Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 09:19:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: sesja nr 103  (Przeczytany 48768 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
zuza
Gość
« : Listopad 03, 2009, 18:32:43 »

Sesja nr 103
http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=26&sectionId=458&cmd=
jest juÂż sesja z 11 paÂździernika 2009...
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #1 : Listopad 03, 2009, 20:00:50 »

Ale bzdury...
A En-Ki chyba trochĂŞ przemyÂślaÂł i zmieniÂł swoje zdanie o prezydencie USA ;P
Kiara
Gość
« Odpowiedz #2 : Listopad 03, 2009, 21:03:17 »

Czy ludzie wierza ze takie brednie opowiada Enki?
On ma swoj cel , to prawda, ale az takich bzdurnych odpowiedzi nie dawal.A tu same wymijajace , rozplywajace sie w niczym frazy.
W jednym momecie dziekuje jakiemus swojemu zaswiatowemu koledze za podpowiedz. Tam cala spolka pracuje , tylko z coraz nizszej polki te przekazy pochodza.
A w finale no , udalo mu sie przebrnac przez ta sesje...  " EN-KI: Ja teÂż dziĂŞkujĂŞ. „UporaÂłem siĂŞ” z pytaniami, aÂż o dziwo…, " To jakis straszny sprawdzian byl chyba dla tych bytow?
Sa wprost zenujace te odpowiedzi.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2009, 21:06:41 wysłane przez Kiara » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #3 : Listopad 04, 2009, 17:38:12 »

No to mamy bardzo ciekawÂą sytuacjĂŞ:

Bo:
Enki mĂłwi Âże warto otwieraĂŚ 3-cie oko - Kiara Âże wrĂŞcz przeciwnie.
(nasuwa mi siĂŞ kilka ciekawostek praktycznych)

Kiara mĂłwi Âże Enki jest Be, a mĂłwi takÂże Âże przebiegunowanie jest Be.
Ale Enki teÂż "siĂŞ modli" Âżeby do przebiegunowania nie doszÂło. Ciekawe czy siĂŞ polubiÂą niebawem?

Kiara
Gość
« Odpowiedz #4 : Listopad 04, 2009, 18:21:08 »

Alez ja bardzo lubie Enki , co wiecej zawsze bardzo go lubialam. Co nie znaczy ( wiele razy o tym pisalam) iz pojde przez zycie przez niego wyznaczona droga.
Jego swiat ( poki co) nie jest moim swiatem, w nim zyla nie bede. Czy to ze ryby przestrzen to  woda a ptaka przestrzen to powietrze mam ktoregos z nich nie lubiec bo moje to ziemia?

Energia-Dusza kazda jest przepiekna i nie ma powodu jej nie lubiec za odmiennosc. Moge nie zyc w swiecie w ktorym nie czuje sie dobrze i moge nie pozwolic komus warunki swojego swiata wlozyc w moj. Ale to nie znaczy ze mam kogos dyskryminowac za odmiennosc.

Juz pisalam trzecie oko ma trzy poziomy rozwoju, najwyzszy to jest widzenie poza skanerowe, bardziej wiedzenie niz widzenie w okresie poczatkowej nauki.
Pozniej przechodzi to w widzenie komorkowe, jest to kolejny poziom rozwojowy istoty ludzkiej.
Jak ktos chce zostac na poziomie widzenia skanerowego trzecim okiem , to prosze bardzo jego wybor.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #5 : Listopad 08, 2009, 14:29:40 »

Te ostatnie sesje nic nowego nie wnoszÂą, nie oplaca siĂŞ ich w ogĂłle czytaĂŚ. Pierwsze sesje byÂły jak najbardziej udane.
Taka jest prawda
Okultysta
Gość
« Odpowiedz #6 : Listopad 08, 2009, 16:22:07 »

Zgadzam siĂŞ...
Na pocz¹tku by³o fajnie... PóŸniej EN-KI zacz¹³ na sesje osobiste wysy³aÌ i dawa³ niejasne zawi³e odpowiedzi...
Niestety ludzie teÂż caÂły czas zadajÂą te same pytania...
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #7 : Listopad 08, 2009, 16:24:28 »

a ma ktoÂś wraÂżenie, Âże Samuel / Enki z roku 2005 to nie ten sam "byt" co przedtem? bardzooo siĂŞ zmieniÂł sposĂłb odpowiedzi i traktowanie innych...

KapÂłan 718'
Okultysta
Gość
« Odpowiedz #8 : Listopad 08, 2009, 17:06:37 »

a ma ktoÂś wraÂżenie, Âże Samuel / Enki z roku 2005 to nie ten sam "byt" co przedtem? bardzooo siĂŞ zmieniÂł sposĂłb odpowiedzi i traktowanie innych...

KapÂłan 718'

MoÂżesz mieĂŚ racjĂŞ... MusiaÂłbyÂś przeanalizowaĂŚ sesje z 2005 i porĂłwnaĂŚ z dzisiejszymi...
ChoĂŚ jak pamiĂŞtam Samuel bardzo siĂŞ zmieniÂł...
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #9 : Listopad 10, 2009, 05:51:26 »

Te dwie "predkie chicagoskie"sesje sa tak wartosciowe i ciekawe,
ze forumowicze nie chca nawet tracic cennego czasu na komentarze.
Jednak daje sie zauwazyc olbrzymia dawka H2O i kolejne sesje
moga spowodowac powodz o jakiej wspomniala p.Lucyna...bez udzialu
Baltyku i meteorytow. DuÂży uÂśmiech
Pozdrawiam.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #10 : Listopad 10, 2009, 08:19:51 »

No to mamy bardzo ciekawÂą sytuacjĂŞ:

Bo:
Enki mĂłwi Âże warto otwieraĂŚ 3-cie oko - Kiara Âże wrĂŞcz przeciwnie.
(nasuwa mi siĂŞ kilka ciekawostek praktycznych)

Kiara mĂłwi Âże Enki jest Be, a mĂłwi takÂże Âże przebiegunowanie jest Be.
Ale Enki teÂż "siĂŞ modli" Âżeby do przebiegunowania nie doszÂło. Ciekawe czy siĂŞ polubiÂą niebawem?

Przebiegunowanie nastapi, co do tego nie mam watpliwosci , to jest proeces cykliczny. Jednak nie tak , a raczej nie z takimi skutkami jakimi jestesmy straszeni.
Tym razem inaczej , bezpiecznie dla Czlowieka, zadnemu Czlowiekowi nic sie nie stanie. Natomiast Ziemia zmieni totalnie swoje oblicze.
Slawetne "oczyszczenie" poniekad musi sie odbyc, jednak nie jest ono zagrozeniem zycia dla Ludzi , ni zwierzat , ni calej ekologji.

Jak lubicie byc straszeni , oraz bac sie, to wybierajcie opcje wam wlasciwe. Ja w to nie wchodze, nie kupuje zadnych lekow!

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 08:20:05 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #11 : Listopad 10, 2009, 09:38:51 »

najwy¿szy channeling to przekaz NASZEGO umys³u i serca razem po³¹czone! nie ma wy¿szej religii ponad prawdê...

Namaste!

718'
Kiara
Gość
« Odpowiedz #12 : Listopad 10, 2009, 11:37:24 »

najwy¿szy channeling to przekaz NASZEGO umys³u i serca razem po³¹czone! nie ma wy¿szej religii ponad prawdê...

Namaste!

718'

Przekaz umyslu? Nie to tylko polowa wiedzy, cala wiedza zdeponowana jest jaskini serca, kto do niej dotrze i bedzie potrafil zesrtojic sie z wibracja, ktora zapisala ta wiedze, odczytaja.

Przekazy umyslu bywaja zbyt czesto zfalszowane przez zewnetrzne  okolicznosci , ktore on tworzy. Przekazy jaskini serca niosa esecje wiedzy MADROSC.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 11:37:38 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #13 : Listopad 10, 2009, 11:41:24 »

no i TAK wÂłaÂśnie napisaÂłem, umysÂł jest konieczny ale nie sam, myÂśl plus uczucie, bez tego NIC siĂŞ nie osiÂągnie...

718'
east
Gość
« Odpowiedz #14 : Listopad 10, 2009, 15:13:06 »

Ciekawe, Âże wiele osĂłb oczekuje od przekazĂłw Enki jakiÂś bulwersujÂących rewelacji. Co on takiego moÂże nam przekazaĂŚ, czego juÂż w sobie nie wiemy ?  WspomniaÂł o przebiegunowaniu  - ale umys³ów ludzkich. Cokolwiek to znaczy dla niego nie ma takiego samego znaczenia dla nas. KaÂżdy czÂłowiek stanie twarzÂą w twarz ze sobÂą. W tym nie ma niczego odkrywczego. Wszystko tylko jeszcze bardziej stanie siĂŞ wyraÂźne.
Natomiast mnie w tej sesji uderzyÂł spokĂłj, wyciszanie, nawoÂływanie do wyciszenia czy to w jakiejÂś ÂświÂątyni, czy w sobie samym. Jakby w oczekiwaniu na przybycie Âżyciodajnej energii.
Ludzie powinni pracowaĂŚ nad sobÂą aby siĂŞ rozwijaĂŚ. WaÂżne sÂą kierunki rozwoju , spokĂłj i uwaÂżna obserwacja, gdyÂż bĂŞdÂą to kanaÂły, w ktĂłre wpompowana zostanie energia po 2012r -  tak wÂłaÂśnie zrozumiaÂłem przekaz Enkiego. Nawet przemiana cielesna, o ktĂłrej wspomina Enki na samym poczÂątku sesji teÂż ma swĂłj sens. CaÂły czas jest to proces transformacji - przykÂładowo, o czym wspomniaÂł wyraÂźnie w indywidualnych poradach dla ludzi dotyczy to transformacji cierpienia i chorĂłb ciaÂła tak, aby jak najlepiej dostosowaĂŚ je do póŸniejszych wydarzeĂą. PoczÂątek tego procesu juÂż siĂŞ odbywa.

Cokolwiek by o Enkim nie napisaĂŚ to ani on, ani ktokolwiek inny na Ziemi czy teÂż poza niÂą nie jest w stanie zatrzymaĂŚ nadchodzÂących przemian , tego "przebiegunowania" zwanego inaczej "transformacjÂą". Charakterystyczne jest, Âże o tym procesie mĂłwiÂą prawie wszyscy na Âświecie bez wzglĂŞdu na wÂłasne przekonania. Wszystkie religie zwracajÂą uwagĂŞ na "czasy ostateczne" . Rzecz ciekawa ,Âże apokaliptyczne wyobraÂżenia, czy teÂż inaczej - procesy "oczyszczenia" bĂŞdÂą samospeÂłniajÂącÂą siĂŞ przepowiedniÂą dla tych, ktĂłrzy wspó³dzieliĂŚ bĂŞdÂą okreÂślonÂą wizjĂŞ. WolnÂą wolÂą przechodzimy przemianĂŞ na miarĂŞ wÂłasnych wyobraÂżeĂą. PÂłynÂąca z WszechÂświata energia tylko wzmocni te efekty i wizje, ktĂłre teraz  podzielamy .
Przyk³adowo w odpowiedzi na pytanie o emeryturê : "Jeszcze tego roku 2012 nie ma, a potem dostaniesz si³ê do pracy i nie bêdziesz potrzebowaÌ emerytury" odpowiedŸ sugeruje, ¿e ka¿dy dostanie si³ê i nie bêdzie musia³ b³agaÌ nikogo o ja³mu¿nê.

ZauwaÂżcie jak ciekawie wypowiedziaÂł siĂŞ Enki o Obamie :" WiĂŞc, nie zostaÂł wybrany drogÂą przypadku. Jego rokowania byÂły dla nas najlepsze "
Jest tutaj sugestia , ¿e wiele ró¿nych si³ macza palce w wielkiej polityce i ka¿da si³a liczy na jak najwiêksze korzyœci dla siebie z danego polityka. Obama mia³by teraz byÌ marionetk¹ w rêkach si³ rz¹dz¹cych strachem, ale na przysz³oœÌ wydaje siê on dobrze "rokowaÌ" w warunkach zwiêkszonej energii docieraj¹cej do nas z Wszechœwiata.

W caÂłej tej sesji Enki nie jest juÂż generalnie przeciwny wpÂływom energii kosmicznych jako takich zaÂś ewentualne  "zabezpieczenie " ,  ktĂłre ma zostaĂŚ uruchomione w Piramidzie ma sÂłuÂżyĂŚ jedynie okreÂślonym , "niekorzystnym" wpÂływom promieniowania takim, jak wzmoÂżona emisja wysokoenergetycznych czÂąstek SÂłoĂąca na skutek jego planowanej wyÂższej aktywnoÂści.
Krons
Gość
« Odpowiedz #15 : Listopad 10, 2009, 16:04:45 »

Cokolwiek by o Enkim nie napisaĂŚ to ani on, ani ktokolwiek inny na Ziemi czy teÂż poza niÂą nie jest w stanie zatrzymaĂŚ nadchodzÂących przemian , tego "przebiegunowania" zwanego inaczej "transformacjÂą". Charakterystyczne jest, Âże o tym procesie mĂłwiÂą prawie wszyscy na Âświecie bez wzglĂŞdu na wÂłasne przekonania. Wszystkie religie zwracajÂą uwagĂŞ na "czasy ostateczne" . Rzecz ciekawa ,Âże apokaliptyczne wyobraÂżenia, czy teÂż inaczej - procesy "oczyszczenia" bĂŞdÂą samospeÂłniajÂącÂą siĂŞ przepowiedniÂą dla tych, ktĂłrzy wspó³dzieliĂŚ bĂŞdÂą okreÂślonÂą wizjĂŞ. WolnÂą wolÂą przechodzimy przemianĂŞ na miarĂŞ wÂłasnych wyobraÂżeĂą. PÂłynÂąca z WszechÂświata energia tylko wzmocni te efekty i wizje, ktĂłre teraz  podzielamy .
Przyk³adowo w odpowiedzi na pytanie o emeryturê : "Jeszcze tego roku 2012 nie ma, a potem dostaniesz si³ê do pracy i nie bêdziesz potrzebowaÌ emerytury" odpowiedŸ sugeruje, ¿e ka¿dy dostanie si³ê i nie bêdzie musia³ b³agaÌ nikogo o ja³mu¿nê.

ZauwaÂżcie jak ciekawie wypowiedziaÂł siĂŞ Enki o Obamie :" WiĂŞc, nie zostaÂł wybrany drogÂą przypadku. Jego rokowania byÂły dla nas najlepsze "
Jest tutaj sugestia , ¿e wiele ró¿nych si³ macza palce w wielkiej polityce i ka¿da si³a liczy na jak najwiêksze korzyœci dla siebie z danego polityka. Obama mia³by teraz byÌ marionetk¹ w rêkach si³ rz¹dz¹cych strachem, ale na przysz³oœÌ wydaje siê on dobrze "rokowaÌ" w warunkach zwiêkszonej energii docieraj¹cej do nas z Wszechœwiata.

W caÂłej tej sesji Enki nie jest juÂż generalnie przeciwny wpÂływom energii kosmicznych jako takich zaÂś ewentualne  "zabezpieczenie " ,  ktĂłre ma zostaĂŚ uruchomione w Piramidzie ma sÂłuÂżyĂŚ jedynie okreÂślonym , "niekorzystnym" wpÂływom promieniowania takim, jak wzmoÂżona emisja wysokoenergetycznych czÂąstek SÂłoĂąca na skutek jego planowanej wyÂższej aktywnoÂści.

Z Twojej wypowiedzi East a¿ na myœl mi przychodzi scena z filmu 13 dzielnica,(ta koùcowa ),gdzie próbowano "rozbroiÌ",a raczej uaktywniÌ w "nieœwiadomce" bombkê,która tak naprawdê mia³a zniszczyÌ tamten rejon w którym siê znajdowa³a wraz ze wszystkimi ludŸmi spoza marginesu trochê dziwnie to wygl¹da w kontekœcie,kiedy patrzê na te sesje w których naleganie jest to uruchomienie tej piramidy w Gizie.Niech lepiej ja zostawi¹ w spokoju.Ona w³¹czy siê sama w swoim czasie

Co do przebiegunowania...to ono ju¿ siê dzieje od jakich¶ lat 50 to bardzo powolny proces w 2012 lub dalej ma siê on ZAKOÑCZYÆ a nie zacz±æ.Dobrze by³o by zerkn±æ do readingów Edgara Caycego.W tym roku o którym tak sie gada mo¿emy zauwa¿yæ efekty koñcowe,które tak naprawdê nie musz± siê dziaæ.Wystarczy,¿e jest ju¿ obecnie wyj±tkowa re-sodomizacja zmiksowana ze powstaj±cym coraz bardziej Neo-¶redniowieczem Chichot

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 16:10:12 wysłane przez Krons » Zapisane
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #16 : Listopad 10, 2009, 16:46:24 »

East, skad Ty takie "rewelacje" wynajdujesz. To z sesji?!.. nooo.. i kto to skÂłada? UÂśmiech)))
Na razie to pseudo"obudzeni" sÂą najlepszymi marionetkami,
w rĂŞkach siÂł rzÂądzÂących strachem. To tak imho.
east
Gość
« Odpowiedz #17 : Listopad 10, 2009, 18:28:51 »

Te "rewelacje" wyczyta³em z sesji, a to co napisa³em to mój komentarz do tej sesji. Poza tym, ¿e wypowiada go byt "Samcio" to nie ró¿ni¹ siê wiele od przekonaù religijnych , duchowych, czy oœwieconych z ró¿nych czêœci swiata w³¹cznie z tym, co powiada Nassim Haramein.
Nic nam tak na prawdĂŞ nie moÂże zagroziĂŚ poza NAMI SAMYMI.
PHI , jeÂśli ktoÂś Ci powiada, Âże TwĂłj los jest w Twoich rĂŞkach, to czyjÂą moÂżesz byĂŚ tu marionetkÂą ? Samego siebie ? Chyba nie przeraÂża CiĂŞ to zbytnio ?

Krons , ja teÂż jestem za tym, aby PiramidĂŞ pozostawili w spokoju. Nie jestem za tym , by przy niej majstrowaĂŚ i nie zasilam tych bytĂłw do tego nawoÂłujÂących. Z tej sesji wypisaÂłem rzeczy, ktĂłre mi pasujÂą po prostu. O tym, co mi nie pasuje nie piszĂŞ, nie zasilam tego, bo i po co ?

arteq
Gość
« Odpowiedz #18 : Listopad 10, 2009, 18:53:19 »

WspomniaÂł o przebiegunowaniu  - ale umys³ów ludzkich. Cokolwiek to znaczy dla niego nie ma takiego samego znaczenia dla nas. KaÂżdy czÂłowiek stanie twarzÂą w twarz ze sobÂą. W tym nie ma niczego odkrywczego. Wszystko tylko jeszcze bardziej stanie siĂŞ wyraÂźne.

East, proszê daj spokój. samcio wielokrotnie mówi³ o przebiegunowieniu w kontekœcie planety jako takiej, a nie ludzkich serc/umys³ów. Tak¿e meteoryty i nibiru mia³y byÌ jak najbardziej prawdziwe i fizyczne...
BojĂŞ siĂŞ, Âże wÂłaÂśnie zaraz zaczniesz nas przekonywaĂŚ, Âże te meteoryty to... bombardujÂące nasz umysÂł myÂśli...

BĂŞdĂŞ wdziĂŞczny za traktowanie forumowiczĂłw z minimum powagi.
east
Gość
« Odpowiedz #19 : Listopad 10, 2009, 19:09:32 »

arteq , ja rĂłwnieÂż zauwaÂżyÂłem tÂą zmianĂŞ w postawie Samcia . Nie tylko jÂą zauwaÂżyÂłem, ale w takim ksztaÂłcie jÂą popieram.

OczywiÂście oryginalnie miaÂły byĂŚ katastrofy , bombardowania , jak najbardziej fizyczne. Nie wiem co siĂŞ zmieniÂło, moÂże Samcio siĂŞ zmieniÂł , ale to nie jest istotne. WaÂżne Âże TERAZ juÂż nam nic nie grozi.
I nie mam zamiaru w tej kwestii nikogo przekonywaĂŚ . PiszĂŞ po prostu o swoich odczuciach w sprawie tej konkretnej sesji.
I jeszcze jedno - mo¿liwe, ¿e Samcio to ju¿ nie ten sam byt co kiedyœ. On sam wszak w TEJ sesji wspomnia³ o tym jak ³atwo jest przej¹Ì w³adzê nad konkretn¹ istot¹ ( w momencie np œmierci klinicznej ). Mo¿liwe ,¿e jego to te¿ spotka³o. Wielu forumowiczów zauwa¿a , ze to jakby inna istota teraz poprzez Lucynê nadaje.
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 19:09:47 wysłane przez east » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #20 : Listopad 10, 2009, 19:16:12 »

imho INNA...

to widaĂŚ / sÂłuchaĂŚ / czuĂŚ gdy siĂŞ czyta - jestem ciekaw opinii Kiary w tej kwestii zmiany / zamiany

718'
kamil771
Gość
« Odpowiedz #21 : Listopad 10, 2009, 19:36:41 »

arteq , ja rĂłwnieÂż zauwaÂżyÂłem tÂą zmianĂŞ w postawie Samcia . Nie tylko jÂą zauwaÂżyÂłem, ale w takim ksztaÂłcie jÂą popieram.

Zmiana taktyki "enkiego" jest oczywista i byÂła jak najbardziej do przewidzenia.
ZbliÂżajÂą siĂŞ daty na ktĂłre en-ki zarezerwowaÂł min ostateczny upadek religii,pojawienie siĂŞ nibiru na niebie,konkretne wydarzenia,i od jakiegoÂś czasu "en-ki" wycofuje siĂŞ ze wszystkiego,i prĂłbuje wmĂłwiĂŚ,ze to jedynie "przenoÂśnia"......
En-ki nie mo¿e ju¿ dalej przek³adaÌ tych wydarzeù,musi kombinowaÌ jak z tego wybrn¹Ì....

OczywiÂście oryginalnie miaÂły byĂŚ katastrofy , bombardowania , jak najbardziej fizyczne. Nie wiem co siĂŞ zmieniÂło, moÂże Samcio siĂŞ zmieniÂł , ale to nie jest istotne.

To jest bardzo istotne.
Zdecydowanie jest ³atwiej mówiÌ,¿e bêd¹ zmiany duchowe,jakieœ inne transformacje,ka¿dy tak sobie mo¿e mówiÌ,i zawsze mo¿na do czegoœ podpi¹Ì.

MoÂżliwe ,Âże jego to teÂż spotkaÂło. Wielu forumowiczĂłw zauwaÂża , ze to jakby inna istota teraz poprzez LucynĂŞ nadaje.

Nikt nie nadaje przez LucynĂŞ,a En-ki nie istnieje.
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 19:38:45 wysłane przez kamil771 » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #22 : Listopad 10, 2009, 19:40:59 »

imho INNA...

to widaĂŚ / sÂłuchaĂŚ / czuĂŚ gdy siĂŞ czyta - jestem ciekaw opinii Kiary w tej kwestii zmiany / zamiany

718'

Ze, Innana teraz mowi zamiast Samuela? Nie , napewno nie, to nie ona. Ona nie gra z nim w tej samej druzynie.....

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. O przebiegunowaniu Ludzkich mozgow Samuel mowil wielokrotnie we wczesniejszych sesjach. Ale to jedno a przebiegunowanie Ziemi , to drugie, dwie niezalezne rzeczy.
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 19:43:54 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #23 : Listopad 10, 2009, 19:51:05 »

mia³em na myœli, ¿e INNA czyli innoœÌ po prostu Uœmiech

718'
Kiara
Gość
« Odpowiedz #24 : Listopad 10, 2009, 20:14:24 »

mia³em na myœli, ¿e INNA czyli innoœÌ po prostu Uœmiech

718'

Jezeli uwazasz iz INNA Energia robi przekazy niz Enki to masz racje moim zdaniem tez tak jest. To ja zle odczytalam, jestem ciutke zmeczona dzisiaj po tych gorskich wedrowkach.
Moim zdaniem Samuel juz od dosyc dawna nie robi osobiscie przekazow. Jest zobowiazany dotrzymac wczesniejszych  "warunkow umowy" . Ale istnieje  wiele bytow , ktore moga uzywac tego samego imienia  co On w trakcie przekazow. W ich przestrzeni jest to dopuszczalne.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 21:24:32 wysłane przez Kiara » Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: