Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:32:18

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pytania i uwagi techniczne  (Przeczytany 111174 razy)
0 u¿ytkowników i 9 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #50 : Styczeñ 23, 2010, 11:42:24 »

Cytat: Kap³an
@channel / @enigma, ja do TEGO pijê co tom1ek napisa³...

Byæ mo¿e po rezygnacji >Tom1ek'a< z funkcji admina >Stolo< nie do koñca pousuwa³ jego uprawnienia. My¶lê jednak, ze aby >Tom1ek< móg³ dokonaæ zbanowania, pomimo i¿ ma dostêp do tej funkcji, to i tak musi zaczekaæ na akceptacjê jednego z adminów.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Styczeñ 23, 2010, 15:05:33 »

W zasadzie tylko raz zdarzy³o mi siê dostaæ perm-bana na forum za podskakiwanie adminowi (ale przyznam szczerze ¿e by³ wyj±tkowo niekumaty). I to na stronie hare-krysna których to teksty czêsto propaguje... Bardzo nie spodoba³o siê im ¿e mam inne zdanie od obowi±zuj±cej doktryny orz ze wytykam im wojnê z buddystami (choæ sami s± mniejszo¶ci± wyznaniow± w Polsce). Za to zanim siê mnie pozbyli ostatecznie, postanowi³am odrobinê napaskudziæ. W wyniku kilku machinacji i wojny na podchody, ustalono ¿e kolejne 'bany' bêd± poddawane g³osowaniu kadry zarz±dzaj±cej...  Mrugniêcie
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #52 : Marzec 23, 2010, 17:20:45 »

Chcia³abym wszystkich powiadomiæ, ¿e dwa dni temu na forum zmieni³a siê tre¶æ regulaminu.
Dariusz umie¶ci³ nowy regulamin, w miejscu starego.
Serdecznie wszystkich prosimy o zapoznanie siê z tre¶ci± nowego regulaminu.

REGULAMIN - http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2100.msg56523#new

Je¿eli ktokolwiek z was ma jakie¶ pytania odno¶nie obowi±zuj±cych zapisów, mo¿na je tutaj zadawaæ. Postaramy siê odpowiedzieæ.

PS. Jest wiêcej mo¿liwo¶ci zdobywania plusików Mrugniêcie Wiêc nie ³amaæ siê kochani, minusiki mo¿na odpracowaæ U¶miech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
east
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Marzec 23, 2010, 21:27:55 »

Mam pytanie co do regulaminu w punkcie  " - promuj±cych ¶rodki odurzaj±ce, narkotyki (art.1 Ustawy o przeciwdzia³aniu narkomanii z dnia 24
    kwietnia 1997 r.). Moderator winien zareagowaæ usuwaj±c wypowied¼."
Czy wywo³anie dyskusji o substancji psychoaktywnej po¶rednio, a mam na my¶li marihuanê, a w³a¶ciwie zakazan± uprawê konopii indyjskich , bêdzie uznane za promowanie ¶rodków odurzaj±cych, czy jedynie za dyskusjê na interesujacy temat ?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #54 : Marzec 23, 2010, 22:29:54 »

My¶lê, ¿e dyskusja o tej ro¶linie a zachwalanie u¿ywania jej pochodnych (marihuany i co tam jeszcze odurzaj±cego z niej siê czyni), to dwie ró¿ne sprawy, z których druga to ju¿ z³amanie regulaminu i ustawy.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 22:43:45 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #55 : Marzec 24, 2010, 15:35:48 »

East, rozmowa o tej ro¶linie b±d¼ przytaczanie artyku³ów (np. tych na temat badañ w³a¶ciwo¶ci leczniczych konopi czy te¿ ich oddzia³ywaniu, uzale¿nianiu cz³owieka) nie bêd± traktowane jako promowanie ¶rodków odurzaj±cych. Ale nale¿y pamiêtaæ, by otwieraj±c takie tematy, wspomnieæ chocia¿ jednym zdaniem o tym, ¿e narkotyki o jakich mowa s± w naszym kraju nielegalne, a posiadanie, u¿ywanie czy te¿ np. uprawa s± karane pozbawieniem wolno¶ci.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #56 : Marzec 28, 2010, 18:10:40 »

Czy zauwa¿yli¶cie nowy rekord na forum?
W rubryce "u¿ytkownicy online" widnieje cyfra 993, podczas gdy zarejestrowanych u¿ytkowników mamy 702.
Cokolwiek ciekawe to jest. Szok

songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

Wiadomo¶ci: 4934

KIN 213

« Odpowiedz #57 : Marzec 28, 2010, 18:28:35 »

W rubryce "u¿ytkownicy online" widnieje cyfra 993, podczas gdy zarejestrowanych u¿ytkowników mamy 702.

tak jak ten poci±g na Bieszczady osi±gn±³ 333km/h- pokazywali na TVN24 Du¿y u¶miech

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #58 : Marzec 28, 2010, 18:58:37 »

Ja równie¿ wywnioskowa³em ¿e mo¿e to byæ pomy³k±. Teraz jednak nasuwa siê pytanie: co tê pomy³kê spowodowa³o?
W przypadku serwera, na którym mamy nasze forum, mo¿na domniemywaæ np. b³±d tego serwera, mo¿e jaki¶ atak hakerów (nie znam siê a¿ tak na tym, ale z mojego, laika punktu widzenia jest to dopuszczalne). Jednak je¶li ju¿ odczyty innych, zupe³nie niezale¿nych urz±dzeñ wskazuj± tak dziwne wyniki, to mo¿e to byæ problemem, z czego¶ jednak wynikaj±cym.
Ciekawe, czy nap³yn± jakie¶ inne sygna³y o takich przek³amaniach?

A swoj± drog±, sk±d masz tê informacjê, bo szukam na tvn24 i nie widzê nic o tym?
« Ostatnia zmiana: Marzec 28, 2010, 19:14:17 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #59 : Marzec 28, 2010, 19:42:44 »

Darku, najprawdopodobniej by³y to boty wyszukiwarek przegl±daj±ce tre¶æ forum, one licz± siê jako przegl±daj±cy.
A tak poza tym liczba 'Najwiêcej online' zlicza nie tylko zarejestrowanych u¿ytkowników, ale te¿ go¶ci.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #60 : Marzec 28, 2010, 19:50:03 »

Byæ mo¿e masz racjê >Janeth<, jednak i tak tyækê dziwne mi siê wydaje takie zmasowane wej¶cie w jednej "chwili".

Edycja:

Poza tym, przynajmniej jak do tej pory, rejestr "u¿ytkowników online" wskazywa³ tylko zalogowanych forumowiczów, nie uwzglêdnia³ nigdy go¶ci, których jest codziennie zdecydowanie wiêcej.
Mo¿e trochê sprecyzujê, ilo¶æ go¶ci by³a zawsze podawana, jednak tam gdzie jest wynik 993, uwzglêdniani s± tylko zarejestrowani forumowicze.
« Ostatnia zmiana: Marzec 28, 2010, 20:24:22 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #61 : Marzec 28, 2010, 20:30:10 »

Hmm... Sprawdzi³am u siebie w opcjach. Wygl±da mi to jednak nie na ilo¶æ zarejestrowanych u¿ytkowników danego dnia, a na ilo¶æ wszystkich wej¶æ. W panelu administracyjnym jest taka opcja jak "¦led¼ ilo¶æ wej¶æ na dzieñ". Ale g³owy sobie za to nie dam uci±æ.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #62 : Marzec 28, 2010, 20:34:46 »

Bardzo mo¿liwe, ¿e masz racjê, jednak dalej jest to dla mnie dziwne, bo ja w tym panelu nic nie zmienia³em, poza prób± uaktualnienia czasu, co zreszt± mi nie wysz³o.  Co¶

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #63 : Marzec 28, 2010, 20:46:59 »

Darek, sprawdzi³am jeszcze raz U¶miech Na bank zlicza wszystkich, zarejestrowanych i go¶ci. Wesz³am ze swojego kompa jako admin i kompa obok jako go¶æ. Forum-widmo, wiêc jak mi siê wy¶wietli³o w "Najwiêcej online" dwa, odpowied¼ by³a jasna.
Mam w podstawowych opcjach forum zaznaczone i "¦led¼ statystykê dni" i "¦led¼ ilo¶æ wej¶æ na dzieñ".

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #64 : Marzec 28, 2010, 21:23:36 »

Dziêki, wiêc co¶ chyba niechc±cy przestaw³em, i st±d to wyolbrzymienie w statystykach.

Raz jeszcze dziêki.

janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #65 : Marzec 28, 2010, 21:30:19 »

Darku Buziak Kompletnie nie ma za co. Dla mnie nadal zastanawiaj±cym jest fakt, ¿e by³o tyle wej¶æ (nawet bior±c pod uwagê ¿e s± to zarejestrowani + go¶cie + boty) akurat dzisiaj. Mo¿e jaki¶ program gdzie¶ znowu? Na miarê ekspresu reporterów albo inna rewelacja o projekcie?

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #66 : Marzec 28, 2010, 21:36:01 »

Mnie równie¿ podobna my¶l przysz³a do g³owy. Zaraz przejrza³em portale informacyjne, czy mo¿e co¶ dziwnego wydarzy³o siê na ¶wiecie i st±d to zainteresowanie. Ale nic takiego nie mia³o miejsca.

Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Kwiecieñ 03, 2010, 11:34:34 »

Przeczytalem nowy regulamin forum i wszystko niby bylo OK do momentu,jak po uplywie
pewnego czasu danego uzytkownikom na zaznajomienie sie z jego trescia,stwierdzilem,ze
nowy regulamin "nie robi","nie gada",czyli nie dziala i nie jest egzekwowany przez
tworcow regulaminu i moderatorow tego forum.No bo nadal niektore posty marka324 laduja w smietniku bez zadnego slownego uzasadnienia - kto,po co,za co i dlaczego lubuje sie
je tam wrzucac.Czyzby brak odwagi..?A przeciez juz byla bardzo dobra prosba-propozycja
Janneth, aby chociaz w kilku slowach,usuwajacy podal przyczyne i podpisal sie pod notatka.Oszczedziloby to innym moderatorom niepotrzebnych domyslow i nie rzucalo cienia podejrzen na tych ,ktorzy nie mieli z tym nic wspolnego.Cytuje punkt regulaminu...

- moderator zobowi±zany jest poinformowaæ u¿ytkownika o przyznaniu mu ujemnych punktów forum
   poprzez opcjê Prywatnej Wiadomo¶ci oraz wpis do tematu „Prêgierz - czyli bany, ostrze¿enia, kary",
   Nale¿y przy tym uwzglêdniæ tre¶æ ukaranej wypowiedzi, ilo¶æ przyznanych ujemnych punktów  oraz
   zapis regulaminu, jaki zosta³ z³amany przez u¿ytkownika

Jest rowniez punkt regulaminu,ktory zabrania uzytkownikom reklamowania swoich byznesow
oraz prywatnych stron internetowych,..cytuje..

- zakaz autoreklamy (umieszczania odno¶ników tudzie¿ banerów do w³asnych stron) bez uprzedniej
  zgody administratora. Reklamy takie bêd± usuwane przez administracjê forum.

Uzytkownik Kiara,ktora w swoim profilu a wlasciwie podpisie ma umieszczony banner reklamujacy jej wlasna strone internetowa,lamie ten punkt regulaminu juz od bardzo dawna,a Darek i moderatorzy toleruja to lub staraja sie tego nie zauwazac.Przypominam,
ze byl wielki raban na ten temat,gdy kaplan 718 zaczal reklamowac swoja strone internetowa wlasnie w ten sam sposob i wtedy dostal chyba punkty karne za lamanie tego punktu regulaminu.Podobalo mi sie to i jestem bardzo za zakazem wszelkich prywatnych reklam.To forum moze byc sympatycznym i normalnym w przypadku gdy nie bedzie tolerowalo wybrykow osob uprzywilejowanych i karalo osoby krytycznie nastawione do PCH/MF i nielubiane.Spodziewamy sie wiec - w krotkim czasie -goracego "welcome"dla
rozsadnego egzekwowania wszystkich punktow nowego regulaminu i szybkiego"bye,bye"dla
reklamy peszer.pl.Jesli Kiara,tak sama z siebie, usunie banner ze swojego podpisu,to
bedzie to uczciwe i wyrazem jej dobrej woli i akceptacji regulaminu.Jesli nie...to
juz tylko pozostana dla niej odpowiednie "nagrody,laurki a moze i punkty.
Pozdrawiam i wspanialych Swiat Wielkanocnych dla wszystkich.

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2010, 11:43:29 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
janneth

Skryba, jakich ma³o

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #68 : Kwiecieñ 03, 2010, 12:00:03 »

Przeczytalem nowy regulamin forum i wszystko niby bylo OK do momentu,jak po uplywie
pewnego czasu danego uzytkownikom na zaznajomienie sie z jego trescia,stwierdzilem,ze
nowy regulamin "nie robi","nie gada",czyli nie dziala i nie jest egzekwowany przez
tworcow regulaminu i moderatorow tego forum.No bo nadal niektore posty marka324 laduja w smietniku bez zadnego slownego uzasadnienia - kto,po co,za co i dlaczego lubuje sie
je tam wrzucac.Czyzby brak odwagi..?A przeciez juz byla bardzo dobra prosba-propozycja
Janneth, aby chociaz w kilku slowach,usuwajacy podal przyczyne i podpisal sie pod notatka.Oszczedziloby to innym moderatorom niepotrzebnych domyslow i nie rzucalo cienia podejrzen na tych ,ktorzy nie mieli z tym nic wspolnego.Cytuje punkt regulaminu...

- moderator zobowi±zany jest poinformowaæ u¿ytkownika o przyznaniu mu ujemnych punktów forum
   poprzez opcjê Prywatnej Wiadomo¶ci oraz wpis do tematu „Prêgierz - czyli bany, ostrze¿enia, kary",
   Nale¿y przy tym uwzglêdniæ tre¶æ ukaranej wypowiedzi, ilo¶æ przyznanych ujemnych punktów  oraz
   zapis regulaminu, jaki zosta³ z³amany przez u¿ytkownika

Kahuna, nadal s±dzê, ¿e moderator powinien podawaæ powód usuniêcia posta. A posty Marka rzeczywi¶cie nie ja usuwam.
Chcia³abym wiêc zapytaæ Darka, czy by³aby mo¿liwo¶æ, aby do regulaminu dodaæ odpowiedni zapis mówi±cy o tym, by moderator w usuwanym po¶cie (nie w PW, bo to te¿ informacja dla innych moderatorów) podawa³ powód jego usuniêcia.

A je¶li chodzi o baner Kiary - wydaje mi siê, ¿e z jakim¶ administratorem to uzgadnia³a, bo ju¿ od dawna ma go w podpisie. Ale mogê siê myliæ.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2010, 12:02:42 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Kwiecieñ 03, 2010, 12:34:43 »

A je¶li chodzi o baner Kiary - wydaje mi siê, ¿e z jakim¶ administratorem to uzgadnia³a, bo ju¿ od dawna ma go w podpisie. Ale mogê siê myliæ.

Byc moze,ze masz racje,Janneth.Uzgadniala ,czy nie ...ze starym administratorem.Teraz mamy nowego i nowy regulamin forum,ktory w wymienionym przeze mnie punkcie zabrania
tego typu praktyk.Wszelkie wiec wczesniejsze uzgodnienia powinny byc anulowane automatycznie.Albo obowiazuje nowy regulamin,albo sie traktuje jego podpunkty wybiorczo.Innej mozliwosci nie widze.
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2010, 12:35:45 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #70 : Kwiecieñ 03, 2010, 14:08:12 »

Cytat: Janeth
Chcia³abym wiêc zapytaæ Darka, czy by³aby mo¿liwo¶æ, aby do regulaminu dodaæ odpowiedni zapis mówi±cy o tym, by moderator w usuwanym po¶cie (nie w PW, bo to te¿ informacja dla innych moderatorów) podawa³ powód jego usuniêcia.

Jest tak mo¿liwo¶æ i postaram siê w miarê szybko dokonaæ tego uaktualnienia.

Cytat: Kahuna
Byc moze,ze masz racje,Janneth.Uzgadniala ,czy nie ...ze starym administratorem.Teraz mamy nowego i nowy regulamin forum,ktory w wymienionym przeze mnie punkcie zabrania

Regulamin jest nowy, to fakt, jednak administracja, poza >Tom1ek'em< jest ta sama. Czyli >Stolo< dalej jest administratorem tego forum. Skoro wyrazi³ zgodê na tê reklamê to ja nie mam podstaw do ingerencji w jego decyzje.

chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #71 : Kwiecieñ 03, 2010, 19:08:48 »

Darek:)
Posty które usune³am :
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4934.0  Komandos40
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4935.0 marek324
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4936.0 marek324

Przepraszam nie wiedzia³am ¿e jak usunê to nie bedê mia³a mo¿liwo¶ci wej¶cia w post i podania powodu usuniêcia.
Usunê³am posty poniewa¿ nie by³y zwi±zane z tematem w±tku .Teraz bêde wipsywaæ powód zanim usune post.  Z politowaniem
Pozdr. chanell   U¶miech

Dziêki >Chanell<, tak trzymaj.
Darek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 03, 2010, 19:51:23 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Kwiecieñ 05, 2010, 01:39:09 »

Regulamin jest nowy, to fakt, jednak administracja, poza >Tom1ek'em< jest ta sama. Czyli >Stolo< dalej jest administratorem tego forum. Skoro wyrazi³ zgodê na tê reklamê to ja nie mam podstaw do ingerencji w jego decyzje.

Stolo,poprosze Cie wiec o Twoja opinie w tej kwestii tak, zebysmy wiedzieli jasno,czy tylko Kiara ma ten przywilej,czy moga z niego korzystac inni forumowicze.Wczesniej
juz napisalem,ze jestem przeciwny wszelkim reklamom wlasnych stron internetowych,bannerom ..itp..itd.
Pozdrawiam.
PS.
Jak wazna jest notatka pod usunietym postem, juz teraz wiem.Podejrzewalem Thotala o to, po jego bunczucznych zapowiedziach, iz bedzie usuwal wszelkie posty
nawet bez uzasadnienia,ale nie robi tego Thotal,a ta sama" chicken" co zawsze.
I'm sorry Thotal.
Pozdrawiam Thotala.

Edit.
I po tych glupich tlumaczeniach chanell,mimo ze byla juz moderatorem na tym forum,wiemy,ze do tej funkcji sie w ogole nie nadaje.Taka jest nie tylko moja opinia.
Ona nie wiedziala..chociaz powinna..dajcie spokoj.Wstyd.

« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 05, 2010, 02:15:53 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Kwiecieñ 05, 2010, 11:47:46 »

Juz nie pamietam kiedy to bylo , bo bylo dawno temu , gdy zamieszczany byl moj baner ( byla podobna dyskusja) otrzymalam pozwolenie na zamieszczenie go od administracji.

Tak wiec Twoje  saczenie jadu Kachuno jest bezpodstawne, zamieszczony jest zgodnie z wola administracji.
Mysle iz jest to sprawa indywidualna dla kazdego forumowicza.
Miast miotac sie o moje prawo do niego , jesli chcesz zamiescic swoj , zwyczajnie popros o to.

Srdecznie pozdrawiam i zycze Ci zeby ten problem nie zacmiewal Ci atmosfery swiatecznej.
Milych swiat.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Bardzo prosze nie naduzywac niemilych i nie adekwartnych okreslen typu "glupie tlumaczenie Chanell.." bo tlumaczenie modratora Chanel sa madre i adekfatne do sytuacji.

TO FORUM NIE SLUZY I SLUZYC NIE POWINO DO OBRAZANIA NIKOGO , WARTO O TYM PAMIETAC.

Publiczne oskarzanie ja o glupote oskarzyciela stawia w bardzo zlym swiatle.
Takich rzeczy ktos kto ( nawet nickiem ) nazywa sie Kahuna robic nie powinien.
Nienawisc i zawisc to bardzo brzydkie cechy , prezetowanie ich w postach pokazuje twarz prezetujacego.

Ja z przyjemnoscia widziala bym Twoja twarz pelna godnosci i radosci , zycze Ci takiego obrazu wlasnego z calego serca.
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 05, 2010, 19:22:55 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #74 : Kwiecieñ 05, 2010, 18:11:22 »

Cytat: Kahuna
Edit.
I po tych glupich tlumaczeniach chanell,mimo ze byla juz moderatorem na tym forum,wiemy,ze do tej funkcji sie w ogole nie nadaje.Taka jest nie tylko moja opinia.
Ona nie wiedziala..chociaz powinna..dajcie spokoj.Wstyd.

Mnie samemu do dzi¶ zdarza siê wiele jeszcze nie wiedzieæ wiêc nie mam do >Chanell< pretensji o to i¿ czego¶ nie wiedzia³a. Fakt ¿e by³a wcze¶niej moderatorem nie ¶wiadczy o tym i¿ musi wszystko wiedzieæ, Wiele rzeczy by³o niedoprecyzowanych, dlatego wci±¿ aktualizujemy regulamin, i jak widaæ po po¶cie >Chanell<, tego b³êdu nie bêdzie ju¿ powtarza³a.

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: