Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:13:21

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: sesja nr 103  (Przeczytany 46618 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Listopad 10, 2009, 21:18:30 »

Jesli wszyscy forumowicze przesledzili- od poczatku-wszystkie sesje,
to przede wszystkim daje sie zauwazyc transformacje samej p.Lucyny,
przekazow,transformacje p.A.Wojcikiewicza i celow statutowych fundacji
PCH/MF.Najpierw p.Lucyna straszyla nas Nibiru i zaglada fizyczna Ziemi
i ludzkosci i stad koniecznosc uruchomienia jakiegos zabezpieczenia
przy pomocy klucza-Cheopsa.W pozniejszych sesjach mamy juz wzmianki
o precesji,wzmozonej aktywnosci slonca i przebiegunowaniu Ziemi,a temat
Nibiru jest coraz bardziej wyciszany.Obecnie -p.Lucyna niesmialo
napomyka o transformacji naszych serc,umyslow i ciala fizycznego,,,
czyli o tym,o czym mowi sie juz od bardzo dawna.No coz,z Nibiru nie
wyszlo,wykopki rowniez przawdopodobnie nie dojda do skutku,wiec trzeba
uczepic sie tego o czym juz od dawna huczy w internecie.Sprytne,
prawda..?Z kwiatka na kwiatek..tylko co zrobic z jej prawdomownoscia?
Albo..jesli transformacja dotyczy tylko naszych cial i umyslow,to po
cholere Sleza,Hawara,Cheops i Piramidy???Brak w tym wszystkim spojnosci,jasnosci,planu i logiki.
Przebiegunowanie juz sie dokonuje i znowu wsrod "maluczkich",a Faryzeusze,podobnie jak przed 2-ma tys.lat,dzierza wladze,pieniadze
i pociagaja za wszystkie mozliwe sznurki.Jesli uwierzymy w przebiegunowanie naszych umyslow,to tym razem musimy uwierzyc,ze bedzie dotyczyc wszystkich i zacznie sie ono od samej"wierchowki".Bo jesli
ominie Gore,to juz tylko straszna,krwawa i wyniszczajaca globalna
rewolucja.Oby NIE,ale to rowniez zalezy od nas samych w stopniu wiekszym niz nam sie to wydaje.Ament.
Pozdrowienia.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Listopad 10, 2009, 22:20:57 »

Do czego zmierzam w swoich wypowiedziach. Ci±gn±c w±tek ewolucyjny, który poruszy³e¶ Kahuna, widaæ wyra¼nie, ¿e PCh ewoluuje wraz z   ... no w³a¶nie, z kim ?
z ewolucj± Enki ?
z ewolucj± Lucyny ?
a mo¿e tak na prawdê, za spraw± NASZEJ ewolucji ?

To my sami pozwalamy Projektowi na zaistnienie w tej czy innej przestrzeni. PCh jest egregorem, który przemienili¶my. Gdyby kto¶ spróbowa³ prze¶ledziæ rozwój sesji i rozwój forum dostrzeg³by pewne zale¿no¶ci.
Nie chcê nikomu nic sugerowaæ, a jedynie sygnalizujê taki swój punkt widzenia.
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 22:21:35 wys³ane przez east » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Listopad 10, 2009, 22:24:00 »

Kiaro, to mo¿e Marduk robi za Niego t± brudn± robotê teraz.U¶miech
Pozdrawiam. Cool
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Listopad 10, 2009, 22:29:13 »

East, odbieram to inaczej [zgodnie ze swoimi du¿o wcze¶niejszymi przewidywaniami]. Wychodzi na jaw, ¿e pch to stek bzdur i k³amstw, dlatego próbuj± ratowaæ swoj± dupê i usi³uj± wyciszyæ swoje wcze¶niejsze k³amstwa - fakty to potwierdzaj±. St±d zmiana drogi, przy jednoczesnej przemo¿nej chêci utrzymania siê w siodle.

£obos - pamiêtamy!
east
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Listopad 10, 2009, 22:48:29 »

arteq , byæ mo¿e jest tak jak piszesz, ale te¿ sam przyznajesz, ¿e zaistnia³a ZMIANA DROGI. Bez wnikania w przyczyny od teraz jest ona faktem. Ja uwa¿am, ¿e t± zmianê wywo³ali¶my my , a nie kombinacje typu chêæ utrzymania siê w siodle. ( to te¿, ale nie w znacz±cym stopniu ).

Ja wiem, ¿e trzeba pamiêtaæ drogê ewolucji, niemniej jednak wymar³e gatunki nie zmieniaj± tera¼niejszo¶ci , a przecie¿ my ¿yjemy TERAZ.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Listopad 10, 2009, 22:48:52 »

ale to rowniez zalezy od nas samych w stopniu wiekszym niz nam sie to wydaje.
To oczywiste

Ci±gn±c w±tek ewolucyjny, który poruszy³e¶ Kahuna, widaæ wyra¼nie, ¿e PCh ewoluuje wraz z   ... no w³a¶nie, z kim ?
z ewolucj± Enki ?
z ewolucj± Lucyny ?
a mo¿e tak na prawdê, za spraw± NASZEJ ewolucji ?
To oczywiste

Kiaro, to mo¿e Marduk robi za Niego t± brudn± robotê teraz.U¶miech
U-Mar Duc.. niech ¿yje DUC
 Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 22:50:27 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Krons
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Listopad 11, 2009, 12:39:15 »

Na pani Lucynie to ta transformacja to ju¿ siê dokona³a,niestety nie w tym kierunku co trzeba Du¿y u¶miech.Kiedy sobie przypominam to wydarzenie z programu w 2 Expres reporterów jak nawija³a s³owa do jednej takiej osoby (nagrane przez ukryt± kamerê)to ta JEJ koncepcja d±¿enia do celu sta³a siê tak materialistyczna,¿e nawet ¶mia³a wmawiaæ jednej z osób aby wziê³a rozwód ze swoj± druga po³ówk± i przy³±czenia siê do P.Ch. to na my¶l przychodzi ewangelia wg.¦W.Mateusza r.24,w.23 przytaczaæ jej chyba nie trzeba

O zgrozo Z³y
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Listopad 11, 2009, 12:49:42 »

Ja wiem, ¿e trzeba pamiêtaæ drogê ewolucji, niemniej jednak wymar³e gatunki nie zmieniaj± tera¼niejszo¶ci , a przecie¿ my ¿yjemy TERAZ.

Niekoniecznie.Wymarle gatunki nie zmieniaja terazniejszosci tylko dlatego,poniewaz juz tego dokonaly za zycia.Inaczej nie ma mowy o jakiejkolwiek ewolucji.

To my sami pozwalamy Projektowi na zaistnienie w tej czy innej przestrzeni. PCh jest egregorem, który przemienili¶my.

Usilowalem w to uwierzyc,ale nijak nie dalem rady.Fakty przemawiaja
za czyms zupelnie innym.Dla mnie PCH/MF to podla,prostacka sciema,
a p.Lucyna z zadziwiajaca ptemedytacja(miala swoje grube wpadki)
udaje,ze przez nia przemawia Samuel-En-ki,Duch Sw.,Marduk czy byt
z Syriusza B.Sama rowniez podaje sie za kaplanke Ki - chyba..Ki
diabel wode maci..?
Oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat i zupelnie
inny punkt widzenia,to jasne.
Pozdrawiam.

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Listopad 11, 2009, 13:05:12 »

Cytat: Kahuna
Oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat i zupelnie
inny punkt widzenia,to jasne.

Kahuno,
i to jest w³a¶nie ca³y pozytyw PCh.  Umo¿liwia on ka¿demu na wgl±d w siebie poprzez konfrontacje z tre¶ciami,
które niesie projekt …  by za¶ móc skonfrontowaæ, trzeba dokonaæ w³asnych „wykopek”, znale¼æ swój labirynt
oraz wyj¶æ z niego …

S±dzisz, ¿e to ma³o?

Pozdrawiam  U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Listopad 11, 2009, 13:10:09 »

Krons , nie ogl±da³em to nie wiem o czym piszesz. Ludzie s± ró¿ni, a Lucyna to tylko cz³owiek. Dla niech PCh to ca³e ¿ycie wiêc namawia ludzi na PCh. W Ko¶ciele te¿ namawia siê na zrzutkê na tacê. Ka¿dy "kap³an" bêdzie zasila³ swoj± ¿arówkê Mrugniêcie

Nie wnikam w oceny tych ludzi,  oceni³em sesje i wypowiedzia³em siê w kwestii co ona DLA MNIE  znaczy, jak j± rozumiem.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Listopad 11, 2009, 13:32:11 »

Urocze,madre,ale to stanowczo za malo,jak dla mnie,..zwlaszcza,ze
w swoim labiryncie bylem,zgubilem sie tylko jeden raz i..juz wychodze.
A jaki ma to zwiazek z PCH..nie widze zadnego.
Pozdrawiam.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Listopad 11, 2009, 13:52:03 »

A jaki ma to zwiazek z PCH..nie widze zadnego.

…  wci±¿ namiêtnie zwalczasz PCh … czyli ci±gle kr±¿ysz w swoim labiryncie … jeszcze nie wyszed³e¶ …  Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Listopad 11, 2009, 15:57:15 »

Ptaku, czy Twoje "piêkne" s³ówka - do tego nie maj±ce wiele wspólnego z prawdziw± dzia³alno¶ci± pch - mog± zatuszowaæ te wszystkie k³amstwa i pod³o¶ci [np. namawianie na rozwód] do których dopu¶ci³a siê £obos i pch?

Równie dobrze [patrz±c na Twoje zachwalanie pch] mogê np. wyrz±dziæ komu¶ wielk± krzywdê i cynicznie twierdziæ, ¿e to pozytyw bo to nauka dla niej. Je¿eli bêdzie mnie piêtnowa³a to powiem, ¿e nie potrafi doceniæ tej nauki i mojego dobra...
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Listopad 11, 2009, 16:46:28 »

Arteq, a sk±d takie przypuszczenie, ¿e zachwalam  PCh? Nigdy go nie popiera³am i pisa³am o tym jeszcze na starym forum. Od pocz±tku dostrzeg³am fa³sz i niespójno¶æ projektu.
Tutaj, parê postów wy¿ej, wyra¼nie napisa³am, ¿e jedynym pozytywem PCh jest jego oddzia³ywanie na ludzi zmuszaj±ce ich do penetracji  w³asnego wnêtrza …

Zawsze konfrontacja w³asnych prawd ze ¶wiatem zewnêtrznym jest dla nas korzystna i w tym sensie upatrujê pozytywne oddzia³ywanie PCh. To, ¿e kto¶ pocz±tkowo nie bêdzie w stanie tego uczyniæ i podda siê presji, np. opuszczaj±c rodzinê i wspieraj±c PCh, nie znaczy, ¿e w koñcowym efekcie nie oprzytomnieje, gdy koleje losu zmusz± go do my¶lenia i analizy … jednak wci±¿ jest to nauk± … Jednemu wystarczy intuicyjne odebranie fa³szu, inny musi przej¶æ przez g±szcz do¶wiadczeñ , równie¿ wewnêtrznych, by to odkryæ.

Pozdrawiam  U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Listopad 11, 2009, 21:42:20 »

Mo¿e oprzytomnieje, mo¿e nie - ale krzywd wyrz±dzonych przez postêpowanie do którego NAMÓWI£A £obos ju¿ nie cofnie. Dzia³ania pch i £obos ci±gn± za sob± krzywdê i ³zy innych - nie nale¿y o tym zapominaæ.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #40 : Listopad 11, 2009, 22:04:20 »

Mo¿e oprzytomnieje, mo¿e nie - ale krzywd wyrz±dzonych przez postêpowanie do którego NAMÓWI£A £obos ju¿ nie cofnie. Dzia³ania pch i £obos ci±gn± za sob± krzywdê i ³zy innych - nie nale¿y o tym zapominaæ.

Arteq,
¿artujesz sobie prawda?
Powiedz proszê, ze to ¿art z Twojej strony.
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2009, 22:05:13 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Listopad 11, 2009, 22:52:25 »

Jak czytam taki post , jak arteq -a to siê zastanawiam jak mo¿na wytykaæ komu¶ okre¶lon± postaw± i jednocze¶nie zasilaæ organizacjê ,która sama o sobie mówi ,¿e jest niezmienna od dwóch tysi±cleci, a przy okazji pope³ni³a tyle okrucieñstw na ¶wiecie ( Watykan), ¿e jakie¶ "namowy" to wygl±daj± przy nich zupe³nie niewinnie.
Nie ¿ebym kogokolwiek usprawiedliwia³.
Lecz przyznajmy sami, ¿e za ma³o wiemy jakie efekty "namowa" spowodowa³a, aby os±dzaæ. Nie znamy tamtej historii od A do Z .
A tutaj komentujemy sesje 103 , a nie Lucyne czy kogotam.
Pomy¶lcie o tym jak o interesuj±cej powie¶ci wydawanej w odcinkach  ( w koñcu sesje s± ponumerowane ).
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Listopad 11, 2009, 22:57:25 »

Darku!!
£zy artqowe nigdy ¿artem nie bêd±.
Tego cofn±æ i naprawiæ ju¿ siê nie da.
Zbyt g³êboka rana powsta³a-niby rylcem twardym w sercu jego wyryta,by w nastêpstwie smutku i cierpienia jego nie dostrzegaæ,wiec o ¿arcie mowy byæ nie mo¿e. U¶miech Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Listopad 12, 2009, 00:04:38 »

Nie Darek, nie zwyk³em sobie ¿artowaæ z krzywdy innych. Mam nadziejê, ¿e Ciebie cudza krzywda nie ¶mieszy.

Sam widzia³e¶ reporta¿ - czy¿by to co mówili w nim ludzie by³o dla Ciebie ma³o lub uwa¿asz przedstawione tragedie za ¿artobliwe?

East - jestem ¶wiadomy co jest pozytywnego w KK, jak równie¿ dostrzegam pewne patologie [i nigdy ich nie negowa³em], natomiast pch przedstawia siê w samych superlatywach. Wyja¶ni³em nieco?

Kocie, tak rozwijasz siê teraz w wypowiedzi, a kilka postów wcze¶niej nie potrafi³e¶ odpowiedzieæ na proste pytanie...
Agawa
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Listopad 12, 2009, 14:09:45 »

oczywi¶cie, tak jak i Wy, nie mam pojêcia kim jest En-Ki, rozum zawsze podpowiada mi ¿eby byæ przewiduj±c± i do podawanych info mieæ dystans
w sesji 103, mówcie co chcecie, ale m±drych rzeczy troche sie znajdzie
podoba mi sie fragment o TRZECIM OKU:
En-Ki:
Zatem - jedni zamknêli, a wy starajcie siê otworzyæ to trzecie oko wbrew zakazom, co by was mog³a czekaæ „piekielna zap³ata” - czyli mogliby¶cie siê dostaæ do „piekie³”… Mimo wszystko otwierajcie trzecie oko.

moje wnioski:to bardzo w±zne ¿e kto¶ mówi nam o tym, ze bêd±c za¶lepionymi zjadaczami chleba mo¿emy czuæ bezpieczeñstwo, przyjemno¶æ, spokój, dlatego ¿e w razie zagro¿enia mo¿emy kogo¶ sie poradziæ, co¶ przeczytaæ, kto¶ nam zawsze pomo¿e, kto¶ WIE - m±dry cz³owiek ¿yj±c tak dostrze¿e wiele nieprawid³owo¶ci, b³êdów, d±¿enie w z³ym kierunku itp., wtedy intensywnie nad tym medytuje i prawda do niego sama przychodzi(otw. trzecie oko), jednak widaæ wtedy czarno na bia³ym ca³e okrucieñstwo, ciemnota umys³owa, brak logiki w postêpowaniu ludzi, 'z³o' itp. , ci bardziej leniwi, którym w zaciemnieniu by³o wygodnie powracaj± na tamt± ¶cie¿ke i tym samym zatrzymuja sie, nie szukaj±c prawdy we wszystkim, to nie ich problem, a inni bior± na swój karb 'piekielne widoki' i id± dalej, wymaga to wiêcej po¶wiecenia, trudu w porozumieniu sie z lud¼mi na hajlajfie, przy tym powoli(bo ³atwo nie jest) realizuj± swoje cele, jednocze¶nie nabieraj±c si³y i do¶wiadczenia

dziwne, ze nikt nie zaatakowa³ jeszcze En-ki za t± 'piekieln± zap³atê'
mi akurat ta jego/Lucyny/Iluminatów/Ciotki Reginy my¶l bardzo sie spodoba³a
 Afro
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #45 : Listopad 12, 2009, 14:21:08 »

chyba nie jest tak ³atwo zaatakowaæ kogo¶ takiego jak En-Ki,- tym bardziej je¶li mia³o by siê okazaæ na koñcu ¿e jest tym za kogo siê podaje Chichot

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Agawa
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Listopad 12, 2009, 14:32:47 »

naprawde nie wiem kim jest Chichot, ale na jego miejscu te¿ ¶mieszy³o mnie by(jego ¶mieszy) np. to
¿e ludzie pytaj± o takie g³upoty: jak mam wyleczyæ swoj± ¶ledzione, co mój m±¿ mia³ na my¶li,
jaki kolor ma tapeta u mnie w pokoju xDDD
tak jakby jaka¶ istota mia³a przenikaæ w sekunde przez wszystko i daæ odpowied¼, akto¶ zakre¶la rubryke i w okienku stawia + po pozytywnej odpowiedzi.
Z wszystkich sesji ogólnie podoba mi sie te¿ gdzie¶ twierdzenie En-Ki ¿e istoty inteligentne maja nadzwyczajne poczucie humoru, je¿eli on istnieje naprawde to go chyba lubie

<bede uratowana hehe>
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #47 : Listopad 12, 2009, 14:37:24 »

je¿eli my mamy poczucie humoru, a jeste¶my stworzeni na podobieñstwo naszego stwórcy- to on je ma i wszystkie inne istoty

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Agawa
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Listopad 12, 2009, 15:00:02 »

chodzi mi o wypowied¼ o tym, ¿e istoty inteligentne wysoko rozwiniête(spoza Ziemi) maja nadzwyczajne poczucie humoru i niejednokrotnie z istot ludzkich ¿artuj±
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #49 : Listopad 12, 2009, 15:06:14 »

z peno¶ci± tak jest skoro amerykanie maj± kilka tomów dowcipów o Polakach- to istoty na wy¿szym poziomie rozwoju duchowego maj± pewnie niez³y ubaw z nas ludzi;-)

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: