Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 08, 2025, 04:07:42

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: sesja nr 103  (Przeczytany 48774 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #25 : Listopad 10, 2009, 21:18:30 »

Jesli wszyscy forumowicze przesledzili- od poczatku-wszystkie sesje,
to przede wszystkim daje sie zauwazyc transformacje samej p.Lucyny,
przekazow,transformacje p.A.Wojcikiewicza i celow statutowych fundacji
PCH/MF.Najpierw p.Lucyna straszyla nas Nibiru i zaglada fizyczna Ziemi
i ludzkosci i stad koniecznosc uruchomienia jakiegos zabezpieczenia
przy pomocy klucza-Cheopsa.W pozniejszych sesjach mamy juz wzmianki
o precesji,wzmozonej aktywnosci slonca i przebiegunowaniu Ziemi,a temat
Nibiru jest coraz bardziej wyciszany.Obecnie -p.Lucyna niesmialo
napomyka o transformacji naszych serc,umyslow i ciala fizycznego,,,
czyli o tym,o czym mowi sie juz od bardzo dawna.No coz,z Nibiru nie
wyszlo,wykopki rowniez przawdopodobnie nie dojda do skutku,wiec trzeba
uczepic sie tego o czym juz od dawna huczy w internecie.Sprytne,
prawda..?Z kwiatka na kwiatek..tylko co zrobic z jej prawdomownoscia?
Albo..jesli transformacja dotyczy tylko naszych cial i umyslow,to po
cholere Sleza,Hawara,Cheops i Piramidy???Brak w tym wszystkim spojnosci,jasnosci,planu i logiki.
Przebiegunowanie juz sie dokonuje i znowu wsrod "maluczkich",a Faryzeusze,podobnie jak przed 2-ma tys.lat,dzierza wladze,pieniadze
i pociagaja za wszystkie mozliwe sznurki.Jesli uwierzymy w przebiegunowanie naszych umyslow,to tym razem musimy uwierzyc,ze bedzie dotyczyc wszystkich i zacznie sie ono od samej"wierchowki".Bo jesli
ominie Gore,to juz tylko straszna,krwawa i wyniszczajaca globalna
rewolucja.Oby NIE,ale to rowniez zalezy od nas samych w stopniu wiekszym niz nam sie to wydaje.Ament.
Pozdrowienia.
east
Gość
« Odpowiedz #26 : Listopad 10, 2009, 22:20:57 »

Do czego zmierzam w swoich wypowiedziach. CiÂągnÂąc wÂątek ewolucyjny, ktĂłry poruszyÂłeÂś Kahuna, widaĂŚ wyraÂźnie, Âże PCh ewoluuje wraz z   ... no wÂłaÂśnie, z kim ?
z ewolucjÂą Enki ?
z ewolucjÂą Lucyny ?
a moÂże tak na prawdĂŞ, za sprawÂą NASZEJ ewolucji ?

To my sami pozwalamy Projektowi na zaistnienie w tej czy innej przestrzeni. PCh jest egregorem, ktĂłry przemieniliÂśmy. Gdyby ktoÂś sprĂłbowaÂł przeÂśledziĂŚ rozwĂłj sesji i rozwĂłj forum dostrzegÂłby pewne zaleÂżnoÂści.
Nie chcĂŞ nikomu nic sugerowaĂŚ, a jedynie sygnalizujĂŞ taki swĂłj punkt widzenia.
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 22:21:35 wysłane przez east » Zapisane
komandos040
Gość
« Odpowiedz #27 : Listopad 10, 2009, 22:24:00 »

Kiaro, to moÂże Marduk robi za Niego tÂą brudnÂą robotĂŞ teraz.UÂśmiech
Pozdrawiam. Cool
arteq
Gość
« Odpowiedz #28 : Listopad 10, 2009, 22:29:13 »

East, odbieram to inaczej [zgodnie ze swoimi duÂżo wczeÂśniejszymi przewidywaniami]. Wychodzi na jaw, Âże pch to stek bzdur i kÂłamstw, dlatego prĂłbujÂą ratowaĂŚ swojÂą dupĂŞ i usiÂłujÂą wyciszyĂŚ swoje wczeÂśniejsze kÂłamstwa - fakty to potwierdzajÂą. StÂąd zmiana drogi, przy jednoczesnej przemoÂżnej chĂŞci utrzymania siĂŞ w siodle.

ÂŁobos - pamiĂŞtamy!
east
Gość
« Odpowiedz #29 : Listopad 10, 2009, 22:48:29 »

arteq , byĂŚ moÂże jest tak jak piszesz, ale teÂż sam przyznajesz, Âże zaistniaÂła ZMIANA DROGI. Bez wnikania w przyczyny od teraz jest ona faktem. Ja uwaÂżam, Âże tÂą zmianĂŞ wywoÂłaliÂśmy my , a nie kombinacje typu chĂŞĂŚ utrzymania siĂŞ w siodle. ( to teÂż, ale nie w znaczÂącym stopniu ).

Ja wiem, Âże trzeba pamiĂŞtaĂŚ drogĂŞ ewolucji, niemniej jednak wymarÂłe gatunki nie zmieniajÂą teraÂźniejszoÂści , a przecieÂż my Âżyjemy TERAZ.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #30 : Listopad 10, 2009, 22:48:52 »

ale to rowniez zalezy od nas samych w stopniu wiekszym niz nam sie to wydaje.
To oczywiste

CiÂągnÂąc wÂątek ewolucyjny, ktĂłry poruszyÂłeÂś Kahuna, widaĂŚ wyraÂźnie, Âże PCh ewoluuje wraz z   ... no wÂłaÂśnie, z kim ?
z ewolucjÂą Enki ?
z ewolucjÂą Lucyny ?
a moÂże tak na prawdĂŞ, za sprawÂą NASZEJ ewolucji ?
To oczywiste

Kiaro, to moÂże Marduk robi za Niego tÂą brudnÂą robotĂŞ teraz.UÂśmiech
U-Mar Duc.. niech Âżyje DUC
 DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 22:50:27 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Krons
Gość
« Odpowiedz #31 : Listopad 11, 2009, 12:39:15 »

Na pani Lucynie to ta transformacja to ju¿ siê dokona³a,niestety nie w tym kierunku co trzeba Du¿y uœmiech.Kiedy sobie przypominam to wydarzenie z programu w 2 Expres reporterów jak nawija³a s³owa do jednej takiej osoby (nagrane przez ukryt¹ kamerê)to ta JEJ koncepcja d¹¿enia do celu sta³a siê tak materialistyczna,¿e nawet œmia³a wmawiaÌ jednej z osób aby wziê³a rozwód ze swoj¹ druga po³ówk¹ i przy³¹czenia siê do P.Ch. to na myœl przychodzi ewangelia wg.ŒW.Mateusza r.24,w.23 przytaczaÌ jej chyba nie trzeba

O zgrozo ZÂły
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #32 : Listopad 11, 2009, 12:49:42 »

Ja wiem, Âże trzeba pamiĂŞtaĂŚ drogĂŞ ewolucji, niemniej jednak wymarÂłe gatunki nie zmieniajÂą teraÂźniejszoÂści , a przecieÂż my Âżyjemy TERAZ.

Niekoniecznie.Wymarle gatunki nie zmieniaja terazniejszosci tylko dlatego,poniewaz juz tego dokonaly za zycia.Inaczej nie ma mowy o jakiejkolwiek ewolucji.

To my sami pozwalamy Projektowi na zaistnienie w tej czy innej przestrzeni. PCh jest egregorem, ktĂłry przemieniliÂśmy.

Usilowalem w to uwierzyc,ale nijak nie dalem rady.Fakty przemawiaja
za czyms zupelnie innym.Dla mnie PCH/MF to podla,prostacka sciema,
a p.Lucyna z zadziwiajaca ptemedytacja(miala swoje grube wpadki)
udaje,ze przez nia przemawia Samuel-En-ki,Duch Sw.,Marduk czy byt
z Syriusza B.Sama rowniez podaje sie za kaplanke Ki - chyba..Ki
diabel wode maci..?
Oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat i zupelnie
inny punkt widzenia,to jasne.
Pozdrawiam.

ptak
Gość
« Odpowiedz #33 : Listopad 11, 2009, 13:05:12 »

Cytat: Kahuna
Oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat i zupelnie
inny punkt widzenia,to jasne.

Kahuno,
i to jest wÂłaÂśnie caÂły pozytyw PCh.  UmoÂżliwia on kaÂżdemu na wglÂąd w siebie poprzez konfrontacje z treÂściami,
ktĂłre niesie projekt …  by zaÂś mĂłc skonfrontowaĂŚ, trzeba dokonaĂŚ wÂłasnych „wykopek”, znaleŸÌ swĂłj labirynt
oraz wyjœÌ z niego …

SÂądzisz, Âże to maÂło?

Pozdrawiam  UÂśmiech
east
Gość
« Odpowiedz #34 : Listopad 11, 2009, 13:10:09 »

Krons , nie ogl¹da³em to nie wiem o czym piszesz. Ludzie s¹ ró¿ni, a Lucyna to tylko cz³owiek. Dla niech PCh to ca³e ¿ycie wiêc namawia ludzi na PCh. W Koœciele te¿ namawia siê na zrzutkê na tacê. Ka¿dy "kap³an" bêdzie zasila³ swoj¹ ¿arówkê Mrugniêcie

Nie wnikam w oceny tych ludzi,  oceniÂłem sesje i wypowiedziaÂłem siĂŞ w kwestii co ona DLA MNIE  znaczy, jak jÂą rozumiem.
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #35 : Listopad 11, 2009, 13:32:11 »

Urocze,madre,ale to stanowczo za malo,jak dla mnie,..zwlaszcza,ze
w swoim labiryncie bylem,zgubilem sie tylko jeden raz i..juz wychodze.
A jaki ma to zwiazek z PCH..nie widze zadnego.
Pozdrawiam.
ptak
Gość
« Odpowiedz #36 : Listopad 11, 2009, 13:52:03 »

A jaki ma to zwiazek z PCH..nie widze zadnego.

…  wci¹¿ namiĂŞtnie zwalczasz PCh … czyli ciÂągle kr¹¿ysz w swoim labiryncie … jeszcze nie wyszedÂłeÂś …  MrugniĂŞcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #37 : Listopad 11, 2009, 15:57:15 »

Ptaku, czy Twoje "piêkne" s³ówka - do tego nie maj¹ce wiele wspólnego z prawdziw¹ dzia³alnoœci¹ pch - mog¹ zatuszowaÌ te wszystkie k³amstwa i pod³oœci [np. namawianie na rozwód] do których dopuœci³a siê £obos i pch?

RĂłwnie dobrze [patrzÂąc na Twoje zachwalanie pch] mogĂŞ np. wyrzÂądziĂŚ komuÂś wielkÂą krzywdĂŞ i cynicznie twierdziĂŚ, Âże to pozytyw bo to nauka dla niej. JeÂżeli bĂŞdzie mnie piĂŞtnowaÂła to powiem, Âże nie potrafi doceniĂŚ tej nauki i mojego dobra...
ptak
Gość
« Odpowiedz #38 : Listopad 11, 2009, 16:46:28 »

Arteq, a skÂąd takie przypuszczenie, Âże zachwalam  PCh? Nigdy go nie popieraÂłam i pisaÂłam o tym jeszcze na starym forum. Od poczÂątku dostrzegÂłam faÂłsz i niespĂłjnoœÌ projektu.
Tutaj, parĂŞ postĂłw wyÂżej, wyraÂźnie napisaÂłam, Âże jedynym pozytywem PCh jest jego oddziaÂływanie na ludzi zmuszajÂące ich do penetracji  wÂłasnego wnĂŞtrza …

Zawsze konfrontacja wÂłasnych prawd ze Âświatem zewnĂŞtrznym jest dla nas korzystna i w tym sensie upatrujĂŞ pozytywne oddziaÂływanie PCh. To, Âże ktoÂś poczÂątkowo nie bĂŞdzie w stanie tego uczyniĂŚ i podda siĂŞ presji, np. opuszczajÂąc rodzinĂŞ i wspierajÂąc PCh, nie znaczy, Âże w koĂącowym efekcie nie oprzytomnieje, gdy koleje losu zmuszÂą go do myÂślenia i analizy … jednak wci¹¿ jest to naukÂą … Jednemu wystarczy intuicyjne odebranie faÂłszu, inny musi przejœÌ przez gÂąszcz doÂświadczeĂą , rĂłwnieÂż wewnĂŞtrznych, by to odkryĂŚ.

Pozdrawiam  UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #39 : Listopad 11, 2009, 21:42:20 »

Mo¿e oprzytomnieje, mo¿e nie - ale krzywd wyrz±dzonych przez postêpowanie do którego NAMÓWI£A £obos ju¿ nie cofnie. Dzia³ania pch i £obos ci±gn± za sob± krzywdê i ³zy innych - nie nale¿y o tym zapominaæ.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #40 : Listopad 11, 2009, 22:04:20 »

Mo¿e oprzytomnieje, mo¿e nie - ale krzywd wyrz±dzonych przez postêpowanie do którego NAMÓWI£A £obos ju¿ nie cofnie. Dzia³ania pch i £obos ci±gn± za sob± krzywdê i ³zy innych - nie nale¿y o tym zapominaæ.

Arteq,
Âżartujesz sobie prawda?
Powiedz proszĂŞ, ze to Âżart z Twojej strony.
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2009, 22:05:13 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
east
Gość
« Odpowiedz #41 : Listopad 11, 2009, 22:52:25 »

Jak czytam taki post , jak arteq -a to siĂŞ zastanawiam jak moÂżna wytykaĂŚ komuÂś okreÂślonÂą postawÂą i jednoczeÂśnie zasilaĂŚ organizacjĂŞ ,ktĂłra sama o sobie mĂłwi ,Âże jest niezmienna od dwĂłch tysiÂącleci, a przy okazji popeÂłniÂła tyle okrucieĂąstw na Âświecie ( Watykan), Âże jakieÂś "namowy" to wyglÂądajÂą przy nich zupeÂłnie niewinnie.
Nie Âżebym kogokolwiek usprawiedliwiaÂł.
Lecz przyznajmy sami, Âże za maÂło wiemy jakie efekty "namowa" spowodowaÂła, aby osÂądzaĂŚ. Nie znamy tamtej historii od A do Z .
A tutaj komentujemy sesje 103 , a nie Lucyne czy kogotam.
PomyÂślcie o tym jak o interesujÂącej powieÂści wydawanej w odcinkach  ( w koĂącu sesje sÂą ponumerowane ).
kot
Gość
« Odpowiedz #42 : Listopad 11, 2009, 22:57:25 »

Darku!!
ÂŁzy artqowe nigdy Âżartem nie bĂŞdÂą.
Tego cofn¹Ì i naprawiÌ ju¿ siê nie da.
Zbyt g³êboka rana powsta³a-niby rylcem twardym w sercu jego wyryta,by w nastêpstwie smutku i cierpienia jego nie dostrzegaÌ,wiec o ¿arcie mowy byÌ nie mo¿e. Uœmiech Mrugniêcie
arteq
Gość
« Odpowiedz #43 : Listopad 12, 2009, 00:04:38 »

Nie Darek, nie zwykÂłem sobie ÂżartowaĂŚ z krzywdy innych. Mam nadziejĂŞ, Âże Ciebie cudza krzywda nie Âśmieszy.

Sam widziaÂłeÂś reportaÂż - czyÂżby to co mĂłwili w nim ludzie byÂło dla Ciebie maÂło lub uwaÂżasz przedstawione tragedie za Âżartobliwe?

East - jestem Âświadomy co jest pozytywnego w KK, jak rĂłwnieÂż dostrzegam pewne patologie [i nigdy ich nie negowaÂłem], natomiast pch przedstawia siĂŞ w samych superlatywach. WyjaÂśniÂłem nieco?

Kocie, tak rozwijasz siĂŞ teraz w wypowiedzi, a kilka postĂłw wczeÂśniej nie potrafiÂłeÂś odpowiedzieĂŚ na proste pytanie...
Agawa
Gość
« Odpowiedz #44 : Listopad 12, 2009, 14:09:45 »

oczywiÂście, tak jak i Wy, nie mam pojĂŞcia kim jest En-Ki, rozum zawsze podpowiada mi Âżeby byĂŚ przewidujÂącÂą i do podawanych info mieĂŚ dystans
w sesji 103, mĂłwcie co chcecie, ale mÂądrych rzeczy troche sie znajdzie
podoba mi sie fragment o TRZECIM OKU:
En-Ki:
Zatem - jedni zamknĂŞli, a wy starajcie siĂŞ otworzyĂŚ to trzecie oko wbrew zakazom, co by was mogÂła czekaĂŚ „piekielna zapÂłata” - czyli moglibyÂście siĂŞ dostaĂŚ do „piekieÂł”… Mimo wszystko otwierajcie trzecie oko.

moje wnioski:to bardzo w¹zne ¿e ktoœ mówi nam o tym, ze bêd¹c zaœlepionymi zjadaczami chleba mo¿emy czuÌ bezpieczeùstwo, przyjemnoœÌ, spokój, dlatego ¿e w razie zagro¿enia mo¿emy kogoœ sie poradziÌ, coœ przeczytaÌ, ktoœ nam zawsze pomo¿e, ktoœ WIE - m¹dry cz³owiek ¿yj¹c tak dostrze¿e wiele nieprawid³owoœci, b³êdów, d¹¿enie w z³ym kierunku itp., wtedy intensywnie nad tym medytuje i prawda do niego sama przychodzi(otw. trzecie oko), jednak widaÌ wtedy czarno na bia³ym ca³e okrucieùstwo, ciemnota umys³owa, brak logiki w postêpowaniu ludzi, 'z³o' itp. , ci bardziej leniwi, którym w zaciemnieniu by³o wygodnie powracaj¹ na tamt¹ œcie¿ke i tym samym zatrzymuja sie, nie szukaj¹c prawdy we wszystkim, to nie ich problem, a inni bior¹ na swój karb 'piekielne widoki' i id¹ dalej, wymaga to wiêcej poœwiecenia, trudu w porozumieniu sie z ludŸmi na hajlajfie, przy tym powoli(bo ³atwo nie jest) realizuj¹ swoje cele, jednoczeœnie nabieraj¹c si³y i doœwiadczenia

dziwne, ze nikt nie zaatakowaÂł jeszcze En-ki za tÂą 'piekielnÂą zapÂłatĂŞ'
mi akurat ta jego/Lucyny/IluminatĂłw/Ciotki Reginy myÂśl bardzo sie spodobaÂła
 Afro
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #45 : Listopad 12, 2009, 14:21:08 »

chyba nie jest tak Âłatwo zaatakowaĂŚ kogoÂś takiego jak En-Ki,- tym bardziej jeÂśli miaÂło by siĂŞ okazaĂŚ na koĂącu Âże jest tym za kogo siĂŞ podaje Chichot

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Agawa
Gość
« Odpowiedz #46 : Listopad 12, 2009, 14:32:47 »

naprawde nie wiem kim jest Chichot, ale na jego miejscu teÂż ÂśmieszyÂło mnie by(jego Âśmieszy) np. to
¿e ludzie pytaj¹ o takie g³upoty: jak mam wyleczyÌ swoj¹ œledzione, co mój m¹¿ mia³ na myœli,
jaki kolor ma tapeta u mnie w pokoju xDDD
tak jakby jakaÂś istota miaÂła przenikaĂŚ w sekunde przez wszystko i daĂŚ odpowiedÂź, aktoÂś zakreÂśla rubryke i w okienku stawia + po pozytywnej odpowiedzi.
Z wszystkich sesji ogĂłlnie podoba mi sie teÂż gdzieÂś twierdzenie En-Ki Âże istoty inteligentne maja nadzwyczajne poczucie humoru, jeÂżeli on istnieje naprawde to go chyba lubie

<bede uratowana hehe>
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #47 : Listopad 12, 2009, 14:37:24 »

jeÂżeli my mamy poczucie humoru, a jesteÂśmy stworzeni na podobieĂąstwo naszego stwĂłrcy- to on je ma i wszystkie inne istoty

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Agawa
Gość
« Odpowiedz #48 : Listopad 12, 2009, 15:00:02 »

chodzi mi o wypowiedÂź o tym, Âże istoty inteligentne wysoko rozwiniĂŞte(spoza Ziemi) maja nadzwyczajne poczucie humoru i niejednokrotnie z istot ludzkich ÂżartujÂą
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #49 : Listopad 12, 2009, 15:06:14 »

z penoÂściÂą tak jest skoro amerykanie majÂą kilka tomĂłw dowcipĂłw o Polakach- to istoty na wyÂższym poziomie rozwoju duchowego majÂą pewnie niezÂły ubaw z nas ludzi;-)

Strony: 1 [2] 3 4 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: