songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1225 : Kwiecień 14, 2011, 19:09:45 » |
|
bĂŞdÂą drzeĂŚ koty jak tylko wrĂłci..  (bez urazy dla nikogo rzecz jasna)
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1226 : Kwiecień 14, 2011, 20:28:13 » |
|
Witaj pheasant  Jeœli mowa o faktach czy nawet donieœniach z plebanii to s¹ fakty. A jeœli mowa o forum to niewiele siê tu opiera na faktach, raczej na tym ¿e ktoœ coœ uwa¿a za prawdê bo ktoœ inny tak napisa³, i to siê ze mn¹ zgadza. Jak sam napisa³eœ w innym w¹tku, nie obchodzi Ciê gdzie i kto napisa³ ewangeliê Tomasza. Wa¿ne ¿e to siê zgadza z Twoim œwiatopogl¹dem. Zauwa¿, ze œwiatopogl¹d opieraj¹cy siê na tym, ¿e plebania=fakty , to prawda tylko dla Ciebie, bo zak³adasz, ze jest to prawda, bo chcesz w to wierzyÌ wiêc ³ykasz ca³¹ argumentacjê , a potem j¹ wszêdzie powtarzasz. Niewiele siê to ró¿ni od mojego podejœcia, ¿e nie wa¿ne kto napisa³ treœÌ, lecz to , czy ze mn¹ to rezonuje. Mo¿e tylko tym, ¿e mamy inne autorytety  Chocia¿ suma summarum one wszystkie pochodz¹ z Jednoœci. Jaki sens ma rodzicielstwo jeœli pokazujemy dziecku ró¿norodnoœÌ tego œwiata nie mówi¹c mu w co powinnien wierzyÌ, co jest prawd¹ lub jak odró¿niaÌ prawdê od fauszu Powiedz dziecku w co powinno wierzyÌ  Powodzenia. Liczysz na to, ze jeœli powiesz mu , ze to jest fa³sz a to prawda, to przyjmie to bezkrytycznie ? Tylko dlatego , ze miliony innych to samo powtarza jak mantrê ? Wszytko co mo¿esz zrobiÌ, to pokazywaÌ siebie prawdziw¹. MówiÌ dlaczego Ty wierzysz , a nie dlaczego ktoœ powinien to robiÌ. Mówimy tu o dojrzewaj¹cym cz³owieku, któremu œwiat na g³owie staje tak samo jak jego w³asny organizm. Uwa¿am, ¿e wa¿niejsze od tego , co powinien lub nie , jest to, aby zrozumia³ DLACZEGO . A tego nie osi¹gnie siê obwiniaj¹c œwiata , forum, czy innych ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #1227 : Kwiecień 14, 2011, 22:35:50 » |
|
Moje dzieci i siostrzeniec ,czytajÂą to forum i jakoÂś im nie odbiÂło ,a nasze dyskusje sÂą czasem rĂłwnie gorÂące jak na forum. Z dnia na dzieĂą z pewnoÂściÂą nie. JeÂżeli mogĂŞ mieĂŚ pytanie, dwa: 1. w jakim wieku sÂą 2. czy wierzÂą w opowieÂści ÂŁobos/samcia? ad.1. 25,28 i 22 lata ad.2. nie do koĂąca,ale ÂśledzÂą temat 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 14, 2011, 22:36:21 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1228 : Kwiecień 14, 2011, 23:55:08 » |
|
to nie dzieci...
idê o zak³ad, ¿e Kiara aktualnie wype³nia jak¹œ wa¿n¹ misjê, oczywiœcie dla dobra ca³ej ludzkoœci... lub zbiera si³y
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #1229 : Kwiecień 15, 2011, 08:18:44 » |
|
to nie dzieci... Jak to nie ? to sÂą moje dzieci ,na pewno dwoje  .Tak serio ,to oni czytajÂą forum od dawna ,zaczynaÂły jeszcze na starym,wiĂŞc teÂż byli maÂłolatmi. Na szczĂŞÂście nigdy siĂŞ nie uzaleÂżnili od komputera i internetu (i innych uzywek teÂż) ,po prostu miaÂłam ich pod kontrolÂą 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1230 : Kwiecień 15, 2011, 09:44:40 » |
|
Kochanie, czy slyszalas jak czesto ludzie mlodzi w czasie dojzewania gubia sie, zyja w swoim swiecie, wartosci jakie otrzymali w domu nagle przestaja byc cos warte. Czlowiek podczas dojzewania widzi swiat zupelnie inaczej, do tego pierwsza milosc, czesto bez wzajemnosci. Rodzice czesto moga sie dwoic i troic, a synek czy coreczka pojdzie i tak czesto droga zabroniona. To tak jak z Adamem i Ewa, mieli wszystko, a niewiadoma byla silniejsza. Ja ciagle czuje sie matka, tylko patrze dzisiaj na rozne sytuacje zupelnie inaczej. Dlatego, kiedy zobaczylam na forum zmasakrowane ciala to natychmiast zareagowalam, bo mozemy tu mowic o smierci, o zyciu o wszystkim, ale zmasakrowanych cial nie trzeba wystawiac do ogladania. W Niemczech juz kilkakrotnie mlodzi w amoku strzelali w szkole do swoich nauczycieli, kolegow. DLACZEGO? Dzisiaj rodzice zapewniaja swoim pociechom wszystko, nawet ogromna tolerancje, za to czestro dostaja w odpowiedzi nienawisc brak szacunku. Zyjemy w innych czasach, uwazam ze nie jest latwo ten pociag prowadzic i dlatego musimy reagowac na to co moze byc problematyczne dla mlodego czlowieka. Napis STOP! nie bedzie respektowany, ale madre wypowiedzi beda mialy podswiadomie dobry skutek. Tego my tez musimy sie uczyc. A uczyc mosimy sie cale zycie, nigdy nie bedziemy wszystko wiedzacymi.
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1231 : Kwiecień 15, 2011, 22:35:10 » |
|
Tak, tak artq ty równiez nic sie nie zmieni³eœ. Widzê nawet ¿e nieco zgorzknia³eœ i brak ci tej dawnej œwierzoœci w konkluzjach. Trochê ci nawet wspó³czuje ¿e nadal pilnujesz fora, którego tamatyka jest sprzeczna z twoimi pogladami. Masz tu jakiœ etat na sianie niezgody w d³ugie bezczynne wieczory, ¿e tak zwalczasz pogl¹dy osób które chc¹ sie odstresowaÌ od codziennej rzeczywistoœci? Twój post nieco mnie ubawi³. Zrêcznie kluczysz, zabezpieczaj¹c przy okazji swój (ju¿ to wiesz - i s³usznie) nie tak niewinny ty³ek. S³owo g**no z tego co pamiêtam nie by³o uznawane na forum za obraŸliwe b¹dŸ wulgarne i nie lecia³y z tego powodu ostrze¿enia raczej taka sytuacja zapanowa³a wobec okreœlenia 'dupa' - chocia¿ fakt dawno mnie tu nie by³o i nie znam aktualnych zmian. Ale zazwyczaj kiedy obe¿ywe wyra¿enia s¹ przemycane w potocznym jêzyku, staram sie reagowaÌ bez wzglêdu na 'panuj¹ce aktualnie obyczaje'. A tamtego minusa otrzyma³eœ za obra¿enie osoby której, jak widze nie ma dziœ z nami. Niepamietasz? A przecie¿ pos³u¿y³eœ sie moim cytatem, przekrêcaj¹c jego treœÌ, co przeciez ci unaoczni³am Nie zrównuj swojego 'k³apania dziobem' z moj¹ wypowiedzi¹ dotycz¹c¹ 'zamykania dzioba' bo pad³a ona w zupe³nie innym kontekœcie, wypowiadania siê w imieniu osób których siê nie reprezentuje. Ty posumowa³eœ styl czyjejœ wypowiedzi, ja natomiast zasugerowa³am czynnoœÌ. Ale nie bêdê az tak pamietliwa...  Ach i jeszcze cytat, ten jest wspania³y ...Mam nadziejê, ¿e jest to oznaka nowej jakoœci podejœcia do wielu zagadnieù. Cieszê siê, ¿e przyzwoitoœÌ zwyciê¿y³a, pomimo - jak przypuszczam - prób nacisku. Pomimo, ¿e to powinno byÌ to normalnoœci¹ doceniam ten gest i w zwi¹zku z tym - pomimo, ¿e zwrot "k³apaÌ dziobem" nie zosta³ uznany za obel¿ywy, a tak¿e ¿e nikt nie przymusza mnie do tej decyzji - deklarujê, ¿e nie bêdê go u¿ywa³ w odniesieniu do Kiary - skoro jest przewra¿liwiona na tego typu zwroty. Dodatkowo postaram siê uwa¿aÌ w ewentualnych dyskusjach z ni¹ na inne "zwierzêce" zwroty i powiedzenia. Spróbujê równie¿ ograniczyÌ ironiê w swoich postach. A¿ ³za siê w oku kreci ze wzruszenia. SprawiedliwoœÌ (specjalnie dla artq) zwyciê¿y³a, nie na d³ugo jednak,skoro nie dotrzyma³eœ swej uroczystej obietnicy. Chyba wiêc nies³usznie ugodowa administracja, traktowa³a twoje posty wed³ug taryfy ulgowej 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1232 : Kwiecień 15, 2011, 23:21:11 » |
|
yyyy... ale w jakim zakresie nie dotrzyma³em? proszê o jakieœ bli¿sze info/wyjaœnienia. Ale¿ b¹dŸ, b¹dŸ pamiêtliwa. Kto teraz "k³apie" a kto o tym mówi? hmmm... nie rozumiem dlaczego ale wydaje mi siê, ¿e mam do Ciebie jak¹œ "s³aboœÌ...
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1233 : Kwiecień 19, 2011, 09:32:16 » |
|
Witaj marku 324, musze sie przyznac ze juz stesknilam sie za toba. Mysle ze nieco pobladziles, temat wyraz siebie jest nie dla takiego fana jak ty. Zapraszam cie du tematu "Egzorcyzmy" i drugi temat "Opetanie" bedziesz sie mogl wypowiedziec z duzym zadowoleniem i bedziesz sie czul we wlasnym sosie. Do magicznej daty jest jeszcze troche czasu, napewno znajdziesz cos dla siebie. Zycze ci dobrego samopoczucia, i obys sie czul jak u siebie.
Ps. Zapomnialam "Psychologia Szatana - Reptilian Humanoid" w tym temacie bedziesz sie czul napewno doskonale. Jak widzisz, nie jest tak zle na tym forum, dla ciebie tez sie cos znalazlo.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 09:35:35 wysłane przez Rafaela »
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1234 : Kwiecień 19, 2011, 11:47:10 » |
|
raczej jak¹œ dysfunkcjê polegaj¹c¹ na masochistycznym tkwieniu w jakimœ niezrozumia³ym rozgoryczeniu wbrew samemu sobie na tym forum. ja wracam tu z coraz wiêksz¹ niechêci¹ bo mêczy mnie marnowanie swojego czasu na popaprany œwiatopogl¹g niektórych u¿ytkowników jak chanell, fafaela i jeszcze ta, no... nowe wcielenie marii magdaleny. pojawiam siê tu bo postanowi³em wytrzymaÌ tu do wieszczonego koùca œwiata w 2012 roku i s³owa dotrzymam. jedyne z czego mogê siê cieszyÌ przebywaj¹c tutaj to fakt, ¿e ¿ycie nie pokara³o mnie takim towarzystwem w ¿yciu codziennym.
Robisz z siebie mêczennika czy co? Mo¿e nastêpnym razem, zanim zaczniesz tutaj kogoœ krytykowaÌ to zacznij od siebie. Ja, gdybym mia³ stycznoœÌ z forum, które mi siê nie podoba lub u¿ytkownicy tego forum nie odpowiadaliby mi to po prostu przesta³bym siê na nie logowaÌ. Wiêc mo¿e zacznij panowaÌ nad sob¹ a nie ubli¿asz tutaj ludziom. Ci ludzi przynajmniej maj¹ jakiœ œwiatopogl¹d i robi¹ to na co maj¹ ochotê... Ty, z tego co widzê nie mo¿esz zapanowaÌ nad samym sob¹ :> W 2012 nie bêdzie ¿adnego koùca œwiata wiêc jesteœ zwolniony z tej swojej "przysiêgi".
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #1235 : Kwiecień 19, 2011, 13:14:46 » |
|
raczej jak¹œ dysfunkcjê polegaj¹c¹ na masochistycznym tkwieniu w jakimœ niezrozumia³ym rozgoryczeniu wbrew samemu sobie na tym forum. ja wracam tu z coraz wiêksz¹ niechêci¹ bo mêczy mnie marnowanie swojego czasu na popaprany œwiatopogl¹g niektórych u¿ytkowników jak chanell, fafaela i jeszcze ta, no... nowe wcielenie marii magdaleny. pojawiam siê tu bo postanowi³em wytrzymaÌ tu do wieszczonego koùca œwiata w 2012 roku i s³owa dotrzymam. jedyne z czego mogê siê cieszyÌ przebywaj¹c tutaj to fakt, ¿e ¿ycie nie pokara³o mnie takim towarzystwem w ¿yciu codziennym.
Co to znaczy popaprany œwiatopogl¹d? Wpadasz na forum od czasu do czasu ,poublizasz komu siê da i uciekasz.Prawie wszystkie twoje posty nadaj¹ siê do œmietnika i kto tu jest popaprany  No tak zapomnia³am ¿e ty tylko "wyra¿asz siebie " W jednym z w¹tków between napisa³ : Drwi¹c z innych najczêœciej drwimy z samych siebie. Nic dodaÌ ,nic uj¹Ì.....
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1236 : Kwiecień 19, 2011, 13:16:36 » |
|
Ja mysle Marku, ze potrzebujesz naprawde pomocy. Bardzo mi szkoda takich ludzi jak ty bo ani widzisz, ani slyszysz. A wogole, to uwazaj abys nie stracil swojej pracy, nie wiem czy szef zechce placic za twoja dzialalnosc na forum w czasie pracy.
--------------------------------------------------------------------------------
Kto sie wywyzsza, bedzie ponizony.
Skad wiesz ze nie wiem? Wydaje mi sie, ze nawet nie posiadasz swojego wlasnego komputera i kozystasz tylko w godzinach pracy. Ja uwazam, ze pracownik ktory zalatwia swoje prywatne sprawy w czasie pracy, nie jest osoba godna zaufania.
--------------------------------------------------------------------------------
Tak wlasnie pisza wszystko wiedzacy. Marku, proponuje wyjsc na spacerek wiosenny, dotlenisz sie troche, to bedziesz bardziej wydajny w swoich wypowiedziach, bo widze ze ledwo sie ciagniesz. ScaliÂłem posty. Janusz.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2011, 21:22:59 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
pheasant
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1237 : Kwiecień 19, 2011, 13:41:38 » |
|
marek324 Jakie Ty masz kompetencje do obraÂżania i oceniania innych???
|
|
|
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1239 : Kwiecień 19, 2011, 18:27:57 » |
|
ty ch³opie masz chyba jakieœ szmery miêdzy pó³kulami. o tym ¿e w 2012 roku nie bêdzie ¿adnego koùca œwiata wiedzia³em w czasach kiedy ty w kapcie siku robi³eœ. z problemem samooceny i samokontroli te¿ masz chyba coœ nie halo, bo wypowiadasz siê w materii o której masz m³odzieùcze bardzo ma³e pojêcie. w kategoriach rozwoju od twojego debiutu tutaj na forum, które pamiêtam - nie posun¹³eœ siê do przodu. od taki szmerek. wiêc jeœli chcesz kogokolwiek z czegokolwiek zwalniaÌ- zwolnij siebie. od dorabiania ideologii do zera. bo zero zawsze bêdzie zerem. bez wzglêdu na to jak siê bêdziesz napina³.
Znasz mĂłj wiek Âże tak ochoczo siĂŞ o nim wypowiadasz? Nie widzĂŞ teÂż podstaw do wyciÂągania jakichkolwiek wnioskĂłw dotyczÂących mojego zasobu wiedzy w tej, czy innej materii :> Tak czy inaczej... zachowujesz siĂŞ jak rozkapryszony szczeniak, ktĂłry uwaÂża siĂŞ za nie wiadomo kogo... ale moÂżesz zakoĂączyĂŚ tÂą jaÂłowÂą dyskusjĂŞ, na poziomie, jak na "dorosÂłego faceta przystaÂło" :> I tak jak wczeÂśniej napisaÂłem, czÂłowiek na poziomie potrafi w sposĂłb kulturalny rozstaĂŚ siĂŞ ze Âśrodowiskiem, ktĂłre mu nie odpowiada. Z mojej strony to wszystko, pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1240 : Kwiecień 19, 2011, 18:42:22 » |
|
..eee tam, takie gadanie ! Wiêkszoœci facetom na tej ziemi nie odpowiadaj¹ ich w³asne ¿ony ( za to cudze jak najbardziej  ); i jakoœ nie mog¹ siê z nimi, zw³aszcza kulturalnie, rozstaÌ. W ka¿dym razie: rzadkoœÌ to wielka, jak w lesie owca i w oceanie z listem butelka... Widzisz, dla wielu, to forum: albo ¿ona, albo m¹¿, a dla innych, niczym dla Ewy kusz¹cy w¹¿. Tym bardziej owoc z jego polecenia smakuje, im bardziej bóg, do pos³uszeùstwa nawo³uje... 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 19:29:53 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1241 : Kwiecień 19, 2011, 20:16:25 » |
|
nie porĂłwnuj forum do kobiety  hmm... aczkolwiek zasada podobna 
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #1242 : Kwiecień 19, 2011, 21:03:58 » |
|
>Marek<, tak, masz racjĂŞ, to forum jest nieco inne od wielu innych gdyÂż nie rozprawiamy tu o "dupie Maryny" i stÂąd moÂże Twe rozgoryczenie, jednak takie podejÂście do sprawy moÂże spowodowaĂŚ, Âże nie doczekasz na naszym forum, przynajmniej pod tym nick'iem tego roku 12-go.
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 21:06:26 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #1243 : Kwiecień 20, 2011, 10:39:02 » |
|
TĂŞ osobĂŞ trzeba po prostu ignorowaĂŚ . Acha ! zablokujcie sobie prywatne wiadomoÂści od tej osoby ,bo bywa bardzo wulgarna 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1244 : Kwiecień 20, 2011, 10:55:39 » |
|
Taka osoba uczy, na ile mamy jeszcze w sobie jej czĂŞÂści, bÂądÂź wskazane przez niÂą, skoro nas jeszcze draÂżni. Blokowanie takie moÂże byĂŚ ucieczkÂą przed zintegrowaniem siĂŞ ze sobÂą samym. PoniewaÂż marka nie znamy osobiÂście, reakcje nasze mogÂą byĂŚ znakomitym sprawdzianem "poziomu rozwoju duchowego" kaÂżdego z forumowiczĂłw  niech kaÂżdy decyzjĂŞ podejmie sam, czy "marek" dla niego wrĂłg czy dla prawdy podesÂłany tu pan by maski zdzieraĂŚ, choĂŚ boleĂŚ bĂŞdzie jak jasna cholera! ku podniesieniu nastroju: Doa Taubathttp://www.youtube.com/watch?v=zg1rh5pX1tk&feature=related
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2011, 10:58:07 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
marek324
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1245 : Kwiecień 20, 2011, 10:58:39 » |
|
koliberku, niestety - zderzenie z prawdÂą zazwyczaj bywa bolesne. zwÂłaszcza gdy siĂŞ baja w Âświecie uÂłudy z ktĂłrego wychodzi siĂŞ do rzeczywistego Âświata.
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1246 : Kwiecień 20, 2011, 11:08:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #1247 : Kwiecień 20, 2011, 19:33:31 » |
|
Rêce opadaj¹... Marek, co to mia³o byÌ? Wpadasz na forum jak gdyby nigdy nic, nie toczysz ¿adnej rzeczowej dyskusji i po policzku ka¿demu, bo co...? Bo tak? Kompletnie ciê nie rozumiem  A ty Koliberku, za co przyklaskujesz Markowi? Tak bardzo pouczaj¹ce s¹ wed³ug ciebie prowokatorskie zagrywki? Chcia³abyœ przejœÌ podobny... sprawdzian "poziomu rozwoju duchowego"

|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1248 : Kwiecień 20, 2011, 21:46:28 » |
|
Janneth!Niczemu i nikomu nie przyklaskujê, jeno patrzê z wiêkszego dystansu. A tak naprawdê, to jestem w fazie przyklaskiwania sobie, a tak¿e agresji przeciwko wszelkiemu zak³amaniu.  ( zaraz na g³owê zwal¹ mi siê ró¿ne prawdy pochodnie>>>  ) Niemniej jestem te¿ ciekaw jak wiêkszoœÌ tutaj tak kulturalnych i "uduchowionych " na co dzieù zachowuje siê w domu, na ulicy, czy te¿ w swoim towarzystwie. I komu tak naprawdê bardziej przyœwiecaj¹ anio³owie prawdy? Mnie np. wkurza mój osobisty brak odwagi. Ach, bo te granice? Kto je ustala??? Ktoœ istotniejszy, wa¿niejszy od koliberka chocia¿by takiego; w ka¿dym b¹dŸ razie zaczynam coraz wiêcej rzeczy mieÌ z dupie *. A ¿e ma³a jest, to i tak niewiele siê tam zmieœci. Tylko nie wiem na czyje szczêœcie, czy nieszczêœcie. * zaznaczam, ¿e w³aœnie akurat ta forma jest dopuszczalna. Gorzej przedstawia siê sprawa z ekstrementem, co g....em potocznie go zowi¹. Tylko kompletnie nie wiem dlaczego. Brzmi jakoœ bardziej swojsko i prawdziwie, ani¿eli to, co powy¿ej. Zimne to to jakieœ, obce i za d³ugie, niczym z tasiemcem, albo co najmniej glist¹... SDM - Rozdwojenie prawdyhttp://www.youtube.com/watch?v=865-MNqstOE&feature=relatedSDM - ZgodliwoœÌhttp://www.youtube.com/watch?v=8h6rMzGOZRI&feature=relatedi "kochaj nieprzyjacio³y swoje" - co poni¿ej, doœÌ przewrotne jest, ale: Maszeruj z chamem - SDM - live Jelonki 2010http://www.youtube.com/watch?v=m9EA12R0fPs&feature=relatedMarek ju¿ kiedyœ mi dowali³ solidnie. Uwa¿am, ¿e s³usznie, oczywiœcie odszczeka³em mu i po mojemu te¿ s³usznie. I jakoœ nikomu korona z g³owy nie spad³a. Wiêcej s³yszê w podtekœcie " ¿yczliwoœci" w markowych "naskakiwankach", ani¿eli w tym jak¿e "zbo¿nym" pouczeniu: Witaj marku 324, musze sie przyznac ze juz stesknilam sie za toba. Mysle ze nieco pobladziles, temat wyraz siebie jest nie dla takiego fana jak ty. Zapraszam cie du tematu "Egzorcyzmy" i drugi temat "Opetanie" bedziesz sie mogl wypowiedziec z duzym zadowoleniem i bedziesz sie czul we wlasnym sosie. Do magicznej daty jest jeszcze troche czasu, napewno znajdziesz cos dla siebie. Zycze ci dobrego samopoczucia, i obys sie czul jak u siebie.
Ps. Zapomnialam "Psychologia Szatana - Reptilian Humanoid" w tym temacie bedziesz sie czul napewno doskonale. Jak widzisz, nie jest tak zle na tym forum, dla ciebie tez sie cos znalazlo.
Ja mysle Marku, ze potrzebujesz naprawde pomocy. Bardzo mi szkoda takich ludzi jak ty bo ani widzisz, ani slyszysz. A wogole, to uwazaj abys nie stracil swojej pracy, nie wiem czy szef zechce placic za twoja dzialalnosc na forum w czasie pracy.
Kto sie wywyzsza, bedzie ponizony.
Skad wiesz ze nie wiem? Wydaje mi sie, ze nawet nie posiadasz swojego wlasnego komputera i kozystasz tylko w godzinach pracy. Ja uwazam, ze pracownik ktory zalatwia swoje prywatne sprawy w czasie pracy, nie jest osoba godna zaufania.
Tak wlasnie pisza wszystko wiedzacy. Marku, proponuje wyjsc na spacerek wiosenny, dotlenisz sie troche, to bedziesz bardziej wydajny w swoich wypowiedziach, bo widze ze ledwo sie ciagniesz. ScaliÂłem posty. Janusz.
niemniej marku panie, niechaj posty moje, przypadkiem nie czyniÂą CiĂŞ tutaj bezkarnym chamem 
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2011, 23:28:16 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #1249 : Kwiecień 20, 2011, 23:34:25 » |
|
A tak naprawdê, to jestem w fazie przyklaskiwania sobie, a tak¿e agresji przeciwko wszelkiemu zak³amaniu.  ( zaraz na g³owê zwal¹ mi siê ró¿ne prawdy pochodnie>>>  ) Koliberku, powstrzymywaÌ ciê przeciwko sobie samej nie bêdê i jeœli masz ochotê i sposobnoœÌ - rób, co zamierzasz i co szczêœcie ci daje.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
|