Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:31:40

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Mija 21 grudnia 2012, nic siê nie sta³o. Jak bêd± siê t³umaczyæ?  (Przeczytany 143070 razy)
0 u¿ytkowników i 8 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Grudzieñ 14, 2009, 12:23:27 »

Chichot  Chichot
Wolê nurkowaæ w ciekawszych klimatach.

Nie dziwiê sie ...szkoda by³oby takiego sprzêtu.... Chichot

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #76 : Grudzieñ 14, 2009, 16:39:03 »

drogi gosciu5690 by³em TAKI JAK TY gdy pierwszy raz zetkn±³em siê z PCH w 2005 roku ale W DRUG¡ STRONÊ! maniakalnie fanatycznie bym powiedzia³

po bardzo d³ugotrwa³ych BADANIACH a nie gadaniu vel pisaniu - z wyj±tkiem maili do AW aby temat poznaæ od samej góry a potem "pogawêdka" z Samuelem czyli "sama góra" jak to siê w PCH o nim mówi - mija³y dni, tygodnie, miesi±ce a nawet lata i zamiast ¶lepo wierzyæ w to co czytam zacz±³em SAM PISAÆ o tym do czego doszed³em (artyku³y na stronie oficjalnej PCH "Ksiêga Cheopsa" i "Samuel a 666"), i z wizji katastrofy globalnego zniszczenia przeszed³em na transformacjê duchow± ludzko¶ci - tym dla mnie jest 21.12.2012, 21 grudnia to przesilenie wiêc ten dzieñ bêdzie mia³ znacznie wiêksze znaczenie w KOSMOSIE, a ¿e "jak na górze tak i na dole, jak i na dole tak i na górze" to my LUDZIE odczujemy t± zmianê tutaj na ZIEMI, a czemu 2012 akurat? ano poniewa¿ TEGO DNIA I ROKU up³ynie konkretny czas ustalony na obrót jakiego¶ cia³a niebieskiego - pe³ny taki obrót trwa nawet 26.000 lat wiêc to chyba ukazuje ogrom i potêgê tego wydarzenia, a podstawy astrologii mówi± jak ogromny wp³yw maj± planety na cz³owieka a raczej ich oddzia³ywanie energetyczne...

Kap³an 718'
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 16:40:13 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Grudzieñ 14, 2009, 17:01:02 »

drogi Kap³anie.

primo: ani ze mnie maniak, ani fanatyk w temacie przeciwstawiania siê wiadomemu. Po prostu jednoznacznie nie zgadzam siê z teoriami przedstawianymi m.in. na tym forum, to jeszcze z mojej osoby maniaka nie czyni Mrugniêcie. To tak a propos postrzegania mojej osoby Mrugniêcie

secundo: jak rozumiem, z tego co przeczyta³em powy¿ej, nie jeste¶ zwolennikiem teorii wielkiego i nag³ego TRACH, spowodowanego czy to przelotem Nibiru, czy to przebiegunowaniem, czy czym¶ tam innym jeszcze.

tertio: zwolennikiem natomiast jeste¶ - jak piszesz - "transformacji duchowej ludzko¶ci". Hmmm... a có¿ mo¿na podci±gn±æ pod transformacjê duchow± ludzko¶ci? Do¶æ poka¼ne tu pole do interpretacji, tak¿e by³bym rad, gdyby¶ w kilku prostych s³owach okre¶li³ co to wg Ciebie ma oznaczaæ. Pomijam teraz kwestiê czasu (data: 21.12.2012 i wspomniany istotny okres 26 000 lat) oraz obiektu, który ma na to wp³yw ("jakie¶ cia³o niebieskie").

Czym¿e bêdzie wiêc ta nag³a (ukazana we wspomnianej dacie) duchowa transformacja ludzko¶ci?

ps.

piszesz: "obrót jakiego¶ cia³a niebieskiego - pe³ny taki obrót trwa nawet 26.000 lat wiêc to chyba ukazuje ogrom i potêgê tego wydarzenia"

Nie wiem o jaki obrót i jakie cia³o Ci chodzi, ale 26 000 lat w skali wszech¶wiata... to wiesz...
Tak wiêc nie wiem czy taki znów ogrom i potêgê mo¿na wykazaæ poprzez t± "kosmiczn±" chwilê.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 17:08:17 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Grudzieñ 14, 2009, 17:28:39 »

dla ziemi 26.000 lat to 260 WIEKÓW, jeszcze co¶?! mi chodzi o NAS LUDZI i jak na to zareagujemy, a co do Twojego pytania, nie po to pisa³em 1600 postów, ¿eby siê powtarzaæ - zaraz mnie o spam pos±dz±  Du¿y u¶miech

poszukaj TU NA FORUM, wiodê prym w tej teorii wiêc jest mocno akcentowana i krytykowana tu na forum, bo wg moich za³o¿eñ TRANSFORMACJA ZMIECIE CHRZE¦CIJAÑSTWO Z "POWIERZCHNI ZIEMI"

AMEN.

P.S. napisa³em "jakie¶" bo nie wierzê w zbawienn± moc Nibiru a przyznam, ¿e Michael Heiser wykaza³, ¿e Zacharia Sitchin siê myli (delikatnie mówi±c!) a to on by³ PIERWSZY z tym ca³ym "wielkim kultem" Nibiru - wiêc ogólnie CIA£A NIEBIESKIE vel PLANETY mia³em na my¶li, ogólnie a nie konkretnie...

P.S.2 - odpowiedzia³e¶ sobie sam - DLA LUDZKO¦CI CZYM BÊDZIE CO¦ CO WYDARZY SIÊ PIERWSZY RAZ OD OKO£O 20 TYSIÊCY LAT (!)  Co¶ - to pytanie retoryczne, bo dla ludzko¶ci to jak napisa³em a¿ 260 WIEKÓW

Kap³an 718'
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 17:31:17 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Grudzieñ 14, 2009, 17:40:00 »

Dla ludzi tak, 26 000 wiosen to sporo.

Co do "transformacji duchowej ludzko¶ci" - poszukam có¿ to za pomys³ jest, póki co mogê przyj±æ, ¿e wg niej nast±pi jaka¶ NAG£A zmiana w sferze duchowej homo sapiens. Jednak jak rozumiem - póki co Twoja teoria odno¶nie tej transformacji jest nieweryfikowalna, czy tak? A na zweryfikowanie musimy poczekaæ 3 lata, tak? Bo nic co mog³oby byæ namacalnym dowodem na ni± nie istnieje, tak? U¶miech

Tak sobie tylko dociekam.... Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 17:40:30 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Grudzieñ 14, 2009, 17:53:59 »

jest weryfikowalna bo o tym wiedzieli:

a) Majowie
b) Egipcjanie
c) Buddy¶ci (i wiedz± nadal)
d) LUDZIE ZAJMUJ¡CY SIÊ SZEROKO POJÊTYM ROZWOJEM DUCHOWYM (nie myliæ z new-age!)

a co do KK, to widaæ, jak siê umie patrzeæ NEUTRALNIE a nie jak na przyk³ad forumowicz arteq, który tego nie zauwa¿y nawet gdy KK czê¶ciowo ju¿ upadnie

ciekawostka w temacie zmian - Papie¿ Benedykt XVI zmieni³ sobie godzinê pasterki z tradycyjnej 24 na 22 bo jest zmêczony bla bla bla - to s± w³a¶nie oznaki pocz±tku koñca

718'
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Grudzieñ 14, 2009, 18:13:49 »

No to tutaj sobie o tym nie podyskutujemy, nie chce mi siê najzwyczajniej w ¶wiecie weryfikowaæ tego w zapiskach Majów, Egipcjan etc., a zbyt du¿ego pojêcia o Twojej teorii "duchowej transformacji ludzko¶ci" nie mam.

Choæ do nag³ych zmian tego rodzaju jestem, mówi±c delikatnie, sceptycznie nastawiony Mrugniêcie.
Biorê poprawkê na to, ¿e mo¿e byæ z tym tak jak z interpretacj± kalendarza Majów.

koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #82 : Grudzieñ 14, 2009, 18:16:53 »

Z politowaniem

Owszem - wiele g³osów traktuje o destrukcji i umieraniu - wszak mowa tu o katastroficznych wizjach koñca ¶wiata miêdzy innymi. Czy paradoksalnie - nie - przecie¿ sama nazwa tego forum nawi±zuje do apokaliptycznych wizji i ochrony przed takimi skutkami, wiêc to forum niejako traktuje o destrukcji i umieraniu (jak równie¿ o mo¿liwo¶ciach ich wyst±pienia, mo¿liwo¶ciach i sposobach ratunku itd, itp). Gdzie tu wiêc paradoks?
Brakuje prawdziwie konstruktywnego tworzenia piszesz. No tak. Je¶li destrukcjê ma siê w mianowniku (nibiru, kataklizm, przebiegunowanie, upadki religii itd.), to nie pozostaje nic innego jak obaliæ (zniszczyæ) te bzdurne (wg mnie) za³o¿enia (mamy wiêc albo propagowanie destrukcji, albo destrukcjê destrukcji). Proponujê has³o "konstruktywne tworzenie" odnie¶æ do konstruktywnych "przeciw" odno¶nie ca³o¶ci zagadnieñ 2012 jak i do konstruktywnych  "za" (a s± takie?) odno¶nie wspomnianego roku.

Projekt Cheops powsta³ dlatego, by ratowaæ Ziemiê. Ju¿ ³adnych kilka lat temu Samuel poinformowa³ co i jak. Wiêc oczywistym jest, ¿e powinno siê tu wszystko czyniæ, by kreowaæ, to co zdrowe, a wiêc harmonijne i twórcze. Nie ma tu chyba takich "bez¶wiadomków", co to nie wiedz± jakie znaczenie ma energia my¶li. Je¶li z tak± ¶wiadomosci± po uszy tkwi± w rozwa³ce poprzez tematy, które min. przytoczy³e¶, to widaæ s± to takie dusze, które d±¿± do tego. Ponios± jednak za to odpowiedzialno¶æ. No, bo jak¿e mocnej trzeba przeciwwagi, do tylu negatywnych tre¶ci, które mia³y tu miejsce, to jest widoczne go³ym okiem i pora siê tym wreszcie przej±æ  i to w pe³nym zakresie...

My¶lê, ¿e postawione przez Ciebie pytanie, choæ mo¿e w innej intencji, ani¿eli wielu by oczekiwa³o, to jednak powoli zaczyna spe³niaæ swoj± rolê. Jestem tak¿e za Twoim rozs±dnym i na czasie wnioskiem. U¶miech

Pozdrawiam:

koliberek33

.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 18:30:15 wys³ane przez koliberek33 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #83 : Grudzieñ 14, 2009, 18:20:05 »

i o tym w³a¶nie mówiê - kalendarz Majów NIE KOÑCZY siê 21.12.2012 ale tylko jeden tzolkin w nim, pewna czê¶æ, domkniêcie pewnego okresu i nie mówi o KOÑCU - APOKALIPSIE - ARMAGEDDONIE lecz o czym¶ co nazywam "LEVEL UP" w ludzkim postrzeganiu...

718'
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #84 : Grudzieñ 14, 2009, 18:37:58 »

Po prostu jednoznacznie nie zgadzam siê z teoriami przedstawianymi m.in. na tym forum, to jeszcze z mojej osoby maniaka nie czyni

Du¿y u¶miech Mrugniêcie U¶miech znaj±c wielo¶æ pogl±dów oraz skalê ich sprzeczno¶ci na tym¿e forum
podziwiam Ciê i¿ mo¿esz siê z tym wszystkim naraz i do kupy,
a dodatku "jednoznacznie" niezgadzaæ Mrugniêcie Du¿y u¶miech Chichot ..i do tego "maniaka nie czyni".

..to¿ to ¶liczno¶ci wykwitne
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 18:39:50 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Grudzieñ 14, 2009, 19:06:30 »

Po prostu jednoznacznie nie zgadzam siê z teoriami przedstawianymi m.in. na tym forum, to jeszcze z mojej osoby maniaka nie czyni

Du¿y u¶miech Mrugniêcie U¶miech znaj±c wielo¶æ pogl±dów oraz skalê ich sprzeczno¶ci na tym¿e forum
podziwiam Ciê i¿ mo¿esz siê z tym wszystkim naraz i do kupy,
a dodatku "jednoznacznie" niezgadzaæ Mrugniêcie Du¿y u¶miech Chichot ..i do tego "maniaka nie czyni".

..to¿ to ¶liczno¶ci wykwitne

Bez rozdrabniania na czê¶ci - chyba ka¿dy uzna, ¿e forum to zasadniczo zawiera 2 nurty (2 nurty, zestawy, zbiory teorii je¶li wolisz). Propagatorów wszelakich zmian spodziewanych niebawem oraz ich oponentów.

Je¶li ju¿ tak bardzo u³atwimy sobie zadanie i przyjmiemy taki w³a¶nie podzia³ jako podstawowy (a s±dzê, ¿e na podstawie takiego podzia³u kolejne rozga³êzienia s± budowane, a wiêc jako najbardziej podstawowy przyj±æ takowy mo¿na), ³atwo mo¿na opowiedzieæ siê po której¶ ze stron, nieprawda¿?Mrugniêcie

Maj±c na uwadze powy¿sze za³o¿enie, mo¿na chyba bez wiêkszych problemów okre¶liæ, na podstawie jednego choæby posta mojego, z którym ze wspomnianych kierunków siê "jednoznacznie nie zgadzam".

Upraszczajmy co siê da (i je¶li siê da) Mrugniêcie

"My¶lê, ¿e postawione przez Ciebie pytanie, choæ mo¿e w innej intencji, ani¿eli wielu by oczekiwa³o, to jednak powoli zaczyna spe³niaæ swoj± rolê. Jestem tak¿e za Twoim rozs±dnym i na czasie wnioskiem."

Tu siê, przyznam, zgubi³em odrobinê. Mówisz o pytaniu postawionym w temacie?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 19:10:33 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
koliberek33
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Grudzieñ 14, 2009, 19:33:11 »

Tak, mam na my¶li pytanie zawarte w teamcie w±tku.
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Grudzieñ 14, 2009, 20:55:45 »

"Jestem tak¿e za Twoim rozs±dnym i na czasie wnioskiem."

To¿ to dopiero za 3 lata, wiêc byæ mo¿e ju¿ kto inny wnioski wyci±gnie. A te bêd± (powinny byæ) uzale¿nione od tytu³owych t³umaczeñ, ich rodzaju itd.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #88 : Grudzieñ 14, 2009, 21:01:34 »

swoim avatarem ukazujesz swoj± postawê, skrajnie negatywn± w stosunku do PCH - wyrzucaj±c ich nas do kosza...

718'
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #89 : Grudzieñ 14, 2009, 21:04:04 »

..a sprawy maj± sie tak ^ jak w tytule Mojego postu!
(pospieszy³e¶ siê ..mamy dopiero 14 grudnia.. 21 za kilka dni!)
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 21:15:22 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Grudzieñ 14, 2009, 21:08:44 »

swoim avatarem ukazujesz swoj± postawê, skrajnie negatywn± w stosunku do PCH - wyrzucaj±c ich nas do kosza...

718'

Uhm. Postawa ma negatywna.

Ich/nas? Skoro siê tak bardzo uto¿samiasz... musisz przyj±æ do wiadomo¶ci, ¿e grafa oddaje mój stosunek do tego zagadnienia.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #91 : Grudzieñ 14, 2009, 21:20:48 »

w sumie moja wspó³praca z PCH wygl±da tak, ¿e rozkodowa³em przekazy Samuela-Enki ale w do¶æ specyficznym kontek¶cie i specyficzny sposób, przed zdegradowaniem by³em ANALITYKIEM LICZBOWYM PROJEKTU CHEOPS...

by³em...

Kap³an 718'
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Grudzieñ 14, 2009, 21:25:18 »

W kontek¶cie Twoich wierzeñ i Twoich zainteresowañ to musia³o byæ pasjonuj±ce zadanie.

Jednak có¿... dla mnie ów Samuel/enki jest tak prawdziwy jak sierotka Marysia i jej krasnale.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #93 : Grudzieñ 14, 2009, 21:25:19 »

chyba ka¿dy uzna, ¿e forum to zasadniczo zawiera 2 nurty (2 nurty, zestawy, zbiory teorii je¶li wolisz). Propagatorów wszelakich zmian spodziewanych niebawem oraz ich oponentów.
Ja natomiast wogóle nie podzielam tego pogl±du,
a nawet mam do¶wiadczaln± wiedzê, ¿e FA£SZYWE ZA£O¯ENIA prowadz± do FA£SZYWYCH INTERPRETACJI.

co nie zmienia faktu ¿e ma³o ju¿ bywam na tym forum, pomimo i¿ OBECNIE ma kilku wspania³ych moderatorów.

wyluzuj Kap³an go¶ciu mniema ¿e jest ¶mieciarzem po prostu, skoro tu gmera.. wiêc
tu³a siê jak menel i wybiera co lepsze ¶mieci.. zacz±³
 nawet gadaæ ju¿ sam do siebie - no chyba ¿e z ¶mieciami rozmawia.
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 21:26:15 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #94 : Grudzieñ 14, 2009, 21:37:34 »

Ty to napisa³e¶ PHI, ja to uj±³em delikatniej lecz bardziej dos³ownie - nie lubiê byæ wrzucany do ¶mietnika i nie uwa¿am siê za ¶miecia, którego nale¿y sprz±tn±æ...

s± ludzie i ludzie, ja mam w avatarze najwy¿szy symbol GRA-ALA, jeszcze przedtem zanim zacz±³ byæ "san" bo zawsze jest / by³ / bêdzie!

i taka jest moja rola, mogê daæ ¶wiat³o aby roz¶wietliæ mroki niewiedzy gdy kto¶ znajduje siê pod przykryw± kub³a na ¶mieci  Z³y

z Miejsca ¦wiat³a,
Kap³an 718'
gosc5690
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Grudzieñ 14, 2009, 21:44:46 »

chyba ka¿dy uzna, ¿e forum to zasadniczo zawiera 2 nurty (2 nurty, zestawy, zbiory teorii je¶li wolisz). Propagatorów wszelakich zmian spodziewanych niebawem oraz ich oponentów.
Ja natomiast wogóle nie podzielam tego pogl±du,
a nawet mam do¶wiadczaln± wiedzê, ¿e FA£SZYWE ZA£O¯ENIA prowadz± do FA£SZYWYCH INTERPRETACJI.

co nie zmienia faktu ¿e ma³o ju¿ bywam na tym forum, pomimo i¿ OBECNIE ma kilku wspania³ych moderatorów.

wyluzuj Kap³an go¶ciu mniema ¿e jest ¶mieciarzem po prostu, skoro tu gmera.. wiêc
 nawet gadaæ ju¿ sam do siebie - no chyba ¿e z ¶mieciami rozmawia.

Z kiepsk± interpretacj± twierdzeñ ró¿norakich spotka³em siê nie raz tu na forum. Podobnie KIEPSKO pozwolê sobie zinterpretowaæ ten fragment:

nawet gadaæ ju¿ sam do siebie - no chyba ¿e z ¶mieciami rozmawia
.”

Bardzo dobrze  Phiriooori odczyta³e¶ zestaw figur geometrycznych po prawej stronie mojego avatara. Jest to cz³owieczek. Czy menelem i ¶mieciarzem – do tego zaraz dojdziemy. W ka¿dym razie cz³owieczek. I có¿ ów cz³owieczek robi? Aaa... widzisz, on WYRZUCA pewn± rzecz do  ¶mietnika (element po lewej stronie dobrze odczyta³e¶ jako ¶mietnik), a nie WYCI¡GA.
Mam nadziejê, ¿e nad±¿asz.
Tu dochodzimy do kwestii profesji naszego cz³owieczka. Stwierdzili¶my, ¿e on co¶ wrzuca, a nie wyci±ga, wiêc z za³o¿enie, ¿e jest menelem jest b³êdne (choæ jak s³usznie zwróci³e¶ uwagê – menelem by³by, gdyby ow± rzecz WYCI¡GA£).
Nad±¿asz?
Ok., wiemy ju¿ co robi, wiemy kim (nie) jest, teraz pytanie, co on tam wrzuca? Piszesz, ¿e „wybiera co lepsze ¶mieci”. Po pierwsze, nie „co lepsze”. ¯e ¶mieci – to siê zgodzê. Ale... nie wyci±ga, a wrzuca – do tego ju¿ doszli¶my.
I rzecz ostatnia. Literki w grafice nie musz± oznaczaæ, ¿e kto¶ z kim¶ rozmawia. To tylko napis taki. Skrót.

Tym oto sposobem wyja¶ni³em Ci Twoj± b³êdn± interpretacjê grafiki pod moim nickiem.

Bo to co napisa³e¶ to by³a interpretacja mojego avatara, tak?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 21:45:34 wys³ane przez gosc5690 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #96 : Grudzieñ 14, 2009, 21:50:00 »

wsiadaj i spadaj i wiêcej nie obra¿aj!  Z³y
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 22:02:45 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Grudzieñ 14, 2009, 21:57:45 »

Si³a i merytoryka argumentów wytoczonych 718 w jego powy¿szym po¶cie po prostu mnie porazi³a...

Jak rozumiem 718 - oczywi¶cie masz zgodê obu panów ze zdjêcia na publiczn± publikacjê ich wizerunku?
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 21:58:56 wys³ane przez arteq » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Grudzieñ 14, 2009, 22:01:04 »

jest ona identyczna z t± jak± uraczy³ nas Go¶æ, tyle, ¿e ja symbolicznie obrazowo to przedstawi³em co chcia³em napisaæ...

a ¶mieciarz to osoba, która zbiera i wyrzuca ¶mieci, dopiero OSTATNIO (!) sobie jako¶ to za³atwili i maj± w papierach "czy¶ciciel nieczysto¶ci" ale nadal jest to ¶mieciarz...

@arteq - s± w necie, wiêc S¡ PUBLICZNI! ale niech Ci bêdzie, zobrazuje dosadniej moj± my¶l...

...
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 14, 2009, 22:02:28 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Grudzieñ 14, 2009, 22:07:31 »

zbaczaj±c nieco z w±tku:

Czy wed³ug Ciebie osoba która uczciwie pracuje jako ¶mieciarz jest gorsza od np. urzêdnika? W czym i dlaczego? Bo z kontekstu Twojej wypowiedzi wynika, ¿e "¶mieciarz" to nieco pogardliwy zawód...

Je¿eli umieszczê w necie Twoje zdjêcia na kilkunastu, -dziesiêciu serwerach to bêdzie automatycznie znaczy³o, ¿e wszystko jest ok i mogê traktowaæ Ciê jako osobê publiczn±?

P.S. fajne masz zabawki w domu - prezent na Miko³aja?
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: