Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 21:51:47

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: LISTY- CHANNELING  (Przeczytany 7375 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Rafaela
Go¶æ
« : Pa¼dziernik 28, 2009, 11:21:17 »

LISTY - CHANNELING

Pomiêdzy Weave Your World a Pañstwem, chcia³abym przybli¿yæ koncepcjê i za³o¿enia tej organizacji, która w nowych czasach wprowadza ideê ¶wiata opartego na wzrastaj±cej energii ludzko¶ci.
Przes³ania, na których tê koncepcjê zbudowano, otrzymywane s± g³ównie poprzez channeling, który wykracza jednak poza standartowe ramy.
Idea mia³a na celu zainicjowanie w ¶wiadomo¶ci czytelników procesu przywrócenia harmonii i równowagi, opartych na warto¶ci i wiedzy Lemurii - cywilizacji istniej±cej na d³ugo przed Atlantyd±.
Channelingi s± t³umaczone na wiele jêzyków, a ja mam zaszczyt przek³adaæ je na jêzyk polski.
Organizacja Weave Your World odwiedza w ci±gu roku wiele miejsc na ¶wiecie i chcia³aby równie¿ przybli¿yæ powy¿sze zagadnienia zainteresowanym Polakom, zamieszczaj±c kilka artyku³ów w Waszym miesiêczniku.
Z moich obserwacji wynika, ¿e wielu ludzi w Polsce pragnie g³êbokich inspiracji i wielu, podobnie jak ja, czyta regularnie "Czwarty Wymiar", szukaj±c w nim nowych informacji.
Czas Nowej Energii jest faktem i wszyscy, którzy do¶wiadczyli przebudzenia, po prostu potrzebuj± potwierdzenia, ¿e ich osobiste wybory s± w³a¶ciwe.

Przedstawiam króciutki manifest oraz artyku³ ze strony internetowej Weave Your World, maj±c nadziejê, ¿e szerzone na ca³ym ¶wiecie idee organizacji uznaj± Pañstwo za wystarczaj±co warto¶ciowe i interesuj±ce, by zaprezentowaæ je czytelnikom "Czwartego Wymiaru".
Z powa¿aniem
El¿bieta Wo¼niak

Zaproszenie Imzaia Ekara dla wszystkich:
suwerenny w s³u¿bie wolno¶ci

A zatem, Moi Ukochani, nadszed³ czas na kolejny krok w Waszym procesie wzrostu. Od jakiego¶ czasu jeste¶cie ¶wiadomi zmian, których do¶wiadcza Ziemia, a wraz z ni± wszystko, co ¿yje. Jeste¶cie ¶wiadomi pozycji rz±du i liderów i wiecie, ¿e nadszed³ czas, by odzyskaæ w³adzê przez przekroczenie granic iluzji, któr± na was na³o¿ono.

Teraz jest czas, by wznie¶æ siê ponad to wszystko, by pozwoliæ odej¶æ lêkom i staæ siê ¶wiat³em mi³o¶ci, rado¶ci, wolno¶ci i jedno¶ci.
Teraz razem przejdziemy przez iluzjê formy, czasu, przestrzeni, zmiany, ¶mierci i ponownego oddzielenia, g³êbszego ni¿ kiedykolwiek przedtem.
Razem pozwolimy odej¶æ im na zawsze! Razem bêdziecie mieli szansê za¿±daæ zwrotu swej mocy ju¿ na zawsze!
Zapraszam Was, aby¶cie do³±czyli do mnie i moich przyjació³, Adamusa Germaina, Kuthumiego lal Singh i wielu innych, jako ¿e raz na zawsze wchodzimy w nowy paradygmat dla planety Ziemia i Wszystkiego, Co Jest. Wraz z tak wielkimi zmianami wi±¿e siê ogromna odpowiedzialno¶æ. Wymaga niezale¿nej istoty, która nie jest ju¿ niewolnikiem jakichkolwiek mentalnych wp³ywów, ale która ustala standardy bezprecedensowej wolno¶ci i jedno¶ci.
Zapraszam Ciebie, bo wiem, ¿e jeste¶ gotowy, by ponownie staæ siê tak± istot±, i poniewa¿ obaj wiemy, kim by³e¶ w Lemurii i w czasie j± poprzedzaj±cym.
To bêdzie bardzo intensywna podró¿ Ponownego Odkrycia Siebie. A Ty raz jeszcze odnajdziesz wyp³ywaj±ce z ciebie Twoje Prawdziwe Ja.
Ja, Ekara, cieszê siê na moment, w którym ponownie zobaczê Ciebie i stanê twarz± w twarz z Tob±, po raz pierwszy od wieków istnienia tej planety!

AKENE jest pochodz±c± z Lemurii koncepcj±, któr± obecnie Weave Your World ponownie wprowadza na ¶wiecie. To esencja tego, kim jeste¶ w ¿yciu i co ³±czy Ciê z siatk± energii "akeneic", zwan± Akenet.

EKARAIA jest to rodzaj channelingu Wolnej Energii, obecnie dla nas dostêpnej. Wykracza to jednak poza star± koncepcjê channelingu i wprowadza lemuriañsk± koncepcjê "g³osu prosto z serca".
WEAVE YOUR WORLD: W naszej dzia³alno¶ci chodzi g³ównie o rozszerzanie MI£O¦CI UNIWERSALNEJ, RADO¦CI I WOLNO¦CI, ale równie¿
o pokazanie, jak odzyskaæ sw± prawdziw± moc, by móc przeciwstawiæ siê dzia³aniom rz±dów, próbuj±cych przej±æ ca³kowit± w³adzê nad cz³owiekiem. Wkraczamy obecnie w niezwyk³y czas, w którym d±¿±c do egzystencji w JEDNO¦CI, pod±¿a siê ju¿ nie za liderami, ale za w³asn± Ja¼ni±. Jest to ostatni krok, by osi±gn±æ pe³niê w³asnej integralno¶ci.

IMZAIA: Cz³owiek Nowej Energii.

Wojownik Nowej Lemurii
Wojownik Nowej Lemurii rozumie ju¿, ¿e to nie g³owa, lecz serce sk³ania go do dzia³ania. Podró¿owa³ on przez eony czasu, walcz±c z innymi, walcz±c z samym sob±, krzywdz±c innych oraz samego siebie. Dziêki upadkom i próbom pod¼wigniêcia siê z nich zyska³ odwagê, aby i¶æ dalej, nawet bêd±c nienawidzonym przez innych. Szed³ wiêc i oddycha³ spokojnie, wiedz±c, ¿e zawsze co¶ nowego pojawi siê na jego drodze. Przez ca³y ten czas jego serce bi³o cichutko i jednostajnie, pe³ne najwiêkszej, bezwarunkowej mi³o¶ci, podtrzymuj±c wszystkie funkcje cia³a. Przez ca³y ten czas oferowa³o to wszystko, jak mog³o najlepiej. Mi³o¶æ to bowiem by³a sprawcz± si³± bicia serca, które, by sprostaæ wymogom ¿ycia, wymusza³o jego bieg poprzez pulsuj±c± w ¿y³ach krew. Wojownik nie uchyla³ siê przed ¿adnym do¶wiadczeniem i wybra³ drogê na polu ¿ycia, ¿ycia, które z ka¿dym nastêpnym krokiem osi±ga³o coraz wy¿szy poziom. Serce kontynuowa³o wiêc swoj± pracê, tak jak Wojownik kontynuowa³ przemierzanie swej drogi ¿ycia, dzieñ po dniu, ¿ycie po ¿yciu...
Wreszcie Wojownik zrozumia³, ¿e kiedy zatrzyma siê w miejscu, mo¿e s³uchaæ g³osu swego serca, które w ciszy rezonowa³o wibracj±. Zrozumia³ te¿, ¿e jego wrogowie nie znajduj± siê poza nim, ale s± w nim samym, przemawiaj±c do niego z jego w³asnej g³owy. Mówili mu, jaki jest niem±dry, jak ¼le siê zachowa³, jak wysok± pozycjê zajmuje ponad wszystkimi lub jak niskie jest jego po³o¿enie, najgorsze ze wszystkich. Chwiali jego równowagê, rozdzierali na czê¶ci, a s³owa w jego g³owie zmusza³y go do p³aczu i rani³y tak bardzo mocno.

Trwaj±c w ciszy, Wojownik zacz±³ s³uchaæ piêknego szeptu swego serca, które nigdy nie przesta³o darzyæ go mi³o¶ci±, bez wzglêdu na to, jaki obiera³ kierunek. Serce nie stawia³o ¿adnych warunków, u¶miecha³o siê i otwiera³o na niego bez oporów. A on znowu czu³ siê dobrze. To serce pokaza³o mu piêkno i wdziêk. I to serce pokaza³o mu zarówno sw± prawdziw± moc, jak i ca³kowit± bezbronno¶æ. Co wiêcej, odkry³, ¿e serce mówi g³o¶niej, kiedy wokó³ panuje cisza, i mówi mu o rzeczach, jakich szuka³ przez eony istnieñ. Pokaza³o mu prawdê skryt± w materii, poniewa¿ siêgnê³o poza materiê. Wojownik nagle zacz±³ czuæ, zamiast my¶leæ, a nowy ¶wiat otworzy³ siê przed nim.

Zobaczy³ to, czego nie móg³ zobaczyæ dotychczas. Zobaczy³ matrix swego ¶wiata. Zrozumia³, gdy¿ zacz±³ s³uchaæ, a s³ucha³ uwa¿nie. Sta³ siê mistrzem wszech¶wiata i odzyska³ swój niezwyk³y miecz, a wiedza jego by³a o wiele wiêksza ni¿ wówczas, kiedy korzysta³ z umys³u. Sta³ siê jedno¶ci± ze wszystkim i osi±gn±³ stan, w którym sta³ siê w³asnym sercem. Jak¿e wspania³y jest Wojownik Nowej Lemurii, jak bardzo wolnym siê sta³ z dala od iluzji czasu i przestrzeni, ofiaruj±c w³asn±, niezwyk³± barwê wszystkiemu, co korzysta z jego przewodnictwa.

Wojownik Nowej Lemurii jest zawsze tam, gdzie go potrzebujesz. Zna wszystkie drogi, którymi kroczysz, i stoi przy Tobie, kiedy upadasz. Nie podniesie Ciê, gdy¿ wie, ¿e czyni±c to, zabierze Ci szansê, by¶ móg³ zrobiæ to sam, ale zawsze bêdzie przy Tobie, a Ty nigdy nie bêdziesz sam. Spotkasz tego Wojownika w swoim ¿yciu, kiedy czas dla Ciebie bêdzie trudny, a Twój umys³ uczyni Ciê ma³ym i pe³nym lêku. S³uchaj uwa¿nie ciszy swego serca, a us³yszysz pie¶ñ mi³o¶ci, brzmi±c± specjalnie dla Ciebie. B±d¼ ¶wiadom, ¿e rozbrzmiewa ona w ka¿dym momencie twego ¿ycia. W ciszy swego serca odnajdziesz Wojownika. Odnajdziesz go w sobie. On tam jest, zawsze tam by³ i zawsze bêdzie, bo jeste¶ sercem swej galaktyki, Ty jeste¶ istot± ludzk±, nios±c± atrybuty, pozwalaj±ce Ci odkryæ to, co umys³ próbuje przed Tob± ukryæ. Jeste¶ wielki poza wszelkie granice. Ty jeste¶ Wojownikiem Nowej Lemurii i jeste¶ kochany przez nieskoñczone serce wszech¶wiata. Jeste¶ czê¶ci± tego serca, tym w³a¶nie jeste¶. Witaj z powrotem, Wojowniku, nios±cy miecz Nowej Lemurii. Witaj z powrotem w domu.
Komaya Imzaia

www.weaveyourworld.com

CZWARTY WYMIAR
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 28, 2009, 12:43:40 »

Nie mogê rêce mi opadaj±. Nie wiem czy Ty Rafaela wierzysz w to czy nie ale ja wiem ¿e to stek bzdur. Tekst przypomina mi gadkê paru osób...

Kolejne piêkne has³a a pod nimi kryje siê ¿e tak powie hu... wie co.

¶wiat³em mi³o¶ci ; rado¶ci ; wolno¶ci ; jedno¶ci ; MI£O¦CI UNIWERSALNEJ ;

Wiele osób o tym marzy aby by³o wszystko cacy i sama mi³o¶æ w ¶wiecie. Tekst ma na celu zwrócenie uwagi na te has³a aby zas³oniæ to lanie wody które tam jest. Jak ju¿ kto¶ pierniczy o wolno¶ci, jedno¶ci i mi³o¶ci to niech ma odwagê i napiszê konkrety, niech poka¿e ¿e potrafi co¶ zrobiæ i nie jest to wymys³em chorego umys³u.

Najbardziej rozwala mnie to i¿ znowu jaki¶ guru wielce ¶wiêty podpina siê pod opowie¶ci o Lemurii. A to najzabawniejsze has³o jakie mo¿na w ca³ym tym tek¶cie znale¼æ "g³osu prosto z serca".

Po za tym strona nie dzia³a. Tekst przeczyta³em do po³owy ju¿ po pierwszych kilku zdaniach mo¿na jasno stwierdziæ ¿e to jedna wielka ¶ciema.

A spójrzcie na to.

Wojownik Nowej Lemurii rozumie ju¿, ¿e to nie g³owa, lecz serce sk³ania go do dzia³ania.

Pytanie chcecie byæ bezrozumnymi "Wojownikami Nowej Lemurii" którzy nie my¶l± g³ow±? Kolejna manipulacja. Opis ca³ego tego "Wojownika" ma byæ nie jako wzorem do tego aby¶cie siê tacy mieli staæ. No có¿ nikt mi nie bêdzie dyktowa³ co i jak mam siê zachowywaæ. Tym bardziej ¿e ca³a ta manipulacja polega jedynie na zbieraniu wiernych.

Pzdr
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Pa¼dziernik 28, 2009, 13:36:52 »

mora a wiesz, ¿e TAK siê zachowuj±c / pisz±c okazujesz swoje delikatnie mówi±c prostactwo?! dos³ownie ¶redniowiecze...

¿al  Z politowaniem
Rafaela
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Pa¼dziernik 28, 2009, 15:57:43 »

Kazdy ma swoje odczucia. Ja zyje z otwartym sercem i to co jest w tym artykule nie jest mi obce. Przeciez to nie jest zle,
jesli ktos mowi o dobroci, milosci, spokoju. Niektorzy musza sie takich uczuc uczyc. Sprobuj przeczytac caly artykol i zastanow
sie, czy znasz ludzi o wielkim sercu. Pozdrawiam Rafaela
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Pa¼dziernik 28, 2009, 16:10:01 »

KRYZYS  WEWNÊTRZNY JAKO EWOLUCYJNE WSPARCIE

Mistrz Melchizedek

Spisa³ Ramaathis-Mam

T³umaczy³a Ludmi³a Zarzycka

Lipiec 2009

Niech boska ³aska i m±dro¶æ przepe³ni wasze ¿ycie harmoni±, dobrem i duchowym wzrostem.
   Ukochani mistrzowie kosmicznej ewolucji, cieszymy siê bardzo ze sposobno¶ci wspó³dzia³ania z wami wszystkimi, istotami bêd±cymi w procesie ewolucyjnego wzrostu i duchowej ekspansji. Temat, który zosta³ na dzi¶ wybrany jest niezmiernie wa¿ny i chocia¿ mo¿e mieæ negatywny wyd¼wiêk, to jednak, gdy podchodzi siê do niego z w³a¶ciwej perspektywy, ma transformuj±ce znaczenie.
   Do¶wiadczane przez was osobiste kryzysy s± skutkiem niefunkcjonalnych, psychiczno-emocjonalnych wzorców postêpowania oraz sposobów my¶lenia, które wymagaj± teraz waszej uwagi i zmiany. Pe³ne konfliktów czasy, których ludzko¶æ do¶wiadcza, s± zwiastunami przemian ewolucyjnych dokonuj±cych siê na waszej planecie. W miarê jak wasz System S³oneczny zbli¿a sie do centrum galaktycznego, emisje galaktycznej energii i wibracji bêd± siê zwiêkszaæ powoduj±c powa¿ne zmiany w podstawach ewolucyjnych ludzko¶ci oraz w energetycznych i wibracyjnych strukturach planety.
   Boskie sfery nadzoruj±ce i kieruj±ce waszym procesem s± ¶wiadome ubocznych skutków zwi±zanych z ewolucj± Ziemi i ludzko¶ci. Sposób, w jaki bêdziecie do¶wiadczaæ geofizycznych zmian na planecie zale¿eæ bêdzie od procesu integrowania przez was nowych wzorców ewolucyjnych. Przypominamy raz jeszcze, ¿e geofizyczny uk³ad Ziemi reaguje na wasze zachowania i poziom ewolucji. Z tego powodu, jeste¶cie odpowiedzialni za to, co dzieje siê w ¶rodowisku, gdy¿ jest ono odbiciem stanu waszej wewnêtrznej geografii. Zmienia siê ona w zale¿no¶ci od tego, jak reagujecie na wyzwania ewolucyjne, z którymi siê zmagacie.
   Kryzysy osobiste stanowi± narzêdzia, przy pomocy których rozpuszczacie, ci±¿±ce wam od d³u¿szego czasu, osobiste dynamiki, stosowane przez Esencjonaln± Istotê, by przyci±gn±æ wasz± uwagê. Skutki zmian energetyczno-wibracyjnych wp³ywaj± na dynamiczne przemiany ca³ej planety i ludzko¶ci. W zwi±zku ze sposobem, w jaki zosta³ zaprojektowany wasz skok ewolucyjny, nie istnieje mo¿liwo¶æ pominiêcia nierozwi±zanych, niefunkcjonalnych procesów ewolucyjnych. Okoliczno¶ci, z waszego punktu widzenia pozornie niepomy¶lne, s± dla was najbardziej optymalne, poniewa¿ przyczyniaj± siê do wewnêtrznej przemiany. Nie powinni¶cie obawiaæ siê lêków, które was osaczaj±. Stanowi± one ewolucyjny fundament, którego Wszech¶wiat i wasza Esencjonalna Istota u¿ywaj±, by “pomóc wam” zrozumieæ, ¿e wasze dobro, wewnêtrzna harmonia, pomy¶lno¶æ i duchowa pe³nia zale¿ne s± od ich rozpuszczenia. Nie stanowi± przeszkody w waszej ewolucji. To godni polecenia mistrzowie i przewodnicy, którzy przybywaj± do was w momentach wielkich kryzysów spo³ecznych, politycznych i ¶rodowiskowych, przez które obecnie przechodzicie.
   Kryzysy mo¿na przyrównaæ do terapeutów. Stanowi± w³a¶ciwe wsparcie ewolucyjne, którym dysponujecie, aby z powodzeniem rozpuszczaæ nieharmonijne wzorce powoduj±ce brzemienne w skutki konflikty i cierpienia. Niestety, wiêkszo¶æ ludzi próbuje rozwi±zaæ problemy zewnêtrzne, bêd±ce tylko odbiciem charakterystycznym dla dysfunkcji duchowych, rozsiewaj±cych siê jak nowotwór we wszystkich sferach spo³eczeñstwa. Wszech¶wiat skoncentrowa³ siê na tym, by rozpocz±æ nowy cykl ewolucji, a to poci±ga za sob± eliminacjê nieharmonijnych wzorców egzystencjalnych, które rz±dzi³y w waszym ¿yciu do chwili obecnej. Na waszej planecie stopniowo wprowadzana jest nowa energia oraz wodnikowa czêstotliwo¶æ, a ich wp³yw nasili siê w najbli¿szych dekadach, by odrodziæ wasz± planetê i ludzko¶æ. Opór na zmiany jest wyrazem waszej duchowej niedojrza³o¶ci oraz nie¶wiadomo¶ci, którym powinni¶cie siê uczciwie i szczerze przeciwstawiæ. Epoka braku odpowiedzialno¶ci zakoñczy³a siê i jako mistrzowie ewolucji jeste¶cie zachêcani do do¶wiadczania duchowej przemiany. Lêki, które odczuwacie maj± duchowe podstawy. Wskazuj± wam, ¿e s± jedynie maskami, za którymi skryli¶cie siê, by zapomnieæ, ¿e jeste¶cie odblaskiem Boga, “Istotami Boskimi”, obdarzonymi m±dro¶ci±, mi³o¶ci±, piêknem i wewnêtrzn± kreatywno¶ci±.
   Nie powinni¶cie w obliczu zaostrzaj±cych siê kryzysów przyjmowaæ wymijaj±cej postawy. Zrozumcie, ¿e s± pos³añcami pragn±cymi, by ¶wiat³o waszej Esencjonalnej Istoty rozja¶ni³o ciemno¶æ powsta³± w wyniku waszego oporu na zmiany; by¶cie zaakceptowali fakt, ¿e jako boskie istoty odczuwacie wewnêtrzny impuls-nakaz, by ponownie po³±czyæ siê z Nieskoñczonym Stwórc± pragn±cym waszej mi³o¶ci, piêkna i duchowej wra¿liwo¶ci. Posiadacie moc rozpuszczania nieharmonijnych wzorców opartych na pojêciach, nawykach warto¶ciach i niew³a¶ciwych zachowaniach, które zintegrowali¶cie zapominaj±c o celu istnienia i ewolucji. Có¿ jest celem istnienia i ewolucji? Jest to powrót do Boskiego ¬ród³a, z którego wszystko pochodzi, a wy jako jednostki boskiej s³u¿by powinni¶cie zestrajaæ siê ze strumieniem mi³o¶ci i piêkna przenikaj±cym ka¿d± cz±stkê atomow± i subatomow± Wszech¶wiata.
     Bez kryzysu nie istnia³oby uzdrowienie oraz wewnêtrzna przemiana. Zatrzymaliby¶cie siê w szkodliwych, zgubnych dla was dynamikach, które przynosi³yby coraz wiêcej konfliktów i cierpieñ. Kryzysy s± najlepszym istniej±cym mechanizmem ewolucyjnym, poniewa¿ pozwalaj± wam zestrajaæ siê z wasz± duchow± wra¿liwo¶ci± i z boskim planem, z którym obecnie jeste¶cie roz³±czeni. Nie s± one kreowane przez obce wam si³y energetyczne, lecz stanowi± wynik i odzwierciedlenie braku ³±czno¶ci z wasz± Istot± i Bogiem. Wszech¶wiat jest narzêdziem i wsparciem ewolucyjnym, zaprojektowanym przez Stwórcê, by pomóc wam zrozumieæ, ¿e musicie powróciæ do ¬ród³a, do planu ¶wiat³a, piêkna i nieskoñczonej mi³o¶ci. Jeste¶cie duchowymi jednostkami, które ¶wiadomie oddzieli³y siê od Boskiego ¬ród³a. Okoliczno¶ci i Wszech¶wiat przypominaj± wam to teraz. Wszystko, co nie podsyca tej w³a¶nie dynamiki ewolucyjnej staje siê przeszkod±, zatem powinni¶cie to porzuciæ, chyba, ¿e pragniecie do¶wiadczaæ konfliktów i cierpienia.
     Ewolucja zosta³a zaprojektowana tak, by umo¿liwiæ wam ponowne po³±czenie z Nieskoñczonym Stwórc± poprzez osobiste procesy, poszukiwania i eksperymentowanie. Pomagaj± one wam stopniowo zharmonizowaæ siê z najwa¿niejsz± i nieuniknion± potrzeb± duchowego przebudzenia. Ciemno¶æ, bêd±ca synonimem nie¶wiadomo¶ci, tak bardzo zintegrowa³a siê z waszym ¿yciem, ¿e sam ten fakt jest ju¿ przyczyn± konfliktów i wewnêtrznego napiêcia. Jednak ciemno¶æ mo¿e staæ siê równie¿ kana³em wyra¿ania siê znajduj±cego siê w waszym wnêtrzu ¶wiat³a wówczas, gdy stosuj±c wnikliwo¶æ, ¶wiadomie j± o¶wietlacie odkrywaj±c, ¿e cienie s± wy³±cznie jego brakiem.
     Jaka powinna byæ wasza postawa w obliczu kryzysów? Przede wszystkim zrozumcie, ¿e jeste¶cie podzieleni na fragmenty i od³±czeni od waszej Esencjonalnej Istoty oraz Stwórcy. Nastêpnie zaakceptujcie, ¿e kryzys jest katalizatorem pomagaj±cym wam wyj¶æ z ewolucyjnego zastoju duchowego. Napiêcia i psychiczno-emocjonalne zaburzenia stanowi± najlepszy ewolucyjny fundament dla zharmonizowania i rozpuszczenia dysfunkcyjnych wzorców. Je¶li nie by³oby kryzysów, nie by³oby równie¿ duchowego wzrostu. Nie pojêliby¶cie, ¿e celem ¿ycia jest odzyskanie waszego boskiego statusu i powrót do Boskiego ¬ród³a. Kryzysy s± narzêdziem pomagaj±cym wam uaktywniaæ duchow± wra¿liwo¶æ i ³±czno¶æ z samym sob± oraz Bogiem. S± transformuj±ce, oczyszczaj±ce i o¿ywiaj±ce. Wnosz± now±, konstruktywn± perspektywê oraz pozytywne podej¶cie do ¿ycia. Stanowi± odbicie g³osu waszej Esencjonalnej Istoty przypominaj±cej wam o waszym nie¶miertelnym i boskim ¼ródle oraz duchowym powi±zaniu z Bosko¶ci±. S± przejawem boskiej ³aski pobudzaj±cej do zestrajania siê i komunikacji z najg³êbsz± czê¶ci± waszej Istoty domagaj±cej siê uwagi i mi³o¶ci.
    Kryzys wewnêtrzny jest ¼ród³em uzdrowienia, poniewa¿ zaprasza do ponownego po³±czenia siê z tymi fragmentami was, które pragn± ¶wiat³a i mi³o¶ci waszej Esencjonalnej Istoty. ¦wiat³o przes³oniête cieniami wyra¿a siê w³a¶nie poprzez kryzysy, by¶cie odzyskali swe boskie pochodzenie oraz zrozumieli, ¿e mi³o¶æ, piêkno i nieskoñczone szczê¶cie, których tak pragniecie, ju¿ s± w waszym wnêtrzu. Niepokoje i zaburzenia powodowane przez kryzysy stanowi± tygiel uaktywniany przez wszech¶wiat i boskie sfery, by¶cie w koñcu zanurzyli siê w niezg³êbionym oceanie rado¶ci, pe³ni i mi³o¶ci, które Bóg umie¶ci³ w waszym sercu. Je¶li rozwiniecie takie podej¶cie i postawê otrzymacie si³ê i pomoc, których potrzebujecie. My z boskich sfer, najbardziej pragniemy tego, by zobaczyæ jak odzyskujecie sw± si³ê i pe³niê duchow±. Jeste¶cie mistrzami ewolucji i jako tacy, “Macie Si³ê Byæ tym, kim Jeste¶cie”. Nie w±tpcie w to ani przez chwilê, poniewa¿ prawda ta jest czê¶ci± waszej ewolucji i wewnêtrznej, prawdziwej natury.

daniel1704
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Pa¼dziernik 28, 2009, 17:26:51 »

Kolejne piêkne has³a a pod nimi kryje siê ¿e tak powie hu... wie co.

nie hu.. tylko chu...
chu robi wielka ró¿nicê U¶miech
dczion
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Pa¼dziernik 28, 2009, 22:06:21 »

Siemanko Mora widac ze jestes bardzo nieufny , Przyznac sie musze ze i Ja mam takie same uczucia jezeli chodzi o zmiany we mnie , to taki strach albo intuicja i bardzo w to wierze ze sluchajac siebie uczymy sie jak ze soba rozmawiac .
W jednym z watkow ktos napisal ze zawsze szukamy na zewnatrz a cala prawda kryje sie w srodku , co nie oznacza zeby nie sluchac nikogo chodzby dlatego ze sam nauczylem sie naprawde Wiele od Was wszystkich i za to Bardzo Dziekuje jednak mysle ze tylko My sami potrafimy zmienic Siebie z mala pomoca Boga ale to tylko Ty decydujesz kim chcesz byc dla Siebie .

Elo Elo wszystkim zycia przyjacielom
Pozdrowki  Chichot
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Pa¼dziernik 29, 2009, 19:42:11 »

Kazdy ma swoje odczucia. Ja zyje z otwartym sercem i to co jest w tym artykule nie jest mi obce. Przeciez to nie jest zle,
jesli ktos mowi o dobroci, milosci, spokoju. Niektorzy musza sie takich uczuc uczyc. Sprobuj przeczytac caly artykol i zastanow
sie, czy znasz ludzi o wielkim sercu. Pozdrawiam Rafaela

Cze¶æ Rafaela tak mo¿e i masz racjê i nie którzy potrzebuj± siê uczyæ uczuæ ale nie w taki sposób.

Dczion ja zawsze ufam swojej intuicji i dopiero jak nie poczuje tego "czego¶" nie uwierzê w takie co¶, nie wierzê komu¶ nawet cz³owiekowi je¿eli bêdê mia³ wra¿enie i¿ ³¿e. I to nie jest strach tylko intuicja. U¶miech

Thotal kierujesz siê tym tekstem?

Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Pa¼dziernik 30, 2009, 00:44:00 »

Osobi¶cie nie lubiê ezo-be³gotu, mo¿na to by³o napisaæ w kilku zdaniach, ale widocznie chaneling czasem ma to do siebie, ¿e owija w bawe³nê Du¿y u¶miech

Poda³em przyk³ad chanelingu, mogê zasypaæ was tego rodzaju proz±, ale wiem, ¿e wszystko to ju¿ wiecie Mrugniêcie

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Pa¼dziernik 30, 2009, 17:25:57 »

Channeling to tylko rozmowa ze swoj± pod¶wiadomo¶ci±, która sama kreuje to co chcemy lub obawiamy siê us³yszeæ.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Pa¼dziernik 30, 2009, 18:46:15 »

Channeling to tylko rozmowa ze swoj± pod¶wiadomo¶ci±, która sama kreuje to co chcemy lub obawiamy siê us³yszeæ.
..a pod¶wiadomo¶c ³±czy sie z nad¶wiadomo¶ci±,
która to natomiast
nad¶wiadomo¶c £¡CZY sie z innymi nad¶wiadomo¶ciami
z (w) Polem(Polu) Wszech¶wiatowej ¦wiadomo¶ci.
(inteligentnej substancji wszech¶wiata)
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 15:56:08 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 30, 2009, 20:35:37 »

Witajcie.U¶miech
Rafaelo, powiedz mi proszê, napisz gdzie to jest zamieszczone, lub w którym to by³o numerze 4 wymiaru.
Obecnie rozpocz±³em dog³êbn± analizê owej gazety-miesiêcznika.
Czytam w³a¶nie w po³owie o "uzdrawianie zwi±zków". Ale s± i inne ciekawe tematy.U¶miech
Pozdrawiam.
Leszek
Bonifacy1
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Pa¼dziernik 31, 2009, 19:15:27 »

..a pod¶wiadomo¶c ³±czy sie z nad¶wiadomo¶ci±,
która to nad¶wiadomo¶c £¡CZY sie z innymi nad¶wiadomo¶ciami z Polem Wszech¶wiatowej ¦wiadomo¶ci.

Ezoterycy zawsze u¿ywaj± takich zapieraj±cych dech w piersiach okre¶leñ U¶miech
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Grudzieñ 11, 2009, 15:47:02 »

Je¶li nie dopuszczasz i równocze¶nie zak³amujesz-blokujesz innymi my¶lami swoje Sumienie- to równocze¶nie walczysz ze swoj± Nad ¶wiadomo¶ci±. U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Grudzieñ 14, 2009, 15:50:36 »

Ezoterycy zawsze u¿ywaj± takich zapieraj±cych dech w piersiach okre¶leñ

Nie wiem co ci tam zapiera dech w piersiach,
ale podejrzewam ze ka¿de s³owo u¿yte zgodnie z jego znaczeniem
mo¿e wywo³ywaæ u tobie podobnych takie reakcje.

nie ma czego¶ takiego jak "ezoterycy". Usi³ujesz zaetykietowac i grupowaæ ludzi.
Nie radzi sobie Twój um ze zjawiskiem... to go presonifikujesz, by odreagowywaæ.

Ezo..
Jest to forma przekazu: ezo albo egzo -teryczna.

Ale trafi³em do zaszczytnego grona.

Co¶tam sobie blablasz, pomimo i¿ okazji przyjemno¶ci ezoterycznej ze mn± nie mog³e¶ mieæ wcale.
A to z tego wzglêdu i¿ zadeklarowanych ignorantów ezoteryczne przekazy omijaj±.

Jest tu takich pare urz±dzeñ botuj±cych zkomponowanych przez pracowników ¶niêtego oficium
 (o zapieraj±cych dech w piersiach nickach) np:
ska³a
Bonifacy1
gosc5690 (grzebi±cy w ¶mietnikach? ..U¶miech chcia³by wszystkie ¶mieci zostawiæ dla siebie i nikomu nie daæ Mrugniêcie)))

« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 18:32:26 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 14, 2009, 16:30:51 »

Ezoterycy zawsze u¿ywaj± takich zapieraj±cych dech w piersiach okre¶leñ

Nie wiem co ci tam zapiera dech w piersiach,
ale podejrzewam ze ka¿de s³owo u¿yte zgodnie z jego znaczeniem
mo¿e wywo³ywaæ u tobie podobnych takie reakcje.

nie ma czego¶ takiego jak "ezoterycy". Usi³ujesz zaetykietowac i grupowaæ ludzi.
Nie radzi sobie Twój um ze zjawiskiem... to go presonifikujesz, by odreagowywaæ.

Ezo..
Jest to forma przekazu: ezo albo egzo -teryczna.

Ale trafi³em do zaszczytnego grona.

Co¶tam sobie blablasz, pomimo i¿ okazji przyjemno¶ci ezoterycznej ze mn± nie mog³e¶ mieæ wcale.
A to z tego wzglêdu i¿ zadeklarowanych ignorantów ezoteryczne przekazy omijaj±.

Jest tu takich pare urz±dzeñ botuj±cych zkomponowanych przez pracowników ¶niêtego oficium
 (o zapieraj±cych dech w piersiach nickach) np:
ska³a
Bonifacy1

Ezo-sferyczna. U¶miech
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: