Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 11, 2025, 21:19:28

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Mija 21 grudnia 2012, nic siĂŞ nie staÂło. Jak bĂŞdÂą siĂŞ tÂłumaczyĂŚ?  (Przeczytany 143770 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Linda
Gość
« Odpowiedz #75 : Grudzień 14, 2009, 12:23:27 »

Chichot  Chichot
WolĂŞ nurkowaĂŚ w ciekawszych klimatach.

Nie dziwiĂŞ sie ...szkoda byÂłoby takiego sprzĂŞtu.... Chichot

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #76 : Grudzień 14, 2009, 16:39:03 »

drogi gosciu5690 by³em TAKI JAK TY gdy pierwszy raz zetkn±³em siê z PCH w 2005 roku ale W DRUG¡ STRONÊ! maniakalnie fanatycznie bym powiedzia³

po bardzo d³ugotrwa³ych BADANIACH a nie gadaniu vel pisaniu - z wyj±tkiem maili do AW aby temat poznaæ od samej góry a potem "pogawêdka" z Samuelem czyli "sama góra" jak to siê w PCH o nim mówi - mija³y dni, tygodnie, miesi±ce a nawet lata i zamiast ¶lepo wierzyæ w to co czytam zacz±³em SAM PISAÆ o tym do czego doszed³em (artyku³y na stronie oficjalnej PCH "Ksiêga Cheopsa" i "Samuel a 666"), i z wizji katastrofy globalnego zniszczenia przeszed³em na transformacjê duchow± ludzko¶ci - tym dla mnie jest 21.12.2012, 21 grudnia to przesilenie wiêc ten dzieñ bêdzie mia³ znacznie wiêksze znaczenie w KOSMOSIE, a ¿e "jak na górze tak i na dole, jak i na dole tak i na górze" to my LUDZIE odczujemy t± zmianê tutaj na ZIEMI, a czemu 2012 akurat? ano poniewa¿ TEGO DNIA I ROKU up³ynie konkretny czas ustalony na obrót jakiego¶ cia³a niebieskiego - pe³ny taki obrót trwa nawet 26.000 lat wiêc to chyba ukazuje ogrom i potêgê tego wydarzenia, a podstawy astrologii mówi± jak ogromny wp³yw maj± planety na cz³owieka a raczej ich oddzia³ywanie energetyczne...

KapÂłan 718'
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 16:40:13 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #77 : Grudzień 14, 2009, 17:01:02 »

drogi KapÂłanie.

primo: ani ze mnie maniak, ani fanatyk w temacie przeciwstawiania siĂŞ wiadomemu. Po prostu jednoznacznie nie zgadzam siĂŞ z teoriami przedstawianymi m.in. na tym forum, to jeszcze z mojej osoby maniaka nie czyni MrugniĂŞcie. To tak a propos postrzegania mojej osoby MrugniĂŞcie

secundo: jak rozumiem, z tego co przeczytaÂłem powyÂżej, nie jesteÂś zwolennikiem teorii wielkiego i nagÂłego TRACH, spowodowanego czy to przelotem Nibiru, czy to przebiegunowaniem, czy czymÂś tam innym jeszcze.

tertio: zwolennikiem natomiast jesteœ - jak piszesz - "transformacji duchowej ludzkoœci". Hmmm... a có¿ mo¿na podci¹gn¹Ì pod transformacjê duchow¹ ludzkoœci? DoœÌ pokaŸne tu pole do interpretacji, tak¿e by³bym rad, gdybyœ w kilku prostych s³owach okreœli³ co to wg Ciebie ma oznaczaÌ. Pomijam teraz kwestiê czasu (data: 21.12.2012 i wspomniany istotny okres 26 000 lat) oraz obiektu, który ma na to wp³yw ("jakieœ cia³o niebieskie").

CzymÂże bĂŞdzie wiĂŞc ta nagÂła (ukazana we wspomnianej dacie) duchowa transformacja ludzkoÂści?

ps.

piszesz: "obrĂłt jakiegoÂś ciaÂła niebieskiego - peÂłny taki obrĂłt trwa nawet 26.000 lat wiĂŞc to chyba ukazuje ogrom i potĂŞgĂŞ tego wydarzenia"

Nie wiem o jaki obrĂłt i jakie ciaÂło Ci chodzi, ale 26 000 lat w skali wszechÂświata... to wiesz...
Tak wiĂŞc nie wiem czy taki znĂłw ogrom i potĂŞgĂŞ moÂżna wykazaĂŚ poprzez tÂą "kosmicznÂą" chwilĂŞ.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 17:08:17 wysłane przez gosc5690 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #78 : Grudzień 14, 2009, 17:28:39 »

dla ziemi 26.000 lat to 260 WIEKÓW, jeszcze coÂś?! mi chodzi o NAS LUDZI i jak na to zareagujemy, a co do Twojego pytania, nie po to pisaÂłem 1600 postĂłw, Âżeby siĂŞ powtarzaĂŚ - zaraz mnie o spam posÂądzÂą  DuÂży uÂśmiech

poszukaj TU NA FORUM, wiodê prym w tej teorii wiêc jest mocno akcentowana i krytykowana tu na forum, bo wg moich za³o¿eñ TRANSFORMACJA ZMIECIE CHRZE¦CIJAÑSTWO Z "POWIERZCHNI ZIEMI"

AMEN.

P.S. napisaÂłem "jakieÂś" bo nie wierzĂŞ w zbawiennÂą moc Nibiru a przyznam, Âże Michael Heiser wykazaÂł, Âże Zacharia Sitchin siĂŞ myli (delikatnie mĂłwiÂąc!) a to on byÂł PIERWSZY z tym caÂłym "wielkim kultem" Nibiru - wiĂŞc ogĂłlnie CIAÂŁA NIEBIESKIE vel PLANETY miaÂłem na myÂśli, ogĂłlnie a nie konkretnie...

P.S.2 - odpowiedziaÂłeÂś sobie sam - DLA LUDZKOÂŚCI CZYM BÊDZIE COÂŚ CO WYDARZY SIÊ PIERWSZY RAZ OD OKOÂŁO 20 TYSIÊCY LAT (!)  CoÂś - to pytanie retoryczne, bo dla ludzkoÂści to jak napisaÂłem aÂż 260 WIEKÓW

KapÂłan 718'
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 17:31:17 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #79 : Grudzień 14, 2009, 17:40:00 »

Dla ludzi tak, 26 000 wiosen to sporo.

Co do "transformacji duchowej ludzkoœci" - poszukam có¿ to za pomys³ jest, póki co mogê przyj¹Ì, ¿e wg niej nast¹pi jakaœ NAG£A zmiana w sferze duchowej homo sapiens. Jednak jak rozumiem - póki co Twoja teoria odnoœnie tej transformacji jest nieweryfikowalna, czy tak? A na zweryfikowanie musimy poczekaÌ 3 lata, tak? Bo nic co mog³oby byÌ namacalnym dowodem na ni¹ nie istnieje, tak? Uœmiech

Tak sobie tylko dociekam.... MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 17:40:30 wysłane przez gosc5690 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #80 : Grudzień 14, 2009, 17:53:59 »

jest weryfikowalna bo o tym wiedzieli:

a) Majowie
b) Egipcjanie
c) BuddyÂści (i wiedzÂą nadal)
d) LUDZIE ZAJMUJ¡CY SIÊ SZEROKO POJÊTYM ROZWOJEM DUCHOWYM (nie myliæ z new-age!)

a co do KK, to widaĂŚ, jak siĂŞ umie patrzeĂŚ NEUTRALNIE a nie jak na przykÂład forumowicz arteq, ktĂłry tego nie zauwaÂży nawet gdy KK czĂŞÂściowo juÂż upadnie

ciekawostka w temacie zmian - PapieÂż Benedykt XVI zmieniÂł sobie godzinĂŞ pasterki z tradycyjnej 24 na 22 bo jest zmĂŞczony bla bla bla - to sÂą wÂłaÂśnie oznaki poczÂątku koĂąca

718'
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #81 : Grudzień 14, 2009, 18:13:49 »

No to tutaj sobie o tym nie podyskutujemy, nie chce mi siĂŞ najzwyczajniej w Âświecie weryfikowaĂŚ tego w zapiskach MajĂłw, Egipcjan etc., a zbyt duÂżego pojĂŞcia o Twojej teorii "duchowej transformacji ludzkoÂści" nie mam.

ChoĂŚ do nagÂłych zmian tego rodzaju jestem, mĂłwiÂąc delikatnie, sceptycznie nastawiony MrugniĂŞcie.
BiorĂŞ poprawkĂŞ na to, Âże moÂże byĂŚ z tym tak jak z interpretacjÂą kalendarza MajĂłw.

koliberek33
Gość
« Odpowiedz #82 : Grudzień 14, 2009, 18:16:53 »

Z politowaniem

Owszem - wiele gÂłosĂłw traktuje o destrukcji i umieraniu - wszak mowa tu o katastroficznych wizjach koĂąca Âświata miĂŞdzy innymi. Czy paradoksalnie - nie - przecieÂż sama nazwa tego forum nawiÂązuje do apokaliptycznych wizji i ochrony przed takimi skutkami, wiĂŞc to forum niejako traktuje o destrukcji i umieraniu (jak rĂłwnieÂż o moÂżliwoÂściach ich wystÂąpienia, moÂżliwoÂściach i sposobach ratunku itd, itp). Gdzie tu wiĂŞc paradoks?
Brakuje prawdziwie konstruktywnego tworzenia piszesz. No tak. JeÂśli destrukcjĂŞ ma siĂŞ w mianowniku (nibiru, kataklizm, przebiegunowanie, upadki religii itd.), to nie pozostaje nic innego jak obaliĂŚ (zniszczyĂŚ) te bzdurne (wg mnie) zaÂłoÂżenia (mamy wiĂŞc albo propagowanie destrukcji, albo destrukcjĂŞ destrukcji). ProponujĂŞ hasÂło "konstruktywne tworzenie" odnieœÌ do konstruktywnych "przeciw" odnoÂśnie caÂłoÂści zagadnieĂą 2012 jak i do konstruktywnych  "za" (a sÂą takie?) odnoÂśnie wspomnianego roku.

Projekt Cheops powstaÂł dlatego, by ratowaĂŚ ZiemiĂŞ. JuÂż Âładnych kilka lat temu Samuel poinformowaÂł co i jak. WiĂŞc oczywistym jest, Âże powinno siĂŞ tu wszystko czyniĂŚ, by kreowaĂŚ, to co zdrowe, a wiĂŞc harmonijne i twĂłrcze. Nie ma tu chyba takich "bezÂświadomkĂłw", co to nie wiedzÂą jakie znaczenie ma energia myÂśli. JeÂśli z takÂą ÂświadomosciÂą po uszy tkwiÂą w rozwaÂłce poprzez tematy, ktĂłre min. przytoczyÂłeÂś, to widaĂŚ sÂą to takie dusze, ktĂłre d¹¿¹ do tego. PoniosÂą jednak za to odpowiedzialnoœÌ. No, bo jakÂże mocnej trzeba przeciwwagi, do tylu negatywnych treÂści, ktĂłre miaÂły tu miejsce, to jest widoczne goÂłym okiem i pora siĂŞ tym wreszcie przej¹Ì  i to w peÂłnym zakresie...

MyÂślĂŞ, Âże postawione przez Ciebie pytanie, choĂŚ moÂże w innej intencji, aniÂżeli wielu by oczekiwaÂło, to jednak powoli zaczyna speÂłniaĂŚ swojÂą rolĂŞ. Jestem takÂże za Twoim rozsÂądnym i na czasie wnioskiem. UÂśmiech

Pozdrawiam:

koliberek33

.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 18:30:15 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #83 : Grudzień 14, 2009, 18:20:05 »

i o tym w³a¶nie mówiê - kalendarz Majów NIE KOÑCZY siê 21.12.2012 ale tylko jeden tzolkin w nim, pewna czê¶æ, domkniêcie pewnego okresu i nie mówi o KOÑCU - APOKALIPSIE - ARMAGEDDONIE lecz o czym¶ co nazywam "LEVEL UP" w ludzkim postrzeganiu...

718'
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #84 : Grudzień 14, 2009, 18:37:58 »

Po prostu jednoznacznie nie zgadzam siĂŞ z teoriami przedstawianymi m.in. na tym forum, to jeszcze z mojej osoby maniaka nie czyni

DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie UÂśmiech znajÂąc wieloœÌ poglÂądĂłw oraz skalĂŞ ich sprzecznoÂści na tymÂże forum
podziwiam CiĂŞ iÂż moÂżesz siĂŞ z tym wszystkim naraz i do kupy,
a dodatku "jednoznacznie" niezgadzaĂŚ MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech Chichot ..i do tego "maniaka nie czyni".

..toÂż to ÂślicznoÂści wykwitne
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 18:39:50 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #85 : Grudzień 14, 2009, 19:06:30 »

Po prostu jednoznacznie nie zgadzam siĂŞ z teoriami przedstawianymi m.in. na tym forum, to jeszcze z mojej osoby maniaka nie czyni

DuÂży uÂśmiech MrugniĂŞcie UÂśmiech znajÂąc wieloœÌ poglÂądĂłw oraz skalĂŞ ich sprzecznoÂści na tymÂże forum
podziwiam CiĂŞ iÂż moÂżesz siĂŞ z tym wszystkim naraz i do kupy,
a dodatku "jednoznacznie" niezgadzaĂŚ MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech Chichot ..i do tego "maniaka nie czyni".

..toÂż to ÂślicznoÂści wykwitne

Bez rozdrabniania na czĂŞÂści - chyba kaÂżdy uzna, Âże forum to zasadniczo zawiera 2 nurty (2 nurty, zestawy, zbiory teorii jeÂśli wolisz). PropagatorĂłw wszelakich zmian spodziewanych niebawem oraz ich oponentĂłw.

Jeœli ju¿ tak bardzo u³atwimy sobie zadanie i przyjmiemy taki w³aœnie podzia³ jako podstawowy (a s¹dzê, ¿e na podstawie takiego podzia³u kolejne rozga³êzienia s¹ budowane, a wiêc jako najbardziej podstawowy przyj¹Ì takowy mo¿na), ³atwo mo¿na opowiedzieÌ siê po którejœ ze stron, nieprawda¿?Mrugniêcie

MajÂąc na uwadze powyÂższe zaÂłoÂżenie, moÂżna chyba bez wiĂŞkszych problemĂłw okreÂśliĂŚ, na podstawie jednego choĂŚby posta mojego, z ktĂłrym ze wspomnianych kierunkĂłw siĂŞ "jednoznacznie nie zgadzam".

Upraszczajmy co siĂŞ da (i jeÂśli siĂŞ da) MrugniĂŞcie

"MyÂślĂŞ, Âże postawione przez Ciebie pytanie, choĂŚ moÂże w innej intencji, aniÂżeli wielu by oczekiwaÂło, to jednak powoli zaczyna speÂłniaĂŚ swojÂą rolĂŞ. Jestem takÂże za Twoim rozsÂądnym i na czasie wnioskiem."

Tu siĂŞ, przyznam, zgubiÂłem odrobinĂŞ. MĂłwisz o pytaniu postawionym w temacie?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 19:10:33 wysłane przez gosc5690 » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #86 : Grudzień 14, 2009, 19:33:11 »

Tak, mam na myÂśli pytanie zawarte w teamcie wÂątku.
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #87 : Grudzień 14, 2009, 20:55:45 »

"Jestem takÂże za Twoim rozsÂądnym i na czasie wnioskiem."

ToÂż to dopiero za 3 lata, wiĂŞc byĂŚ moÂże juÂż kto inny wnioski wyciÂągnie. A te bĂŞdÂą (powinny byĂŚ) uzaleÂżnione od tytuÂłowych tÂłumaczeĂą, ich rodzaju itd.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #88 : Grudzień 14, 2009, 21:01:34 »

swoim avatarem ukazujesz swojÂą postawĂŞ, skrajnie negatywnÂą w stosunku do PCH - wyrzucajÂąc ich nas do kosza...

718'
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #89 : Grudzień 14, 2009, 21:04:04 »

..a sprawy majÂą sie tak ^ jak w tytule Mojego postu!
(pospieszyÂłeÂś siĂŞ ..mamy dopiero 14 grudnia.. 21 za kilka dni!)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 21:15:22 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #90 : Grudzień 14, 2009, 21:08:44 »

swoim avatarem ukazujesz swojÂą postawĂŞ, skrajnie negatywnÂą w stosunku do PCH - wyrzucajÂąc ich nas do kosza...

718'

Uhm. Postawa ma negatywna.

Ich/nas? Skoro siê tak bardzo uto¿samiasz... musisz przyj¹Ì do wiadomoœci, ¿e grafa oddaje mój stosunek do tego zagadnienia.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #91 : Grudzień 14, 2009, 21:20:48 »

w sumie moja wspó³praca z PCH wygl¹da tak, ¿e rozkodowa³em przekazy Samuela-Enki ale w doœÌ specyficznym kontekœcie i specyficzny sposób, przed zdegradowaniem by³em ANALITYKIEM LICZBOWYM PROJEKTU CHEOPS...

byÂłem...

KapÂłan 718'
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #92 : Grudzień 14, 2009, 21:25:18 »

W kontekÂście Twoich wierzeĂą i Twoich zainteresowaĂą to musiaÂło byĂŚ pasjonujÂące zadanie.

Jednak có¿... dla mnie ów Samuel/enki jest tak prawdziwy jak sierotka Marysia i jej krasnale.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #93 : Grudzień 14, 2009, 21:25:19 »

chyba kaÂżdy uzna, Âże forum to zasadniczo zawiera 2 nurty (2 nurty, zestawy, zbiory teorii jeÂśli wolisz). PropagatorĂłw wszelakich zmian spodziewanych niebawem oraz ich oponentĂłw.
Ja natomiast wogĂłle nie podzielam tego poglÂądu,
a nawet mam doÂświadczalnÂą wiedzĂŞ, Âże FAÂŁSZYWE ZAÂŁOÂŻENIA prowadzÂą do FAÂŁSZYWYCH INTERPRETACJI.

co nie zmienia faktu Âże maÂło juÂż bywam na tym forum, pomimo iÂż OBECNIE ma kilku wspaniaÂłych moderatorĂłw.

wyluzuj KapÂłan goÂściu mniema Âże jest Âśmieciarzem po prostu, skoro tu gmera.. wiĂŞc
tu³a siê jak menel i wybiera co lepsze œmieci.. zacz¹³
 nawet gadaĂŚ juÂż sam do siebie - no chyba Âże z Âśmieciami rozmawia.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 21:26:15 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #94 : Grudzień 14, 2009, 21:37:34 »

Ty to napisa³eœ PHI, ja to uj¹³em delikatniej lecz bardziej dos³ownie - nie lubiê byÌ wrzucany do œmietnika i nie uwa¿am siê za œmiecia, którego nale¿y sprz¹tn¹Ì...

s¹ ludzie i ludzie, ja mam w avatarze najwy¿szy symbol GRA-ALA, jeszcze przedtem zanim zacz¹³ byÌ "san" bo zawsze jest / by³ / bêdzie!

i taka jest moja rola, mogĂŞ daĂŚ ÂświatÂło aby rozÂświetliĂŚ mroki niewiedzy gdy ktoÂś znajduje siĂŞ pod przykrywÂą kubÂła na Âśmieci  ZÂły

z Miejsca ÂŚwiatÂła,
KapÂłan 718'
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #95 : Grudzień 14, 2009, 21:44:46 »

chyba kaÂżdy uzna, Âże forum to zasadniczo zawiera 2 nurty (2 nurty, zestawy, zbiory teorii jeÂśli wolisz). PropagatorĂłw wszelakich zmian spodziewanych niebawem oraz ich oponentĂłw.
Ja natomiast wogĂłle nie podzielam tego poglÂądu,
a nawet mam doÂświadczalnÂą wiedzĂŞ, Âże FAÂŁSZYWE ZAÂŁOÂŻENIA prowadzÂą do FAÂŁSZYWYCH INTERPRETACJI.

co nie zmienia faktu Âże maÂło juÂż bywam na tym forum, pomimo iÂż OBECNIE ma kilku wspaniaÂłych moderatorĂłw.

wyluzuj KapÂłan goÂściu mniema Âże jest Âśmieciarzem po prostu, skoro tu gmera.. wiĂŞc
 nawet gadaĂŚ juÂż sam do siebie - no chyba Âże z Âśmieciami rozmawia.

Z kiepsk¹ interpretacj¹ twierdzeù ró¿norakich spotka³em siê nie raz tu na forum. Podobnie KIEPSKO pozwolê sobie zinterpretowaÌ ten fragment:

nawet gadaĂŚ juÂż sam do siebie - no chyba Âże z Âśmieciami rozmawia
.”

Bardzo dobrze  Phiriooori odczytaÂłeÂś zestaw figur geometrycznych po prawej stronie mojego avatara. Jest to czÂłowieczek. Czy menelem i Âśmieciarzem – do tego zaraz dojdziemy. W kaÂżdym razie czÂłowieczek. I có¿ Ăłw czÂłowieczek robi? Aaa... widzisz, on WYRZUCA pewnÂą rzecz do  Âśmietnika (element po lewej stronie dobrze odczytaÂłeÂś jako Âśmietnik), a nie WYCIÂĄGA.
Mam nadziejê, ¿e nad¹¿asz.
Tu dochodzimy do kwestii profesji naszego czÂłowieczka. StwierdziliÂśmy, Âże on coÂś wrzuca, a nie wyciÂąga, wiĂŞc z zaÂłoÂżenie, Âże jest menelem jest b³êdne (choĂŚ jak sÂłusznie zwrĂłciÂłeÂś uwagĂŞ – menelem byÂłby, gdyby owÂą rzecz WYCIÂĄGAÂŁ).
Nad¹¿asz?
Ok., wiemy juÂż co robi, wiemy kim (nie) jest, teraz pytanie, co on tam wrzuca? Piszesz, Âże „wybiera co lepsze Âśmieci”. Po pierwsze, nie „co lepsze”. ÂŻe Âśmieci – to siĂŞ zgodzĂŞ. Ale... nie wyciÂąga, a wrzuca – do tego juÂż doszliÂśmy.
I rzecz ostatnia. Literki w grafice nie muszÂą oznaczaĂŚ, Âże ktoÂś z kimÂś rozmawia. To tylko napis taki. SkrĂłt.

Tym oto sposobem wyjaœni³em Ci Twoj¹ b³êdn¹ interpretacjê grafiki pod moim nickiem.

Bo to co napisaÂłeÂś to byÂła interpretacja mojego avatara, tak?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 21:45:34 wysłane przez gosc5690 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #96 : Grudzień 14, 2009, 21:50:00 »

wsiadaj i spadaj i wiĂŞcej nie obraÂżaj!  ZÂły
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 22:02:45 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #97 : Grudzień 14, 2009, 21:57:45 »

SiÂła i merytoryka argumentĂłw wytoczonych 718 w jego powyÂższym poÂście po prostu mnie poraziÂła...

Jak rozumiem 718 - oczywiÂście masz zgodĂŞ obu panĂłw ze zdjĂŞcia na publicznÂą publikacjĂŞ ich wizerunku?
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 21:58:56 wysłane przez arteq » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #98 : Grudzień 14, 2009, 22:01:04 »

jest ona identyczna z t¹ jak¹ uraczy³ nas GoœÌ, tyle, ¿e ja symbolicznie obrazowo to przedstawi³em co chcia³em napisaÌ...

a Âśmieciarz to osoba, ktĂłra zbiera i wyrzuca Âśmieci, dopiero OSTATNIO (!) sobie jakoÂś to zaÂłatwili i majÂą w papierach "czyÂściciel nieczystoÂści" ale nadal jest to Âśmieciarz...

@arteq - sÂą w necie, wiĂŞc SÂĄ PUBLICZNI! ale niech Ci bĂŞdzie, zobrazuje dosadniej mojÂą myÂśl...

...
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 22:02:28 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #99 : Grudzień 14, 2009, 22:07:31 »

zbaczajÂąc nieco z wÂątku:

Czy wedÂług Ciebie osoba ktĂłra uczciwie pracuje jako Âśmieciarz jest gorsza od np. urzĂŞdnika? W czym i dlaczego? Bo z kontekstu Twojej wypowiedzi wynika, Âże "Âśmieciarz" to nieco pogardliwy zawĂłd...

JeÂżeli umieszczĂŞ w necie Twoje zdjĂŞcia na kilkunastu, -dziesiĂŞciu serwerach to bĂŞdzie automatycznie znaczyÂło, Âże wszystko jest ok i mogĂŞ traktowaĂŚ CiĂŞ jako osobĂŞ publicznÂą?

P.S. fajne masz zabawki w domu - prezent na MikoÂłaja?
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: