sarah54
Gość
|
 |
« Odpowiedz #200 : Lipiec 04, 2010, 08:41:09 » |
|
Do Goœcia- Poszukaj w ró¿nych naukowych Ÿród³ach co oznacza "skok kwantowy". Sztywna nauka w przypadku nowych odkryÌ przestaje byÌ a¿ tak sztywna. Nauka dostarcza coraz wiêcej dowodów na swoj¹ (nauki) ewolucjê. Jeœli pozostaniesz przy Newtonie i Einsteinie, pozostaniesz z ty³u. Niewielkie zrozumienie "skoku kwantowego" da Ci wgl¹d, do czego gatunek ludzki(wraz se swoim mózgiem) przygotowywa³ siê od kilku milionów lat. I zgoda, ¿e nawet taki "skok kwantowy" nie stanie siê w przeci¹gu chwili. Jeszcze wielu ludzi umrze i wielu bêdzie pracowaÌ nad tym, by nast¹pi³o pojednanie nauki z wierzeniami. Dopiero wtedy bêdzie widoczna przemiana w œwiadomoœci ludzi. (I pamiêtaj- ¿adna kara ani ¿adne wybranie. Jesteœmy w ca³oœci ludzk¹ rodzin¹ a na poziomie sub-atomowym niczym siê nie ró¿nimy. Ró¿nimy siê emocjami, ale to zaleta  )
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #201 : Lipiec 04, 2010, 08:55:24 » |
|
Poszukaj w ró¿nych naukowych Ÿród³ach co oznacza "zakrzywienie czasoprzestrzeni". ¯eby bardziej obrazowo - weŸmy jako pomoc naukow¹ globus. W teorii jest mo¿liwoœÌ poruszania siê z punktu A (Polska) do punktu B (Australia) niekoniecznie po powierzchni globusa. Jednak mo¿naby z punktu A do punktu B udaÌ siê po œrednicy (w tym wypadku naszego modelu) - i zamiast 20 tys km mamy 12 tys km z hakiem (jak pisa³em - globus jest tu tylko doœÌ ³atwym do prze³kniêcia modelem - wiêc mo¿na sobie darowaÌ kwestie kopania w skorupie ziemskiej itd  ) W zwi¹zku z powy¿szym, od jutra bêd¹ g³osiÌ, ¿e jestem w stanie za powiedzmy pó³ roku w swoim pojeŸdzie który zacznê budowaÌ w gara¿u wygraÌ wyœcig z promem kosmicznym. Bo teoretycznie jest mo¿liwe poruszanie siê miêdzy 2-ma punktami po innej drodze, ni¿ dotychczas podró¿owano. Kto mi uwierzy? Idioci. __________________________________- Tak jak to opisa³em - tak niej wiêcej wygl¹da twój wywód. Teoretycznie - wszystko ok. W praktyce - bzdura. Bo co wa¿ne - mówimy tu o zmianach (nowy gatunek etc.), które zajd¹ do oko³o roku 2012. Wiêc nie pisz mi "Jeszcze wielu ludzi umrze i wielu bêdzie pracowaÌ nad tym, by nast¹pi³o pojednanie nauki z wierzeniami. Dopiero wtedy bêdzie widoczna przemiana w œwiadomoœci ludzi." Proponujê trzymaÌ siê tematu konwersacji. Bo co bêdzie po nieokreœlonym czasie (kiedy to jeszcze wielu siê narodzi, i wielu umrze) - to inna para kaloszy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2010, 09:01:52 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
 |
« Odpowiedz #202 : Lipiec 04, 2010, 10:52:05 » |
|
Poszukaj te¿ u m³odych i starych naukowców poruszanie siê miêdzy domenami wibracyjnymi charakterystycznymi dla wszechœwiata, który jest wielowymiarowy... To inny sposób na podró¿e... no chyba, ¿e nie wierzysz w istnienie innych cywilizacji, oprócz ziemskiej
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #203 : Lipiec 04, 2010, 12:48:22 » |
|
Poszukaj te¿ u m³odych i starych naukowców poruszanie siê miêdzy domenami wibracyjnymi charakterystycznymi dla wszechœwiata, który jest wielowymiarowy... To inny sposób na podró¿e... no chyba, ¿e nie wierzysz w istnienie innych cywilizacji, oprócz ziemskiej A zwi¹zek to ma z nowym gatunkiem ludzkim lub te¿ z tematem tego dzia³u...? ¯adnego
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
 |
« Odpowiedz #204 : Lipiec 04, 2010, 16:57:42 » |
|
Jedno z wielu ÂżrĂłdeÂł naukowych, ktĂłre mogÂą uzupeÂłniĂŚ wiedzĂŞ dot tego tematu ale i wielu innych na tym forum: http://www.latarnia.cba.pl/Brown%20Courtney%20-%20Kosmiczna%20Podroz.pdfNota biograficzna(nie trzeba znaĂŚ nawet angielskiego): A Brief Biography Courtney Brown is a mathematician and social scientist who teaches in the Department of Political Science at Emory University in Atlanta, Georgia. He received his Ph.D. degree from Washington University (St. Louis) in 1982 in political science with an emphasis on mathematical modeling. He began his teaching career as a college calculus instructor in Africa before moving on to teach nonlinear differential and difference equation modeling in the social sciences at the University of California at Los Angeles, Emory University, and the Inter-university Consortium for Political and Social Research Summer Program at the University of Michigan. He has published numerous books on applied nonlinear mathematical modeling in the social sciences, including two new volumes, one on applied differential equation systems (2007) and another on graph algebra (2008), a new graphical language used for modeling systems. He also has an interest in political music, and has recently published a book on the subject. Independent of his work as a college professor, he is the Director and founder of The Farsight Institute ( www.farsight.org), a nonprofit research and educational organization dedicated to the study of a phenomenon of nonlocal consciousness known as "remote viewing." He recently published a book titled Remote Viewing: The Science and Theory of Nonphysical Perception. In this book he analyzes data and develops a new theory that explains the remote-viewing phenomenon as a consequence of superposition formation on the quantum level. Fragment na zachĂŞtĂŞ: "PublikujÂąc te materiaÂły nie jestem naiwny. Doskonale zdajĂŞ sobie sprawĂŞ z ostrzaÂłu krytyki, jaki z pewnoÂściÂą dosiĂŞgnie mnie po opublikowaniu tych odkryĂŚ. Co wiĂŞcej, moja pozycja na uniwersytecie moÂże zostaĂŚ przez to mocno nadszarpniĂŞta. CieszĂŞ siĂŞ godnÂą pozazdroszczenia, zasÂłuÂżonÂą reputacjÂą z racji twĂłrczych badaĂą, w ktĂłrych stosujĂŞ skomplikowane nielinearne matematyczne modele zjawisk spoÂłecznych. Bynajmniej nie chcĂŞ straciĂŚ tej reputacji, ale osoba prawdziwie oddana nauce musi przyj¹Ì odpowiedzialnoœÌ, ktĂłra siĂŞ z niÂą wi¹¿e. Praca badacza nie polega na gÂłoszeniu tego, co popularne czy, jak to teraz modnie ujmujÂą, “politycznie poprawne". Naukowiec musi zdawaĂŚ relacjĂŞ z prawdy, jakakolwiek by ona nie byÂła, a potencjalna reakcja innych na tĂŞ prawdĂŞ nie powinna wpÂływaĂŚ na jego decyzjĂŞ o opublikowaniu bÂądÂź nie opublikowaniu w peÂłni weryfikowalnych wynikĂłw kompetentnie przeprowadzonych badaĂą. Gatunek ludzki znajduje siĂŞ na rozdroÂżu swej historii. NiedÂługo mamy wejœÌ do sfery Âżycia galaktycznego jako peÂłnoprawni czÂłonkowie spoÂłecznoÂści ÂświatĂłw. Wobec tak wielkiej sprawy, osobista kariera jakiegokolwiek naukowca nie ma wiĂŞkszego znaczenia." Istotnym powodem dla ktĂłrego w³¹czam siĂŞ czynnnie w polemiki na tym forum jest liczba goÂści- ona rzeczywiÂście sygnalizuje potrzebĂŞ jego istnienia. Stali uÂżytkownicy- tzw. maszyny do pisania, uzaleÂżnieni, gawĂŞdziarze, dyskutanci stanowiÂą znaczÂąca kanwĂŞ forum, jednak nieÂśmiali goÂście swÂą ciekawÂą naturÂą i wÂłasnym pragnieniem uzyskania konformizmu lub zlikwidowania niepokoju( na jedno wychodzi) stanowiÂą przyczynĂŞ mojego tutaj pobytu. I jeszcze jeden fragment z powyÂższej ksi¹¿ki, jednak oddajÂący ludzkie nawyki: "Niewiara tych, ktĂłrzy nigdy nie uczestniczyli w bezpoÂśrednim badaniu jest powszechnym zjawiskiem, ktĂłre towarzyszy nam od zawsze. Spieranie siĂŞ, czy coÂś jest moÂżliwe czy nie, argumentacja w obronie jakiegoÂś doÂświadczenia, co do ktĂłrego sÂą wÂątpliwoÂści, nie ma wiĂŞkszego sensu. Najlepsze, co moÂżna uczyniĂŚ w takiej sytuacji to poddaĂŚ owo doÂświadczenie sprawdzeniu." P.s. I tu mogĂŞ usÂłyszeĂŚ n.p. "jak ja mam sprawdziĂŚ prawdziwoœÌ zjawiska bilokacji, przecieÂż nie ukoĂączyÂłem uniwersytetu w Yale(n.p.) Moge odpowiedzieĂŚ wszystkim, bez wyjÂątku- jeÂśli taka Wasza wola, moÂżecie.Ale nie na pstrykniĂŞcie palcem. To praca w czasie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2010, 19:20:00 wysłane przez sarah54 »
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #205 : Grudzień 19, 2012, 10:08:35 » |
|
Czas nasta³ wiêc. Tak ze zgroz¹ wyczekiwany, tak obwieszczany i przepowiadany. Có¿ siê sta³o? Ano nic.
W pierwszym poÂście napisaÂłem:
“Ja sÂądzĂŞ, Âże jednym z 2-ch podstawowych zachowaĂą bĂŞdzie wÂłoÂżenie gÂłowy w piasek. Inaczej rzecz ujmujÂąc - nie byÂło tematu. Ci, ktĂłrzy z takÂą pasjÂą (jeszcze) wieszczÂą niechybne zmiany, wierzÂą w wyimaginowane moce ingerujÂące w ziemskie sprawy w wielu wypadkach po prostu przeÂłknÂą gorycz, nazwijmy to poraÂżki (bo tak chyba moÂżna nazwaĂŚ sytuacjĂŞ, w ktĂłrej wierzy siĂŞ w coÂś z caÂłych siÂł, a okazuje siĂŞ to bredniÂą). PrzeÂłknÂą i zniknÂą, tak z tego forum, jak i z jakichkolwiek dyskusji a propos tego, co miaÂło siĂŞ wydarzyĂŚ. Ale zapewne wielu z nich znajdzie sobie po cichu nowy cel, nowÂą datĂŞ, nowych ³¹cznikĂłw w miejsce lucyny... bo czyÂż moÂżna przyj¹Ì, Âże mimo wszystko nie ostanie siĂŞ nikt, kto bĂŞdzie dalej wyczekiwaÂł nastĂŞpcy nibiru?
Drugim scenariuszem, wg mnie rĂłwnie prawdopodobnym to przeinaczanie faktĂłw i bzdurna interpretacja zjawisk. BĂŞdÂą wiĂŞc tÂłumaczenia, Âże "religie nie upadÂły, a upadajÂą, bo przecieÂż coraz mniej ludzi chodzi do koÂścioÂła, wiĂŞc wszystko siĂŞ zgadza", Âże "klimat siĂŞ przecieÂż ociepla/oziĂŞbia (odpowiednie skreÂśliĂŚ)", "Âże przecieÂż SÂłoĂące coraz bardziej szaleje, wiĂŞc to musi siĂŞ odbijaĂŚ na naszej planecie", "Âże kolejne tsunami, powodzie, wybuchy wulkanĂłw - wiĂŞc mamy katastrofy (a nie byÂło tego wczeÂśniej?)", ze nibiru to nie planeta, a asteroida i nie w 2012, tylko za 10 czy 20 lat i ze na pewno leci i na pewno doczekamy siĂŞ!". Itd, itp. Jednym sÂłowem - propagowane przez tych ludzi twarde (w ich mniemaniu) fakty bĂŞdÂą marginalizowane i ustÂąpiÂą pola wolnej interpretacji, ktĂłra bĂŞdzie tÂłumaczyĂŚ (nie)zaistnia³¹ sytuacjĂŞ tak, aby caÂły czas pasowaÂła do scenariusza tych wszystkich przepowiedni.”
I tu chyba ta pierwsza opcja siĂŞ sprawdziÂła. Mam wraÂżenie, Âże caÂła rzesza mniej lub bardziej zajadÂłych zwolennikĂłw katastroficznej teorii gdzieÂś po drodze wyparowaÂła. PostĂłw byÂło coraz mniej... coraz mniej... no bo jak staĂŚ na straÂży wiadomych tez, skoro deadline coraz to bliÂżej, a tu niczego nie widaĂŚ, nie sÂłychaĂŚ i nie czuĂŚ? RĂłwnieÂż tak jak pisaÂłem te kilka lat temu – po drodze niektĂłrzy powpadali na kolejne rewelacyjne pomysÂły, jak to nasza planeta (a co za tym idzie i my sami) moÂże dostaĂŚ po tyÂłku – Âże wspomnĂŞ tylko o znacznym poprzesuwaniu siĂŞ pÂłyt tektonicznych w bardzo krĂłtkim czasie czy inszym przebiegunowaniu, ktĂłre miaÂło nastÂąpiĂŚ nagle juÂż za 5 minut.
W ka¿dym razie ca³oœÌ zagadnieù z biegiem czasu topnia³a i topnia³a, ludzie siê wukruszali i wykruszali i tylko jeszcze kilka pomys³ów jest na tapecie - np. przejœcie w jakieœ wymiary czy cuœ, ale to ju¿ nie szkodliwe, co najwy¿ej zabawne. G³ówny krêgos³up tego forum to ju¿ od dawna rozsypany domek z kart i dobrze. Œciema odp³ynê³a w sin¹ dal razem z niejak¹ £obos i jej g³osami w g³owie, nikt ¿adnego guzika nie nadusi³, ¿adnej mumii nie wydoby³.
Mysz wpad³¹ do beczki i koniec bajeczki.
Drogi internauto, ktĂłry daÂłeÂś siĂŞ nabraĂŚ na wspomniane bzdury – jak widzisz zdrowy rozsÂądek powinien gĂłrowaĂŚ nad bajaniem w tak istotnych sprawach. Masz narzĂŞdzie w postaci mĂłzgu, kĂłry jest efektem kilku miliardĂłw lat ewolucji. UÂżywaj go zamiast ÂłykaĂŚ co popadnie. ZwaÂż za i przeciw i Âświadomie wyrabiaj sobie zdanie na wszelakie tematy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 10:08:59 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #206 : Grudzień 19, 2012, 10:20:36 » |
|
Czas nasta³ wiêc. Tak ze zgroz¹ wyczekiwany, tak obwieszczany i przepowiadany. Có¿ siê sta³o? Ano nic.
Kurcze no , niektórzy to ju¿ nie mog¹ usiedzieÌ i przebieraj¹ nó¿kami aby siê popisaÌ na dwie doby przed "terminem" 
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #207 : Grudzień 19, 2012, 10:27:18 » |
|
CoÂś nieprawdziwego napisaÂłem? Irytuje wytykanie bzdur palcami? Rozumiem, Âże ciebie rĂłwnieÂż obejmuje moje niegdysiejsze zaÂłoÂżenie odnoÂśnie postaw?
JeÂśli nie, to po co te przytyki w mojÂą stronĂŞ?
|
|
|
|
|
|
|
Kate
Gość
|
 |
« Odpowiedz #208 : Grudzień 19, 2012, 10:49:31 » |
|
east cyt Kurcze no , niektórzy to ju¿ nie mog¹ usiedzieÌ i przebieraj¹ nó¿kami aby siê popisaÌ na dwie doby przed "terminem" Przypomnial mi sie kawal. "Siostro, prosze zawiezsc pacjenta do prosektorium. Na to chory:"Ale ja jeszcze zyje!" Lekarz z usmiechem odpowiada: "Ale siostra jeszcze nie dowiozla pana na miejsce".
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #209 : Grudzień 19, 2012, 10:53:44 » |
|
Nie bulwersuj siĂŞ tak goÂściu Przeczytaj uwaÂżnie co zostaÂło napisane i tylko to co zostaÂło napisane. Nie dopowiadaj niestworzonych historii bo siĂŞ jeszcze Wzniesiesz na wyÂżyny ...... 
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #210 : Grudzień 19, 2012, 10:58:21 » |
|
Zapytam ponownie - coÂś nieprawdziwego napisaÂłem? I po co te przytyki?
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #211 : Grudzień 19, 2012, 11:03:55 » |
|
nale¿y siê order za prawdomównoœÌ gratulacjeDlaczego 21 grudnia 2012 roku jednak do niczego nie dosz³o. Opublikowano Grudzieù 14, 2012 by nnka
Do Internetu wyciekÂło nagranie, ktĂłre NASA zamierza opublikowaĂŚ 22 grudnia 2012 roku. MoÂżna na nim zobaczyĂŚ kilkuminutowe podsumowanie osiÂągniĂŞĂŚ MajĂłw i wyjaÂśnienie, dlaczego 21 grudnia 2012 roku jednak do niczego nie doszÂło.
ÂŹrĂłdÂło: zmianynaziemi.pl http://youtu.be/6V_0oFak9W8
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #212 : Grudzień 19, 2012, 11:05:37 » |
|
Bosheee niektĂłrzy to biorÂą tak bardzo osobiÂście jak im siĂŞ falstart wytknie 
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #213 : Grudzień 19, 2012, 11:13:49 » |
|
"nale¿y siê order za prawdomównoœÌ Du¿y uœmiech gratulacje"
raczej nie, sÂądzĂŞ, Âże prawdĂŞ wypada zawsze mĂłwiĂŚ.
"Bosheee niektĂłrzy to biorÂą tak bardzo osobiÂście jak im siĂŞ falstart wytknie"
WróÌ wiêc do mojego postu za dwa dni. Bêdzie ci siê zgadzaÌ
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 11:14:21 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #214 : Grudzień 19, 2012, 11:19:36 » |
|
Widzisz east, tu chodzi tylko o racjê, wszystko mo¿na podeptaÌ, byle wykazaÌ swoj¹ racjê. Krótko mówi¹c brak zrozumienia toku doœwiadczeù ¿yciowych. I jak zwykle inni s¹ be. Zawsze najdziwniejsze jest to, ¿e pretensje zg³aszaj¹ nie ci "zrobieni w wa³a" tylko ci co: "a nie mówi³em?" - w imieniu tych pierwszych, zreszt¹ (przynajmniej tak im siê wydaje). Dla mnie wniosek jest prosty - zrobieni w wa³a - czegoœ ewidentnie siê nauczyli, w przeciwieùstwie do ich "obroùców". Niektórzy dos³ownie dziêkuj¹ w³aœnie za to, ¿e siê nauczyli, rozszerzyli swoj¹ œwiadomoœÌ, by³y tu takie posty. w przeciwieùstwie do krzykaczy, którzy nadal tylko maj¹ racjê. Ale ka¿dy mo¿e siê tu wypowiadaÌ, i ewidentnie widaÌ jak¹ opcjê i jaki poziom prezentuje. Przebiœnieg wyraŸnie omawia³ postawy analizy i syntezy, wiêc szkoda czasu dalej to wa³kowaÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 11:20:33 wysłane przez blueray21 »
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #215 : Grudzień 19, 2012, 11:23:10 » |
|
..po prostu niektĂłrym nie wystarczy jednego Âżycia, aby zrozumieĂŚ,- Âże posiadanie tzw. racji nic nie zmienia.
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #216 : Grudzień 19, 2012, 11:38:51 » |
|
Zawsze najdziwniejsze jest to, ¿e pretensje zg³aszaj¹ nie ci "zrobieni w wa³a" tylko ci co: "a nie mówi³em?" - w imieniu tych pierwszych, zreszt¹ (przynajmniej tak im siê wydaje). A zobaczysz jak siê bêd¹ puszyÌ "po terminie"  Dla mnie wniosek jest prosty - zrobieni w wa³a - czegoœ ewidentnie siê nauczyli, w przeciwieùstwie do ich "obroùców". Niektórzy dos³ownie dziêkuj¹ w³aœnie za to, ¿e siê nauczyli, rozszerzyli swoj¹ œwiadomoœÌ, by³y tu takie posty.
Tak i to jest w tym najcenniejsze, bo wÂłaÂśnie to - czy to bedzie poraÂżka, czy rozczarowanie , czy inne jeszcze uczucie - kiedy je widaĂŚ i kiedy siĂŞ doÂświadcza moÂżliwoÂści i tego wzniesienia serca na samÂą myÂśl , to jest jak Wzniesienie. DosÂłownie wzniesienie ponad tzw "siebie". A tym co MAJÂĄ RACJĂ , naleÂży tĂŞ racjĂŞ zostawiĂŚ. To fajna zabawka  . Niech siĂŞ w niej pÂławiÂą - jak z kotwicÂą  "a nie mĂłwiÂłem" jest strasznie nudne 
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #217 : Grudzień 19, 2012, 11:43:48 » |
|
..po prostu niektĂłrym nie wystarczy jednego Âżycia, aby zrozumieĂŚ,- Âże posiadanie tzw. racji nic nie zmienia.
Songo, po prostu Ego siê odzywa nie nie chce odpuœciÌ ani na jotê.  Pozatym zauwa¿y³em, ¿e Fair Lady-GoœÌ ? Co siê sta³o ? Czy czas "przesiewów" Prawdy od fa³szu" siê zacz¹³ ?  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #218 : Grudzień 19, 2012, 12:10:32 » |
|
WidzĂŞ, Âże najbardziej zainteresowani siĂŞ zlecieli. IdÂąc tym tokiem rozumowania moÂżna napisaĂŚ/powiedzieĂŚ wÂłaÂściwie wszystko. Ale gdy juÂż przyjdzie do weryfikacji – to jest ona nie na miejscu. Bo ego. Bo coÂś tam.
To doœÌ zatrwa¿aj¹ce. Pisz co chcesz i ile wlezie. I nie sprawdzaj, nie weryfikuj. Ale to doœÌ popularny pogl¹d na tym forum. Zreszt¹ nie tylko tu.
“Pozatym zauwaÂżyÂłem, Âże Fair Lady-GoœÌ ? Co siĂŞ staÂło ?” Nie bardzo rozumiem. Wg ciebie te 2 nicki to jedna osoba?
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 12:11:12 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #219 : Grudzień 19, 2012, 12:28:45 » |
|
WidzĂŞ, Âże najbardziej zainteresowani siĂŞ zlecieli. IdÂąc tym tokiem rozumowania moÂżna napisaĂŚ/powiedzieĂŚ wÂłaÂściwie wszystko. Ale gdy juÂż przyjdzie do weryfikacji – to jest ona nie na miejscu. Bo ego. Bo coÂś tam.
To doœÌ zatrwa¿aj¹ce. Pisz co chcesz i ile wlezie. I nie sprawdzaj, nie weryfikuj. Ale to doœÌ popularny pogl¹d na tym forum. Zreszt¹ nie tylko tu.
“Pozatym zauwaÂżyÂłem, Âże Fair Lady-GoœÌ ? Co siĂŞ staÂło ?” Nie bardzo rozumiem. Wg ciebie te 2 nicki to jedna osoba?
Tak to ta sama osoba. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #220 : Grudzień 19, 2012, 12:35:22 » |
|
ÂŻenujÂące. OczywiÂście szlaban na weryfikacjĂŞ, prawda?
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #221 : Grudzień 19, 2012, 12:38:26 » |
|
jeÂśli to TY i TY,- to moÂżesz sam zweryfikowaĂŚ 
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #222 : Grudzień 19, 2012, 12:44:39 » |
|
ZauwaÂżyÂłem jedno, Âże jak siĂŞ tu pojawiasz, to siejesz zamĂŞt, i prĂłbujesz byĂŚ za wszelkÂą cenĂŞ zauwaÂżalny i "WAÂŻNY". Wierz mi , tak nie jest. I daj upust swojej wÂściekÂłoÂści Twego Ego. A mieszaczy tu nie potrzebujemy. Ostatecznie jestem tu dÂłuÂżej na tym Forum, i i wiem co mĂłwiĂŞ. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
gosc5690
Gość
|
 |
« Odpowiedz #223 : Grudzień 19, 2012, 12:45:10 » |
|
To doœÌ uwÂłaczajÂące wkÂładanie mi do ust postĂłw w tematach, ktĂłre maÂło mnie obchodzÂą, pod nickiem, z ktĂłrym mam niewiele wspĂłlnego. Poza tym proponujĂŞ nie podnosiĂŚ wartoÂści tego forum przypisujÂąc mojej osobie opinie, ktĂłrych ja nie wyraziÂłem. Nie wspomnĂŞ o ró¿nicy pÂłci – bo fair lady to babka, nieprawdaÂż?
Jak pisaÂłem – ÂżenujÂące, "oÂświeceni" przedmĂłwcy.
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 12:54:55 wysłane przez gosc5690 »
|
|
|
|
|
komandos040
Gość
|
 |
« Odpowiedz #224 : Grudzień 19, 2012, 12:56:38 » |
|
Pisz z Serca, nie z Rozumu, i nie dziaÂłaj tak byÂś mĂłgÂł kogokolwiek uraziĂŚ. PokĂłj z TobÂą. 
|
|
|
|
|
|
|
|