Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #425 : Kwiecieñ 03, 2011, 23:55:21 » |
|
Nie umiem nie my¶leæ o tobie, choæ czasem by siê zda³o, ten nat³ok i szum w g³owie, gdy serca twego za ma³o... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #426 : Kwiecieñ 16, 2011, 13:56:55 » |
|
Od zmierzchu do ¶witu, brakuje mi b³êkitu... - twoich oczu. Od ¶witu do zmroku, tonê w twoim wzroku... - tylko to poczuj. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #427 : Kwiecieñ 19, 2011, 19:04:33 » |
|
Za¶nij, przy¶nij, sny uko³ysz, niech pilnuj± ciê anio³y, a marzenia nie spe³nione, jutro wzlec± jak szalone. Bo o ¶wicie nowe ¿ycie, zaczajone w sercu skrycie, samo porwie ciê w ramiona, - taniec duszy siê dokona... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #428 : Kwiecieñ 21, 2011, 23:49:25 » |
|
Wiosna zmieni mnie na lepsze, ju¿ nie bêdê têpym wieprzem, zamiast wzrokiem ciê po¿eraæ, sercem w serce zajrzê teraz. Tuli³ bêdê platonicznie, têskni³ zwiewnie i lirycznie, w snach wypieszczê, uko³yszê, a w marzenia - KOCHAM wpiszê...
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #429 : Kwiecieñ 26, 2011, 07:37:41 » |
|
Mi³ego dzionka, ¶piewu skowronka, bez chmury s³onka, seksu w poziomkach, - ¿yczy wam Thotal, tañcz±cy na ³±kach
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #430 : Kwiecieñ 26, 2011, 08:50:55 » |
|
Sa chwile w zyciu kazdego czlowieka, od ktorych nawet pamiec ucieka. Lecz sa tez chwile , dla ktorych trwania warto poswiecic wieki czekania. Wsprod wielu waznych spraw, jakie wypiszesz na liscie, na pierwszym miejscu umiesc szczescie osobiste.
Slyszalam kiedys madre zdanie- od medrca, nie od snoba: "Mezczyzni mowia o kobietach to, co im sie podoba". Sprytniejsze jednak sa kobiety- ta ziemskich sfer ozdoba, bo one robia z mezczyznami to, co sie im podoba.
Prawdziwa milosc zaczyna sie wtedy, gdy niczego w zamian nie oczekujesz.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #431 : Kwiecieñ 26, 2011, 10:51:27 » |
|
Te s³owiki i skowronki Barwne i pachn±ce ³±ki Taniec dziki wyzwalaj± Gdy pierwiastki ju¿ wspó³graj± Mêskie ¿eñskie i nijakie Obej¶æ mo¿esz siê ich smakiem Gdy w naturze masz zgryzoty Miast zabawy tudzie¿ psoty Zatem wiruj ciesz siê ¿yciem Póki jeste¶ ziemskim byciem Bo kalendarz kartki gubi Nie rób z siebie wiêc paskudy Wle¼ na drzewo chwyæ siê chmury Z góry widaæ wszelkie mury Nawet ich nie musisz burzyæ Gdy¿ wystarczy ma³y luzik
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #432 : Maj 02, 2011, 13:01:59 » |
|
Kocha³a ich dwóch, trzeci zrobi³ brzuch, a czwartemu, choæ by³ ¶wiêty, s±d wyznaczy³ alimenty. Kocha³y go dwie, nie powiedzia³ „nie”, a ta trzecia co pokocha, bêdzie z czwart± po nim szlochaæ. Nie umia³ jej chcieæ, nie bêd± ju¿ mieæ, tego co jeszcze nie mieli, gesty szalone, s³owa zmielone, nie bêdzie czego podzieliæ… ======================================================= Mo¿esz mnie drapaæ, mo¿esz mnie gry¼æ, mo¿esz mi kazaæ, do diabla ju¿ i¶æ, lecz moje serce, jest tylko twoje, i w poniewierce, bije za dwoje. ======================================================= £añcuch, sznurek i kajdanki, to narzêdzia mej kochanki, ale bardziej mnie zniewala, ta jej namiêtno¶ci fala… =================================================== Kochaj mnie troszkê i trochê czê¶ciej, mi³o¶ci s³odszej, daj „moje szczê¶cie”. Kochaj dora¼nie, ratuj w potrzebie, jeszcze wyra¼niej, jak sam± siebie, uwielbiaj w ciszy, kochaj subtelnie, mi³o¶æ niech dyszy, w tobie i we mnie i niech zastygn± w u¶cisku dusze, moc± bezwstydn±, ekstaz i wzruszeñ. Pozdrawiam na weso³o - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2011, 09:42:10 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #433 : Maj 07, 2011, 19:29:36 » |
|
Kocham ciê bezwarunkowo, moja ty druga po³owo, bez ciebie nie chce siê ¿yæ, bez ciebie nie chce siê nic… =============================== Dzieñdoberek Wyspana? Wypoczêta? Rze¶ka? U¶miechniêta? Sny liczy³a¶? My¶lisz o mnie? Kochasz troszkê? Czy OGROMNIE ======================================== Bez ciebie nie istniejê, bez ciebie nie ma mnie, bez ciebie ¶wiat szaleje, bez ciebie jest mi ¼le… Dla ciebie moje ¿ycie, dla ciebie serca takt, dla ciebie my¶l o ¶wicie, dla ciebie duszy gra… Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #434 : Maj 11, 2011, 04:58:32 » |
|
Solenizant Go¶æ na go¶ciu, muza r¿nie, wszyscy tañcz±, a „on” – nie. Solenizant pecha ma, jemu w p³ucach, muza gra, zwiêd³y w ciszy, wszystkie cz³onki, o mi³o¶ci g³upie mrzonki, i na w³asne urodziny, ¶pi w sa³atce… - kpi±c z rodziny. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #435 : Maj 15, 2011, 11:17:33 » |
|
Pier¶cionek Srebrny pier¶cionek, ze zwyk³± cyrkoni±, wyciska ³zy s³one, gra z losu ironi±… Schowaj go dobrze, na lepsze czasy, jeszcze siê szczodrze, kiedy¶ odp³aci… ============================================== Z u¶miechem na twarzy, pobiegnij przez dzieñ, nie próbuj nie marzyæ, o mi³o¶ci mej ============================================= Starczy mi ¿e jeste¶, czasem bardziej lub mniej, ¿ycia mego resztê, ode mnie przyj±æ chciej. Zobaczysz ¿e bêdê, trochê bardziej ni¿ mniej, i serce wydobêdê, dla mi³o¶ci twej… ================================================ Lubiê poczuæ, lubiê mieæ, wokó³ siebie z³ot± sieæ, i zaplataæ nas we dwoje, w ukochane w³osy twoje… Pozdrawiam - Thotal =========================================== Têsknota Jak utuliæ têsknotê, jak j± witaæ z powrotem, jak nie czekaæ i nie chcieæ jej znów? Jak nie dusiæ jej w sobie, jak nie drêczyæ jej w g³owie? - To wszystko kochana mi mów… ================================================= Ka³u¿a Stojê w ka³u¿y, deszczyk niedu¿y, leci mi prosto na twarz, ciebie wci±¿ nie ma, esemes – ¶ciema, a ty z mi³o¶ci± m± grasz. Czekam i czekam, szanuj cz³owieka, przecie¿ nie mogê tak staæ, liczê na ciebie, chocia¿ nic nie wiesz, - to kocham ciê „kurwa go maæ”!… Pozdrawiam - Thotal Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 21:47:04 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #436 : Maj 16, 2011, 12:30:12 » |
|
Do ukochanej ThotalaKimkolwiek jeste¶ dziewczyno ho¿a, Gdziekolwiek my¶l twoja b³±dzi, Pomnij na tego, co moknie w ka³u¿y. Nie pozwól, by rozum deszczyk mu zm±ci³! Bo zapa³ przeminie, gdy nogi zbyt mokre, Gdy ¶ciemy rzucasz mu w twarz! Wiêc pomy¶l sama, czy nie przesadzasz? No ile w ka³u¿y cz³owiek ma staæ?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #437 : Maj 16, 2011, 17:41:03 » |
|
Ptaku, czy wyobra¿asz sobie mnie stoj±cego w ka³u¿y? Przecie¿ to tylko poetycka metafora ================================================================ Czy Pani kocha, czy Pani drwi, czy Pani ze mn± mo¿e... i mi? Czy mo¿e Pani, lubi mnie raniæ, i nie poci±ga jej taki ¶wir? pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 17:45:42 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #438 : Maj 16, 2011, 18:09:04 » |
|
Ptaku, czy wyobra¿asz sobie mnie stoj±cego w ka³u¿y? Przecie¿ to tylko poetycka metafora Thotalu,Nie tylko wyobra¿am, ale dok³adnie Ciê widzê, jak stoisz w tej ka³u¿y, ca³y nieszczê¶liwy i ociekaj±cy deszczem. W d³oni trzymasz komórkê i modlisz siê o cud. Metafora nic tu nie ma do rzeczy. Ale za to jak potrafisz kochaæ! Tylko pozazdro¶ciæ Twojej lubej.
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2011, 21:29:43 wys³ane przez ptak »
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #439 : Maj 17, 2011, 18:59:58 » |
|
Odpowied¼ dla "cz³owieka z ka³u¿y"Czego znowu siê mnie czepia, mia³am jechaæ bez "mejkapa?? ¯eby wyba³usza³ ¶lepia? - niepomalowana japa? Niech och³onie w deszczu trochê, niech poczeka skoro kocha, bo bez tego zrobi wiochê, i nie powiem, ¿e te¿ KOCHAM Pozdrawiam - Thotal Ps. Ptaku, nara¿asz siê na wielkie niebezpieczeñstwo
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #440 : Maj 17, 2011, 21:42:31 » |
|
Sprawa zatem wyja¶niona, On j± kocha - jego ona! Cz³owiekowi za¶ w ka³u¿y, Niech czekanie siê nie d³u¿y. Bo gdy luba ju¿ przybêdzie, Zawiruje ¶wiat w ob³êdzie, Czas przestanie siê te¿ liczyæ, Poca³unki bêd± æwiczyæ… Ps. Na jakie niebezpieczeñstwo siê nara¿am?
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #441 : Maj 19, 2011, 07:30:52 » |
|
Czasem siê zapomnê, inna we¼mie mnie, serce mam ogromne, - chod¼, pomie¶cisz siê... Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2011, 10:02:13 wys³ane przez Thotal »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #442 : Maj 19, 2011, 11:12:12 » |
|
Mi haremy niezwyczajne, Chocia¿ serce jest wydajne. Mimo to - dziêkujê szczerze, Za to miejsce w Twej operze… Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #443 : Maj 20, 2011, 07:16:13 » |
|
Ja do serca ci±gnê "inne" , trochê s³odsze, bardziej winne, lubiê ich powaby smaczyæ, wiêcej kochaæ, ni¿ siê raczyæ... Wycofuj±cy siê rakiem - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #444 : Maj 20, 2011, 09:43:54 » |
|
Zatem, smacz siê do oporu, Niech Ci wino da humoru! Tylko potem nie p³acz brachu, Gdy zakopi± Ciê do piachu… Co¶ ma³o optymistycznie – ptak Ps. Ostatni wers niezamierzony, wymuszony przez poprzedni... sorry…
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #445 : Maj 20, 2011, 13:47:00 » |
|
...czy pozwoliæ sobie na to mogê, je¶li nie, zaraz wyrzucê: cyt: "Zatem, smacz siê do oporu, Niech Ci wino da humoru! Tylko potem nie p³acz brachu," Gdy Ciê znudz± owe smaki!
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2011, 13:48:08 wys³ane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #446 : Maj 20, 2011, 14:04:35 » |
|
Pozwoliæ zawsze mo¿na, Choæ by³abym ostro¿na. Bowiem smaków jest bez liku, Gorzej z czasem na liczniku!
|
|
|
|
|
|
|
koliberek33
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #447 : Maj 20, 2011, 18:31:48 » |
|
co tam licznik, kiedy chucie w cz³eku kwicz± zapomina siê o czasie, kiedy wokó³ ¶liczne, ho¿e, m³ode Krysie, Mirki, no i Basie! kiedy wiosna krew rozgrzewa -my¶li taki ¿e dopiero on dojrzewa - i ¿e mi³o¶æ to jest w³a¶nie i dlatego w spodnich cia¶niej!
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #448 : Maj 21, 2011, 08:41:55 » |
|
Cofn±æ licznik mog³a "ONA", bryka bryka jak szalona, niedowiarkom na poboczach, zazdro¶æ widzê, stoi w oczch a wystarczy ma³e s³owo, (KC ) ¿eby chcia³o siê na nowo, pe³n± gar¶ci± ¿ycie ³apaæ i poziomach wy¿szych lataæ Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #449 : Maj 21, 2011, 10:23:26 » |
|
Te poziomy, trudna sprawa, Chocia¿ niez³a jest zabawa, Lecz by lataæ nieco wy¿ej, Trzeba poznaæ to, co ni¿ej. Wtedy cz³owiek ma dystansu, W sobie wiêcej te¿ balansu, Ju¿ nie skusi obietnica, S³ów rzucanych bez pokrycia! Kochaæ, jak to ³atwo powiedzieæ…
|
|
|
|
|
|
|
|