Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:14:21

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 845139 razy)
0 u¿ytkowników i 20 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1075 : Luty 01, 2011, 13:48:27 »

Je¿eli chodzi o szansê na przekonanie mnie do Twojej "wiedzy" to najprawdopodobniej by³y stracony czas.
Je¿eli bycie katarynk± oznacza wierno¶æ swoim, pozytywnie sprawdzonym wielokrotnie zasadom - to jestem katarynk±.

Twoja sprawa czy chcesz czy tez nie chcesz siê wypowiadaæ w zakresie poruszonych przeze mnie spraw. Natomiast wypowiedzia³em siê grzecznie i konkretnie, z przyk³adami w odniesieniu do Twoich uwag, w Twojej wypowiedzi/komentarzu, niestety znowu tego zabrak³o, jak zwykle...

Ka¿dy niech idzie w³asn± drog±, nie przymuszam Ciê aby¶ udaw³a siê moj±, co najwyzej mogê zachêcaæ. Wskazywaæ jakie owoce przynosi, rzeczowo wyjasniaæ. Wielka pro¶ba - je¿eli bêdziesz odnosi³a siê do moich s³ów, opinii - rób to rzeczowo.
Silver
Go¶æ
« Odpowiedz #1076 : Luty 01, 2011, 20:48:36 »

Wybacz ale jakie kolwiek polemiki z Tob± to stracony czas i energia.

Naprawdê istniej± ciekawsze zajêcia jak wys³uchiwanie slow zaciêtej "katarynki".

My¶lê, ¿e ca³y problem bierze siê z faktu, ¿e ka¿dy odbiera inny zakres czêstotliwo¶ci z energii pola powszechnego.
KIARA jest specyficznym ''Duchem'' uwik³anym w dzieje ró¿nych bytów walcz±cych od pradziejów o energiê.
Nie ka¿dy jest przygotowany i otwarty na tego typu tematy st±d tworzy to nieakceptacjê, tego czego nie mo¿emy sobie uzmys³owiæ za pomoc± empiryzmu.
My¶lê, ¿e KIARA ma sporo racji w tym co pisze, tylko, ¿e sposób w jaki to podaje czytelnikowi jest szalenie nieprecyzyjny, na du¿ym poziomie ogólno¶ci, tymczasem liczy siê jako¶æ, a nie ilo¶æ informacji.
Jako¶æ oznacza nie tylko zawart± tre¶æ, ale tak¿e sposób jej wyra¿enia,
jak i przyjêcie postawy suwerenno¶ci wobec tych, którzy z ró¿nych powodów czego¶ nie rozumiej±.
St±d te¿ nie dziwie siê, ¿e ARTEQ reaguje na takie formy przekazu.
Wypada³oby wiêc dopracowaæ sposób komunikacji z czytelnikami, którzy reprezentuj± ró¿ne uwarunkowania pokoleniowe, ¶wiadomo¶ciowe, wynikaj±cej równie¿ z w³asnych zainteresowañ, do¶wiadczeñ, wykonywanego zawodu itd...itp.
Koñcowo wygl±da to chyba tak, ¿e nikt tutaj siê nie myli, s± tylko ró¿ne punkty widzenia rzeczy.

« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2011, 21:00:27 wys³ane przez Silver » Zapisane
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1077 : Luty 01, 2011, 22:12:07 »

Witaj Silver.
Bardzo dobrze to wyraziles, wlasnie tak wyglada cala sytuacja.
Jest jeszcze jeden problem ktory ciagle powtarza sie na naszym forum. Co jakis czas pokazuja sie ludzie na naszym forum znane od podszewki, jednak ciagle im sie udaje wprowadzic niepokoj , zamieszanie i spore nieporozumienia miedzy nami wszystkimi. Mysle ze przyszedl czas aby zastanowic sie, co nalezy zrobic aby takie osoby nie mialy szans na sianie nieporozumien.
Pozdrawiam serdecznie Rafaela
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1078 : Luty 01, 2011, 22:46:45 »

Sposób jest bardzo prosty: przyjmowaæ ich z ca³ymi wcze¶niejszymi "osi±gniêciami", tj. ostrze¿eniami, minusami. Dodatkowa robota dla Darka - ale delikwent mia³by konieczno¶æ napisania dlaczego i z czym powraca.
Sventer
Go¶æ
« Odpowiedz #1079 : Luty 02, 2011, 02:21:21 »

Ocena psychologiczna Silvera jest dosyæ trafna. Jako¶ a nie ilo¶æ - niezale¿nie od tego co ona tam ma w g³owie robi to dalej? I Choæby nie wiem kim by³ by¶ Silver Kiara ma gdzie¶ Twoje s³owa - ignoruje innych nie rozwa¿a - tylko przyjmuje, odrzuca, b±d¼ ignoruje.

Wiêc nawet je¶li uzna Twe s³owa za trafne to i tak to na ni± nie wp³ynie z prostej przyczyny - jej Wiara w To co ona niby wie jest tak potê¿na ¿e nie przezwyciê¿y jej ¿aden argument z zewn±trz poniewa¿ j± to tylko umacnia, zamiast rozwa¿aæ co oznacza zastanawianie siê nad czym¶ analizowanie - ja tego u niej nie widzê.

Dostrzegam za to wielkie Ego. Udowodniono jej wiele rzeczy i dalej z tym ¿yje, zreszt± jak ju¿ zauwa¿y³em i tak wiêkszo¶æ forumowiczów j± ignoruje - a dlaczego? Bo przypomina sesje PCh - du¿o gadania, ma³o konkretów itd.

==============================

Arteq nie wchodzê z Tob± w dyskusjê z pewnego banalnego powodu - nie dyskutuje z kim¶, z kim nie da siê rozmawiaæ dlatego te¿ pozwól mi ¿e nie bêdê odpowiada³ na Twoje zaczepki itd. Wyjdzie i Tobie i mnie to na dobre.

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2011, 20:35:27 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1080 : Luty 02, 2011, 15:20:58 »

Nie muszê Ci pozwalaæ na odpowiadanie czy te¿ nieodpowiadanie - wolna wola ka¿dego z forumowiczów, nikt ³aski nie robi.
Powód "wstzremiê¼liwo¶ci" uwa¿am za odmienny niz poda³e¶ - ciê¿ko Ci rozmawiaæ merytorycznie, z dowodami czy tez argumentami - st±d maski i nicki.
ave
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1081 : Luty 02, 2011, 17:09:12 »

Kochani! Tylko troszkê mnie tu nie by³o, a tu dalej jak w ulu wszystko siê przewala, podobnym jak zawsze rytmem a i tre¶ciami te¿.

Lubiê sobie robiæ od czasu do czasu takie przerwy od internetu, TV. Najlepszy dla mnie to by³ ten czas, gdzie na¶cie lat nie by³o u mnie telewizora, internetu, a sta³ymi towarzyszami by³y mi ksi±¿ki i radio. Dlatego co jaki¶ czas wracam do tego stanu b³ogo¶ci. Poniewa¿ wyje¿d¿a³em tak¿e i by³em go¶ciem u przyjació³ i nie tylko, na piêknej polskiej wsi; mia³em mnóstwo czasu na przemy¶lenia i nowe doznania.

I oto koliberkowe tiurlitum ( takie meritum wnioskowe); otó¿, internet to kokon, w którym chowamy siê do ¶wiata, który zapewniæ ma nam bezpieczne funkcjonowanie w (niby)spo³eczeñstwie, gdzie wydajemy siê sobie byæ tacy m±drzy, wszak dyskutujemy, nawzajem zarzucamy siê argumentami, m±dro¶ciami itp., itp...i tak ³adujemy siê poczuciem iluzorycznego spe³nienia, a mo¿e nawet misji do wype³nienia. A ¿ycie??? A ¿ycie na zewn±trz wygl±da zupe³nie inaczej.

Gdy siê do¶wiadcza wprost w realu, dokonuje siê takie gwa³towne przyspieszenie, a zw³aszcza w obecnym roku, ¿e siedz±c tutaj, trudno sobie wyobraziæ, ¿e tam "na zewn±trz" wszystko o wiele szybciej siê realizuje, relacje s± o wiele bardziej soczyste i prawdziwe. ¦wiat dooko³a nieporównywalnie piêkniejszy.

Miêdzy moimi podró¿ami spacerowa³em du¿o i s³ucha³em ulubionego radia. W koñcu zabra³em siê ostatecznie za 3 tomy £azariewa tak¿e i inne lektury ( Dariuszu dziêki za a¿ tyle cennych ksi±¿kowych przesy³ek!). Mo¿na zgadzaæ siê mniej lub bardziej z autorem, ale obojêtnie ko³o tej lektury  przej¶æ na pewno siê nie da, i wreszcie nie zatrzymaæ nad sob±, ca³o¶ci± zjawisk i zdarzeñ wszelakich;  by potem zweryfikowaæ wiele w sobie. Robi³em remont w moim mieszkaniu w ostatnim czasie, ale paralelnie muszê jeszcze wiele w sobie poremontowaæ, choæ na zewn±trz wszystko w porz±dku sobie jest, ale jak to mówi±; "strze¿onego...."

Doszed³em przez ten czas ¶wiadomego oderwania siê od poch³aniaj±cych nasze cenne jestestwo mediów, ¿e w±tki, które utworzy³em na temat muzyki chocia¿by, nie maj± wcale uzasadnienia, bo gdy znowu s³ucham swojej ulubionej dwójki w radiu polskim, to tam jest dos³ownie wszystko i to z najwy¿szej pó³ki. Ka¿dy rodzaj muzyki w przeznakomitych wykonaniach. Od bardzo, bardzo korzennego folku, w³±cznie z muzyk± cygañsk±, poprzez klasykê, do jazzu w najlepszym wydaniu. Nie mówi±c ju¿ o znakomitych audycjach publicystycznych, historyczno-filozoficzno-religioznawczych, literackich, muzycznych, edukacyjnych, artystycznych, tudzie¿ o charakterze poszukiwañ ezoterycznych te¿,  fantastycznym  radiowym teatrze i wreszcie czytaniu najlepszych lektur. Obecnie robi furorê "Trzeci tom listów do ¿ony" Witkacego, oraz "Wspólny pokój", Uni³owskiego, tudzie¿ "Ludzie bezdomni", ¯eromskiego.

Pomy¶la³em zatem, po kiego licha odci±gam ludzi od najcenniejszego ¼ród³a, jakim jest radio, a szczególnie program II. Polecam osobiste spotkanie siê z tym jak¿e nadzwyczajnym no¶nikiem kulturowym. I mo¿na przede wszystkim czytaæ przy wspania³ej muzyce, przy o wiele lepszej jako¶ci przekazie, ani¿eli z YouTube. Poza tym, tak sobie wêdruj±c po ¶wiecie, to najpierw na mojej ulicy odkry³em znakomit± czytelniê naukow± i dos³ownie trzy biblioteki, i to niemal w zasiêgu rêki. Bo, co ulica, to biblioteka! Serce mi siê uradowa³o, nie s±dzi³em te¿, ¿e jest tam teraz tyle nowo¶ci. Karpowicza, Balladyny i romanse np., o którym wspomnia³em ju¿ kiedy¶, mo¿na sobie tam w³a¶nie wypo¿yczyæ, tudzie¿ Mesjasze ( najlepsze opracowanie na temat naszych wielkich wieszczy i towiañszczyzny, jakie siê dot±d ukaza³o.) Proponujê ze swej strony inn±, tê bardziej bezpo¶redni± opcjê do¶wiadczania rzeczywisto¶ci, a ¿e za dni parê znowu wybieram siê na po³udnie, to serdecznie pozdrawiam na czas mojej nieobecno¶ci!

koliberek33
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 09:52:29 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1082 : Luty 03, 2011, 12:35:21 »

Otó¿ bardzo dobrze rozumiesz , Twoja ciekawo¶æ nie ograniczona nie zostanie zaspokojona.
Mam nadziejê i¿ nie jeste¶ agentem jakiego¶ wywiadu poszukuj±cym info na forum?

Nie, nie jestm ¿adnym agentem. Kiaro przeciez gdy jaki¶ agent chcia³ bazowaæ na informacjach przekazywanych przez Ciebie to dawno starci³by pracê.

To nie tak, nie jestem ciekawski. Wyra¿am po prostu swoje zdziwienie obserwowan± postaw±: "wiem... ale nie powiem" by po jakim¶ czasie z kolei stwierdzic "a nie mówi³am", dla mnie taka postawa jest dziecinna lub - to chyba nawet gorzej - zarozumia³a i pyszna. Dlatego wed³ug mnie w takim przypadku nie mo¿e byc mowy o chêci przekazywania jakiejkolwiek wiedzy, bo nawet gdy kto¶ chcia³by siê nad tym pochylic i w zwi±zku z tym prosi o dodatkowe info - otrzymuje uporczywe myslenie i wymigiwanie siê. Dlatego nie dziw siê, ¿e taka postawa postrzegana jest jako PR - kreowanie siê na wspania³±, wszechwiedz±c±, rozwiniêt±. Szczególnie gdy osoba dostrzegaj±ca niespójno¶ci w Twoich "przekazach" s³yszy: "nie doros³e¶", "nie jestes gotowy" lub milczenie, a gdy dr±¿y temat "nie bêde rozmawiaæ". Za³ó¿my na chwilê, ¿e tyle osób nie jest jeszcze gotowych to po co w ogóle zaczynaæ? Co mogê osi±gn±c id± do przedszkola i próbuj±c nauczyæ ich uk³adów równañ? Czy wtedy mam ich wy¶miewaæ? Czy mam unikaæ odpowiedzi? A mo¿e tylko nabija³bym swoj± pychê?

A co z 'przepowiedniami" podanymi przez Ciebie, które mo¿na by³o zweryfikowaæ i okaza³y siê k³amstewm, niedorzeczno¶ci±?

Starm siê byc otwartym, dlatego na pocz±tku czytaj±c pewne informacje przekazywane przez Ciebie zacz±³em siê zastanawiaæ. Oczywi¶cie koniecznym by³o dopuszczenie mo¿liwo¶ci, ¿e ma³o wiem, a Ty znacznie wiêcej, ¿e Twoje informacje moga byæ prawdziwe. Z tego powodu zacz±³em siê bacznie przygl±daæ i stosowaæ star± sprawdzon± metodê - patrz na owoce - zacz±³em zadawaæ pytania i bardzo szybko siê przekona³em, ¿e uwielbiasz monologi, a nie rzeczowe dyskusje. Unikasz rozmowy na temat wskazywanych niejsno¶ci, z³o¶cisz siê, stroisz fochy. Nie tak zachowuje siê osoba z wiedz±, do tego chc±ca tê wiedzê przekazaæ, nie mówi±c o przypadku gdy deklaruje pomoc. Pojawia³ siê coraz wiêksze rysy... i coraz wiêksza niechêæ i wrogo¶æ z Twojej strony. Czasami w "przepowiedniach" pad³a data, konkret - spokojnie czeka³em na czas spe³nienia - nie sprawdzi³o siê, tak¿e w przypadku "baldura" Mory. Bazowa³em równie¿ na Twoich zapewnieniach odno¶nie mojej osoby np.: "socjologa zawsze poznam", czy przypisywanie to¿samo¶ci. To wszystko ¶wiadczy przeciw prawdziwo¶ci Twojej "wewnêtrznej wiedzy" na któr± siê powo³ujesz. Do tego zabiegi psychomanipulacyjne które wielokrotnie wskazywa³em.

Mo¿esz nie dopuszczaæ tego do swojej swiadomo¶ci, ale to s± czyny których dokona³a¶ i dokonujesz na tym forum. Na ka¿d± z zamieszczonych uwag przedstawia³em i w ka¿dej chwili jestem w stanie znowu wskazaæ dowody.

Nie jestem i nie czujê siê Twoim wrogiem. Kiedy¶ czu³em du¿± niechêæ, dawa³em siê ponosiæ emocjom, byæ bardzo osch³y i nieprzyjemny w wyra¿aniu opinii - za to mogê i przepraszam. Cieszê siê, ¿e juz tak nie jest, ¿e w miejsce niechêci wesz³a obojêtno¶æ i wspó³czucie - za ten poligon do pracy nad sob± rówinez mogê podziêkowaæ.
Lecz postrzeganie Twoich informacji nie uleg³o zmianie, zebra³em wiele dowodów, przes³anek aby wiedzieæ, ¿e w wielu przypadkach (tych kóre mog³em zweryfikowaæ) nie s± prawdziwe, nie s± prawd±, zawieraj± oczywi¶æie ma³e elementy prawdy, lecz na tyle aby uwiarygodniæ fa³szywe przes³anie jako prawdê.

Dziêkujê.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1083 : Luty 03, 2011, 13:22:06 »

Podziwiam tak± konsekwencjê, uporczywy upór w udowadnianiu wzajemnych racji. Tak sobie my¶lê, ¿e nie bez kozery wspomnia³em £azariewa. Tam jest mnóstwo o Bogu i tak my¶lê sobie Artqu, ¿e ta lektura szczególnie by Ci przypad³a do gustu, jako ¿e nie uderza w religie i uczucia religijne, a wrêcz przeciwnie... wiele rozja¶nia. W ka¿dym razie zachêcam bardzo!

Przynajmniej moje ostatnie ró¿ne czytania tak wiele da³y mi do my¶lenia, ¿e pójdê jeszcze dalej za tob±: otó¿, przepraszam wszystkich , których tutaj na przestrzeni tych kilku lat urazi³em, skrzywdzi³em. I choæ absolutnie nie by³o to moim zamiarem, a te moje, czasem i weso³e "pstryczki" mia³y sprowokowaæ bardziej do my¶lenia, a czasem wrêcz do zatrzymania siê w sobie; to uwa¿am, ¿e nie ka¿dy musia³ odebraæ moj± rzeczywist± intencjê i mia³ prawo poczuæ siê zraniony. A to ju¿ mój b³±d i moja pycha! Wiêcej uwa¿no¶ci i wiêcej jeszcze ¿yczliwo¶ci w obcowaniu z innymi mo¿e tylko pomóc we wzajemnych kontaktach. Czego wci±¿ sobie i innym z ca³ego serca ¿yczê.

U¶miech
greta
Go¶æ
« Odpowiedz #1084 : Luty 03, 2011, 14:25:43 »

Widze koliberku,ze ruszyl Cie Lazariew na calego.Ja dochodze do siebie i ukladam na nowo juz ponad 8 miesiecy i powiem Ci konca nie widac,choc czuje sie wewnetrznie duzo lepiej.

Ale zdecydowanie,daja te ksiazki do myslenia,a jak jeszcze sa przypadki podobne do naszych przezyc zyciowych,to prawda jak sie kryje w ich wyjasnieniu jest porazajaca .

Pozdrawiam serdecznie:)
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1085 : Luty 03, 2011, 15:39:03 »

Masz racjê, to jest pora¿aj±ce! Jaka szkoda, ¿e ko¶ció³ króluj±c tyle wieków nie mia³ w³a¶ciwego, bo skuteczniejszego w przekazie oddzia³ywania na swoich wiernych, czyli tych, którzy mu zaufali bezgranicznie. Niby wszystko wiadomo, a jednak czego¶ tu i¶cie zabrak³o! Oj, my ludzko¶æ, zapêdzili¶my siê bardzo!

Tak, Greto, gdy sobie cz³owiek u¶wiadomi ile ma do przewalenia jeszcze i to ¿eby za jedno choæ ¿ycie! Ju¿ w tym jednym tyle jest do "posprz±tania!" W ka¿dym razie mi³ych porz±dków dalszych nam ¿yczê! A ¿e warto, to oczywiste! U¶miech

Tak¿e ciep³o pozdrawiam!

koliberek33
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 15:49:24 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1086 : Luty 03, 2011, 22:49:43 »

Jak widaæ "wyra¿aæ siebie "  mo¿na ca³kiem inaczej.Brawo Koliberku i Greto piêkne my¶li  Chichot
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 22:50:04 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1087 : Luty 15, 2011, 21:44:38 »

Cytat: Dariusz
  Du¿y u¶miech 

Darku, ju¿ parokrotnie zauwa¿y³am, ¿e 'szczerzysz zêby' bez ¿adnego s³owa.
A potem samodzielnie l±dujesz w ¶mietniku. Dlaczego to robisz?    Chichot
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1088 : Luty 15, 2011, 21:49:18 »

Du¿y u¶miech

Pomagam sobie w ten sposób w przenoszeniu postów do odpowiednich w±tków.
Wyszukujê taki temat, zaznaczam go u¶miechniêt± gêb±  Mrugniêcie (zadowolony, ¿e go znalaz³em  Du¿y u¶miech), doklejam do niego odpowiedni post lub nowy w±tek - je¶li podobny ju¿ istnieje, a nastêpnie usuwam ".zaznacznik"

Ot i wszystko.  Du¿y u¶miech Mrugniêcie

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1089 : Luty 15, 2011, 21:56:12 »

Dziêkujê za wyja¶nienie, bo ju¿ zaczyna³am siê o Ciebie martwiæ.  Du¿y u¶miech
Ale jest ok.  Du¿y u¶miech pozdrawiam  U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1090 : Luty 15, 2011, 21:58:06 »

Dziêki za troskê, ale spokojnie, wszystko jest jak nale¿y.  Du¿y u¶miech

janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1091 : Luty 15, 2011, 22:06:57 »

Du¿y u¶miech

Pomagam sobie w ten sposób w przenoszeniu postów do odpowiednich w±tków.
Wyszukujê taki temat, zaznaczam go u¶miechniêt± gêb±  Mrugniêcie (zadowolony, ¿e go znalaz³em  Du¿y u¶miech), doklejam do niego odpowiedni post lub nowy w±tek - je¶li podobny ju¿ istnieje, a nastêpnie usuwam ".zaznacznik"

Ot i wszystko.  Du¿y u¶miech Mrugniêcie

Ja w takich wypadkach piszê 'test'. Ale wyszczerzanie z±bków widocznie bardziej zwraca  uwagê forumowiczów  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2011, 22:07:11 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1092 : Luty 15, 2011, 22:09:39 »

Mo¿na i tak, ale jestem troszkê leniwy. Ty musisz klikn±æ a¿ 4 litery a ja tylko raz myszk± i po kabulu.

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1093 : Luty 15, 2011, 22:13:15 »

Kobieta zawsze siê w ¿yciu nakombinuje, a mê¿czyzna ciachnie raz, a porz±dnie i po kabulu Du¿y u¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1094 : Luty 15, 2011, 22:16:47 »

Tote¿ dlatego zawsze dziêkujê Bogu, ¿e mnie nie zrobi³ kobiet±. Mrugniêcie Du¿y u¶miech
A mo¿e powinienem podziêkowaæ raczej ojcu. Co¶

Du¿y u¶miech

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1095 : Luty 15, 2011, 22:20:36 »

Ojciec te¿ niewielki mia³ na to wp³yw. Zas³uga nale¿y do malusiego wij±tka, które dostarczy³o chromosom Y.
Ale z nim ju¿ raczej nie pogadasz.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1096 : Luty 15, 2011, 22:26:15 »

Ojciec nie ma wp³ywu z "wij±tkiem" nie pogadam, no to zostaje tylko Ten z góry. Je¶li ju¿ komu¶ mam dziêkowaæ.

No dobra, uciekam ju¿ na "bia³± salê". Du¿y u¶miech

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1097 : Luty 15, 2011, 22:28:30 »

Dobranoc U¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #1098 : Marzec 10, 2011, 08:31:57 »

Witaj Silver.
Bardzo dobrze to wyraziles, wlasnie tak wyglada cala sytuacja.
Jest jeszcze jeden problem ktory ciagle powtarza sie na naszym forum. Co jakis czas pokazuja sie ludzie na naszym forum znane od podszewki, jednak ciagle im sie udaje wprowadzic niepokoj , zamieszanie i spore nieporozumienia miedzy nami wszystkimi. Mysle ze przyszedl czas aby zastanowic sie, co nalezy zrobic aby takie osoby nie mialy szans na sianie nieporozumien.
Pozdrawiam serdecznie Rafaela

"my¶lê wiêc jestem" - pomy¶la³a rafaela... i znik³a. o sobie piszesz?
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1099 : Marzec 10, 2011, 11:28:13 »

Jaki cel i sens ma Twój post? Wed³ug mnie wy³±cznie prostackie obra¿anie. Je¿eli jednak Twoim zdaniem niesie co¶ wiêcej to chêtnie pos³ucham.
Strony: 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: