Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 01:24:12

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 883261 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1225 : Kwiecień 14, 2011, 19:09:45 »

bĂŞdÂą drzeĂŚ koty jak tylko wrĂłci..DuÂży uÂśmiech
(bez urazy dla nikogo rzecz jasna)

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #1226 : Kwiecień 14, 2011, 20:28:13 »

Witaj pheasant UÂśmiech

JeÂśli mowa o faktach czy nawet donieÂśniach z plebanii to sÂą fakty. A jeÂśli mowa o forum to niewiele siĂŞ tu opiera na faktach, raczej na tym Âże ktoÂś coÂś uwaÂża za prawdĂŞ bo ktoÂś inny tak napisaÂł, i to siĂŞ ze mnÂą zgadza. Jak sam napisaÂłeÂś w innym wÂątku, nie obchodzi CiĂŞ gdzie i kto napisaÂł ewangeliĂŞ Tomasza. WaÂżne Âże to siĂŞ zgadza z Twoim ÂświatopoglÂądem.

ZauwaÂż, ze ÂświatopoglÂąd opierajÂący siĂŞ na tym, Âże plebania=fakty , to prawda tylko dla Ciebie, bo zakÂładasz, ze jest to prawda, bo chcesz w to wierzyĂŚ wiĂŞc Âłykasz ca³¹ argumentacjĂŞ , a potem jÂą wszĂŞdzie powtarzasz. Niewiele siĂŞ to  ró¿ni od mojego podejÂścia, Âże nie waÂżne kto napisaÂł treœÌ, lecz to , czy ze mnÂą to rezonuje.
MoÂże tylko tym, Âże mamy inne autorytety UÂśmiech ChociaÂż suma summarum one wszystkie pochodzÂą z  JednoÂści.

Jaki sens ma rodzicielstwo jeœli pokazujemy dziecku ró¿norodnoœÌ tego œwiata nie mówi¹c mu w co powinnien wierzyÌ, co jest prawd¹ lub jak odró¿niaÌ prawdê od fauszu

Powiedz dziecku w co powinno wierzyĂŚ UÂśmiech Powodzenia. Liczysz na to, ze jeÂśli powiesz mu , ze to jest faÂłsz a to prawda, to  przyjmie to bezkrytycznie ? Tylko dlatego , ze miliony innych to samo powtarza jak mantrĂŞ ?
Wszytko co moÂżesz zrobiĂŚ, to pokazywaĂŚ siebie prawdziwÂą. MĂłwiĂŚ dlaczego Ty wierzysz , a nie dlaczego ktoÂś powinien to robiĂŚ. MĂłwimy tu o dojrzewajÂącym czÂłowieku, ktĂłremu Âświat na gÂłowie staje tak samo jak jego wÂłasny organizm. UwaÂżam, Âże waÂżniejsze od tego , co powinien lub nie , jest to, aby zrozumiaÂł DLACZEGO . A tego nie osiÂągnie siĂŞ obwiniajÂąc Âświata , forum, czy innych ludzi.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #1227 : Kwiecień 14, 2011, 22:35:50 »

Moje dzieci  i siostrzeniec ,czytajÂą to forum i jakoÂś im nie odbiÂło ,a nasze dyskusje sÂą czasem rĂłwnie gorÂące jak na forum.
Z dnia na dzieĂą z pewnoÂściÂą nie. JeÂżeli mogĂŞ mieĂŚ pytanie, dwa:
1. w jakim wieku sÂą
2. czy wierzÂą w opowieÂści ÂŁobos/samcia?

ad.1. 25,28 i 22 lata
ad.2. nie do koĂąca,ale ÂśledzÂą temat MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 14, 2011, 22:36:21 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #1228 : Kwiecień 14, 2011, 23:55:08 »

to nie dzieci...

idê o zak³ad, ¿e Kiara aktualnie wype³nia jak¹œ wa¿n¹ misjê, oczywiœcie dla dobra ca³ej ludzkoœci... lub zbiera si³y
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #1229 : Kwiecień 15, 2011, 08:18:44 »

to nie dzieci...

Jak to nie ? to sÂą moje dzieci ,na pewno dwoje  DuÂży uÂśmiech .Tak serio ,to oni czytajÂą forum od dawna ,zaczynaÂły jeszcze na starym,wiĂŞc teÂż byli maÂłolatmi. Na szczĂŞÂście nigdy siĂŞ nie uzaleÂżnili od komputera i internetu (i innych uzywek teÂż) ,po prostu miaÂłam ich pod kontrolÂą MrugniĂŞcie

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #1230 : Kwiecień 15, 2011, 09:44:40 »

Kochanie, czy slyszalas jak czesto ludzie mlodzi w czasie dojzewania gubia sie, zyja w swoim swiecie, wartosci jakie otrzymali w domu nagle przestaja byc cos warte. Czlowiek podczas dojzewania widzi swiat zupelnie inaczej, do tego pierwsza milosc, czesto bez wzajemnosci. Rodzice czesto moga sie dwoic i troic, a synek czy coreczka pojdzie i tak  czesto droga zabroniona. To tak jak z Adamem i Ewa, mieli wszystko, a niewiadoma byla silniejsza. Ja ciagle czuje sie matka, tylko patrze dzisiaj na rozne sytuacje zupelnie inaczej. Dlatego, kiedy zobaczylam na forum zmasakrowane ciala to natychmiast zareagowalam, bo mozemy tu mowic o smierci, o zyciu o wszystkim, ale zmasakrowanych cial nie trzeba wystawiac do ogladania. W Niemczech juz kilkakrotnie
mlodzi w amoku strzelali w szkole do swoich nauczycieli, kolegow. DLACZEGO?
Dzisiaj rodzice zapewniaja swoim pociechom wszystko, nawet ogromna tolerancje, za to czestro dostaja w odpowiedzi nienawisc brak szacunku. Zyjemy w innych czasach, uwazam ze nie jest latwo ten pociag prowadzic i dlatego musimy reagowac na to co moze byc problematyczne dla mlodego czlowieka. Napis STOP!
nie bedzie respektowany, ale madre wypowiedzi beda mialy podswiadomie dobry skutek. Tego my tez musimy sie uczyc. A uczyc mosimy sie cale zycie, nigdy nie bedziemy  wszystko wiedzacymi.
Enigma
Gość
« Odpowiedz #1231 : Kwiecień 15, 2011, 22:35:10 »

Tak, tak artq ty równiez nic sie nie zmieni³eœ. Widzê nawet ¿e nieco zgorzknia³eœ i brak ci tej dawnej œwierzoœci w konkluzjach. Trochê ci nawet wspó³czuje ¿e nadal pilnujesz fora, którego tamatyka jest sprzeczna z twoimi pogladami. Masz tu jakiœ etat na sianie niezgody w d³ugie bezczynne wieczory, ¿e tak zwalczasz pogl¹dy osób które chc¹ sie odstresowaÌ od codziennej rzeczywistoœci?
TwĂłj post nieco mnie ubawiÂł. ZrĂŞcznie kluczysz, zabezpieczajÂąc przy okazji swĂłj (juÂż to wiesz - i sÂłusznie) nie tak niewinny tyÂłek.
 SÂłowo g**no z tego co pamiĂŞtam nie byÂło uznawane na forum za obraÂźliwe bÂądÂź wulgarne i nie leciaÂły z tego powodu ostrzeÂżenia  raczej taka sytuacja zapanowaÂła wobec okreÂślenia 'dupa' - chociaÂż fakt dawno mnie tu nie byÂło i nie znam aktualnych zmian. Ale zazwyczaj kiedy obeÂżywe wyraÂżenia sÂą przemycane w potocznym jĂŞzyku, staram sie reagowaĂŚ bez wzglĂŞdu na 'panujÂące aktualnie obyczaje'. A tamtego minusa otrzymaÂłeÂś za obraÂżenie osoby ktĂłrej, jak widze nie ma dziÂś z nami. Niepamietasz? A przecieÂż posÂłuÂżyÂłeÂś sie moim cytatem, przekrĂŞcajÂąc jego treœÌ, co przeciez ci unaoczniÂłam Nie zrĂłwnuj swojego 'kÂłapania dziobem' z mojÂą wypowiedziÂą dotyczÂącÂą 'zamykania dzioba' bo padÂła ona w zupeÂłnie innym kontekÂście, wypowiadania siĂŞ w imieniu osĂłb ktĂłrych siĂŞ nie reprezentuje. Ty posumowaÂłeÂś styl czyjejÂś wypowiedzi, ja natomiast zasugerowaÂłam czynnoœÌ. Ale nie bĂŞdĂŞ az tak pamietliwa... Chichot

Ach i jeszcze cytat, ten jest wspaniaÂły

...Mam nadziejê, ¿e jest to oznaka nowej jakoœci podejœcia do wielu zagadnieù. Cieszê siê, ¿e przyzwoitoœÌ zwyciê¿y³a, pomimo - jak przypuszczam - prób nacisku.
Pomimo, Âże to powinno byĂŚ to normalnoÂściÂą doceniam ten gest i w zwiÂązku z tym - pomimo, Âże zwrot "kÂłapaĂŚ dziobem" nie zostaÂł uznany za obelÂżywy, a takÂże Âże nikt nie przymusza mnie do tej decyzji - deklarujĂŞ, Âże nie bĂŞdĂŞ go uÂżywaÂł w odniesieniu do Kiary - skoro jest przewraÂżliwiona na tego typu zwroty. Dodatkowo postaram siĂŞ uwaÂżaĂŚ w ewentualnych dyskusjach z niÂą na inne "zwierzĂŞce" zwroty i powiedzenia.
SprĂłbujĂŞ rĂłwnieÂż ograniczyĂŚ ironiĂŞ w swoich postach.

AÂż Âłza siĂŞ w oku kreci ze wzruszenia. SprawiedliwoœÌ (specjalnie dla artq) zwyciĂŞÂżyÂła, nie na dÂługo jednak,skoro nie dotrzymaÂłeÂś swej uroczystej obietnicy. Chyba wiĂŞc niesÂłusznie ugodowa administracja,  traktowaÂła twoje posty wedÂług taryfy ulgowej  UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #1232 : Kwiecień 15, 2011, 23:21:11 »

yyyy... ale w jakim zakresie nie dotrzymaÂłem? proszĂŞ o jakieÂś bliÂższe info/wyjaÂśnienia. AleÂż bÂądÂź, bÂądÂź pamiĂŞtliwa. Kto teraz "kÂłapie" a kto o tym mĂłwi?
hmmm... nie rozumiem dlaczego ale wydaje mi siê, ¿e mam do Ciebie jak¹œ "s³aboœÌ...
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #1233 : Kwiecień 19, 2011, 09:32:16 »

Witaj marku 324, musze sie przyznac ze juz stesknilam sie za toba. Mysle ze nieco pobladziles, temat wyraz siebie jest nie dla takiego fana jak ty. Zapraszam cie du tematu "Egzorcyzmy" i drugi temat "Opetanie" bedziesz sie mogl wypowiedziec
z duzym zadowoleniem i bedziesz sie czul we wlasnym sosie. Do magicznej daty jest jeszcze troche czasu, napewno znajdziesz cos dla siebie. Zycze ci dobrego samopoczucia, i obys sie czul jak u siebie.

Ps. Zapomnialam "Psychologia Szatana - Reptilian Humanoid" w tym temacie bedziesz sie czul napewno doskonale.
Jak widzisz, nie jest tak zle na tym forum, dla ciebie tez sie cos znalazlo.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 09:35:35 wysłane przez Rafaela » Zapisane
Szmer
Gość
« Odpowiedz #1234 : Kwiecień 19, 2011, 11:47:10 »

raczej jak¹œ dysfunkcjê polegaj¹c¹ na masochistycznym tkwieniu w jakimœ niezrozumia³ym rozgoryczeniu wbrew samemu sobie na tym forum.
ja wracam tu z coraz wiĂŞkszÂą niechĂŞciÂą bo mĂŞczy mnie marnowanie swojego czasu na popaprany ÂświatopoglÂąg niektĂłrych uÂżytkownikĂłw jak chanell, fafaela i jeszcze ta, no... nowe wcielenie marii magdaleny.
pojawiam siĂŞ tu bo postanowiÂłem wytrzymaĂŚ tu do wieszczonego koĂąca Âświata w 2012 roku i sÂłowa dotrzymam. jedyne z czego mogĂŞ siĂŞ cieszyĂŚ przebywajÂąc tutaj to fakt, Âże Âżycie nie pokaraÂło mnie takim towarzystwem w Âżyciu codziennym.

Robisz z siebie mêczennika czy co? Mo¿e nastêpnym razem, zanim zaczniesz tutaj kogoœ krytykowaÌ to zacznij od siebie. Ja, gdybym mia³ stycznoœÌ z forum, które mi siê nie podoba lub u¿ytkownicy tego forum nie odpowiadaliby mi to po prostu przesta³bym siê na nie logowaÌ. Wiêc mo¿e zacznij panowaÌ nad sob¹ a nie ubli¿asz tutaj ludziom. Ci ludzi przynajmniej maj¹ jakiœ œwiatopogl¹d i robi¹ to na co maj¹ ochotê... Ty, z tego co widzê nie mo¿esz zapanowaÌ nad samym sob¹ :>

W 2012 nie bĂŞdzie Âżadnego koĂąca Âświata wiĂŞc jesteÂś zwolniony z tej swojej "przysiĂŞgi".
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #1235 : Kwiecień 19, 2011, 13:14:46 »

raczej jak¹œ dysfunkcjê polegaj¹c¹ na masochistycznym tkwieniu w jakimœ niezrozumia³ym rozgoryczeniu wbrew samemu sobie na tym forum.
ja wracam tu z coraz wiĂŞkszÂą niechĂŞciÂą bo mĂŞczy mnie marnowanie swojego czasu na popaprany ÂświatopoglÂąg niektĂłrych uÂżytkownikĂłw jak chanell, fafaela i jeszcze ta, no... nowe wcielenie marii magdaleny.
pojawiam siĂŞ tu bo postanowiÂłem wytrzymaĂŚ tu do wieszczonego koĂąca Âświata w 2012 roku i sÂłowa dotrzymam. jedyne z czego mogĂŞ siĂŞ cieszyĂŚ przebywajÂąc tutaj to fakt, Âże Âżycie nie pokaraÂło mnie takim towarzystwem w Âżyciu codziennym.

Co to znaczy popaprany ÂświatopoglÂąd? Wpadasz na forum od czasu do czasu ,poublizasz komu siĂŞ da i uciekasz.Prawie wszystkie twoje posty nadajÂą siĂŞ do Âśmietnika i kto tu jest popaprany CoÂś No tak zapomniaÂłam Âże ty tylko "wyraÂżasz siebie "
W jednym z wÂątkĂłw between napisaÂł :

DrwiÂąc z innych najczĂŞÂściej drwimy z samych siebie.

Nic dodaÌ ,nic uj¹Ì.....

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #1236 : Kwiecień 19, 2011, 13:16:36 »

Ja mysle Marku, ze potrzebujesz naprawde pomocy. Bardzo mi szkoda takich ludzi jak ty bo ani widzisz, ani slyszysz. A wogole, to uwazaj abys nie stracil swojej pracy, nie wiem czy szef zechce placic za twoja dzialalnosc na forum w czasie pracy.

--------------------------------------------------------------------------------

Kto sie wywyzsza, bedzie ponizony.

Skad wiesz ze nie wiem? Wydaje mi sie, ze nawet nie posiadasz swojego wlasnego komputera i kozystasz tylko w godzinach pracy. Ja uwazam, ze pracownik ktory zalatwia  swoje prywatne sprawy w czasie pracy, nie jest osoba godna zaufania.

--------------------------------------------------------------------------------

Tak wlasnie pisza wszystko wiedzacy. Marku, proponuje wyjsc na spacerek wiosenny, dotlenisz sie troche, to bedziesz bardziej wydajny w swoich wypowiedziach, bo widze ze ledwo sie ciagniesz.
ScaliÂłem posty. Janusz.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2011, 21:22:59 wysłane przez janusz » Zapisane
pheasant
Gość
« Odpowiedz #1237 : Kwiecień 19, 2011, 13:41:38 »

marek324
Jakie Ty masz kompetencje do obraÂżania i oceniania innych???
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1238 : Kwiecień 19, 2011, 17:36:13 »

Pewnie takie same, jak Ty, (ja?) do wychowywania takich "markĂłw" UÂśmiech, albo dzieci, ktĂłrym to sÂą potrzebne "zakazy i nakazy". Jak dla mnie to "zbrodniczy", a przynajmniej skrajnie despotyczny system w podejÂściu do latoroÂśli.

A dla panĂłw o lekko i nie tylko lekko wÂątpliwych gabarytach:
http://www.youtube.com/watch?v=IFNLqz8TLqM&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Au79HClNb0M&feature=related

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 17:41:27 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Szmer
Gość
« Odpowiedz #1239 : Kwiecień 19, 2011, 18:27:57 »

ty ch³opie masz chyba jakieœ szmery miêdzy pó³kulami. o tym ¿e w 2012 roku nie bêdzie ¿adnego koùca œwiata wiedzia³em w czasach kiedy ty w kapcie siku robi³eœ.
z problemem samooceny i samokontroli te¿ masz chyba coœ nie halo, bo wypowiadasz siê w materii o której masz m³odzieùcze bardzo ma³e pojêcie. w kategoriach rozwoju od twojego debiutu tutaj na forum, które pamiêtam - nie posun¹³eœ siê do przodu. od taki szmerek. wiêc jeœli chcesz kogokolwiek z czegokolwiek zwalniaÌ- zwolnij siebie. od dorabiania ideologii do zera. bo zero zawsze bêdzie zerem. bez wzglêdu na to jak siê bêdziesz napina³.

Znasz mĂłj wiek Âże tak ochoczo siĂŞ o nim wypowiadasz? Nie widzĂŞ teÂż podstaw do wyciÂągania jakichkolwiek wnioskĂłw dotyczÂących mojego zasobu wiedzy w tej, czy innej materii :>
Tak czy inaczej... zachowujesz siĂŞ jak rozkapryszony szczeniak, ktĂłry uwaÂża siĂŞ za nie wiadomo kogo... ale moÂżesz zakoĂączyĂŚ tÂą jaÂłowÂą dyskusjĂŞ, na poziomie, jak na "dorosÂłego faceta przystaÂło" :>  I tak jak wczeÂśniej napisaÂłem, czÂłowiek na poziomie potrafi w sposĂłb kulturalny rozstaĂŚ siĂŞ ze Âśrodowiskiem, ktĂłre mu nie odpowiada. Z mojej strony to wszystko, pozdrawiam MrugniĂŞcie
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1240 : Kwiecień 19, 2011, 18:42:22 »

..eee tam, takie gadanie ! WiĂŞkszoÂści facetom na tej ziemi nie odpowiadajÂą ich wÂłasne Âżony ( za to cudze jak najbardziej DuÂży uÂśmiech); i jakoÂś nie mogÂą siĂŞ  z nimi, zwÂłaszcza kulturalnie, rozstaĂŚ.

W ka¿dym razie: rzadkoœÌ to wielka,
jak w lesie owca i w oceanie  z listem butelka... MrugniĂŞcie

Widzisz, dla wielu, to forum: albo ¿ona, albo m¹¿,
a dla innych, niczym dla Ewy kusz¹cy w¹¿.

Tym bardziej owoc z jego polecenia smakuje,
im bardziej bĂłg, do posÂłuszeĂąstwa nawoÂłuje... MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 19:29:53 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Szmer
Gość
« Odpowiedz #1241 : Kwiecień 19, 2011, 20:16:25 »

nie porĂłwnuj forum do kobiety JĂŞzyk hmm... aczkolwiek zasada podobna UÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1242 : Kwiecień 19, 2011, 21:03:58 »

>Marek<, tak, masz racjĂŞ, to forum jest nieco inne od wielu innych gdyÂż nie rozprawiamy tu o "dupie Maryny" i stÂąd moÂże Twe rozgoryczenie, jednak takie podejÂście do sprawy moÂże spowodowaĂŚ, Âże nie doczekasz na naszym forum, przynajmniej pod tym nick'iem tego roku 12-go.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 19, 2011, 21:06:26 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #1243 : Kwiecień 20, 2011, 10:39:02 »

TĂŞ osobĂŞ trzeba po prostu ignorowaĂŚ .
Acha ! zablokujcie sobie prywatne wiadomoÂści od tej osoby ,bo bywa bardzo wulgarna  Z politowaniem

KsiĂŞga Koheleta 3,1
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1244 : Kwiecień 20, 2011, 10:55:39 »

Taka osoba uczy, na ile mamy jeszcze w sobie jej czĂŞÂści, bÂądÂź wskazane przez niÂą, skoro nas jeszcze draÂżni. Blokowanie takie moÂże byĂŚ ucieczkÂą przed zintegrowaniem siĂŞ ze sobÂą samym. PoniewaÂż marka nie znamy osobiÂście, reakcje nasze mogÂą byĂŚ znakomitym sprawdzianem "poziomu rozwoju duchowego" kaÂżdego z forumowiczĂłw MrugniĂŞcie

niech kaÂżdy decyzjĂŞ podejmie sam,
czy "marek" dla niego wrĂłg
czy dla prawdy podesÂłany tu pan
by maski zdzieraĂŚ, choĂŚ boleĂŚ bĂŞdzie
jak jasna cholera!

ku podniesieniu nastroju:

Doa Taubat
http://www.youtube.com/watch?v=zg1rh5pX1tk&feature=related
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2011, 10:58:07 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #1245 : Kwiecień 20, 2011, 10:58:39 »

koliberku, niestety - zderzenie z prawdÂą zazwyczaj bywa bolesne. zwÂłaszcza gdy siĂŞ baja w Âświecie uÂłudy z ktĂłrego wychodzi siĂŞ do rzeczywistego Âświata.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1246 : Kwiecień 20, 2011, 11:08:25 »

ano, ano, to mniej wiĂŞcej jakoÂś tak wyglÂąda.

baju, baj MrugniĂŞcie
http://www.youtube.com/watch?v=zg1rh5pX1tk&feature=related

lecz:

Nic nie moÂże wiecznie trwaĂŚ
http://www.youtube.com/watch?v=LBmUBMnuU2k&feature=related
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1247 : Kwiecień 20, 2011, 19:33:31 »

RĂŞce opadajÂą... Marek, co to miaÂło byĂŚ? Wpadasz na forum jak gdyby nigdy nic, nie toczysz Âżadnej rzeczowej dyskusji i po policzku kaÂżdemu, bo co...? Bo tak? Kompletnie ciĂŞ nie rozumiem  ZÂły
A ty Koliberku, za co przyklaskujesz Markowi? Tak bardzo pouczaj¹ce s¹ wed³ug ciebie prowokatorskie zagrywki? Chcia³abyœ przejœÌ podobny...

sprawdzian "poziomu rozwoju duchowego"

CoÂś

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #1248 : Kwiecień 20, 2011, 21:46:28 »

Janneth!

Niczemu i nikomu nie przyklaskujĂŞ, jeno patrzĂŞ z wiĂŞkszego dystansu. A tak naprawdĂŞ, to jestem w fazie przyklaskiwania sobie, a takÂże agresji przeciwko wszelkiemu zakÂłamaniu.  Chichot ( zaraz na gÂłowĂŞ zwalÂą mi siĂŞ ró¿ne prawdy pochodnie>>> ZÂły) Niemniej jestem teÂż ciekaw jak wiĂŞkszoœÌ tutaj tak kulturalnych i "uduchowionych " na co dzieĂą zachowuje siĂŞ w domu, na ulicy, czy teÂż w swoim towarzystwie.

I komu tak naprawdĂŞ bardziej przyÂświecajÂą anioÂłowie  prawdy? Mnie np. wkurza mĂłj osobisty brak odwagi. Ach, bo te granice? Kto je ustala??? KtoÂś istotniejszy, waÂżniejszy od koliberka chociaÂżby takiego; w kaÂżdym bÂądÂź razie zaczynam coraz wiĂŞcej rzeczy mieĂŚ z dupie*. A Âże  maÂła jest, to i tak niewiele siĂŞ tam zmieÂści. Tylko nie wiem na czyje szczĂŞÂście, czy nieszczĂŞÂście. DuÂży uÂśmiech

* zaznaczam, Âże wÂłaÂśnie akurat ta forma jest dopuszczalna. Gorzej przedstawia siĂŞ sprawa z ekstrementem, co g....em potocznie go zowiÂą. Tylko kompletnie nie wiem dlaczego. Brzmi jakoÂś bardziej swojsko i prawdziwie, aniÂżeli to, co powyÂżej. Zimne to to jakieÂś, obce i za dÂługie, niczym z tasiemcem, albo co najmniej glistÂą... Chichot

SDM - Rozdwojenie prawdy
http://www.youtube.com/watch?v=865-MNqstOE&feature=related

SDM - ZgodliwoœÌ
http://www.youtube.com/watch?v=8h6rMzGOZRI&feature=related

i "kochaj nieprzyjacio³y swoje" - co poni¿ej, doœÌ przewrotne jest, ale:

Maszeruj z chamem - SDM - live Jelonki 2010
http://www.youtube.com/watch?v=m9EA12R0fPs&feature=related

Marek juÂż kiedyÂś mi dowaliÂł solidnie. UwaÂżam, Âże sÂłusznie, oczywiÂście odszczekaÂłem mu i po mojemu teÂż sÂłusznie. I jakoÂś nikomu korona z gÂłowy nie spadÂła. WiĂŞcej sÂłyszĂŞ w podtekÂście " ÂżyczliwoÂści" w markowych "naskakiwankach", aniÂżeli w tym jakÂże "zboÂżnym" pouczeniu:

Witaj marku 324, musze sie przyznac ze juz stesknilam sie za toba. Mysle ze nieco pobladziles, temat wyraz siebie jest nie dla takiego fana jak ty. Zapraszam cie du tematu "Egzorcyzmy" i drugi temat "Opetanie" bedziesz sie mogl wypowiedziec
z duzym zadowoleniem i bedziesz sie czul we wlasnym sosie. Do magicznej daty jest jeszcze troche czasu, napewno znajdziesz cos dla siebie. Zycze ci dobrego samopoczucia, i obys sie czul jak u siebie.

Ps. Zapomnialam "Psychologia Szatana - Reptilian Humanoid" w tym temacie bedziesz sie czul napewno doskonale.
Jak widzisz, nie jest tak zle na tym forum, dla ciebie tez sie cos znalazlo.

Ja mysle Marku, ze potrzebujesz naprawde pomocy. Bardzo mi szkoda takich ludzi jak ty bo ani widzisz, ani slyszysz. A wogole, to uwazaj abys nie stracil swojej pracy, nie wiem czy szef zechce placic za twoja dzialalnosc na forum w czasie pracy.

Kto sie wywyzsza, bedzie ponizony.

Skad wiesz ze nie wiem? Wydaje mi sie, ze nawet nie posiadasz swojego wlasnego komputera i kozystasz tylko w godzinach pracy. Ja uwazam, ze pracownik ktory zalatwia  swoje prywatne sprawy w czasie pracy, nie jest osoba godna zaufania.

Tak wlasnie pisza wszystko wiedzacy. Marku, proponuje wyjsc na spacerek wiosenny, dotlenisz sie troche, to bedziesz bardziej wydajny w swoich wypowiedziach, bo widze ze ledwo sie ciagniesz.
ScaliÂłem posty. Janusz.

niemniej marku panie,
niechaj posty moje, przypadkiem
nie czyniÂą CiĂŞ tutaj bezkarnym chamem MrugniĂŞcie

UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2011, 23:28:16 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1249 : Kwiecień 20, 2011, 23:34:25 »

A tak naprawdĂŞ, to jestem w fazie przyklaskiwania sobie, a takÂże agresji przeciwko wszelkiemu zakÂłamaniu.  Chichot ( zaraz na gÂłowĂŞ zwalÂą mi siĂŞ ró¿ne prawdy pochodnie>>> ZÂły)

Koliberku, powstrzymywaÌ ciê przeciwko sobie samej nie bêdê i jeœli masz ochotê i sposobnoœÌ - rób, co zamierzasz i co szczêœcie ci daje.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: