Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Styczeñ 09, 2025, 21:40:00

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: ZAHI HAWASS :)  (Przeczytany 1089 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kap³an 718
Go¶æ
« : Grudzieñ 05, 2009, 22:20:27 »

prze³o¿y³em sobie tego pana na cyferki i o to co mi wysz³o, s± dwa bieguny, pozytywny i negatywny w sensie ogólnym, ZAHI HAWASS

ZHI HWS = 93

liczba 93 to najwa¿niejsza z liczb w Thelemie Aleistera Crowleya, która to NOTA BENE powsta³a w pewnym sensie w Egipcie w 1904 roku w Kairze, gdzie mia³ miejsce przekaz Ksiêgi Prawa, w tym samym przekazie równie¿ przekazano na ziemiê liczbê 718! Jednak liczba 93 jest kluczowa z powodu jej gematrycznej zale¿no¶ci, otó¿ dwa szczególne s³owa sumuj± siê w grece do 93 - THELEMA (Wola) oraz AGAPE (Mi³o¶æ) i st±d MI£O¦Æ POD£UG WOLI

ale zapis ZAHI HAWASS sumuje siê do 156, jest to liczba BABALON - Wielkiej Nierz±dnicy, Partnerki Bestii 666, która j± uje¿d¿± jak zapisano w Apokalipsie...

ciekawostka w ka¿dym b±d¼ razie, pytanie brzmi - KTÓRY aspekt u pana Hawassa bêdzie silniejszy....

KAP£AN 718'

Nadal nic ciekawego w sprawie Hawasa poza wykasowaniem moich wypowiedzi. Kap³an jak zwykle m±druje siê jak szczeniak a system jego wiedzy oraz jej pozyskiwania opiera siê na z¿ynaniu z cydzych wypowiedzi oraz durnych ksia¿ek.

Jeszcze pere miesiêcy temu k³oci³ siê ze mn± w sprawie Choronzona jako jedynie o¶wiecony a teraz na innych forach przytacza moje opinie jako swoje, hahahaha. Ot wielki MAG, ale od MAGI tej do zupy.

Quote from: Kap³an 718Mitem najcze¶ciem powi±zanym z Saturnem czyli Kronosem jest mit o tym ¿e Kronos po¿era w³asne dzieci,
dzieci sk³adane s± mu w ofierze.
A to ciekawa analogia obrazka z widokiem mapki masywu ¶lê¿y.
Tu nie mo¿e byæ jakiejkolwiek pomy³ki czy przypadku.
Gdy Sle¿e obserwuje siê od po³udniowego wschodu widzi siê przed ni± 3 ma³e górki, czyli 3 synów Kronosa Saturna.
Saturn czyli Saturnday czyli sobota.

Smi±æ mi siê chce i to bardzo. NewAgowcy, hahaha. Ciekawe czy system pozyskiwania wiedzy Kiary jest podobny. Tak sobie z nudów pisze, hahaha.

i sam jeste¶ szczeniakiem...

718'
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: