie o odszkodowanie.Szkoda slow. Zanim rozpoczniecie jakies utarczki, to pomyslcie, ze ile ludzi jest na swiecie tyle roznych losow.

Ja naprawde nie jestem zydowka i w rodzinie tez nie ma korzeni zydowskich.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 27, 2011, 21:39:16 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1063 : Styczeñ 27, 2011, 22:29:29 »

A co, czy¿by¶ gra³ na czas?
Proszê o wskazanie tych cytatów, a mo¿e masz z tym jaki¶ problem techniczny? Nie mo¿esz czego¶ znale¼æ czy co¶?
Pos³uchaj uwa¿nie - niech dojdzie do Twojej ¶wiadomo¶ci, ¿e ludzie maj± ro¿ne sprawy na g³owie i nie musz± staæ przy Tobie na baczno¶æ, rzucaæ wszystkiego i pisaæ gdy tego za¿±dasz. Powiedzia³em, ¿e dam dowody, to dam. Nie Ty bêdziesz mi dyktowa³ czy ma to byæ za godzinê, dwie czy dzieñ. My¶lê, ¿e minimum przyzwoito¶ci wymaga aby daæ komu¶ czasu tyle ile samemu siê udziela odpowiedzi - zobacz jak to wygl±da w Twoim przypadku - kilka ³adnych dni, do tego nie raczysz udzielaæ odpowiedzi na pewne z zadanych pytañ [ostatnio w w±tku o katastrofie smoleñskiej]. Wiêc przestañ pokrzykiwaæ.

Nie mia³em najmniejszych trudno¶ci aby znale¼æ i zaprezentowaæ tylko nieliczne próbki z Twoich "wysublimowanych" poczynañ. Proszê oto one, wraz z podaniem w±tku:

Katastrofa w Smoleñsku - DLACZEGO - refleksje i ... spekulacje
To jest ¿a³osne, ale niestety, nasz rz±d z premierem Tuskiem i prezydentem Bronis³awem ''¿ubrem'' Komorowskim i reszt± ¶wity jest widocznie tak s³aby i strachliwy ¿e nie jest w stanie walczyæ o godno¶æ i honor Polski i polaków.

A jako¶ nie wspominasz Towarzyszu Constanitin o kontrolerach którzy ¼le naprowadzali samolot, podaj±c b³êdne informacje?

Jezus Chrystus - Prawda Wyjawiona
Mam dosyæ ju¿ takich popapranych kretynów, którzy nic w ¿yciu nie osi±gnêli bo s± za têpi i leniwi a jedynie co potrafi± robiæ to podnosiæ ci¶nienie innym osobom i czytaæ sekciarskie strony internetowe, mo¿e niektórych to podnieca?
Intel..co¶ tam kup sobie mo¿e gumow± lalê i przestañ denerwowaæ normalnych ludzi.

Ech! Cyganie....
Prawda jest taka, ¿e cyganie s± poniek±d sami winni takiej sytuacji....
Pamiêtaj jak wielkie wzburzenie wywo³a³a deportacja Romów z Francji, nie wiem dlaczego.
Wed³ug mnie by³a to trudna ale s³uszna decyzja.

Upadek Moralny
Poda³e¶ ¶wietny przyk³ad  co siê dzieje w pañstwie w  którym rz±dz± lewaccy socjali¶ci;
tak w³a¶nie wygl±da ¶wiat wed³ug twojego modelu ¿ycia bez poczucia odpowiedzialno¶ci, bez klarownych utrwalonych przez tradycjê zasad moralnych.
Pañstwo oparte na twoich lewackich pogl±dach jest s³abe, z wysokim wspó³czynnikiem przestêpczo¶ci i korupcji, pañstwo które nie zapewnia bezpieczeñstwa swoim obywatelom.

w±tek offtopowy
Nie bêdê komentowa³ prowokacyjnych wpisów postkomunistycznych, lewackich forumowiczów ( którzy stanowi± tutaj wiêkszo¶æ)  bo to nie ma sensu ¿adnego.

Sesja #112,Chicago...
Jest nas a¿ 7 miliardów, a ile  ludzi którzy nie zas³uguj± na ¿ycie korzysta z dobrodziejstw naszej planety? Tysi±ce!
Siedz± sobie w cieplutkich wiêzieniach, maj± telewizory, sale komputerowe, biblioteki, si³ownie, fitnes i tak dalej, jedz±, pij±, oddychaj±, po co siê pytam?

Aborcja - tak/nie?
Setki tysiêcy nieos±dzonych morderczyñ chodzi sobie po ulicach naszych wsi i miast jakby nigdy nic!
 Ju¿ kiedy¶ pisa³em co w tej sytuacji nale¿a³o by zrobiæ.
Wys³aæ je na kilka lat na  Syberiê i niech sobie tam robi± co chc±, miejsca jest du¿o, ciê¿ka praca ( mia³y by czas na refleksjê) a surowy klimat mo¿e by je otrze¼wi³.
Po tym okre¶lonym czasie mogli by wróciæ do kraju, to z pewno¶ci± wiele by je nauczy³o.

Nie dotar³o! wyp...... st±d!
Nie masz z kim pogadaæ w realu>?

Prêgierz -> komentarze i pytania
A!!!! i wysz³o szyd³o z worka.
 W³a¶nie udowodni³e¶ jaki z ciebie administrator!
Beznadziejny! tak jak reszta twojej ¶wity.

Janneth, ale (t)y jeste¶ têpa, naprawdê,szkoda s³ów;
 Nie wiem ile razy ju¿ apelowa³em aby moderatorzy\administratorzy zdecydowali siê w koñcu czy regulamin  obowi±zuje wszystkich, czy tylko "wybranych" forumowiczów.
Mogliby¶cie siê jako¶ okre¶liæ, a (t)y "kole¿aneczko" zanim za¶wita (c)i co¶ w tej twojej nienasyconej g³ówce, napij siê zimnej wody i zastanów siê na tym co robisz.

Jezus - jak to z nim w³a¶ciwie jest...
Tenebreal i reszta "uduchowionych" proszê was,nie b±d¼cie g³upsi ni¿ jeste¶cie;

Islam-religia z³a
W Iraku,Afganistanie i Pakistanie Islami¶ci pod wp³ywem swojej chorej religii morduj± siê nawzajem,

CUD W TERESPOLU! MATKA BOSKA P£ACZE Z OBRAZU!
Jeste¶ jak±¶ star± wied¼m± która nauczy³a siê obs³ugiwaæ komputer na jakim¶ kursie dla 70-latków, i na emeryturze zamiast spêdzaæ czas z wnukami,to czytasz jakie¶ chore ksi±¿ki,i ogl±dasz debilne filmy, które ca³kowicie wypra³y ci mózg.
Takim pisaniem obra¿asz wiele osób,nie ¿yczê sobie tego!
We¼ id¼ siê rozbierz i pobiegaj sobie trochê po mie¶cie.

Uzaleznienia a silna wola
Dlaczego mê¿czy¼ni wpadaj± w alkoholizm?
Odpowiedz jest prosta-przez kobiety.

Kara ¦mierci. Tak czy Nie? / upadek moralny
Tylko,¿e ja nie ¿yczê nikomu ¶mierci,albo ¿eby jakie¶ nieszczê¶cie spotka³o drug± osobê,nawet je¶li jestem na kogo¶ wkurzony,wiêc lepiej ju¿ zamilcz bo pokaza³e¶ jaki naprawdê jeste¶.
[… nieco dalej w temacie]
Zawsze by³em za kar± ¶mierci,
[…]
Taki bandyta nie zas³uguje na ¿ycie,musi zostaæ wyeliminowany ze spo³eczeñstwa,jest on nam zupe³nie niepotrzebny.
[…]
Oczywi¶cie,¿e zabicie okrutnego mordercy pozostawi ¶lad w spo³eczeñstwie.
Pozytywny ¶lad.

E-Galerianki
dok³adnie.Gorzej jak zwierzêta.
wywie¼æ takie [tzw. galerianki – przyp.  arteq] na Syberiê na dwa lata,mo¿e siê czego¶ naucz±.

Prêgierz -> komentarze i pytania
Dla mnie 14 letnia dziewczyna która uwodzi starszego mê¿czyznê i wskakuje mu do ³ó¿ka jest dziwk±,nie szanuje jej i mam do tego prawo.
[..]
Jak trochê posiedzi,na pewno zm±drzeje,a ju¿ na stówê bêdzie wiedzia³a,ze trzeba ponosiæ konsekwencje za takie zachowania. Przyda jej siê taka szko³a.

Upadek Moralny
Wystarczy,ze postawisz dziewczynie soczek,albo jakie¶ piwo,zagadasz z ni±,troszeczkê z ni± potañczysz i ju¿ jest twoja. Oczywi¶cie mile widziane jest jak masz trochê wiêcej kasy,fajne ciuchy,jak±¶ bransoletê,a jak masz dobry samochód to mo¿esz i¶æ w ciemno-sukces murowany.
Ale i bez samochodu te¿ siê da, ja osobi¶cie nie lubiê takich dziewczyn,nie interesuj± mnie ³atwe zdobycze ( a taka jest niestety wiêkszo¶æ dziewczyn) wolê bardziej spokojne,które nie pójd± z byle kim i byle gdzie-

Nasza Szczero¶æ
le nie zapominaj,ze to kobieta rodzi,to kobieta przez 9 miesiêcy nosi dziecko w brzuchu,to ona jest matk±,i to ona jest najbardziej winna,
Jak kobieta mo¿e byæ tak nieodpowiedzialna? jak mo¿e skazywaæ na biedê czwarte,pi±te,jedenaste dziecko?
to jest chore przecie¿....
[…]
Je¿eli kobieta która ma 11 dzieci,i ma pretensje do ca³ego ¶wiata,¿e nie ma pieni±¿ków,to ja siê pytam gdzie ona by³a gdy pan Bóg rozum rozdawa³?
ju¿ kiedy¶ na na temat rozmawia³em tutaj na forum,
taka kobieta jest dla mnie nieodpowiedzialnym cz³owiekiem,o niepohamowanym instynkcie zwierzêcym,jej miejsce od dawna jest w psychiatryku,¿al mi oczywi¶cie dzieci,bo w niczym nie zawini³y......
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #1064 : Styczeñ 29, 2011, 14:30:59 »

A Wy znów i dalej prowadzicie wojnê miêdzy sob±, rzucacie miêsem kto dalej?
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1065 : Styczeñ 29, 2011, 15:40:20 »

Sa ludzie ktorzy nie rozumia ze wiele sie dzieje bez nas, ze  nie mamy zadnego wplywu i miec nie bedziemmy. Nie moga tego zrozumiec, ze zmiany moga nastapic dyrekt kolo nas, ze my osobiscie mamy wszystko w reku. Jezeli ludzie by to zrozumieli, to bylaby tak ogromna sila, ze nasi przeciwnicy nie mieli by zadnych szans. Tylko ze na taki sposob myslenia ludzkosc musi jeszcze dlugo czekac i zadne tlumaczenia nie pomoga.
Czytajac wypowiedzi niektorych forumowiczow, kazdy gdzies ma racje, ale globalnie to zanika zupelnie. Nalezy dbac najpierw o siebie, dbac o wlasna jazn, poglebiac, pielegnowac. Jesli jest sie wystarczajaco silnym , mozna pomagac innym, oczywiscie bezinteresownie. Wyzywanie sie, ublizanie , ponizanie- jest to bardzo zla droga dla kazdego z nich. Jednak o tym ludzie nie chca myslec, uwazaja sie za bardzo silnych i madrych. Jednak ta sila nie ma nic wspolnego z sila pozytywna i tworcza.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1066 : Styczeñ 29, 2011, 15:42:15 »

Rzetelno¶æ wymaga³a ode mnie abym przedstawi³ to Kamilowi771. Ale jak widzê to kolega nie omieszka³ skierowaæ tu swoich kroków... W kwestii "rzucania miêsem" - czy¿ nie to by³o przyczyn± bana u obu z Was?
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1067 : Styczeñ 29, 2011, 15:55:37 »

Masz racje, dlatego postanowilam nieco sie wypowiedziec.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #1068 : Styczeñ 29, 2011, 17:08:04 »

W sumie nie obchodzi mnie to jak Wy mnie postrzegacie, nie jest mi to do niczego potrzebne. Istniejecie tutaj - teraz wirtualnie w swoich maskach i wirtualnie staracie sobie co¶ udowodniæ. Ja tego nie potrzebujê. A ban no có¿ - powiewa mi to, nie zale¿y mi na kontakcie z T± spo³eczno¶ci±. Czujê ¿e s± bardziej przyjazne fora ni¿ to, gdzie de facto prawdziwie mo¿na siê czego¶ nauczyæ - natomiast tutaj jest to rzadko¶ci±.

Zauwa¿y³em pewn± zale¿no¶æ miêdzy nowymi a starymi userami ale zostawiê to dla siebie. Wierzcie w co chcecie, palcie siebie i rzucajcie stêch³ym miêsem i tak wam to nie pomo¿e.

Nie czujê siê te¿ zobowi±zany aby przed kimkolwiek na tym forum odpowiadaæ - poniewa¿ to ¿ycie realne odpowiada za nas, a nie puste slogany o mi³o¶ci i pokoju - a miêdzy tym wzajemne wrzucanie sobie jaki to kto¶ nie jest.

Pojmijcie wreszcie ¿e robicie b³±d - walczycie z innymi jak z wiatrakami. Wam nie chodzi o prawdê ale o to czy to Wy macie racje. ¯eby zaspokoiæ swoje rz±dzê.

Pozdro
Od S. and T.  Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 29, 2011, 17:08:40 wys³ane przez Sventer » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1069 : Styczeñ 29, 2011, 18:33:19 »

Czy¿ to ma byæ kolejne "ostateczne" po¿egnanie?    Du¿y u¶miech
Nie mi decydowaæ kto ma byæ, a kto nie na tym forum - zauwa¿am jednak ¿e co¶ przemo¿nie Ciê tutaj trzyma, kolejne ods³ony, kolejne maski (wspomina³e¶ co¶ o maskach, tak?) i kolejny raz deklarujesz, ¿e nic Ciê tu nie trzyma, nic nie da siê nauczyæ i forumowicze niedobrzy...
Masochista czy co?

Tyle ode mnie.
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 29, 2011, 18:35:02 wys³ane przez arteq » Zapisane
purattu
Go¶æ
« Odpowiedz #1070 : Styczeñ 29, 2011, 18:38:21 »

<a href="http://www.youtube.com/v/iAGTPntSz9c?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/iAGTPntSz9c?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/iAGTPntSz9c?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/iAGTPntSz9c?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;</a>
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #1071 : Styczeñ 29, 2011, 19:57:07 »

Czy¿ to ma byæ kolejne "ostateczne" po¿egnanie?    Du¿y u¶miech
Nie mi decydowaæ kto ma byæ, a kto nie na tym forum - zauwa¿am jednak ¿e co¶ przemo¿nie Ciê tutaj trzyma, kolejne ods³ony, kolejne maski (wspomina³e¶ co¶ o maskach, tak?) i kolejny raz deklarujesz, ¿e nic Ciê tu nie trzyma, nic nie da siê nauczyæ i forumowicze niedobrzy...
Masochista czy co?

Tyle ode mnie.
Cz³owieku Ty masz manie prze¶ladowcz±... Wymy¶li³e¶ sobie co¶ i Ciê to prze¶laduje.

==========================

Arteq czy Ty jako osoba wierz±ca w Boga, Jezusa itd. przestrzegasz przykazañ ko¶cielnych?

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2011, 20:36:47 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #1072 : Styczeñ 31, 2011, 17:38:42 »

Wam nie chodzi o prawdê ale o to czy to Wy macie racje. ¯eby zaspokoiæ swoje rz±dzê.

Pozdro
Od S. and T.  Jêzyk

niestety to prawda smutna ale prawda...................

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1073 : Luty 01, 2011, 13:05:30 »

Kiaro, Kiaro, jestm kompletnie zaskoczony zarzutami o rozmydlaniu tematów. Pora¿ony, ¿e pad³o to w³a¶nie z Twoich ust - osoby która w³a¶nie bardzo czêsto ucieka od merytorycznych pytañ i merytorycznych dyskusji w³a¶nie w wodolejstwo czy "tyranizm pogl±dowy". Przekona³em siê, ¿e dla Ciebie merytoryczna dyskusja mo¿e byæ jedynie w przypadku zgadzania siê z Twoimi teoriami. Oponent pytajacy czy wyra¿aj±cy swoje zdanie to wed³ug Ciebie rozmywacz tematu czy wrêcz pyskuje... Smutne.
Czy merytoryczne pytania obra¿aj± Twoj± inteligencjê? W jaki sposób? A mo¿e jednak brak zachwytu, poklasku dla Twojej "wiedzy" jest tym czynnikiem obra¿ajacym?
Widzisz, w przeciwieñstwie do Twoich deklaracji (ale juz nie czynów) zawsze uwa¿a³em, ¿e wa¿na jest zarówno tre¶æ jak te¿ i postawa osoby która j± g³osi, mo¿e dlatego moje uwagi odbierasz jako pyskówki. Nigdy nie zaprzeca³em, ¿e poddajê ocenie zarówno tre¶ci jak i postawê g³osz±cego. Ty w swoich deklaracjach zaprzecza³a¶ temu (twierdzi³a¶, ¿e oceniasz czyny, a nie osoby), ale nie przeszkadza³o Ci np. okre¶lic mianem szczurów pewn± grupê osób...

To, ¿e wyra¿asz poparcie dla Phi jest dla mnie bardzo oczywiste. Wielokrotnie da³a¶ dowody, ¿e nie tylko przymkniesz oczy, ale wrêcz we¼miesz w obronê osobê która l¿y, wyklina, wyzywa innych, byle ta osoba zgadza³a siê z Twoimi pogl±dami i/lub atakowa³a katolików/KK - sytuacja z niejakim Kap³anem718..., teraz PHI...

Kiaro, znowu insynuujesz, ¿e mam jak±¶ misjê na forum, misjê aby nie dopu¶ciæ do szerzenia "prawdy". Przypomnê tylko, ¿e kiedy¶ wyartyku³owa³a¶ to jasno... i musia³a¶ siê z tego wycofaæ z braku jakichkolwiek dowodów. Dlaczego ostatnio znowu w to brniesz? Proszê aby¶ równiez nie insynuowa³a ¿e zamykam komukolwiek usta - nie broniê wypowiedzi, broniê tylko absolutnego minimum kultury wypowiedzi i szacunku dla innych. Co do zakazu wypowiedzi w jakims w±tku dla innych forumowiczów - to w³a¶nie Ty tego ¿±da³a¶. ¦mia³o krytykujcie, ale nie l¿yjcie, nie wyklinajcie, nie pomawiajcie.
Kiaro, wedle mojego os±du i obserwacji zarówno na tym forum jak i w ¿yciu - gdyby¶ rzeczywi¶cie mia³a prawdziwe informacje, prawdziw± wiedzê po prostu prawdê do przekazania to nie ucieka³aby¶ od pytañ, nie ucieka³abys od dyskusji, weryfikacja zapowiedzi by³aby pozytywna, a nie jak to miewa³o miejsce - negatywna czy w koñcu dos³ownie szasta³aby¶ dowodami.

Kiaro zastanów siê co tak naprawdê Ci przeszkadza i Ciê z³o¶ci. Wydaje mi siê, ¿e nie wyssane z palca obra¿anie. Podejrzewam, ¿e niewygodne pytania, dopominanie siê o wyja¶nienia, wskazywanie rozbiezno¶ci czy te¿ negatywnej weryfikacji, rzeczowe podwa¿anie Twojej "wiedzy" i przekazów. Dlaczego rówine¿ tak niebezpieczny jest dla Ciebie KK, ¿e zwalczasz go z tak± zaciek³o¶ci±?

Je¿eli uwa¿acie, ¿e w jakiej¶ wypowiedzi Was obra¿am - wska¿cie gdzie i dlaczego, zg³o¶cie do modów/administracji, argumentujcie.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1074 : Luty 01, 2011, 13:19:23 »

Wybacz ale jakie kolwiek polemiki z Tob± to stracony czas i energia.

Naprawdê istniej± ciekawsze zajêcia jak wys³uchiwanie slow zaciêtej "katarynki".

Kiara U¶miech U¶miech
Strony: 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: