greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #475 : Maj 26, 2011, 20:35:11 » |
|
Thotal, cudowne sa Twoje wiersze. Zazdroszcze tej,dla ktorej to piszesz. Serdecznie pozdrawiam:)
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #476 : Maj 28, 2011, 22:13:38 » |
|
Internet nie dzia³a, w telewizji cha³a, a my w poœcieli razem do niedzieli... Za oknami leje, biednym w oczy wieje, tylko my kochanie, - mi³oœÌ na œniadanie. Pozostaùmy w ciszy, budzik nie us³yszy, gdy bêdziemy tkwili, w naszej s³odkiej chwili, bo po to jest sobota, mi³oœÌ i ochota, by razem w poœcieli, zostaÌ do niedzieli.  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #477 : Maj 30, 2011, 07:08:21 » |
|
Wystarczy gdy pomyÂślĂŞ, i uÂśmiech sam powrĂłci, a serce siĂŞ zachÂłyÂśnie, - bo nie chce siĂŞ juÂż smuciĂŚ… Wystarczy Âże przypomnĂŞ, wystarczy krĂłtka chwila, i serce mam ogromne, - to dziĂŞki tobie, miÂła… Malutka myÂśl o tobie, na caÂły dzieĂą wystarczy, bo pielĂŞgnujĂŞ w sobie, - na sercu, jak na tarczy… Pozdrawiam - Thotal  =================================================== I znowu caÂły dzieĂą, bez ciebie ukochana, bezduszny, gÂłuchy pieĂą, nie czuÂły na woÂłania. I znowu czas ucieka, a serce pusty wrak, bo tĂŞskni do czÂłowieka, - i tylko ciebie brak. Nie wychodÂź dziÂś do pracy, bÂądÂź ze mnÂą caÂły dzieĂą, ukoÂłysz mnie inaczej, rozjaÂśnij serca cieĂą. Nie wychodÂź dziÂś z mieszkania, i czule przytul siĂŞ, zacznijmy od kochania, ten nowy dobry dzieĂą. ========================================================= MoÂże wreszcie powiesz coÂś, moÂże kiedyÂś schowasz zÂłoœÌ, moÂże dasz mi jakiÂś znak, Âżeby skoĂączyĂŚ dzieĂą na „tak”. Nie moÂżemy, Ty i ja, witaĂŚ nocy byle jak, i dlatego chcĂŞ byÂś byÂła, trochĂŞ bardziej dla mnie miÂła. To dlatego, nim uÂśniemy, wszystko sobie opowiemy, i pozwolisz na dobranoc, wycaÂłowaĂŚ siebie ca³¹ Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2011, 20:26:53 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #478 : Czerwiec 05, 2011, 04:31:21 » |
|
KochaÂł bym ciĂŞ na rosie, - ale masz mnie w nosie. KochaÂł bym przy lipie, - ale ledwo zipiesz. MĂłwisz; nie trÂącaj, - dzisiaj jestem ÂśpiÂąca. Gdy nie boli ciĂŞ gÂłowa, - teÂż nie jesteÂś gotowa. ZawiÂązaÂłem siĂŞ w supeÂłek, - do kochania mam niewiele...  Lecz na szczĂŞÂście, sen - nie jawa... - rano pierwsza chcesz bym w-stawaÂł  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #479 : Czerwiec 05, 2011, 08:04:59 » |
|
Jak zawsze super. Pozdrawiam niedzielnie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #480 : Czerwiec 05, 2011, 09:52:42 » |
|
O miÂłoÂści miĂŞdzy majem a czerwcem.....
Erotyka ci¹gle bryka i mi³oœci coœ przytyka zapomnia³a wszak nieboga ¿e przez mi³oœÌ do niej droga lip¹ jej nikt nie zast¹pi i poœcieli szeleszczeniem ona oczy swe otwiera jeno czystym serca brzmieniem zatem w czerwcu pachnie majem kiedy MI£OŒà jest zwyczajem....
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #481 : Czerwiec 06, 2011, 18:14:49 » |
|
Kocham kochaÌ "na wariata", dooko³a ciebie lataÌ, kocham krêciÌ siê przy tobie, nosiÌ w sercu pogotowie. Kocham b³¹kaÌ siê w pobli¿u, mieÌ na oku ciê w negli¿u, likwidowaÌ smutne miny, - ukochanej mej dziewczyny...  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2011, 06:41:28 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #482 : Czerwiec 06, 2011, 22:27:00 » |
|
Kocham czytaÌ twoje wiersze Thotal, w nich zawarta jest prostota. Prosta mi³oœÌ i kochanie i w-stawanie i œniadanie. Do obiektu twoich westchnieù, powiem œmia³o,powiem hardo. Bierz Thotala,niech dwa jajka , na œniadanie poda ci na twardo 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2011, 23:20:10 wysłane przez chanell »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #483 : Czerwiec 06, 2011, 23:11:20 » |
|
ByÌ kochanym to marzenie wszystkich którym mi³oœÌ w cenie œmiaÌ siê , œpiewaÌ , taùczyÌ kiedy trzeba ³zê te¿ niaùczyÌ wszak gdy ³zy radoœci p³yn¹ nie patrz na nie dziwn¹ min¹ bowiem serce je wyra¿a a czasami to siê zdarza.... brylant taki unikalny myœlisz sobie , ot.. banalny? nie mój mi³y , rzadka sztuka sercem znajdŸ go , sercem szukaj bywa darem ukochania i radoœci powierzania. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #484 : Czerwiec 08, 2011, 06:04:51 » |
|
Mi³ego dnia  niech ca³y œwiat, taùczy dziœ razem z tob¹, niech uœmiech twój, sp³ynie na mój, i œwiata bêdzie ozdob¹  Pozdrawiam - Thotal  ============================================= Znowu dzisiaj wczeœnie wsta³em, w œpiewy ptaków siê ws³ucha³em, dobrze cieszyÌ siê porankiem, dobrze Twoim byÌ kochankiem. Dzieù, jak zwykle kolorowy, my we dwoje - dwie po³owy, znów uœniemy pod gwiazdami, a¿ do œwitu tylko sami. Pozdrawiam - Thotal  ================================================== Twoje s³owo, moje dwa, podjazdowa wojna trwa, czy ja ciebie, czy ty mnie, kto powiezie, a kto nie, kto na górze, w dole kto, kto jest ponad, a kto pod. Zmrok doczeka wojen kres, w ³ó¿ku siê dope³ni test  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2011, 05:13:16 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #485 : Czerwiec 12, 2011, 05:56:52 » |
|
Poziomkowy zapach ust, ciep³e d³onie, s³odki biust, wszystko w tobie wysmaczone, oczu g³êbie roz¿arzone, na obrusie bym ciê k³ad³, i garœciami jad³, jad³, jad³...  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #486 : Czerwiec 12, 2011, 08:03:29 » |
|
Thotal, czytajac takie wiersze na dzien dobry,chce sie zyc!
Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #487 : Czerwiec 13, 2011, 06:45:23 » |
|
"idzie rak nieborak"... - mo¿e zrobisz ma³y znak, skoro œwit, skoro nikt, nie poruszy³ serca mi? S³oùca blask zbudzi nas, mamy jeszcze dobry czas, daj mi znak, powiedz tak, - niech siê wokó³ sieje mak...  Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2011, 16:35:02 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #488 : Czerwiec 13, 2011, 22:33:53 » |
|
Idzie rak nieborak po³ó¿ Thotal siê na wznak. Popatrz w niebo, policz ptaki ,zostaw raki nieboraki. Gdy rozgniewasz nieboraka,jeszcze ci odgryzie .....  figlarnie - chanell 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #489 : Czerwiec 14, 2011, 05:58:52 » |
|
ÂŻartĂłw z miÂłoÂści robiĂŚ nie wolno, one zbyt czĂŞsto koĂączÂą siĂŞ wojnÂą, kochaj powaÂżnie, ale z radoÂściÂą, ciesz siĂŞ roztropnie, mierz Âświat miÂłoÂściÂą, nigdy nie chowaj jej w zakamarkach, i nie obliczaj ile jest warta, zostaw na boku byle kochasi, a poza sobÂą tych nie na czasie, kochaj na zabĂłj tylko jednego, mnie tylko kochaj - mĂŞÂża swojego... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2011, 06:02:00 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Mistrz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #490 : Czerwiec 14, 2011, 20:19:29 » |
|
PiĂŞknie Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #491 : Czerwiec 15, 2011, 08:48:26 » |
|
PiĂŞknie Thotal  Tak  jak zawsze  Wiersze Thotala zawsze mnie nastrajajÂą optymistycznie.Thotal prosimy o jeszcze
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #492 : Czerwiec 16, 2011, 06:06:57 » |
|
Pytasz mnie wzrokiem, czy kocham szczerze, - pewnie Âże kocham, bardzo w to wierzĂŞ! Kocham na wyrost, na przekĂłr kocham, kiedy w poduszkĂŞ przeze mnie szlochasz, kocham bez przerwy i bez zÂłudzenia, ciebie i siebie nie bĂŞdĂŞ zmieniaÂł, i tylko czasem mam chĂŞĂŚ zaszaleĂŚ, ale bez ciebie nie umiem wcale... Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2011, 08:55:53 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
koliberek33
Gość
|
 |
« Odpowiedz #493 : Czerwiec 16, 2011, 18:35:33 » |
|
czaruj mi³y, czaruj s³owem kuœ wci¹¿ dalej i dalej gdy ³zy w poduszkê lejê ty wodê ze dzbana bardzo wielkiego... lecz: zamiast mi³oœci takiej nadziei daj krztynê ¿e wszystko to prawda bym ciebie tylko... najczystsz¹ otacza³a wiar¹. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2011, 18:36:31 wysłane przez koliberek33 »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #494 : Czerwiec 16, 2011, 19:18:29 » |
|
Kocham na wiosnĂŞ i na jesieni, uwielbiam latem, a zimÂą docenisz, bo gdy utrzymam ciĂŞ na tej fali, to nie bĂŞdziemy za Âłeb siĂŞ brali...  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #495 : Czerwiec 17, 2011, 06:09:09 » |
|
Mili panowie i piêkne panie, gdy czas mi³oœci w sercach nastanie i umys³ w ob³okach szybuje wysoko, ¿ale ukryjmy w sercach g³êboko, a jeszcze lepiej i wygodniej, wyrzuÌmy je, by czuÌ siê swobodnie. Niech ka¿dy dzieù jak diament bêdzie, niech serca pieœù rozbrzmiewa wszêdzie. Niech uœmiech twój i mój o œwicie, umila wszystkim wokó³ ¿ycie. 
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #496 : Czerwiec 17, 2011, 08:18:33 » |
|
Ach jakie piĂŞkne jest Âżycie wokó³, Gdy wiersze miÂłe lecÂą z obÂłokĂłw, Gdy Âłby ocalone, przeÂżute Âżale, Nie chce siĂŞ wiĂŞcej juÂż k³óciĂŚ wcale!  Lepiej diamenty zbieraĂŚ na drodze, Lepiej zataĂączyĂŚ na jednej nodze, Bo gdy jest radoœÌ i szczĂŞÂście na ciele, To dzwony same zabrzmiÂą w koÂściele… 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #497 : Czerwiec 17, 2011, 23:09:16 » |
|
Przy tobie wszystko mi siê uk³ada, przy tobie jutro staje siê dzisiaj, przy tobie radoœÌ jest bardziej rada, przy tobie cisza jest zawsze cicha. Z tob¹ polecê na koniec œwiata, z tob¹ nie straszne jest ¿adne dno, z tob¹ myœl ka¿da wiêcej skrzydlata, z tob¹ zostanê do koùca, bo... Przy tobie wszystko mi siê uk³ada... Pozdrawiam - Thotal  ===================================================== Coœ ty ze mn¹ zrobi³a? Zapomnia³em o œwiecie. Co ¿eœ ty uczyni³a? - to niewola jest przecie¿... Serca nie ma - zabra³aœ, cia³o drêtwe jak k³oda, w g³owê wlaz³aœ mi ca³a, szkoda ch³opa, oj szkoda. Jak¿e ja siê poka¿ê, ludziom na ulicy, z g³upim twarzy wyrazem, ³a¿¹cy przy spódnicy? Ja ze wstydu siê spalê, coœ ty ze mn¹ zrobi³a, ja nie chcia³em ciê wcale, co ¿eœ ty uczyni³a...? Pozdrawiam - Thotal 
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2011, 06:46:08 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Mistrz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #498 : Czerwiec 19, 2011, 18:59:42 » |
|
Nie wstydŸ siê Thotalu mi³oœci, nawet jeœli jej wygl¹d trochê ciê z³oœci. Pozwól, by serce cia³u mówi³o, jakie to szczêœcie z mi³oœci¹ przyby³o. A rozum niech swe logiczne wywody zachowa na póŸniej, gdy bêdziesz niem³ody. 
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #499 : Czerwiec 20, 2011, 19:46:50 » |
|
Nogi ledwo z sob¹ w³óczê, bóle starcze dokuczaj¹. lecz mi³oœci wci¹¿ siê uczê, ci¹gle o ni¹ siê staraj¹c.
Wszystkie myÂśli tylko do niej, caÂłe serce razem z niÂą, dla niej gÂłaszczĂŞ twoje dÂłonie, ona Âżyciem, bÂądÂź, co bÂądÂź...
Pozdrawiam - Thotal:)
|
|
|
|
|
|
|
|