Kiara:
Ja juz zrozumialam bardzo duzo pomogly mi w tym posty Jana.
Zrozumialam dlaczego zaprzeczalas w Jezusa w Egipcie.Ty naprawde myslisz , ze My ludzie wierzymy w te Twoje brednie, iz Enlil to Jezus?
Bardziej wierze w teorie Jana, iz Ty jestes siostra Enlila oraz Enkiego
To ptaszek bawi siê ostatnio w detektywa ds. wcieleñ.
Masz racjê, ale bawiê siê nie z ciekawo¶ci. Jest to efekt mego dr±¿enia pewnych zagadnieñ.
Je¶li kto¶, kto wgrywa w pola i tym samym umys³y ludzkie pewne wzorce, oraz zasypuje swoist± wiedz±, a tak¿e fizycznie ingeruje w energetyczne zmiany parametrów Ziemi (do czego sama Kiara otwarcie siê przyzna³a, gdy to za pomoc± My¶licieli zmienia³a kierunek wirów ziemskich czakramów) - to chyba mamy prawo wiedzieæ kto za tym stoi. Wcielenia za¶ du¿o mog± rozja¶niæ.
Odp: Siostra En-Ki'ego
« Odpowiedz #29 : Marzec 17, 2011, 14:50:30 »
Cytat: JACK
Zatem, wa¿ne jest wiedzieæ czy Enlil i Wojtek to Jezus, a Kiara ich siostra.
Zreszt± ona sama niejednokrotnie zwraca³a siê do Enkiego/Samuela kochany braciszku.
Jak chocia¿by w tym po¶cie:
Cytat: Kiara
My sami dokonamy wyboru naszym zyciem po ktorej stronie staniemy ,jaka wiedza bedziemy chcieli zyc.
Czy Samuel NAM to powie ? nie wiem, musial by sie przyznac do swojej totalnej kleski. A to nie jest w jego stylu - prawda moj ukochany bracie?
Ca³y post, który pochodzi ze starego forum PCh, zamieszczony jest tu:
http://forumzn.katalogi.pl/Prorocy_i_Proroctwa_,Czasu_ko%C5%84ca-t7305-s11.htmlJest jeszcze tajemnicza kap³anka JUNU, która w pa¼dzierniku 2006 stanê³a w Piramidzie i uratowa³a Ziemiê. W jaki sposób? O tym ni¿ej. Ciekawe, kto to? Stawiam na Kiarê, bo przecie¿ sama przyzna³a, ¿e stanê³a tam siostra Enkiego i Enlila.
Ale oddajmy jej g³os.
kiara - 2006-10-16, 15:50
To prawda projekt padl .Czy Samuel chce czy nie mosi sie podporzadkowac woli Jedynego Stworcy jego Ojca,wszyscy w calym wszechswiecie akceptuja jego wole.Jest to plan Serca Boga zycie szystkich jego stworzen w milosci i wolnosci.
W piramidzie stanela Kaplanka Junu , ona to byla kluczem przelanczajacym system blokad na uwolnienie.
Co to znaczy? Kluczem byl dzwiek ,ale nie tylko, rowniez jej DNA i poziom wibracji.
Tylko ta jedna osoba otrzymala prawo otworzenia dostepu do centralnej bibljoteki w jadrze Ziemi.Nalozone na orginal nieprawdziwe pola informacyjne zostaly rozdzielone raz na zawsze.
Teraz istnieja dwa :pierwsze Boskie prawdziwe i drugie znieksztalcone"Samuela"i wielu innych cywilizacji ktore chcialy nami zawladnac.
Wiedza w Boskim polu jest i bedzie zasilana energja madrosci serca Stworcy.
Pola "Samuela"beda posiadaly tylko tyle energji ile udalo im sie zgromadzic do tej pory,i od tych ludzi ktorzy swoim stylem zycia opowiedza sie po stronie wibracji strachu.Milosc ich nie zasila ,kazdy otrzymal sznse powrotu do planu Boskiego.
Nie ma zadnej obawy czy wykopia Faraona czy nie juz nic sie nie zmieni.
Czlowiek bedzie zyl Wolna Wola wzrastajac przez MIlosc a Zycie i jego poszanowanie juz zawsze bedzie najwyzsza wartoscia.Piramida odegrala swoja pierwotna role ona przekazywala dzwiek do jadra Ziemi i w Kosmos
do wszystkich galaktyk.
Byl to dowod ze czlowiek sobie poradzil MILOSC WYGRALA. Nie ma powodu do STRACHU ta wibracja traci aktualnosc nie podtrzymujmy jej w naszych sercach wracamy do doskonalosci ktora obdarowal nas Jedyny Stworca.
Kiara
ptak - 2006-10-23, 11:36
Sk±d czerpiesz swoje wiadomo¶ci? Je¶li to Ty jeste¶ t± kaplank± o imieniu Junu, bo wszystkie znaki na to wskazuj±, to kto za Tob± stoi, kto dal Ci to prawo, aby¶ to zrobila? KTÓRA CYWILIZACJA ? SK¡D MASZ TÊ WIEDZÊ ?
Pisala¶ kiedy¶, ¿e historia spisana nie jest prawdziwa....Jest w tym du¿o racji.....Ale jak chcesz nas przekonaæ, ¿e Twoja historia jest prawdziwa? I dlaczego chcesz nas do niej (historii ) przekonaæ ? Czyli ponownie pytam : JAKA JEST TWOJA ROLA NA ZIEMI ?
Je¶li napisala¶ w jednym z postów, ¿e ta cala operacja odbyla siê skromnie, cicho i bez rozglosu, to czemu nas o tym informujesz? Tutaj zagl±da przecie¿ tylu ludzi? Dlaczego mamy Ci wierzyæ? Mówienie caly czas o milo¶ci to za malo, aby uwierzyæ w to co piszesz.
Cytat:
HA, nadanie miastu nazwy JUNU!! Na cze¶æ kogo? Kaplana, czy kaplanki?
Kiara napisa³a:
Cytat:
konkurencyjna walka o wladze nad swiadomoscia czlowieka,kanal w piramidzie mozliwosc dostepu do wpisywania programow w jondro Ziemi nastepnie przekaz idzie do pol morfogenetycznych a nastepnie do naszej swiadomosci ktora mozna zmanipulowac dostoiwszy nasze mozgi do odpowiedniej czestotliwosci .To koniec wolnej woli wszyscy odbieraja i nadaja na tej samej fali nasz rozwoj indywidualny zostal by zablokowany.perspektywa rozwoju to coraz wyzszy system wartosci ,uszanowanie wolnej woli ,uszanowanie zycia ludzi zwierzat i wszystkich istot.Stop dla niewidzialnych istot ktore nie sznuja wolnej woli czlowieka.Kazdy moze powiedziec jestem Samuelem En Ki bratem Jezusa oni mieli tez siostre to ona brala udzial w budowie wielkiej piramidy byla to kaplanka JUNU.
I z tego¿ samego w±tku:
Cytat: ptak
Cytat:
W piramidzie stanela Kaplanka Junu , ona to byla kluczem przelanczajacym system blokad na uwolnienie.
Co to znaczy? Kluczem byl dzwiek ,ale nie tylko, rowniez jej DNA i poziom wibracji.
Tylko ta jedna osoba otrzymala prawo otworzenia dostepu do centralnej bibljoteki w jadrze Ziemi
Wiêc wiemy, ¿e siostra Enki i Jezusa stanê³a w piramidzie i nie powinno nas to dziwiæ, dlaczego akurat jej przypad³ ten zaszczyt. Wszak DNA i poziom wibracji odpowiednie. Jest teraz w¶ród nas wcielona istota boska. Jednak Bogowie zstepuj± na ziemiê. Pytanie, kto jest kap³ank± JUNU?
Nie nie jest Ona siostra Jezusa - jest natomiast siostra Enki i Enlila czyli Ninhursag.
Enki lub poprostu Marduk.
Jan:
Ja preferujê stosowanie nazwy Marduk, bo uwa¿am za prawid³ow±, ale, by nie zaciemniaæ tematu - potwierdzam, ¿e chodzi o to samo.
Jest pewien cz³owiek, który móg³by odpowiedzieæ na to pytanie, ale on milczy. I ma do tego prawo. Jak zechce, to powie. Mog³aby te¿ powiedzieæ Kiara, ale te¿ milczy. Jak przyjdzie czas, to powie. Ale jaki czas i czy przyjdzie? Dlaczego teraz jeszcze jest nieodpowiedni? Kiedy jest odpowiedni czas na PRAWDÊ?
Nastepny cytat Kiara:
My sami dokonamy wyboru naszym zyciem po ktorej stronie staniemy ,jaka wiedza bedziemy chcieli zyc.
Czy Samuel NAM to powie ? nie wiem, musial by sie przyznac do swojej totalnej kleski. A to nie jest w jego stylu - prawda moj ukochany bracie?
Wiec kim jest Enki - Twoim mezem czy w koncu bratem.My juz zaczynamy coraz lepiej widziec.Mialas racje Prawda wychodzi na wierzch.Jeszcze troszke.
Teraz juz mam wiecej przekonania iz jestes siostra Marduka.Mialas racje Jezus nie ma z Toba nic wspolnego a Ty z Nim.
Dlatego wiem na 1000% , ze Jestesmy z zupelnie innych Bajek.Ja jednak zostaje w swojej bajce, w ktorej mam Mojego Boga Ojca.Ty sobie zostan z Twoim Stworca.My ludzie zostalismy zrodzeni a nie stworzeni.Wracaj do Twojej Bajki i zostaw Nas w Swietym spokoju - takie mamy prawo tu na Naszej Ziemi Wolna Wole.Przestan juz mieszac ludzia w glowach, kazdy pomalutu do wszystkiego dojdzie tak jak Ja i wiekszosc z tego forum.
Wracaj na swoja platete i zostaw Nas i Nasz Dom , ktorym jest ziemia dla Nas.Dosc juz Twoich ingerencji i mieszania.