Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:19:54

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844769 razy)
0 u¿ytkowników i 91 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #1225 : Kwiecieñ 14, 2011, 19:09:45 »

bêd± drzeæ koty jak tylko wróci..Du¿y u¶miech
(bez urazy dla nikogo rzecz jasna)

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1226 : Kwiecieñ 14, 2011, 20:28:13 »

Witaj pheasant U¶miech

Je¶li mowa o faktach czy nawet donie¶niach z plebanii to s± fakty. A je¶li mowa o forum to niewiele siê tu opiera na faktach, raczej na tym ¿e kto¶ co¶ uwa¿a za prawdê bo kto¶ inny tak napisa³, i to siê ze mn± zgadza. Jak sam napisa³e¶ w innym w±tku, nie obchodzi Ciê gdzie i kto napisa³ ewangeliê Tomasza. Wa¿ne ¿e to siê zgadza z Twoim ¶wiatopogl±dem.

Zauwa¿, ze ¶wiatopogl±d opieraj±cy siê na tym, ¿e plebania=fakty , to prawda tylko dla Ciebie, bo zak³adasz, ze jest to prawda, bo chcesz w to wierzyæ wiêc ³ykasz ca³± argumentacjê , a potem j± wszêdzie powtarzasz. Niewiele siê to  ró¿ni od mojego podej¶cia, ¿e nie wa¿ne kto napisa³ tre¶æ, lecz to , czy ze mn± to rezonuje.
Mo¿e tylko tym, ¿e mamy inne autorytety U¶miech Chocia¿ suma summarum one wszystkie pochodz± z  Jedno¶ci.

Jaki sens ma rodzicielstwo je¶li pokazujemy dziecku ró¿norodno¶æ tego ¶wiata nie mówi±c mu w co powinnien wierzyæ, co jest prawd± lub jak odró¿niaæ prawdê od fauszu

Powiedz dziecku w co powinno wierzyæ U¶miech Powodzenia. Liczysz na to, ze je¶li powiesz mu , ze to jest fa³sz a to prawda, to  przyjmie to bezkrytycznie ? Tylko dlatego , ze miliony innych to samo powtarza jak mantrê ?
Wszytko co mo¿esz zrobiæ, to pokazywaæ siebie prawdziw±. Mówiæ dlaczego Ty wierzysz , a nie dlaczego kto¶ powinien to robiæ. Mówimy tu o dojrzewaj±cym cz³owieku, któremu ¶wiat na g³owie staje tak samo jak jego w³asny organizm. Uwa¿am, ¿e wa¿niejsze od tego , co powinien lub nie , jest to, aby zrozumia³ DLACZEGO . A tego nie osi±gnie siê obwiniaj±c ¶wiata , forum, czy innych ludzi.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1227 : Kwiecieñ 14, 2011, 22:35:50 »

Moje dzieci  i siostrzeniec ,czytaj± to forum i jako¶ im nie odbi³o ,a nasze dyskusje s± czasem równie gor±ce jak na forum.
Z dnia na dzieñ z pewno¶ci± nie. Je¿eli mogê mieæ pytanie, dwa:
1. w jakim wieku s±
2. czy wierz± w opowie¶ci £obos/samcia?

ad.1. 25,28 i 22 lata
ad.2. nie do koñca,ale ¶ledz± temat Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 14, 2011, 22:36:21 wys³ane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1228 : Kwiecieñ 14, 2011, 23:55:08 »

to nie dzieci...

idê o zak³ad, ¿e Kiara aktualnie wype³nia jak±¶ wa¿n± misjê, oczywi¶cie dla dobra ca³ej ludzko¶ci... lub zbiera si³y
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #1229 : Kwiecieñ 15, 2011, 08:18:44 »

to nie dzieci...

Jak to nie ? to s± moje dzieci ,na pewno dwoje  Du¿y u¶miech .Tak serio ,to oni czytaj± forum od dawna ,zaczyna³y jeszcze na starym,wiêc te¿ byli ma³olatmi. Na szczê¶cie nigdy siê nie uzale¿nili od komputera i internetu (i innych uzywek te¿) ,po prostu mia³am ich pod kontrol± Mrugniêcie

Ksiêga Koheleta 3,1
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1230 : Kwiecieñ 15, 2011, 09:44:40 »

Kochanie, czy slyszalas jak czesto ludzie mlodzi w czasie dojzewania gubia sie, zyja w swoim swiecie, wartosci jakie otrzymali w domu nagle przestaja byc cos warte. Czlowiek podczas dojzewania widzi swiat zupelnie inaczej, do tego pierwsza milosc, czesto bez wzajemnosci. Rodzice czesto moga sie dwoic i troic, a synek czy coreczka pojdzie i tak  czesto droga zabroniona. To tak jak z Adamem i Ewa, mieli wszystko, a niewiadoma byla silniejsza. Ja ciagle czuje sie matka, tylko patrze dzisiaj na rozne sytuacje zupelnie inaczej. Dlatego, kiedy zobaczylam na forum zmasakrowane ciala to natychmiast zareagowalam, bo mozemy tu mowic o smierci, o zyciu o wszystkim, ale zmasakrowanych cial nie trzeba wystawiac do ogladania. W Niemczech juz kilkakrotnie
mlodzi w amoku strzelali w szkole do swoich nauczycieli, kolegow. DLACZEGO?
Dzisiaj rodzice zapewniaja swoim pociechom wszystko, nawet ogromna tolerancje, za to czestro dostaja w odpowiedzi nienawisc brak szacunku. Zyjemy w innych czasach, uwazam ze nie jest latwo ten pociag prowadzic i dlatego musimy reagowac na to co moze byc problematyczne dla mlodego czlowieka. Napis STOP!
nie bedzie respektowany, ale madre wypowiedzi beda mialy podswiadomie dobry skutek. Tego my tez musimy sie uczyc. A uczyc mosimy sie cale zycie, nigdy nie bedziemy  wszystko wiedzacymi.
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #1231 : Kwiecieñ 15, 2011, 22:35:10 »

Tak, tak artq ty równiez nic sie nie zmieni³e¶. Widzê nawet ¿e nieco zgorzknia³e¶ i brak ci tej dawnej ¶wierzo¶ci w konkluzjach. Trochê ci nawet wspó³czuje ¿e nadal pilnujesz fora, którego tamatyka jest sprzeczna z twoimi pogladami. Masz tu jaki¶ etat na sianie niezgody w d³ugie bezczynne wieczory, ¿e tak zwalczasz pogl±dy osób które chc± sie odstresowaæ od codziennej rzeczywisto¶ci?
Twój post nieco mnie ubawi³. Zrêcznie kluczysz, zabezpieczaj±c przy okazji swój (ju¿ to wiesz - i s³usznie) nie tak niewinny ty³ek.
 S³owo g**no z tego co pamiêtam nie by³o uznawane na forum za obra¼liwe b±d¼ wulgarne i nie lecia³y z tego powodu ostrze¿enia  raczej taka sytuacja zapanowa³a wobec okre¶lenia 'dupa' - chocia¿ fakt dawno mnie tu nie by³o i nie znam aktualnych zmian. Ale zazwyczaj kiedy obe¿ywe wyra¿enia s± przemycane w potocznym jêzyku, staram sie reagowaæ bez wzglêdu na 'panuj±ce aktualnie obyczaje'. A tamtego minusa otrzyma³e¶ za obra¿enie osoby której, jak widze nie ma dzi¶ z nami. Niepamietasz? A przecie¿ pos³u¿y³e¶ sie moim cytatem, przekrêcaj±c jego tre¶æ, co przeciez ci unaoczni³am Nie zrównuj swojego 'k³apania dziobem' z moj± wypowiedzi± dotycz±c± 'zamykania dzioba' bo pad³a ona w zupe³nie innym kontek¶cie, wypowiadania siê w imieniu osób których siê nie reprezentuje. Ty posumowa³e¶ styl czyjej¶ wypowiedzi, ja natomiast zasugerowa³am czynno¶æ. Ale nie bêdê az tak pamietliwa... Chichot

Ach i jeszcze cytat, ten jest wspania³y

...Mam nadziejê, ¿e jest to oznaka nowej jako¶ci podej¶cia do wielu zagadnieñ. Cieszê siê, ¿e przyzwoito¶æ zwyciê¿y³a, pomimo - jak przypuszczam - prób nacisku.
Pomimo, ¿e to powinno byæ to normalno¶ci± doceniam ten gest i w zwi±zku z tym - pomimo, ¿e zwrot "k³apaæ dziobem" nie zosta³ uznany za obel¿ywy, a tak¿e ¿e nikt nie przymusza mnie do tej decyzji - deklarujê, ¿e nie bêdê go u¿ywa³ w odniesieniu do Kiary - skoro jest przewra¿liwiona na tego typu zwroty. Dodatkowo postaram siê uwa¿aæ w ewentualnych dyskusjach z ni± na inne "zwierzêce" zwroty i powiedzenia.
Spróbujê równie¿ ograniczyæ ironiê w swoich postach.

A¿ ³za siê w oku kreci ze wzruszenia. Sprawiedliwo¶æ (specjalnie dla artq) zwyciê¿y³a, nie na d³ugo jednak,skoro nie dotrzyma³e¶ swej uroczystej obietnicy. Chyba wiêc nies³usznie ugodowa administracja,  traktowa³a twoje posty wed³ug taryfy ulgowej  U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1232 : Kwiecieñ 15, 2011, 23:21:11 »

yyyy... ale w jakim zakresie nie dotrzyma³em? proszê o jakie¶ bli¿sze info/wyja¶nienia. Ale¿ b±d¼, b±d¼ pamiêtliwa. Kto teraz "k³apie" a kto o tym mówi?
hmmm... nie rozumiem dlaczego ale wydaje mi siê, ¿e mam do Ciebie jak±¶ "s³abo¶æ...
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1233 : Kwiecieñ 19, 2011, 09:32:16 »

Witaj marku 324, musze sie przyznac ze juz stesknilam sie za toba. Mysle ze nieco pobladziles, temat wyraz siebie jest nie dla takiego fana jak ty. Zapraszam cie du tematu "Egzorcyzmy" i drugi temat "Opetanie" bedziesz sie mogl wypowiedziec
z duzym zadowoleniem i bedziesz sie czul we wlasnym sosie. Do magicznej daty jest jeszcze troche czasu, napewno znajdziesz cos dla siebie. Zycze ci dobrego samopoczucia, i obys sie czul jak u siebie.

Ps. Zapomnialam "Psychologia Szatana - Reptilian Humanoid" w tym temacie bedziesz sie czul napewno doskonale.
Jak widzisz, nie jest tak zle na tym forum, dla ciebie tez sie cos znalazlo.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 19, 2011, 09:35:35 wys³ane przez Rafaela » Zapisane
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #1234 : Kwiecieñ 19, 2011, 11:47:10 »

raczej jak±¶ dysfunkcjê polegaj±c± na masochistycznym tkwieniu w jakim¶ niezrozumia³ym rozgoryczeniu wbrew samemu sobie na tym forum.
ja wracam tu z coraz wiêksz± niechêci± bo mêczy mnie marnowanie swojego czasu na popaprany ¶wiatopogl±g niektórych u¿ytkowników jak chanell, fafaela i jeszcze ta, no... nowe wcielenie marii magdaleny.
pojawiam siê tu bo postanowi³em wytrzymaæ tu do wieszczonego koñca ¶wiata w 2012 roku i s³owa dotrzymam. jedyne z czego mogê siê cieszyæ przebywaj±c tutaj to fakt, ¿e ¿ycie nie pokara³o mnie takim towarzystwem w ¿yciu codziennym.

Robisz z siebie mêczennika czy co? Mo¿e nastêpnym razem, zanim zaczniesz tutaj kogo¶ krytykowaæ to zacznij od siebie. Ja, gdybym mia³ styczno¶æ z forum, które mi siê nie podoba lub u¿ytkownicy tego forum nie odpowiadaliby mi to po prostu przesta³bym siê na nie logowaæ. Wiêc mo¿e zacznij panowaæ nad sob± a nie ubli¿asz tutaj ludziom. Ci ludzi przynajmniej maj± jaki¶ ¶wiatopogl±d i robi± to na co maj± ochotê... Ty, z tego co widzê nie mo¿esz zapanowaæ nad samym sob± :>

W 2012 nie bêdzie ¿adnego koñca ¶wiata wiêc jeste¶ zwolniony z tej swojej "przysiêgi".
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #1235 : Kwiecieñ 19, 2011, 13:14:46 »

raczej jak±¶ dysfunkcjê polegaj±c± na masochistycznym tkwieniu w jakim¶ niezrozumia³ym rozgoryczeniu wbrew samemu sobie na tym forum.
ja wracam tu z coraz wiêksz± niechêci± bo mêczy mnie marnowanie swojego czasu na popaprany ¶wiatopogl±g niektórych u¿ytkowników jak chanell, fafaela i jeszcze ta, no... nowe wcielenie marii magdaleny.
pojawiam siê tu bo postanowi³em wytrzymaæ tu do wieszczonego koñca ¶wiata w 2012 roku i s³owa dotrzymam. jedyne z czego mogê siê cieszyæ przebywaj±c tutaj to fakt, ¿e ¿ycie nie pokara³o mnie takim towarzystwem w ¿yciu codziennym.

Co to znaczy popaprany ¶wiatopogl±d? Wpadasz na forum od czasu do czasu ,poublizasz komu siê da i uciekasz.Prawie wszystkie twoje posty nadaj± siê do ¶mietnika i kto tu jest popaprany Co¶ No tak zapomnia³am ¿e ty tylko "wyra¿asz siebie "
W jednym z w±tków between napisa³ :

Drwi±c z innych najczê¶ciej drwimy z samych siebie.

Nic dodaæ ,nic uj±æ.....

Ksiêga Koheleta 3,1
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1236 : Kwiecieñ 19, 2011, 13:16:36 »

Ja mysle Marku, ze potrzebujesz naprawde pomocy. Bardzo mi szkoda takich ludzi jak ty bo ani widzisz, ani slyszysz. A wogole, to uwazaj abys nie stracil swojej pracy, nie wiem czy szef zechce placic za twoja dzialalnosc na forum w czasie pracy.

--------------------------------------------------------------------------------

Kto sie wywyzsza, bedzie ponizony.

Skad wiesz ze nie wiem? Wydaje mi sie, ze nawet nie posiadasz swojego wlasnego komputera i kozystasz tylko w godzinach pracy. Ja uwazam, ze pracownik ktory zalatwia  swoje prywatne sprawy w czasie pracy, nie jest osoba godna zaufania.

--------------------------------------------------------------------------------

Tak wlasnie pisza wszystko wiedzacy. Marku, proponuje wyjsc na spacerek wiosenny, dotlenisz sie troche, to bedziesz bardziej wydajny w swoich wypowiedziach, bo widze ze ledwo sie ciagniesz.
Scali³em posty. Janusz.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 20, 2011, 21:22:59 wys³ane przez janusz » Zapisane
pheasant
Go¶æ
« Odpowiedz #1237 : Kwiecieñ 19, 2011, 13:41:38 »

marek324
Jakie Ty masz kompetencje do obra¿ania i oceniania innych???
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1238 : Kwiecieñ 19, 2011, 17:36:13 »

Pewnie takie same, jak Ty, (ja?) do wychowywania takich "marków" U¶miech, albo dzieci, którym to s± potrzebne "zakazy i nakazy". Jak dla mnie to "zbrodniczy", a przynajmniej skrajnie despotyczny system w podej¶ciu do latoro¶li.

A dla panów o lekko i nie tylko lekko w±tpliwych gabarytach:
http://www.youtube.com/watch?v=IFNLqz8TLqM&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Au79HClNb0M&feature=related

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 19, 2011, 17:41:27 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #1239 : Kwiecieñ 19, 2011, 18:27:57 »

ty ch³opie masz chyba jakie¶ szmery miêdzy pó³kulami. o tym ¿e w 2012 roku nie bêdzie ¿adnego koñca ¶wiata wiedzia³em w czasach kiedy ty w kapcie siku robi³e¶.
z problemem samooceny i samokontroli te¿ masz chyba co¶ nie halo, bo wypowiadasz siê w materii o której masz m³odzieñcze bardzo ma³e pojêcie. w kategoriach rozwoju od twojego debiutu tutaj na forum, które pamiêtam - nie posun±³e¶ siê do przodu. od taki szmerek. wiêc je¶li chcesz kogokolwiek z czegokolwiek zwalniaæ- zwolnij siebie. od dorabiania ideologii do zera. bo zero zawsze bêdzie zerem. bez wzglêdu na to jak siê bêdziesz napina³.

Znasz mój wiek ¿e tak ochoczo siê o nim wypowiadasz? Nie widzê te¿ podstaw do wyci±gania jakichkolwiek wniosków dotycz±cych mojego zasobu wiedzy w tej, czy innej materii :>
Tak czy inaczej... zachowujesz siê jak rozkapryszony szczeniak, który uwa¿a siê za nie wiadomo kogo... ale mo¿esz zakoñczyæ t± ja³ow± dyskusjê, na poziomie, jak na "doros³ego faceta przysta³o" :>  I tak jak wcze¶niej napisa³em, cz³owiek na poziomie potrafi w sposób kulturalny rozstaæ siê ze ¶rodowiskiem, które mu nie odpowiada. Z mojej strony to wszystko, pozdrawiam Mrugniêcie
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1240 : Kwiecieñ 19, 2011, 18:42:22 »

..eee tam, takie gadanie ! Wiêkszo¶ci facetom na tej ziemi nie odpowiadaj± ich w³asne ¿ony ( za to cudze jak najbardziej Du¿y u¶miech); i jako¶ nie mog± siê  z nimi, zw³aszcza kulturalnie, rozstaæ.

W ka¿dym razie: rzadko¶æ to wielka,
jak w lesie owca i w oceanie  z listem butelka... Mrugniêcie

Widzisz, dla wielu, to forum: albo ¿ona, albo m±¿,
a dla innych, niczym dla Ewy kusz±cy w±¿.

Tym bardziej owoc z jego polecenia smakuje,
im bardziej bóg, do pos³uszeñstwa nawo³uje... Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 19, 2011, 19:29:53 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Szmer
Go¶æ
« Odpowiedz #1241 : Kwiecieñ 19, 2011, 20:16:25 »

nie porównuj forum do kobiety Jêzyk hmm... aczkolwiek zasada podobna U¶miech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1242 : Kwiecieñ 19, 2011, 21:03:58 »

>Marek<, tak, masz racjê, to forum jest nieco inne od wielu innych gdy¿ nie rozprawiamy tu o "dupie Maryny" i st±d mo¿e Twe rozgoryczenie, jednak takie podej¶cie do sprawy mo¿e spowodowaæ, ¿e nie doczekasz na naszym forum, przynajmniej pod tym nick'iem tego roku 12-go.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 19, 2011, 21:06:26 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #1243 : Kwiecieñ 20, 2011, 10:39:02 »

Tê osobê trzeba po prostu ignorowaæ .
Acha ! zablokujcie sobie prywatne wiadomo¶ci od tej osoby ,bo bywa bardzo wulgarna  Z politowaniem

Ksiêga Koheleta 3,1
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1244 : Kwiecieñ 20, 2011, 10:55:39 »

Taka osoba uczy, na ile mamy jeszcze w sobie jej czê¶ci, b±d¼ wskazane przez ni±, skoro nas jeszcze dra¿ni. Blokowanie takie mo¿e byæ ucieczk± przed zintegrowaniem siê ze sob± samym. Poniewa¿ marka nie znamy osobi¶cie, reakcje nasze mog± byæ znakomitym sprawdzianem "poziomu rozwoju duchowego" ka¿dego z forumowiczów Mrugniêcie

niech ka¿dy decyzjê podejmie sam,
czy "marek" dla niego wróg
czy dla prawdy podes³any tu pan
by maski zdzieraæ, choæ boleæ bêdzie
jak jasna cholera!

ku podniesieniu nastroju:

Doa Taubat
http://www.youtube.com/watch?v=zg1rh5pX1tk&feature=related
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 20, 2011, 10:58:07 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #1245 : Kwiecieñ 20, 2011, 10:58:39 »

koliberku, niestety - zderzenie z prawd± zazwyczaj bywa bolesne. zw³aszcza gdy siê baja w ¶wiecie u³udy z którego wychodzi siê do rzeczywistego ¶wiata.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1246 : Kwiecieñ 20, 2011, 11:08:25 »

ano, ano, to mniej wiêcej jako¶ tak wygl±da.

baju, baj Mrugniêcie
http://www.youtube.com/watch?v=zg1rh5pX1tk&feature=related

lecz:

Nic nie mo¿e wiecznie trwaæ
http://www.youtube.com/watch?v=LBmUBMnuU2k&feature=related
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1247 : Kwiecieñ 20, 2011, 19:33:31 »

Rêce opadaj±... Marek, co to mia³o byæ? Wpadasz na forum jak gdyby nigdy nic, nie toczysz ¿adnej rzeczowej dyskusji i po policzku ka¿demu, bo co...? Bo tak? Kompletnie ciê nie rozumiem  Z³y
A ty Koliberku, za co przyklaskujesz Markowi? Tak bardzo pouczaj±ce s± wed³ug ciebie prowokatorskie zagrywki? Chcia³aby¶ przej¶æ podobny...

sprawdzian "poziomu rozwoju duchowego"

Co¶

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #1248 : Kwiecieñ 20, 2011, 21:46:28 »

Janneth!

Niczemu i nikomu nie przyklaskujê, jeno patrzê z wiêkszego dystansu. A tak naprawdê, to jestem w fazie przyklaskiwania sobie, a tak¿e agresji przeciwko wszelkiemu zak³amaniu.  Chichot ( zaraz na g³owê zwal± mi siê ró¿ne prawdy pochodnie>>> Z³y) Niemniej jestem te¿ ciekaw jak wiêkszo¶æ tutaj tak kulturalnych i "uduchowionych " na co dzieñ zachowuje siê w domu, na ulicy, czy te¿ w swoim towarzystwie.

I komu tak naprawdê bardziej przy¶wiecaj± anio³owie  prawdy? Mnie np. wkurza mój osobisty brak odwagi. Ach, bo te granice? Kto je ustala??? Kto¶ istotniejszy, wa¿niejszy od koliberka chocia¿by takiego; w ka¿dym b±d¼ razie zaczynam coraz wiêcej rzeczy mieæ z dupie*. A ¿e  ma³a jest, to i tak niewiele siê tam zmie¶ci. Tylko nie wiem na czyje szczê¶cie, czy nieszczê¶cie. Du¿y u¶miech

* zaznaczam, ¿e w³a¶nie akurat ta forma jest dopuszczalna. Gorzej przedstawia siê sprawa z ekstrementem, co g....em potocznie go zowi±. Tylko kompletnie nie wiem dlaczego. Brzmi jako¶ bardziej swojsko i prawdziwie, ani¿eli to, co powy¿ej. Zimne to to jakie¶, obce i za d³ugie, niczym z tasiemcem, albo co najmniej glist±... Chichot

SDM - Rozdwojenie prawdy
http://www.youtube.com/watch?v=865-MNqstOE&feature=related

SDM - Zgodliwo¶æ
http://www.youtube.com/watch?v=8h6rMzGOZRI&feature=related

i "kochaj nieprzyjacio³y swoje" - co poni¿ej, do¶æ przewrotne jest, ale:

Maszeruj z chamem - SDM - live Jelonki 2010
http://www.youtube.com/watch?v=m9EA12R0fPs&feature=related

Marek ju¿ kiedy¶ mi dowali³ solidnie. Uwa¿am, ¿e s³usznie, oczywi¶cie odszczeka³em mu i po mojemu te¿ s³usznie. I jako¶ nikomu korona z g³owy nie spad³a. Wiêcej s³yszê w podtek¶cie " ¿yczliwo¶ci" w markowych "naskakiwankach", ani¿eli w tym jak¿e "zbo¿nym" pouczeniu:

Witaj marku 324, musze sie przyznac ze juz stesknilam sie za toba. Mysle ze nieco pobladziles, temat wyraz siebie jest nie dla takiego fana jak ty. Zapraszam cie du tematu "Egzorcyzmy" i drugi temat "Opetanie" bedziesz sie mogl wypowiedziec
z duzym zadowoleniem i bedziesz sie czul we wlasnym sosie. Do magicznej daty jest jeszcze troche czasu, napewno znajdziesz cos dla siebie. Zycze ci dobrego samopoczucia, i obys sie czul jak u siebie.

Ps. Zapomnialam "Psychologia Szatana - Reptilian Humanoid" w tym temacie bedziesz sie czul napewno doskonale.
Jak widzisz, nie jest tak zle na tym forum, dla ciebie tez sie cos znalazlo.

Ja mysle Marku, ze potrzebujesz naprawde pomocy. Bardzo mi szkoda takich ludzi jak ty bo ani widzisz, ani slyszysz. A wogole, to uwazaj abys nie stracil swojej pracy, nie wiem czy szef zechce placic za twoja dzialalnosc na forum w czasie pracy.

Kto sie wywyzsza, bedzie ponizony.

Skad wiesz ze nie wiem? Wydaje mi sie, ze nawet nie posiadasz swojego wlasnego komputera i kozystasz tylko w godzinach pracy. Ja uwazam, ze pracownik ktory zalatwia  swoje prywatne sprawy w czasie pracy, nie jest osoba godna zaufania.

Tak wlasnie pisza wszystko wiedzacy. Marku, proponuje wyjsc na spacerek wiosenny, dotlenisz sie troche, to bedziesz bardziej wydajny w swoich wypowiedziach, bo widze ze ledwo sie ciagniesz.
Scali³em posty. Janusz.

niemniej marku panie,
niechaj posty moje, przypadkiem
nie czyni± Ciê tutaj bezkarnym chamem Mrugniêcie

U¶miech

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 20, 2011, 23:28:16 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1249 : Kwiecieñ 20, 2011, 23:34:25 »

A tak naprawdê, to jestem w fazie przyklaskiwania sobie, a tak¿e agresji przeciwko wszelkiemu zak³amaniu.  Chichot ( zaraz na g³owê zwal± mi siê ró¿ne prawdy pochodnie>>> Z³y)

Koliberku, powstrzymywaæ ciê przeciwko sobie samej nie bêdê i je¶li masz ochotê i sposobno¶æ - rób, co zamierzasz i co szczê¶cie ci daje.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: