greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #475 : Maj 26, 2011, 20:35:11 » |
|
Thotal, cudowne sa Twoje wiersze. Zazdroszcze tej,dla ktorej to piszesz. Serdecznie pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #476 : Maj 28, 2011, 22:13:38 » |
|
Internet nie dzia³a, w telewizji cha³a, a my w po¶cieli razem do niedzieli... Za oknami leje, biednym w oczy wieje, tylko my kochanie, - mi³o¶æ na ¶niadanie. Pozostañmy w ciszy, budzik nie us³yszy, gdy bêdziemy tkwili, w naszej s³odkiej chwili, bo po to jest sobota, mi³o¶æ i ochota, by razem w po¶cieli, zostaæ do niedzieli. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #477 : Maj 30, 2011, 07:08:21 » |
|
Wystarczy gdy pomy¶lê, i u¶miech sam powróci, a serce siê zach³y¶nie, - bo nie chce siê ju¿ smuciæ… Wystarczy ¿e przypomnê, wystarczy krótka chwila, i serce mam ogromne, - to dziêki tobie, mi³a… Malutka my¶l o tobie, na ca³y dzieñ wystarczy, bo pielêgnujê w sobie, - na sercu, jak na tarczy… Pozdrawiam - Thotal =================================================== I znowu ca³y dzieñ, bez ciebie ukochana, bezduszny, g³uchy pieñ, nie czu³y na wo³ania. I znowu czas ucieka, a serce pusty wrak, bo têskni do cz³owieka, - i tylko ciebie brak. Nie wychod¼ dzi¶ do pracy, b±d¼ ze mn± ca³y dzieñ, uko³ysz mnie inaczej, rozja¶nij serca cieñ. Nie wychod¼ dzi¶ z mieszkania, i czule przytul siê, zacznijmy od kochania, ten nowy dobry dzieñ. ========================================================= Mo¿e wreszcie powiesz co¶, mo¿e kiedy¶ schowasz z³o¶æ, mo¿e dasz mi jaki¶ znak, ¿eby skoñczyæ dzieñ na „tak”. Nie mo¿emy, Ty i ja, witaæ nocy byle jak, i dlatego chcê by¶ by³a, trochê bardziej dla mnie mi³a. To dlatego, nim u¶niemy, wszystko sobie opowiemy, i pozwolisz na dobranoc, wyca³owaæ siebie ca³± Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2011, 20:26:53 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #478 : Czerwiec 05, 2011, 04:31:21 » |
|
Kocha³ bym ciê na rosie, - ale masz mnie w nosie. Kocha³ bym przy lipie, - ale ledwo zipiesz. Mówisz; nie tr±caj, - dzisiaj jestem ¶pi±ca. Gdy nie boli ciê g³owa, - te¿ nie jeste¶ gotowa. Zawi±za³em siê w supe³ek, - do kochania mam niewiele... Lecz na szczê¶cie, sen - nie jawa... - rano pierwsza chcesz bym w-stawa³ Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #479 : Czerwiec 05, 2011, 08:04:59 » |
|
Jak zawsze super. Pozdrawiam niedzielnie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #480 : Czerwiec 05, 2011, 09:52:42 » |
|
O mi³o¶ci miêdzy majem a czerwcem.....
Erotyka ci±gle bryka i mi³o¶ci co¶ przytyka zapomnia³a wszak nieboga ¿e przez mi³o¶æ do niej droga lip± jej nikt nie zast±pi i po¶cieli szeleszczeniem ona oczy swe otwiera jeno czystym serca brzmieniem zatem w czerwcu pachnie majem kiedy MI£O¦Æ jest zwyczajem....
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #481 : Czerwiec 06, 2011, 18:14:49 » |
|
Kocham kochaæ "na wariata", dooko³a ciebie lataæ, kocham krêciæ siê przy tobie, nosiæ w sercu pogotowie. Kocham b³±kaæ siê w pobli¿u, mieæ na oku ciê w negli¿u, likwidowaæ smutne miny, - ukochanej mej dziewczyny... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2011, 06:41:28 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #482 : Czerwiec 06, 2011, 22:27:00 » |
|
Kocham czytaæ twoje wiersze Thotal, w nich zawarta jest prostota. Prosta mi³o¶æ i kochanie i w-stawanie i ¶niadanie. Do obiektu twoich westchnieñ, powiem ¶mia³o,powiem hardo. Bierz Thotala,niech dwa jajka , na ¶niadanie poda ci na twardo
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 23:20:10 wys³ane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #483 : Czerwiec 06, 2011, 23:11:20 » |
|
Byæ kochanym to marzenie wszystkich którym mi³o¶æ w cenie ¶miaæ siê , ¶piewaæ , tañczyæ kiedy trzeba ³zê te¿ niañczyæ wszak gdy ³zy rado¶ci p³yn± nie patrz na nie dziwn± min± bowiem serce je wyra¿a a czasami to siê zdarza.... brylant taki unikalny my¶lisz sobie , ot.. banalny? nie mój mi³y , rzadka sztuka sercem znajd¼ go , sercem szukaj bywa darem ukochania i rado¶ci powierzania. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #484 : Czerwiec 08, 2011, 06:04:51 » |
|
Mi³ego dnia niech ca³y ¶wiat, tañczy dzi¶ razem z tob±, niech u¶miech twój, sp³ynie na mój, i ¶wiata bêdzie ozdob± Pozdrawiam - Thotal ============================================= Znowu dzisiaj wcze¶nie wsta³em, w ¶piewy ptaków siê ws³ucha³em, dobrze cieszyæ siê porankiem, dobrze Twoim byæ kochankiem. Dzieñ, jak zwykle kolorowy, my we dwoje - dwie po³owy, znów u¶niemy pod gwiazdami, a¿ do ¶witu tylko sami. Pozdrawiam - Thotal ================================================== Twoje s³owo, moje dwa, podjazdowa wojna trwa, czy ja ciebie, czy ty mnie, kto powiezie, a kto nie, kto na górze, w dole kto, kto jest ponad, a kto pod. Zmrok doczeka wojen kres, w ³ó¿ku siê dope³ni test Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2011, 05:13:16 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #485 : Czerwiec 12, 2011, 05:56:52 » |
|
Poziomkowy zapach ust, ciep³e d³onie, s³odki biust, wszystko w tobie wysmaczone, oczu g³êbie roz¿arzone, na obrusie bym ciê k³ad³, i gar¶ciami jad³, jad³, jad³... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #486 : Czerwiec 12, 2011, 08:03:29 » |
|
Thotal, czytajac takie wiersze na dzien dobry,chce sie zyc!
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #487 : Czerwiec 13, 2011, 06:45:23 » |
|
"idzie rak nieborak"... - mo¿e zrobisz ma³y znak, skoro ¶wit, skoro nikt, nie poruszy³ serca mi? S³oñca blask zbudzi nas, mamy jeszcze dobry czas, daj mi znak, powiedz tak, - niech siê wokó³ sieje mak... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2011, 16:35:02 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #488 : Czerwiec 13, 2011, 22:33:53 » |
|
Idzie rak nieborak po³ó¿ Thotal siê na wznak. Popatrz w niebo, policz ptaki ,zostaw raki nieboraki. Gdy rozgniewasz nieboraka,jeszcze ci odgryzie ..... figlarnie - chanell
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #489 : Czerwiec 14, 2011, 05:58:52 » |
|
¯artów z mi³o¶ci robiæ nie wolno, one zbyt czêsto koñcz± siê wojn±, kochaj powa¿nie, ale z rado¶ci±, ciesz siê roztropnie, mierz ¶wiat mi³o¶ci±, nigdy nie chowaj jej w zakamarkach, i nie obliczaj ile jest warta, zostaw na boku byle kochasi, a poza sob± tych nie na czasie, kochaj na zabój tylko jednego, mnie tylko kochaj - mê¿a swojego... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2011, 06:02:00 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Mistrz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #490 : Czerwiec 14, 2011, 20:19:29 » |
|
Piêknie Thotal
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #491 : Czerwiec 15, 2011, 08:48:26 » |
|
Piêknie Thotal Tak jak zawsze Wiersze Thotala zawsze mnie nastrajaj± optymistycznie.Thotal prosimy o jeszcze
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #492 : Czerwiec 16, 2011, 06:06:57 » |
|
Pytasz mnie wzrokiem, czy kocham szczerze, - pewnie ¿e kocham, bardzo w to wierzê! Kocham na wyrost, na przekór kocham, kiedy w poduszkê przeze mnie szlochasz, kocham bez przerwy i bez z³udzenia, ciebie i siebie nie bêdê zmienia³, i tylko czasem mam chêæ zaszaleæ, ale bez ciebie nie umiem wcale... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2011, 08:55:53 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #493 : Czerwiec 16, 2011, 18:35:33 » |
|
czaruj mi³y, czaruj s³owem ku¶ wci±¿ dalej i dalej gdy ³zy w poduszkê lejê ty wodê ze dzbana bardzo wielkiego... lecz: zamiast mi³o¶ci takiej nadziei daj krztynê ¿e wszystko to prawda bym ciebie tylko... najczystsz± otacza³a wiar±.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2011, 18:36:31 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #494 : Czerwiec 16, 2011, 19:18:29 » |
|
Kocham na wiosnê i na jesieni, uwielbiam latem, a zim± docenisz, bo gdy utrzymam ciê na tej fali, to nie bêdziemy za ³eb siê brali... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #495 : Czerwiec 17, 2011, 06:09:09 » |
|
Mili panowie i piêkne panie, gdy czas mi³o¶ci w sercach nastanie i umys³ w ob³okach szybuje wysoko, ¿ale ukryjmy w sercach g³êboko, a jeszcze lepiej i wygodniej, wyrzuæmy je, by czuæ siê swobodnie. Niech ka¿dy dzieñ jak diament bêdzie, niech serca pie¶ñ rozbrzmiewa wszêdzie. Niech u¶miech twój i mój o ¶wicie, umila wszystkim wokó³ ¿ycie.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #496 : Czerwiec 17, 2011, 08:18:33 » |
|
Ach jakie piêkne jest ¿ycie wokó³, Gdy wiersze mi³e lec± z ob³oków, Gdy ³by ocalone, prze¿ute ¿ale, Nie chce siê wiêcej ju¿ k³óciæ wcale! Lepiej diamenty zbieraæ na drodze, Lepiej zatañczyæ na jednej nodze, Bo gdy jest rado¶æ i szczê¶cie na ciele, To dzwony same zabrzmi± w ko¶ciele…
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #497 : Czerwiec 17, 2011, 23:09:16 » |
|
Przy tobie wszystko mi siê uk³ada, przy tobie jutro staje siê dzisiaj, przy tobie rado¶æ jest bardziej rada, przy tobie cisza jest zawsze cicha. Z tob± polecê na koniec ¶wiata, z tob± nie straszne jest ¿adne dno, z tob± my¶l ka¿da wiêcej skrzydlata, z tob± zostanê do koñca, bo... Przy tobie wszystko mi siê uk³ada... Pozdrawiam - Thotal ===================================================== Co¶ ty ze mn± zrobi³a? Zapomnia³em o ¶wiecie. Co ¿e¶ ty uczyni³a? - to niewola jest przecie¿... Serca nie ma - zabra³a¶, cia³o drêtwe jak k³oda, w g³owê wlaz³a¶ mi ca³a, szkoda ch³opa, oj szkoda. Jak¿e ja siê poka¿ê, ludziom na ulicy, z g³upim twarzy wyrazem, ³a¿±cy przy spódnicy? Ja ze wstydu siê spalê, co¶ ty ze mn± zrobi³a, ja nie chcia³em ciê wcale, co ¿e¶ ty uczyni³a...? Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2011, 06:46:08 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Mistrz
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #498 : Czerwiec 19, 2011, 18:59:42 » |
|
Nie wstyd¼ siê Thotalu mi³o¶ci, nawet je¶li jej wygl±d trochê ciê z³o¶ci. Pozwól, by serce cia³u mówi³o, jakie to szczê¶cie z mi³o¶ci± przyby³o. A rozum niech swe logiczne wywody zachowa na pó¼niej, gdy bêdziesz niem³ody.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #499 : Czerwiec 20, 2011, 19:46:50 » |
|
Nogi ledwo z sob± w³óczê, bóle starcze dokuczaj±. lecz mi³o¶ci wci±¿ siê uczê, ci±gle o ni± siê staraj±c.
Wszystkie my¶li tylko do niej, ca³e serce razem z ni±, dla niej g³aszczê twoje d³onie, ona ¿yciem, b±d¼, co b±d¼...
Pozdrawiam - Thotal:)
|
|
|
|
|
|
|
|