Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:27:11

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844864 razy)
0 u¿ytkowników i 88 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1425 : Lipiec 18, 2011, 01:13:46 »

O kap³ankach nie raz by³a mowa, nigdy nie zaprzeczy³a¶.
Zatem, to nieprawda, ¿e posiadasz trzy kap³anki?

Ja do nich z pewno¶ci± nie nale¿ê. Mam inne preferencje.
Je¶li ju¿, to prêdzej jestem Twoim anio³em stró¿em, odwodzê Ciê od grzechu.
Ciê¿ka harówa.  Cool

Bo ju¿ sama nie wiem czemu w pierwszej kolejno¶ci zaprzeczaæ , a co prostowaæ jak 99% tych info to zwykle k³amstwa , manipulacje informacjom  i pomówienia.

Nie , nie posiadam ¿adnych kap³anek , posiadam przyjació³ki i kole¿anki.
Ale mo¿esz spróbowaæ byæ moj± kap³ankom , zreszt± ( moim zdaniem jeste¶ ni± od dawna) , trzeba odkrywaæ ukryte talenty.

Anio³ów to mam dwóch , moich synów przecudnych dobrych i kochanych.
Stró¿em najlepszym to jest ka¿dy dla siebie , bowiem , tylko siebie samego mo¿na ustrzec przed wszystkim co z³e dla nas  swoim systemem moralno etycznym.
W grzechy nie wierzê , tak ¿e lepiej b±d¼ ju¿ t± kap³ankom , mo¿e siê na jaki¶ wyjazd za³apiesz?
To chocia¿ mo¿e Ty prawdê napiszesz o nim.

A szykuj± siê kolejne , mówiê Ci fajna sprawa.
Tylko nie licz na to ¿e Ciebie  jakiej¶ magii nauczê , sama jej nie znam.
No i nie licz ¿e siê na tym wzbogacisz , to ciê¿ka harówa do której siê dok³ada co kto ma.
No i ta kondycja fizyczna to Ci siê przyda , bo nieraz trzeba siê dobrze nachodziæ i na wspinaæ po górach.

Zatem æwicz , æwicz przyda siê , jak znalaz³.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2011, 09:07:25 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1426 : Lipiec 18, 2011, 02:41:27 »

Kiara:
Ja juz zrozumialam  bardzo duzo pomogly mi w tym posty Jana.
Zrozumialam dlaczego zaprzeczalas w Jezusa w Egipcie.Ty naprawde myslisz , ze My ludzie wierzymy w te Twoje brednie, iz Enlil  to Jezus?
Bardziej wierze w teorie Jana, iz Ty jestes siostra Enlila oraz Enkiego

To ptaszek bawi siê ostatnio w detektywa ds. wcieleñ.

Masz racjê, ale bawiê siê nie z ciekawo¶ci. Jest to efekt mego dr±¿enia pewnych zagadnieñ.
Je¶li kto¶, kto wgrywa w pola i tym samym umys³y ludzkie pewne wzorce, oraz zasypuje swoist± wiedz±, a tak¿e fizycznie ingeruje w energetyczne zmiany parametrów Ziemi (do czego sama Kiara otwarcie siê przyzna³a, gdy to za pomoc± My¶licieli zmienia³a kierunek wirów ziemskich czakramów) -  to chyba mamy prawo wiedzieæ kto za tym stoi. Wcielenia za¶ du¿o mog± rozja¶niæ.

Odp: Siostra En-Ki'ego
« Odpowiedz #29 : Marzec 17, 2011, 14:50:30 »
Cytat: JACK
Zatem, wa¿ne jest wiedzieæ czy Enlil i Wojtek to Jezus, a Kiara ich siostra.
Zreszt± ona sama niejednokrotnie zwraca³a siê do Enkiego/Samuela kochany braciszku.
Jak chocia¿by w tym po¶cie:
Cytat: Kiara
My sami dokonamy wyboru naszym zyciem po ktorej stronie staniemy ,jaka wiedza bedziemy chcieli zyc.
Czy Samuel NAM to powie ? nie wiem, musial by sie przyznac do swojej totalnej kleski. A to nie jest w jego stylu - prawda moj ukochany bracie?
Ca³y post, który pochodzi ze starego forum PCh, zamieszczony jest tu:
http://forumzn.katalogi.pl/Prorocy_i_Proroctwa_,Czasu_ko%C5%84ca-t7305-s11.html
Jest jeszcze tajemnicza kap³anka JUNU, która w pa¼dzierniku 2006 stanê³a w Piramidzie i uratowa³a Ziemiê. W jaki sposób? O tym ni¿ej. Ciekawe, kto to? Stawiam na Kiarê, bo przecie¿ sama przyzna³a, ¿e stanê³a tam siostra Enkiego i Enlila. 
Ale oddajmy jej g³os.

kiara - 2006-10-16, 15:50
To prawda projekt padl .Czy Samuel chce czy nie mosi sie podporzadkowac woli Jedynego Stworcy jego Ojca,wszyscy w calym wszechswiecie akceptuja jego wole.Jest to plan Serca Boga zycie szystkich jego stworzen w milosci i wolnosci.
W piramidzie stanela Kaplanka Junu , ona to byla kluczem przelanczajacym system blokad na uwolnienie.
Co to znaczy? Kluczem byl dzwiek ,ale nie tylko, rowniez jej DNA i poziom wibracji.
Tylko ta jedna osoba otrzymala prawo otworzenia dostepu do centralnej bibljoteki w jadrze Ziemi.Nalozone na orginal nieprawdziwe pola informacyjne zostaly rozdzielone raz na zawsze.
Teraz istnieja dwa :pierwsze Boskie prawdziwe i drugie znieksztalcone"Samuela"i wielu innych cywilizacji ktore chcialy nami zawladnac.
Wiedza w Boskim polu jest i bedzie zasilana energja madrosci serca Stworcy.
Pola "Samuela"beda posiadaly tylko tyle energji ile udalo im sie zgromadzic do tej pory,i od tych ludzi ktorzy swoim stylem zycia opowiedza sie po stronie wibracji strachu.Milosc ich nie zasila ,kazdy otrzymal sznse powrotu do planu Boskiego.
Nie ma zadnej obawy czy wykopia Faraona czy nie juz nic sie nie zmieni.
Czlowiek bedzie zyl Wolna Wola wzrastajac przez MIlosc a Zycie i jego poszanowanie juz zawsze bedzie najwyzsza wartoscia.Piramida odegrala swoja pierwotna role ona przekazywala dzwiek do jadra Ziemi i w Kosmos
do wszystkich galaktyk.
Byl to dowod ze czlowiek sobie poradzil MILOSC WYGRALA. Nie ma powodu do STRACHU ta wibracja traci aktualnosc nie podtrzymujmy jej w naszych sercach wracamy do doskonalosci ktora obdarowal nas Jedyny Stworca.

Kiara
ptak - 2006-10-23, 11:36
Sk±d czerpiesz swoje wiadomo¶ci? Je¶li to Ty jeste¶ t± kaplank± o imieniu Junu, bo wszystkie znaki na to wskazuj±, to kto za Tob± stoi, kto dal Ci to prawo, aby¶ to zrobila? KTÓRA CYWILIZACJA ? SK¡D MASZ TÊ WIEDZÊ ?
Pisala¶ kiedy¶, ¿e historia spisana nie jest prawdziwa....Jest w tym du¿o racji.....Ale jak chcesz nas przekonaæ, ¿e Twoja historia jest prawdziwa? I dlaczego chcesz nas do niej (historii ) przekonaæ ? Czyli ponownie pytam : JAKA JEST TWOJA ROLA NA ZIEMI ?
Je¶li napisala¶ w jednym z postów, ¿e ta cala operacja odbyla siê skromnie, cicho i bez rozglosu, to czemu nas o tym informujesz? Tutaj zagl±da przecie¿ tylu ludzi? Dlaczego mamy Ci wierzyæ? Mówienie caly czas o milo¶ci to za malo, aby uwierzyæ w to co piszesz.

Cytat:
HA, nadanie miastu nazwy JUNU!! Na cze¶æ kogo? Kaplana, czy kaplanki?

Kiara napisa³a:
Cytat:
konkurencyjna walka o wladze nad swiadomoscia czlowieka,kanal w piramidzie mozliwosc dostepu do wpisywania programow w jondro Ziemi nastepnie przekaz idzie do pol morfogenetycznych a nastepnie do naszej swiadomosci ktora mozna zmanipulowac dostoiwszy nasze mozgi do odpowiedniej czestotliwosci .To koniec wolnej woli wszyscy odbieraja i nadaja na tej samej fali nasz rozwoj indywidualny zostal by zablokowany.perspektywa rozwoju to coraz wyzszy system wartosci ,uszanowanie wolnej woli ,uszanowanie zycia ludzi zwierzat i wszystkich istot.Stop dla niewidzialnych istot ktore nie sznuja wolnej woli czlowieka.Kazdy moze powiedziec jestem Samuelem En Ki bratem Jezusa oni mieli tez siostre to ona brala udzial w budowie wielkiej piramidy byla to kaplanka JUNU.
I z tego¿ samego w±tku:
Cytat: ptak
Cytat:
W piramidzie stanela Kaplanka Junu , ona to byla kluczem przelanczajacym system blokad na uwolnienie.
Co to znaczy? Kluczem byl dzwiek ,ale nie tylko, rowniez jej DNA i poziom wibracji.
Tylko ta jedna osoba otrzymala prawo otworzenia dostepu do centralnej bibljoteki w jadrze Ziemi
Wiêc wiemy, ¿e siostra Enki i Jezusa stanê³a w piramidzie i nie powinno nas to dziwiæ, dlaczego akurat jej przypad³ ten zaszczyt. Wszak DNA i poziom wibracji odpowiednie. Jest teraz w¶ród nas wcielona istota boska. Jednak Bogowie zstepuj± na ziemiê. Pytanie, kto jest kap³ank± JUNU?

Nie nie jest Ona siostra Jezusa - jest natomiast siostra Enki i Enlila czyli Ninhursag.
Enki lub poprostu Marduk.
Jan:
Ja preferujê stosowanie nazwy Marduk, bo uwa¿am za prawid³ow±, ale, by nie zaciemniaæ tematu - potwierdzam, ¿e chodzi o to samo.

Jest pewien cz³owiek, który móg³by odpowiedzieæ na to pytanie, ale on milczy. I ma do tego prawo. Jak zechce, to powie. Mog³aby te¿ powiedzieæ Kiara, ale te¿ milczy. Jak przyjdzie czas, to powie. Ale jaki czas i czy przyjdzie? Dlaczego teraz jeszcze jest nieodpowiedni? Kiedy jest odpowiedni czas na PRAWDÊ?
Nastepny cytat Kiara:
My sami dokonamy wyboru naszym zyciem po ktorej stronie staniemy ,jaka wiedza bedziemy chcieli zyc.
Czy Samuel NAM to powie ? nie wiem, musial by sie przyznac do swojej totalnej kleski. A to nie jest w jego stylu - prawda moj ukochany bracie?

Wiec kim jest Enki - Twoim mezem czy w koncu bratem.My juz zaczynamy coraz lepiej widziec.Mialas racje Prawda wychodzi na wierzch.Jeszcze troszke.
Teraz juz mam wiecej przekonania iz jestes siostra Marduka.Mialas racje Jezus nie ma z Toba nic wspolnego a Ty z Nim.
Dlatego wiem na 1000% , ze Jestesmy z zupelnie innych Bajek.Ja jednak zostaje w swojej bajce, w ktorej mam Mojego Boga Ojca.Ty sobie zostan z Twoim Stworca.My ludzie zostalismy zrodzeni a nie stworzeni.Wracaj do Twojej Bajki i zostaw Nas w Swietym spokoju  - takie mamy prawo tu na Naszej Ziemi Wolna Wole.Przestan juz mieszac ludzia w glowach, kazdy pomalutu do wszystkiego dojdzie tak jak Ja i wiekszosc z tego forum.
Wracaj na swoja platete i zostaw Nas i Nasz Dom , ktorym jest ziemia dla Nas.Dosc juz Twoich ingerencji i mieszania.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2011, 12:18:38 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #1427 : Lipiec 18, 2011, 08:00:11 »

Pamiêtam, ¿e Leszek by³ Moj¿eszem, inni te¿ mieli dobre stanowiska i funkcje, a Kiara mia³a za zadanie zbawiæ ¶wiat i dlatego tylko zaufanym ludziom (wszystkim komu mog³a) opowiada³a, ¿e Maria Magdalena to jej poprzednie wcielenie.
Jako¶æ (WYGL¡D) nowego wcielenia by³a dlatego zani¿ona, ¿eby nikt siê nie zorientowa³, ¿e to ONA. Ja siê nie liczy³em, bo jestem jeszcze za ma³o rozwiniêty duchowo, ale jakie¶ pomniejsze zdania (zbawianie ¶wiata razem z Kiar±) na pewno siê dla mnie znajd± Du¿y u¶miech

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1428 : Lipiec 18, 2011, 09:39:43 »

Thotal, ja z kolei mia³am informacje, ¿e Leszek by³ My¶licielem Jakubem, bratem Jezusa,
pó¼niejszym mê¿em Marii Magdaleny (ponoæ Kiary). ¯e to Moj¿esz, tego nie wiedzia³am.  Du¿y u¶miech

No a teraz Kiara pozbywa siê starych kap³anek, zaprzeczaj±c, ¿e takowe istniej±.  Ciekawe, co one na to,
jak to przeczytaj±? Ja z kolei dziêkujê za t± zaszczytn± propozycjê, nie skorzystam.
Jak równie¿ z mo¿liwo¶ci wyjazdów do Egiptu. Nie w tym towarzystwie.

Na naukê magii równie¿ nie liczê, wystarczy mi ta magia, któr± Kiaro uprawiasz na naszym forum.
Jasno¶ci w tym nie widzê, ale skoro masz taki program, wiêc pewnie musisz.
Dla mnie od dawna jest to totalna ¿enada, nie maj±ca nic wspólnego z duchowo¶ci±.
B³azenada i zaspokajanie Ego. Takie jest moje zdanie.

¯yczê Ci Kiaro du¿o zdrowia i jasno¶ci umys³u.
Ptak.
Ró¿owa
Go¶æ
« Odpowiedz #1429 : Lipiec 18, 2011, 12:13:34 »

Przyjació³ki by³y, s± i bêd±. Bo przyja¼ñ to my¶l wspólnie biegn±ca, to rado¶æ z tych samych ujrzanych widoków, to refleksja podobna nad spotkan± sytuacj±, spraw± czy wydarzeniem. Podobny odbiór i odczuwanie ludzkich spraw. Ka¿da ma swój ¦wiat ale s± to ¶wiaty zbli¿one i bardzo mi³o nam ze sob± przebywaæ. Co innego jest gdy spotkamy siê z zupe³nie inaczej odczuwaj±cymi kobietkami. ¦wiaty równoleg³e staj± siê przeciwne i jedyne wtedy co mo¿na uczyniæ nikogo nie rani±c, to siê rozej¶æ. Ale nie zawsze najprostrze rozwi±zania s± do zrealizowania, nie zawsze potrafimy zaakceptowaæ nasz± odmienno¶æ wyra¿ania my¶li, prze¿yæ, pogl±dów. I te bardziej wojuj±ce nie godz± siê, dopominaj± siê, by ich racje znalaz³y siê na wierzchu. A to przecie¿ nie o to chodzi. ¦wiaty s± bardz ró¿ne, trzeba tylko wybraæ swój i tam siê skierowaæ.   Ró¿owa
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #1430 : Lipiec 18, 2011, 17:15:56 »

Niesamowite, narszecie owa prawda ujrza³a ¶wiat³o s³oñca niczym faraon Chufu, wyjêty ze swego grobu. Mo¿emy juz sie nie martwiæ o przysz³o¶æ naszego ¶wiata, skoro kap³anka Junu, (btw czy to nie ma co¶ wspólnego z kap³anem Juno?) uratowa³a nasz ¶wiat <klaszcze>.

(do czego sama Kiara otwarcie siê przyzna³a, gdy to za pomoc± My¶licieli zmienia³a kierunek wirów ziemskich czakramów) -  to chyba mamy prawo wiedzieæ kto za tym stoi.

A nie by³o to czasem na odwrót? Zawsze wydawa³o mie sie ¿e to Mysliciele wp³ywaj± na odbiorców swoich mysli.

Ale b±d¼my szczerzy, zanim Kiara uratowa³a nasz± ¶liczn±, jedn± Ziemie kto¶ musia³ tu okropnie napaskudziæ, a wiadomo ¿e Enki mia³ same dobre intencje stworzenia nowego raju. Ja wam powiem jak to by³o, otó¿ najwiecej zamiesza³a tu Enigma przez swoje nieokrzesanie zrobi³a mi sie dziura w pow³oce zeimskiej a za ¶ciana siedzia³ ju¿ Samuel, tylko czekaj±c na tak± okazjê. Pó¼niej ca³e piek³o wyskoczy³o ze swojej sfery, rzucaj±c siê wpierw na moje znudzone bardzo sob± istnienie. A nastepnie na resztê ziemi, co obajwi³o mi sie we ¶nie jako powrót nieopierzonych dinozaurów poluj±cych na bezbronne i prowadz±ce bezcelowy zywot isnienia ludzkie. D³ugo nie mog³am za³apaæ o co w tym biega, ale kiedy pozna³am moc Enki oraz Pch, otworzy³y mie sie oczy z tego d³ugiego i nieciekawego snu w ziemskim wcieleniu. Naprawdê minieweso³o, ale teraz dzieki Junu wszystko jest ok. Przyje³am specjalnie nicek Enigma, ale mnie nie rozszyfrowali¶cie! I nie my¶lcie ¿e to bajeczka, bo £obos te¿ nie przypadkiem pochodzi z Polski wla¶nie. Moje zycie wydawa³o mi sie takie nudne, a teraz wiem ¿e tak nie jest, bo nawet machniêcie rêk± na sprawy na pozór b³ache mo¿e wywo³aæ lawinê na drugim koñcu wszech¶wiata. Jak ogl±dacie 'Straszny film4' to wypisz wymaluj w³a¶nie mój ¿yciorys. Na szczê¶cie nawet w tym strasznym filmie, wszystko sie dobrze koñczy
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #1431 : Lipiec 19, 2011, 11:19:57 »

Ci których kocham i mnie kochaj± s± obok mnie...

ani ty nikogo nie kochasz, ani te¿ ciebie nikt nie kocha. po pierwsze nie rozumiesz tego s³owa, po drugie je¿eli siê kogo¶ kocha to ma siê dla niego czas, a ty nie masz czasu na nic ponadto co klepiesz bzdety na forach okr±g³± dobê. po trzecie s±czysz jaki¶ taki jad który bli¿szy jest jaszczurom ni¿ ludziom. nie mówi±c ju¿ o ludziach jako istotach rozumnych U¶miech
trzeba byæ pozbawionym kompletnie samokrytycyzmu aby dalej jeszcze brn±æ w te bzdety. ja swoj± opiniê na twój temat wyrazi³em na forum ju¿ dawno. jak¿e wielu by³o wtedy prawych i szlachetnych którzy odrazu mnie potêpili.
szyd³o jedna wysz³o z wora. a raczej kiara. zawsze tak jest. jest to kwestia tylko czasu.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2011, 12:09:42 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1432 : Sierpieñ 13, 2011, 01:11:03 »

Kiara i Rozowa:
Powiedzialam Kiarze jeszcze jak bylam w Polsce,ze nie interesuja Mnie te moje rzeczy, ktore sa w posiadaniu Kiary.W jaki sposob weszla w ich posiadanie to juz inna sprawa.Przestancie wydzwaniac do Mojego Brata w Polsce.Nikt Wam nie da do Mnie adresu, gdyz nie jestescie ni kolezanki, ni tez znajome ni tez przyjaciolki. Nie wiecie co z tym zrobic to oddajcie dla biedniejszysz lub tez wyrzuccie na smietnik.Dajcie sobie na wstrzymanie i przestancie manipulacji, gdyz nic z tego.Ja  osobiscie nie jestem zainteresowana zadna znajomoscia z zadna z Was.Tak jak juz napisalam wczesniej My nie jestesmy z tej samej Bajki.Wy zostancie w Waszej a Ja zostaje w Swojej.Pozatym Kiaro Ty i ten Twoj rozwoj duchowy.Wiesz zmarnowalam przez Ciebie kawal czasu na wysluchiwanie tych Twoich bzdor.Zatrzymaj je dla siebie.Przestan czepiac sie Mnie oraz Ptaka.Obrabialas Jej (Ptak) tyly ze az przykro wspomniec,zeby tak uduchowiona osoba miala w sobie tyle jadu.To jest poprostu zazdrosc z Twojej strony, ze sa ludzie , ktorzy maja serduszko w tym miejscu gdzie powinny.Ty jestes dokladnie taka sama jak Samuel -Enki.Mowilas,ze On jedynie umie mowic na temat milosci  - ale tak naprawde nic o niej nie wie.To jest wypisz wymaloj Twoj obrazek.Teoria jak cie moge ale juz w praktyce pozal sie Boze.
Powtarzam Wam jeszcze raz ,ze nie mam ani Ja ni tez moja Rodzina zadnej ochoty ni tez  potrzeby na jakie kolwiek kontakty z Wami.Zajmijcie sie soba, od Nas trzymajcie sie z daleka.Teraz powiem tak jak to Ty Kiara zawsze powtarzasz mowie Wam NIE! NIE! NIE! i basta.Taka jest Nasza Wolna Wola.Z daleka sie trzymajcie ode mnie , mojej Rodziny oraz moich Przyjaciol.Wiecie jezeli rozwoj duchowy polega na takim Waszym zachowaniu i manipulacjach , plotkarstwie, oszustwach - To uchron Mnie Boze od Takiego Uduchowienia.Zyjemy Tu i Teraz.Na Wszystko w Zyciu jest Miejsce , Czas oraz Pora.Nic w zyciu nie dzieje sie bez Przyczyny.Dlatego, kazdy z Nas dojdzie gdzie ma dojsc na dana chwile oraz czas.Prosze Boga o Wszystko co Najlepsze dla Nas Ludzi, Zwierzat oraz Roslin.Rowniez zawsze prosze o to , zeby Nasze Planyt Przed Urodzeniowe Spelnily sie w 100%.
Dosc juz Klamstwa i manipulacji.Twoj czas sie konczy - zobaczysz , ze Prawda Zwyciezy a My Wszyscy razem z Nia.Powodzenia - Ela
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1433 : Sierpieñ 13, 2011, 01:43:36 »

Poniewa¿ nie cierpiê manipulacji wiêc po raz kolejny wejdê w to bagno  ¿eby wyja¶niæ w jaki sposób wesz³am w posiadanie rzeczy El¿biety.

Otó¿ przed wyjazdem do Egiptu El¿bieta go¶ci³a kilka dni w moim domu  a ¿e go¶cina by³a ze spaniem i praniem pozosta³y rzeczy zapomniane w pralce i pod poduszkom , oraz zapomniane okulary i ksi±¿ka.

Zauwa¿y³am je jeszcze przed powrotem El¿biety do jej kraju , powiadomi³am brata, powiedzia³ i¿ odbior± ju¿ po jej wylocie  i zwróci moje  zabrane przez  El¿bietê , gdy¿ teraz nie maja zbyt wiele czasu na przyjazd do mnie , ode¶l± jej paczkom.
To wszystko.

Poniewa¿ nikt siê d³ugo nie zg³asza³ a ja musia³am wyjechaæ poprosi³am Ró¿owa o sfinalizowanie zwrotu rodzinie El¿biety co Ró¿owa usi³owa³a zrobiæ.

Dla mnie jest to ewidentne i¿ cudze zapomniane  w moim domu w³asno¶ci zwracam.

Resztê wywodu pozostawiê bez komentarza , bowiem  istniej± rzeczy piêkniejsze , którym warto po¶wiêcaæ czas i  uwagê.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Istotnie po stwierdzeniu  braku zwrotu moich rzeczy zadzwoni³am do El¿biety z pro¶b± o ich zwrot i o trzyma³am powy¿sz± odpowiedz , wymiennego spotkania z udzia³em jej brata.

Poniewa¿ temat nie dotyczy³  kwestii moich rzeczy  nie chcia³am go  poruszaæ , jednak jak widaæ poni¿ej i to musi byæ wyja¶niane publicznie, gdy¿ ³±cz± siê obydwa zagadnienia zwrotów cudzych w³asno¶ci.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 13, 2011, 09:48:29 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1434 : Sierpieñ 13, 2011, 02:49:43 »

Kiaro:
Rozmawialam z Toba przed wylotem.Uwazalam,ze sprawa jest juz zalatwiona.Mimo wszystko Tobie sie nadal odbija jak widac na zalaczonym obrazku.Ja Wszystkie moje rzeczy spakowalam do mojej torby podroznej, ktora notabene zostala w Twoim mieszkaniu.Ksiazke niech Wam sie dobrze czyta, okulary mam inne - rzeczy pozostawione wyrzuc na smietnik.Koniec kropka.Dla Mnie nie ma tematu.Nie Jestes juz w stanie mnie zdenerwowac ni tez pociagac energetycznie.Ten temat przerobilam w Egipcie.Nie bardzo rozumiem tylko jednego - skoro jestem taka niska Energia w/g Ciebie - to dlaczego ciagle wracasz do tej niskiej Energii.Badz kim tylko chcesz  Samozwancza "Krolowo"  - lecz bardzo poprosze z Dala trzymaj sie Mojej osoby jak rowniez Rodziny i Przyjaciol.Zyj swoja Nadinterpretacja oraz Imaginacja.Ja zyje TU i TERAZ.Niech Moj plan przed urodzeniowy sie spelni w 101% - Tylko tyle i az Tyle.
Powtarzam jak tak wygladaja osoby Uduchowione  (Kiara) to Ja poprosze jak Najdalej od Nich Boze.
Zyj swoim zyciem i Daj Mi Spokoj.Kobieto wycisz sie Ty nie Ja.Nie mam czasu na siedzenie i wypisywanie bzdetow tak jak Ty to robisz.Ja poprostu pracuje zawodowo.Ale Wszystko ma swoje granice , oraz wytrzymalosc.Chesz Mnie sprawdzic to bardzo i poprosze.Zawsze dotrzymywalam i dotrzymuje danego slowa.
Powodzenia raz jeszcze , gdyz bedzie Ci ono potrzebne.Pamietaj nie tylko Mnie oszukiwalas - takich jak Ja jest duzo, duzo wiecej.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 13, 2011, 02:51:43 wys³ane przez Elzbieta » Zapisane
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #1435 : Sierpieñ 13, 2011, 07:04:08 »

U¶miech

S³owa, s³owa,s³owa.... Szok  Ile juz ich tu by³o.....Co¶?

Nie wytrzymujê,muszê zapytaæ...... U¶miech

Dlaczego ludzie ,którzy nie maj± ju¿ nic do powiedzenia,ci±gle jeszcze mówi±?Co¶

Odpowiedz jest prosta....Bo jest zapotrzebowanie na to tu na forum....

Kiedy bierzemy odpowiedzialnosæ za swoje ¿ycie i swoje do¶wiadczenia, nagle znikaj± wszystkie pretensje do ¶wiata,Boga i ludzi.Pojawia siê tolerancja i akceptacja drugiego cz³owieka ,bez potrzeby zmieniania go na si³ê...
Kazdy ma prawo byæ takim, jakim chce byæ, i do¶wiadczaæ tego czego chce doswiadczaæ. Jezeli skutek doswiadczenia nie jest taki o jakim marzylismy, to moze lepiej wyciagnac wnioski, a nie d³ugo i namietnie grac rolê ofiary...Tak wiele przecie¿ o tym pisaliscie.. U¶miech
Znowu rozmija nam siê piêknie ,teoria z praktyk±...I po co wiedzieæ wiecej....?  Nie lepiej mniej ,a stosowaæ w ¿yciu? U¶miech U¶miech U¶miech

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #1436 : Sierpieñ 13, 2011, 23:00:52 »

Poniewa¿ nie cierpiê manipulacji wiêc po raz kolejny wejdê w to bagno…

Co za mistrzostwo manipulacji…  Du¿y u¶miech
Ró¿owa
Go¶æ
« Odpowiedz #1437 : Sierpieñ 13, 2011, 23:12:56 »

Elu, nast±pi³o tu jakie¶ ogromne nieporozumienie. Sprawa by³a miêdzy nami poruszona na PW, poniewa¿ nie mia³am z Tob± innej mo¿liwo¶ci kontaktu. Brata Twojego o Twój adres nie prosi³am, gdy¿ tylko Ty mog³a¶ mi przekazaæ swój adres zamieszkania. Po có¿ by³o sprawê prywatn± wynosiæ na forum publiczne! a poniewa¿ wywo³a³a¶ mnie - muszê Ci publicznie wyja¶niæ sytuacjê.
Brat Twój bardzo by³ niechêtny spotkaæ siê by odebraæ i przechowaæ Twoje rzeczy do niewiadomego czasu Twojego tu przyjazdu, które nie przedstawia³y dla niego ¿adnej warto¶ci (najlepiej je wyrzuciæ-powtarza³). W zwi±zku z tym postanowi³am wys³aæ Ci je paczk± bez ¿adnych zobowi±zañ z Twojej strony (co napisa³am Ci na PW). A Ty na to, ¿e na si³ê usi³ujê nawi±zaæ z Tob± kontakt. Odwrotnie, na si³ê pragnê ten kontakt zakoñczyæ. Twoje rzeczy tu u nas s± tym po³±czeniem z Tob± i to chcemy przerwaæ.
Zgodnie z Twoim publicznie wyra¿onymi s³owami przeka¿ê je bardziej potrzebuj±cym.   Â¯egnam Ró¿owa
Przepraszam Wszystkich Forumowiczów za tê prywatê w miejscu publicznym (sprawa mia³a byæ spokojnie przeprowadzona) R
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1438 : Sierpieñ 13, 2011, 23:49:02 »

Rozowa - Prosze skonczmy juz ta blazenade.Moj Brat zachowal sie dokladnie tak jak Go o to poprosilam.Mowilam rowniez Kiarze przed wylotem z Polski , zeby wyrzucila te rzeczy gdyz nie jestem nimi zainteresowana.Kiara zadzwonila do mnie do Kanady i moja Mamuska rowniez dokladnie to samo Jej powiedziala.Powiedzcie ile razy powinno sie Wam powtorzyc zanim to do Was dotrze.Dla Mnie ta sprawa jest zakonczona.Milego i spokojnego zycia Tu i Teraz - Ela
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1439 : Sierpieñ 14, 2011, 00:52:24 »

Przestañ w koñcu z tymi paskudnymi oszustwami i ci±g³± manipulacjom faktami!

Nie by³o nigdy  rozmowy o wyrzucaniu Twoich rzeczy , sama powiedzia³a¶ mi i¿ Twój brat je odbierze.
On siê zdeklarowa³   odebraæ je  po Twoim wylocie do domu , zwróciæ moje , nastêpnie Twoje  odes³aæ paczkom.
Nie mieszaj swojej mamy do swoich k³amstw, moja rozmowa z ni±  ( mój telefon nie by³ do Ciebie a do Twojej mamy) nie by³a zwi±zana z tym tematem.

Kiara U¶miech U¶miech
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1440 : Sierpieñ 14, 2011, 03:37:05 »

Kiaro - Klamczucha, Oszustka, Manipulatorka, Wykorzystywaczka Ludzkich serc  i nie tylko  to nie Ja to TY.Jedyne Twoje zajecie to wypisywanie bzdetow na Forach, oraz uwazanie sie za cos najwazniejszego.Samozwancza "MM" oraz samozwancza "Krolowa" - kobieto popatrz sie w lustro i zadaj sobie kilka pytan.Jezeli bedziesz mogla na nie odpowiedziec ( znajac Ciebie i Twoja Nadinterpretacje) oczywiscie to zrobisz.Czy wiesz , ze klamstwo powtarzane  ciagle  staje sie prawda.Tak wlasnie jest i z Toba.Tylko Twoje prawdy istnieja.Ktokolwiek sprzeciwia sie temu co Ty glosisz  natychmiast probujesz taka osobe niszczyc.Wiesz co tym razem trafila kosa na kamien.Osobiscie nie naleze do tych, ktorzy sie Ciebie obawiaja.Jestes dla Mnie Najczarniejsza z Czarnych postaci jakie kiedykolwiek poznalam.Mowia , ze powiedzenia sa madroscia Narodow.Dlatego przypomne tu o tym w ktorym jest mowa o tym iz - " Jezeli Bog chce kogokolwiek ukarac to mu rozum odbiera - Tak Tak Tak.Mnie ukaral stawiajac mi na mojej drodze Ciebie.Boze dzieki, za lekcje, ktora widac musialam przerobic.Ja sie bardzo duzo Nauczylam, ale jak widac na zalaczonym obrazku Tobie jeszcze ta kara nie minela.Wspolczuje Ci z calego serca.Kobieto zacznij sie leczyc na nogi  - gdyz na glowe juz jest za pozno.Dobranoc
nagumulululi
Go¶æ
« Odpowiedz #1441 : Sierpieñ 14, 2011, 10:45:19 »

No coz, wyglada to na klotnie wiedzm ze slezy a moze i sabat grubych czarownic? Moze dlatego warto sie wczytac.

W kazdym razie z tego co widze Kiara zeruje na laptopach. Moge tylko podpowiedziec ze z moich "badan" wynika ze gdy w swiecie materialnym zostanie skradziony lub przejety laptop, to jego dotychczasowy wlasciciel w swiecie duchowym "oddaje swoja dusze" zlodziejowi, stajacemu sie jego wladca (dusza w sensie umowym jako lacznik z bogiem  a laptop jako symboliczny lacznik z siecia). Zatem do momentu odzyskania "laptopa" nie mozna uwolnic sie od tej osoby. Jak widac osoby od niej uzaleznione beda probowaly wyparcia, co skonczy sie jeszcze wiekszym uzaleznieniem od zblizonej typologi mentalnej.

Kto to wlasciw ejest Kiara, Elzbieta etc? Moze ktos podpowie bo jak widac to nie tajemnica, nie chce mi sie szukac po forum, a ciekawe rzeczy dotyczace sabatu czarownic zawsze czytam z zainteresowaniem.

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1442 : Sierpieñ 16, 2011, 18:26:00 »

Cytat: El¿bieta
... Prosze skonczmy juz ta blazenade. ...

Równie¿ jestem za tym, by¶cie to w koñcu zakoñczy³y.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
marek324
Go¶æ
« Odpowiedz #1443 : Sierpieñ 18, 2011, 07:20:24 »

Cytat: El¿bieta
... Prosze skonczmy juz ta blazenade. ...

Równie¿ jestem za tym, by¶cie to w koñcu zakoñczy³y.

a ja nie. nie, nie i jeszcze raz nie. my¶lê ¿e warto kontynuowaæ ten w±tek chocia¿by dlatego, ¿e postronni czytelnicy, którzy zawitaj± na to forum ¶wiadomie b±d¼ zupe³nie przez przypadek bêd± mieli okazjê skonfrontowaæ puste slogany o mi³o¶ci i innej ma¶ci farmazonach z codziennym forumowym "bytowaniem".  Du¿y u¶miech
nic siê nie klei. i to jest w³a¶nie sedno sprawy i jedyna nauka p³yn±ca z g³êbi przekazów "bytów uduchowionych". howg.  Du¿y u¶miech

natomiast nurtuje mnie co¶ innego. i to jest pytanie do eli ewentualnie do tych co mieli z kiar± do czynienia. tak na powa¿nie interesuje mnie co takiego sk³oni³o was do tego ¿e kara was omota³a? pytam gdy¿ jest to nieprawdopodobne dla kogo¶ kto ma tak paskudne usposobienie, które natychmiast odpycha. jest jak migaj±ca, czerwona lampa sygnalizacyjna ostrzegaj±ca nas przed czym¶ lub kim¶ z³ym. a jednak wielu da³o siê zwie¶æ na bajki o mi³o¶ci.
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 18, 2011, 09:54:59 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1444 : Sierpieñ 22, 2011, 16:15:56 »

marek324 - Wiesz masz sluszna racje - tak jak juz pisalam wczesniej Bog jak chce kogos ukarac to mu rozum odbiera.Uwazam, ze tak wlasnie bylo i ze Mna.Widac mialam jakies lekcje do przerobienia.Wyjazd do Egiptu i Polski byl Mi rowniez potrzebny, zebym mogla wszystko zobaczyc i uslyszec na swoje wlasne uszy.Pamietajmy nie wszystko zloto co sie swieci.Opowiesci dziwnej tresci, rozmowy na temat milosci - tak to tylko rozmowy - gdyz nie pokrywa sie to z praktyka.Pozatym straszenie, plotkowanie na temat ludzi , opowiedanie dziwnych spraw.Wiesz to jest tak jak sie zgadzasz z Kiara to jestes wysoka Energia, jak nie zgadzasz sie to stara sie kazdego zniszczyc.Mial przyleciec statek kosmiczny zabrac Nas i naprawiac oraz miala sie pokazac Kobra i przekazac Kiarze cala wiedze. Oczywiscie nic z tego sie nie wydarzylo.Pozatym opowiadala Nam, ze na nowej ziemi Ona ma Wszystko i Wszystkie bogactwa tego swiata.Posiadlosci, Posiadlosci i raz jeszcze.To co do Mnie mowila nie sprawdza sie nic z tego.Straszenie na Mnie nie dziala, umiem sie juz zabezpieczyc - I nic z tego.Pamietajcie jednak o nic Jej (Kiara) nie proscie , w momecie jak juz Ja poprosicie bedzie miala do Was dostep.Wowczas zaczynaja sie problemy zdrowotne, niesnaski w rodzinie oraz wsrod znajomych.Kazdy z Nas ma wiedze zdeponowana w Nas samych.Sluchajmy sami siebie.Dla kazdego i na kazdego przyjdzie odpowiedni czas.Jezus powiedzial,ze Geniusz tkwi w prostocie.Prosil,zebysmy wrocili do bycia Dziecmi.A tak na marginesie Kiara sie zarzekla  Jezusa w Egipcie az trzy razy.Nie mam do Niej ani zalu ni tez pretensji.Tak naprawde Dziekuje za Cala Nauke, gdyz przyspieszyla Moj rozwoj  i otworzyla mi oczy.Niech kazdy sobie zyje swoim zyciem.Jezeli Nam z kims nie po drodze to poprostu konczymy wspolna wedrowke - czyli poprostu kazdy w swoja.Pozdrawiam - Ela
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1445 : Sierpieñ 23, 2011, 14:45:16 »

@marek324
jest jak migaj±ca, czerwona lampa sygnalizacyjna ostrzegaj±ca nas przed czym¶ lub kim¶ z³ym. a jednak wielu da³o siê zwie¶æ na bajki o mi³o¶ci.
Kiedy KrK mówi te¿ o mi³o¶ci, mówi o tym ka¿da inna sekta, a mowa ta przynosi dziwnie ma³o mi³osne efekty. Mamy st±d wysnuæ wniosek, ¿e mi³o¶æ jest bajk± ? No chyba nie, prawda .

a gadaæ to wolno ka¿demu ...
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1446 : Sierpieñ 23, 2011, 16:27:00 »

Wiesz co o tym co powiedzia³ lub nie powiedzia³ Budda , Jezus i inni tacy wielcy to my naprawdê teraz nic nie wiemy.
Wiemy tylko tyle ile kto¶ nam powie i¿ to powiedzia³ ten , lub ten.....

A czy to s± naprawdê s³owa tych osób? I dlaczego komu¶ siê przypisujê to czy tamto? W jakim celu ?

Wiedz± to ci , którzy to robi±.

Ja do¶wiadczy³am ju¿ na w³asnej skórze co mi siê przypisuje a co naprawdê powiedzia³am i zrobi³am i nadal mówiê i robiê a jednak usi³uje mi siê wmówiæ co¶ zupe³nie innego w swoim sensie.

A jakie to ma znaczenie dla tych co chc± zmieniaæ zaistnia³± rzeczywisto¶æ na swoj± mod³ê?
 Â¯ADNO!

Tak wiêc opieranie siê na ró¿nych opowie¶ciach i powielanie tych tre¶ci jako prawdziwe  nie jest ¿adn± gwarancjom i¿ takie s± w rzeczywisto¶ci.

Manipulacje  rzeczywisto¶ciom  i tekstami bywaj± w celu poni¿enia czyjej¶ osoby lub wywy¿szania jej.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 23, 2011, 16:31:02 wys³ane przez Kiara » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1447 : Sierpieñ 23, 2011, 21:54:57 »

Pamiêtam stary aforyzm, a jak¿e prawdziwy w wielu sytuacjach:
je¿eli jaka¶ osoba Ci mówi ¿e jeste¶ os³em - mo¿esz olaæ, przypuszczaj±c, ¿e nie ma racji
je¿eli s³yszysz to od drugiej - mo¿esz zgoniæ na przypadek
je¿eli od trzeciej - ratunkiem mo¿e byæ zas³anianie siê niesamowitym zbiegiem okoliczno¶ci
je¿eli jednak czwarta osoba tak¿e mówi to samo - id¼ w koñcu obejrzyj siê w lustrze

wersja motoryzacyjna tego samego aspektu:
jad±ca autostrad± kierowca s³yszy w radio: "uwaga autostrad± jedzie jaki¶ wariat - pod pr±d.
Kierowca kojarzy, ¿e mowa o jego autostradzie, wytê¿a wzrok i nagle krzyczy: "jaki jeden? jest ich ca³e mnóstwo"...

Dla mnie manipulacj± jest np. gdy kto¶ przypisywan± komu¶ wypowied¼ bierze i przekazuje jako prawdziw± gdy na jej podstawie mo¿e staraæ siê dowodziæ poprawno¶ci swojego toku my¶lenia, a w przypadku gdy inne s³owa tej samej osoby ju¿ nie pasuj± do jej uk³adanki twierdz±, ¿e nie mo¿na na nich polegaæ.

Natomiast za hipokryzjê uwa¿am wylewanie ³ez jakoby czyje¶ opinie, s³owa czy relacje j± mia³y za cel poni¿aæ gdy sama w praktycznie ka¿dej wypowiedzi kreuje siê na najbardziej o¶wiecon±, obeznan± i zorientowan± - i bez ró¿nicy czy robi to wprost czy te¿ krzyczy to z pomiêdzy wierszy...
Ró¿owa
Go¶æ
« Odpowiedz #1448 : Sierpieñ 24, 2011, 08:13:32 »

Panie arteq-u,
a jak inaczej by Pan widzia³, czu³, gdyby Pana Oczy, Serce, Rozum odbiera³y tê Osobê jako w³a¶nie : O¶wiecon±, Obeznan± i Zorientowan± - to jest zale¿ne tylko i wy³±cznie od Naszej mo¿liwo¶ci postrzegania i odbioru. Tak jak sami czujemy tak kogo¶ innego malujemy. R
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1449 : Sierpieñ 24, 2011, 08:56:26 »

Na tym forum przyjê³o siê, ¿e zwracamy siê do siebie per "ty", chyba, ¿e to "panie" ma byæ ironiczne - wtedy ok, nie mam zastrze¿eñ.

Widzisz, "problem" w tym, ¿e ka¿dy z wymienionych przez Ciebie moich zmys³ów: oczy, serce, rozum nie pozwalaj± aby uznaæ za prawdziw± i rzeczywist± postawê jak± kreuje sobie Kiara. Nie wyssa³em tych odczuæ z palca, uprzedzony tak¿e nie by³em - wychodzi to wszystko w jej postach i prezentowanych w nich postawach, informacjach. Twierdzi, ¿e cechuje j± mi³o¶æ bezwarunkowa - zaprzeczeniem jest jej odnoszenie siê do wielu forumowiczów, twierdzi, ¿e posiada wiedzê - wiele z jej zapewnieñ (praktycznie wszystkie które mo¿na by³o zweryfikowaæ) okaza³y siê k³amstwem, naci±ganiem, by³y chybione.

Widzê, ¿e prezentujesz równie¿ stanowisko podobne do Kiary - gdy kto¶ ma zastrze¿enia, krytyczne uwagi to automatycznie przypina siê mu ³atkê "ograniczonej mo¿liwo¶ci postrzegania" czy te¿ zarzuca siê mu, ¿e generuje negatywne uczucia i dlatego tak postrzega innych. Nistety jest to mocno naci±gane, bo darzê bardzo wiele osób ciep³ymi uczuciami i sznnujê wiele osób o pogl±dach odmiennych do moich. Dodatkowo - z tego co widzimy na tym forum - bardzo wiele osób które mia³y styczno¶æ z Kiar± wcz¶niej czy pó¼niej ucieka od niej z bardzo negatywnymi odczuciami. Wszyscy siê myl±? Wszyscy maj± ograniczone mo¿liwo¶ci postrzegania i nie doro¶li? W takim razie co z osobami których Kiara zapewnia³a, ¿e s± rozwiniêci, cechuj± ich wysokie wibracje... do czasu a¿ zaczê³y siêod niej odsuwaæ - wtedy automatycznie stawa³y siê "niskie energetycznie".

Je¿eli Ty/Wy chcecie nadal byæ jej kap³ankami i np. ³o¿yæ na jej utrzymanie, uwa¿aæ j± za o¶wiecone wcielenie, wierzyæ jej s³owom - to nie zamierzam na si³ê Was od tego odwodziæ. Jednak przedstawione przez Ciebie argumenty s± chybione. Aby tego dowie¶æ zada³bym Ci kilka pytañ, ale pewnie us³ysza³bym, ¿e "brutalnie wkraczam w prywatno¶æ".
« Ostatnia zmiana: Sierpieñ 24, 2011, 09:35:58 wys³ane przez arteq » Zapisane
Strony: 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: