Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #425 : Kwiecień 03, 2011, 23:55:21 » |
|
Nie umiem nie myÂśleĂŚ o tobie, choĂŚ czasem by siĂŞ zdaÂło, ten natÂłok i szum w gÂłowie, gdy serca twego za maÂło... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #426 : Kwiecień 16, 2011, 13:56:55 » |
|
Od zmierzchu do œwitu, brakuje mi b³êkitu... - twoich oczu. Od œwitu do zmroku, tonê w twoim wzroku... - tylko to poczuj. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #427 : Kwiecień 19, 2011, 19:04:33 » |
|
ZaÂśnij, przyÂśnij, sny ukoÂłysz, niech pilnujÂą ciĂŞ anioÂły, a marzenia nie speÂłnione, jutro wzlecÂą jak szalone. Bo o Âświcie nowe Âżycie, zaczajone w sercu skrycie, samo porwie ciĂŞ w ramiona, - taniec duszy siĂŞ dokona... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #428 : Kwiecień 21, 2011, 23:49:25 » |
|
Wiosna zmieni mnie na lepsze, juÂż nie bĂŞdĂŞ tĂŞpym wieprzem, zamiast wzrokiem ciĂŞ poÂżeraĂŚ, sercem w serce zajrzĂŞ teraz. TuliÂł bĂŞdĂŞ platonicznie, tĂŞskniÂł zwiewnie i lirycznie, w snach wypieszczĂŞ, ukoÂłyszĂŞ, a w marzenia - KOCHAM wpiszĂŞ...
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #429 : Kwiecień 26, 2011, 07:37:41 » |
|
Mi³ego dzionka, œpiewu skowronka, bez chmury s³onka, seksu w poziomkach, - ¿yczy wam Thotal, taùcz¹cy na ³¹kach
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #430 : Kwiecień 26, 2011, 08:50:55 » |
|
Sa chwile w zyciu kazdego czlowieka, od ktorych nawet pamiec ucieka. Lecz sa tez chwile , dla ktorych trwania warto poswiecic wieki czekania. Wsprod wielu waznych spraw, jakie wypiszesz na liscie, na pierwszym miejscu umiesc szczescie osobiste.
Slyszalam kiedys madre zdanie- od medrca, nie od snoba: "Mezczyzni mowia o kobietach to, co im sie podoba". Sprytniejsze jednak sa kobiety- ta ziemskich sfer ozdoba, bo one robia z mezczyznami to, co sie im podoba.
Prawdziwa milosc zaczyna sie wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekujesz.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #431 : Kwiecień 26, 2011, 10:51:27 » |
|
Te s³owiki i skowronki Barwne i pachn¹ce ³¹ki Taniec dziki wyzwalaj¹ Gdy pierwiastki ju¿ wspó³graj¹ Mêskie ¿eùskie i nijakie ObejœÌ mo¿esz siê ich smakiem Gdy w naturze masz zgryzoty Miast zabawy tudzie¿ psoty Zatem wiruj ciesz siê ¿yciem Póki jesteœ ziemskim byciem Bo kalendarz kartki gubi Nie rób z siebie wiêc paskudy WleŸ na drzewo chwyÌ siê chmury Z góry widaÌ wszelkie mury Nawet ich nie musisz burzyÌ Gdy¿ wystarczy ma³y luzik
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #432 : Maj 02, 2011, 13:01:59 » |
|
KochaÂła ich dwĂłch, trzeci zrobiÂł brzuch, a czwartemu, choĂŚ byÂł ÂświĂŞty, sÂąd wyznaczyÂł alimenty. KochaÂły go dwie, nie powiedziaÂł „nie”, a ta trzecia co pokocha, bĂŞdzie z czwartÂą po nim szlochaĂŚ. Nie umiaÂł jej chcieĂŚ, nie bĂŞdÂą juÂż mieĂŚ, tego co jeszcze nie mieli, gesty szalone, sÂłowa zmielone, nie bĂŞdzie czego podzieliĂŚ… ======================================================= MoÂżesz mnie drapaĂŚ, moÂżesz mnie gryŸÌ, moÂżesz mi kazaĂŚ, do diabla juÂż iœÌ, lecz moje serce, jest tylko twoje, i w poniewierce, bije za dwoje. ======================================================= ÂŁaĂącuch, sznurek i kajdanki, to narzĂŞdzia mej kochanki, ale bardziej mnie zniewala, ta jej namiĂŞtnoÂści fala… =================================================== Kochaj mnie troszkĂŞ i trochĂŞ czĂŞÂściej, miÂłoÂści sÂłodszej, daj „moje szczĂŞÂście”. Kochaj doraÂźnie, ratuj w potrzebie, jeszcze wyraÂźniej, jak samÂą siebie, uwielbiaj w ciszy, kochaj subtelnie, miÂłoœÌ niech dyszy, w tobie i we mnie i niech zastygnÂą w uÂścisku dusze, mocÂą bezwstydnÂą, ekstaz i wzruszeĂą. Pozdrawiam na wesoÂło - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2011, 09:42:10 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #433 : Maj 07, 2011, 19:29:36 » |
|
Kocham ciĂŞ bezwarunkowo, moja ty druga poÂłowo, bez ciebie nie chce siĂŞ ÂżyĂŚ, bez ciebie nie chce siĂŞ nic… =============================== DzieĂądoberek Wyspana? WypoczĂŞta? RzeÂśka? UÂśmiechniĂŞta? Sny liczyÂłaÂś? MyÂślisz o mnie? Kochasz troszkĂŞ? Czy OGROMNIE ======================================== Bez ciebie nie istniejĂŞ, bez ciebie nie ma mnie, bez ciebie Âświat szaleje, bez ciebie jest mi Âźle… Dla ciebie moje Âżycie, dla ciebie serca takt, dla ciebie myÂśl o Âświcie, dla ciebie duszy gra… Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #434 : Maj 11, 2011, 04:58:32 » |
|
Solenizant GoœÌ na goÂściu, muza rÂżnie, wszyscy taĂączÂą, a „on” – nie. Solenizant pecha ma, jemu w pÂłucach, muza gra, zwiĂŞdÂły w ciszy, wszystkie czÂłonki, o miÂłoÂści gÂłupie mrzonki, i na wÂłasne urodziny, Âśpi w saÂłatce… - kpiÂąc z rodziny. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #435 : Maj 15, 2011, 11:17:33 » |
|
PierÂścionek Srebrny pierÂścionek, ze zwyk³¹ cyrkoniÂą, wyciska Âłzy sÂłone, gra z losu ironiÂą… Schowaj go dobrze, na lepsze czasy, jeszcze siĂŞ szczodrze, kiedyÂś odpÂłaci… ============================================== Z uÂśmiechem na twarzy, pobiegnij przez dzieĂą, nie prĂłbuj nie marzyĂŚ, o miÂłoÂści mej ============================================= Starczy mi Âże jesteÂś, czasem bardziej lub mniej, Âżycia mego resztĂŞ, ode mnie przyj¹Ì chciej. Zobaczysz Âże bĂŞdĂŞ, trochĂŞ bardziej niÂż mniej, i serce wydobĂŞdĂŞ, dla miÂłoÂści twej… ================================================ LubiĂŞ poczuĂŚ, lubiĂŞ mieĂŚ, wokó³ siebie zÂłotÂą sieĂŚ, i zaplataĂŚ nas we dwoje, w ukochane wÂłosy twoje… Pozdrawiam - Thotal =========================================== TĂŞsknota Jak utuliĂŚ tĂŞsknotĂŞ, jak jÂą witaĂŚ z powrotem, jak nie czekaĂŚ i nie chcieĂŚ jej znĂłw? Jak nie dusiĂŚ jej w sobie, jak nie drĂŞczyĂŚ jej w gÂłowie? - To wszystko kochana mi mĂłw… ================================================= KaÂłuÂża StojĂŞ w kaÂłuÂży, deszczyk nieduÂży, leci mi prosto na twarz, ciebie wci¹¿ nie ma, esemes – Âściema, a ty z miÂłoÂściÂą mÂą grasz. Czekam i czekam, szanuj czÂłowieka, przecieÂż nie mogĂŞ tak staĂŚ, liczĂŞ na ciebie, chociaÂż nic nie wiesz, - to kocham ciĂŞ „kurwa go maĂŚ”!… Pozdrawiam - Thotal ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 21:47:04 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #436 : Maj 16, 2011, 12:30:12 » |
|
Do ukochanej ThotalaKimkolwiek jesteœ dziewczyno ho¿a, Gdziekolwiek myœl twoja b³¹dzi, Pomnij na tego, co moknie w ka³u¿y. Nie pozwól, by rozum deszczyk mu zm¹ci³! Bo zapa³ przeminie, gdy nogi zbyt mokre, Gdy œciemy rzucasz mu w twarz! Wiêc pomyœl sama, czy nie przesadzasz? No ile w ka³u¿y cz³owiek ma staÌ?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #437 : Maj 16, 2011, 17:41:03 » |
|
Ptaku, czy wyobraÂżasz sobie mnie stojÂącego w kaÂłuÂży? PrzecieÂż to tylko poetycka metafora ================================================================ Czy Pani kocha, czy Pani drwi, czy Pani ze mnÂą moÂże... i mi? Czy moÂże Pani, lubi mnie raniĂŚ, i nie pociÂąga jej taki Âświr? pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 17:45:42 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #438 : Maj 16, 2011, 18:09:04 » |
|
Ptaku, czy wyobraÂżasz sobie mnie stojÂącego w kaÂłuÂży? PrzecieÂż to tylko poetycka metafora Thotalu,Nie tylko wyobraÂżam, ale dokÂładnie CiĂŞ widzĂŞ, jak stoisz w tej kaÂłuÂży, caÂły nieszczĂŞÂśliwy i ociekajÂący deszczem. W dÂłoni trzymasz komĂłrkĂŞ i modlisz siĂŞ o cud. Metafora nic tu nie ma do rzeczy. Ale za to jak potrafisz kochaĂŚ! Tylko pozazdroÂściĂŚ Twojej lubej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 21:29:43 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #439 : Maj 17, 2011, 18:59:58 » |
|
OdpowiedÂź dla "czÂłowieka z kaÂłuÂży"Czego znowu siĂŞ mnie czepia, miaÂłam jechaĂŚ bez "mejkapa?? ÂŻeby wybaÂłuszaÂł Âślepia? - niepomalowana japa? Niech ochÂłonie w deszczu trochĂŞ, niech poczeka skoro kocha, bo bez tego zrobi wiochĂŞ, i nie powiem, Âże teÂż KOCHAM Pozdrawiam - Thotal Ps. Ptaku, naraÂżasz siĂŞ na wielkie niebezpieczeĂąstwo
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #440 : Maj 17, 2011, 21:42:31 » |
|
Sprawa zatem wyjaÂśniona, On jÂą kocha - jego ona! CzÂłowiekowi zaÂś w kaÂłuÂży, Niech czekanie siĂŞ nie dÂłuÂży. Bo gdy luba juÂż przybĂŞdzie, Zawiruje Âświat w ob³êdzie, Czas przestanie siĂŞ teÂż liczyĂŚ, PocaÂłunki bĂŞdÂą ĂŚwiczyĂŚ… Ps. Na jakie niebezpieczeĂąstwo siĂŞ naraÂżam?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #441 : Maj 19, 2011, 07:30:52 » |
|
Czasem siĂŞ zapomnĂŞ, inna weÂźmie mnie, serce mam ogromne, - chodÂź, pomieÂścisz siĂŞ... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2011, 10:02:13 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #442 : Maj 19, 2011, 11:12:12 » |
|
Mi haremy niezwyczajne, ChociaÂż serce jest wydajne. Mimo to - dziĂŞkujĂŞ szczerze, Za to miejsce w Twej operze… Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #443 : Maj 20, 2011, 07:16:13 » |
|
Ja do serca ciÂągnĂŞ "inne" , trochĂŞ sÂłodsze, bardziej winne, lubiĂŞ ich powaby smaczyĂŚ, wiĂŞcej kochaĂŚ, niÂż siĂŞ raczyĂŚ... WycofujÂący siĂŞ rakiem - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #444 : Maj 20, 2011, 09:43:54 » |
|
Zatem, smacz siĂŞ do oporu, Niech Ci wino da humoru! Tylko potem nie pÂłacz brachu, Gdy zakopiÂą CiĂŞ do piachu… CoÂś maÂło optymistycznie – ptak Ps. Ostatni wers niezamierzony, wymuszony przez poprzedni... sorry…
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #445 : Maj 20, 2011, 13:47:00 » |
|
...czy pozwoliĂŚ sobie na to mogĂŞ, jeÂśli nie, zaraz wyrzucĂŞ: cyt: "Zatem, smacz siĂŞ do oporu, Niech Ci wino da humoru! Tylko potem nie pÂłacz brachu," Gdy CiĂŞ znudzÂą owe smaki!
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2011, 13:48:08 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #446 : Maj 20, 2011, 14:04:35 » |
|
PozwoliĂŚ zawsze moÂżna, ChoĂŚ byÂłabym ostroÂżna. Bowiem smakĂłw jest bez liku, Gorzej z czasem na liczniku!
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
|
« Odpowiedz #447 : Maj 20, 2011, 18:31:48 » |
|
co tam licznik, kiedy chucie w cz³eku kwicz¹ zapomina siê o czasie, kiedy wokó³ œliczne, ho¿e, m³ode Krysie, Mirki, no i Basie! kiedy wiosna krew rozgrzewa -myœli taki ¿e dopiero on dojrzewa - i ¿e mi³oœÌ to jest w³aœnie i dlatego w spodnich ciaœniej!
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #448 : Maj 21, 2011, 08:41:55 » |
|
Cofn¹Ì licznik mog³a "ONA", bryka bryka jak szalona, niedowiarkom na poboczach, zazdroœÌ widzê, stoi w oczch a wystarczy ma³e s³owo, (KC ) ¿eby chcia³o siê na nowo, pe³n¹ garœci¹ ¿ycie ³apaÌ i poziomach wy¿szych lataÌ Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #449 : Maj 21, 2011, 10:23:26 » |
|
Te poziomy, trudna sprawa, ChociaÂż niezÂła jest zabawa, Lecz by lataĂŚ nieco wyÂżej, Trzeba poznaĂŚ to, co niÂżej. Wtedy czÂłowiek ma dystansu, W sobie wiĂŞcej teÂż balansu, JuÂż nie skusi obietnica, S³ów rzucanych bez pokrycia! KochaĂŚ, jak to Âłatwo powiedzieĂŚ…
|
|
|
|
|
|
|
|