Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 09:56:00

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844432 razy)
0 u¿ytkowników i 101 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1600 : Styczeñ 26, 2012, 22:33:15 »

Kiaro:
W takim razie odpowiedz Nam Wszystkim Kim Jestes?
Jestem urodzeniowa 9.Ja wiem i czuje ( Jeszcze nie bede na ten temat mowic chociaz juz bardzo duzo wiem), ze mam tu cos do spelnienia na tym padole ziemskim - nim ziemia wzniesie sie tam gdzie byc powinna.Wiesz to sie dzieje bez wzgledu , na to - czy to sie Tobie podoba czy tez nie. Nie masz juz zadnej wladzy, ktora pobierasz spod ziemi.Jezeli chcesz zacytuje Ciebie jak  - potwierdzilas,ze swoje moce pobierasz od lepszej cywilizacji spod ziemi. Powiedz Nam Wszystkim po co Ty tu jestes i dlaczego?Zachowujesz sie jak zwykly Trol.Wszyscy, ktorzy maja odrobine  oleju w glowie juz wiedza - choc mimo wszystko milcza.Ja osobiscie do nich nie naleze.Zupelnie tak jak i Ty Ja rowniez MAM moja wewnetrzna wiedze - zreszta tak jak i inni.Wiem na 100% , ze nie nalezymy do tej samej przestrzeni - dlatego prosze Poweidz Nam Kim Naprawde Jestes.Wiem rowniez na 100% , ze nie jestes zadna MM (chociaz do tej pory staralas sie udowodnic Wszystkim (samozwancza), ze Nia Jestes?Nikt Kto cos soba reprezentuje nie robi , lub tez nie stara sie tego robic tak ostendacyjnie jak to robisz TY.Ktos juz slusznie zauwazyl tu na forum ,ze zastapisz Enikego w Jego roli.Wiesz co Powodzenia.MOze teraz Ja powinnam napisac NIE! NIE! NIE! BASTA! Dla Twoich Machlojek oraz kretactwa.Pamietaj to juz nie dziela.Wieksza rzesza ludzi widzi juz i wie o Twoich machloikach i kretactwach.Mozesz tak na marginesie robic ze Mnie co tylko Ci sie zewnie podoba.Za Wszystko odpowiesz - czyli jak to mowiac Powodzenia.Bedzie Ci ono bardzo potrzebne.Przestan ludzi wprowadzac w blad - czy Ty naprawde myslisz, czy to jest juz chporoba, ktora sie bardziej posunela?
Sama odpowiedz sobie na to pytanie. Ja w kazdym razie mowie STOP KIARA I BASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chcesz dowodow bedziesz jej miala .W tej kwestji nie ma najmniejszych problemow.
Do milusiego - Ela
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1601 : Styczeñ 26, 2012, 23:15:52 »

Kiaro:
Jestem urodzeniowa 9.Ja wiem i czuje ( Jeszcze nie bede na ten temat mowic chociaz juz bardzo duzo wiem), ze mam tu cos do spelnienia na tym padole ziemskim - nim ziemia wzniesie sie tam gdzie byc powinna.Wiesz to sie dzieje bez wzgledu , na to - czy to sie Tobie podoba czy tez nie. Nie masz juz zadnej wladzy, ktora pobierasz spod ziemi.Jezeli chcesz zacytuje Ciebie jak  - potwierdzilas,ze swoje moce pobierasz od lepszej cywilizacji spod ziemi. Powiedz Nam Wszystkim po co Ty tu jestes i dlaczego?Zachowujesz sie jak zwykly Trol.Wszyscy, ktorzy maja odrobine  oleju w glowie juz wiedza - choc mimo wszystko milcza.Ja osobiscie do nich nie naleze.Zupelnie tak jak i Ty Ja rowniez MAM moja wewnetrzna wiedze - zreszta tak jak i inni.Wiem na 100% , ze nie nalezymy do tej samej przestrzeni - dlatego prosze Poweidz Nam Kim Naprawde Jestes.Wiem rowniez na 100% , ze nie jestes zadna MM (chociaz do tej pory staralas sie udowodnic Wszystkim (samozwancza), ze Nia Jestes?Nikt Kto cos soba reprezentuje nie robi , lub tez nie stara sie tego robic tak ostendacyjnie jak to robisz TY.Ktos juz slusznie zauwazyl tu na forum ,ze zastapisz Enikego w Jego roli.Wiesz co Powodzenia.MOze teraz Ja powinnam napisac NIE! NIE! NIE! BASTA! Dla Twoich Machlojek oraz kretactwa.Pamietaj to juz nie dziela.Wieksza rzesza ludzi widzi juz i wie o Twoich machloikach i kretactwach.Mozesz tak na marginesie robic ze Mnie co tylko Ci sie zewnie podoba.Za Wszystko odpowiesz - czyli jak to mowiac Powodzenia.Bedzie Ci ono bardzo potrzebne.Przestan ludzi wprowadzac w blad - czy Ty naprawde myslisz, czy to jest juz chporoba, ktora sie bardziej posunela?
Sama odpowiedz sobie na to pytanie. Ja w kazdym razie mowie STOP KIARA I BASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chcesz dowodow bedziesz jej miala .W tej kwestji nie ma najmniejszych problemow.
Do milusiego - Ela

arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1602 : Styczeñ 26, 2012, 23:58:02 »

Jak kto¶ chce co¶ udowadniaæ komu¶ to niech robi sam kopie jego postów i na tym opiera swoje twierdzenia
[...]
To nie jest OK!

Poziom hipokryzji mnie rozjecha³...

* podkre¶lenie moje
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1603 : Styczeñ 27, 2012, 09:55:22 »

>Kiaro<,
czyba zapomnia³a¶ dokoñczyæ ten post:  http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3305.msg90505#msg90505

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1604 : Styczeñ 27, 2012, 09:59:20 »

Spokojnie Darek, ca³kiem mo¿liwe, ¿e bêdzie 2 akt., a na razie "zarchiwizowano" post El¿biety.  :]
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1605 : Styczeñ 27, 2012, 10:37:46 »

>Kiaro<,
czyba zapomnia³a¶ dokoñczyæ ten post:  http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=3305.msg90505#msg90505

Czy ten temat dotyczy mojej osoby? Czy wyraz cudzych ( delikatnie mówi±c) mentalnych abstrakcji jest tematem tego w±tku?

Wys³any przez: Elzbieta
Umie¶æ cytat

Kiaro:
Do milusiego - Ela

No chyba i¿ na kogo¶ ju¿ dzia³a mocno Blue Beam i jest to efekt takiego dzia³ania.

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Styczeñ 27, 2012, 10:41:36 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1606 : Styczeñ 27, 2012, 16:35:27 »

Kiara
Cytat:
(...)Kiedy cz³owiek otrzyma³ wiedzê i mo¿liwo¶ci jej u¿ywania, woln± wolê posiada³, Anunaki odesz³y do swojej przestrzeni, na Ziemiê przybywali tylko tacy, którzy byli dalszymi nauczycielami duchowymi, inspirowali swoj± wiedz±, cykl rozwoju w Kosmosie trwa³ i trwa, Ziemia jako planeta bra³a i bierze w nim udzia³.

Kiara
Cytat:
Wolnostojeñstwo jest podstaw± ¿ycia i istnienia byæ powinno bezwzglêdnie i nikomu tego prawa innym odbieraæ nie wolno. Bowiem jest ono gwarantem rozwoju indywidualnego wedle osobistej woli ka¿dej z Energii.
Laguna_
Cytat:
Ja nie oceniam tych energi zwanych Mysliciele,

Dosc wyraznie napisalam , ze moze sie Tobie wydaje , ze czerpiesz wlasnie od nich wiedze.
Nie ukrywam, ze malo czytam Twoje posty bo to dla mnie maslo maslane i to co dzieje sie ostanio na tym forum przekracza granice dobrego smaku.
A najciekawsze jest to , ze potrafisz napisac zdanie, a nastepne po nim jest zaprzeczeniem tego.
 Nie jestem alfa i omega , ale wybacz nikt tak nadety jak Twoja osoba nie moze byc wysoko rozwiniety, a jesli to mozliwe to swiat przewrocil sie naprawde do gory nogami.
Zaslaniasz sie jakas ochrona , ale pamietaj Kiaro , ze niczego nie mozna naduzywac.
Nie wiem czy siebie obserwujesz ,ale chyba ostatnimi czasy przechodzisz jakas burze , albo moze te rytualy jednak poszly na Twoja niekorzysc, albo jestes juz tym energia niepotrzebna i beda spadac Twoje wibracje ,a co za tym idzie * chyba nie musze tego wyjasniac..

A moze nie jestes juz Kiara tylko inna osoba nie mnie to oceniac.

pozdrawiam Laguna
Ps.
Odnosnie tego zdania-  Tak dla ¶cis³o¶ci splot s³oneczny nie jest odno¶nikiem wiedzy a mocy realizacji czynu , przek³adania zamys³u na fizyczne zdarzenie.

Zatem napisalam wyraznie jestes zasilana przez jakis egregor o ile nadal tak jest .Ale pamietaj Kiaro podlegasz tak samo jak  wszyscy prawu przyczyny i skutku , nawet majac duza ochrone tym bardziej powinnas zadbac o nienaruszanie tego prawa.
Nie jestes idealem podobnie jak i ja , jestes tak samo wyjatkowa jak ja i inni ,A MOC JEST ULOTNA I WARTO O TYM PAMIETAC.
Zatem jesli wyzej zaslaniasz sie moca to pamietaj , ze moc moze stac za Toba ale i przeciwko Tobie.
Jest takie przyslowie przez ludzi wymyslone - prawda obroni sie zawsze sama
Nikt  , a ni Nic nie musi o nic walczyc od cala tajemnica.
Kiara
Cytat:
Zacytujê Twój powy¿szy cytat ; "prawda obroni siê sama...."
i dodam tylko  ja nie korzystam z  ¿adnej cudzej mocy , nie jestem przez nikogo niczym zasilana Laguno , ja  moc  swoj± , a co za tym idzie równie¿  moc ochrony siebie ,  osi±gnê³am w pokonywaniu  etycznym trudów ¿ycia w wielo¶ci moich inkarnacji.
I nie jestem nadêt±  , mam tylko pewno¶æ siebie w tym co mówiê i robiê.
Niestety wzorce zachowañ ludzkich przyzwyczajone s± do na¶ladowania innych i krycia siê z ich autorytetami. Ja mam odwagê staæ za moimi my¶lami   wyra¿aæ je s³owami , realizowaæ w czynach.
Czy pope³niam b³êdy? Na pewno tak , wielokrotnie  bowiem nie uwa¿am siebie ni za wszystko wiedz±c± ani za nieomyln± , jednak mam odwagê o tym mówiæ i korygowaæ  moj± niedoskona³o¶æ.

A burza? tak , ona zawsze powstaje gdy kto¶ ma odwagê bycia sob± , forsowania swojej wiedzy , wychodzenia ponad przys³owiow± kreskê, pokazywania swojej indywidualno¶ci.
Czy komu¶ co¶ swoj± moc± odbieram? Teoretycznie nie , ale praktycznie burzê system , który pieczo³owicie chce utrzymaæ ma³o¶æ i nijako¶æ  indywidualno¶ci ludzkiej. No i w zamian burza z piorunami     ale ja siê tym naprawdê nie przejmujê.

¯yczê wszystkim odwagi bycia sob±.

kiara 
Laguna_
Cytat:
Cytat: Kiara  Listopad 27, 2011, 16:47:12

"Podziemna Ziemia" istnia³a i istnieje ca³y czas , my¶lê i¿ informacji na ten temat jest du¿o chocia¿ nie s± pospolicie znane ni oficjalnie publikowane.

Jesli pozwolisz Kiaro chce napisac o czyms co nurtowalo mnie w Twojej osobie od kilku lat.
Chodzila za mna mysl - skad Kiara czerpie wiedze , odpowiedz przyszla jak obejrzalam Twoje zdjecie .
Bylam zdumiona.
Zazwyczaj osoba rozwijajaca sie duchowo ma polaczenie z kosmosem nad glowa , u Ciebie nie widzialam takiego kanalu energi .

Natomast masz silny promien swiatla wychodzacy lub dochodzacy do  splotu s³onecznego (Manipura).Jakbys wiedze czerpala tutaj z ziemi , a nie z nadprzestrzeni jak pisalas niejednokrotnie.

Watek jaki wkleil Darek , mowiacy o podziemniej cywilizacji moze byc tego potwierdzeniem , zreszta ja przeczytalam troche wiecej niz Darek wkleil.
Kiara
Cytat:
Ale¿ Laguno nie odbieram twoich rewelacji jako co¶ osobistego , nie to przecie¿ skierowane jest do kogo¶ obok mnie..... 

Dopiero teraz obejrza³a¶ moje zdjêcie? A sk±d je dosta³a¶?

Powiem tylko ka¿dy widzi na swoim poziomie mo¿liwo¶ci ogl±du , jeden do pasa a inny powy¿ej .... ale czas obecny to czas zabezpieczaj±cy wszelakie ingerencje w moj± przestrzeñ energetyczn± , w³±cznie z ogl±dem jej dla ciekawskich.

Nie Laguno  My¶liciele nie s± pod ziemi± i to co w naszym nazewnictwie "jest pod ziemi± ..." tak naprawdê pod ziemi± nie jest.
Jest to Cywilizacja materialna , która  rozwojem duchowym znacznie przewy¿sza t± , która jest obecnie na ziemi.

My¶liciele to Energie niewcielone , cywilizacja materialna to Energie wcielone wcielaj± siê w niej te¿ Energie My¶licielskie tak jak z powodu ró¿nych wyj±tków na tej ziemi.

Warto zrozumieæ te zawi³o¶ci i rozró¿niaæ tre¶ci dochodz±cych do nas strzêpków informacyjnych.

Kiara 

ps. Tak dla ¶cis³o¶ci splot s³oneczny nie jest odno¶nikiem wiedzy a mocy realizacji czynu , przek³adania zamys³u na fizyczne zdarzenie.

Michael Heiser

Anunnaki i Czuwaj±ce Wê¿owe Istoty
Przedstawiam wam d³ugo oczekiwany wyk³ad Dr Mikea Heisera o analizie staro¿ytnych tekstów biblijnych, ugarykich, sumeryjskich czy babiloñskich ogólnie wyk³ad dotyczy zazêbiaj±cych siê podobieñstw pomiêdzy teologi± biblijn± a pó¼niejszym judaizmem. Ten bardzo trudny wyk³ad podnosi niejako bardzo wysoko poprzeczkê jak± stawiamy w naszych poszukiwaniach staro¿ytnych dowodów na istnienie Wê¿owych zmiennokszta³tnych istot i pocz±tków ludzkiej rasy. Dziêki niemu zrozumiecie jak bardzo trudne jest to zadanie, jak bardzo dok³adnym i uczciwym trzeba byæ w tych poszukiwaniach jak wielk± trzeba mieæ wiedzê aby zmierzyæ siê z tym tematem. Tacy ludzie jak Z. Sitchin czy L. Gardner oszukali zbyt wielu ludzi korzystaj±c z ich niewiedzy czy zwyk³ej naiwno¶ci. Prawda jest trudna do ustalenia, nie mniej ten wyk³ad u¶wiadomi wam ponad wszelk± w±tpliwo¶æ ¿e "Czuwaj±cy" konkretnie drugie pokolenie nadal rz±dzi tym ¶wiatem, to nie oni stworzyli ludzi,nikt z nich.Jedyne czego siê dopu¶cili to odebranie ludziom nie¶miertelno¶ci (d³ugiego ¿ycia). Symbolem tych istot "Czuwaj±cych o wê¿owym wygl±dzie" jest tzw "Wszystkowidz±ce Oko" To one stworzy³y ten system religijny bo ich jedynym celem jest byæ czczonym jak bogowie i ¿±daj± sk³adania ofiar, ale do tych wniosków dojdziecie ju¿ sami. Mam nadziejê ¿e ten wyk³ad u¶wiadomi wam jaka przepa¶æ dzieli "alternatywne" ¼ród³a informacji od historycznej prawdy. Zapraszam do obejrzenia w skupieniu, bo to bardo wa¿ny wyk³ad, bez zrozumienia tego co siê wydarzy³o w przesz³o¶ci, nigdy nie zrozumiemy tego co siê dzieje teraz i jakie s± ich plany, jak siê temu przeciwstawiæ.
http://davidicke.pl/index.php/filmy/59-michael-heiser/297-michael-heiser-anunnaki-i-czuwajce-wowe-istoty.html

Opowie¶æ o Wê¿ach i D¼wiêku
"Pod postaci± cz³owieka rozprzestrzeniaj± siê miêdzy nami, lecz tylko z pozoru s± lud¼mi. G³owa Wê¿a uka¿e siê kiedy czar pry¶nie!...

Tylko poprzez magiê mo¿na bêdzie ich odkryæ, tylko poprzez d¼wiêk bêdzie mo¿na ujrzeæ ich oblicze."

http://davidicke.pl/index.php/artykuly/35-redmuluc/74-snake.html

Michael Heiser - Zakwestionowanie prac Zecharii Sitchina 1/8

http://www.youtube.com/watch?v=NKBoAfCRNIg&feature=related

Elzbieta
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1607 : Styczeñ 27, 2012, 19:02:11 »

El¿bieta.

Pierwotnie mia³am zamiar nie wchodziæ wiêcej w ¿adn± dyskusjê , ale ¿ywiê dla Ciebie takie samo uczucie mi³o¶ci jak dla wszystkich ludzi.

Ten post dla mnie jest Twoim wielkim wo³aniem ukrytego g³êboko strachu  i rozpaczy, co dalej , jak dalej?

To ¿aden sekret przed nami wszystkimi Lud¼mi , którzy wybrali przej¶cie w wy¿szy wymiar piêkno i spokój ¿ycia oraz wielka kilkuletnia praca z dostrajaniem siê do warunków Nowej Ziemi.

Twój wielki strach kreuje Twoje wyobra¿enia zablokowane w Tobie dawno temu w rzeczy o których piszesz , s± to majaki dawnej przesz³o¶ci , które odzywaj± siê w ludzkich mózgach jako obrazy. Czego najbardziej siê boisz to kreuje Twój mózg jako realistyczny zmaterializowany hologram. A tak naprawdê rzeczywisto¶æ jest inna.
Wyjd¼ z pól nienawi¶ci i strachu zobaczysz inny ¶wiat inaczej wygl±daj±cych Ludzi oraz zupe³nie inn± mnie, sama siê w tym blokujesz i sama anga¿ujesz niepotrzebnie swoj± energie w utrwalanie tych depresyjnych obrazów.
Je¿eli masz problem to rozwi±zania szukaj zawsze w swoim wnêtrzu a nie w zewnêtrzno¶ci w kim¶.
Widzisz ja nie mam ¿adnych problemów akceptuje ludzi takimi jakimi s± , nie tworze o nich mitów i mogê dziêki temu rozmawiaæ z ka¿dym normalnie.
Ale tez nie pozwolê siebie poni¿aæ bo kto¶ ma jak±¶ wymy¶lon± wizjê mnie czy inne problemy z sob± za które odpowiedzialno¶æ chce scedowaæ na mnie.
Masz problemy wewnêtrzne , to popro¶ zaufan± osobê o pomoc by¶ z nich wysz³a jak najprêdzej , bowiem gromadzenie w sobie takiej ilo¶ci negatywizmu nie jest dobre. Wbrew pozorom nie pozbywasz siê go wylewaj±c na forum , on siê w tobie ci±gle kumuluje szakluj±c uj¶cia , jak nie znajdzie odbije siê na Twoim zdrowiu.
To jest normalne i naturalne , zatem szanuj siebie i miast pisaæ takie posty napisz co¶ piêknego , niech obraz Twojej Duszy zamanifestuje siê swoj± g³êbi± aspektu Stwórcy, a nie ludzkimi niemocami.
¯yczê Ci wygrzebania siê z tych opresji z ca³ego serca jak najszybciej.

Ma³gorzata. U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Styczeñ 27, 2012, 21:32:53 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1608 : Styczeñ 27, 2012, 21:27:02 »

Cytat: Kiara
>Kiaro<,

Czy ten temat dotyczy mojej osoby? Czy wyraz cudzych ( delikatnie mówi±c) mentalnych abstrakcji jest tematem tego w±tku?

W moim przekonaniu dotyczy Blue Beam, ale sama dajesz siê wci±gaæ w ofy i nie dziw siê memu zapytaniu >> gdy¿ rozpoczê³a¶ posta zamieszczaj±c w nim cytat, i ... nic poza tym.
Czy mam go usun±æ, a ofa przenie¶æ?

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1609 : Styczeñ 27, 2012, 21:31:21 »

Raczej przenie¶ ca³o¶æ  Darek , nie, nie da³am siê wci±gn±æ , bo ju¿ nie bêdzie dalszej dyskusji ,zareagowa³am bo mam serce i ¿yczê wszystkim wszystkiego najlepszego.

Kiara U¶miech U¶miech
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1610 : Styczeñ 27, 2012, 21:48:27 »

Malgorzto - Kiaro:

W odpowiedzi na Twoj post - Nie rozumiem jak mozna twierdzic,ze sie ma sie  cytat:" takie samo uczucie milosci do wszystkich" a nastepnie oceniac kogokolwiek ze swojego punktu widzenia?!

cytat:"Ten post dla mnie jest Twoim wielkim wo³aniem ukrytego g³êboko strachu  i rozpaczy, co dalej , jak dalej?"

Naprawde nie czekam na odpowiedzi od Ciebie co dalej oraz jak dalej.Wiesz z prostego wniosku,ze Ty sama nie bardzo wiesz co i jak dalej.

Nie wmawiaj Mi prosze cytat: "glebokiego strachu i rozpaczy".Nauczono Mnie , ze jezeli cokolwiek chcemy wiedziec nalezaloby sie poprostu zapytac.Niby nic trudnego, lecz jak widac nie latwe co dla nie ktorych osob.

cytat:"To ¿aden sekret przed nami wszystkimi Lud¼mi , którzy wybrali przej¶cie w wy¿szy wymiar piêkno i spokój ¿ycia oraz wielka kilkuletnia praca z dostrajaniem siê do warunków Nowej Ziemi".
Prosze przestan lekcewazyc ludzi dookola siebie.To , ze Tobie sie wydaje cokolwiek na Twoj temat , inni moga poprostu uwazac za zwykle mrzonki.Jak  sama wiesz juz wiele razy sie mylilas i mylisz nadal.

cytat:" Twój wielki strach kreuje Twoje wyobra¿enia zablokowane w Tobie dawno temu w rzeczy o których piszesz , s± to majaki dawnej przesz³o¶ci , które odzywaj± siê w ludzkich mózgach jako obrazy. Czego najbardziej siê boisz to kreuje Twój mozg jako realistyczny zmaterializowany hologram. A tak naprawdê rzeczywisto¶æ jest inna".

Nie moge nazekac na moja rzeczywistosc, gdyz jest coraz piekniejsza.Mam dookola siebie cudownych ludzi, samopoczucie cudowne - czegoz mozna chciec wiecej?!

cytat:"Wyjd¼ z pól nienawi¶ci i strachu zobaczysz inny ¶wiat inaczej wygl±daj±cych Ludzi oraz zupe³nie inn± mnie, sama siê w tym blokujesz i sama anga¿ujesz niepotrzebnie swoj± energie w utrwalanie tych depresyjnych obrazów".

Nie mam zadnej depresji i nigdy nie mialam, moze poprostu Ty w tym wypadku mowisz sama o sobie.Nie bardzo wiem , chociaz tak na marginesie nie bardzo Mnie to interesuje.

cytat:"Je¿eli masz problem to rozwi±zania szukaj zawsze w swoim wnêtrzu a nie w zewnêtrzno¶ci w kim¶".

Jezeli pozwolisz to Ja bede decydowala o wszystkim co Mnie dotyczy.Tak jak i Ty pisalas, juz tu na forum,ze nie pozwolisz sie zniewalac oraz bedziesz bronila Swojej prawdy.Dokladnie tak samo jest ze Mna nie inaczej.

cytat:"Ale tez nie pozwolê siebie poni¿aæ bo kto¶ ma jak±¶ wymy¶lon± wizjê mnie czy inne problemy z sob± za które odpowiedzialno¶æ chce scedowaæ na mnie".

Czy Ty naprawde nie przeczytalas mojego postu uwaznie? Tak mi sie wydaje.Podalam cytaty oraz wypowiedzi innych z prostym pytaniem.Jak sobie dobrze przypominam nic wiecej tam nie bylo.

cytat:"Masz problemy wewnêtrzne , to popro¶ zaufan± osobê o pomoc by¶ z nich wysz³a jak najprêdzej , bowiem gromadzenie w sobie takiej ilo¶ci negatywizmu nie jest dobre. Wbrew pozorom nie pozbywasz siê go wylewaj±c na forum , on siê w tobie ci±gle kumuluje szakluj±c uj¶cia , jak nie znajdzie odbije siê na Twoim zdrowiu.

Fajnie,ze to napisalas.Mialam ostatnio robione badania lekarskie - wiesz nawet moj lekarz jest zszokowany jak to jest mozliwe.Badanie pluc- pluca mam jak nastoletnia osoba, ktora nigdy nie palila - a jak wiesz pale i to juz ponad 30 lat.
Badania krwi tez sa cudowne krew jak u osoby 15-sto letniej mieszkajacej w gorach.Lekarz poprosil o powtorke badan i wyniki przyszly dokladnie takie same.
Mysle,ze to Ci sporo wytlumaczylo.

cytat:"To jest normalne i naturalne , zatem szanuj siebie i miast pisaæ takie posty napisz co¶ piêknego , niech obraz Twojej Duszy zamanifestuje siê swoj± g³êbi± aspektu Stwórcy, a nie ludzkimi niemocami".

Ty rowniez miej szacunek dla siebie i innych- rowniez miast sie sprzeczac napisz wlasnie cos Pieknego ot tak z serduszka.
Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie moge napisac , ze Kocham wszystkich ludzi.Natomiast nie moge rowniez napisac, ze kogokolwiek nienawidze.Poprostu sa Ci ktorych Kocham, szanuje oraz tacy, ktorzy sa mi poprostu obojetni.Do Ciebie rowniez mam stosunek obojetny - chociaz jestem Ci wdzieczna , za to czego Mnie nauczylas.

cytat:"¯yczê Ci wygrzebania siê z tych opresji z ca³ego serca jak najszybciej"

Ja Tobie zycze z calego serce, zebys sie nauczyla byc poprostu soba i az soba. Mysle,ze to beda Najladniejsze zyczenia jakie otrzymalas  od dawna.
Jeszcze jedno czy Tobie jest tak trudno odpowiedziec na proste pytania?
Czasmi nie warto jest sie doszukiwac podtekstow, gdyz moze sie okazac, ze piszacy nie to mial na mysli.

Zycze  milusiego dzionka -Ela

quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #1611 : Luty 08, 2012, 15:23:57 »

Ja nie obstaje przy katolicyzmie- i nie interesuja mnie katolickie dogmaty,  ale przy wierze w Jezusa - mesjasza i jego matke jako nowa arke przymierza U¶miech
ostrzerzenia napewno byly tez wazne bo to wynika z odpowiedzialnosci..

nowa era powinna polegac na swiadomosci nowego zycia i wlasnej duchowosci - ale pewnie nikt w to nie uwierzy dopoki nie nastapi koniec swiata...U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2012, 15:43:22 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1612 : Luty 08, 2012, 17:20:52 »

Przepraszam ale mnie naprawdê nie interesuje w co Ty wierzysz i o Twojej wierze nie dyskutujemy ani o mojej te¿ nie , akurat te elementy nie s± istotne w tym aspekcie dyskusji.
Dyskutujemy o przekazie wiedzy i efektach jej stosowania przez ludzi, o wymiernych konkretach, a nie o cudzych fobiach opartych na frustracjach.

Kiara U¶miech U¶miech
Elzbieta
Go¶æ
« Odpowiedz #1613 : Luty 08, 2012, 17:50:50 »

Cytat:Kiara

Przepraszam ale mnie naprawdê nie interesuje w co Ty wierzysz i o Twojej wierze nie dyskutujemy ani o mojej te¿ nie , akurat te elementy nie s± istotne w tym aspekcie dyskusji.
Dyskutujemy o przekazie wiedzy i efektach jej stosowania przez ludzi, o wymiernych konkretach, a nie o cudzych fobiach opartych na frustracjach.

Zaczynam znowu sie gubic.Gdzie w tych " madrosciach"  jest madrosc, rozwoj duchowy, wymiana wiedzy - przeciez to jest Wszystko Nam nazucane z "gory" przez Kiare.
Kazdy ukazujac inne zdanie na ten sam temat jest traktowany z gory.
Wewnetrzna wiedza to jedno, natomiast wiedza przekazywana to cos innego.
Nie jestem zwolenniczka KK , lecz zaczyna mnie to bardzo zniesmaczac.KK Be, inne religie Be - tylko Judaizm, Tora , Zydzi i ich nauki sa cacy?
Cos mi tu nie Halo.I to zwolenniczka Wolnej Woli tak sie zachowuje, ktora notabene jest tak bardzo uduchowiona?
Cytat:
Postawa roszczeniowa wobec ¶wiata:
„Wymagasz, ¿eby rozmaite sytuacje, okoliczno¶ci, miejsca czy osoby uszczê¶liwia³y ciê, a potem  bolejesz nad tym, ¿e nie doros³y do twoich oczekiwañ.”
E. Tolle
P.S.
Moze troszke Historii by sie tu przydalo wowczas, kazdy mialby zupelnie inne spojzenie na ten temat.Nie wszystko zloto co sie swieci.
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #1614 : Luty 08, 2012, 20:16:21 »

wiara jest bardzo wazna to
1 brama do innego swiata - jezeli jest odpowiedni pryzmat - promien swiatla U¶miech
2 to ochrona przed nieproszonymi bytami jezeli postepuje sie etycznie i posiada swiadomosc kim bym Jezus U¶miech
3 tylko chrzescijanstwo moze wprowadzic swiat w nowa ere poniewaz jest w nim uswiecajacy sakrament malzenstwa - byc moze z czasem bedzie i mozliwe kaplanstwo kobiet U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2012, 20:16:54 wys³ane przez quetzalcoatl44 » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #1615 : Luty 21, 2012, 22:47:17 »

Dziecko takie ju¿ od ma³ego bêdzie straszone wizjami piek³a i nieba,
to ch³opcy
a dziewczynki dopiero od... kolan...

Arteq, dowcip godny ksiêdza pedofila.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1616 : Luty 21, 2012, 23:25:17 »

Przychodzi pewien cz³owiek do lekarz i mówi, ¿e ma pewien problem natury psychologicznej, z kobietami.
Lekarz chce mu pomóc i pokazuje ró¿ne obrazki z pro¶b aaby pacjent mówi³ mu z czym mu sie kojarz±.
Drzewo - naga kobieta - pada odpowied¼
£±ka - naga kobieta - ponownie
Rower - naga kobieta - tak¿e
Kilka innych rysunków - odpowied¼ za ka¿dym razem taka sama - naga kobieta.
Lekarz w koñcu nie wytrzymuje i mówi: panie, jest pan po prostu zboczony,,,
Ja?! - krzyczy pacjent - Ja?! A kto mi te ¶wiñstwa pokazuje?!

Jak nie za³apa³e¶ to wprost:
Kocie, przykro mi, ¿e tak musi Ci siê od razu kojarzyæ. Mam szczer± nadziejê, ¿e zd±¿y przej¶æ do czasu a¿ bêdziesz mia³ w³asne dzieci, coby¶ nie musia³ nazywaæ mianem pedofila ¿ony myj±cej Wasze dzieci.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #1617 : Luty 22, 2012, 00:09:51 »

Przychodzi pewien cz³owiek do lekarz i mówi, ¿e ma pewien problem natury psychologicznej, z kobietami.
Lekarz chce mu pomóc i pokazuje ró¿ne obrazki z pro¶b aaby pacjent mówi³ mu z czym mu sie kojarz±.
Drzewo - naga kobieta - pada odpowied¼
£±ka - naga kobieta - ponownie
Rower - naga kobieta - tak¿e
Kilka innych rysunków - odpowied¼ za ka¿dym razem taka sama - naga kobieta.
Lekarz w koñcu nie wytrzymuje i mówi: panie, jest pan po prostu zboczony,,,
Ja?! - krzyczy pacjent - Ja?! A kto mi te ¶wiñstwa pokazuje?!

Jak nie za³apa³e¶ to wprost:
Kocie, przykro mi, ¿e tak musi Ci siê od razu kojarzyæ. Mam szczer± nadziejê, ¿e zd±¿y przej¶æ do czasu a¿ bêdziesz mia³ w³asne dzieci, coby¶ nie musia³ nazywaæ mianem pedofila ¿ony myj±cej Wasze dzieci.

Mój drogi,

na stanie mam dzieci doros³e i chodz±ce do szko³y podstawowej (ch³opiec).

Kawa³ pewnie wyborny,pomimo, ¿e nafaszerowany literówkami, co zwykle zdarza  siê po kilku lampkach ale jestem wyrozumia³y. Nadal nie widzê zwi±zku pomiêdzy tekstem Rafaeli, a Twoj± spontaniczn± uwag± dotycz±c± kwestii zamieszczonej u dziewczynek w okolicy kolan.

Z okazji ostatków zalecam wstrzemiê¼liwo¶æ w zagl±daniu do kieliszka i separacjê od komputera. Na kawa³y radzê siliæ siê bêd±c w lepszej formie.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1618 : Luty 22, 2012, 12:23:48 »

na stanie mam dzieci doros³e i chodz±ce do szko³y podstawowej (ch³opiec).
Kocie, konto w SIMS-ach to nie jest prawdziwe ¿ycie...

Spróbujê teraz na spokojnie wypowiedzieæ siê, mo¿e co¶ bêdziesz chcia³ zrozumieæ, przyj±æ.

Na pewne ¿arty bez obawy o chore zrozumienie i dziwne podteksty mog± sobie pozwoliæ osoby które maj± odpowiedni dystans i cechuje je etyczna postawa czy po prostu zdrowe podej¶cie do ¿ycia. Tak samo jak na ¿arty na swój temat, nawet bardzo uszczypliwe, mog± pozwoliæ sobie osoby które maj± ¶wiadomosæ swoich mocnych i s³abych stron, dystans do siebie i pokorê. Oczywi¶cie istnieje równie¿ granica pomiêdzy ¿artami a chamskim l¿eniem. Czy zastanawia³e¶ siê dlaczego Ty od razu wyjecha³e¶ z ksiêdzem pedofilem, a Channel, która ¿yje na ¶wiecie znacznie d³u¿ej ni¿ Ty czy ja, podesz³a do tematu tak diametralne ró¿nie od Ciebie?

Miesi±c temu proponowa³em Tobie aby¶ bez konsekwencji sobie pou¿ywa³ na mnie celem podreperowania samopoczucia i zdrowia psychicznego. Jak widzê to jednak nadal Ciê ci¶nie, mo¿e powodem jest brak tej nibiru i innych prorokowanych przez pch wydarzeñ którym tak mocno kibicowa³e¶, trudno. Dochodzê do przykrego przekonania, ¿e za spraw± wcze¶niej wskazywanych Twoich wpadek w ¶lepiej wierze w wiele bzdur g³oszonych przez pch nadal bêdê dzia³a³ na Ciebie jak przys³owiowa czerwona p³achta na byka, albo waleriana na kota - dowodzi tego to w jaki sposób komentujesz moje posty - zero konkretów, zero merytoryczno¶ci, wy³±cznie z³o¶liwo¶æ i doskonale widoczna, kipi±ca chêæ uk±szenia, nic ponadto. Nawet w powy¿szym - czepianie siê literówek (gdzie moje posty s± jednymi z najbardziej starannymi graficznie, ortograficznie i stylistycznie na forum) a osoba maj±ca nieco wyobra¼ni zauwa¿y³a wygl±d wiêkszo¶ci postów oraz wiedzia³a ¿e istnieje wiele innych przyczyn dla których jeden z postów mo¿e zawieraæ A¯ 3 literówki..., sugerowanie upojenia alkoholowego i nic... ponadto, to ¿enada. Kilkukrotnie namawia³em Ciê aby¶ porozmawia³ merytorycznie ze mn± w danym w±tku, niestety bezskutecznie, wycofywa³e¶ siê i zamiast argumentów zwiazanych z sednem dyskusji wy³±cznie osobiste wycieczki. Kocie, z³o¶liwo¶ci - tak, ironia - tak, aluzja - tak, ale to wszystko na zasadzie dodatków do konkretów, wtedy tylko to ma jaki¶ sens i poziom. W przeciwnym razie ¶wiadczy wy³±cznie o ignorancji w danym temacie, braku argumentów i bezsilno¶ci przy jednoczesnej, przemo¿nej chêci do uk±szenia.

Ca³a Twoja postawa na tym forum - sposób Twojego wys³awiania siê, odnoszenia, u¿ywanych s³ów i zwrotów, "argumentów", tre¶æ postów, ich waga merytoryczna, podej¶cia do danych zagadnieñ, sposób i rodzaj prezentowanych emeocji oraz obraz "do¶wiadczenia" ¿yciowego wy³aniaj±cego siê z w/w nakazuje przypisaæ Ci wiek co najwy¿ej ucznia ostatnich klas szko³y ¶redniej, a nie ojca doros³ych dzieci.

I teraz tak sobie my¶lê... co dalej. Móg³bym Ci odp³acaæ "piêknym za nadobne" i odgryzaæ siê. Stosowaæ dosyæ mocno odczuwalne riposty, to ¿aden k³opot. Po prostu pogoniæ Ci przys³owiowego, nomen-omen, kota, ucieraæ nosa. Móg³bym "postaraæ" siê aby¶ dosta³ ju¿ ca³kowitego uczulenia na mnie. W koñcu móg³bym w oparciu o naukowe opracowania dokonane przez ludzi w du¿± wiedz± i konkretne przyk³ady wykazywaæ Ci co i dlaczego tak Ciê ci¶nie i udowodniæ, ¿e to jest prawd± poprzez do¶wiadczenie na zasadzie akcja-reakcja, pewnie na tym by siê opar³o, ale i tak nie chcia³by¶ otworzyæ oczu na pewne zjawiska. No ale po co? Dla egoistycznej satysfakcji? Czy wykorzytywaæ w ten sposób posiadan± wiedzê, zdobyte umiejêtno¶ci, otrzymane zdolno¶ci?
Nie, nie ma sensu, bo:
- nie potrzebujê takiej chorej satysfakcji czy te¿ potwierdzenia.
- doskonale wiem co Tob± powoduje jakim emocjom dajesz siê ponie¶æ.
- znam swoje mocne jak te¿ i s³abe strony, Cze¶æ Twoich s³abych równie¿.
- by³oby to z pogranicza pastwienia siê.
- w efekcie Twoja frustracja narasta³aby, ci¶nienie ros³o i musia³oby w koñcu uj¶æ - zapewne negatywnie przek³±da³oby siê to na Twoje reakcje z najbli¿szym 
  otoczeniem
- ponosi³bym odpowiedzialno¶æ za Twoje pogorszenie stanu emocjonalnego
- i tak nie zastanowi³by¶ siê nad swoim postêpowaniem, nie wyci±gn±³ ¿adnych konstruktywnych wniosków (a na tym mi zale¿y, wbrew temu co oczywi¶æie s±dzisz)
  bo z³o¶æ i nienawi¶æ za¶lepia³yby Ciê

Dlatego, nie bêdê tego ci±gn±³, tych CZCZYCH przepychanek z Twojej strony. Mogê jedynie przed³u¿yæ Ci czas w którym mo¿esz sobie bez konsekwencji powrzucaæ na mnie, ponapinaæ siê, pok±saæ. Mam nadzieje, ¿e wtedy szybko wypal± siê w Tobie negatywne emocje. A byæ mo¿e kiedy¶ pomy¶lisz sobie - bo zapewne nie przyznasz - ¿e jednak nie by³em Twoim wrogiem, a ironia czy aluzja które stosowa³em nie mia³y na celu pustej dokuczliwo¶ci. Z takiego obrotu sprawy cieszy³bym siê najbardziej.

pozdrawiam.

p.s. - prosi³bym o przeniesienie postów do odpowiedniejszego w±tku np. "wyra¼ siebie".
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #1619 : Luty 22, 2012, 21:27:22 »

Nie lubiê tego w±tku i gdyby nie przekierowanie postów przez Darka to na pewno nie zagl±dnê³abym tu ,ale skoro ju¿ zagl±dnê³am to muszê co¶ napisaæ.
Dziecko takie ju¿ od ma³ego bêdzie straszone wizjami piek³a i nieba,

arteq
to ch³opcy
a dziewczynki dopiero od... kolan...

Ludzie,gdzie wasze poczucie humoru Co¶  Przecie¿ to b³yskotliwa i dowcipna riposta .Na poziomie i w klimacie  kabaretów  Moralnego Niepokoju   , czy Ani Mru Mru . Sama czasem "uprawiam" tego typu humor ,ale obracam siê w krêgach które w sekundzie ³api± o co chodzi i stosuj± tego typu riposty  Du¿y u¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1620 : Luty 22, 2012, 22:03:15 »

Oj Chanell, Kot za³apa³ o co chodzi. I u¶mia³by zapewne siê setnie gdyby pad³o to z ust jego kolegi, a ca³y "problem" polega jedynie na tym, ¿e jednak pad³o z moich ust - osoby na któr± ma awersjê i poczucie krzywdy (z powodu wcze¶niejszych postów w których dowodzi³em jego naiwno¶ci, pomy³ek). Byæ mo¿e jaki¶ wp³yw ma tak¿e fakt jasnego zadeklarowania siê przeze mnie jako katolika. Poniewa¿ w rzeczowej dyskusji nie udaje mu siê mi dokopaæ, bo i nie ma podstaw ku temu, to wykorzystuje ka¿d±, nawet bezzasadn± -jak ta powy¿ej - okoliczno¶æ aby spróbowaæ uk±siæ i poprawiæ sobie samopoczucie.

W sumie smutne. Jak wspomnia³em odgryzaæ siê nie mam zamiaru.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #1621 : Luty 22, 2012, 22:38:09 »

Drogi arteq
Nie chce wystepowac tu w roli sedziego ani oskazyciela czy nie daj boze prokuratora ,ale chce wyrazic swoje zdanie na temat Twej szanownej osoby.
Wbrew temu co niektorym moze sie wydawac dla mnie jestes osoba , ktora spelnia na tym forum dosc zasadnicza role , ba nawet zeklabym bardzo istotna , Jestes osoba bardzo konkretna , elokwetna i wydawac by sie moglo na pierwszy rzut oka nie fruwajaca myslami po kosmosie jak wiekszosc ludzi idacych  tzn "sciezka duchowa"- nic bardziej mylnego nie w Twoim przypadku Ty osiagnales to o czym inni moga sobie tylko jeszcze pomarzyc. I byc moze naraze sie tu niektorym osoba , ale wielu artqowi nie dosiega do przyslowiowych "piet", sami nie radza sobie z wlasnymi emocjami i wlasnymi myslami , a jednak oceniaja Kogos Kto mowi co mysli . Zauwazylam rowniez , ze ludzie nie rozumieja czym tak naprawde jest ocenianie a czym wyrazanie siebie , zasadnicza jest roznica w kwesti znaczenia , ale granica tak cienka , ze czesto mylona.
Kocie mam pytanie - Czy jesli ja bede tez robic literowki a robie je i bardzo musze sie starac , aby nie pominac tych bledow to czy musze byc od razu pijana ? Ja robie literowki w co 3 slowie , a powod jest prosty mam uszkodzony nerw w  dwoch palacach jednej reki  stad jedna jest wolniejsza od drugiej , a poniewaz jak sie domyslasz pisze obiema jest efekt literowek i musze naprawde dokladnie sprawdzac tekst , aby nie wypuscic tresci posta z literowkami.
Malo tego kocie nie wiem czy nie jestes bardziej arogancki od ocenionego artqa bedac w zupelnej trzezwosci , czy wazne sa literowki czy brak sensu w wyrazaniu siebie wzgledem innych osob.
Ja bardzo Cie lubie arteq i cenie i to moje zdanie , ze niejednokrotnie wyrazajac siebie masz racje i masz do tego prawo - zreszta jak kazdy .

pozdrawiam

Ps. Ludzie czesto zapominaja o jednej zasadniczej sprawie , jesli Ktos potrafi zadawac pytania to musi wiedziec o co pyta , a to czesto niedoceniana cecha  u ludzi . Wiec nie dziwie sie artqowi , ze zadaje pytania i chce wyjasnien w wielu swoich postach , a moze zwyczajnie Wie o co pyta i moze chce , aby dana osoba sama sie zastanowila nad wlasnymi myslami , a nie odbierala pytan jako atak , ocene , czepianie sie itd. Moze powinnismy wiecej skupiac sie wlasnie na sobie nie na tym co inni mysla i o co pytaja ?
Chyba kazdy z Was mial tak jak Ja , ze najpierw za nim stalam sie bardziej swiadoma pozyskiwalam wiedze jak przyslowiowy narkotyk  i chcialam od razu wszystko wiedziec , a wiec sluchalam czytalam , medytowalam - jednym slowem szukalam siebie wszedzie , az wreszcie zajrzalam naprawde do swojego wnetrza , pewnie jak kazdy z Was i co sie okazalo ? Zaczelam wreszcie zadawac pytania i Wszystkim tego zycze .. dobranoc
« Ostatnia zmiana: Luty 22, 2012, 23:13:02 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1622 : Luty 22, 2012, 23:54:28 »

Laguna, ka¿dy ma prawo do w³asnych opinii i os±dów, wa¿ne aby d±¿y³ do tego aby by³y jak najbardziej bliskie rzeczywisto¶ci i wyra¿a³ je z minimum przyzwoito¶ci.
Co do mnie, to zdecydowanie mnie przeceniasz, szczególnie w kwestii wa¿no¶ci jakiej¶ roli na tym forum - to raz. Dwa, jestem nieco nieufny, bo osoby "dobrze" pisz±ce o mnie na tym forum robi³y to najczê¶ciej w celu z³owienia mnie...  :]

I uczciwie muszê Ciê ostrzec - takie oficjalne poklepanie mnie po plecach bêdzie skutkowa³o wzrostem niechêci do Ciebie ze strony wielu forumowiczów... :]
Nie wiem czy warto by³o pisaæ, mo¿esz ¿a³owaæ...
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #1623 : Luty 23, 2012, 09:23:17 »

Laguna, ka¿dy ma prawo do w³asnych opinii i os±dów, wa¿ne aby d±¿y³ do tego aby by³y jak najbardziej bliskie rzeczywisto¶ci i wyra¿a³ je z minimum przyzwoito¶ci.
Co do mnie, to zdecydowanie mnie przeceniasz, szczególnie w kwestii wa¿no¶ci jakiej¶ roli na tym forum - to raz. Dwa, jestem nieco nieufny, bo osoby "dobrze" pisz±ce o mnie na tym forum robi³y to najczê¶ciej w celu z³owienia mnie...  :]
Arteq kazdy bedzie postrzegal Twoja osobe inaczej ,ja napisalam o swoich odczuciach , nie mam zamiaru Cie "lowic" - bo jestes wolna ryba jak kazdy z forum.  Mrugniêcie Poza tym nie zauwazylam , abys byl "strachliwy". Mrugniêcie

I uczciwie muszê Ciê ostrzec - takie oficjalne poklepanie mnie po plecach bêdzie skutkowa³o wzrostem niechêci do Ciebie ze strony wielu forumowiczów... :]
Nie sadze , abym miala czegokolwiek zalowac - powod jest jeden ja lubie jak z ludzi wychodzi prawda , a jesli okaze sie , ze ktos nie lubi mnie z powodu symatii do arteq i bedzie wyrazal wobec mnie jakakolwiek niechec to szczerze mowiac nie moj klopot, lepiej byc "niemilo" szczerym niz milo nieszeczerym.  U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2012, 09:36:57 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1624 : Luty 23, 2012, 10:25:47 »

To i ja zarzucê "sieci" Mrugniêcie
Arteq pe³nisz na prawdê nieocenion± rolê na forum, a wypowiadam siê za siebie. Twój sceptycyzm i pozorne "czepialstwo" zmuszaj± mnie do bardziej klarownych i przemy¶lanych postów, tak, aby byæ dobrze zrozumianym. Bez Twojej uwa¿no¶ci w czytaniu to pewnie stosowa³bym o wiele dalej id±ce skróty my¶lowe ni¿ Kiara i poooolecia³bym Mrugniêcie

Skoro wiem, ¿e mój post jest uwa¿nie czytany, za¶ argumenty mog± byæ weryfikowane, to za ka¿dym razem staram siê te argumenty mieæ w postaci odno¶ników do artyku³ów czy ksi±¿ek , albo istniej±cych teorii. Oczywi¶cie, ¿e nie ka¿da teoria jest prawdziwa, ale zwykle jest w niej to "co¶", co wzbogaca pogl±dy na rzeczywisto¶æ .

Je¶li moje zdanie ma jakie¶ znaczenie , to przeciwnie  - Laguna bardzo u mnie "zaplusowa³a" ciep³o wyra¿aj±c siê o Tobie.
Zatem i ja siê narazi³em ? heh, nie pierwszy to raz Mrugniêcie
Strony: 1 ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: