o to co do mnie pewien nie do koĂąca widaĂŚ rozwiniĂŞty "czÂłowiek" napisaÂł na PW
PoniewaÂż jesteÂś biegÂły w numerologi, mam nadziejĂŞ iÂż zgodzisz siĂŞ z moim wywodem:
m a r e k 3 2 4 - mĂłj nick
13 1 18 5 11 3 2 4 - podstawiamy cyfry odpowiadajÂące kolejnoÂści w alfabecie
___________ ______
48 9 - sumujemy w grupach, gdyÂż sÂą to cyfry i litery
Teraz naleÂży 48 przemnoÂżyĂŚ przez 9 poniewaÂż sÂą to symbole przeciwstawne: litery i cyfry - otrzymujemy 432.
A teraz musimy do tego dodaĂŚ tajemny, ukryty znak w jednej z pierwszych linii procesorĂłw Intel AT: 286.
432 + 286 = 718, 718! To mój znak, moja cyfra, musisz upaœÌ przede mn¹ na kolana i oddaÌ mi czeœÌ
Cyfry maj¹ to do siebie ¿e mo¿na z nimi zrobiÌ wszystko co chcesz, i proszê nie pisz ludziom do czego Ty nie doszed³eœ i jakich to osi¹gniêÌ nie masz: próbowa³em przebrn¹Ì przed te dwie twoje "prace", niestety nie uda³o mi siê dobrn¹Ì do koùca.
Skrajnym wszak przejawem numerologii jest ksiêgowoœÌ kreatywna. O takich przypadkach przecie¿ by³o ostatnimi czasy bardzo g³oœno: Lehman Brother, etc..
A teraz tak zupeÂłnie powaÂżnie, weÂź kapÂłanie pierdolnij siĂŞ w Âłeb, a raczej w to co masz na jego miejscu, bo zapewne masz tam niewiele. SkÂąd siĂŞ biorÂą tacy popapraĂący? JesteÂś caÂłkowitym zaprzeczeniem tezy Âże czÂłowiek to istota rozumna.
nie skomentujĂŞ tego, Âżal mi takich jak on, niech to bĂŞdzie przykÂład dla innych jak nie postĂŞpowaĂŚ, mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie to tutaj wisieĂŚ, to dobry pomysÂł, wystawiĂŚ to publicznie aby kaÂżdy widziaÂł...
jeœli admin lub mody zechc¹ - temat proszê zamkn¹Ì ale nie usuwaÌ, nie potrzeba nam k³ótni wiêcej ju¿...
718'