Reakcje jednak s± b³yskawiczne - pierwsze g³osy obronne ju¿ po 28 minutach. Nie Darku, nie chybi³em, bo post nie mia³ na celu dogryzienie Phi. T± - aktualn± - wypowiedzi± popsujê ten test, ale wcze¶niej móg³bym siê za³o¿yæ, ¿e do jutra by³aby ca³a kolejka oburzonych na mnie o u¿yte s³ownictwo, brak szacunku dla innych czy tez l¿enie - i jak najbardziej s³usznie. Na post Phi nikt nie zareagowa³... Dalszy przebieg ujawni³by hipokryzjê wielu z forumowiczów.
Tak, to mia³ byæ sprawdzian "wyczulenia" forumowiczów, szkoda, ¿e tak wcze¶nie przerwany...
Dla jasno¶ci - ¶lepo wierz±cych w pogadanki £obos jak najbardziej nazwa³bym ³atwowiernymi czy tez mocniej - naiwniakami - dlaczego, ju¿ wielokrotnie wyja¶nia³em. Natomiast s³owa w stylu "opó¼nieni w rozwoju" czy te¿ "z zespo³em Downa" by³yby chybione i nie na miejscu. Do tego obra¼liwe i wyszydzaj±ce chorobê/osoby na ni± cierpi±ce. Dlatego - je¿eli pozwolicie - zaedytujê post.
edit:
zanim kto¶ powie, ¿e teraz chroniê w³asn± dupê - mo¿ecie zapytaæ siê Janneth b±d¼ Janusza kiedy otrzymali info z opisem moich zamiarów i rodzaju przeprowadzenia testu. Kocie - info dedykowane dla Ciebie hipokryto. Zamierza³em nieco d³u¿nej poczekaæ z wklejeniem powy¿szej wiadomo¶ci lecz widzê, ¿e dojdzie znowu do offa i sprzeczek, chocia¿ wtedy wiêcej osób wykaza³oby siê hipokryzj±...
S³owa "to taki naci±gany poradnik dla ³atwowiernych i w dodatku dla tych opó¼nionych w rozwoju lub z zespo³em Downa" s± praktycznie cytatem [podkre¶lenie - s³owo w s³owo] z postu Phi, na który to nikt nie oburza³ siê, ba- nawet nikt nie zareagowa³ - Ty Kocie równie¿... Ale¿ hipokryzja, stronniczo¶æ i przejaw nienawi¶ci. Nie ma to jak strzeliæ sobie samobója Kocie.
Wymy¶l co¶ z sensem na te kompromituj±ce,szowinistyczne b³azenady.
Powracaj±c do tematu ja nie waha³em siê,jak zapewne i wielu kalekich-powiêkszyæ grono zadowolonych z posiadania tej pozycji.
Co prawda tre¶æ mi znana jest w przewa¿aj±cej objêto¶ci ale na znak solidarno¶ci z autorem i chêci posiadania tej cegie³ki wk³adu w misji wype³nieniu-zakup drog± kupna poczyni³em.
Cena 35 PLN brutto.