soook
Gość
|
 |
« Odpowiedz #125 : Listopad 22, 2010, 22:42:27 » |
|
Dariusz , KTO zablokowaÂł - gramakawĂŞ ? Hey !
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #126 : Listopad 23, 2010, 22:14:30 » |
|
Nikt za niÂą tego nie zrobiÂł. OtrzymaÂłem jej zgÂłoszenie/proÂśbĂŞ o akceptacjĂŞ wyrejestrowania jej konta - to moÂże zrobiĂŚ tylko wÂłaÂściciel profilu/uÂżytkownik - wiĂŞc zaakceptowaÂłem. ZgÂłoszenie - zatwierdzenie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2010, 22:26:00 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
 |
« Odpowiedz #127 : Styczeń 22, 2011, 01:27:22 » |
|
Temat utworzony po podziale innego wÂątku.InteluminatisNie bĂŞdĂŞ owijaĂŚ w baweÂłnĂŞ. Nie wiem jak inni ,ale ja bardzo nie lubiĂŞ tych ogromnych liter w twoich postach.ChoĂŚ poruszasz w nich interesujÂące tematy ,to litery te sprawiajÂą Âże od razu przechodzi mi ochota na czytanie.Wydaje mi siĂŞ Âże one na mnie wrzeszczÂą . MoÂże coÂś z tym zrobisz ? 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 20:44:27 wysłane przez Dariusz »
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #128 : Styczeń 22, 2011, 11:55:02 » |
|
le mu z oczu patrzy!  ============================ InteluminatisNie bêdê owijaÌ w bawe³nê. Nie wiem jak inni ,ale ja bardzo nie lubiê tych ogromnych liter w twoich postach.ChoÌ poruszasz w nich interesuj¹ce tematy ,to litery te sprawiaj¹ ¿e od razu przechodzi mi ochota na czytanie.Wydaje mi siê ¿e one na mnie wrzeszcz¹ . Mo¿e coœ z tym zrobisz ?  To ja siê mo¿e nara¿ê,  ale osobiœcie lubiê te ogromne litery. Szybko siê po nich przelatuje i oszczêdzaj¹ czasu na czytanie pozosta³oœci. Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 17:00:04 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #129 : Styczeń 22, 2011, 12:49:43 » |
|
PrzecieÂż o to w tej metodzie wÂłaÂśnie chodzi... ech... myÂślaÂłem, Âże dziaÂła juÂż to na maÂło osĂłb...
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #130 : Styczeń 22, 2011, 13:19:59 » |
|
Owszem, metoda ta dzia³a, lecz tylko na nie myœl¹cych samodzielnie. WielkoœÌ czcionki nie ma znaczenia, gdy w mózgu jest dekoder. To doskona³e zabezpieczenie przed manipulacjami. Chocia¿ sam dekoder te¿ mo¿e byÌ zmanipulowany, ale to ju¿ inna para kaloszy. 
|
|
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #131 : Styczeń 22, 2011, 16:06:33 » |
|
PrzecieÂż o to w tej metodzie wÂłaÂśnie chodzi... ech... myÂślaÂłem, Âże dziaÂła juÂż to na maÂło osĂłb...
na mnie one nie dziaÂłajÂą ,ale mnie wkurzjÂą ,albo inaczej : dziaÂłajÂą na mnie wkurzajÂąco  .....MoÂże to spowodowane jest u mnie ,brakiem mĂłzgu -brak mĂłzgu = 0 samodzielnego myslenia 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 16:09:37 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #132 : Styczeń 22, 2011, 16:36:15 » |
|
Zalecam jednak pewn¹ ostro¿noœÌ - bo pomimo, ¿e niby widzimy, to czasami... niedostrzegamy wszystkiego. Mogê to porównaÌ do letniego s³oùca - niby widzimy, ¿e mocno œwieci, do koùca nie lekcewa¿ymy ale bywa, ¿e dopiero wieczorem plecy i twarz zaczynaj¹ piec, bo jednak siê poparzyliœmy... ale ju¿ za póŸno...
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 16:37:23 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #133 : Styczeń 22, 2011, 17:01:39 » |
|
To miÂło artqu, Âże dbasz o naszÂą stonowanÂą opaleniznĂŞ, ale w tym przypadku, to raczej wyznawcy KK powinni zachowaĂŚ ostroÂżnoœÌ. Bo tym niezaleÂżnym, treÂści prezentowane przez inteluminatisa raczej nie zaszkodzÂą. ChoĂŚ mogÂą draÂżniĂŚ, gdy np. czcionka nie taka…  a propos, Chanell, masz dowody na brak tkanki mĂłzgowej? 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #134 : Styczeń 22, 2011, 17:12:17 » |
|
Ptaku, nie ma kogoœ takiego jak wyznawca KK... o swoj¹ "opaleniznê" równie¿ dbam... Ale rozumiem ¿e to skrót myœlowy, wiêc chêtnie siê dowiem w czym - jako cz³onek KRK - powinienem zachowaÌ ostro¿noœÌ.
Co to formy postów Inteluminatisa - nadal uwa¿am, ¿e jest ba³aganiarska i nosi cechy prób oddzia³ywania podprogowego. W takiej formie jak na tym forum nie opublikowano by jej w ¿adnym czasopiœmie, artykule czy ksi¹¿ce. Odnoœnie samej treœci - zosta³o ju¿ dowiedzione, ¿e dopuszcza siê oszczerstw i nadinterpretacji. Tyle ode mnie.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #135 : Styczeń 22, 2011, 17:25:48 » |
|
Tak, rozmawiamy skrĂłtami. Dlatego teÂż skrĂłtem opowiem. OstroÂżnoœÌ powinieneÂś zachowaĂŚ artqu przed przyjĂŞciem ziarna, z ktĂłrego wyrosn¹Ì moÂże nie to, czego oczekujesz… OczywiÂście chodzi o nieÂświadome przyjĂŞcie, choĂŚ na podÂłoÂżu Âświadomej analizy faktĂłw. 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 17:45:56 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Inteluminatis
Gość
|
 |
« Odpowiedz #136 : Styczeń 22, 2011, 17:30:55 » |
|
ProszĂŞ spojrzeĂŚ jakie tutaj off-topy
Dlaczego nikt nie zwraca na to uwagi, Âże ludzie piszÂą nie na temat ?
PamiĂŞtam jeszcze (chodÂź widzĂŞ, Âże ktoÂś skasowaÂł ten post) - jak arteq napisaÂł, Âże robiĂŞ Âśmietnik, a tak patrzĂŞ na wasze sÂłowa - to nie piszecie zupeÂłnie na temat, a o jakichÂś grubych czy maÂłych literach totalny off-top.
I kto robi Âśmietnik?
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 22, 2011, 19:30:33 wysłane przez Inteluminatis »
|
|
|
|
|
chanell
 Maszyna do pisania...
|
 |
« Odpowiedz #137 : Styczeń 22, 2011, 23:24:43 » |
|
Przepraszam ,to moja wina Âże zrobiÂł siĂŞ offtop 
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #138 : Styczeń 23, 2011, 13:34:12 » |
|
eee, no nie przesadzajmy tak do koĂąca - wypowiedzi dotyczyÂły posta Inteluminatisa, tyle tylko, Âże wiĂŞcej formy niÂż treÂści.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #139 : Styczeń 26, 2011, 23:10:45 » |
|
Mam pytanie/wniosek do administracji: 1. proszê aby "przypomnieÌ" Inteluminatisowi, ¿e istnieje zakaz umieszczania tych samych treœci w ro¿nych w¹tkach - patrz opisywany przez niego np. Stankiewicz w w¹tkach "Jezus - jak to z nim w³aœciwie jest..." i "Biblia - Œrodek Psychomanipulacji i skutki uboczne". 2. proszê aby równie¿ "przypomnieÌ", ¿e zgodnie z zasadami forum - regulaminem, u¿ywanie du¿ej czcionki ma mieÌ charakter wy³¹cznie wyj¹tkowy, a posty maj¹ byÌ mo¿liwie czytelne - praktycznie ka¿dy post Inteluminatisa narusza te zasady.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #140 : Luty 01, 2011, 01:50:17 » |
|
>PHIRIOORI<, pisa³em Ci w jednym z postów o powodach ich usuwania, jednak chyba nie zd¹¿y³eœ go przeczytaÌ. W zwi¹zku z tym, ¿e wobec ludzi zwi¹zanych z ró¿nymi ugrupowaniami religijnymi nagminnie u¿ywasz zwrotów powszechnie uznanych za obraŸliwe, a do takich równie¿ nale¿y zaliczyÌ przymiotnik "oszo³om" i jego odmiany: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=4374.msg72834#msg72834zamieszczam tê notkê w tym w¹tku, byœ potraktowa³ j¹ jako ostrze¿enie. Dalsze Twoje takie zwroty bêd¹ ju¿ minusowane. ¿artujesz chyba. mam jeszcze minusy za watki usuniete niezgodnie z regulaminem. Pondto mam pytania: czy w zwiazku z tym mam zniesztalcac relacje pewnych faktow? Czy chces mnie bciazac odpowedzialnoscia za to, ze pewne postawy bardziej zwiazane sa z jakimis srodowiskami??.. Wreszcie.. czy w zwiazku z tym mam zatajac te fakty, czy je przek³amywac? oszo³omstwo jest zjawiskiem.. ma byc tabu, bo jakiegs artka irytuje, ze wyp³yello z pobudek i programow religijnych??? przeciez to niedorzecznosc. Jak zatem zrelacjonowac proste wdarzenia w kontekscie prsotych nastepstw? Tego typu-hamiebma-nikczemma-uleglosc juz byla zaprezentowana przez Jansza K. Jednoczesnie osoba, ktora nagminnie, instrumenalnie stosuje monity celem ukrywania niewygodnych prawd ma przyzwolenie modow na nieustanne wycieczki personalne, psucie meryorycnosci watkow, itp... ..to jest obraŸliwe ! Panuje atmosfera, ze racje ma tu ten, kto najwiecej monituje, donosi. ..to jest obraŸliwe ! A i jeszcze... tylko wyjtkowo naiwni oga ulec zludzniu i manipuacji polegajacej a tym, ze jak ktos w co ktoryms poscie wspomina o przyzwoitosci.. to ma z nia wiecej wspolnego.. o ile wogole. ..to jest obraŸliwe ! choc mnie to jedynie smieszy, choc ¿enuje skala przzwolena
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #141 : Luty 01, 2011, 11:01:12 » |
|
Krótko moja opinia: nie mam nic przeciwko krytyce, ale ju¿ do wyzwisk, wulgaryzmów i l¿enia mam, bez wzglêdu na temat czy obiekt krytyki. Nie mo¿na tego typu zachowaù t³umaczyÌ wolnoœci¹ wypowiedzi i p³akaÌ ¿e dzieje siê krzywda gdy ktoœ nie dopuszcza takiego stanu. Tym bardziej nie na miejscu jest u¿ywanie wobec osoby dbajacej o minimum kultury okreœleù w stylu nikczemna, haniebna uleg³oœÌ - bo wobec czego? Dziwi mnie, ¿e takich "argumentów" w stylu: "to co, mam nie u¿ywaÌ okreœleù?" osoba która sama narzeka³a, ¿e ktoœ j¹ obra¿a stosuj¹c du¿o ³¹godniejsze i nie obraŸliwe s³owa, okreœlenia. Zalatuje hipokryzj¹: kali l¿yÌ - dobrze; do kalego powiedzieÌ "napyszczyÌ", o! bardzo Ÿle. W zwi¹zku z tym poczucie obraŸliwoœci - na które tak utyskujesz - prezentujesz bardzo wybiórcze.
W licznych z Twoich postów ich merytorycznoœÌ znana jest chyba tylko Tobie. Personalne wycieczki? Je¿eli ju¿ to znacznie grzeczniejsze ni¿ uprawiane przez Ciebie.
Je¿eli ktoœ nie potrafi (a wed³ug mnie nie chce) wyraziÌ swojej opinii bez wulgaryzmów, l¿enia czy poni¿ania - có¿, to jego problem, a nie odbiorców pragnacych stykaÌ siê z jêzykiem z minimum kultury.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #142 : Luty 01, 2011, 11:53:45 » |
|
Popieram w pe³ni Phi jego stwierdzenia s¹ absolutnie adekwatne do sytuacji na forum. Ju¿ naprawek jest œmiesznie od artqowej cenzury narzucanej praktycznie wszystkim tematom. Wprowadzanie zmiany dyskusji w temacie rozmydlanie go a gdy jest interesuj¹ca treœÌ prowokowanie szybkiej pyskowi , która j¹ zakryje to norma jego zachowaù. To faktycznie jest obraŸliwe dla inteligencji forumowiczów. Jednak warto to zauwa¿yÌ i zastanowiÌ siê nad rol¹ takich osób , które usilnie od pocz¹tku blokuj¹ przekaz wiedzy nie tylko na tym forum. No có¿? Ewolucji zatrzymaÌ siê nie da , otwieraj¹cej siê œwiadomoœci ludzkiej równie¿ nie. Bo to idzie nie tylko przez forumowe dyskusje a równie¿ i przede wszystkim przez pole morfogenetyczne z którym ka¿dy z nas jest po³¹czony. Kiara  Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2011, 11:54:12 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #143 : Luty 01, 2011, 13:04:28 » |
|
Moje stanowisko w wÂątku "wyraÂź siebie".
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #144 : Luty 20, 2011, 15:48:56 » |
|
przeciez jesli schodze "ponizej poziomu" wg niektotrych - to tylko moje Âświadectwo o mnie. Czy regulamin ma sÂłuÂżyĂŚ do EDYTOWANIA POZIOMU MEMBERSOW? Czy ktos sie aby nie zapĂŞdza?.. i rĂŞkoma modow instrumenalnie uzywajac regamin..  ehh
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #145 : Luty 26, 2011, 21:54:45 » |
|
Utworzy³em kilka nowych rozdzia³ów i w miarê swych mo¿liwoœci poprzenosi³em tam odpowiednie w¹tki. Jednak mog³em coœ przeoczyÌ lub niepotrzebnie przenieœÌ, jeœli wiêc coœ zauwa¿ycie, to bardzo proszê o pomoc w tej materii, a natychmiast postaram sie naprawiÌ.
|
|
|
|
|
|
|
krzysiek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #146 : Luty 26, 2011, 22:01:25 » |
|
PrzejrzaÂłem "menu" i nie widzĂŞ tam nic nowego. Pewnie Âźle szukam?
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #147 : Luty 26, 2011, 22:17:01 » |
|
Podoba mi siĂŞ wyodrĂŞbnienie ezoteryki i rozwoju duchowego  Tylko czemu on wywindowany na samÂą gĂłrĂŞ? To tylko sugestia z mojej strony, ale moÂże niech juÂż dziaÂły projektu bĂŞdÂą u gĂłry, a caÂła reszta na dole. Ja wiem, Âże od dawna siĂŞ juÂż na tym nie koncentrujemy, ale forum nadal poÂśrednio zwiÂązane jest z projektem, wiĂŞc dla goÂści bĂŞdzie Âłatwiej.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Email
|
 |
« Odpowiedz #148 : Luty 26, 2011, 22:22:46 » |
|
Mogê przenieœÌ ni¿ej, ale pomyœla³em sobie, ¿e w³aœnie dlatego tam, aby podkreœliÌ kierunek naszego forum.
EDYCJA:
I myœlê sobie, ¿e nie by³oby g³upim do kategorii "Rozwój duchowy" przenieœÌ dzia³y "Ezoteryka" i "Bóg i religie".
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2011, 22:27:08 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #149 : Luty 26, 2011, 22:29:13 » |
|
Racja. O wiele bardziej pasujÂą tam niÂż do neutralnego Hydeparku 
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
|