LISTY - CHANNELING
Pomiêdzy Weave Your World a Pañstwem, chcia³abym przybli¿yæ koncepcjê i za³o¿enia tej organizacji, która w nowych czasach wprowadza ideê ¶wiata opartego na wzrastaj±cej energii ludzko¶ci.
Przes³ania, na których tê koncepcjê zbudowano, otrzymywane s± g³ównie poprzez channeling, który wykracza jednak poza standartowe ramy.
Idea mia³a na celu zainicjowanie w ¶wiadomo¶ci czytelników procesu przywrócenia harmonii i równowagi, opartych na warto¶ci i wiedzy Lemurii - cywilizacji istniej±cej na d³ugo przed Atlantyd±.
Channelingi s± t³umaczone na wiele jêzyków, a ja mam zaszczyt przek³adaæ je na jêzyk polski.
Organizacja Weave Your World odwiedza w ci±gu roku wiele miejsc na ¶wiecie i chcia³aby równie¿ przybli¿yæ powy¿sze zagadnienia zainteresowanym Polakom, zamieszczaj±c kilka artyku³ów w Waszym miesiêczniku.
Z moich obserwacji wynika, ¿e wielu ludzi w Polsce pragnie g³êbokich inspiracji i wielu, podobnie jak ja, czyta regularnie "Czwarty Wymiar", szukaj±c w nim nowych informacji.
Czas Nowej Energii jest faktem i wszyscy, którzy do¶wiadczyli przebudzenia, po prostu potrzebuj± potwierdzenia, ¿e ich osobiste wybory s± w³a¶ciwe.
Przedstawiam króciutki manifest oraz artyku³ ze strony internetowej Weave Your World, maj±c nadziejê, ¿e szerzone na ca³ym ¶wiecie idee organizacji uznaj± Pañstwo za wystarczaj±co warto¶ciowe i interesuj±ce, by zaprezentowaæ je czytelnikom "Czwartego Wymiaru".
Z powa¿aniem
El¿bieta Wo¼niak
Zaproszenie Imzaia Ekara dla wszystkich:
suwerenny w s³u¿bie wolno¶ci
A zatem, Moi Ukochani, nadszed³ czas na kolejny krok w Waszym procesie wzrostu. Od jakiego¶ czasu jeste¶cie ¶wiadomi zmian, których do¶wiadcza Ziemia, a wraz z ni± wszystko, co ¿yje. Jeste¶cie ¶wiadomi pozycji rz±du i liderów i wiecie, ¿e nadszed³ czas, by odzyskaæ w³adzê przez przekroczenie granic iluzji, któr± na was na³o¿ono.
Teraz jest czas, by wznie¶æ siê ponad to wszystko, by pozwoliæ odej¶æ lêkom i staæ siê ¶wiat³em mi³o¶ci, rado¶ci, wolno¶ci i jedno¶ci.
Teraz razem przejdziemy przez iluzjê formy, czasu, przestrzeni, zmiany, ¶mierci i ponownego oddzielenia, g³êbszego ni¿ kiedykolwiek przedtem.
Razem pozwolimy odej¶æ im na zawsze! Razem bêdziecie mieli szansê za¿±daæ zwrotu swej mocy ju¿ na zawsze!
Zapraszam Was, aby¶cie do³±czyli do mnie i moich przyjació³, Adamusa Germaina, Kuthumiego lal Singh i wielu innych, jako ¿e raz na zawsze wchodzimy w nowy paradygmat dla planety Ziemia i Wszystkiego, Co Jest. Wraz z tak wielkimi zmianami wi±¿e siê ogromna odpowiedzialno¶æ. Wymaga niezale¿nej istoty, która nie jest ju¿ niewolnikiem jakichkolwiek mentalnych wp³ywów, ale która ustala standardy bezprecedensowej wolno¶ci i jedno¶ci.
Zapraszam Ciebie, bo wiem, ¿e jeste¶ gotowy, by ponownie staæ siê tak± istot±, i poniewa¿ obaj wiemy, kim by³e¶ w Lemurii i w czasie j± poprzedzaj±cym.
To bêdzie bardzo intensywna podró¿ Ponownego Odkrycia Siebie. A Ty raz jeszcze odnajdziesz wyp³ywaj±ce z ciebie Twoje Prawdziwe Ja.
Ja, Ekara, cieszê siê na moment, w którym ponownie zobaczê Ciebie i stanê twarz± w twarz z Tob±, po raz pierwszy od wieków istnienia tej planety!
AKENE jest pochodz±c± z Lemurii koncepcj±, któr± obecnie Weave Your World ponownie wprowadza na ¶wiecie. To esencja tego, kim jeste¶ w ¿yciu i co ³±czy Ciê z siatk± energii "akeneic", zwan± Akenet.
EKARAIA jest to rodzaj channelingu Wolnej Energii, obecnie dla nas dostêpnej. Wykracza to jednak poza star± koncepcjê channelingu i wprowadza lemuriañsk± koncepcjê "g³osu prosto z serca".
WEAVE YOUR WORLD: W naszej dzia³alno¶ci chodzi g³ównie o rozszerzanie MI£O¦CI UNIWERSALNEJ, RADO¦CI I WOLNO¦CI, ale równie¿
o pokazanie, jak odzyskaæ sw± prawdziw± moc, by móc przeciwstawiæ siê dzia³aniom rz±dów, próbuj±cych przej±æ ca³kowit± w³adzê nad cz³owiekiem. Wkraczamy obecnie w niezwyk³y czas, w którym d±¿±c do egzystencji w JEDNO¦CI, pod±¿a siê ju¿ nie za liderami, ale za w³asn± Ja¼ni±. Jest to ostatni krok, by osi±gn±æ pe³niê w³asnej integralno¶ci.
IMZAIA: Cz³owiek Nowej Energii.
Wojownik Nowej Lemurii
Wojownik Nowej Lemurii rozumie ju¿, ¿e to nie g³owa, lecz serce sk³ania go do dzia³ania. Podró¿owa³ on przez eony czasu, walcz±c z innymi, walcz±c z samym sob±, krzywdz±c innych oraz samego siebie. Dziêki upadkom i próbom pod¼wigniêcia siê z nich zyska³ odwagê, aby i¶æ dalej, nawet bêd±c nienawidzonym przez innych. Szed³ wiêc i oddycha³ spokojnie, wiedz±c, ¿e zawsze co¶ nowego pojawi siê na jego drodze. Przez ca³y ten czas jego serce bi³o cichutko i jednostajnie, pe³ne najwiêkszej, bezwarunkowej mi³o¶ci, podtrzymuj±c wszystkie funkcje cia³a. Przez ca³y ten czas oferowa³o to wszystko, jak mog³o najlepiej. Mi³o¶æ to bowiem by³a sprawcz± si³± bicia serca, które, by sprostaæ wymogom ¿ycia, wymusza³o jego bieg poprzez pulsuj±c± w ¿y³ach krew. Wojownik nie uchyla³ siê przed ¿adnym do¶wiadczeniem i wybra³ drogê na polu ¿ycia, ¿ycia, które z ka¿dym nastêpnym krokiem osi±ga³o coraz wy¿szy poziom. Serce kontynuowa³o wiêc swoj± pracê, tak jak Wojownik kontynuowa³ przemierzanie swej drogi ¿ycia, dzieñ po dniu, ¿ycie po ¿yciu...
Wreszcie Wojownik zrozumia³, ¿e kiedy zatrzyma siê w miejscu, mo¿e s³uchaæ g³osu swego serca, które w ciszy rezonowa³o wibracj±. Zrozumia³ te¿, ¿e jego wrogowie nie znajduj± siê poza nim, ale s± w nim samym, przemawiaj±c do niego z jego w³asnej g³owy. Mówili mu, jaki jest niem±dry, jak ¼le siê zachowa³, jak wysok± pozycjê zajmuje ponad wszystkimi lub jak niskie jest jego po³o¿enie, najgorsze ze wszystkich. Chwiali jego równowagê, rozdzierali na czê¶ci, a s³owa w jego g³owie zmusza³y go do p³aczu i rani³y tak bardzo mocno.
Trwaj±c w ciszy, Wojownik zacz±³ s³uchaæ piêknego szeptu swego serca, które nigdy nie przesta³o darzyæ go mi³o¶ci±, bez wzglêdu na to, jaki obiera³ kierunek. Serce nie stawia³o ¿adnych warunków, u¶miecha³o siê i otwiera³o na niego bez oporów. A on znowu czu³ siê dobrze. To serce pokaza³o mu piêkno i wdziêk. I to serce pokaza³o mu zarówno sw± prawdziw± moc, jak i ca³kowit± bezbronno¶æ. Co wiêcej, odkry³, ¿e serce mówi g³o¶niej, kiedy wokó³ panuje cisza, i mówi mu o rzeczach, jakich szuka³ przez eony istnieñ. Pokaza³o mu prawdê skryt± w materii, poniewa¿ siêgnê³o poza materiê. Wojownik nagle zacz±³ czuæ, zamiast my¶leæ, a nowy ¶wiat otworzy³ siê przed nim.
Zobaczy³ to, czego nie móg³ zobaczyæ dotychczas. Zobaczy³ matrix swego ¶wiata. Zrozumia³, gdy¿ zacz±³ s³uchaæ, a s³ucha³ uwa¿nie. Sta³ siê mistrzem wszech¶wiata i odzyska³ swój niezwyk³y miecz, a wiedza jego by³a o wiele wiêksza ni¿ wówczas, kiedy korzysta³ z umys³u. Sta³ siê jedno¶ci± ze wszystkim i osi±gn±³ stan, w którym sta³ siê w³asnym sercem. Jak¿e wspania³y jest Wojownik Nowej Lemurii, jak bardzo wolnym siê sta³ z dala od iluzji czasu i przestrzeni, ofiaruj±c w³asn±, niezwyk³± barwê wszystkiemu, co korzysta z jego przewodnictwa.
Wojownik Nowej Lemurii jest zawsze tam, gdzie go potrzebujesz. Zna wszystkie drogi, którymi kroczysz, i stoi przy Tobie, kiedy upadasz. Nie podniesie Ciê, gdy¿ wie, ¿e czyni±c to, zabierze Ci szansê, by¶ móg³ zrobiæ to sam, ale zawsze bêdzie przy Tobie, a Ty nigdy nie bêdziesz sam. Spotkasz tego Wojownika w swoim ¿yciu, kiedy czas dla Ciebie bêdzie trudny, a Twój umys³ uczyni Ciê ma³ym i pe³nym lêku. S³uchaj uwa¿nie ciszy swego serca, a us³yszysz pie¶ñ mi³o¶ci, brzmi±c± specjalnie dla Ciebie. B±d¼ ¶wiadom, ¿e rozbrzmiewa ona w ka¿dym momencie twego ¿ycia. W ciszy swego serca odnajdziesz Wojownika. Odnajdziesz go w sobie. On tam jest, zawsze tam by³ i zawsze bêdzie, bo jeste¶ sercem swej galaktyki, Ty jeste¶ istot± ludzk±, nios±c± atrybuty, pozwalaj±ce Ci odkryæ to, co umys³ próbuje przed Tob± ukryæ. Jeste¶ wielki poza wszelkie granice. Ty jeste¶ Wojownikiem Nowej Lemurii i jeste¶ kochany przez nieskoñczone serce wszech¶wiata. Jeste¶ czê¶ci± tego serca, tym w³a¶nie jeste¶. Witaj z powrotem, Wojowniku, nios±cy miecz Nowej Lemurii. Witaj z powrotem w domu.
Komaya Imzaia
www.weaveyourworld.com CZWARTY WYMIAR