Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:08:46

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Mija 21 grudnia 2012, nic siê nie sta³o. Jak bêd± siê t³umaczyæ?  (Przeczytany 143046 razy)
0 u¿ytkowników i 10 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #200 : Lipiec 04, 2010, 08:41:09 »

Do Go¶cia-
Poszukaj w ró¿nych naukowych ¼ród³ach co oznacza "skok kwantowy". Sztywna nauka w przypadku nowych odkryæ przestaje byæ a¿ tak sztywna. Nauka dostarcza coraz wiêcej dowodów na swoj± (nauki) ewolucjê. Je¶li pozostaniesz przy Newtonie i Einsteinie, pozostaniesz z ty³u.
Niewielkie zrozumienie "skoku kwantowego" da Ci wgl±d, do czego gatunek ludzki(wraz se swoim mózgiem) przygotowywa³ siê od kilku milionów lat.
I zgoda, ¿e nawet taki "skok kwantowy" nie stanie siê w przeci±gu chwili. Jeszcze wielu ludzi umrze i wielu bêdzie pracowaæ nad tym, by nast±pi³o pojednanie nauki z wierzeniami. Dopiero wtedy bêdzie widoczna przemiana w  ¶wiadomo¶ci ludzi. (I pamiêtaj- ¿adna kara ani ¿adne wybranie. Jeste¶my w ca³o¶ci ludzk± rodzin± a na poziomie sub-atomowym niczym siê nie ró¿nimy. Ró¿nimy siê emocjami, ale to zaleta U¶miech)
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #201 : Lipiec 04, 2010, 08:55:24 »

Poszukaj w ró¿nych naukowych ¼ród³ach co oznacza "zakrzywienie czasoprzestrzeni".

¯eby bardziej obrazowo - we¼my jako pomoc naukow± globus. W teorii jest mo¿liwo¶æ poruszania siê z punktu A (Polska)  do punktu B (Australia) niekoniecznie po powierzchni globusa. Jednak mo¿naby z punktu A do punktu B udaæ siê po ¶rednicy (w tym wypadku naszego modelu) - i zamiast 20 tys km mamy 12 tys km z hakiem (jak pisa³em - globus jest tu tylko do¶æ ³atwym do prze³kniêcia modelem - wiêc mo¿na sobie darowaæ kwestie kopania w skorupie ziemskiej itd Mrugniêcie)

W zwi±zku z powy¿szym, od jutra bêd± g³osiæ, ¿e jestem w stanie za powiedzmy pó³ roku w swoim poje¼dzie który zacznê budowaæ w gara¿u wygraæ wy¶cig z promem kosmicznym. Bo teoretycznie jest mo¿liwe poruszanie siê miêdzy 2-ma punktami po innej drodze, ni¿ dotychczas podró¿owano.

Kto mi uwierzy? Idioci.

__________________________________-

Tak jak to opisa³em - tak niej wiêcej wygl±da twój wywód. Teoretycznie - wszystko ok. W praktyce - bzdura.
Bo co wa¿ne - mówimy tu o zmianach (nowy gatunek etc.), które zajd± do oko³o roku 2012. Wiêc nie pisz mi "Jeszcze wielu ludzi umrze i wielu bêdzie pracowaæ nad tym, by nast±pi³o pojednanie nauki z wierzeniami. Dopiero wtedy bêdzie widoczna przemiana w  ¶wiadomo¶ci ludzi." Proponujê trzymaæ siê tematu konwersacji. Bo co bêdzie po nieokre¶lonym czasie (kiedy to jeszcze wielu siê narodzi, i wielu umrze) - to inna para kaloszy.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2010, 09:01:52 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #202 : Lipiec 04, 2010, 10:52:05 »

Poszukaj te¿ u m³odych  i starych naukowców poruszanie siê miêdzy domenami wibracyjnymi charakterystycznymi dla wszech¶wiata, który jest wielowymiarowy...
To inny sposób na podró¿e... no chyba, ¿e nie wierzysz w istnienie innych cywilizacji, oprócz ziemskiej Z³y
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #203 : Lipiec 04, 2010, 12:48:22 »

Poszukaj te¿ u m³odych  i starych naukowców poruszanie siê miêdzy domenami wibracyjnymi charakterystycznymi dla wszech¶wiata, który jest wielowymiarowy...
To inny sposób na podró¿e... no chyba, ¿e nie wierzysz w istnienie innych cywilizacji, oprócz ziemskiej Z³y

A zwi±zek to ma z nowym gatunkiem ludzkim lub te¿ z tematem tego dzia³u...?

¯adnego
sarah54
Go¶æ
« Odpowiedz #204 : Lipiec 04, 2010, 16:57:42 »

Jedno z wielu ¿róde³ naukowych, które  mog± uzupe³niæ wiedzê dot tego tematu ale i wielu innych na tym forum:
http://www.latarnia.cba.pl/Brown%20Courtney%20-%20Kosmiczna%20Podroz.pdf

Nota biograficzna(nie trzeba znaæ nawet angielskiego):
A Brief Biography

Courtney Brown is a mathematician and social scientist who teaches in the Department of Political Science at Emory University in Atlanta, Georgia. He received his Ph.D. degree from Washington University (St. Louis) in 1982 in political science with an emphasis on mathematical modeling. He began his teaching career as a college calculus instructor in Africa before moving on to teach nonlinear differential and difference equation modeling in the social sciences at the University of California at Los Angeles, Emory University, and the Inter-university Consortium for Political and Social Research Summer Program at the University of Michigan. He has published numerous books on applied nonlinear mathematical modeling in the social sciences, including two new volumes, one on applied differential equation systems (2007) and another on graph algebra (2008), a new graphical language used for modeling systems. He also has an interest in political music, and has recently published a book on the subject. Independent of his work as a college professor, he is the Director and founder of The Farsight Institute (www.farsight.org), a nonprofit research and educational organization dedicated to the study of a phenomenon of nonlocal consciousness known as "remote viewing." He recently published a book titled Remote Viewing: The Science and Theory of Nonphysical Perception. In this book he analyzes data and develops a new theory that explains the remote-viewing phenomenon as a consequence of superposition formation on the quantum level.

Fragment na zachêtê:

"Publikuj±c te materia³y nie jestem naiwny. Doskonale zdajê sobie sprawê z ostrza³u krytyki, jaki z
pewno¶ci± dosiêgnie mnie po opublikowaniu tych odkryæ. Co wiêcej, moja pozycja na uniwersytecie
mo¿e zostaæ przez to mocno nadszarpniêta. Cieszê siê godn± pozazdroszczenia, zas³u¿on± reputacj±
z racji twórczych badañ, w których stosujê skomplikowane nielinearne matematyczne modele zjawisk
spo³ecznych.  Bynajmniej  nie  chcê  straciæ  tej  reputacji,  ale  osoba  prawdziwie  oddana  nauce  musi
przyj±æ  odpowiedzialno¶æ,  która  siê  z  ni±  wi±¿e.  Praca  badacza  nie  polega  na  g³oszeniu  tego,  co
popularne czy, jak to teraz modnie ujmuj±, “politycznie poprawne". Naukowiec musi zdawaæ relacjê z
prawdy, jakakolwiek by ona nie by³a, a potencjalna reakcja innych na tê prawdê nie powinna wp³ywaæ
na  jego  decyzjê  o  opublikowaniu  b±d¼  nie  opublikowaniu  w  pe³ni  weryfikowalnych  wyników
kompetentnie przeprowadzonych badañ.
Gatunek  ludzki  znajduje  siê  na  rozdro¿u  swej  historii.  Nied³ugo  mamy  wej¶æ  do  sfery  ¿ycia
galaktycznego  jako  pe³noprawni  cz³onkowie  spo³eczno¶ci  ¶wiatów.  Wobec  tak  wielkiej  sprawy,
osobista kariera jakiegokolwiek naukowca nie ma wiêkszego znaczenia."

Istotnym powodem dla którego w³±czam siê czynnnie w polemiki na tym forum jest liczba go¶ci- ona rzeczywi¶cie sygnalizuje potrzebê jego istnienia.
Stali u¿ytkownicy- tzw. maszyny do pisania, uzale¿nieni, gawêdziarze, dyskutanci stanowi± znacz±ca kanwê forum, jednak nie¶miali go¶cie sw± ciekaw± natur± i w³asnym pragnieniem uzyskania  konformizmu lub zlikwidowania niepokoju( na jedno wychodzi) stanowi± przyczynê mojego tutaj pobytu.

I jeszcze jeden fragment z powy¿szej ksi±¿ki, jednak oddaj±cy ludzkie nawyki:

"Niewiara  tych,  którzy  nigdy  nie  uczestniczyli  w  bezpo¶rednim  badaniu  jest  powszechnym
zjawiskiem,  które  towarzyszy  nam  od  zawsze.  Spieranie  siê,  czy  co¶  jest  mo¿liwe  czy  nie,
argumentacja  w  obronie  jakiego¶  do¶wiadczenia,  co  do  którego  s±  w±tpliwo¶ci,  nie  ma  wiêkszego
sensu. Najlepsze, co mo¿na uczyniæ w takiej sytuacji to poddaæ owo do¶wiadczenie sprawdzeniu."

P.s. I tu mogê us³yszeæ n.p. "jak ja mam sprawdziæ prawdziwo¶æ zjawiska bilokacji, przecie¿ nie ukoñczy³em uniwersytetu w Yale(n.p.)

Moge odpowiedzieæ wszystkim, bez wyj±tku- je¶li taka Wasza wola, mo¿ecie.Ale nie na pstrykniêcie palcem. To praca w czasie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2010, 19:20:00 wys³ane przez sarah54 » Zapisane
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #205 : Grudzieñ 19, 2012, 10:08:35 »

Czas nasta³ wiêc. Tak ze zgroz± wyczekiwany, tak obwieszczany i przepowiadany. Có¿ siê sta³o? Ano nic.

W pierwszym po¶cie napisa³em:

Ja s±dzê, ¿e jednym z 2-ch podstawowych zachowañ bêdzie w³o¿enie g³owy w piasek. Inaczej rzecz ujmuj±c - nie by³o tematu. Ci, którzy z tak± pasj± (jeszcze) wieszcz±  niechybne zmiany, wierz± w wyimaginowane moce ingeruj±ce w ziemskie sprawy w wielu wypadkach po prostu prze³kn± gorycz, nazwijmy to pora¿ki (bo tak chyba mo¿na nazwaæ sytuacjê, w której wierzy siê w co¶ z ca³ych si³, a okazuje siê to bredni±). Prze³kn± i znikn±, tak z tego forum, jak i z jakichkolwiek dyskusji a propos tego, co mia³o siê wydarzyæ.
Ale zapewne wielu z nich znajdzie sobie po cichu nowy cel, now± datê, nowych ³±czników w miejsce lucyny... bo czy¿ mo¿na przyj±æ, ¿e mimo wszystko nie ostanie siê nikt, kto bêdzie dalej wyczekiwa³ nastêpcy nibiru?

Drugim scenariuszem, wg mnie równie prawdopodobnym to przeinaczanie faktów i bzdurna interpretacja zjawisk.
Bêd± wiêc t³umaczenia, ¿e "religie nie upad³y, a upadaj±, bo przecie¿ coraz mniej ludzi chodzi do ko¶cio³a, wiêc wszystko siê zgadza", ¿e "klimat siê przecie¿ ociepla/oziêbia (odpowiednie skre¶liæ)", "¿e przecie¿ S³oñce coraz bardziej szaleje, wiêc to musi siê odbijaæ na naszej planecie", "¿e kolejne tsunami, powodzie, wybuchy wulkanów - wiêc mamy katastrofy (a nie by³o tego wcze¶niej?)", ze nibiru to nie planeta, a asteroida i nie w 2012, tylko za 10 czy 20 lat i ze na pewno leci i na pewno doczekamy siê!". Itd, itp.
Jednym s³owem - propagowane przez tych ludzi twarde (w ich mniemaniu) fakty bêd± marginalizowane i ust±pi± pola wolnej interpretacji, która bêdzie t³umaczyæ (nie)zaistnia³± sytuacjê tak, aby ca³y czas pasowa³a do scenariusza tych wszystkich przepowiedni.

I tu chyba ta pierwsza opcja siê sprawdzi³a. Mam wra¿enie, ¿e ca³a rzesza mniej lub bardziej zajad³ych zwolenników katastroficznej teorii gdzie¶ po drodze wyparowa³a. Postów by³o coraz mniej... coraz mniej... no bo jak staæ na stra¿y wiadomych tez, skoro deadline coraz to bli¿ej, a tu niczego nie widaæ, nie s³ychaæ i nie czuæ?
Równie¿ tak jak pisa³em te kilka lat temu – po drodze niektórzy powpadali na kolejne rewelacyjne pomys³y, jak to nasza planeta (a co za tym idzie i my sami) mo¿e dostaæ po ty³ku – ¿e wspomnê tylko o znacznym poprzesuwaniu siê p³yt tektonicznych w bardzo krótkim czasie czy inszym przebiegunowaniu, które mia³o nast±piæ nagle ju¿ za 5 minut.

W ka¿dym razie ca³o¶æ zagadnieñ z biegiem czasu topnia³a i topnia³a, ludzie siê wukruszali i wykruszali i tylko jeszcze kilka pomys³ów jest na tapecie - np. przej¶cie w jakie¶ wymiary czy cu¶, ale to ju¿ nie szkodliwe, co najwy¿ej zabawne. G³ówny krêgos³up tego forum to ju¿ od dawna rozsypany domek z kart i dobrze. ¦ciema odp³ynê³a w sin± dal razem z niejak± £obos i jej g³osami w g³owie, nikt ¿adnego guzika nie nadusi³, ¿adnej mumii nie wydoby³.

Mysz wpad³± do beczki i koniec bajeczki.

Drogi internauto, który da³e¶ siê nabraæ na wspomniane bzdury – jak widzisz zdrowy rozs±dek powinien górowaæ nad bajaniem w tak istotnych sprawach. Masz narzêdzie w postaci mózgu, kóry jest efektem kilku miliardów lat ewolucji. U¿ywaj go zamiast ³ykaæ co popadnie. Zwa¿ za i przeciw i ¶wiadomie wyrabiaj sobie zdanie na wszelakie tematy.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 10:08:59 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #206 : Grudzieñ 19, 2012, 10:20:36 »

Czas nasta³ wiêc. Tak ze zgroz± wyczekiwany, tak obwieszczany i przepowiadany. Có¿ siê sta³o? Ano nic.

Kurcze no , niektórzy to ju¿ nie mog± usiedzieæ i przebieraj± nó¿kami aby siê popisaæ na dwie doby przed "terminem" Du¿y u¶miech
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #207 : Grudzieñ 19, 2012, 10:27:18 »

Co¶ nieprawdziwego napisa³em? Irytuje wytykanie bzdur palcami? Rozumiem, ¿e ciebie równie¿ obejmuje moje niegdysiejsze za³o¿enie odno¶nie postaw?

Je¶li nie, to po co te przytyki w moj± stronê?
Kate
Go¶æ
« Odpowiedz #208 : Grudzieñ 19, 2012, 10:49:31 »

east cyt
Kurcze no , niektórzy to ju¿ nie mog± usiedzieæ i przebieraj± nó¿kami aby siê popisaæ na dwie doby przed "terminem"

Przypomnial mi sie kawal.
"Siostro, prosze zawiezsc pacjenta do prosektorium.
Na to chory:"Ale ja jeszcze zyje!"
Lekarz z usmiechem odpowiada: "Ale siostra jeszcze nie dowiozla pana na miejsce".

east
Go¶æ
« Odpowiedz #209 : Grudzieñ 19, 2012, 10:53:44 »

Nie bulwersuj siê tak go¶ciu Du¿y u¶miech
Przeczytaj uwa¿nie co zosta³o napisane i tylko to co zosta³o napisane. Nie dopowiadaj niestworzonych historii bo siê jeszcze Wzniesiesz  na wy¿yny ......  Du¿y u¶miech
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #210 : Grudzieñ 19, 2012, 10:58:21 »

Zapytam ponownie - co¶ nieprawdziwego napisa³em?
I po co te przytyki?
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #211 : Grudzieñ 19, 2012, 11:03:55 »

I po co te przytyki?

nale¿y siê order za prawdomówno¶æ Du¿y u¶miech gratulacje
Dlaczego 21 grudnia 2012 roku jednak do niczego nie dosz³o.
Opublikowano Grudzieñ 14, 2012 by nnka

Do Internetu wyciek³o nagranie, które NASA zamierza opublikowaæ 22 grudnia 2012 roku. Mo¿na na nim zobaczyæ kilkuminutowe podsumowanie osi±gniêæ Majów i wyja¶nienie, dlaczego 21 grudnia 2012 roku jednak do niczego nie dosz³o.

¬ród³o: zmianynaziemi.pl
http://youtu.be/6V_0oFak9W8

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #212 : Grudzieñ 19, 2012, 11:05:37 »

I po co te przytyki?
Bosheee niektórzy to bior± tak bardzo osobi¶cie jak im siê falstart wytknie Du¿y u¶miech
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #213 : Grudzieñ 19, 2012, 11:13:49 »

"nale¿y siê order za prawdomówno¶æ Du¿y u¶miech gratulacje"

raczej nie, s±dzê, ¿e prawdê wypada zawsze mówiæ.

"Bosheee niektórzy to bior± tak bardzo osobi¶cie jak im siê falstart wytknie"

Wróæ wiêc do mojego postu za dwa dni. Bêdzie ci siê zgadzaæ
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 11:14:21 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 32

Wiadomo¶ci: 1696

« Odpowiedz #214 : Grudzieñ 19, 2012, 11:19:36 »

Widzisz east, tu chodzi tylko o racjê, wszystko mo¿na podeptaæ, byle wykazaæ swoj± racjê.
Krótko mówi±c brak zrozumienia toku do¶wiadczeñ ¿yciowych. I jak zwykle inni s± be.
Zawsze najdziwniejsze jest to, ¿e pretensje zg³aszaj± nie ci "zrobieni w wa³a" tylko ci co: "a nie mówi³em?" - w imieniu tych pierwszych, zreszt± (przynajmniej tak im siê wydaje).
Dla mnie wniosek jest prosty - zrobieni w wa³a - czego¶ ewidentnie siê nauczyli, w przeciwieñstwie do ich "obroñców".
Niektórzy dos³ownie dziêkuj± w³a¶nie za to, ¿e siê nauczyli, rozszerzyli swoj± ¶wiadomo¶æ, by³y tu takie posty. w przeciwieñstwie do krzykaczy, którzy nadal tylko maj± racjê.
Ale ka¿dy mo¿e siê tu wypowiadaæ, i ewidentnie widaæ jak± opcjê i jaki poziom prezentuje.
Przebi¶nieg wyra¼nie omawia³ postawy analizy i syntezy, wiêc szkoda czasu dalej to wa³kowaæ.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 11:20:33 wys³ane przez blueray21 » Zapisane

Wiedza ochrania, ignorancja zagra¿a.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #215 : Grudzieñ 19, 2012, 11:23:10 »

..po prostu niektórym nie wystarczy jednego ¿ycia, aby zrozumieæ,-
¿e posiadanie tzw. racji nic nie zmienia.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Go¶æ
« Odpowiedz #216 : Grudzieñ 19, 2012, 11:38:51 »

Zawsze najdziwniejsze jest to, ¿e pretensje zg³aszaj± nie ci "zrobieni w wa³a" tylko ci co: "a nie mówi³em?" - w imieniu tych pierwszych, zreszt± (przynajmniej tak im siê wydaje).
A zobaczysz jak siê bêd± puszyæ "po terminie" Du¿y u¶miech

Dla mnie wniosek jest prosty - zrobieni w wa³a - czego¶ ewidentnie siê nauczyli, w przeciwieñstwie do ich "obroñców".
Niektórzy dos³ownie dziêkuj± w³a¶nie za to, ¿e siê nauczyli, rozszerzyli swoj± ¶wiadomo¶æ, by³y tu takie posty.
Tak i to jest w tym najcenniejsze, bo w³a¶nie to - czy to bedzie pora¿ka, czy rozczarowanie , czy inne jeszcze uczucie - kiedy je widaæ i kiedy siê do¶wiadcza mo¿liwo¶ci i tego wzniesienia serca na sam± my¶l , to jest jak Wzniesienie. Dos³ownie wzniesienie ponad tzw "siebie".

A tym co MAJ¡ RACJÊ , nale¿y tê racjê zostawiæ. To fajna zabawka Mrugniêcie.  Niech siê w niej p³awi± - jak z kotwic± Du¿y u¶miech

"a nie mówi³em" jest strasznie nudne Chichot
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #217 : Grudzieñ 19, 2012, 11:43:48 »

..po prostu niektórym nie wystarczy jednego ¿ycia, aby zrozumieæ,-
¿e posiadanie tzw. racji nic nie zmienia.
Songo, po prostu Ego siê odzywa nie nie chce odpu¶ciæ ani na jotê. Du¿y u¶miech
Pozatym zauwa¿y³em, ¿e Fair Lady-Go¶æ ? Co siê sta³o ?
Czy czas "przesiewów" Prawdy od fa³szu" siê zacz±³ ? U¶miech
Pozdrawiam. U¶miech
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #218 : Grudzieñ 19, 2012, 12:10:32 »

Widzê, ¿e najbardziej zainteresowani siê zlecieli.
Id±c tym tokiem rozumowania mo¿na napisaæ/powiedzieæ w³a¶ciwie wszystko. Ale gdy ju¿ przyjdzie do weryfikacji – to jest ona nie na miejscu. Bo ego. Bo co¶ tam.

To do¶æ zatrwa¿aj±ce. Pisz co chcesz i ile wlezie. I nie sprawdzaj, nie weryfikuj. Ale to do¶æ popularny pogl±d na tym forum. Zreszt± nie tylko tu.

Nie bardzo rozumiem. Wg ciebie te 2 nicki to jedna osoba?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 12:11:12 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #219 : Grudzieñ 19, 2012, 12:28:45 »

Widzê, ¿e najbardziej zainteresowani siê zlecieli.
Id±c tym tokiem rozumowania mo¿na napisaæ/powiedzieæ w³a¶ciwie wszystko. Ale gdy ju¿ przyjdzie do weryfikacji – to jest ona nie na miejscu. Bo ego. Bo co¶ tam.

To do¶æ zatrwa¿aj±ce. Pisz co chcesz i ile wlezie. I nie sprawdzaj, nie weryfikuj. Ale to do¶æ popularny pogl±d na tym forum. Zreszt± nie tylko tu.

Nie bardzo rozumiem. Wg ciebie te 2 nicki to jedna osoba?
Tak to ta sama osoba.
Pozdrawiam.
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #220 : Grudzieñ 19, 2012, 12:35:22 »

¯enuj±ce. Oczywi¶cie szlaban na weryfikacjê, prawda?
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #221 : Grudzieñ 19, 2012, 12:38:26 »

je¶li to TY i TY,-
to mo¿esz sam zweryfikowaæ Du¿y u¶miech

komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #222 : Grudzieñ 19, 2012, 12:44:39 »

Zauwa¿y³em jedno, ¿e jak siê tu pojawiasz, to siejesz zamêt, i próbujesz byæ za wszelk± cenê zauwa¿alny i "WA¯NY".
Wierz mi , tak nie jest. I daj upust swojej w¶ciek³o¶ci Twego Ego.
A mieszaczy tu nie potrzebujemy. Ostatecznie jestem tu d³u¿ej na tym Forum, i i wiem co mówiê.
Pozdrawiam.
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #223 : Grudzieñ 19, 2012, 12:45:10 »

To do¶æ uw³aczaj±ce wk³adanie mi do ust postów w tematach, które ma³o mnie obchodz±, pod nickiem, z którym mam niewiele wspólnego.
Poza tym proponujê nie podnosiæ warto¶ci tego forum przypisuj±c mojej osobie opinie, których ja nie wyrazi³em.
Nie wspomnê o ró¿nicy p³ci – bo fair lady to babka, nieprawda¿?

Jak pisa³em – ¿enuj±ce, "o¶wieceni" przedmówcy.

"A mieszaczy tu nie potrzebujemy."
Ma³o mnie obchodz± wasze/twoje potrzeby. Posty k³uj± w bok? nie czytaj.

I sk±d pomys³, ¿e "moje ego jest w¶ciek³e"?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 19, 2012, 12:54:55 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
komandos040
Go¶æ
« Odpowiedz #224 : Grudzieñ 19, 2012, 12:56:38 »

Pisz z Serca, nie z Rozumu, i nie dzia³aj tak by¶ móg³ kogokolwiek uraziæ.
Pokój z Tob±. Cool
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: