Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:15:01

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844708 razy)
0 u¿ytkowników i 95 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1400 : Lipiec 17, 2011, 16:57:48 »

Kiara:
Pos³uchaj , albo przeczytaj bardzo uwa¿nie , nie zni¿ê siê do opublikowania na forum przes³anych  mi przez Twoich by³ych przyjació³ Kanadyjskich ostrze¿eñ dotycz±cych kontaktów z Tob±.
Bowiem nie wezmê do r±k argumentów z Twojego poziomu i nie zagram nimi.
Osoba o ktorej tu piszesz nigdy nie byla Moja przyjaciolka.Jest to tak jak Ty starsza osoba ale rowniez jak Ty wyrafinowana, ktora nie zna jezyka i zawsze potrzebowala mojej pomocy.Procz tego prowadzila delikatnie mowiac dom publiczny - czyli byla burdel Mama zatrudniajaca 17 letnie mlode dziewczyny w tym zawodzie.Byla o niej bardzo glosna sprawa na lamach tutejszych gazet jak rowniez programow telewizyjnych.Ma kryminalne rekordy.Natomiast Ja musze byc czysta jak czysta woda, gdyz nie moglabym pracowac tu gdzie pracuje.A jezeli chcesz to moge podeslac kilka Twoich zdjec z Egiptu, zeby wszyscy byli w stanie zobaczyc i poogladac Ciebie.To naprawde nie jest trudne zamiescic te zdjecia na Nasza klasa lub Face booku.Moze nie zaczynaj co bylo w Egipcie , gdyz ta sama osoba ze Mna zaprzyjazniona, stwierdzila przy swiadku , ze w wiekszosci mowila to co Ty chcialas slyszec.

Kiara:
Nie bêdziesz wypisywa³a rzeczy , które mog± staæ siê Twoim problemami przysz³o¶ciowymi.
Bowiem chyba  mêcz± Ciê jakie¶ zwidy skoro posuwasz siê do publikacji takich tekstów.
Naprawdê ¿enuj±ce pokazanie swojej ma³o¶ci.

Zacznij w koncu martwic sie o siebie i Twoje poczynania.Naprawde jest multum ludzi, ktorzy maja do Ciebie wiele pretensji.Ja nie kieruje sie nikim.Natomiast pisze tu o moich wlasnych spostrzezeniach.Nie boje sie juz Ciebie i Twojej czarnej magii.Nareszcie potrafie sie zabespieczac przed takimi jak Ty.To Ty przestan wypisywac dyrdymaly i Twoje jakies zwidy.Nie przedstawiasz dla Mnie zadnych wartosci,ktorych nalezaloby sie od Ciebie nauczyc.Ja ide Moja droga , Ty idz swoja.Lecz przestan Mnie wtracac w Twoje dyskusje, szczegolnie wypisujac takie szambo.Sama napisalas,ze we wszystkim trzeba sie dopatrzec wielu wymiarow.Ty juz pokazalas z jakiego TY pochodzisz.AQodnosnie zdjec mam ich 2600 jest z czego wybierac.Zyj swoim zyciem z daleka odemnie.Ja nie ide Twoja droga, gdyz nie jestesmy z tej samej bajki.Jeszcze jedno Ja zyje tu i teraz.

Kiara:
Wiesz i¿ moja godno¶æ nie pozwoli mi ujawniæ nic na temat Twojej  historii rodzinnej  ( a równie dobrze wiesz i¿ nie by³o by ci mi³o z tego powodu).
Ty piszesz na temat godnosci?
Pooddawaj dlugi , przepros ludzi za swoje zachowanie.Mowisz , ze jjesz w/g Myslicieli - ciekawe ktorych, ze doprowadzili Ci do takiego wygladu.
Tak mam uzaleznienie pale papierosy i do poki co bede palila.Ty nie poniewaz nawet nie byloby Cie na to stac.Na kolacze trzeba pracowac.Owszem Napije sie piwa i drinka jak mam na to ochote - moze naucze sie tez lawitowac w poprzek, mysle ze byloby to rowniez ciekawe doswiadczenie.Jednak mimo wszystko to nie Twoja sprawa.Popatrz na siebie w lustro i zadaj sobie kilka ludzkich pytan - chociazby na temat Twojej oszukanczej diety.Przestan zajmowac sie moja osoba, natomiast zajmij sie soba.Nie chce miec z taka kosmitka jak Ty naprawde nic wspolnego.
Nie pisz do mnie nic na temat milosci - gdyz jedno co potrafisz to tylko mowic oniej, nic na ten temat nie wiesz,.Przestan wypisywac bzdory co bylo kiedys i kiedys bedzie.Tu masz multum spraw nie przerobionych-wez sie za siebie i pracuj nad soba bardzo ciezko , masz jeszcze szanse nadrobic to i owo.Koniec z Twoimi naukami, oszczerstwami i tak dalej.Jak tylko cos Ci nie pasi zaraz osoba jest o niskiej Energii.Wiesz ja po spacerach w Polsce i Egipcie nie kladlam sie spac i nie usypialam natychmiast  - a jak Ty?
Twoje tlumaczenia pracy z energia sa smieszne oraz zenujace.Moze naprawde przesle pare zdjec , wowczas bedziemy w stanie wyciagnac wnioski.
Sama zyj swoim zyciem i przestan ludzi straszyc, prowokowac do awantur, oraz wykorzystywac energetycznie.Zaslonki spadaja i to w przyspieszonym tepie.Coraz wiecej ludzi widzi kim jestes.
Zostaw Mnie oraz Moja rodzine w spokoju, gdyz inaczej bedziesz pociagnieta do odpowiedzialnosci.Przestan sie osmieszac.Nie mieszaj ludzia w glowach.Kazdy do wszystkiego dojdzie Sam na miare swoich potrzeb oraz mozliwosci.Ty natomiast zajmij sie praca na sama soba.
Doskonale wiesz jakie masz uzale¿nienia i co one powoduj±.

To tylko zostawiam wy³±cznie jako ¶lad napisanych oszczerstw.

Ale¿ publikuj moje byle  zdjêcia do woli , tylko nie zapominaj i¿ bez mojej zgody , której nie posiadasz jest to karane prawnie.
Bowiem podlega pod odpowiedni paragraf prawny.
.

Mia³am nawet zamiar sama zamie¶ciæ moje obecne zdjêcie , jednak nie poczekam na osobiste spotkania z niektórymi lud¼mi.
Niech ich wra¿enia bêd± dowodem mojego  obecnego wygl±du.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 17:04:18 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1401 : Lipiec 17, 2011, 17:05:51 »

ps.Robin  Co zrobi³am El¿biecie? Nic , absolutnie nic , ale nie uda³o siê  jej podporz±dkowaæ mnie sobie.

Przez pó³tora roku pomaga³am jej jak potrafi³am wychodziæ z bardzo silnej depresji , która uniemo¿liwi³a jej pracê przez 7 miesiêcy.  Wspiera³am j± równie¿ duchowo i energetycznie po jej operacjach ( twierdzi³y obydwie z mam± i¿ bardzo skutecznie.
 Nie ¿a³ujê tego  bowiem  wsparcie p³ynê³o z mojego serca. Jednak ten czas z jej odkryciem swojego ¿ycia osobistego i rodzinnego by³ dla mnie trudnym do¶wiadczeniem. Nauczy³am siê akceptacji i zrozumienia warto¶c i zupelnych skrajno¶ci ni¿ moje warto¶ci. Naprawdê trudne to by³o dla mnie ale zarazem cenne jako do¶wiadczenie ¿yciowe.
Potrzeby kontaktu ze mn± El¿biety by³y wiêksze z jej strony ni¿ z mojej , zwyczajnie potrzebowa³a pomocy. Wówczas potrzebowa³a nawet kilku godzin dziennie  rozmów. Bior±c pod uwagê ró¿nice czasowe i inne moje obowi±zki robi³am czasami rzeczy na granicy....   Poznawa³am sytuacje  o których nie mia³am pojêcia akceptowa³am olbrzymi± odmienno¶æ ludzk±.
Jasne wiêc chyba ¿e znam intymno¶ci jej ¿ycia osobistego i rodzinnego , znam uzale¿nienia i s³abo¶ci , jak i to co przekazali mi na pi¶mie jej "przyjaciele" a o czym ma prawo nie chcieæ mówiæ nikomu. Jednak mo¿e byæ pewna nie zostan± upublicznione na forum prze zemnie jej ¿adne nieprawe czyny.

1. Nie jestem od rozliczania z nich nikogo.
2. Ka¿dy ma prawo do swoich sekretów.

I to tyle, a ¿e jestem siln± osobowo¶ci± i nie zrobiê niczego co kto¶ by chcia³ a nie jest to zgodne z moim systemem warto¶ci nie da³am sob± manipulowaæ co sta³o siê przyczyn± tej niezgody.
S± ludzie , którzy nie potrafi± siê z tym pogodziæ , s± m¶ciwi i zdolni do wszystkiego w swojej zem¶cie.
Zatem tworzy mityczne opowie¶ci o moim stosunku do ro¿nych ludzi ( których nie znam , nie widzia³am i naprawdê mnie nie interesuj±) by poni¿aj±c mnie wywy¿szyæ siebie.
S± ludzie , którzy tylko w ten sposób potrafi± siê dowarto¶ciowaæ.
Jakie jest na to lekarstwo? Oni sami musz± zauwa¿yæ swoj± ma³o¶æ i chcieæ to zmieniæ. W innym wypadku bêd± siê tak miotaæ i wszystkich wokó³ bêd± postrzegaæ jako swoich wrogów.
Zawsze szukaj± jednej osoby , która czasowo akceptuj± jako przyjaciela , nastêpnie zmieniaj± gdy zostaj± zdekonspirowani.
Wówczas usi³uj± wszelkimi sposobami zniszczyæ t± poprzedni± gdy¿ w ich ¶wiadomo¶ci tworzy dla nich zagro¿enie , zbyt du¿o wie na ich temat.
Ka¿dy motyw wówczas jest dobry , a ¿e sta³o siê to na kanwie ezoterycznej  ona zosta³a wykorzystana jako podstawa.
Ot i ca³a historia.

Jest to ostatnie wyja¶nienie w temacie , wiêcej nie bêdzie , bowiem nie widzê sensu w odbijaniu s³ów , których nie da siê w tym momencie poprzeæ faktami.
Kiara.
Teraz Ja mam znowu cos do powiedzenia.Nie nie jestem chora psychicznie ani tez fizycznie.Mam na to niezbite dowody, ktore przedstawie w sadzie.Mialam operacje na pecherz oraz biopcje ( gdyz podejzewali raka szyjki macicy).Kiary widzimisie przerastaja nawet ja sama.Kiedys kazala mi zabic mojego psa, gdyz mial byc w nim diabel z ktorym Kiara walczyla.To Ty masz problemy nadajace sie do przeprowadzenia ewaluacji przez psychiatre oraz dobrego psychologa.Nadinterpretacja to Twoj  powazny problem.Nie jestes juz w stanie mnie zastraszyc.Niech kazdy bedzie w stanie poogladac zdjecia Twoje i moje na NK oraz FB - zobaczymy co ludzie beda mieli do powiedzenia i przemyslenia.Pragne jeszcze zaznaczyc, ze to Tobie nie udalo sie Mnie podporzedkowac , dlatego Jestes taka wsciekla.Pamietaj co sama mowilas prawda wyjdzie na wierzch i wowczas bedziemy w stanie zobaczyc zmieniajace sie oblicza ludzkie.Ja juz Twoje widzialam zmieniajace sie - odpowiedz jak normalny czlowiek moze zmienic swoje oblicze, nie majac nic wspolnego z czarna magja.Sama dobrze wiesz ,ze omalo nie wyladowalismy w wiezieniu przez Twoje zachowanie w piramidzie.Powiedz , ktora z Nas potrzebuje pomocy Ty ktora zerujesz na ludzkiej krzywdzie ? czy Ja , ktora zyje w/g  praw jakie panuja na ziemi tu i teraz?
Wez sie za siebie  - moze jeszcze nie wszystko stracone.
P.S.
Nie potrzebuje niczyjej zgody, gdyz sa to zdjecia z mojego urlopu.Masz racje prawo jest dla wszystkich tu i teraz.Dlatego mam wszelkie prawo opublikowania tych zdjec.Obca osoba jedynie potrzebuje zgody od osoby lub osob nie bedacych wowczas z nimi.Ja tam bylam - zdjecia robione moim aparatem.Poprostu jest to wspomnienie z mojego rowniez urlopu.Poczytaj prawa moze sie jeszcze tu czego nauczysz.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 17:28:48 wys³ane przez Elzbieta » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1402 : Lipiec 17, 2011, 17:30:51 »

Nigdy nikomu nie radzi³am , ani nie kaza³am biæ ¿adnego zwierzêcia, ale pisaæ mo¿na co siê che bowiem  twierdzenie nie weryfikowalne.
Natomiast opowie¶æ o swoim psie przekaza³a¶ mi sama jak kilkakrotnie pogryz³ Twoj± mamê i Ciebie oraz inne osoby.Opowiedzia³a¶ mi sama   o tym i¿ Twoja mama  nie mo¿e nawet w nocy pój¶æ do toalety ze wzglêdu na strach przed pogryzieniem przez psa , który jest wasz± w³asno¶ci± domow± od kilku lat.
Dla normalnych ludzi refleksja jawi siê sama , nie jest to naturalne i normalne ( te¿ mam od kilku lat psa w domu) , co¶ jest nie tak z psem.

Cz³owiek , który "opiekowa³ " siê nami w Piramidzie , kaza³ nam siê k³a¶æ do sarkofagu i nitowaæ d¼wiêki nie uprzedza³ nas i¿ , za to mo¿emy byæ w jaki¶ sposób karane , bowiem sam inspirowa³ nasze zachowanie. A by³ to jeden z przewodników po piramidzie , ale ¿±da³ pieniêdzy ( jest to bardzo typowe zachowanie w Egipcie) , da³y¶my mniej ni¿ chcia³.
Poniewa¿ chcia³ wy³udziæ wiêcej podobno bo ¿adna z nas nie by³a tego ¶wiadkiem mówi³ co¶ o karze za te w³a¶nie czynno¶ci , które nasz "opiekun" robi³ z nami.

Po naszym wyj¶ciu z komnaty nikt nie powiedzia³ do nas ani jednego s³owa na temat naszego niew³a¶ciwego zachowania siê w niej. Ani jednego , nikt do nas nie podszed³ i nie zwróci³ nam ¿adnej uwagi na ¿aden temat.
Taka jest prawda o tym zdarzeniu.

Na temat magii ju¿ pisa³am nie interesuje mnie to zagadnienie , nie stosowa³am jej i nie mam zamiaru u¿ywaæ nawet w celach bardzo pozytywnych.

Zastanawiam siê czym jeszcze (oprócz publikacji moich zdjêæ) mo¿esz mnie staraæ siê szanta¿owaæ? I jaki cel jest tego szanta¿u?

W koñcu zna mnie mnóstwo ludzi , wie jak wygl±dam ( zgodnie z wiekiem ) nic wiêcej. A to czy kto¶ wa¿y mniej czy wiêcej ma byæ jakim¶ argumentem czego¶? Czego?
Lub i¿ bez mojej zgody zrobi³a¶ mi jakie¶ zdjêcie na którym wygl±dam mniej korzystnie ma byæ argumentem czego¶? Czego?

Nie lansowa³am siê nigdy na podlotka o takiej  figurze  , nie mam wiêc powodów do konfrontacji z moim k³amstwem , bo go nie by³o.
Wrêcz przeciwnie kiedy¶ w dyskusji napisa³am dok³adnie ile mam lat , wcale siê tego nie wstydzê ¿e mam 56 lat.
Ani siê nie wstydzê mojego obecnego wygl±du i moimi kr±g³o¶ciami.

Nie s³ysza³am nigdy i¿ wiêksza czy mniejsza kr±g³o¶æ tu i tam dyskwalifikuje czyj±¶ m±dro¶æ , uczuciowo¶æ , czy prawo¶æ , lub godno¶æ.
Natomiast szanta¿ upublicznianiem takich informacji o kim¶ to ju¿ inna sprawa. Jest to manipulacja informacjom w jakim¶ celu. W jakim?

Widzia³a¶ chudego Buddê? Czy jego tusza dyskwalifikuje jego m±dro¶æ? Czy  tego typu wygl±d zewnêtrzu mo¿e byæ blokad± rozwoju duchowego?
No ale mnie jeszcze bardzo , bardzo daleko do wygl±du Buddy , i jak na razie to oddalam siê od niego nie przybli¿am.

Ach jeszcze moja sprawno¶æ fizyczna? doskona³a , bez niej nie chodzi³a bym po górach ( 1600m) i nie schodzi³a do jaskiñ co robiê bez problemu.
Dodam wyniki badañ lekarskich , perfekcyjne ( w³±cznie z zawarto¶ci± poziomu t³uszczu)   .
I to koniec spowiedzi.
Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 18:07:12 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1403 : Lipiec 17, 2011, 17:51:37 »

Wiesz co dyskusja z Toba mija sie z celem.Ty naprawde wszystko interpretujesz w/g tylko Tobie znanemu wzorcowi.Tym razem jednak nie interesuje Mnie Twoja interpretacja nic a nic.Nie bylam tam sama, sa na to swiadkowie.Przestan w koncu  macic.Daj Nam  gatunkowi ludzkiemu tu i teraz zyc tak jak sobie tego zyczymy.Nikt z Nas nie dal Ci pozwolenia ingerowania w Nasze zycia.Jezeli tak Ci sie wydawalo przez momet bylas w bledzie.Ty nie potrafisz racjonalnie myslec i rozumowac.Masz swoje slownictwo oraz nazewnictwo, ktorego czlowiek nie jest w stanie zrozumiec.Przestan zerowac na Naszej Energii.Czy jest az tak zle z Twoja energia, ktora sie juz konczy?
Wiesz nie interesuje mnie Twoja osoba, ktora czynic tylko potrafi multum ZLA dookola.Moj pies tak na marginesie jak byl malutki to faktycznie gryzl, lecz mial on wowczas  pare miesiecy.Moja Mama zawsze bala sie psow, jednak w momecie jak pokazala Atosowi,ze sie go nie boi, ze to Mama jest Pania - od tamtej pory jest to Jej Najwierniejszy i Najlepszy obronca.To Twoj strach przed Atosem mowil Ci ze nalezy go uspic.Chcialas przyleciec do Kanady i mowilas,ze nastepnie pojedziemy do Kaliforni.Balas sie kontaktow z Atosem, tak mialas racje zwierzeta wyczuwaja kto jest kim.
Coraz bardziej zaczynam wszystko rozumiec.Ja swoje lekcje przerobilam , a tych ktorych nie przerobilam wlasnie przerabiam.Wszyscy jestesmy tu i teraz gdyz czegos nie przerobilismy z przeszlosci.Powiedz czego nie przerobilas Kiaro.
Napewno powinnas sie nauczyc mowienia prawdy.Pamietaj jest tylko jedna prawda ta prawdziwa , a nie ta zinterpretowana przez Ciebie.Bog wszystko widzi, kazdy odpowie za swoje.Powodzenia.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1404 : Lipiec 17, 2011, 18:15:15 »

Cytat: Kiara
 Przestaniesz siaæ wówczas dezinformacjê na mój temat oraz fantazjowania...
Wiesz i¿ moja godno¶æ nie pozwoli mi ujawniæ nic na temat Twojej  historii rodzinnej  ( a równie dobrze wiesz i¿ nie by³o by ci mi³o z tego powodu).
Miast dawaæ mi dobre rady warto je zastosowaæ dla siebie.

Jednak mo¿e byæ pewna nie zostan± upublicznione na forum prze zemnie jej ¿adne nieprawe czyny.

Nie chcê siê wtr±caæ, ale wypada³oby w tym miejscu przypomnieæ Ci Kiaro o Twoim sianiu dezinformacji
oraz fantazjowaniu na temat wielu osób. I o Twoich wielokrotnych sugestiach, co do cudzego stanu zdrowia.
Moje równie¿ nie raz poddawa³a¶ w w±tpliwo¶æ, nawet wczoraj.
Zatem, jako¶ nie wierzê teraz w Twoje zapewnienia, co do stanu zdrowotnego El¿biety.

Nieuczciwo¶ci±  jest równie¿ stosowanie technik manipulacyjnych typu:
cyt. „Wiesz i¿ moja godno¶æ nie pozwoli
mi ujawniæ nic na temat Twojej  historii rodzinnej  ( a równie dobrze wiesz i¿ nie by³o by ci mi³o z tego powodu).
… Jednak mo¿e byæ pewna nie zostan± upublicznione na forum prze zemnie jej ¿adne nieprawe czyny.”

W ten sposób, pod p³aszczykiem w³asnej godno¶ci, czynisz niegodno¶æ oraz dokonujesz czynów nieprawych.
I to w³asnych, osobistych, mimo, ¿e piszesz, i¿ nie ujawnisz nieprawych czynów El¿biety,
ani jej historii rodzinnej, której powinna siê wstydziæ.
Wg mnie, to Ty powinna¶ siê wstydziæ zachowania niegodnego nauczyciela duchowego.
Ale to moja skromna opinia.

Cytat: El¿bieta
  Sama dobrze wiesz ,ze omalo nie wyladowalismy w wiezieniu przez Twoje zachowanie w piramidzie.

Spoko, My¶liciele wyci±gnêliby nawet z wiêzienia, gorzej ze spo¿yciem owoców…  Mrugniêcie

Cz³owiek , który "opiekowa³ " siê nami w Piramidzie , kaza³ nam siê k³a¶æ do sarkofagu i nitowaæ d¼wiêki

A przecie¿ ceremonia obudzenia mocy piramidy d¼wiêkiem ma odbyæ siê dopiero 11 listopada br.
Czy¿by¶ Kiaro chcia³a wyprzedziæ konkurencjê? Pytanie w jakim celu? Zagarniêcia mocy Wielkiej Piramidy?
Zosta³o co¶ jeszcze dla grupy p. Wójcikiewicza?  Du¿y u¶miech

Pozdrawiam  U¶miech

« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 18:29:01 wys³ane przez ptak » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1405 : Lipiec 17, 2011, 19:22:22 »

Prawda Twojego  gryz±cego psa   dotyczy obecnego czasu z przed kilku miesiêcy,. Gdy Twoja mama zmuszona by³a spaæ
w suterynie z nocnym naczyniem. Gdy¿ ba³a siê w nocy wyj¶æ do toalety.
To tak dla poszanowania prawdy o która walczysz. Ba³a siê równie¿ i¶æ z ranami do lekarza z obawy o u¶pienie psa.

A druga sprawa ( dyskwalifikowana moralnie Twoja przyjació³ka) , która ( ale nie tylko ona) ostrzega³a mnie przed Tob±, to Twoja dawna pracodawczyni. Oraz kto¶ z kim utrzymywa³a¶ bardzo dobre kontakty towarzyskie przez d³ugie lata w jej domu i Twoim. Zatem zna Ciê doskonale pomimo pomówieñ o jej reputacjê, na ten temat dyskutowaæ nie bêdê bo nie znam go.
Do kanady siê nie wybiera³am i nie wybieram w bliskiej przysz³o¶ci , chocia¿ pada³y wielokrotne zaproszenia mnie w³±cznie z finansowaniem mojej podró¿y i pobytu i ofert± wycieczki do stanów.
O innych ofertach i propozycjach nie wspomnê.
Gdy mówi³am i¿ dla mnie nie jest mo¿liwe przyjmowanie takich prezentów , t³umaczy³a¶ mi i¿ gdy p³yn± z serca powinnam siê zgodziæ.

Nie by³am i nie jestem zainteresowana tym kierunkiem podro¿y.

Kiara U¶miech U¶miech

Przykro mi i¿ musia³am  wzi±æ udzia³ w takim  ¿enuj±cym  publicznym   prostowaniu  informacji.
Ale konieczno¶ci± by³o i jest prostowanie ich , gdy¿ pozostawienie w formie przekazywanej przez El¿bietê ca³kowicie deformuj± prawdê.
Nie lubiê za³atwiania spraw publicznie , które powinny byæ za³atwione prywatnie.
Ale... poprzednim razem zarzucono mi nie reagowanie z powodu  "prawd" podanych przez El¿bietê.
Nie by³y prawdziwe , jednak uwa¿a³am  i¿ czasami lepiej przemilczeæ co¶ ni¿ prowokowaæ takie pyskówki z wyci±ganiem spraw , które nie powinny byæ zainteresowaniem osób postronnych.

Ptaku Twoje filozofie na temat moich reakcji w tych sytuacjach pozostaw dla siebie, mnie one nie interesuj± z powodu Twojej niemo¿liwo¶ci prawid³owej ich oceny.
Jest tak z jednego zasadniczego powodu , nie znasz prawdy tych zdarzeñ , nie uczestniczy³a¶ w nich , nie wiesz nic o prawdziwych ich powodach . Zatem Twoje  oceny s± nieprawdziwe i nie wiarygodne w tej kwestii.

A tak miêdzy nami , Ty równie¿ szanta¿owa³a¶  mnie opublikowaniem mojego zdjêcia. Po co w jakim celu, czy to jest etyczne?
Czy osoba z takim stosunkiem do mnie  mo¿e bezstronnie zabieraæ g³os?

I jeszcze jedno Twoja wiara  w co kolwiek nie jest mi do niczego potrzebna , ona jest Tobie potrzebna i tylko Tobie.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 19:28:20 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #1406 : Lipiec 17, 2011, 19:34:03 »

Kto sieje, ten zbiera...
Nic nie dzieje siê przypadkiem...

Ze smutkiem - Thotal Smutny
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1407 : Lipiec 17, 2011, 19:40:50 »

Kiaro:
Jest wlasnie i moj Brat  u Mnie jedno co stwierdzil to Zenada z Twojej strony.Wyjdz z tego Twojego wyimaginowanego swiata.Nie martw sie o Mnie, ani o Moja  rodzine.Naprawde mamy sie cudownie.Jestem dumna z Mojej rodziny.Nikt Mnie nie chcial przejechac samochodem za kradziez zlota, poniewaz nic nikomu nie ukradlam.To Ciebie Twoj maz  przejechal autem za kradziez zlota.To Ty nie Ja nie umiesz sie rozstac z dobrami materialnymi.A jeszcze kradziez mojego komputera w Egipcie.DEla Mnie jestes Nikim z kim mam ochote na cokolwiek do czynienia.Maszyna czy tez Kosmitka , ktora jestes ma swoj swiat i swoje zycie w Klamstwie.Potrzebuje jeszcze troszke czasu na wstawienie zdjec na nasza klase.Zapraszam wszystkich do obejzenia.Dosc juz Twoich klamstw.Powiedz co mowilas na temat Ptaka do mnie.Nie zostawilas na niej suchej nitki.Ale to jeszcze nie wszystko jestes zwykly kapec.Dobry but nogi nie obrabia tylko zwykly kapec.Popatrz na Twoje rodzinne uklady i sciagnij swoje posilki w osobach Twoich osobistych Kaplanek.Tylko pamietaj Ja rowniez poprosze o wypowiedzenie sie kilku osob.Mowilas do Nas , ze Ela N jest Budka Telefoniczna i mimo to zapodalas tu jej ksiazke.A pamietasz Twoja wiedze sprzed 10 Lat - napisz od kogo sie uczylas? Wiem od bardzo pewnego zrodla, ze bylas bardzo zielona , zadajac zenujace pytania.A kilka lat pozniej robilas warsztaty za ktore bralas od Ludzi pieniadze - nie bardzo rozumiem za co to bylo.Wiesz jest Mi bardzo po drodze z Ptakiem, Ewa, Rafaela , Arteq, Janneth - niz kiedykolwiek bylo z Toba.Nie lubie maszyn poniewaz  eliminuja ludzi na boczne tory.Ale pamiejtaj  jeszcze troszke.Przestan Mnie straszyc gdyz sie ciebie nie boje.Male dzieci sie straszylo dawniej Baby Jaga - a tak wlasnie Cie okreslil Moj Brat z Polski.
Zostaw Cala Ludzkosc w spokoju - Twoja Czarna magia juz na Nas nie dziala.Nie my Cie bedziemy rozliczac, ale zabraniamy Ci ingerowania w Nasze zycia teraz Ja zrobie tak jak to Ty pisalas - mowie Ci NIE! NIE! NIE! dosc Twojego Kretactwa i Matacenia.Wracaj w swoja gestosc Maszyno i tam zostan

Siedzisz na tym internecie juz 10 lat i to co Kiara uwaza za sluszne jest sluszne a to co nie jest nie.To Ty jestes zenujaca.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 19:43:34 wys³ane przez Elzbieta » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1408 : Lipiec 17, 2011, 19:41:51 »

Te¿ tak uwa¿am , Kto sieje ten zbiera... wiêc o co te pretensje?

A to dopiero pocz±tek zbiorów , wszak jesieñ przed nami...

Kiara U¶miech U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1409 : Lipiec 17, 2011, 20:04:49 »

Ptaku Twoje filozofie na temat moich reakcji w tych sytuacjach pozostaw dla siebie, mnie one nie interesuj± z powodu Twojej niemo¿liwo¶ci prawid³owej ich oceny.
Jest tak z jednego zasadniczego powodu , nie znasz prawdy tych zdarzeñ , nie uczestniczy³a¶ w nich , nie wiesz nic o prawdziwych ich powodach . Zatem Twoje  oceny s± nieprawdziwe i nie wiarygodne w tej kwestii.

A tak miêdzy nami , Ty równie¿ szanta¿owa³a¶  mnie opublikowaniem mojego zdjêcia. Po co w jakim celu, czy to jest etyczne?
Czy osoba z takim stosunkiem do mnie  mo¿e bezstronnie zabieraæ g³os?

I jeszcze jedno Twoja wiara  w co kolwiek nie jest mi do niczego potrzebna , ona jest Tobie potrzebna i tylko Tobie.

By by³a jasno¶æ, nie uprawiam filozofii, lecz przypominam o zaistnia³ych na forum faktach.
I to one nastawiaj± mnie sceptycznie do Twojej prawdomówno¶ci.
Tak jak i obecna rewelacja o mojej rzekomej próbie szanta¿u Ciebie. Tu ju¿ przesz³a¶ sam± siebie.
Na szczê¶cie s± dowody w postaci naszych listów na PW, z naszej wczorajszej dyskusji. 
I proszê, wska¿ mi fragment, który w jakikolwiek sposób mo¿na by nazwaæ szanta¿em.

By³o wrêcz przeciwnie, by nie kompromitowaæ Ciê publicznie wspomnianym zdjêciem, które stanowi doskona³y dowód
wp³ywu serwowanej Ci przez My¶licieli diety na Twoje niby doskona³e zdrowie, zaproponowa³am przeniesienie dyskusji
z forum na PW. Co te¿ siê sta³o.

Napisa³am Ci nawet, ¿e kwestia dowodu jest tylko do naszej wiadomo¶ci.

Jeszcze raz zatem proszê o potwierdzenie, na jakiej podstawie wysuwasz oskar¿enie o próbê szanta¿u?
Wska¿ te s³owa, wszystko masz na pi¶mie, zarówno Ty jak i ja.

Jak to jest z Twoj± etyk±, Kiaro?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1410 : Lipiec 17, 2011, 20:39:01 »

Kiaro:
Jest wlasnie i moj Brat  u Mnie jedno co stwierdzil to Zenada z Twojej strony.Wyjdz z tego Twojego wyimaginowanego swiata.Nie martw sie o Mnie, ani o Moja  rodzine.Naprawde mamy sie cudownie.Jestem dumna z Mojej rodziny.Nikt Mnie nie chcial przejechac samochodem za kradziez zlota, poniewaz nic nikomu nie ukradlam.To Ciebie Twoj maz  przejechal autem za kradziez zlota.To Ty nie Ja nie umiesz sie rozstac z dobrami materialnymi.A jeszcze kradziez mojego komputera w Egipcie.DEla Mnie jestes Nikim z kim mam ochote na cokolwiek do czynienia.Maszyna czy tez Kosmitka , ktora jestes ma swoj swiat i swoje zycie w Klamstwie.Potrzebuje jeszcze troszke czasu na wstawienie zdjec na nasza klase.Zapraszam wszystkich do obejzenia.Dosc juz Twoich klamstw.Powiedz co mowilas na temat Ptaka do mnie.Nie zostawilas na niej suchej nitki.Ale to jeszcze nie wszystko jestes zwykly kapec.Dobry but nogi nie obrabia tylko zwykly kapec.Popatrz na Twoje rodzinne uklady i sciagnij swoje posilki w osobach Twoich osobistych Kaplanek.Tylko pamietaj Ja rowniez poprosze o wypowiedzenie sie kilku osob.Mowilas do Nas , ze Ela N jest Budka Telefoniczna i mimo to zapodalas tu jej ksiazke.A pamietasz Twoja wiedze sprzed 10 Lat - napisz od kogo sie uczylas? Wiem od bardzo pewnego zrodla, ze bylas bardzo zielona , zadajac zenujace pytania.A kilka lat pozniej robilas warsztaty za ktore bralas od Ludzi pieniadze - nie bardzo rozumiem za co to bylo.Wiesz jest Mi bardzo po drodze z Ptakiem, Ewa, Rafaela , Arteq, Janneth - niz kiedykolwiek bylo z Toba.Nie lubie maszyn poniewaz  eliminuja ludzi na boczne tory.Ale pamiejtaj  jeszcze troszke.Przestan Mnie straszyc gdyz sie ciebie nie boje.Male dzieci sie straszylo dawniej Baby Jaga - a tak wlasnie Cie okreslil Moj Brat z Polski.
Zostaw Cala Ludzkosc w spokoju - Twoja Czarna magia juz na Nas nie dziala.Nie my Cie bedziemy rozliczac, ale zabraniamy Ci ingerowania w Nasze zycia teraz Ja zrobie tak jak to Ty pisalas - mowie Ci NIE! NIE! NIE! dosc Twojego Kretactwa i Matacenia.Wracaj w swoja gestosc Maszyno i tam zostan

Siedzisz na tym internecie juz 10 lat i to co Kiara uwaza za sluszne jest sluszne a to co nie jest nie.To Ty jestes zenujaca.

Skoro musi zaistnieæ to pisanie to musi i to do koñca , bowiem  manipulacja informacjom musi siê skoñczyæ

Zaczniemy od net buk , który przywioz³a¶ dla mnie w prezencie a o który wcale nie prosi³am. Owszem informowa³am Ciê o problemach z moim , a Ty sama zaoferowa³a¶ mi przywiezienie dla mnie czego¶ co za³atwi Twój kanadyjski brat po okazjonalnej cenie. Na co wyrazi³am zgodê, natomiast Ty pó¼niej zapewni³a¶ mnie i¿ jest to prezent od Twojego brata dla mnie.

Owszem przywioz³a¶ wpisa³a¶ weñ wszystkie moje dane i dostêp do moich osobistych logowañ. zabra³y¶my to urz±dzenie do Egiptu by mog³o nam s³u¿yæ do kontaktu z rodzinami. zdeponowane by³o kilka piêter ni¿ej u organizatora naszej wyprawy na pustyniê.
Po wszystkich Twoich awanturach w Egipcie ( a w³a¶ciwie to ju¿ na samym pocz±tku) postanowi³am Ci zwróciæ ten dra¿liwy "prezent" , gdy¿ po poznaniu Ciebie ni¿szym nie uwa¿a³am za stosowne przyjmowanie takiego prezentu.

Dodam i¿ urz±dzenie nie by³o nowe bo data zalogowania na nim  Twojej bratanicy by³a z przed 3 lat ( zatem walor materialny nie tak wielki) , ale...  gdy nie chcia³a¶ wyczy¶ciæ jej danych zaczê³am mieæ pewne podejrzenia.

Dosz³am do wniosku i¿ powinnam wyczy¶ciæ wszystkie moje dane i zwróciæ Ci ten "prezent" natychmiast.
Co¶ mnie tknê³o i zabra³am go na dwa dni przed wylotem z depozytu , bo .... sama posz³a¶ po co¶ co posiada³o wszystkie moje dane i bez problemu mog³a¶ je wykorzystaæ do czego tylko by¶ chcia³a.
A to by³o by dla mnie bardzo , ale to bardzo niebezpieczne z Twoim takim stosunkiem do mnie. Na szczê¶cie uprzedzi³am Ciê co skoñczy³o siê Twoim atakiem furii.

W takiej sytuacji  poprosi³am o pomoc tego u kogo by³ zdeponowany net buk , on wyczy¶ci³ kompletnie to urz±dzenie i zosta³o ci oddane.

Nie by³a¶ jednak usatysfakcjonowana , chcia³a¶ mieæ wszystkie moje dane do dyspozycji. Nie uda³o siê , no có¿ jednak mam ochronê.

Taka jest prawda zwi±zana z net bukiem i tym razem oprócz mnie  i moich przyjació³ek s± inni ¶wiadkowie tego zdarzenia.

Wracaj±c do sprawy z  moim  mê¿em to jest bardzo powa¿ne oskar¿enie mnie  publiczne o kradzie¿ z³ota , którego nigdy nie dokona³am i tu ju¿ przelecia³a¶ przez bandê. Mój m±¿ równie¿ nie przejecha³ mnie autem, czy masz dowody na to co napisa³a¶?
I nigdzie nigdy nie by³am o to oskar¿ona , z tego niestety bêdziesz siê musia³a rozliczyæ wobec odpowiednich instancji.
Bowiem nie mo¿na sobie bezkarnie takich rzeczy wypisywaæ bez dowodów na to.
Na szczê¶cie istnieje prawo. Publikacja cudzych zdjêæ bez zgody równie¿ jest karalna.

Natomiast mówienie o Pani N. i¿ jest budkom telefoniczn± pada³o z ust Twoich i innej osoby z usi³owaniem wmówienia mi i¿ to moje s³owa. Dzia³o siê to równie¿ w towarzystwie innych osób.
Twoje twierdzenia to jeden stek plot nic wiêcej.

Ja mam i mia³am wielki szacunek i wdziêczno¶æ za wszystko co od niej otrzyma³am do tej Pani i  za jej pracê dla wszystkich Ludzi.  Wielokrotnie pisa³am na tym forum, to i¿ nie utrzymujemy kontaktów ze sob± nie zmieni³o mojego zdania.
 Ta wiêc wszelakie starania czynienia fermentu za moimi i jej plecami to tylko ma³o¶æ tych , którzy to czyni±.

Ptak nie jest tematem moich zainteresowañ  osobistych ( ani ona ani , nikt inny na forum) mog³a byæ to jaka¶ lu¼na dyskusja o niej  czy innej osoby pisaniu. Bo takie istotnie by³y.
Jednak co Ty wygadujesz o tym za moimi plecami to wiesz tylko Ty i osoba do której to mówisz. Nie jeste¶ wiarygodn± osob±.

Moi synowie byli wielokrotnie ¶wiadkami naszych rozmów , to co  wypisujesz obecnie nie mie¶ci im siê w g³owach.

Powiedzieli i¿ bêd± siê modliæ by osob± tak± jak  Ty nigdy nie musieli siê spotkaæ.
No có¿ jak to mówi jedna kobieta;  "ro¿nych klientów ma Matka Boska....."

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Ptaku samo pisanie mam twoje zdjêcie i mogê je u¿yæ ale nie u¿yjê  bo.... ( tak naprawdê nie mo¿esz wiesz to doskonale) ju¿ jest form± szanta¿u z wykorzystaniem czego¶ przeciw komu¶ z sugerowaniem negatywu.

A kto ci powiedzia³ i¿ mój wygl±d jest dla mnie kompromituj±cy?
Nie jest i nigdy nie by³ dlatego nie stosujê ¿adnego makija¿u jak inne kobiety.
To ¿e kto¶ robi³ mi zdjêcia w momentach zmêczenia czy zasmucenia i teraz chce je wykorzystywaæ przeciwko mnie ? Jako dowody? Na co?
Egipska wyprawa by³a bardzo trudna pod ka¿dym wzglêdem , mo¿na by³o zrobiæ mnóstwo zdjêæ zmêczonych znu¿onych twarzy.
Ja te¿ mam takie zdjêcia tej osoby i co z tego?
Wiêkszo¶æ naszych zdjêæ nie jest piêknych , fotografowie zawodowi wybieraj± jedno z kilkuset dobre.
Ja powinnam siê wstydziæ siebie? Mojego wygl±du? Co za tok my¶lenia?
 no i kolejny drêcz±cy Ciê fakt moja tusza? Moja dieta?

Jest OK! Wszystko w normie , mam idealne wyniki , a ¿e wa¿ê wiêcej ni¿ Ty?

W moim wypadku to absolutnie normalne ( zreszt± nie tylko w moim), chcesz wiedzieæ dlaczego?
Zadaj to pytanie ludziom z "Ro¿okrzy¿a" oni to wiedz± bardzo dobrze.
Dodam tylko i¿ to tylko etap przemijaj±cy w moim ¿yciu , w³a¶nie jestem w okresie przemijania go.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 20:55:03 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1411 : Lipiec 17, 2011, 21:18:43 »

Mam Ci tylko tyle do powiedzenia Jestes zalosna.Chociaz zeby stalo sie i zaistnialo to co ma zaistniec poprosze rowniez i Ewe do napisania na ten temat.Twoje oszustwa przechodza Ciebie i to az nadto.Powiedzialas do Mnie,ze Twoj komputer nie dziala, dlatego powiedzialam,ze postaram sie przywizdz komputer.Oczywiscie jak juz na miejscu zdazylam sie przekonac to bylo nastepne z Twoich klamstw.U mojego brata w domu powiedzialam do Ciebie przy wszystkich , ze w zwiazku z Twoim popsutym komputerem przywiozlam dobry i do uzytku.Odebralam Ci go natomiast za wzgledu na Twoje klamstwa ot i wszystko./Chociaz ty go poprostu ukradlas  - gdybym sie nie zorjetowala jeszcze w Egipcie pewnikiem powiedzialabys mi , ze zostal w domu P X.Wiesz ale nie trzeba bylo za niego placic.Ten ktory uzywasz jest jeszczse nie splacony.Nie chce dawac zadnych upominkow czy tez prezentow oszustce.Ja naprawde poprosze Ewe,zeby przeczytala to i ustosunkowala sie do tego.Do niej tez opowiadalas tak jak i do Mnie na temat Twojej rodziny oraz Twojego meza.Dosc juz Twoich Klamst i Obelg.Ty bedziesz odpowiadala za wszystko to co mowilas i robilas.Ja za swoje a TY za Twoje.Szkoda mi Twoich synow gdyz i im obrabialas tyly.Zawsze starszy byl gorszy jak mlodszy mimo, ze zerujesz i na starszym synie.Modlcie sie za siebie gdyz tylko tak mozna.To co wysylalas teraz dostajesz .To przychodzi ze zdwojona sila.Pamietaj od czego wojujesz to masz.Odnosnie zdjec jak najbardziej przeslij wszystkie - Ja nie jestem na dietach myslicili i nie mam twarzy czarnej.Rowniez nalezy dodac, ze Mnie sie twarz nie zmienia.Nastepnie powiem Ci jeszcze tylko Tyle i az tyle - Jestes odporna na wlasciwa wiedze.Mieszkasz juz tyle lat we Francji i nadal nie potrafisz rozmawiac w danym jezyku.Oceniasz innych a powiedz co Ty soba reprezentujesz?
Jak juz wczesniej napisalam Jestes oszustka i klamczucha.Mowie to wszem i wobec - Ja jestem w stanie wziasc Ciebie do sadu i udowodnic moje podstawne zarzuty a Ty co mozesz kosmitko procz wypowiadania czegos z Twojego wyimaginowanego swiatu.Oczywiscie My wszyscy nic nie wiemy gdyz w/g Ciebie jeszcze nie doroslismy do Ciebie Energetycznie.Jak tak ma wygladac ten Nowy Swiat w Tym bodajze 4 wymiarze z takimi jak Ty uduchowionymi jednostkami to ja naprawde nie jestem tym zainteresowana.Wiem napewno,ze chce byc jak najdalej takich urzadzen jak Ty i to co Ty soba reprezentujesz.
Odnosnie diety - jak Tobie pasuje byc XXXX to Twoja sprawa - wiem jednak,ze ta Twoja dieta cos nie dziala.Moze to wlasnie mysliciele wycieli ci psikusa ha ha ha.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1412 : Lipiec 17, 2011, 21:31:50 »

Bowiem nie mo¿na sobie bezkarnie takich rzeczy wypisywaæ bez dowodów na to.
Na szczê¶cie istnieje prawo.

S³uszne s³owa, Kiaro. Istnieje prawo.
Postawi³a¶ mi powa¿ny zarzut, oskar¿y³a¶ o próbê szanta¿u. Jest to czyn karalny.
Zarówno próba szanta¿u, jak i nies³uszne oskar¿enie o szanta¿.
Zatem, jeszcze raz proszê o dowód, albo wycofanie potwarzy.

ps. Ptaku samo pisanie mam twoje zdjêcie i mogê je u¿yæ ale nie u¿yjê  bo.... ( tak naprawdê nie mo¿esz wiesz to doskonale) ju¿ jest form± szanta¿u z wykorzystaniem czego¶ przeciw komu¶ z sugerowaniem negatywu.

Ok., to teraz proszê o wskazanie mi gdzie i w którym miejscu tak napisa³am.
Pamiêtaj, ¿e s± twarde dowody na PW. Mo¿na zrobiæ zdjêcie z ekranu (Print Screen) ka¿dego dokumentu.
A wymieni³y¶my raptem po jednym li¶cie. Zatem nie powinna¶ mieæ problemu z odnalezieniem podanych
przez Ciebie s³ów, które mi przypisujesz. Usilnie nalegam o ich wskazanie.

¯arty siê koñcz±, gdy wkracza prawo.
Zdjêcie Ci przes³a³am w li¶cie, jako dowód w naszej dyskusji. I wcale nie chodzi³o mi o Twój brak makija¿u.
Nie rozmywaj tematu. W jaki sposób Ciê zaszanta¿owa³am?

DOWODY PROSZÊ, CZARNO NA BIA£YM!!!

Ptak.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 21:34:21 wys³ane przez ptak » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1413 : Lipiec 17, 2011, 21:54:38 »

jestem w szoku Szok

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1414 : Lipiec 17, 2011, 21:57:32 »

Tak Kiaro, mam dowody które wskazuj±, i¿ nie jest tak ró¿owo, jak piszesz. I z pewno¶ci± nie chcia³aby¶, by je upubliczniono.  ( Czy to jeszcze ma³o?Co¶?) Kiara.

Ja zreszt± równie¿. To tak na marginesie wp³ywu diet na cia³o a pewnie i na ducha.
Pozdrawiam.

Zanim napiszesz co¶ to pomy¶l.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 22:18:09 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1415 : Lipiec 17, 2011, 22:22:48 »

I powy¿szy mój post z publicznej dyskusji na forum, która jest tu: 
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3966.1375 , od postu # 1395 do # 1399
stanowi wg Ciebie podstawê do postawienia mi zarzutu o próbê szanta¿u? Dlaczego zatem od razu nie podnios³a¶ tej kwestii?
Zapewne dlatego, i¿ nie by³o najmniejszych podstaw. Sama dalej zaproponowa³am Ci przeniesienie siê z dalsz± dyskusj± na PW.
Za¶ na PW poprosi³am o zachowanie dowodu tylko do Twojej wiadomo¶ci. Gdzie wiêc tu jakakolwiek próba szanta¿u?

Jeste¶ Kiaro ¶liska jak w±¿, krêcisz, gmatwasz, k³amiesz. Dla mnie ju¿ dawno straci³a¶ wszelk± wiarygodno¶æ.
Nawet nie oczekujê przeprosin, to nie w Twoim stylu.

Mia³ arteq racjê, po owocach poznacie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 22:33:54 wys³ane przez ptak » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #1416 : Lipiec 17, 2011, 22:35:42 »

Wiedzia³em ¿e PRAWDA WYJDZIE NA JAW!!!

Nie moj± rol± by³o j± og³aszaæ, ale czeka³em cierpliwie Smutny

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
krzysiek
Go¶æ
« Odpowiedz #1417 : Lipiec 17, 2011, 22:51:16 »

Jeste¶ Kiaro ¶liska jak w±¿,

Ju¿ gdzie¶ s³ysza³em historiê o wê¿u... Czy to nie przez niego Najwy¿szy pogoni³ Adasia wraz z rodzin± z Edenu?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1418 : Lipiec 17, 2011, 22:57:09 »

jestem w szoku Szok

Nie tylko Ty , mój syn i moja rodzina te¿ , moi przyjaciele , którzy poznali El¿bietê równie¿ , bo znaj± prawdê tych wszystkich sytuacji.

Ja jeszcze nigdy w ¿yciu nie spotka³am takiej manipulantki i oszustki.
Zastanawia mnie tylko co ma taka osoba w g³owie jako cel dzia³ania?
Albo nie zdaje sobie sprawy z tego co pisze , albo ..... wie o sobie co¶ co sprawia ¿e jest jej wszystko jedno.
Usi³uje zmanipulowaæ i zniszczyæ wszystko co jest inne ni¿ ona.

Niestety plany z³a nie realizuj± siê ju¿ od dawna , Stwórca nie spe³nia ich ¿yczeñ.

Gdyby tak by³o to wedle pragnieñ El¿biety i oczekiwañ istotnie by³a bym ju¿ tym nieboszczykiem (... - dla mnie jestes nieboszczykiem. El¿bieta) ale mam siê bardzo dobrze.

No i jeszcze ten komputer. zatem dokoñczmy ten temat.
Istotnie korzystam z laptopa , który ma kilka lat i istotnie by³ on kupiony przez moj± kole¿kê dla mnie ( pocz±tkowo wypo¿yczony mi ) do pisania na tym forum.
Poniewa¿ (moim zdaniem nie jest uczciwe zwracanie komu¶ takiego sprzêtu po kilku latach u¿ywania, bo jest zwyczajnie zu¿yty) zaproponowa³am kole¿ance i¿ zwrócê jej za ten laptop pieni±dze ale w terminie nie okre¶lonym bli¿ej. Ona znaj±c moj± sytuacjê wyrazi³a na to zgodê , jest to fakt znany moim pozosta³ym kole¿ankom od pocz±tku.

W trakcie naszej ostatniej rozmowy uzgodni³y¶my mo¿liwe dla mnie warunki ratalnego rozliczenia moich zobowi±zañ.
Ca³y sekret , którym jestem poni¿ana jako kto¶ nieuczciwy , natomiast ¿adnej nieuczciwo¶ci w tym nie ma. Jak równie¿ fakt i¿ ponad czteroletni laptop z zepsutym zamkniêciem nie nadaje siê do naprawy.
Ocena rzeczoznawcy.

Natomiast je¿eli kto¶ jest sam nieuczciwym manipulantem i krêtaczem , to o nieuczciwo¶æ pos±dza innych.

A tak naprawdê to o co idzie ta gra, która i tak i tak jest  ju¿ przegran± ciemnej strony?

Kiara U¶miech U¶miech

Nie uda³o siê w Egipcie , nie uda siê i teraz.

Niech ka¿dy cierpliwie czeka na objawieni mu JEGO PRAWDY , PRAWDY o NIM , bowiem jest to nieuchronno¶æ tego czasu.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 23:03:08 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1419 : Lipiec 17, 2011, 23:12:02 »

Kobieto masz racje nie udalo Ci sie nic w Egipcie i nic Ci sie nie uda poza jego granicami.Pan odebral mi rozum kiedy Ciebie poznalam, widac musialam przerobic ten temat.Jest takie powiedzenie, ze jak Bog chce kogokolwiek ukarac to mu rozum odbiera.Mnie odebral na 1 1/2  roku ale juz mi zdazyl oddac.Dlatego mozesz pisac co tylko  masz w sobie zaprogramowane, mnie to juz nie wzrusza.Nie jestes juz w stanie Mnie zdenerwowac.Ja juz to wiem,ze tylko jak sie ktos na Ciebie zdenerwuje wowczas pociagasz go lub ja Enegretycznie.Nie tedy droga - juz nie ze Mna.Trzymaj sie oszustko z daleka od Nas Ludzi.Nadal nie odpowiedzialas na moje pytanie jak to jest mozliwe zeby czlowiek zmienil swoje oblicze?
Tych ludzi , ktorych ja znam nie potrafia.Te Twoje pierdu pierdu na nic sie juz nie zda.Sama mowilas , ze prawda wyjdzie na  zewnatrz.Wlasnie wychodzi.
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #1420 : Lipiec 17, 2011, 23:26:59 »

Kiaro, wybacz ze sie zapytam , dlaczego nazywasz Ele manipulantka i oszustka. Jesli uzywa sie takich okreslen, to trzeba miec podstawe. Ja poznalam Elzbiete jako kobiete bardzo szczera mozna powiedziec tez bardzo ufna. Musialo sie cos
powaznego wydazyc, ze zorietowala sie ze jest nie na tej drodze jaka sobie wyobrazala.
Ela zyje duzo lat poza krajem, cale zycie czesto ciezko pracowala i wie ze pieniadze z nieba nie leca, do tego ma jeszcze swoja mame na utrzymaniu, ktora jest razem z nia.
Zastanow sie Kiaro, zanim zaczniesz oceniac innych ludzi.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1421 : Lipiec 17, 2011, 23:27:35 »

Wróæmy wiêc do oblicza?

Czy Cz³owiek mo¿e je zmieniaæ?

Raczej trzeba zadaæ pytanie jak to jest i¿ jedni co¶ widz± , a w tym samym czasie inni stoj±cy obok nich nie widz± tego?

Na piêæ osób zobaczy³y co¶ dwie a trzy nie zobaczy³y , jak to siê sta³o?

Kiara U¶miech U¶miech

Ta odpowiedz jest tylko moj± grzeczno¶ci±.
Zarazem pro¶b± do Stwórcy ¿eby przywróci³ ci mo¿liwo¶æ logicznego my¶lenia i zdj±³ z Ciebie kajdany nienawi¶ci , by¶ zwyczajnie odzyska³a zdrowie.
Bowiem niszczysz bezwzglêdnie sama siebie.

=======================================

Kiaro, wybacz ze sie zapytam , dlaczego nazywasz Ele manipulantka i oszustka. Jesli uzywa sie takich okreslen, to trzeba miec podstawe. Ja poznalam Elzbiete jako kobiete bardzo szczera mozna powiedziec tez bardzo ufna. Musialo sie cos
powaznego wydazyc, ze zorietowala sie ze jest nie na tej drodze jaka sobie wyobrazala.
Ela zyje duzo lat poza krajem, cale zycie czesto ciezko pracowala i wie ze pieniadze z nieba nie leca, do tego ma jeszcze swoja mame na utrzymaniu, ktora jest razem z nia.
Zastanow sie Kiaro, zanim zaczniesz oceniac innych ludzi.

Twoje argumenty nie maj± siê nijak do tego co El¿bieta wypisuje na mój temat a co prawd± nie jest i ja to ca³y czas prostujê.

Natomiast trzeba znaæ kogo¶ osobi¶cie i poznaæ go w sytuacjach ro¿nych  a szczególnie trudnych ¿eby móc powiedzieæ,  znam kogo¶ naprawdê.

Pozna³a¶ tak El¿bietê?

Wiesz nie poruszy³am tematu  pieniêdzy branych od   ludzi na ró¿ne "inwestycje"....  z oferowaniem krociowych zysków , które nie zaistnia³y.
Ni jeszcze innego bardzo trudnego tematu  jednej ¶mierci. Dowody? Ju¿ pisa³am relacje pisemne El¿biety kole¿anki by³ej pracodawczyni.

Raczej ty siê zastanów zanim zaczniesz mnie pouczaæ , bo to nie ja zaczê³am ten ci±g oskar¿eñ fa³szywych , ja , je tylko prostujê.

Mo¿e byæ komu¶ z kim¶ nie po drodze , mo¿na siê kim¶ rozczarowaæ , mo¿e w realu nie spe³niæ cudzych  oczekiwañ, bywa...  mo¿na zmieniaæ swoje decyzje ¿yciowe.  Ale to nie jest powód ¿eby takimi oszczerstwami usprawiedliwiaæ swoje pomy³ki.

A czytaj±c posty niektórych osób by³o by to ich marzeniem  ¿eby czynione mi zarzuty okaza³y siê prawd± , któr± nie s±.

Kiara U¶miech U¶miech

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2011, 12:16:39 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1422 : Lipiec 18, 2011, 00:07:14 »

A czy te trzy, to nie by³y przypadkiem Twoje kap³anki?
I tak w ogóle, to po co Ci kap³anki? Co one robi±? Modl± siê do Ciebie?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1423 : Lipiec 18, 2011, 00:15:32 »

A czy te trzy, to nie by³y przypadkiem Twoje kap³anki?
I tak w ogóle, to po co Ci kap³anki? Co one robi±? Modl± siê do Ciebie?

A tak w ogóle to czy ja gdzie¶ napisa³am i¿ mam jakie¶ kap³anki?

Bo je¿eli mam to Ty jeste¶ pierwsz± z nich , bowiem nie odstêpujesz mnie na krok i pouczasz o wszystkich  najdrobniejszych b³êdach.
to takie kap³añskie przecie¿ jak modlitwa prawie..

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2011, 00:22:56 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1424 : Lipiec 18, 2011, 00:24:34 »

O kap³ankach nie raz by³a mowa, nigdy nie zaprzeczy³a¶.
Zatem, to nieprawda, ¿e posiadasz trzy kap³anki?

Ja do nich z pewno¶ci± nie nale¿ê. Mam inne preferencje.
Je¶li ju¿, to prêdzej jestem Twoim anio³em stró¿em, odwodzê Ciê od grzechu.
Ciê¿ka harówa.  Cool
Strony: 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: