Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Styczeñ 10, 2025, 21:05:05

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Co jest z tymi Egipskimi "wykopkami"? ...  (Przeczytany 1067 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
marek324
Go¶æ
« : Listopad 12, 2009, 13:34:29 »

Je¶li tego nie zauwa¿y³e¶, albo co bardziej prawdopodobne nie zrozumia³e¶ - NIE  mówiê osobom reprezentuj±cym twój poziom ewolucyjny w g³oszonych pogl±dach ju¿ od d³u¿szego czasu. Wiêc jak na osobê ¶wiat³± wyka¿ siê wiêksz± innowacyjno¶ci± a nie powielaj zachowañ innych osób, chyba ¿e zbyt wiele od ciebie wymagam.

Poza tym powiedz mi kap³anie, co jest z tob± nie tak, co tak bardzo ciê ubod³o ¿e kipisz wrêcz nienawi¶ci± do ludzi innaczej my¶l±cych ni¿ ty? nieudane dzieciñstwo, molestowanie seksualne przez kogo¶ z rodziców, najprawdopodobniej prez matkê lub nieudana, pierwsza mi³o¶æ która z³ama³a ci serce ¿e tak bardzo chcia³e¶ ucieæ od kobiet w wymy¶lony przez ciebie ¶wiat u³udy i nibylandii nazywaj±c siê kap³anem? bo twój nicj jest wielce wymowny, mówi o tobie wiêcej ni¿ mia³by¶ w na¶mielszych my¶lach sam o sobie powiedzieæ, i co gorsza teraz ju¿ wiesz, ¿e ja i pewnie wiele innych osób ju¿ te¿ wie
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2009, 14:01:45 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: