Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:13:11

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wyra¼ siebie!  (Przeczytany 844062 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1650 : Czerwiec 12, 2012, 22:07:10 »

Krytykanctwo? Nieco mnie zaskoczy³e¶, poniewa¿ zawsze gdy mam jakie¶ zastrze¿enia b±d¼ odmienne zdanie popieram to przyk³adami i argumentami.

"Wytykanie b³êdów" nie jest z³e - szczególnie gdy chce siê zbadaæ wiarygodno¶æ tez, zapewnieñ, po prostu dociec do prawdy. Ponadto nasza postawa w stosunku do wskazanych b³êdów mówi o tym jacy naprawdê jeste¶my - czy zdajemy sobie sprawê z w³asnych u³omno¶ci, czy otwarci jeste¶my na dyskusje, czy chcemy siê podci±gaæ, czy mo¿e jednak uwa¿amy, ¿e pozjadali¶my wszystkie rozumy...

O wiele wiêksz± rzecz± i warto¶ciow± jest zrozumieæ drugiego cz³owieka ni¿ wskazywaæ mu bez przerwy i bez koñca palcami miejsca, w których robi b³êdy.
Astre, czy Ty czasem w³a¶nie nie wytykasz mi ¿e... wytykam?  :]
Astre
Go¶æ
« Odpowiedz #1651 : Czerwiec 12, 2012, 22:57:42 »

Krytykanctwo? Nieco mnie zaskoczy³e¶, poniewa¿ zawsze gdy mam jakie¶ zastrze¿enia b±d¼ odmienne zdanie popieram to przyk³adami i argumentami.

"Wytykanie b³êdów" nie jest z³e - szczególnie gdy chce siê zbadaæ wiarygodno¶æ tez, zapewnieñ, po prostu dociec do prawdy. Ponadto nasza postawa w stosunku do wskazanych b³êdów mówi o tym jacy naprawdê jeste¶my - czy zdajemy sobie sprawê z w³asnych u³omno¶ci, czy otwarci jeste¶my na dyskusje, czy chcemy siê podci±gaæ, czy mo¿e jednak uwa¿amy, ¿e pozjadali¶my wszystkie rozumy...

O wiele wiêksz± rzecz± i warto¶ciow± jest zrozumieæ drugiego cz³owieka ni¿ wskazywaæ mu bez przerwy i bez koñca palcami miejsca, w których robi b³êdy.
Astre, czy Ty czasem w³a¶nie nie wytykasz mi ¿e... wytykam?  :]

Tylko zauwa¿, ¿e ja nie piszê personalnie wprost do Ciebie, tylko próbujê wyci±gaæ wnioski ogólne.
Mog± one byæ w jaki¶ sposób trafne wobec toczonych przez Ciebie ''odwiecznych sporów'' z Kiar±, ale wcale nie musz± byæ.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2012, 00:00:25 wys³ane przez Astre » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1652 : Czerwiec 13, 2012, 11:14:45 »

Uwagê owszem, nie kierowa³e¶ wprost do mnie (nie u¿y³e¶ nicka) ale by³a mocno zwi±zana z moj± wczesniejsz± wypowiedzi± - zamie¶cia³es uwage do niej.

Astre, spoko mo¿esz wytykaæ, nad ka¿dym wytykiem nieco przysiadam i zastanawiam siê - przemy¶lenie innego punktu widzenia rozwija.

Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1653 : Czerwiec 22, 2012, 11:38:01 »

Tytul watku.
Czy gdybym utworzyla watek "Pytania do rabina", to byloby to samo?

Ide pytac drzew, wody i slonca.  Mrugniêcie

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1654 : Czerwiec 22, 2012, 20:37:53 »

Nie znasz <Kap³ana718< i st±d zdziwienie, choæ przyznam, ¿e i s³uszne.
>Kiara< mog³a przenie¶æ tê dyskusjê do innego w±tku.
A mo¿e wyrêczyæ j± w tym?  Mrugniêcie

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1655 : Czerwiec 22, 2012, 21:35:32 »

Janusz mnie uswiadomil:) JARUHA U¶miech
wiec teraz trzeciej wody po kisielu nie potrzeba;)
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1656 : Czerwiec 22, 2012, 22:18:13 »

Je¿eli ufasz Lady  tylko w to czym ciê u¶wiadamiaj± inni .. to sama jeste¶ dla mnie ( wybacz i¿ tak dosadnie) dziesi±t± wod± po kisielu.
Zreszt± ju¿ dawno zauwa¿y³am i¿ zaczynasz tematy wyczytane w aktualnej prasie ezoterycznej, ale rozwin±æ ich jako¶ samodzielnie ju¿ nie potrafisz.
Wychwalasz siê tym i tamtym ale przy konkretnym pytaniu wycofujesz siê zas³aniaj±c tajemnicami których siê nie przekazuje.

Zatem zamiast oceniaæ innych bez ¿adnej znajomo¶ci ich, postaraj siê oceniæ siebie. A swoj± drog± chcia³aby¶ posiadaæ tak± wiedzê ( w niektórych tematach) jak± posiada Kaplan 718 ( mówiê o wiedzy, a nie wyczytanych tu i tam informacjach i cytowanych jako niesamowite m±dro¶ci).
Kap³an 718 jest bardzo m³odym i dosyæ porywczym  Cz³owiekiem , ma prawo do pope³niania wielu b³êdów , uczy siê dopiero ¿ycia, jednak samodzielnym logicznym  my¶leniem oraz otwarto¶ci± umys³u i wiedz± , a nawet  sposobem analiz przewy¿sza tu nie jednego forumowicza.

A swoj± drog± obmawianie innych poza forum to taki akt "wysokiego poziomu osobistego rozwoju duchowego" .......

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 06:03:36 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1657 : Czerwiec 23, 2012, 09:13:00 »

Szacowna Kiara czy zasadnym jest bycie adwokatem lub rzecznikiem kogokolwiek U¶miech
Jak jest tak jak mówisz to co zmie¶ci w swoich postach Kap³an bêdzie najlepsza obron±.
Samy tytu³ w±tku dla mnie tez jest troszkê hm nie bójmy siê powiedzieæ ...dziwny
pozdrawiam
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1658 : Czerwiec 23, 2012, 09:38:43 »

A Ty szacowny czyim teraz próbujesz byæ adwokatem? Zapewne obrabianie komu¶ zakulisowo d..... odpowiada Ci?  mnie nie i wyra¿am to oficjalnie.
Skoro powsta³ taki w±tek , to komu¶ by³ potrzebny, nie chodzi w nim o osobê, a o poruszany temat.
 Jednak kap³an by³ dla kogo¶ autorytetem w konkretnym temacie, komu siê to nie podoba?

Przebi¶nieg.
Jak jest tak jak mówisz to co zmie¶ci w swoich postach Kap³an bêdzie najlepsza obron±.
zatem po co to?

lady

Janusz mnie uswiadomil:) JARUHA U¶miech
wiec teraz trzeciej wody po kisielu nie potrzeba;)

powtórzê...

A swoj± drog± obmawianie innych poza forum to taki akt "wysokiego poziomu osobistego rozwoju duchowego" .......

Kiara U¶miech U¶miech

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 09:40:47 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1659 : Czerwiec 23, 2012, 18:21:37 »

Szacowna Kiara je¿eli chodzi o obrabianie komu¶ przys³owiowej dupy to masz ca³kowit± absolutn± racje U¶miech
Osobi¶cie cieniê gdy kto¶ mi na co¶ zwróci uwagê prosto w oczy.
Oczywi¶cie uwagi poza plecami .....
Nie próbuje byæ niczyim adwokatem dodatkowo na tym szacownym forum wystêpuje od niedawna
Troszkê tylko zdziwi³o mnie ze kto¶ maj±cy tak du¿± wiedzê i tyle wniosków z do¶wiadczeñ co Ty szacowna wchodzi jeszcze w takie hm utarczki i tylko tyle bo nie znam ani Kap³ana a ni Fair Lady
Co do tematu to zupe³nie nie rozumie dlaczego nie mam prawa siê zdziwiæ, ¿e taki zaistnia³.
Nie uwa¿am, ¿e wszystko wiem i wszystko rozumiem wiêc od czasu do czasu zdarzy mi siê zadaæ pytanie
pozdrawiam
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1660 : Czerwiec 23, 2012, 18:26:51 »

Zatem  szacowny skupmy siê na tre¶ciach postów a nie na osobach je pisz±cych, bowiem niezale¿nie od tego kim s± w cudzych oczach  , bywa i¿ maja du¿o do przekazania.
Gdy ta zasada bêdzie powszechnie stosowana nie bêdzie kwasów na forum , ja za¶ wyst±piê w obronie ka¿dej osoby w stosunku do której czyni siê takie rzeczy.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 18:27:10 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Przebi¶nieg
Go¶æ
« Odpowiedz #1661 : Czerwiec 23, 2012, 18:31:54 »

Dok³adnie szacowna Kiaro podpisuje siê pod tym co mówisz szacowna ca³ym sob± Du¿y u¶miech
Wielokrotnie pozwoli³em sobie zamie¶ciæ tu moja opinie iz nie jest wa¿ne kto pisze tylko o czym pisze Buziak
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1662 : Czerwiec 23, 2012, 20:46:58 »

Zydzi zawsze lubia prowokowac.
A potem skarza sie, ze im sie krzywda dzieje.

Gdy ta zasada bêdzie powszechnie stosowana nie bêdzie kwasów na forum
Ale ja KOCHAM kapustke i ogorasy KWASZONE.

Edit:

Dosc tej Reklamy. I OSADZANIA, teraz MY chcemy wiedziec, gdzie JEST nasze ZLOTO.

//Darek sorry!//

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 20:49:39 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1663 : Czerwiec 23, 2012, 20:56:06 »

Zydzi zawsze lubia prowokowac.
A potem skarza sie, ze im sie krzywda dzieje.

Gdy ta zasada bêdzie powszechnie stosowana nie bêdzie kwasów na forum
Ale ja KOCHAM kapustke i ogorasy KWASZONE.

Edit:

Dosc tej Reklamy. I OSADZANIA, teraz MY chcemy wiedziec, gdzie JEST nasze ZLOTO.

//Darek sorry!//

Mo¿esz Lady  jasno i zrozumiale  siê wyraziæ o co ci chodzi? Kto jest tym ¯ydem który ciebie do czego¶ prowokuje i który zabra³ ci twoje z³oto? My ... to kto? W czyim jeszcze imieniu siê wypowiadasz?
A mo¿ne masz jaki¶ problem którego sama nie rozumiesz?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 20:58:08 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1664 : Czerwiec 23, 2012, 20:57:29 »

Ty szacowna Cyganeczko--m

Aryan jest byl i bedzie gotowy do nauk. A "inni" albo uznaja wyzszosc, albo trzepia jk. Tak jak Ty.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 21:01:40 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1665 : Czerwiec 23, 2012, 21:04:05 »

Ty szacowna Cyganeczko--m
¯ydówk± czy Cyganeczk±? Dla  mnie osobi¶cie obydwa pochodzenia jednakowo¿ s± godne. Oskar¿enie publiczne o zabranie tobie z³ota jakiego¶  ( tym bardziej ¿e w ¿yciu nie widzia³am ciê na oczy) to powa¿na sprawa prawna , albo twoja powa¿na choroba z g³ow±.

Kiara. U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 21:25:49 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1666 : Czerwiec 23, 2012, 21:06:49 »

czujesz zbyt duzoOM energieM w sobie, i powiem, krotko jak Darek uczy ...s..

GF
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 21:07:19 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #1667 : Czerwiec 23, 2012, 21:10:21 »

czujesz zbyt duzoOM energieM w sobie, i powiem, krotko jak Darek uczy ...s..

GF

Jak masz problemy zdrowotne to lecz siê , zrób sobie przerwê od forum i lecz siê puki czas. Co¶ mi siê zdaje ¿e zbyt wysoka wibracja i niektórym g³owy siadaj± ju¿. Moja rada lecz siê.
A, Aryan to mo¿esz postraszyæ babcie klozetow± , a nie mnie mi³a moja.

Jeszcze tydzieñ , dwa i po GF jako wspomnienie jedynie pozostan± tylko dawne przekazy, to ju¿ koniec niewolenia Ludzi przez maszyny. Jeszcze tego nie zrozumia³a¶?
¯adna maszyna nie dorówna³a i nie dorówna Cz³owiekowi nie ma z nim ¿adnych szans.
Baj, baj.... przedstawicielko GF Du¿y u¶miech

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 21:24:50 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1668 : Czerwiec 23, 2012, 21:47:15 »

Aryan to mo¿esz postraszyæ babcie klozetow± , a nie mnie mi³a moja.
Jak widze, nie musze. CZEKASZ.

Ale ku mojemu wielkiemu uznaniu, aby Tobie pomoc, odgryzlas reke...

Wiesz, zaczynam sie zastanawiac CZEGO ty sie tak strasznie boisz.

Z politowaniem
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #1669 : Czerwiec 23, 2012, 22:29:28 »

Kobiety, ale¿ ³atwo dajecie siê podpu¶ciæ, ja ceniê wypowiedzi nawet bardzo lu¼no zwi±zane z tematem, ale jak ich nie ma to sam te¿ muszê pisaæ nie na temat, wtedy temat mo¿e powróci.

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1670 : Czerwiec 23, 2012, 22:54:31 »

Bo najdawniejszym pytaniem jest, bylo i bedzie... czy pierwsza byla kura, czy jajo.
Ale wypraszam sobie teoretyzowanie i obrazanie Aryan.

« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 22:55:37 wys³ane przez Fair Lady » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #1671 : Czerwiec 23, 2012, 22:56:22 »

Wychwalasz siê tym i tamtym ale przy konkretnym pytaniu wycofujesz siê zas³aniaj±c tajemnicami których siê nie przekazuje.
jako¶ zabrzmia³o dziwnie znajomo...

tak¿e sugerowanie komu¶ choroby umys³owej swojego czasu kogo¶ bardzo oburza³o, straszono adminem i takie tam...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2012, 23:03:04 wys³ane przez arteq » Zapisane
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1672 : Czerwiec 23, 2012, 23:01:56 »

Malpie nie daje sie brzytwy.
Jestem zwolennikiem uczenia polowu RYB a nie karmienia na oslep ...
Ale mo"rz"e sie myle.

//Madrej glowie dosc dwie slowie. Ale Aryanom nie wolno nic powiedziec, zas Zydzi... i ta cal szopka..., czego sie nie robi dla szmalcu//
east
Go¶æ
« Odpowiedz #1673 : Czerwiec 23, 2012, 23:41:52 »

Tak siê zdarza, ¿e kto sieje wiatr, ten zbiera burzê, a wiêc nie dziwmy siê  ...a zdziwieñ wkrótce bêdzie ca³a masa Du¿y u¶miech
Fair Lady
Go¶æ
« Odpowiedz #1674 : Czerwiec 23, 2012, 23:42:56 »

kiedy...? gdy Nibiru przyleci???  Afro
Strony: 1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: