LISTY - CHANNELING
PomiĂŞdzy Weave Your World a PaĂąstwem, chciaÂłabym przybliÂżyĂŚ koncepcjĂŞ i zaÂłoÂżenia tej organizacji, ktĂłra w nowych czasach wprowadza ideĂŞ Âświata opartego na wzrastajÂącej energii ludzkoÂści.
Przes³ania, na których tê koncepcjê zbudowano, otrzymywane s¹ g³ównie poprzez channeling, który wykracza jednak poza standartowe ramy.
Idea miaÂła na celu zainicjowanie w ÂświadomoÂści czytelnikĂłw procesu przywrĂłcenia harmonii i rĂłwnowagi, opartych na wartoÂści i wiedzy Lemurii - cywilizacji istniejÂącej na dÂługo przed AtlantydÂą.
Channelingi sÂą tÂłumaczone na wiele jĂŞzykĂłw, a ja mam zaszczyt przekÂładaĂŚ je na jĂŞzyk polski.
Organizacja Weave Your World odwiedza w ci¹gu roku wiele miejsc na œwiecie i chcia³aby równie¿ przybli¿yÌ powy¿sze zagadnienia zainteresowanym Polakom, zamieszczaj¹c kilka artyku³ów w Waszym miesiêczniku.
Z moich obserwacji wynika, ¿e wielu ludzi w Polsce pragnie g³êbokich inspiracji i wielu, podobnie jak ja, czyta regularnie "Czwarty Wymiar", szukaj¹c w nim nowych informacji.
Czas Nowej Energii jest faktem i wszyscy, ktĂłrzy doÂświadczyli przebudzenia, po prostu potrzebujÂą potwierdzenia, Âże ich osobiste wybory sÂą wÂłaÂściwe.
Przedstawiam krĂłciutki manifest oraz artykuÂł ze strony internetowej Weave Your World, majÂąc nadziejĂŞ, Âże szerzone na caÂłym Âświecie idee organizacji uznajÂą PaĂąstwo za wystarczajÂąco wartoÂściowe i interesujÂące, by zaprezentowaĂŚ je czytelnikom "Czwartego Wymiaru".
Z powaÂżaniem
ElÂżbieta WoÂźniak
Zaproszenie Imzaia Ekara dla wszystkich:
suwerenny w sÂłuÂżbie wolnoÂści
A zatem, Moi Ukochani, nadszedÂł czas na kolejny krok w Waszym procesie wzrostu. Od jakiegoÂś czasu jesteÂście Âświadomi zmian, ktĂłrych doÂświadcza Ziemia, a wraz z niÂą wszystko, co Âżyje. JesteÂście Âświadomi pozycji rzÂądu i liderĂłw i wiecie, Âże nadszedÂł czas, by odzyskaĂŚ wÂładzĂŞ przez przekroczenie granic iluzji, ktĂłrÂą na was naÂłoÂżono.
Teraz jest czas, by wznieœÌ siê ponad to wszystko, by pozwoliÌ odejœÌ lêkom i staÌ siê œwiat³em mi³oœci, radoœci, wolnoœci i jednoœci.
Teraz razem przejdziemy przez iluzjê formy, czasu, przestrzeni, zmiany, œmierci i ponownego oddzielenia, g³êbszego ni¿ kiedykolwiek przedtem.
Razem pozwolimy odejœÌ im na zawsze! Razem bêdziecie mieli szansê za¿¹daÌ zwrotu swej mocy ju¿ na zawsze!
Zapraszam Was, abyœcie do³¹czyli do mnie i moich przyjació³, Adamusa Germaina, Kuthumiego lal Singh i wielu innych, jako ¿e raz na zawsze wchodzimy w nowy paradygmat dla planety Ziemia i Wszystkiego, Co Jest. Wraz z tak wielkimi zmianami wi¹¿e siê ogromna odpowiedzialnoœÌ. Wymaga niezale¿nej istoty, która nie jest ju¿ niewolnikiem jakichkolwiek mentalnych wp³ywów, ale która ustala standardy bezprecedensowej wolnoœci i jednoœci.
Zapraszam Ciebie, bo wiem, Âże jesteÂś gotowy, by ponownie staĂŚ siĂŞ takÂą istotÂą, i poniewaÂż obaj wiemy, kim byÂłeÂś w Lemurii i w czasie jÂą poprzedzajÂącym.
To bêdzie bardzo intensywna podró¿ Ponownego Odkrycia Siebie. A Ty raz jeszcze odnajdziesz wyp³ywaj¹ce z ciebie Twoje Prawdziwe Ja.
Ja, Ekara, cieszĂŞ siĂŞ na moment, w ktĂłrym ponownie zobaczĂŞ Ciebie i stanĂŞ twarzÂą w twarz z TobÂą, po raz pierwszy od wiekĂłw istnienia tej planety!
AKENE jest pochodz¹c¹ z Lemurii koncepcj¹, któr¹ obecnie Weave Your World ponownie wprowadza na œwiecie. To esencja tego, kim jesteœ w ¿yciu i co ³¹czy Ciê z siatk¹ energii "akeneic", zwan¹ Akenet.
EKARAIA jest to rodzaj channelingu Wolnej Energii, obecnie dla nas dostĂŞpnej. Wykracza to jednak poza starÂą koncepcjĂŞ channelingu i wprowadza lemuriaĂąskÂą koncepcjĂŞ "gÂłosu prosto z serca".
WEAVE YOUR WORLD: W naszej dzia³alnoœci chodzi g³ównie o rozszerzanie MI£OŒCI UNIWERSALNEJ, RADOŒCI I WOLNOŒCI, ale równie¿
o pokazanie, jak odzyskaÌ sw¹ prawdziw¹ moc, by móc przeciwstawiÌ siê dzia³aniom rz¹dów, próbuj¹cych przej¹Ì ca³kowit¹ w³adzê nad cz³owiekiem. Wkraczamy obecnie w niezwyk³y czas, w którym d¹¿¹c do egzystencji w JEDNOŒCI, pod¹¿a siê ju¿ nie za liderami, ale za w³asn¹ JaŸni¹. Jest to ostatni krok, by osi¹gn¹Ì pe³niê w³asnej integralnoœci.
IMZAIA: CzÂłowiek Nowej Energii.
Wojownik Nowej Lemurii
Wojownik Nowej Lemurii rozumie ju¿, ¿e to nie g³owa, lecz serce sk³ania go do dzia³ania. Podró¿owa³ on przez eony czasu, walcz¹c z innymi, walcz¹c z samym sob¹, krzywdz¹c innych oraz samego siebie. Dziêki upadkom i próbom podŸwigniêcia siê z nich zyska³ odwagê, aby iœÌ dalej, nawet bêd¹c nienawidzonym przez innych. Szed³ wiêc i oddycha³ spokojnie, wiedz¹c, ¿e zawsze coœ nowego pojawi siê na jego drodze. Przez ca³y ten czas jego serce bi³o cichutko i jednostajnie, pe³ne najwiêkszej, bezwarunkowej mi³oœci, podtrzymuj¹c wszystkie funkcje cia³a. Przez ca³y ten czas oferowa³o to wszystko, jak mog³o najlepiej. Mi³oœÌ to bowiem by³a sprawcz¹ si³¹ bicia serca, które, by sprostaÌ wymogom ¿ycia, wymusza³o jego bieg poprzez pulsuj¹c¹ w ¿y³ach krew. Wojownik nie uchyla³ siê przed ¿adnym doœwiadczeniem i wybra³ drogê na polu ¿ycia, ¿ycia, które z ka¿dym nastêpnym krokiem osi¹ga³o coraz wy¿szy poziom. Serce kontynuowa³o wiêc swoj¹ pracê, tak jak Wojownik kontynuowa³ przemierzanie swej drogi ¿ycia, dzieù po dniu, ¿ycie po ¿yciu...
Wreszcie Wojownik zrozumiaÂł, Âże kiedy zatrzyma siĂŞ w miejscu, moÂże sÂłuchaĂŚ gÂłosu swego serca, ktĂłre w ciszy rezonowaÂło wibracjÂą. ZrozumiaÂł teÂż, Âże jego wrogowie nie znajdujÂą siĂŞ poza nim, ale sÂą w nim samym, przemawiajÂąc do niego z jego wÂłasnej gÂłowy. MĂłwili mu, jaki jest niemÂądry, jak Âźle siĂŞ zachowaÂł, jak wysokÂą pozycjĂŞ zajmuje ponad wszystkimi lub jak niskie jest jego poÂłoÂżenie, najgorsze ze wszystkich. Chwiali jego rĂłwnowagĂŞ, rozdzierali na czĂŞÂści, a sÂłowa w jego gÂłowie zmuszaÂły go do pÂłaczu i raniÂły tak bardzo mocno.
Trwaj¹c w ciszy, Wojownik zacz¹³ s³uchaÌ piêknego szeptu swego serca, które nigdy nie przesta³o darzyÌ go mi³oœci¹, bez wzglêdu na to, jaki obiera³ kierunek. Serce nie stawia³o ¿adnych warunków, uœmiecha³o siê i otwiera³o na niego bez oporów. A on znowu czu³ siê dobrze. To serce pokaza³o mu piêkno i wdziêk. I to serce pokaza³o mu zarówno sw¹ prawdziw¹ moc, jak i ca³kowit¹ bezbronnoœÌ. Co wiêcej, odkry³, ¿e serce mówi g³oœniej, kiedy wokó³ panuje cisza, i mówi mu o rzeczach, jakich szuka³ przez eony istnieù. Pokaza³o mu prawdê skryt¹ w materii, poniewa¿ siêgnê³o poza materiê. Wojownik nagle zacz¹³ czuÌ, zamiast myœleÌ, a nowy œwiat otworzy³ siê przed nim.
Zobaczy³ to, czego nie móg³ zobaczyÌ dotychczas. Zobaczy³ matrix swego œwiata. Zrozumia³, gdy¿ zacz¹³ s³uchaÌ, a s³ucha³ uwa¿nie. Sta³ siê mistrzem wszechœwiata i odzyska³ swój niezwyk³y miecz, a wiedza jego by³a o wiele wiêksza ni¿ wówczas, kiedy korzysta³ z umys³u. Sta³ siê jednoœci¹ ze wszystkim i osi¹gn¹³ stan, w którym sta³ siê w³asnym sercem. Jak¿e wspania³y jest Wojownik Nowej Lemurii, jak bardzo wolnym siê sta³ z dala od iluzji czasu i przestrzeni, ofiaruj¹c w³asn¹, niezwyk³¹ barwê wszystkiemu, co korzysta z jego przewodnictwa.
Wojownik Nowej Lemurii jest zawsze tam, gdzie go potrzebujesz. Zna wszystkie drogi, którymi kroczysz, i stoi przy Tobie, kiedy upadasz. Nie podniesie Ciê, gdy¿ wie, ¿e czyni¹c to, zabierze Ci szansê, byœ móg³ zrobiÌ to sam, ale zawsze bêdzie przy Tobie, a Ty nigdy nie bêdziesz sam. Spotkasz tego Wojownika w swoim ¿yciu, kiedy czas dla Ciebie bêdzie trudny, a Twój umys³ uczyni Ciê ma³ym i pe³nym lêku. S³uchaj uwa¿nie ciszy swego serca, a us³yszysz pieœù mi³oœci, brzmi¹c¹ specjalnie dla Ciebie. B¹dŸ œwiadom, ¿e rozbrzmiewa ona w ka¿dym momencie twego ¿ycia. W ciszy swego serca odnajdziesz Wojownika. Odnajdziesz go w sobie. On tam jest, zawsze tam by³ i zawsze bêdzie, bo jesteœ sercem swej galaktyki, Ty jesteœ istot¹ ludzk¹, nios¹c¹ atrybuty, pozwalaj¹ce Ci odkryÌ to, co umys³ próbuje przed Tob¹ ukryÌ. Jesteœ wielki poza wszelkie granice. Ty jesteœ Wojownikiem Nowej Lemurii i jesteœ kochany przez nieskoùczone serce wszechœwiata. Jesteœ czêœci¹ tego serca, tym w³aœnie jesteœ. Witaj z powrotem, Wojowniku, nios¹cy miecz Nowej Lemurii. Witaj z powrotem w domu.
Komaya Imzaia
www.weaveyourworld.com CZWARTY WYMIAR