Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:58:34

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 4.0 Nassim Haramein - Ujawnienie Tajemnicy – Przysz³o¶æ jest w Naszych Rêkach  (Przeczytany 25171 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Lucyna
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Listopad 17, 2009, 05:19:29 »

Jestem pod wra¿eniem wyk³adów, choæ drobne szczegó³y s± nieco naciagniete, ale ca³o¶æ super. Ciekawe czy bêd± jeszcze kontynuowane.
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Listopad 17, 2009, 09:22:14 »

Wiecie co? Du¿y u¶miech
Czy¿by to by³o to , co teraz skojarzy³em?
Urz±dzenie które ma byæ za³±czone w piramidzie, czy to nie Arka?
Skoro wymiarami w³a¶nie dok³adnie pasuje.
Wiêc tam faraona nie bêdzie -tylko to urz±dzenie.
No chyba,¿e to jest inna piramida, do której miano by wsadziæ Hufu.
I otworzyæ portal wymiarowy.
Co wy na to? U¶miech
Pozdrawiam. Cool
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #27 : Listopad 17, 2009, 19:31:07 »

albo siê upieczemy jak w mikrofali, albo faktycznie wejdziemy w nowy wymiar i na nowy poziom energetyczny

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Listopad 17, 2009, 21:37:10 »

Czy¿by to by³o to , co teraz skojarzy³em?
Urz±dzenie które ma byæ za³±czone w piramidzie, czy to nie Arka?

Czyli, Enki chce odkopaæ rêkoma aktywistów PCh  Arkê Przymierza ?
Czy to znaczy, ¿e znajduje siê ona tam, gdzie nikt by jej nie szuka³ ( bo stamt±d zosta³a ukradziona )  -czyli tu¿ przy Piramidzie ?
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Listopad 17, 2009, 21:48:04 »

co¶ mnie o¶wieci³o ale najpierw muszê odszukaæ to w sesjach - ponad 100 do przejrzenia - wtedy siê podzielê swoim odkryciem wraz z cytatem En-Kiego...

Nie daleko pada Nassim od PCh  Du¿y u¶miech

718'
« Ostatnia zmiana: Listopad 17, 2009, 21:48:27 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
BoGu$
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Listopad 18, 2009, 03:58:24 »

Czyli, Enki chce odkopaæ rêkoma aktywistów PCh  Arkê Przymierza ?
Czy to znaczy, ¿e znajduje siê ona tam, gdzie nikt by jej nie szuka³ ( bo stamt±d zosta³a ukradziona )  -czyli tu¿ przy Piramidzie ?

Mrugniêcie
Jest jeszcze inna alternatywa - a kto powiedzia³ ¿e Egipcjanie posiadali tylko jedn± "Arkê"? U¶miech
Mo¿e ta druga jest schowana gdzie¶ w³a¶nie na terenie Wielkiego labiryntu....
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2009, 03:58:56 wys³ane przez BoGu$ » Zapisane
Agawa
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Listopad 18, 2009, 09:56:33 »

nie spodziewa³am sie w najwspanialszych snach, ze doczekam momentu, kiedy od jednego cz³owieka dowiem sie tylu m±drych rzeczy, dziekujê Wam wszystkim i PCH, ¿e równie¿ swoj± wiedz± 'wci±gnêli¶cie' mnie w to forum, na swojej ¶cie¿ce poszukiwañ dotar³am tu, gdzie wa¿ne info nadci±gaj± do mnie w expressowym tempie, szacuneczek moi drodzy Cool

co do Arki, mam wra¿enie ¿e nie odnajdziemy jej nigdzie na Ziemi, dopóki co¶ siê nie wydarzy, ¿yjemy w przenikaj±cych siê przez siebie ró¿nych rzeczywisto¶ciach i wymiarach, energia Arki potrzebuje idealnej kompilacji(czego¶ z czym¶), ¿eby siê uaktywniæ, Biblia mówi, a Nassim t³umaczy, ¿e stanie siê to wtedy kiedy klejnot ¿ony faraona znajdzie sie w jej rekach, wierzê w to ¿e musz± zaistnieæ pewne w³a¶ciwe zdarzenia dla stworzenia warunków, w których Arka mia³aby szanse znowu zaistnieæ, jak Fenix, jak nasionko z którego w odpowiednich warunkach wyrasta ro¶lina
szukajmy a znajdziemy
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #32 : Listopad 18, 2009, 11:47:08 »

po prostu niesamowite,- zgadzam siê tu z Agaw±

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Listopad 18, 2009, 12:10:36 »

(..) energia Arki potrzebuje idealnej kompilacji(czegoś z czymś), żeby się uaktywnić, Biblia mówi, a Nassim tłumaczy, że stanie się to wtedy kiedy klejnot żony faraona znajdzie sie w jej rekach, wierzę w to że muszą zaistnieć pewne właściwe zdarzenia dla stworzenia warunków, w których Arka miałaby szanse znowu zaistnieć, jak Fenix, jak nasionko z którego w odpowiednich warunkach wyrasta roślina
szukajmy a znajdziemy
Pięknie i mądrze napisane. Bardzo dobrze, że wspomniałaś o żonie faraona i klejnocie.
Ja to rozumiem tak :
1. idealna kompilacja czegoś z czymś -> kompliacja , związek, uczucie, milość
2. "faraon" , "żona" , "klejnot-> związek dwojga ( a może większej ilości ?) ludzi połączonych klejnotem czyli miłością.
3. "pewne szczególne warunki" = szczególny rezonans o częstotliwości 1,618

W takich warunkach Arka nie musi być wcale obecna fizycznie. Może inaczej - wejście Ziemi wraz z całym Układem Słonecznym w płaszczyznę Galaktyki, zanik heliosfery, ekspozycja na nieznane promieniowanie  to nic innego jak ZANURZENIE SIĘ w powiększonej fraktalnie "ARCE" wraz z całą Ziemią.
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2009, 12:12:00 wys³ane przez east » Zapisane
Agawa
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Listopad 18, 2009, 12:59:09 »

zaciekawi³o mnie równie¿ odkrycie domniemanego grobowca Jezusa,
gdzie istnieje wyrytych kilka imion osób bêd±cych wtedy razem z Nim
Nassim tez siê zastanawia co mog³o znaczyæ to, ¿e byli oni wtedy wszyscy razem(znacz±ce postacie z Biblii),
intryguj±cy jez te¿ fakt miejsca narodzin Jezusa - w bardzo bliskiej odleg³o¶ci od Arki
jaki mia³a na Niego wp³yw?z tego co zrozumia³am nie razi³a Go niszczycielskim promieniem(jak innych) tylko wzmacnia³a
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #35 : Listopad 18, 2009, 13:06:04 »

zgodnie z jego teroi± dope³nionym uk³adem jest podwójna piramida- czyli po³±czony pierwiastek mêski i ¿eñski i to jest chyba punkt wyj¶cia, dla potwierdzenia tego jest taka bardzo stara legenda z dalekich po³udniowo-wsch. mórz o pocz±tkach wszystkiego, a mianowicie:
zanim by³ czas, przestrzeñ, i cokolwoek innego istnia³a potê¿na i przepe³niona mi³o¶ci± i szczê¶ciem istota, ale pewnej chwili zrozumia³a ¿e nie ma komu o tym szczê¶ciu powiedzieæ i z kim siê t± mi³o¶ci± podzieliæ,- wtedy stworzy³a "anio³y" na swe podobieñstwo, które potem podzieli³a na pó³- na kobiete i mê¿szczyzne aby szuka³y siê nawzajem poprzez wieki.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Listopad 18, 2009, 14:39:42 »

i tu WAM przyklasnê! Kiara pewnie te¿ U¶miech otó¿ w³a¶nie chodzi o MI£O¦Æ - mo¿e to w³a¶nie 11 przykazanie odnosi siê do tego uczucia, ale w sensie bezwarunkowym!

mo¿e w³a¶nie "odkry³em" jedenaste przykazanie - "MI£O¦Æ JEST PRAWEM. MI£O¦Æ POD£UG WOLI"

przykazañ jest 11, ostatnie ocenzurowano, ¿eby ludzko¶æ nie posz³a za daleko - komu¶ zale¿a³o ¿eby mieæ NAS - LUDZKO¦Æ pod swoimi rz±dami...

jak WAS czytam to a¿ mi siê chce ¿yæ!!!!!!!!!!

KOCHAM WAS WSZYSTKICH BRACIA I SIOSTRY

skupmy siê na MISTYCE / DUCHOWO¦CI "Arki Przymierza" a nie na MECHANICE / TECHNOLOGII

najpierw PRZYMIERZE a nastêpnie ARKA, innej kolejno¶ci nie ma...

http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=446.new#new

Kap³an 718'
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2009, 14:44:21 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
memphis
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Listopad 18, 2009, 14:58:10 »

718 - Ty i stany, ktore Toba targaja - przemiany, ktorym sie poddajesz - aby ten dzisiejszy 718 sty pozostal z nami na dluzej  Du¿y u¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Listopad 18, 2009, 15:48:23 »

Najwa¿niejsza jest HARMONIA duszy cia³a i umys³u, bez stabilnych podstaw nie ma ¿ycia...

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
east
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Listopad 18, 2009, 18:45:03 »

Thotal w³a¶nie . Harmonia , podstawa. Jaka harmonia ? Nie mo¿na odrzucaæ lekkomy¶lnie Arki, bo pojawi³a siê w tym uk³adzie  W JAKIM¦ CELU, ¿eby nas czego¶ nauczyæ, wprowadziæ jaki¶ wa¿ny element, albo choæby tylko ukazaæ mo¿liwo¶ci jakie posiadamy. Nie da siê te¿ odrzuciæ ca³kiem umys³u, albo zignorowaæ potrzeb cia³a. Nie ma ¿ycia bez duszy. Musi zaistnieæ harmonia. Czym ona jest ?

Kap³anie o mistyce mo¿emy pisaæ w nieskoñczono¶æ , ka¿dy swoimi s³owami i mo¿emy nigdy do niczego nie doj¶æ. Chyba, ¿e mistyka spotka siê z technologi±. I opis nabierze konkretów.
Bo jest pytanie o ¶wiadom± harmoniê wszystkich tych elementów. Mi³o¶æ i wspó³odczuwanie, mi³osierdzie, - czy mog± - i w jakich ewentualnie warunkach, staæ siê  technologi± ?
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Listopad 18, 2009, 19:14:23 »

Piêknie i m±drze napisane. Bardzo dobrze, ¿e wspomnia³a¶ o ¿onie faraona i klejnocie.
Ja to rozumiem tak :
1. idealna kompilacja czego¶ z czym¶ -> kompliacja , zwi±zek, uczucie, milo¶æ
2. "faraon" , "¿ona" , "klejnot-> zwi±zek dwojga ( a mo¿e wiêkszej ilo¶ci ?) ludzi po³±czonych klejnotem czyli mi³o¶ci±.
3. "pewne szczególne warunki" = szczególny rezonans o czêstotliwo¶ci 1,618

W takich warunkach Arka nie musi byæ wcale obecna fizycznie. Mo¿e inaczej - wej¶cie Ziemi wraz z ca³ym Uk³adem S³onecznym w p³aszczyznê Galaktyki, zanik heliosfery, ekspozycja na nieznane promieniowanie  to nic innego jak ZANURZENIE SIÊ w powiêkszonej fraktalnie "ARCE" wraz z ca³± Ziemi±.
Witaj
Zgadzam sie z Twoja hipoteza ,ja mam takie same odczucia.Przez iles tysiecy lat ziemie dominowala energie meska, arka przymierza , jak sama nazwa wskazje to przymierze dwoch przeciwnosci a raczej ich polaczenie, ma to znaczenie oczywiscie symboliczne i wielowymiarowe odnoszace sie do wszystkiego i jak wspomiales do kobiety i mezczyzny. Klejnot w rekach zony faraona to -wiedza jaka niesie kobieta, to co bylo przez tysiace lat w nas tlumione , przeladowane....
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2009, 19:51:13 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Listopad 19, 2009, 23:25:37 »

skupmy siê na MISTYCE / DUCHOWO¦CI "Arki Przymierza" a nie na MECHANICE / TECHNOLOGII
w sumie to rozbawia mnie takie DZIELENIE ¶wiata, przez niektórych.

(juz dawno mia³em o tym napisaæ.. ale wybra³em popatrzeæ jak to sie przenosi)

Jest wiele przes±dów nt. co jest naturalne, a co sztuczne.
Bo istnieje co¶ takiego jak technologia natury, jej mechanika.. i jest ona jak najbardziej Mistyczna i wynikaj±ca z Manifestacji Ducha.

We¼my takie drzewa, trawy...
Myslisz, ¿e nikt tego nie projektowa³?!
Albo "mechaniczne" czy "naturalne" cykle obrotu wokó³ s³oñca  Du¿y u¶miech U¶miech Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2009, 19:40:05 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Leszek
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Listopad 20, 2009, 19:15:48 »

Nowe dzia³ajce linki do 4.0 w formacie AVI

1. 4.0 Crossing the Event Horizon - Unlocking the Mystery - The Future is In Our Hands.part1.rar (400.00 MB)
http://www.przeklej.pl/plik/4_0_crossing_the_event_horizon_-_unlocking_the_mystery_-_the_future_is_in_our_hands_part1_rar-0005d54lbcql2j6
2. 4.0 Crossing the Event Horizon - Unlocking the Mystery - The Future is In Our Hands.part2.rar (235.72 MB)
http://www.przeklej.pl/plik/4_0_crossing_the_event_horizon_-_unlocking_the_mystery_-_the_future_is_in_our_hands_part2_rar-0005d62dgcql2j6
quetzalcoatl44
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Listopad 21, 2009, 18:11:38 »

cyt Nie skoñczy³em ogl±daæ jeszcze ca³ej sk³adanki, ale ju¿ jestem zachwycony sprowadzaniem do wspólnych mianowników;

TETRARAMMATON - CZTERY GRAMY / ¦CIANY
Y H W H ( cztery litery symbolizuj±ce ? ) - GRAWITACJA - CIʯAR - SIA£A BOGA - CZWARTA GÊSTO¦Æ

no widzicie ja tez wczesniej utzsamialem grawitacje z Bogiem i caly czas staralem sie to wytlumaczyc..pozatym tez bardzo wazna jest w dzisiejszych czasach pieczec BoGA Zywego, tylko ktory alfabet jest wazniejszy hebrajski czy aramejski?
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: