Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Styczeñ 08, 2025, 21:15:28

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Co jest z tymi Egipskimi "wykopkami"? ...  (Przeczytany 1047 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
marek324
Go¶æ
« : Grudzieñ 08, 2009, 10:44:19 »

chanell, stwierdzenie ¿e jeste¶ gorsza ni¿ komunistyczna cenzorka to i tak zbyt ³agodne okre¶lenie. i co gorsza stronnicza - ale to ju¿ ci kiedy¶ napisa³em. teraz widaæ jak g³êboko siêgaj± macki PCH i kto go reprezentuje...
co do wykorzystania mojego czasu wolego te¿ siê odnios³em wiêc siê nie powtarzaj.
nie bêdê swoich komentarzy przenosi³ do ¿adnych tematów "wyra¼ siebie" bo oceniam i ustosunkowuje siê do konkretnej wypowiedzi konkretnej osoby w konkretnym temacie.

a wracaj±c jeszcze na moment do stwierdznia sarah ¿e to cz³owiek wymy¶li³ czas (do którego dopisa³em mój komentarz na który jak widaæ nie ma zupe³nie nic do powiedzenia...) - to zupe³nie tak samo jak stwierdzenie ¿e Newton wymy¶li³ grawitacjê... do tego momentu wszyscy sobie bujali w ob³okach, przyszed³ Newton, wymy¶li³ prawo grawitaji i wszystko spad³o na ziemiê... uff. grawitacja (si³a przyci±gania) jak czas jest wieczne od momentu jak istnieje ¶wiat. Stwierdzenie ¿e cz³owiek wymy¶li³ czas jest po prostu g³upie, tymbardziej w ustach cz³owieka mieni±cego siê "badaczem". Pro¶ciej tego napisaæ nie umiem. I nie piszcie mi ¿e kogo¶ obra¿am. oceniam jedynie poziom merytoryczny osoby pisz±cej co¶ takiego. i mam do tego prawo.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 08, 2009, 12:20:00 wys³ane przez marek324 » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: