cÂąg dalszy;
11) L.S. ChciaÂłbym siĂŞ dowiedzieĂŚ wiĂŞcej na temat przygotowaĂą do misji Apollo 20. SkÂąd i kiedy wystartowaÂła rakieta Saturn i ile osĂłb byÂło zaangaÂżowanych w tajnÂą misjĂŞ? MoÂże pan podaĂŚ jakieÂś nazwiska?
W.R. 300 osĂłb braÂło udziaÂł w przygotowaniach, a wiĂŞcej osĂłb byÂło Âświadkami w Vandenberg. Rakieta wystartowaÂła z tej wÂłaÂśnie bazy kosmicznej. WiĂŞcej ÂświadkĂłw, tak, wiĂŞcej ludzi widziaÂło odlot na niebie, kamery byÂły zabronione na terenie caÂłej bazy Vandenberg, ale dzisiaj wielu obserwatorĂłw kosmosu nagrywa kaÂżdy start rakiet Delta, z miast. WiĂŞcej osĂłb widziaÂło ten start, ale nie wiedzÂąc, Âże to byÂł Saturn 5. Jeden z internautĂłw oglÂądajÂąc film ze startu twierdzi, Âże to byÂł start Saturna 1B. Gdyby dzisiaj, przy wszystkich dostĂŞpnych informacjach, ktoÂś moÂże siĂŞ tak pomyliĂŚ, moÂżesz sobie wybraziĂŚ jak to byÂło 1 roku 1976. Przygotowania byÂły dÂługie, kilka razy odwoÂływane, rozpoczynane od nowa. Rosjanie mieli pierwszÂą informacjĂŞ od roku 1966, nie wiem jakie byÂło jej ÂźrĂłdÂło.
12) L.S. MoÂże mi pan trochĂŞ opowiedzieĂŚ o wkÂładzie Rosjan do misji Apollo 20?
W.R. James Chipman Fletcher ze strony USA, Valentin Alexeiev z Rosji, Werner von Braun byÂł jednym ze szczĂŞÂśliwych ÂświadkĂłw. Oficerami Capcom byli Charles Peter Conrad i James Irwin.
13) L.S. ProszĂŞ mi opowiedzieĂŚ o misjach Apollo 18 i Apollo 19, zwÂłaszcza o tej ostatniej i jej niepowodzeniu. Czy byÂła to tajna misja majÂąca te same cele co Apollo 20? ProszĂŞ mi opowiedzieĂŚ o swojej byÂłej dziewczynie Stephenie Ellis, „pierwszej Amerykance w kosmosie”, zgodnie z tym co Pan napisaÂł do mnie w poprzednim liÂście. Oficjalna historia podboju kosmosu nie zalicza jej do grona astronautĂłw…
W.R. Apollo 18 byÂł projektem Apollo-Soyuz, miesiÂącem miodowym poprzedzajÂącym misjĂŞ lÂądowania na KsiĂŞÂżycu, przedstawionym jako po prostu misja z uÂściÂśniĂŞciem dÂłoni w 1975 roku. Apollo 19 i 20 byÂły ryzykownymi misjami. W trakcie dÂługotrwaÂłych lotĂłw ciÂśnienie helu byÂło za duÂże w module ksiĂŞÂżycowym, dysk bezpieczeĂąstwa miaÂł pĂŞkn¹Ì w razie wzrostu ciÂśnienia, ale po czymÂś takim silnik byÂł bezuÂżyteczny. A zatem zostaÂło to zmienione w Apollo 19 i 20, ale nie zostaÂło wczeÂśniej przetestowane w przestrzeni kosmicznej. DziaÂłaÂło, ale… na papierze. Tym niemniej, nie mieliÂśmy z tym problemĂłw. To byÂła dÂługa misja, 7 dni zaplanowanych na KsiĂŞÂżycu, kaÂżdy promieĂą ÂświatÂła zostaÂł wykorzystany do czasu odlotu.
Apollo 19 straciÂło moÂżliwoœÌ telemetrii, brutalne zakoĂączenie misji, bez danych. Prawda pozostaje nieznana, ale wydaje siĂŞ Âże byÂło to naturalne zjawisko, zderzenie z „pseudosatelitÂą”, jak Cruithne, albo meteorem (myÂślĂŞ, Âże to bardziej prawdopodobne). Cel byÂł taki sam, miejsce lÂądowania to samo, program eksploracji byÂł inny, mieli waÂżne zadanie do wykonania w pojeÂździe ksiĂŞÂżycowym, badanie dachu statku poprzez wspiĂŞcie siĂŞ na „wzgĂłrze Monaco”, (bĂŞdĂŞ musiaÂł umieÂściĂŚ mapĂŞ KsiĂŞÂżyca online). ÂŻaden Amerykanin nie byÂł na liÂście, od maja dowiadujĂŞ siĂŞ, Âże wielu ludzi odnajduje wielu WilliamĂłw Rutledge’Ăłw w NASA. MoÂżna mnie znaleŸÌ na liÂście pilotĂłw testowych Chance Vought, na liÂście konsultantĂłw Centrum Jamesa Forrestala, byÂłem teÂż powiÂązany z mechanikÂą pÂłynĂłw. Moim szefem byÂł Bogdanoff (nie ma nic wspĂłlnego z naukowcami o nazwisku Bogdanoff).
Stephenie Eblis urodzi³a siê w Abidjan (Wybrze¿e Koœci S³oniowej) w roku 1946, przyby³a do Ameryki w wieku 7 miesiêcy. By³a specjalistk¹ od Modu³u Ksiê¿ycowego, pracowa³a z Grumman Bethpage nad now¹ implementacj¹ systemu nawigacyjnego Modu³u Ksiê¿ycowego (LM15 zosta³ oficjalnie zniszczony przez Grumman). Mia³a swój udzia³ w usuwaniu b³êdów programu Luminary, który nigdy nie by³ od nich wolny. Apollo 19 i 20 mia³y powa¿ne problemy z dokowaniem i rendez-vous. Posiada³a wiedzê techniczn¹ równie g³êbok¹ jak Roger Chaffee. By³a wspania³¹ i zabawn¹ osob¹. Mam kilka jej zdjêÌ w Module Ksiê¿ycowym i materia³ filmowy Ingress 1 mm. Nie poka¿ê pozosta³ych cz³onków za³ogi.
Wspólpraca Rosjan; Nie wiem jak, ale Rosjanie byli poinformowani o obecnoœci statku po niewidocznej stronie. Luna 15 w lipcu 1969 rozbi³a siê tu¿ przy po³udniowej stronie dziobu statku. By³ to próbnik podobny do Langera albo Luna Orbitera. Dostarczyli mapy i schematy tego rejonu. Centrum decyzyjne mieœci³o siê na Uralu, w mieœcie Sverdlovsk. Kierownikiem programu by³ profesor Valentin Alekseiev, który póŸniej zosta³ rektorem akademi nauk na Uralu. Leonov zosta³ wybrany ze wzglêdu na jego popularnoœÌ poœród dowódców komunistycznych i po drugie dlatego, ¿e bra³ udzia³ w Apollo-Soyuz. W roku 1994 znowu spotka³em siê z Valentinem Alekseievem na Uralu, w Jekaterinburgu, mia³ on na biurku model statku kosmicznego zrobiony z malachitu ze z³ot¹ pow³ok¹.
MĂłgÂłbym wam opowiedzieĂŚ 100 historii na temat jak to Rosjanie chcieli na nas zrobiĂŚ wraÂżenie. Na przykÂład, kiedy przyjechaÂłem do Akademii Uralskiej po raz pierwszy, moje stopy kleiÂły siĂŞ do ziemi, posmarowali podÂłogĂŞ lakierem, nie wysuszyli, Âżeby pokazaĂŚ nam nowe pomieszczenia, zrobili to wszystko „po rosyjsku”, szybko, w duÂżych iloÂściach, nie do koĂąca gotowe.
14) L.S. Czy jest ktokolwiek w USA, Rosji albo Europie, kto mĂłgÂłby potwierdziĂŚ Pana historiĂŞ? I czy nie obawia siĂŞ Pan, Âże ktoÂś mĂłgÂłby groziĂŚ Pana przyjacioÂłom albo czÂłonkom rodziny?
W.R. W USA, szczerze mĂłwiÂąc nie wiem kto tam teraz mieszka. Conrad umarÂł w dziwny sposĂłb, myÂślĂŞ Âże jego ÂśmierĂŚ byÂła okropna. Irwin nie Âżyje, von Braun chyba teÂż. James Fletcher. Leona Marietta Synder Âżyje i pomaga mi w tej sprawie. W Rosji, Valentin Alekseiev i Alexei Leonov. Leonov jest na emeryturze, nie jestem tego pewien, ale moÂże mieĂŚ problemy ze zdrowiem.
Co do bezpieczeùstwa, nie ma z tym problemów dopóki ¿yjê w Ruandzie, teraz mam tylko problem w Europie, moja rodzina nie ¿yje. Wyjecha³em do Ruandy w roku 1990 i zosta³em podczas 3 wojen, okres miêdzy kwietniem a lipcem 1994 by³ najgorszym w moim ¿yciu, ale teraz mam prawdziwych przyjació³ w spo³ecznoœci Tootsie i w rz¹dzie ( nie jestem rozpoznawany w Ruandzie jako William Rutledge i obywatel amerykaùski, prowadzê zupe³nie nowe ¿ycie).
ZatrzymaÂłem swojÂą flagĂŞ ksiĂŞÂżycowÂą, nazwisko na kombinezonie Beta Cloth i sprzĂŞt al7b z oryginalnÂą powÂłokÂą kurzu ksiĂŞÂżycowego.
15) L.S. Jak duÂżo Pan wiedziaÂł na temat nieoficjalnego raportu Instytutu Badawczego Warwicka na temat „ Publicznego Programu Aklimatyzacji”, wydanego w roku 1992 przez MUFON?
W.R. Nic nie wiem na temat tego raportu, rok 1992 by³ dla mnie bardzo ciê¿ki, odci¹³em siê od tego wszystkiego, mo¿esz mi podes³aÌ linka?
16) L.S. Teraz moÂżemy porozmawiaĂŚ o staroÂżytnym „statku obcych” i „MieÂście” na niewidocznej stronie KsiĂŞÂżyca. Czy wchodziÂł Pan do Âśrodka statku? Jak byÂł on duÂży i co Pan znalazÂł w Âśrodku?
W.R. WeszliÂśmy do duÂżego statku a takÂże do tego trĂłjkÂątnego. NajwaÂżniejsze fakty z badania statku to: byÂł to statek matka, bardzo stary, przemierzaÂł wszechÂświat przynajmniej miliard lat temu (1,5 w przybliÂżeniu). ByÂło w Âśrodku duÂżo ÂśladĂłw biologicznych, stare pozostaÂłoÂści roÂślinnoÂści w sekcji „napĂŞdowej”, specjalne trĂłjkÂątne skaÂły emitujÂące „Âłzy” z ¿ó³tej cieczy, ktĂłra miaÂła specjalne medyczne wÂłaÂściwoÂści i oczywiÂście Âślady stworzeĂą sÂłonecznych. ZnaleÂźliÂśmy szczÂątki maÂłych ciaÂł (10 cm) ÂżyjÂące w sieci szklanych rur na caÂłym statku, ale najwaÂżniejszym odkryciem byÂły dwa ciaÂła, jedno nietkniĂŞte.
17) L.S. Czy odwiedziÂł Pan „Miasto” na KsiĂŞÂżycu? Gdzie siĂŞ znajduje? Czy wedÂług Pana ma ono coÂś wspĂłlnego ze statkiem kosmicznym? Czy „Miasto” i „Statek” sÂą tam ciÂągle?
W.R. „Miasto” zostaÂło nazwane na Ziemi i i przeznaczone na stacjĂŞ numer jeden, ale wyglÂądaÂło jak prawdziwy kosmiczny Âśmietnik, mnĂłstwo zÂłomu, zÂłotych czĂŞÂści, tylko jedna konstrukcja wydawaÂła siĂŞ nietkniĂŞta ( nazwaliÂśmy jÂą KatedrÂą). ZrobiliÂśmy zdjĂŞcia kaÂżdej metalowemu kawaÂłkowi, kaÂżdej czĂŞÂści noszÂącej Âślady kaligrafii, wystawionej na sÂłoĂące. Miasto wydaje siĂŞ byĂŚ rĂłwnie stare ja statek, ale jest to bardzo maÂła czêœÌ. Na materiale filmowym teleobiektywy powodujÂą, Âże artefakty wyglÂądajÂą na wiĂŞksze.
18) L.S. A co z „Mona LisÂą EBE”? [prawidÂłowa wÂłoska nazwa to „Monna Lisa”] Jak ona wyglÂąda i gdzie byÂła w czasie, kiedy znalazÂł jÂą Pan na KsiĂŞÂżycu? Gdzie wedÂług Pana teraz siĂŞ znajduje?
W.R. Mona Lisa – nie pamiĂŞtam kto tak nazwaÂł tĂŞ dziewczynĂŞ, Leonov czy ja, byÂła nienaruszonÂą EBE (Extraterrestrial Biological Entity – pozaziemska istota biologiczna). Humanoid, kobieta, wzrost 1,65 m. Z genitaliami, owÂłosiona, szeœÌ palcĂłw (pewnie matematyka opiera siĂŞ na tuzinie). Funkcja: pilot, urzÂądzenie pilotujÂące przytwierdzone do palcĂłw i oczu, bez ubrania, musieliÂśmy odci¹Ì dwa kable pod³¹czone do nosa. Brak nozdrzy. Leonov odczepiÂł urzÂądzenie przytwierdzone do oczu (zobaczycie to na wideo). ZamroÂżone skrzepy krwi lub bio-pÂłynu, ktĂłry wypÂłyn¹³ z ust, nosa, oczu i niektĂłrych czĂŞÂści ciaÂła. NiektĂłre czĂŞÂści ciaÂła byÂły w niespodziewanie dobrym stanie, (wÂłosy) i skĂłra byÂły chronione przez cienkÂą przezroczystÂą powÂłokĂŞ ochronnÂą. Tak jak przekazaliÂśmy centrum kontrolnemu misji, jej stan wydawaÂł siĂŞ ani martwy ani Âżywy. NiemieliÂśmy Âżadnego doÂświadczenia czy wyksztaÂłcenia medycznego, ale Leonov i ja wykonaliÂśmy test przytwierdzajÂąc nasz bio-sprzĂŞt do ciaÂła EBE i odczyty telemetryczne otrzymane przez lekarza (medycy z Centrum Kontroli Misji) byÂły pozytywne. To inna historia. NiektĂłre jej czĂŞÂści mogÂłyby wydaĂŚ siĂŞ nieprawdopodobne teraz, wolĂŞ opowiedzieĂŚ ca³¹ historiĂŞ kiedy inne materiaÂły filmowe bĂŞdÂą dostĂŞpne w internecie. To wydarzenie zostaÂło sfilmowane w module ksiĂŞÂżycowym. ZnaleÂźliÂśmy drugie ciaÂło, zniszczone, wziĂŞliÂśmy ze sobÂą na pokÂład gÂłowĂŞ. SkĂłra byÂła koloru niebiesko-szarego, pastelowo niebieskiego MiaÂła dziwne szczegó³y ponad oczami i z przodu, pasek wokó³ gÂłowy, bez napisĂłw. „Kokpit” byÂł peÂłen kaligrafii i uformowany z dÂługich, pó³-szeÂściokÂątnych rurek. Kobieta jest na Ziemi i Âżyje, ale wolĂŞ najpierw umieÂściĂŚ w Internecie pozostaÂłe filmy, zanim opowiem, co staÂło siĂŞ póŸniej.
19) L.S. Czy wiedziaÂł Pan skÂąd pochodzi ten statek i jak bardzo jest stary?
W.R. Wiek zostaÂł oceniony na 1,5 miliardĂłw lat, zostaÂło to potwierdzone w trakcie eksploracji, znaleÂźliÂśmy odpady z oryginalnej powÂłoki, anortozyt, spirale w skaleniowcach, pochodzÂące ze zderzenia, ktĂłre uformowaÂło krater Izaak D; gĂŞstoœÌ ÂśladĂłw zderzeĂą na statku potwierdziÂło wiek, a takÂże maÂłe Âślady zderzeĂą na wzgĂłrzu Monako na zachodniej stronie statku…
20-21) L.S. Móg³by mi pan podaÌ trochê wiêcej technicznych szczegó³ów odnoœnie wszystkich materia³ów zamieszczonych na YouTube? Chodzi mi o rozró¿nienie transmisji TV z pojazdu ksiê¿ycowego i filmów nakrêconych w trakcie przelotów nad powierzchni¹? Chcia³bym poznaÌ szczegó³y nakrêcenia ka¿dego wideo, które umieœci³ Pan online. Jakie jest znaczenie dziwnych numerów widocznych na filmach, które czasami przep³ywaj¹ nad klatkami, podczas przelotu nad Ksiê¿ycem?
W.R. OdpowiadaÂłem juÂż wielokrotnie na te pytania, zwÂłaszcza astronautom ESA. MateriaÂły zostaÂły przygotowane w Ruandzie, […] kodowanie i dÂźwiĂŞk nie sÂą dobre, ale bĂŞdÂą lepsze. Napisy nie byÂły tam od poczÂątku, zostaÂły dodane do filmĂłw po przekonwertowaniu materiaÂłu. PoprosiÂłem o usuniĂŞcie niektĂłrych gÂłosĂłw, aby chroniĂŚ jednÂą osobĂŞ z kontroli misji.
UÂżywaliÂśmy trzech kamer wideo na Apollo, jednej na pojeÂździe ksiĂŞÂżycowym, zwanej GTCA, to nie jest nazwa firmy (komentator pomyliÂł siĂŞ w tym przypadku), jest to kolorowa kamera Westinghouse. Wszystkie trzy kolorowe kamery majÂą koÂło barw, ktĂłre spowodowaÂło przesuniĂŞcie w czasie podczas transmisji na ZiemiĂŞ. MyÂślĂŞ, Âże firma mogÂłaby byÂłaby w stanie odtworzyĂŚ dobry obraz telewizyjny. Kamera CSM, miaÂła czarno-biaÂły monitor i dawaÂła stabilny obraz, ostry poniewaÂż ustawianie ostroÂści byÂło widoczne na tym monitorze. Kamera na module ksiĂŞÂżycowym miaÂła szklanÂą osÂłonĂŞ. Kamera CSM zostaÂła raz uÂżyta na osÂłonie AGC, uÂżywajÂąc wspó³rzĂŞdnych, ktĂłre przesÂłaÂłem w trakcie przelotu. Film z przelotu zostaÂł nakrĂŞcony w zerowej grawitacji. Zaj¹³em miejsce przy lewym oknie, zachowujÂąc poziomÂą postawĂŞ, nogi wokó³ hamaka, soczewka na poliwĂŞglanowym szkle. Kamery miaÂły lampy Vidicon, wraÂżliwe na ÂświatÂło, du¿¹ iloœÌ ÂświatÂła, lub zmienianie przesÂłony powodowaÂły przerwy w transmisji. Znaki, numery byÂły uÂżywane aby uÂłatwiĂŚ lÂądowanie. W trakcie programu 64, kiedy […] w pozycji prawie pionowej, musieliÂśmy umieÂściĂŚ numer „60” na miejscu lÂądowania i utrzymaĂŚ w miejscu kilka minut przed lÂądowaniem. Te znaki sÂą na obu […] oknach, moÂżna to sprawdziĂŚ na stronie NASA. SprawdÂź proszĂŞ na stronie NASA, (ktoÂś sprawdziÂł to na filimie z Apollo 13) znaki sÂą pochylone pod pewnym kÂątem. Jak to sprawdzisz, bĂŞdziesz mĂłgÂł sobie wyobraziĂŚ, jaka byÂła moja dokÂładna pozycja w trakcie tej sceny.
22) L.S. Jak udaÂło siĂŞ Panu lata temu zdobyĂŚ kopie filmĂłw z misji?
W.R. OdnoÂśnie filmĂłw […] ktĂłregoÂś dnia, ktoÂś, kogo znaÂłem powiedziaÂł mi, Âże bĂŞdzie odpowiedzialny za ochronĂŞ pomieszczenia. Budynek miaÂł byĂŚ zniszczony, a archiwa spalone miotaczem plazmy. Elektrownia jÂądrowa nie dostarczyÂła energii we wÂłaÂściwej cenie, wiĂŞc to pomieszczenie wzbudzaÂło wielkie zainteresowanie przez kilka dni. PoniewaÂż ludzie sÂą z natury ciekawscy, pracownicy ochrony weszli do Âśrodka… MĂłj przyjaciel zabraÂł filmy, kilka kliszy 16 mm, pudeÂłka zadrukowanego na czarno-biaÂło papieru, dwa powiĂŞkszalniki… SkontaktowaÂł siĂŞ ze mnÂą w celu sprzedania nieuÂżytego papieru i w ten sposĂłb odkryÂłem pozostaÂłe rzeczy. WczeÂśniej juÂż widziaÂłem niektĂłre zdjĂŞcia, zdjĂŞcia 11*16 byÂły fioletowo-niebieskie, stare fotografie RC, obejrzaÂłem taÂśmy, nie chodziÂło o zrobienie interesu, schowaÂłem je w bezpieczne miejsce, jedynÂą waÂżnÂą dla mnie rzeczÂą byÂły te zadrukowane na czarno-biaÂło kartki. To byÂło 15 lat temu.
23) L.S. SpotkaÂł Pan kiedyÂś Clarka McClellanda, byÂłego inÂżyniera NASA, ktĂłry przed laty straciÂł pracĂŞ, z powodu tego co odkryÂł w KSC (chyba ciaÂła obcych czy teÂż obce obiekty z kosmosu)?
W.R. MĂłgÂłbyÂś mi podaĂŚ linki. W KSC mogÂły byĂŚ dokumenty, ale myÂślĂŞ Âże nie ciaÂła czy statki obcych.
24) L.S. WspomniaÂł pan w poprzednich listach C. M. i M. Kim oni sÂą?
W.R. C. M. to oficer NASA zajmuj¹cy siê stron¹ NASA o oceanach [http://oceancolor.gsfc.nasa.gov]; M. tak¿e. A. M. jest Koordynatorem 508. W tej chwili tylko mam kontakt mailowy z Centrum Kosmicznym Johnsona. Od 18 maja rozpocz¹³ siê okres paniki. SprawdŸ w wyszukiwarce 508 coordinator NASA. Oœwiadczenie 508 to sposób na to by zmusiÌ NASA do odtajnienia materia³u. Spodziewa³em siê reakcji.
Luca >>> to czêœÌ mojej strategii, NASA ma prawo do zablokowania mnie, jeœli zgrywam informacje, do których nie mam uprawnieù. Jeœli wyjaœni¹, dlaczego mnie blokuj¹, zauwa¿¹, ¿e te materia³y wideo s¹ do zdobycia od nich. Gdybym ich pozwa³ za naruszenie Oœwiadczenia 508, byliby zmuszeni do udowodnienia, ¿e œci¹ga³em materia³ bez autoryzacji, a to nie jest prawd¹, nigdy nie odwiedzam strony NASA.
Od 18 maja, nie otrzymaÂłem dokÂładnej odpowiedzi, muszĂŞ czekaĂŚ na decyzjĂŞ z dowĂłdztwa.
Nawet bĂŞdÂąc obywatelem WÂłoch, masz prawo poprosiĂŚ o materiaÂły federalnÂą agencjĂŞ, takÂą jak NASA, sprawdÂźcie OÂświadczenie 508:
http://www.section508.nasa.gov/25-26) L.S. Nie boi siĂŞ Pan reakcji rzÂądu USA i czemu opowiadaÂł Pan o wrzeÂśniu 2007, skoro NASA i USAF (wedÂług Pana) „bĂŞdÂą zmuszone opowiedzieĂŚ ca³¹ historiĂŞ przed wrzeÂśniem 2007”. Co to znaczy i kto jest Pana „g³êbokim gardÂłem”. Podczas jednej z naszych ostatnich rozmĂłw opowiadaÂł Pan o roku 2012. PowiedziaÂł Pan: „W roku 2012”, sÂłabi umrÂą, a rzÂądy bĂŞdÂą ratowaĂŚ resztki swojego dziedzictwa […] kaÂżdy musi byĂŚ przygotowany na rok 2012”. Czy to ma jakiÂś zwiÂązek z powrotem „Planety X” (staroÂżytne Nibiru, uwielbiane przez ludy Sumerii i Mezopotamii)? Co Pan o tym wiedziaÂł?
25 W.R. Ja jestem g³êbokim gard³em. Co mog¹ NASA i USAF teraz zrobiÌ? Uciszanie mnie lub wytaczanie procesów by³oby potwierdzeniem. Mog¹ mówiÌ o mistyfikacji albo fikcji. Ja tylko siê obawiam, ¿e mogliby otworzyÌ jak¹œ stronê czy inne konto z moim imieniem albo umieszczaÌ prawie idealne fa³szywe materia³y filmowe zawieraj¹ce zamierzone b³êdy, aby dezinformowaÌ. Na szczêœcie biurokracja i czas pracuj¹ na moj¹ korzyœÌ. To wyœcig.
Dlatego teÂż umieszczenie akt (plikĂłw) Leonova jest dobrym pomysÂłem, juÂż nie kontrowersyjnym, nie ma filmĂłw z Leonovem, Âżadnego wideo z tego okresu z nim w module ksiĂŞÂżycowym albo w bazie USAF. To jest niewyobraÂżalnie zwiÂązane z oficjalnÂą wersjÂą.
26 W.R. PasjonujĂŞ siĂŞ okresem sumeryjskim, historiÂą poczÂątkĂłw wedÂług ludĂłw Sumerii. Oni dobrze wyjaÂśniajÂą jak bogowie stworzyli czÂłowieka. Ale nie mam danych odnoÂśnie teorii stworzenia Âświata wedÂług Sumeria, podeÂślij jakieÂś linki.
Jest jedno pytanie, ktĂłrego nigdy nie zadaÂłeÂś i dziwiĂŞ siĂŞ, Âże nikt nigdy nie zadaje. To mogÂłoby byĂŚ twoje pytanie numer 27 – czemu ukrywanie UFO jest potrzebne, czemu siĂŞ dezinformuje, czemu to wszystko zamiata siĂŞ pod dywan? To sprawa ekonomii. Wszystkie waluty na Ziemi sÂą oparte na wartoÂści zÂłota. Niewielu obywateli o tym wie, ale zÂłoto jest pozaziemskim metalem, powstaÂłym w procesie Âśmierci gwiazdy. Gdy gwiazda umiera, jej masa roÂśnie, atomy sÂą ÂściÂśniĂŞte, a kiedy gwiazda eksploduje rozrzuca duÂże iloÂści zÂłota w mÂłodych systemach sÂłonecznych. Dlatego nie powinno siĂŞ traktowaĂŚ zÂłota jak mineraÂłu, ale jak idealny wolny od wĂŞgla metal. To oznacza, Âże jest to najpowszechniejsza substancja we wszechÂświecie, nie warta wiĂŞcej niÂż kawaÂłek plastiku.
To wystarczy aby poÂłoÂżyĂŚ kres wszystkim walutom. WyobraÂź sobie teÂż, jak EBE (Extraterrestrial Biological Entity – pozaziemska istota biologiczna) mĂłwi: „ kawa ma dobry smak, rzadki w tej galaktyce”, sama perspektywa handlu kawÂą we wszechÂświecie przeniosÂłaby si³ê ekonomicznÂą do krajĂłw poÂłudniowych pewnego dnia. WiĂŞc jak widzisz to problem ekonomiczny, a nie strach przed panikÂą.
- Koniec wywiadu –
© Luca Scantamburlo
May 25, 2007
Uaktualnienie zdjĂŞĂŚ i podpisĂłw pod nimi: paÂździernik 2008
Przedruk moÂżliwy tylko w Internecie pod warunkiem umieszczenia informacji o prawach autorskich:
© L. Scantamburlo -
www.angelismarriti.itSkopiowane za zezwoleniem.
W celu przedruku tego artykuÂłu-wywiadu w magazynach albo gazetach, skontaktowaĂŚ siĂŞ z Luca Scantamburlo w celu uzyskania zezwolenia.
TÂłumaczenie: PaweÂł MusiaÂł
http://www.youtube.com/watch?v=Y3X5oucqQe4http://www.przyszloscwprzeszlosci.info/religie-i-wierzenia/72-ufo/1419-nieoficjalne-wyprawy-na-ksiyc-apollo-18-19-i-20