Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 23:35:16

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883240 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« Odpowiedz #1075 : Luty 01, 2011, 13:48:27 »

JeÂżeli chodzi o szansĂŞ na przekonanie mnie do Twojej "wiedzy" to najprawdopodobniej byÂły stracony czas.
Je¿eli bycie katarynk¹ oznacza wiernoœÌ swoim, pozytywnie sprawdzonym wielokrotnie zasadom - to jestem katarynk¹.

Twoja sprawa czy chcesz czy tez nie chcesz siĂŞ wypowiadaĂŚ w zakresie poruszonych przeze mnie spraw. Natomiast wypowiedziaÂłem siĂŞ grzecznie i konkretnie, z przykÂładami w odniesieniu do Twoich uwag, w Twojej wypowiedzi/komentarzu, niestety znowu tego zabrakÂło, jak zwykle...

Ka¿dy niech idzie w³asn¹ drog¹, nie przymuszam Ciê abyœ udaw³a siê moj¹, co najwyzej mogê zachêcaÌ. WskazywaÌ jakie owoce przynosi, rzeczowo wyjasniaÌ. Wielka proœba - je¿eli bêdziesz odnosi³a siê do moich s³ów, opinii - rób to rzeczowo.
Silver
Gość
« Odpowiedz #1076 : Luty 01, 2011, 20:48:36 »

Wybacz ale jakie kolwiek polemiki z TobÂą to stracony czas i energia.

NaprawdĂŞ istniejÂą ciekawsze zajĂŞcia jak wysÂłuchiwanie slow zaciĂŞtej "katarynki".

MyÂślĂŞ, Âże caÂły problem bierze siĂŞ z faktu, Âże kaÂżdy odbiera inny zakres czĂŞstotliwoÂści z energii pola powszechnego.
KIARA jest specyficznym ''Duchem'' uwik³anym w dzieje ró¿nych bytów walcz¹cych od pradziejów o energiê.
Nie kaÂżdy jest przygotowany i otwarty na tego typu tematy stÂąd tworzy to nieakceptacjĂŞ, tego czego nie moÂżemy sobie uzmysÂłowiĂŚ za pomocÂą empiryzmu.
Myœlê, ¿e KIARA ma sporo racji w tym co pisze, tylko, ¿e sposób w jaki to podaje czytelnikowi jest szalenie nieprecyzyjny, na du¿ym poziomie ogólnoœci, tymczasem liczy siê jakoœÌ, a nie iloœÌ informacji.
JakoœÌ oznacza nie tylko zawart¹ treœÌ, ale tak¿e sposób jej wyra¿enia,
jak i przyjêcie postawy suwerennoœci wobec tych, którzy z ró¿nych powodów czegoœ nie rozumiej¹.
StÂąd teÂż nie dziwie siĂŞ, Âże ARTEQ reaguje na takie formy przekazu.
Wypada³oby wiêc dopracowaÌ sposób komunikacji z czytelnikami, którzy reprezentuj¹ ró¿ne uwarunkowania pokoleniowe, œwiadomoœciowe, wynikaj¹cej równie¿ z w³asnych zainteresowaù, doœwiadczeù, wykonywanego zawodu itd...itp.
Koùcowo wygl¹da to chyba tak, ¿e nikt tutaj siê nie myli, s¹ tylko ró¿ne punkty widzenia rzeczy.

« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2011, 21:00:27 wysłane przez Silver » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #1077 : Luty 01, 2011, 22:12:07 »

Witaj Silver.
Bardzo dobrze to wyraziles, wlasnie tak wyglada cala sytuacja.
Jest jeszcze jeden problem ktory ciagle powtarza sie na naszym forum. Co jakis czas pokazuja sie ludzie na naszym forum znane od podszewki, jednak ciagle im sie udaje wprowadzic niepokoj , zamieszanie i spore nieporozumienia miedzy nami wszystkimi. Mysle ze przyszedl czas aby zastanowic sie, co nalezy zrobic aby takie osoby nie mialy szans na sianie nieporozumien.
Pozdrawiam serdecznie Rafaela
arteq
Gość
« Odpowiedz #1078 : Luty 01, 2011, 22:46:45 »

Sposób jest bardzo prosty: przyjmowaÌ ich z ca³ymi wczeœniejszymi "osi¹gniêciami", tj. ostrze¿eniami, minusami. Dodatkowa robota dla Darka - ale delikwent mia³by koniecznoœÌ napisania dlaczego i z czym powraca.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #1079 : Luty 02, 2011, 02:21:21 »

Ocena psychologiczna Silvera jest dosyÌ trafna. Jakoœ a nie iloœÌ - niezale¿nie od tego co ona tam ma w g³owie robi to dalej? I ChoÌby nie wiem kim by³ byœ Silver Kiara ma gdzieœ Twoje s³owa - ignoruje innych nie rozwa¿a - tylko przyjmuje, odrzuca, b¹dŸ ignoruje.

WiĂŞc nawet jeÂśli uzna Twe sÂłowa za trafne to i tak to na niÂą nie wpÂłynie z prostej przyczyny - jej Wiara w To co ona niby wie jest tak potĂŞÂżna Âże nie przezwyciĂŞÂży jej Âżaden argument z zewnÂątrz poniewaÂż jÂą to tylko umacnia, zamiast rozwaÂżaĂŚ co oznacza zastanawianie siĂŞ nad czymÂś analizowanie - ja tego u niej nie widzĂŞ.

Dostrzegam za to wielkie Ego. Udowodniono jej wiele rzeczy i dalej z tym ¿yje, zreszt¹ jak ju¿ zauwa¿y³em i tak wiêkszoœÌ forumowiczów j¹ ignoruje - a dlaczego? Bo przypomina sesje PCh - du¿o gadania, ma³o konkretów itd.

==============================

Arteq nie wchodzĂŞ z TobÂą w dyskusjĂŞ z pewnego banalnego powodu - nie dyskutuje z kimÂś, z kim nie da siĂŞ rozmawiaĂŚ dlatego teÂż pozwĂłl mi Âże nie bĂŞdĂŞ odpowiadaÂł na Twoje zaczepki itd. Wyjdzie i Tobie i mnie to na dobre.

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2011, 20:35:27 wysłane przez Dariusz » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #1080 : Luty 02, 2011, 15:20:58 »

Nie muszĂŞ Ci pozwalaĂŚ na odpowiadanie czy teÂż nieodpowiadanie - wolna wola kaÂżdego z forumowiczĂłw, nikt Âłaski nie robi.
PowĂłd "wstzremiĂŞÂźliwoÂści" uwaÂżam za odmienny niz podaÂłeÂś - ciĂŞÂżko Ci rozmawiaĂŚ merytorycznie, z dowodami czy tez argumentami - stÂąd maski i nicki.
ave
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1081 : Luty 02, 2011, 17:09:12 »

Kochani! Tylko troszkĂŞ mnie tu nie byÂło, a tu dalej jak w ulu wszystko siĂŞ przewala, podobnym jak zawsze rytmem a i treÂściami teÂż.

Lubiê sobie robiÌ od czasu do czasu takie przerwy od internetu, TV. Najlepszy dla mnie to by³ ten czas, gdzie naœcie lat nie by³o u mnie telewizora, internetu, a sta³ymi towarzyszami by³y mi ksi¹¿ki i radio. Dlatego co jakiœ czas wracam do tego stanu b³ogoœci. Poniewa¿ wyje¿d¿a³em tak¿e i by³em goœciem u przyjació³ i nie tylko, na piêknej polskiej wsi; mia³em mnóstwo czasu na przemyœlenia i nowe doznania.

I oto koliberkowe tiurlitum ( takie meritum wnioskowe); otó¿, internet to kokon, w którym chowamy siê do œwiata, który zapewniÌ ma nam bezpieczne funkcjonowanie w (niby)spo³eczeùstwie, gdzie wydajemy siê sobie byÌ tacy m¹drzy, wszak dyskutujemy, nawzajem zarzucamy siê argumentami, m¹droœciami itp., itp...i tak ³adujemy siê poczuciem iluzorycznego spe³nienia, a mo¿e nawet misji do wype³nienia. A ¿ycie??? A ¿ycie na zewn¹trz wygl¹da zupe³nie inaczej.

Gdy siĂŞ doÂświadcza wprost w realu, dokonuje siĂŞ takie gwaÂłtowne przyspieszenie, a zwÂłaszcza w obecnym roku, Âże siedzÂąc tutaj, trudno sobie wyobraziĂŚ, Âże tam "na zewnÂątrz" wszystko o wiele szybciej siĂŞ realizuje, relacje sÂą o wiele bardziej soczyste i prawdziwe. ÂŚwiat dookoÂła nieporĂłwnywalnie piĂŞkniejszy.

MiĂŞdzy moimi podró¿ami spacerowaÂłem duÂżo i sÂłuchaÂłem ulubionego radia. W koĂącu zabraÂłem siĂŞ ostatecznie za 3 tomy ÂŁazariewa takÂże i inne lektury ( Dariuszu dziĂŞki za aÂż tyle cennych ksi¹¿kowych przesyÂłek!). MoÂżna zgadzaĂŚ siĂŞ mniej lub bardziej z autorem, ale obojĂŞtnie koÂło tej lektury  przejœÌ na pewno siĂŞ nie da, i wreszcie nie zatrzymaĂŚ nad sobÂą, caÂłoÂściÂą zjawisk i zdarzeĂą wszelakich;  by potem zweryfikowaĂŚ wiele w sobie. RobiÂłem remont w moim mieszkaniu w ostatnim czasie, ale paralelnie muszĂŞ jeszcze wiele w sobie poremontowaĂŚ, choĂŚ na zewnÂątrz wszystko w porzÂądku sobie jest, ale jak to mĂłwiÂą; "strzeÂżonego...."

DoszedÂłem przez ten czas Âświadomego oderwania siĂŞ od pochÂłaniajÂących nasze cenne jestestwo mediĂłw, Âże wÂątki, ktĂłre utworzyÂłem na temat muzyki chociaÂżby, nie majÂą wcale uzasadnienia, bo gdy znowu sÂłucham swojej ulubionej dwĂłjki w radiu polskim, to tam jest dosÂłownie wszystko i to z najwyÂższej pó³ki. KaÂżdy rodzaj muzyki w przeznakomitych wykonaniach. Od bardzo, bardzo korzennego folku, w³¹cznie z muzykÂą cygaĂąskÂą, poprzez klasykĂŞ, do jazzu w najlepszym wydaniu. Nie mĂłwiÂąc juÂż o znakomitych audycjach publicystycznych, historyczno-filozoficzno-religioznawczych, literackich, muzycznych, edukacyjnych, artystycznych, tudzieÂż o charakterze poszukiwaĂą ezoterycznych teÂż,  fantastycznym  radiowym teatrze i wreszcie czytaniu najlepszych lektur. Obecnie robi furorĂŞ "Trzeci tom listĂłw do Âżony" Witkacego, oraz "WspĂłlny pokĂłj", UniÂłowskiego, tudzieÂż "Ludzie bezdomni", ÂŻeromskiego.

PomyÂślaÂłem zatem, po kiego licha odciÂągam ludzi od najcenniejszego ÂźrĂłdÂła, jakim jest radio, a szczegĂłlnie program II. Polecam osobiste spotkanie siĂŞ z tym jakÂże nadzwyczajnym noÂśnikiem kulturowym. I moÂżna przede wszystkim czytaĂŚ przy wspaniaÂłej muzyce, przy o wiele lepszej jakoÂści przekazie, aniÂżeli z YouTube. Poza tym, tak sobie wĂŞdrujÂąc po Âświecie, to najpierw na mojej ulicy odkryÂłem znakomitÂą czytelniĂŞ naukowÂą i dosÂłownie trzy biblioteki, i to niemal w zasiĂŞgu rĂŞki. Bo, co ulica, to biblioteka! Serce mi siĂŞ uradowaÂło, nie sÂądziÂłem teÂż, Âże jest tam teraz tyle nowoÂści. Karpowicza, Balladyny i romanse np., o ktĂłrym wspomniaÂłem juÂż kiedyÂś, moÂżna sobie tam wÂłaÂśnie wypoÂżyczyĂŚ, tudzieÂż Mesjasze ( najlepsze opracowanie na temat naszych wielkich wieszczy i towiaĂąszczyzny, jakie siĂŞ dotÂąd ukazaÂło.) ProponujĂŞ ze swej strony innÂą, tĂŞ bardziej bezpoÂśredniÂą opcjĂŞ doÂświadczania rzeczywistoÂści, a Âże za dni parĂŞ znowu wybieram siĂŞ na poÂłudnie, to serdecznie pozdrawiam na czas mojej nieobecnoÂści!

koliberek33
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 09:52:29 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #1082 : Luty 03, 2011, 12:35:21 »

Otó¿ bardzo dobrze rozumiesz , Twoja ciekawoœÌ nie ograniczona nie zostanie zaspokojona.
Mam nadziejĂŞ iÂż nie jesteÂś agentem jakiegoÂś wywiadu poszukujÂącym info na forum?

Nie, nie jestm Âżadnym agentem. Kiaro przeciez gdy jakiÂś agent chciaÂł bazowaĂŚ na informacjach przekazywanych przez Ciebie to dawno starciÂłby pracĂŞ.

To nie tak, nie jestem ciekawski. Wyra¿am po prostu swoje zdziwienie obserwowan¹ postaw¹: "wiem... ale nie powiem" by po jakimœ czasie z kolei stwierdzic "a nie mówi³am", dla mnie taka postawa jest dziecinna lub - to chyba nawet gorzej - zarozumia³a i pyszna. Dlatego wed³ug mnie w takim przypadku nie mo¿e byc mowy o chêci przekazywania jakiejkolwiek wiedzy, bo nawet gdy ktoœ chcia³by siê nad tym pochylic i w zwi¹zku z tym prosi o dodatkowe info - otrzymuje uporczywe myslenie i wymigiwanie siê. Dlatego nie dziw siê, ¿e taka postawa postrzegana jest jako PR - kreowanie siê na wspania³¹, wszechwiedz¹c¹, rozwiniêt¹. Szczególnie gdy osoba dostrzegaj¹ca niespójnoœci w Twoich "przekazach" s³yszy: "nie doros³eœ", "nie jestes gotowy" lub milczenie, a gdy dr¹¿y temat "nie bêde rozmawiaÌ". Za³ó¿my na chwilê, ¿e tyle osób nie jest jeszcze gotowych to po co w ogóle zaczynaÌ? Co mogê osi¹gn¹c id¹ do przedszkola i próbuj¹c nauczyÌ ich uk³adów równaù? Czy wtedy mam ich wyœmiewaÌ? Czy mam unikaÌ odpowiedzi? A mo¿e tylko nabija³bym swoj¹ pychê?

A co z 'przepowiedniami" podanymi przez Ciebie, ktĂłre moÂżna byÂło zweryfikowaĂŚ i okazaÂły siĂŞ kÂłamstewm, niedorzecznoÂściÂą?

Starm siê byc otwartym, dlatego na pocz¹tku czytaj¹c pewne informacje przekazywane przez Ciebie zacz¹³em siê zastanawiaÌ. Oczywiœcie koniecznym by³o dopuszczenie mo¿liwoœci, ¿e ma³o wiem, a Ty znacznie wiêcej, ¿e Twoje informacje moga byÌ prawdziwe. Z tego powodu zacz¹³em siê bacznie przygl¹daÌ i stosowaÌ star¹ sprawdzon¹ metodê - patrz na owoce - zacz¹³em zadawaÌ pytania i bardzo szybko siê przekona³em, ¿e uwielbiasz monologi, a nie rzeczowe dyskusje. Unikasz rozmowy na temat wskazywanych niejsnoœci, z³oœcisz siê, stroisz fochy. Nie tak zachowuje siê osoba z wiedz¹, do tego chc¹ca tê wiedzê przekazaÌ, nie mówi¹c o przypadku gdy deklaruje pomoc. Pojawia³ siê coraz wiêksze rysy... i coraz wiêksza niechêÌ i wrogoœÌ z Twojej strony. Czasami w "przepowiedniach" pad³a data, konkret - spokojnie czeka³em na czas spe³nienia - nie sprawdzi³o siê, tak¿e w przypadku "baldura" Mory. Bazowa³em równie¿ na Twoich zapewnieniach odnoœnie mojej osoby np.: "socjologa zawsze poznam", czy przypisywanie to¿samoœci. To wszystko œwiadczy przeciw prawdziwoœci Twojej "wewnêtrznej wiedzy" na któr¹ siê powo³ujesz. Do tego zabiegi psychomanipulacyjne które wielokrotnie wskazywa³em.

MoÂżesz nie dopuszczaĂŚ tego do swojej swiadomoÂści, ale to sÂą czyny ktĂłrych dokonaÂłaÂś i dokonujesz na tym forum. Na kaÂżdÂą z zamieszczonych uwag przedstawiaÂłem i w kaÂżdej chwili jestem w stanie znowu wskazaĂŚ dowody.

Nie jestem i nie czujê siê Twoim wrogiem. Kiedyœ czu³em du¿¹ niechêÌ, dawa³em siê ponosiÌ emocjom, byÌ bardzo osch³y i nieprzyjemny w wyra¿aniu opinii - za to mogê i przepraszam. Cieszê siê, ¿e juz tak nie jest, ¿e w miejsce niechêci wesz³a obojêtnoœÌ i wspó³czucie - za ten poligon do pracy nad sob¹ rówinez mogê podziêkowaÌ.
Lecz postrzeganie Twoich informacji nie uleg³o zmianie, zebra³em wiele dowodów, przes³anek aby wiedzieÌ, ¿e w wielu przypadkach (tych kóre mog³em zweryfikowaÌ) nie s¹ prawdziwe, nie s¹ prawd¹, zawieraj¹ oczywiœÌie ma³e elementy prawdy, lecz na tyle aby uwiarygodniÌ fa³szywe przes³anie jako prawdê.

DziĂŞkujĂŞ.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1083 : Luty 03, 2011, 13:22:06 »

Podziwiam takÂą konsekwencjĂŞ, uporczywy upĂłr w udowadnianiu wzajemnych racji. Tak sobie myÂślĂŞ, Âże nie bez kozery wspomniaÂłem ÂŁazariewa. Tam jest mnĂłstwo o Bogu i tak myÂślĂŞ sobie Artqu, Âże ta lektura szczegĂłlnie by Ci przypadÂła do gustu, jako Âże nie uderza w religie i uczucia religijne, a wrĂŞcz przeciwnie... wiele rozjaÂśnia. W kaÂżdym razie zachĂŞcam bardzo!

Przynajmniej moje ostatnie ró¿ne czytania tak wiele da³y mi do myœlenia, ¿e pójdê jeszcze dalej za tob¹: otó¿, przepraszam wszystkich , których tutaj na przestrzeni tych kilku lat urazi³em, skrzywdzi³em. I choÌ absolutnie nie by³o to moim zamiarem, a te moje, czasem i weso³e "pstryczki" mia³y sprowokowaÌ bardziej do myœlenia, a czasem wrêcz do zatrzymania siê w sobie; to uwa¿am, ¿e nie ka¿dy musia³ odebraÌ moj¹ rzeczywist¹ intencjê i mia³ prawo poczuÌ siê zraniony. A to ju¿ mój b³¹d i moja pycha! Wiêcej uwa¿noœci i wiêcej jeszcze ¿yczliwoœci w obcowaniu z innymi mo¿e tylko pomóc we wzajemnych kontaktach. Czego wci¹¿ sobie i innym z ca³ego serca ¿yczê.

UÂśmiech
greta
Gość
« Odpowiedz #1084 : Luty 03, 2011, 14:25:43 »

Widze koliberku,ze ruszyl Cie Lazariew na calego.Ja dochodze do siebie i ukladam na nowo juz ponad 8 miesiecy i powiem Ci konca nie widac,choc czuje sie wewnetrznie duzo lepiej.

Ale zdecydowanie,daja te ksiazki do myslenia,a jak jeszcze sa przypadki podobne do naszych przezyc zyciowych,to prawda jak sie kryje w ich wyjasnieniu jest porazajaca .

Pozdrawiam serdecznie:)
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1085 : Luty 03, 2011, 15:39:03 »

Masz racjê, to jest pora¿aj¹ce! Jaka szkoda, ¿e koœció³ króluj¹c tyle wieków nie mia³ w³aœciwego, bo skuteczniejszego w przekazie oddzia³ywania na swoich wiernych, czyli tych, którzy mu zaufali bezgranicznie. Niby wszystko wiadomo, a jednak czegoœ tu iœcie zabrak³o! Oj, my ludzkoœÌ, zapêdziliœmy siê bardzo!

Tak, Greto, gdy sobie czÂłowiek uÂświadomi ile ma do przewalenia jeszcze i to Âżeby za jedno choĂŚ Âżycie! JuÂż w tym jednym tyle jest do "posprzÂątania!" W kaÂżdym razie miÂłych porzÂądkĂłw dalszych nam ÂżyczĂŞ! A Âże warto, to oczywiste! UÂśmiech

TakÂże ciepÂło pozdrawiam!

koliberek33
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 15:49:24 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #1086 : Luty 03, 2011, 22:49:43 »

Jak widaĂŚ "wyraÂżaĂŚ siebie "  moÂżna caÂłkiem inaczej.Brawo Koliberku i Greto piĂŞkne myÂśli  Chichot
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2011, 22:50:04 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
ptak
Gość
« Odpowiedz #1087 : Luty 15, 2011, 21:44:38 »

Cytat: Dariusz
  DuÂży uÂśmiech 

Darku, juÂż parokrotnie zauwaÂżyÂłam, Âże 'szczerzysz zĂŞby' bez Âżadnego sÂłowa.
A potem samodzielnie lÂądujesz w Âśmietniku. Dlaczego to robisz?    Chichot
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1088 : Luty 15, 2011, 21:49:18 »

DuÂży uÂśmiech

Pomagam sobie w ten sposĂłb w przenoszeniu postĂłw do odpowiednich wÂątkĂłw.
WyszukujĂŞ taki temat, zaznaczam go uÂśmiechniĂŞtÂą gĂŞbÂą  MrugniĂŞcie (zadowolony, Âże go znalazÂłem  DuÂży uÂśmiech), doklejam do niego odpowiedni post lub nowy wÂątek - jeÂśli podobny juÂż istnieje, a nastĂŞpnie usuwam ".zaznacznik"

Ot i wszystko.  DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
ptak
Gość
« Odpowiedz #1089 : Luty 15, 2011, 21:56:12 »

DziĂŞkujĂŞ za wyjaÂśnienie, bo juÂż zaczynaÂłam siĂŞ o Ciebie martwiĂŚ.  DuÂży uÂśmiech
Ale jest ok.  DuÂży uÂśmiech pozdrawiam  UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1090 : Luty 15, 2011, 21:58:06 »

DziĂŞki za troskĂŞ, ale spokojnie, wszystko jest jak naleÂży.  DuÂży uÂśmiech

janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1091 : Luty 15, 2011, 22:06:57 »

DuÂży uÂśmiech

Pomagam sobie w ten sposĂłb w przenoszeniu postĂłw do odpowiednich wÂątkĂłw.
WyszukujĂŞ taki temat, zaznaczam go uÂśmiechniĂŞtÂą gĂŞbÂą  MrugniĂŞcie (zadowolony, Âże go znalazÂłem  DuÂży uÂśmiech), doklejam do niego odpowiedni post lub nowy wÂątek - jeÂśli podobny juÂż istnieje, a nastĂŞpnie usuwam ".zaznacznik"

Ot i wszystko.  DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie

Ja w takich wypadkach piszĂŞ 'test'. Ale wyszczerzanie zÂąbkĂłw widocznie bardziej zwraca  uwagĂŞ forumowiczĂłw  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2011, 22:07:11 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1092 : Luty 15, 2011, 22:09:39 »

Mo¿na i tak, ale jestem troszkê leniwy. Ty musisz klikn¹Ì a¿ 4 litery a ja tylko raz myszk¹ i po kabulu.

janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1093 : Luty 15, 2011, 22:13:15 »

Kobieta zawsze siĂŞ w Âżyciu nakombinuje, a mĂŞÂżczyzna ciachnie raz, a porzÂądnie i po kabulu DuÂży uÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1094 : Luty 15, 2011, 22:16:47 »

ToteÂż dlatego zawsze dziĂŞkujĂŞ Bogu, Âże mnie nie zrobiÂł kobietÂą. MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech
A moÂże powinienem podziĂŞkowaĂŚ raczej ojcu. CoÂś

DuÂży uÂśmiech

janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1095 : Luty 15, 2011, 22:20:36 »

Ojciec teÂż niewielki miaÂł na to wpÂływ. ZasÂługa naleÂży do malusiego wijÂątka, ktĂłre dostarczyÂło chromosom Y.
Ale z nim juÂż raczej nie pogadasz.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1096 : Luty 15, 2011, 22:26:15 »

Ojciec nie ma wpÂływu z "wijÂątkiem" nie pogadam, no to zostaje tylko Ten z gĂłry. JeÂśli juÂż komuÂś mam dziĂŞkowaĂŚ.

No dobra, uciekam ju¿ na "bia³¹ salê". Du¿y uœmiech

janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1097 : Luty 15, 2011, 22:28:30 »

Dobranoc UÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
marek324
Gość
« Odpowiedz #1098 : Marzec 10, 2011, 08:31:57 »

Witaj Silver.
Bardzo dobrze to wyraziles, wlasnie tak wyglada cala sytuacja.
Jest jeszcze jeden problem ktory ciagle powtarza sie na naszym forum. Co jakis czas pokazuja sie ludzie na naszym forum znane od podszewki, jednak ciagle im sie udaje wprowadzic niepokoj , zamieszanie i spore nieporozumienia miedzy nami wszystkimi. Mysle ze przyszedl czas aby zastanowic sie, co nalezy zrobic aby takie osoby nie mialy szans na sianie nieporozumien.
Pozdrawiam serdecznie Rafaela

"myÂślĂŞ wiĂŞc jestem" - pomyÂślaÂła rafaela... i znikÂła. o sobie piszesz?
arteq
Gość
« Odpowiedz #1099 : Marzec 10, 2011, 11:28:13 »

Jaki cel i sens ma Twój post? Wed³ug mnie wy³¹cznie prostackie obra¿anie. Je¿eli jednak Twoim zdaniem niesie coœ wiêcej to chêtnie pos³ucham.
Strony: 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: