ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #400 : Luty 15, 2011, 15:38:09 » |
|
CzuĂŚ, a wiedzieĂŚ – nie to samo, wiĂŞc nie kupuj sobie palta. Gdy na plaÂży staniesz rano, ZataĂączymy sobie walca! Pozdrawia ptak zakrĂŞcony 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #401 : Luty 15, 2011, 15:59:21 » |
|
Na pieszczochy mam ochotĂŞ, Ty odwracasz ogon kotem... Pozdrawiam mruczÂąco - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #402 : Luty 15, 2011, 16:12:33 » |
|
ProszĂŞ bardzo, staĂą na piachu, kota odwrĂłcĂŞ ogonem! Pieszczot syty bĂŞdziesz brachu, jak po flaszce z samogonem… ObiecujÂąco, ptak 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #403 : Luty 15, 2011, 16:34:44 » |
|
MiaÂło tu byĂŚ o miÂłoÂści, jakiÂś wirus w ZOO goÂści, pozamieniaÂł ptakom klatki, teraz siedzÂą tam maÂłpiatki  Kotom na teren wstĂŞp wzbroniony, piach proszĂŞ tylko do betonu... Pozdrawiam - ciĂŞÂżko zasypany Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #404 : Luty 15, 2011, 16:38:24 » |
|
Czas juÂż skoĂączyĂŚ figle nasze, bo mĂłj rycerz jest zazdrosny! Jeszcze chwyci za paÂłasze, koniec moÂże byĂŚ ÂżaÂłosny. Ptak zreflektowany 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #405 : Luty 15, 2011, 17:11:26 » |
|
Chcê wystawiaÌ siê na wiatr, przejœÌ, przelecieÌ drogi szmat, ale jeszcze bardziej wolê, jak lubimy siê we dwoje... Pozdrawiam - Thotal  z zazdroœnikami siê nie zadawaj, mówiê Ci w sekrecie  , same problemy...
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #406 : Luty 16, 2011, 01:19:33 » |
|
JeÂśli zechcesz chcieĂŚ co chcesz, to mnie bierz i siĂŞ ciesz  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #407 : Luty 16, 2011, 11:07:57 » |
|
Mi³e panie, niebo¿êcia, Thotal chêtny jest do wziêcia!  ----------------- Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #408 : Luty 16, 2011, 12:31:09 » |
|
Przed wschodem, o Âświcie, kocham CiĂŞ nad Âżycie, a zaraz potem, jesteÂś moim zÂłotem, caÂły dzieĂą...  Pozdrawiam - Thotal  Bez miÂłoÂści schnie mĂłj Âświat, kaÂżda chwila peÂłna strat...
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2011, 20:09:24 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #409 : Luty 16, 2011, 21:46:07 » |
|
WidaĂŚ,sÂłychaĂŚ idzie wiosna. Ptaszek ĂŚwierka szumi sosna. W krzakach Thotal gÂłoÂśno grzmi : bierz mnie,weÂź mnie jeÂśli chcesz bierz mnie, weÂź mnie i siĂŞ ciesz. Gdy dostaniesz go o Âświcie, bedzie kochaÂł ciĂŞ nad Âżycie. JeÂśli weÂźmiesz go wieczorem, to zabije ciĂŞ humorem. z przymruÂżeniem oka -chanell 
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #410 : Marzec 03, 2011, 20:30:21 » |
|
Sens
- Kiedy umrĂŞ, zobaczĂŞ podszewkĂŞ Âświata. DrugÂą stronĂŞ, za ptakiem, gĂłrÂą i zachodem sÂłoĂąca. WzywajÂące odczytania prawdziwe znaczenie. Co nie zgadzaÂło siĂŞ, bĂŞdzie siĂŞ zgadzaÂło. Co byÂło niepojĂŞte, bĂŞdzie pojĂŞte.
- A je¿eli nie ma podszewki œwiata? Je¿eli drozd na ga³êzi nie jest wcale znakiem Tylko drozdem na ga³êzi, je¿eli dzieù i noc Nastêpuj¹ po sobie nie dbaj¹c o sens I nie ma nic na ziemi, prócz tej ziemi?
Gdyby tak byÂło, to jednak zostanie SÂłowo raz obudzone przez nietrwaÂłe usta, KtĂłre biegnie i biegnie, poseÂł niestrudzony, Na miĂŞdzygwiezdne pola, w koÂłowrĂłt galaktyk I protestuje, woÂła, krzyczy.
CzesÂław MiÂłosz
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #411 : Marzec 05, 2011, 21:19:27 » |
|
Galaktyka zbyt wysoka, bĂŞdĂŞ krĂŞciÂł siĂŞ w twych lokach  Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Silver
Gość
|
 |
« Odpowiedz #412 : Marzec 06, 2011, 03:27:15 » |
|
Dziœ trudno jest mi w to uwierzyÌ ¿e niegdyœ mia³em naœcie lat.... ¿e œni³y mi siê góry z³ota dziewczyna ukochana ma.... Ta mi³oœÌ by³a taka piêkna kocha³em j¹, a ona mnie... nad nami by³o piêkne niebo i mieliœmy naœcie lat.... Cudowne dni mijaj¹ szybko dziœ koùczê du¿o wiêcej lat a obok mnie brak jest dziewczyny co mia³a niegdyœ naœcie lat Ju¿ nie chcê wierzyÌ w przeznaczenie wiem, ¿e nie wróc¹ tamte dni Najwiêkszym skarbem jest wspomnienie dni, w których by³aœ ze mn¹ Ty
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2011, 03:29:18 wysłane przez Silver »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #413 : Marzec 06, 2011, 04:11:24 » |
|
Serce SILVERA, przesz³oœÌ po¿era, teraz powróci, MI£OŒà bez chuci... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #414 : Marzec 12, 2011, 22:27:12 » |
|
Pani kocha, Pani wie, gdzie miÂłoÂści serca sieĂą, kiedy kapcie, kiedy buty, dzisiaj szczyty, wczoraj smuty, ale jeszcze MY tu sÂą, i Âśpiewamy "corazĂłn"  Pozdrawiam - Thotal  =================================== LeÂży chÂłop, obok baba, to nie Âżarty i zabawa, to powaÂżne Âżycia dÂźwiĂŞki, dzieĂą ma koĂączyĂŚ siĂŞ na; DZIĂKI  Pozdrawiam - Thotal ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2011, 22:22:22 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #415 : Marzec 19, 2011, 20:14:42 » |
|
Jestem wielk¹ mi³oœci¹, nieskoùczon¹ iloœci¹, myœli, odczuÌ i wra¿eù, kocham i ¿yjê - na razie... Pozdrawiam - Thotal ================================ Z serca ca³y czas p³ynie, potok który nie minie, rzeczy, ciebie i mnie, mi³oœÌ to wszystko ju¿ wie... Pozdrawiam - Thotal Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 20, 2011, 15:44:34 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #416 : Marzec 26, 2011, 08:32:04 » |
|
Nawet gdy na skróty ³a¿ê, gdy nie myœlê i nie marzê, serce mam do ¿ycia skore, i mi³oœci idê torem. Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #417 : Marzec 26, 2011, 08:39:15 » |
|
Zatem mi³oœÌ niech Ci sprzyja ona zawsze jest niczyja Ale chêtna Twoj¹ byÌ Kiedy zechcesz ni¹ wci¹¿ ¿yÌ...  Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2011, 08:41:20 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #418 : Marzec 26, 2011, 08:57:33 » |
|
Kocham ciê bez oczekiwaù, jesteœ jaka jesteœ, mi³oœÌ przyp³ywa i odp³ywa, a czas poka¿e resztê... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 28, 2011, 04:34:29 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #419 : Marzec 26, 2011, 09:09:31 » |
|
Reszta to dÂług wdziĂŞcznoÂści w banku wspomnieĂą procentem w miÂłoÂści kolorem dawnym gdy czÂłowiek jest jej regentem... Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #420 : Marzec 26, 2011, 10:37:23 » |
|
Kocham ciĂŞ bez powodu, jesteÂś i to wystarczy, uczucia pÂłynÂą do przodu, nie muszĂŞ o nie walczyĂŚ... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #421 : Marzec 26, 2011, 10:51:16 » |
|
Uczucia, cudowna sprawa. Marzenia, niezÂła zabawa. ZaÂś czÂłowiek wci¹¿ bia³¹ kartÂą, ZapisaĂŚ cokolwiek – warto.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #422 : Marzec 27, 2011, 06:52:55 » |
|
Jestem bia³¹ kart¹, nie zapisan¹ w zeszycie, uczucia i emocje, targaj¹ moim ¿yciem. Kocham i jestem kochany, biorê, by byÌ odbierany, a wszystko co tworzê w oko³o, dla mnie mi³oœci jest szko³¹... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 28, 2011, 04:35:58 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #423 : Marzec 27, 2011, 07:39:43 » |
|
Refleksja s³uszna istotnie ¿ycie to szko³a mi³oœci Cz³owiek jest twórc¹ piêkna w klasie doskona³oœci Zatem Cz³owieku mi³y uœmiechaj siê sercem do ludzi Niech mi³oœÌ Twojego serca w ich sercach mi³oœÌ obudzi.... Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #424 : Marzec 30, 2011, 16:43:47 » |
|
Nie przespane nocki, rano hocki-klocki, na Âśniadanie caÂłowanie, a w poÂłudnie bĂŞc. Do obiadu, gadu-gadu, nie dojdziemy dziÂś do Âładu, bo wieczorem przytulanie, bo wieczorem znowu bĂŞc  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
|