to bezmyÂślna "maszyna do pisania" co ukazuje jego ponad 2000 postĂłw, ZERO wniesienia czegoÂś nowego do dyskusji, tylko KÂŁĂTNIE I ZACZEPKI...
Ale takie objeÂżdzanie ludzi, to Âświadczy nie o Artequ, ale o Tobie. Jest tu na forum troche ludzi, ktĂłrych ulubionym zajĂŞciem sÂą
publiczne pomówienia na temat drugiego cz³owieka. Uzurpuj¹ sobie jakieœ dziwne prawa do takich poczynaù. Rozumiem emocje i nie zamierzam ich t³umiÌ, ale nie rozumiem takiego podejœcia, które polega na tym, aby publicznie kogoœ zdyskredytowaÌ, oœmieszaÌ, poni¿aÌ, czyli, aby niszczyÌ czyj¹œ reputacjê, w oczach innych ludzi, bo taki w³aœnie jest cel tych publicznych poni¿eù.Wiêc robisz to w³aœnie - po to ! dokonuj¹c tzw. publicznego prania mózgu.
I moÂżesz posiadaĂŚ niesamowita wiedzÂą, moÂżesz byĂŚ nawet intelektualnym geniuszem, ale dla mnie to typ czÂłowieka prostego, ociosanego, gÂłupkowatego.
Sam nie wniosÂłeÂś niczego nowego do dyskusji.PokaÂż mi gdzie zaÂłoÂżyÂłeÂś ciekawy wÂątek, gdzie opisaÂłeÂś swoje wnioski i przemyÂślenia, gdzie zachĂŞciÂłeÂś innych do ciekawej i merytorycznej dyskusji ? No gdzie ? HĂŞ ?
CzytaÂłem wypowiedzi Arteqa i uwaÂżam, Âże sÂą one bardzo cenne.
Tylko, Âże jak ktoÂś czegoÂś nie chce widzieĂŚ, to nie zobaczy, z tytuÂłu swojego okrojonego pola myÂślowego.WiĂŞc wyciÂąga miecz i chce walczyĂŚ, z tym i tylko z tym co sam w sobie nie akceptuje !
MoÂże ton wypowiedzi i sposĂłb wypowiadania Arteqa nie jest zbyt miÂły dla ucha, ale to TY I tylko Ty czÂłowieku jesteÂś odpowiedzialny za odbiĂłr tego czytasz i sÂłyszysz i co z tym zrobisz ?
Amen