Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 13:21:10

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: LISTY- CHANNELING  (Przeczytany 7418 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rafaela
Gość
« : Październik 28, 2009, 11:21:17 »

LISTY - CHANNELING

PomiĂŞdzy Weave Your World a PaĂąstwem, chciaÂłabym przybliÂżyĂŚ koncepcjĂŞ i zaÂłoÂżenia tej organizacji, ktĂłra w nowych czasach wprowadza ideĂŞ Âświata opartego na wzrastajÂącej energii ludzkoÂści.
Przes³ania, na których tê koncepcjê zbudowano, otrzymywane s¹ g³ównie poprzez channeling, który wykracza jednak poza standartowe ramy.
Idea miaÂła na celu zainicjowanie w ÂświadomoÂści czytelnikĂłw procesu przywrĂłcenia harmonii i rĂłwnowagi, opartych na wartoÂści i wiedzy Lemurii - cywilizacji istniejÂącej na dÂługo przed AtlantydÂą.
Channelingi sÂą tÂłumaczone na wiele jĂŞzykĂłw, a ja mam zaszczyt przekÂładaĂŚ je na jĂŞzyk polski.
Organizacja Weave Your World odwiedza w ci¹gu roku wiele miejsc na œwiecie i chcia³aby równie¿ przybli¿yÌ powy¿sze zagadnienia zainteresowanym Polakom, zamieszczaj¹c kilka artyku³ów w Waszym miesiêczniku.
Z moich obserwacji wynika, ¿e wielu ludzi w Polsce pragnie g³êbokich inspiracji i wielu, podobnie jak ja, czyta regularnie "Czwarty Wymiar", szukaj¹c w nim nowych informacji.
Czas Nowej Energii jest faktem i wszyscy, ktĂłrzy doÂświadczyli przebudzenia, po prostu potrzebujÂą potwierdzenia, Âże ich osobiste wybory sÂą wÂłaÂściwe.

Przedstawiam krĂłciutki manifest oraz artykuÂł ze strony internetowej Weave Your World, majÂąc nadziejĂŞ, Âże szerzone na caÂłym Âświecie idee organizacji uznajÂą PaĂąstwo za wystarczajÂąco wartoÂściowe i interesujÂące, by zaprezentowaĂŚ je czytelnikom "Czwartego Wymiaru".
Z powaÂżaniem
ElÂżbieta WoÂźniak

Zaproszenie Imzaia Ekara dla wszystkich:
suwerenny w sÂłuÂżbie wolnoÂści

A zatem, Moi Ukochani, nadszedÂł czas na kolejny krok w Waszym procesie wzrostu. Od jakiegoÂś czasu jesteÂście Âświadomi zmian, ktĂłrych doÂświadcza Ziemia, a wraz z niÂą wszystko, co Âżyje. JesteÂście Âświadomi pozycji rzÂądu i liderĂłw i wiecie, Âże nadszedÂł czas, by odzyskaĂŚ wÂładzĂŞ przez przekroczenie granic iluzji, ktĂłrÂą na was naÂłoÂżono.

Teraz jest czas, by wznieœÌ siê ponad to wszystko, by pozwoliÌ odejœÌ lêkom i staÌ siê œwiat³em mi³oœci, radoœci, wolnoœci i jednoœci.
Teraz razem przejdziemy przez iluzjê formy, czasu, przestrzeni, zmiany, œmierci i ponownego oddzielenia, g³êbszego ni¿ kiedykolwiek przedtem.
Razem pozwolimy odejœÌ im na zawsze! Razem bêdziecie mieli szansê za¿¹daÌ zwrotu swej mocy ju¿ na zawsze!
Zapraszam Was, abyœcie do³¹czyli do mnie i moich przyjació³, Adamusa Germaina, Kuthumiego lal Singh i wielu innych, jako ¿e raz na zawsze wchodzimy w nowy paradygmat dla planety Ziemia i Wszystkiego, Co Jest. Wraz z tak wielkimi zmianami wi¹¿e siê ogromna odpowiedzialnoœÌ. Wymaga niezale¿nej istoty, która nie jest ju¿ niewolnikiem jakichkolwiek mentalnych wp³ywów, ale która ustala standardy bezprecedensowej wolnoœci i jednoœci.
Zapraszam Ciebie, bo wiem, Âże jesteÂś gotowy, by ponownie staĂŚ siĂŞ takÂą istotÂą, i poniewaÂż obaj wiemy, kim byÂłeÂś w Lemurii i w czasie jÂą poprzedzajÂącym.
To bêdzie bardzo intensywna podró¿ Ponownego Odkrycia Siebie. A Ty raz jeszcze odnajdziesz wyp³ywaj¹ce z ciebie Twoje Prawdziwe Ja.
Ja, Ekara, cieszĂŞ siĂŞ na moment, w ktĂłrym ponownie zobaczĂŞ Ciebie i stanĂŞ twarzÂą w twarz z TobÂą, po raz pierwszy od wiekĂłw istnienia tej planety!

AKENE jest pochodz¹c¹ z Lemurii koncepcj¹, któr¹ obecnie Weave Your World ponownie wprowadza na œwiecie. To esencja tego, kim jesteœ w ¿yciu i co ³¹czy Ciê z siatk¹ energii "akeneic", zwan¹ Akenet.

EKARAIA jest to rodzaj channelingu Wolnej Energii, obecnie dla nas dostĂŞpnej. Wykracza to jednak poza starÂą koncepcjĂŞ channelingu i wprowadza lemuriaĂąskÂą koncepcjĂŞ "gÂłosu prosto z serca".
WEAVE YOUR WORLD: W naszej dzia³alnoœci chodzi g³ównie o rozszerzanie MI£OŒCI UNIWERSALNEJ, RADOŒCI I WOLNOŒCI, ale równie¿
o pokazanie, jak odzyskaÌ sw¹ prawdziw¹ moc, by móc przeciwstawiÌ siê dzia³aniom rz¹dów, próbuj¹cych przej¹Ì ca³kowit¹ w³adzê nad cz³owiekiem. Wkraczamy obecnie w niezwyk³y czas, w którym d¹¿¹c do egzystencji w JEDNOŒCI, pod¹¿a siê ju¿ nie za liderami, ale za w³asn¹ JaŸni¹. Jest to ostatni krok, by osi¹gn¹Ì pe³niê w³asnej integralnoœci.

IMZAIA: CzÂłowiek Nowej Energii.

Wojownik Nowej Lemurii
Wojownik Nowej Lemurii rozumie ju¿, ¿e to nie g³owa, lecz serce sk³ania go do dzia³ania. Podró¿owa³ on przez eony czasu, walcz¹c z innymi, walcz¹c z samym sob¹, krzywdz¹c innych oraz samego siebie. Dziêki upadkom i próbom podŸwigniêcia siê z nich zyska³ odwagê, aby iœÌ dalej, nawet bêd¹c nienawidzonym przez innych. Szed³ wiêc i oddycha³ spokojnie, wiedz¹c, ¿e zawsze coœ nowego pojawi siê na jego drodze. Przez ca³y ten czas jego serce bi³o cichutko i jednostajnie, pe³ne najwiêkszej, bezwarunkowej mi³oœci, podtrzymuj¹c wszystkie funkcje cia³a. Przez ca³y ten czas oferowa³o to wszystko, jak mog³o najlepiej. Mi³oœÌ to bowiem by³a sprawcz¹ si³¹ bicia serca, które, by sprostaÌ wymogom ¿ycia, wymusza³o jego bieg poprzez pulsuj¹c¹ w ¿y³ach krew. Wojownik nie uchyla³ siê przed ¿adnym doœwiadczeniem i wybra³ drogê na polu ¿ycia, ¿ycia, które z ka¿dym nastêpnym krokiem osi¹ga³o coraz wy¿szy poziom. Serce kontynuowa³o wiêc swoj¹ pracê, tak jak Wojownik kontynuowa³ przemierzanie swej drogi ¿ycia, dzieù po dniu, ¿ycie po ¿yciu...
Wreszcie Wojownik zrozumiaÂł, Âże kiedy zatrzyma siĂŞ w miejscu, moÂże sÂłuchaĂŚ gÂłosu swego serca, ktĂłre w ciszy rezonowaÂło wibracjÂą. ZrozumiaÂł teÂż, Âże jego wrogowie nie znajdujÂą siĂŞ poza nim, ale sÂą w nim samym, przemawiajÂąc do niego z jego wÂłasnej gÂłowy. MĂłwili mu, jaki jest niemÂądry, jak Âźle siĂŞ zachowaÂł, jak wysokÂą pozycjĂŞ zajmuje ponad wszystkimi lub jak niskie jest jego poÂłoÂżenie, najgorsze ze wszystkich. Chwiali jego rĂłwnowagĂŞ, rozdzierali na czĂŞÂści, a sÂłowa w jego gÂłowie zmuszaÂły go do pÂłaczu i raniÂły tak bardzo mocno.

Trwaj¹c w ciszy, Wojownik zacz¹³ s³uchaÌ piêknego szeptu swego serca, które nigdy nie przesta³o darzyÌ go mi³oœci¹, bez wzglêdu na to, jaki obiera³ kierunek. Serce nie stawia³o ¿adnych warunków, uœmiecha³o siê i otwiera³o na niego bez oporów. A on znowu czu³ siê dobrze. To serce pokaza³o mu piêkno i wdziêk. I to serce pokaza³o mu zarówno sw¹ prawdziw¹ moc, jak i ca³kowit¹ bezbronnoœÌ. Co wiêcej, odkry³, ¿e serce mówi g³oœniej, kiedy wokó³ panuje cisza, i mówi mu o rzeczach, jakich szuka³ przez eony istnieù. Pokaza³o mu prawdê skryt¹ w materii, poniewa¿ siêgnê³o poza materiê. Wojownik nagle zacz¹³ czuÌ, zamiast myœleÌ, a nowy œwiat otworzy³ siê przed nim.

Zobaczy³ to, czego nie móg³ zobaczyÌ dotychczas. Zobaczy³ matrix swego œwiata. Zrozumia³, gdy¿ zacz¹³ s³uchaÌ, a s³ucha³ uwa¿nie. Sta³ siê mistrzem wszechœwiata i odzyska³ swój niezwyk³y miecz, a wiedza jego by³a o wiele wiêksza ni¿ wówczas, kiedy korzysta³ z umys³u. Sta³ siê jednoœci¹ ze wszystkim i osi¹gn¹³ stan, w którym sta³ siê w³asnym sercem. Jak¿e wspania³y jest Wojownik Nowej Lemurii, jak bardzo wolnym siê sta³ z dala od iluzji czasu i przestrzeni, ofiaruj¹c w³asn¹, niezwyk³¹ barwê wszystkiemu, co korzysta z jego przewodnictwa.

Wojownik Nowej Lemurii jest zawsze tam, gdzie go potrzebujesz. Zna wszystkie drogi, którymi kroczysz, i stoi przy Tobie, kiedy upadasz. Nie podniesie Ciê, gdy¿ wie, ¿e czyni¹c to, zabierze Ci szansê, byœ móg³ zrobiÌ to sam, ale zawsze bêdzie przy Tobie, a Ty nigdy nie bêdziesz sam. Spotkasz tego Wojownika w swoim ¿yciu, kiedy czas dla Ciebie bêdzie trudny, a Twój umys³ uczyni Ciê ma³ym i pe³nym lêku. S³uchaj uwa¿nie ciszy swego serca, a us³yszysz pieœù mi³oœci, brzmi¹c¹ specjalnie dla Ciebie. B¹dŸ œwiadom, ¿e rozbrzmiewa ona w ka¿dym momencie twego ¿ycia. W ciszy swego serca odnajdziesz Wojownika. Odnajdziesz go w sobie. On tam jest, zawsze tam by³ i zawsze bêdzie, bo jesteœ sercem swej galaktyki, Ty jesteœ istot¹ ludzk¹, nios¹c¹ atrybuty, pozwalaj¹ce Ci odkryÌ to, co umys³ próbuje przed Tob¹ ukryÌ. Jesteœ wielki poza wszelkie granice. Ty jesteœ Wojownikiem Nowej Lemurii i jesteœ kochany przez nieskoùczone serce wszechœwiata. Jesteœ czêœci¹ tego serca, tym w³aœnie jesteœ. Witaj z powrotem, Wojowniku, nios¹cy miecz Nowej Lemurii. Witaj z powrotem w domu.
Komaya Imzaia

www.weaveyourworld.com

CZWARTY WYMIAR
Torton
Gość
« Odpowiedz #1 : Październik 28, 2009, 12:43:40 »

Nie mogĂŞ rĂŞce mi opadajÂą. Nie wiem czy Ty Rafaela wierzysz w to czy nie ale ja wiem Âże to stek bzdur. Tekst przypomina mi gadkĂŞ paru osĂłb...

Kolejne piĂŞkne hasÂła a pod nimi kryje siĂŞ Âże tak powie hu... wie co.

ÂświatÂłem miÂłoÂści ; radoÂści ; wolnoÂści ; jednoÂści ; MIÂŁOÂŚCI UNIWERSALNEJ ;

Wiele osób o tym marzy aby by³o wszystko cacy i sama mi³oœÌ w œwiecie. Tekst ma na celu zwrócenie uwagi na te has³a aby zas³oniÌ to lanie wody które tam jest. Jak ju¿ ktoœ pierniczy o wolnoœci, jednoœci i mi³oœci to niech ma odwagê i napiszê konkrety, niech poka¿e ¿e potrafi coœ zrobiÌ i nie jest to wymys³em chorego umys³u.

Najbardziej rozwala mnie to i¿ znowu jakiœ guru wielce œwiêty podpina siê pod opowieœci o Lemurii. A to najzabawniejsze has³o jakie mo¿na w ca³ym tym tekœcie znaleŸÌ "g³osu prosto z serca".

Po za tym strona nie dziaÂła. Tekst przeczytaÂłem do poÂłowy juÂż po pierwszych kilku zdaniach moÂżna jasno stwierdziĂŚ Âże to jedna wielka Âściema.

A spĂłjrzcie na to.

Wojownik Nowej Lemurii rozumie juÂż, Âże to nie gÂłowa, lecz serce skÂłania go do dziaÂłania.

Pytanie chcecie byÌ bezrozumnymi "Wojownikami Nowej Lemurii" którzy nie myœl¹ g³ow¹? Kolejna manipulacja. Opis ca³ego tego "Wojownika" ma byÌ nie jako wzorem do tego abyœcie siê tacy mieli staÌ. No có¿ nikt mi nie bêdzie dyktowa³ co i jak mam siê zachowywaÌ. Tym bardziej ¿e ca³a ta manipulacja polega jedynie na zbieraniu wiernych.

Pzdr
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 28, 2009, 13:36:52 »

mora a wiesz, Âże TAK siĂŞ zachowujÂąc / piszÂąc okazujesz swoje delikatnie mĂłwiÂąc prostactwo?! dosÂłownie Âśredniowiecze...

Âżal  Z politowaniem
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #3 : Październik 28, 2009, 15:57:43 »

Kazdy ma swoje odczucia. Ja zyje z otwartym sercem i to co jest w tym artykule nie jest mi obce. Przeciez to nie jest zle,
jesli ktos mowi o dobroci, milosci, spokoju. Niektorzy musza sie takich uczuc uczyc. Sprobuj przeczytac caly artykol i zastanow
sie, czy znasz ludzi o wielkim sercu. Pozdrawiam Rafaela
Thotal
Gość
« Odpowiedz #4 : Październik 28, 2009, 16:10:01 »

KRYZYS  WEWNÊTRZNY JAKO EWOLUCYJNE WSPARCIE

Mistrz Melchizedek

SpisaÂł Ramaathis-Mam

TÂłumaczyÂła LudmiÂła Zarzycka

Lipiec 2009

Niech boska Âłaska i mÂądroœÌ przepeÂłni wasze Âżycie harmoniÂą, dobrem i duchowym wzrostem.
   Ukochani mistrzowie kosmicznej ewolucji, cieszymy siĂŞ bardzo ze sposobnoÂści wspó³dziaÂłania z wami wszystkimi, istotami bĂŞdÂącymi w procesie ewolucyjnego wzrostu i duchowej ekspansji. Temat, ktĂłry zostaÂł na dziÂś wybrany jest niezmiernie waÂżny i chociaÂż moÂże mieĂŚ negatywny wydÂźwiĂŞk, to jednak, gdy podchodzi siĂŞ do niego z wÂłaÂściwej perspektywy, ma transformujÂące znaczenie.
   DoÂświadczane przez was osobiste kryzysy sÂą skutkiem niefunkcjonalnych, psychiczno-emocjonalnych wzorcĂłw postĂŞpowania oraz sposobĂłw myÂślenia, ktĂłre wymagajÂą teraz waszej uwagi i zmiany. PeÂłne konfliktĂłw czasy, ktĂłrych ludzkoœÌ doÂświadcza, sÂą zwiastunami przemian ewolucyjnych dokonujÂących siĂŞ na waszej planecie. W miarĂŞ jak wasz System SÂłoneczny zbliÂża sie do centrum galaktycznego, emisje galaktycznej energii i wibracji bĂŞdÂą siĂŞ zwiĂŞkszaĂŚ powodujÂąc powaÂżne zmiany w podstawach ewolucyjnych ludzkoÂści oraz w energetycznych i wibracyjnych strukturach planety.
   Boskie sfery nadzorujÂące i kierujÂące waszym procesem sÂą Âświadome ubocznych skutkĂłw zwiÂązanych z ewolucjÂą Ziemi i ludzkoÂści. SposĂłb, w jaki bĂŞdziecie doÂświadczaĂŚ geofizycznych zmian na planecie zaleÂżeĂŚ bĂŞdzie od procesu integrowania przez was nowych wzorcĂłw ewolucyjnych. Przypominamy raz jeszcze, Âże geofizyczny ukÂład Ziemi reaguje na wasze zachowania i poziom ewolucji. Z tego powodu, jesteÂście odpowiedzialni za to, co dzieje siĂŞ w Âśrodowisku, gdyÂż jest ono odbiciem stanu waszej wewnĂŞtrznej geografii. Zmienia siĂŞ ona w zaleÂżnoÂści od tego, jak reagujecie na wyzwania ewolucyjne, z ktĂłrymi siĂŞ zmagacie.
   Kryzysy osobiste stanowiÂą narzĂŞdzia, przy pomocy ktĂłrych rozpuszczacie, ci¹¿¹ce wam od dÂłuÂższego czasu, osobiste dynamiki, stosowane przez EsencjonalnÂą IstotĂŞ, by przyciÂągn¹Ì waszÂą uwagĂŞ. Skutki zmian energetyczno-wibracyjnych wpÂływajÂą na dynamiczne przemiany caÂłej planety i ludzkoÂści. W zwiÂązku ze sposobem, w jaki zostaÂł zaprojektowany wasz skok ewolucyjny, nie istnieje moÂżliwoœÌ pominiĂŞcia nierozwiÂązanych, niefunkcjonalnych procesĂłw ewolucyjnych. OkolicznoÂści, z waszego punktu widzenia pozornie niepomyÂślne, sÂą dla was najbardziej optymalne, poniewaÂż przyczyniajÂą siĂŞ do wewnĂŞtrznej przemiany. Nie powinniÂście obawiaĂŚ siĂŞ lĂŞkĂłw, ktĂłre was osaczajÂą. StanowiÂą one ewolucyjny fundament, ktĂłrego WszechÂświat i wasza Esencjonalna Istota uÂżywajÂą, by “pomĂłc wam” zrozumieĂŚ, Âże wasze dobro, wewnĂŞtrzna harmonia, pomyÂślnoœÌ i duchowa peÂłnia zaleÂżne sÂą od ich rozpuszczenia. Nie stanowiÂą przeszkody w waszej ewolucji. To godni polecenia mistrzowie i przewodnicy, ktĂłrzy przybywajÂą do was w momentach wielkich kryzysĂłw spoÂłecznych, politycznych i Âśrodowiskowych, przez ktĂłre obecnie przechodzicie.
   Kryzysy moÂżna przyrĂłwnaĂŚ do terapeutĂłw. StanowiÂą wÂłaÂściwe wsparcie ewolucyjne, ktĂłrym dysponujecie, aby z powodzeniem rozpuszczaĂŚ nieharmonijne wzorce powodujÂące brzemienne w skutki konflikty i cierpienia. Niestety, wiĂŞkszoœÌ ludzi prĂłbuje rozwiÂązaĂŚ problemy zewnĂŞtrzne, bĂŞdÂące tylko odbiciem charakterystycznym dla dysfunkcji duchowych, rozsiewajÂących siĂŞ jak nowotwĂłr we wszystkich sferach spoÂłeczeĂąstwa. WszechÂświat skoncentrowaÂł siĂŞ na tym, by rozpocz¹Ì nowy cykl ewolucji, a to pociÂąga za sobÂą eliminacjĂŞ nieharmonijnych wzorcĂłw egzystencjalnych, ktĂłre rzÂądziÂły w waszym Âżyciu do chwili obecnej. Na waszej planecie stopniowo wprowadzana jest nowa energia oraz wodnikowa czĂŞstotliwoœÌ, a ich wpÂływ nasili siĂŞ w najbliÂższych dekadach, by odrodziĂŚ waszÂą planetĂŞ i ludzkoœÌ. OpĂłr na zmiany jest wyrazem waszej duchowej niedojrzaÂłoÂści oraz nieÂświadomoÂści, ktĂłrym powinniÂście siĂŞ uczciwie i szczerze przeciwstawiĂŚ. Epoka braku odpowiedzialnoÂści zakoĂączyÂła siĂŞ i jako mistrzowie ewolucji jesteÂście zachĂŞcani do doÂświadczania duchowej przemiany. LĂŞki, ktĂłre odczuwacie majÂą duchowe podstawy. WskazujÂą wam, Âże sÂą jedynie maskami, za ktĂłrymi skryliÂście siĂŞ, by zapomnieĂŚ, Âże jesteÂście odblaskiem Boga, “Istotami Boskimi”, obdarzonymi mÂądroÂściÂą, miÂłoÂściÂą, piĂŞknem i wewnĂŞtrznÂą kreatywnoÂściÂą.
   Nie powinniÂście w obliczu zaostrzajÂących siĂŞ kryzysĂłw przyjmowaĂŚ wymijajÂącej postawy. Zrozumcie, Âże sÂą posÂłaĂącami pragnÂącymi, by ÂświatÂło waszej Esencjonalnej Istoty rozjaÂśniÂło ciemnoœÌ powsta³¹ w wyniku waszego oporu na zmiany; byÂście zaakceptowali fakt, Âże jako boskie istoty odczuwacie wewnĂŞtrzny impuls-nakaz, by ponownie po³¹czyĂŚ siĂŞ z NieskoĂączonym StwĂłrcÂą pragnÂącym waszej miÂłoÂści, piĂŞkna i duchowej wraÂżliwoÂści. Posiadacie moc rozpuszczania nieharmonijnych wzorcĂłw opartych na pojĂŞciach, nawykach wartoÂściach i niewÂłaÂściwych zachowaniach, ktĂłre zintegrowaliÂście zapominajÂąc o celu istnienia i ewolucji. Có¿ jest celem istnienia i ewolucji? Jest to powrĂłt do Boskiego ÂŹrĂłdÂła, z ktĂłrego wszystko pochodzi, a wy jako jednostki boskiej sÂłuÂżby powinniÂście zestrajaĂŚ siĂŞ ze strumieniem miÂłoÂści i piĂŞkna przenikajÂącym kaÂżdÂą czÂąstkĂŞ atomowÂą i subatomowÂą WszechÂświata.
     Bez kryzysu nie istniaÂłoby uzdrowienie oraz wewnĂŞtrzna przemiana. ZatrzymalibyÂście siĂŞ w szkodliwych, zgubnych dla was dynamikach, ktĂłre przynosiÂłyby coraz wiĂŞcej konfliktĂłw i cierpieĂą. Kryzysy sÂą najlepszym istniejÂącym mechanizmem ewolucyjnym, poniewaÂż pozwalajÂą wam zestrajaĂŚ siĂŞ z waszÂą duchowÂą wraÂżliwoÂściÂą i z boskim planem, z ktĂłrym obecnie jesteÂście roz³¹czeni. Nie sÂą one kreowane przez obce wam siÂły energetyczne, lecz stanowiÂą wynik i odzwierciedlenie braku ³¹cznoÂści z waszÂą IstotÂą i Bogiem. WszechÂświat jest narzĂŞdziem i wsparciem ewolucyjnym, zaprojektowanym przez StwĂłrcĂŞ, by pomĂłc wam zrozumieĂŚ, Âże musicie powrĂłciĂŚ do ÂŹrĂłdÂła, do planu ÂświatÂła, piĂŞkna i nieskoĂączonej miÂłoÂści. JesteÂście duchowymi jednostkami, ktĂłre Âświadomie oddzieliÂły siĂŞ od Boskiego ÂŹrĂłdÂła. OkolicznoÂści i WszechÂświat przypominajÂą wam to teraz. Wszystko, co nie podsyca tej wÂłaÂśnie dynamiki ewolucyjnej staje siĂŞ przeszkodÂą, zatem powinniÂście to porzuciĂŚ, chyba, Âże pragniecie doÂświadczaĂŚ konfliktĂłw i cierpienia.
     Ewolucja zostaÂła zaprojektowana tak, by umoÂżliwiĂŚ wam ponowne po³¹czenie z NieskoĂączonym StwĂłrcÂą poprzez osobiste procesy, poszukiwania i eksperymentowanie. PomagajÂą one wam stopniowo zharmonizowaĂŚ siĂŞ z najwaÂżniejszÂą i nieuniknionÂą potrzebÂą duchowego przebudzenia. CiemnoœÌ, bĂŞdÂąca synonimem nieÂświadomoÂści, tak bardzo zintegrowaÂła siĂŞ z waszym Âżyciem, Âże sam ten fakt jest juÂż przyczynÂą konfliktĂłw i wewnĂŞtrznego napiĂŞcia. Jednak ciemnoœÌ moÂże staĂŚ siĂŞ rĂłwnieÂż kanaÂłem wyraÂżania siĂŞ znajdujÂącego siĂŞ w waszym wnĂŞtrzu ÂświatÂła wĂłwczas, gdy stosujÂąc wnikliwoœÌ, Âświadomie jÂą oÂświetlacie odkrywajÂąc, Âże cienie sÂą wy³¹cznie jego brakiem.
     Jaka powinna byĂŚ wasza postawa w obliczu kryzysĂłw? Przede wszystkim zrozumcie, Âże jesteÂście podzieleni na fragmenty i od³¹czeni od waszej Esencjonalnej Istoty oraz StwĂłrcy. NastĂŞpnie zaakceptujcie, Âże kryzys jest katalizatorem pomagajÂącym wam wyjœÌ z ewolucyjnego zastoju duchowego. NapiĂŞcia i psychiczno-emocjonalne zaburzenia stanowiÂą najlepszy ewolucyjny fundament dla zharmonizowania i rozpuszczenia dysfunkcyjnych wzorcĂłw. JeÂśli nie byÂłoby kryzysĂłw, nie byÂłoby rĂłwnieÂż duchowego wzrostu. Nie pojĂŞlibyÂście, Âże celem Âżycia jest odzyskanie waszego boskiego statusu i powrĂłt do Boskiego ÂŹrĂłdÂła. Kryzysy sÂą narzĂŞdziem pomagajÂącym wam uaktywniaĂŚ duchowÂą wraÂżliwoœÌ i ³¹cznoœÌ z samym sobÂą oraz Bogiem. SÂą transformujÂące, oczyszczajÂące i oÂżywiajÂące. WnoszÂą nowÂą, konstruktywnÂą perspektywĂŞ oraz pozytywne podejÂście do Âżycia. StanowiÂą odbicie gÂłosu waszej Esencjonalnej Istoty przypominajÂącej wam o waszym nieÂśmiertelnym i boskim ÂźrĂłdle oraz duchowym powiÂązaniu z BoskoÂściÂą. SÂą przejawem boskiej Âłaski pobudzajÂącej do zestrajania siĂŞ i komunikacji z najg³êbszÂą czĂŞÂściÂą waszej Istoty domagajÂącej siĂŞ uwagi i miÂłoÂści.
    Kryzys wewnĂŞtrzny jest ÂźrĂłdÂłem uzdrowienia, poniewaÂż zaprasza do ponownego po³¹czenia siĂŞ z tymi fragmentami was, ktĂłre pragnÂą ÂświatÂła i miÂłoÂści waszej Esencjonalnej Istoty. ÂŚwiatÂło przesÂłoniĂŞte cieniami wyraÂża siĂŞ wÂłaÂśnie poprzez kryzysy, byÂście odzyskali swe boskie pochodzenie oraz zrozumieli, Âże miÂłoœÌ, piĂŞkno i nieskoĂączone szczĂŞÂście, ktĂłrych tak pragniecie, juÂż sÂą w waszym wnĂŞtrzu. Niepokoje i zaburzenia powodowane przez kryzysy stanowiÂą tygiel uaktywniany przez wszechÂświat i boskie sfery, byÂście w koĂącu zanurzyli siĂŞ w niezg³êbionym oceanie radoÂści, peÂłni i miÂłoÂści, ktĂłre BĂłg umieÂściÂł w waszym sercu. JeÂśli rozwiniecie takie podejÂście i postawĂŞ otrzymacie si³ê i pomoc, ktĂłrych potrzebujecie. My z boskich sfer, najbardziej pragniemy tego, by zobaczyĂŚ jak odzyskujecie swÂą si³ê i peÂłniĂŞ duchowÂą. JesteÂście mistrzami ewolucji i jako tacy, “Macie Si³ê ByĂŚ tym, kim JesteÂście”. Nie wÂątpcie w to ani przez chwilĂŞ, poniewaÂż prawda ta jest czĂŞÂściÂą waszej ewolucji i wewnĂŞtrznej, prawdziwej natury.

daniel1704
Gość
« Odpowiedz #5 : Październik 28, 2009, 17:26:51 »

Kolejne piĂŞkne hasÂła a pod nimi kryje siĂŞ Âże tak powie hu... wie co.

nie hu.. tylko chu...
chu robi wielka ró¿nicê Uœmiech
dczion
Gość
« Odpowiedz #6 : Październik 28, 2009, 22:06:21 »

Siemanko Mora widac ze jestes bardzo nieufny , Przyznac sie musze ze i Ja mam takie same uczucia jezeli chodzi o zmiany we mnie , to taki strach albo intuicja i bardzo w to wierze ze sluchajac siebie uczymy sie jak ze soba rozmawiac .
W jednym z watkow ktos napisal ze zawsze szukamy na zewnatrz a cala prawda kryje sie w srodku , co nie oznacza zeby nie sluchac nikogo chodzby dlatego ze sam nauczylem sie naprawde Wiele od Was wszystkich i za to Bardzo Dziekuje jednak mysle ze tylko My sami potrafimy zmienic Siebie z mala pomoca Boga ale to tylko Ty decydujesz kim chcesz byc dla Siebie .

Elo Elo wszystkim zycia przyjacielom
Pozdrowki  Chichot
Torton
Gość
« Odpowiedz #7 : Październik 29, 2009, 19:42:11 »

Kazdy ma swoje odczucia. Ja zyje z otwartym sercem i to co jest w tym artykule nie jest mi obce. Przeciez to nie jest zle,
jesli ktos mowi o dobroci, milosci, spokoju. Niektorzy musza sie takich uczuc uczyc. Sprobuj przeczytac caly artykol i zastanow
sie, czy znasz ludzi o wielkim sercu. Pozdrawiam Rafaela

CzeœÌ Rafaela tak mo¿e i masz racjê i nie którzy potrzebuj¹ siê uczyÌ uczuÌ ale nie w taki sposób.

Dczion ja zawsze ufam swojej intuicji i dopiero jak nie poczuje tego "czegoœ" nie uwierzê w takie coœ, nie wierzê komuœ nawet cz³owiekowi je¿eli bêdê mia³ wra¿enie i¿ ³¿e. I to nie jest strach tylko intuicja. Uœmiech

Thotal kierujesz siĂŞ tym tekstem?

Thotal
Gość
« Odpowiedz #8 : Październik 30, 2009, 00:44:00 »

OsobiÂście nie lubiĂŞ ezo-beÂłgotu, moÂżna to byÂło napisaĂŚ w kilku zdaniach, ale widocznie chaneling czasem ma to do siebie, Âże owija w baweÂłnĂŞ DuÂży uÂśmiech

PodaÂłem przykÂład chanelingu, mogĂŞ zasypaĂŚ was tego rodzaju prozÂą, ale wiem, Âże wszystko to juÂż wiecie MrugniĂŞcie

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #9 : Październik 30, 2009, 17:25:57 »

Channeling to tylko rozmowa ze swojÂą podÂświadomoÂściÂą, ktĂłra sama kreuje to co chcemy lub obawiamy siĂŞ usÂłyszeĂŚ.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #10 : Październik 30, 2009, 18:46:15 »

Channeling to tylko rozmowa ze swojÂą podÂświadomoÂściÂą, ktĂłra sama kreuje to co chcemy lub obawiamy siĂŞ usÂłyszeĂŚ.
..a podœwiadomoœc ³¹czy sie z nadœwiadomoœci¹,
ktĂłra to natomiast
nadÂświadomoÂśc ÂŁÂĄCZY sie z innymi nadÂświadomoÂściami
z (w) Polem(Polu) WszechÂświatowej ÂŚwiadomoÂści.
(inteligentnej substancji wszechÂświata)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 15:56:08 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
komandos040
Gość
« Odpowiedz #11 : Październik 30, 2009, 20:35:37 »

Witajcie.UÂśmiech
Rafaelo, powiedz mi proszĂŞ, napisz gdzie to jest zamieszczone, lub w ktĂłrym to byÂło numerze 4 wymiaru.
Obecnie rozpocz¹³em dog³êbn¹ analizê owej gazety-miesiêcznika.
Czytam wÂłaÂśnie w poÂłowie o "uzdrawianie zwiÂązkĂłw". Ale sÂą i inne ciekawe tematy.UÂśmiech
Pozdrawiam.
Leszek
Bonifacy1
Gość
« Odpowiedz #12 : Październik 31, 2009, 19:15:27 »

..a podœwiadomoœc ³¹czy sie z nadœwiadomoœci¹,
ktĂłra to nadÂświadomoÂśc ÂŁÂĄCZY sie z innymi nadÂświadomoÂściami z Polem WszechÂświatowej ÂŚwiadomoÂści.

Ezoterycy zawsze uÂżywajÂą takich zapierajÂących dech w piersiach okreÂśleĂą UÂśmiech
komandos040
Gość
« Odpowiedz #13 : Grudzień 11, 2009, 15:47:02 »

JeÂśli nie dopuszczasz i rĂłwnoczeÂśnie zakÂłamujesz-blokujesz innymi myÂślami swoje Sumienie- to rĂłwnoczeÂśnie walczysz ze swojÂą Nad ÂświadomoÂściÂą. UÂśmiech
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #14 : Grudzień 14, 2009, 15:50:36 »

Ezoterycy zawsze uÂżywajÂą takich zapierajÂących dech w piersiach okreÂśleĂą

Nie wiem co ci tam zapiera dech w piersiach,
ale podejrzewam ze kaÂżde sÂłowo uÂżyte zgodnie z jego znaczeniem
moÂże wywoÂływaĂŚ u tobie podobnych takie reakcje.

nie ma czegoÂś takiego jak "ezoterycy". UsiÂłujesz zaetykietowac i grupowaĂŚ ludzi.
Nie radzi sobie TwĂłj um ze zjawiskiem... to go presonifikujesz, by odreagowywaĂŚ.

Ezo..
Jest to forma przekazu: ezo albo egzo -teryczna.

Ale trafiÂłem do zaszczytnego grona.

CoÂśtam sobie blablasz, pomimo iÂż okazji przyjemnoÂści ezoterycznej ze mnÂą nie mogÂłeÂś mieĂŚ wcale.
A to z tego wzglĂŞdu iÂż zadeklarowanych ignorantĂłw ezoteryczne przekazy omijajÂą.

Jest tu takich pare urzÂądzeĂą botujÂących zkomponowanych przez pracownikĂłw ÂśniĂŞtego oficium
 (o zapierajÂących dech w piersiach nickach) np:
skaÂła
Bonifacy1
gosc5690 (grzebiÂący w Âśmietnikach? ..UÂśmiech chciaÂłby wszystkie Âśmieci zostawiĂŚ dla siebie i nikomu nie daĂŚ MrugniĂŞcie)))

« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 18:32:26 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
komandos040
Gość
« Odpowiedz #15 : Grudzień 14, 2009, 16:30:51 »

Ezoterycy zawsze uÂżywajÂą takich zapierajÂących dech w piersiach okreÂśleĂą

Nie wiem co ci tam zapiera dech w piersiach,
ale podejrzewam ze kaÂżde sÂłowo uÂżyte zgodnie z jego znaczeniem
moÂże wywoÂływaĂŚ u tobie podobnych takie reakcje.

nie ma czegoÂś takiego jak "ezoterycy". UsiÂłujesz zaetykietowac i grupowaĂŚ ludzi.
Nie radzi sobie TwĂłj um ze zjawiskiem... to go presonifikujesz, by odreagowywaĂŚ.

Ezo..
Jest to forma przekazu: ezo albo egzo -teryczna.

Ale trafiÂłem do zaszczytnego grona.

CoÂśtam sobie blablasz, pomimo iÂż okazji przyjemnoÂści ezoterycznej ze mnÂą nie mogÂłeÂś mieĂŚ wcale.
A to z tego wzglĂŞdu iÂż zadeklarowanych ignorantĂłw ezoteryczne przekazy omijajÂą.

Jest tu takich pare urzÂądzeĂą botujÂących zkomponowanych przez pracownikĂłw ÂśniĂŞtego oficium
 (o zapierajÂących dech w piersiach nickach) np:
skaÂła
Bonifacy1

Ezo-sferyczna. UÂśmiech
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: