Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #75 : Kwiecień 05, 2010, 22:49:56 » |
|
Nienawisc i zawisc to bardzo brzydkie cechy , prezetowanie ich w postach pokazuje twarz prezetujacego. Z ta roznica,ze nie mam zamiaru pokazywac swojej twarzy,bo jest to mi do niczego niepotrzebne.Twarz mam tylko jedna,dla wszystkich uzytkownikow tego forum,nie tak jak Ty,Kiaro,ktora ujawnilas swoje prawdziwe oblicze pare dni temu.Twoje wiec posty na moj temat beda wiec z gatunku"przygadal kociol naparstkowi",i nic poza tym.Nie ma we mnie rowniez zadnego jadu o ktorym piszesz,chcialbym jedynie,aby nowy regulamin obowiazywal wszystkich w rownym stopniu i byl egzekwowany sprawiedliwie przez administracje i moderatorow tego forum.Amen. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #76 : Kwiecień 08, 2010, 21:11:19 » |
|
Sprawa dotycz¹ca zamieszczonych na forum reklam zosta³a wyjaœniona. Wraz z nowym regulaminem wygas³y pozwolenia na ich zamieszczanie, w zwi¹zku z tym usun¹³em je.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #77 : Kwiecień 09, 2010, 01:13:11 » |
|
Decyzje nie tylko ja pochwalam,bedzie dla dobra wszystkich uzytkownikow forum. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #78 : Czerwiec 02, 2010, 11:17:47 » |
|
Witam,
Mam pytanie: CZy poniÂższy zapis regulaminu jest obowiÂązujÂącym?
- zakaz pisania postów wielkimi literami. Na forum dostêpne s¹ inne mo¿liwoœci dla podkreœlenia wa¿noœci pisanego tekstu (pogrubienie, wielkoœÌ i kolor czcionki, kursywa). Je¿eli u¿ytkownik pomimo zwrócenia mu uwagi, nadal bêdzie nadu¿ywa³ wielkich liter w swoich wypowiedziach, zostanie ukarany ukarany ostrze¿eniem (-1pf).
ZadajĂŞ pytanie poniewaÂż jest powszewchnie wiadomym, Âże jest to jedna z metod psychomanipulacji i oddziaÂływania podprogowego. ZresztÂą zwracaÂłem juÂż wczeÂśniej uwagĂŞ na to zjawisko.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #79 : Czerwiec 02, 2010, 17:27:19 » |
|
>Arteq<, jak siĂŞ domyÂślam, chodzi Ci o ten wpis: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4852.msg60553#msg60553Otó¿ moze nie do koĂąca wÂłaÂściwie zostaÂł on skopiowany, bo ni w ramce, ni w cudzysÂłowiu, ale jest to cytat ze strony g³ównej Projektu, a dotyczÂącej sesji publicznych: http://www.projekt-cheops.com/plain.aspx?languageId=1&menuId=120§ionId=475&cmd=Zapis regulaminu oczywiÂście obowiÂązuje, jednak ten akurat post jest dopuszczalnym odstĂŞpstwem.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #80 : Czerwiec 02, 2010, 19:15:07 » |
|
Do tego postu nic nie mam, byĂŚ moÂże nie musi byĂŚ aÂż tak krzykliwy [szczegĂłlnie wykonaniu osoby pilnujÂącej porzÂądku] - ale rozumiem, Âże to cytat i pewna wyjÂątkowa sytuacja, wiec nie bÂądÂźmy drobiazgowi. Nie uwaÂżam takÂże aby Chanell byÂła zdolna/umiaÂła stosowaĂŚ wyrafinowane metody manipulacji/oddziaÂływania.
Zapewne powinienem wyraziĂŚ siĂŞ jaÂśniej. Chodzi mi o wypowiedzi osoby ktĂłrej co drugi post Âłamie tĂŞ zasadĂŞ - KiarĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #81 : Czerwiec 02, 2010, 21:43:53 » |
|
Ostatnimi czasy troszkĂŞ mniej czasu mogĂŞ poÂświĂŞciĂŚ na forum wiĂŞc byĂŚ moÂże coÂś przeoczyÂłem. OsobiÂście zauwaÂżyÂłem, Âże >Kiara<, no moÂże nie zupeÂłnie zaprzestaÂła pisania WIELKIMI LITERAMI, ale zdecydowanie mniej to czyni. Czy zatem chcesz powiedzieĂŚ, Âże rzeczywiÂście mam "ĂŚmĂŞ" na oczach? 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #82 : Czerwiec 02, 2010, 22:47:56 » |
|
Przejrzyj po prostu ostatnie posty i sam zobaczysz. W ka¿dym razie bez ¿adnego problemu mogê udowodniÌ, ¿e co drugi post Kiary ³amie ten punkt regulaminu. Co do œcis³oœci: ³amanie to ³amanie - regulamin nie uznaje, ¿e ograniczanie ³amania jest wystarczaj¹ce i w zwi¹zku z tym nie nale¿y wyci¹gaÌ konsekwencji. Id¹c t¹ drog¹ zaraz pojawi siê wniosek, ¿e je¿eli z³amie siê go 4-5 razy w tygodniu to jeszcze jest ok, a przy 7 i wy¿ej ju¿ nie... Czy w takim razie je¿eli u¿yjê "tylko" w co trzecim poœcie wulgaryzmu to bêdzie w porz¹dku? Zdajê sobie sprawê, ¿e na pierwszy rzut oka wulgaryzm jest bardziej ra¿¹cy od wielkich liter, lecz nie ma on ukrytych podtekstów i manipulacji. Dlatego albo przestrzegamy albo bawimy siê w kotka i myszkê... Dla twojej wiadomoœci - wiem ¿e na forum nie pisze siê du¿ymi literami.Juz nie mia³eœ siê czego przyczepiÌ ? Chanell, wiêc Ciê informujê, ¿e swojego czasu zosta³em ukarany za... cytat. Wiêc t³umaczenie, ¿e zamieœciliœmy cytat jest co najmniej niewystarczaj¹ce. Co do czepialstwa - przeczytaj moj¹ wypowiedŸ - nie znajdziesz tam wniosku o ukaranie Ciebie, wrêcz przeciwnie - wyraŸnie napisa³em, ¿e rozumiem sytuacjê. Koùcz¹c zadam jdwa proste pytania: 1. Czy regulamin jest jeden dla wszystkich czy te¿ moderatorów nie dotyczy? 2. Czy je¿eli pos³u¿ê siê cytatem który w swojej treœci [tak jak Twój] bêdzie ³ama³ regulamin to zostanê wyreklamowany, a ewentualny zg³aszaj¹cy zostanie uznany za czepialskiego? Mo¿esz mi jasno odpowiedzieÌ aby sytuacja by³a ca³kowicie jasna?
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 02, 2010, 23:10:42 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #83 : Czerwiec 03, 2010, 09:57:12 » |
|
Co do czepialstwa - przeczytaj moj¹ wypowiedŸ - nie znajdziesz tam wniosku o ukaranie Ciebie, wrêcz przeciwnie - wyraŸnie napisa³em, ¿e rozumiem sytuacjê Sorry Arteq ,nie zauwa¿y³am twojego t³umaczenia ,musielismy siê rozmin¹Ì w pisaniu postu  Chanell, wiêc Ciê informujê, ¿e swojego czasu zosta³em ukarany za... cytat. Arteq ja ciê informujê ¿e tylko skopiowa³am tekst ze strony Pch. mo¿e pope³ni³am b³ad ¿e nie ujê³am go w ramkê . 1. Czy regulamin jest jeden dla wszystkich czy te¿ moderatorów nie dotyczy? Oczywiœcie ¿e dotyczy ,czego dowodem s¹ ujemne punkty na moim koncie. 2. Czy je¿eli pos³u¿ê siê cytatem który w swojej treœci [tak jak Twój] bêdzie ³ama³ regulamin to zostanê wyreklamowany, a ewentualny zg³aszaj¹cy zostanie uznany za czepialskiego? Mogê odpowiedzieÌ tylko za siebie- bêdê ciê bronic ,jeœli znajdziesz siê w podobnej sytuacji jak ja .  ps; ani przez moment nie pomysla³am ¿e ³amiê regulamin,chcia³am tylko uzyskaÌ odpowiedz.Na tym koùczêmoje t³umaczeniesiê w tej sprawie ,bo nie chce siê z tob¹ k³óciÌ ,wogóle nie lubie siê k³óciÌ i proszê osoby postronne o nie w³¹czanie siê do wymiany zdaù miêdzy mn¹ a Artkiem .Poprostu nie chcê kolejnej awantury na forum. Pozdr.Chanell
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Torton
Gość
|
 |
« Odpowiedz #84 : Sierpień 06, 2010, 19:39:20 » |
|
Czy to mo¿e by³ b³¹d jakiœ ode mnie, czy forum? Nie sz³o wejœÌ na forum bo wyskakiwa³y jakieœ komunikaty o b³êdzie. Mia³ ktoœ coœ podobnego?
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #85 : Sierpień 06, 2010, 19:50:52 » |
|
Od jakiegoœ czasu serwer <darmowe fora> ma widoczne problemy, które nasilaj¹ siê. Na ŒG te¿ nie mo¿na by³o wejœÌ, choÌ nie tak d³ugo jak na Cheopsa...
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #86 : Sierpień 07, 2010, 12:50:19 » |
|
Czy to mo¿e by³ b³¹d jakiœ ode mnie, czy forum? Nie sz³o wejœÌ na forum bo wyskakiwa³y jakieœ komunikaty o b³êdzie. Mia³ ktoœ coœ podobnego?
B³¹d bazy danych. Wszyscy mieli.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Torton
Gość
|
 |
« Odpowiedz #87 : Sierpień 30, 2010, 10:15:56 » |
|
Niez³¹ tu macie cenzurê...
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #88 : Sierpień 30, 2010, 22:45:07 » |
|
Niez³¹ tu macie cenzurê...
dlaczego tak twierdzisz?
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #89 : Sierpień 31, 2010, 10:27:44 » |
|
WeÂź w koĂącu przeczytaj ten regulamin zamiast co chwila pÂłakaĂŚ jak to niby Ci dokuczajÂą. Jest tam opisana kwestia postĂŞpowania z linkami w podpisie/do innych stron/forum.
Aha - regulamin oczywiÂście dotyczy wszystkich.
proszĂŞ: - zakaz autoreklamy (umieszczania odnoÂśnikĂłw tudzieÂż banerĂłw do wÂłasnych stron) bez uprzedniej zgody administratora. Reklamy takie bĂŞdÂą usuwane przez administracjĂŞ forum.
RaczyÂłeÂś zapytaĂŚ administracjĂŞ? DostaÂłes zgodĂŞ?
WeÂź doroÂśnij nieco, juÂż chyba czas.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2010, 10:32:36 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #90 : Sierpień 31, 2010, 11:26:56 » |
|
Zapewniem, ¿e biorê siê w pierwszej kolejnoœci za siebie. Po prostu zarzucasz ludziom pewne dzia³ania, a œciœlej ich niezgodnoœÌ z pewnymi zasadami/umowami i jak siê okazuje nie masz racji. Tak¹ sytuacjê mamy równiez i teraz, a kiedy zwraca siê Tobie na to uwagê w grzeczny sposób do tego poparty argumentami to zaczynasz siê miotaÌ - st¹d moja uwaga o niedojrza³oœci w pewnych zachowaniach. Otó¿ regulamin nie zabrania aby linki widnia³y lecz po prostu jasno okreœla na jakich zasadach ma siê to odbywaÌ. Dlatego ewentualne linki w czyimœ podpisie nie œwiadcz¹ automatycznie o tym, ¿e ktoœ ³amie regulamin.
Nie, nie jestem z administarcji. Nie nabijam postĂłw - jaki byÂłby tego sens? PoniewaÂż jest to forum to kaÂżdy z uÂżytkownikĂłw ma prawo siĂŞ wypowiadaĂŚ i komentowaĂŚ. Twoje sugestie o powodach umieszczania komentarzy sÂą dziecinne. JeÂżeli coÂś mi zarzucasz to wykaÂż dlaczego ma byĂŚ to naganne.
|
|
|
|
|
|
|
Szmer
Gość
|
 |
« Odpowiedz #91 : Sierpień 31, 2010, 12:30:07 » |
|
Torton, ale arteq ma racjĂŞ. Nie masz siĂŞ czego domagaĂŚ tylko masz siĂŞ dostosowaĂŚ (tego nie mĂłwiĂŞ ja tylko regulamin... ÂżebyÂś mnie zaraz o coÂś nie posÂądziÂł  ) Zostaw innych bo byĂŚ moÂże dostali na coÂś takiego zgodĂŞ. To nie twoja sprawa. Sam nie doczytaÂłeÂś regulaminu, po jakimÂś czasie ktoÂś zauwaÂżyÂł Âże ten regulamin Âłamiesz... i tyle. A co do nabijania postĂłw... nie wygarniaj innym bo sam to robisz. Po grzyba twĂłj wpis #87? czysta prowokacja i wyjaÂśnienia dopiero w #89... Jak chcesz coÂś naprawiaĂŚ to zacznij od siebie  bez urazy 
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #92 : Sierpień 31, 2010, 12:50:34 » |
|
MyÂślĂŞ, Âże Torton juÂż zrozumiaÂł o co chodzi, bo najpierw zedytowaÂł swoje posty tak, by nie zawieraÂły treÂści, a potem przeniĂłsÂł je do Âśmietnika, przez co posty Artka i Szmera sÂą teraz niezrozumiaÂłe. Tak siĂŞ nie robi. Torton, zapytaj Dariusza czy zezwala na umieszczenie reklamy jakiejÂś strony/forum w podpisie. Nic nie stoi na przeszkodzie, abyÂś to zrobiÂł.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #93 : Sierpień 31, 2010, 13:51:20 » |
|
Nom, nieelegancko. JeÂżeli zmieniÂł zdanie/zrozumiaÂł, Âże jego zarzuty byÂły czcze wystarczyÂło zaedytowaĂŚ posty i dopisaĂŚ wyjaÂśnienie.
edit: Pomimo oburzeĂą gdy mu to sugerowaÂłem - powinien popracowaĂŚ nad wykazywaniem wiĂŞkszej dojrzaÂłoÂści.
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2010, 13:53:46 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
banita
Gość
|
 |
« Odpowiedz #94 : Wrzesień 01, 2010, 19:39:37 » |
|
ProszĂŞ na pv adres do Heliodora .
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #95 : Wrzesień 01, 2010, 21:32:28 » |
|
ProszĂŞ na pv adres do Heliodora .
Wyslalam zapytanie czy moge go Tobie przekazac , jak przyjdzie totwierdzenie wysle Ci na pw. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 01, 2010, 21:33:00 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
banita
Gość
|
 |
« Odpowiedz #96 : Wrzesień 02, 2010, 06:56:24 » |
|
DziĂŞki.
|
|
|
|
|
|
|
barneyos
 GawĂŞdziarz
Punkty Forum (pf): 2
|
 |
« Odpowiedz #97 : Wrzesień 02, 2010, 07:30:32 » |
|
Zdaje siĂŞ, Âże adres jest dostĂŞpny publicznie (jeÂśli chodzi o tego Heliodora Biernackiego). http://graal.net16.net/news.phpStrona sygnowana strona Heliodora Biernackiego
|
|
|
|
Pzdr barneyos  ---------------------------------- \"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\" \"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #98 : Wrzesień 02, 2010, 08:10:17 » |
|
Ej, no. Nie obdzieraj ich z pielĂŞgnowanej z takÂą pieczoÂłowitoÂściÂą aury tajemniczoÂści, niedostĂŞpnoÂści i wyjÂątkowoÂści... :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|