Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« : Grudzień 27, 2009, 20:47:54 » |
|
Autor Ramaathis - Mam Wbrew pozorom bardzo ciekawa ksi¹¿ka. Przekaz oczywiœcie chanelingowy (choÌ to mój wniosek). Ksi¹¿ka przedstawia z "pierwszej rêki" informacje od tych, którym przypina siê ³atkê diab³ów, szatanów i demonów. Na bazie porozumienia, jakie zawarli z si³ami œwiat³a, przedstawiaj¹ swoje sposoby manipulowania cywilizacjami, równie¿ nami. W pierwszym rozdziale wyjaœniaj¹ w jakim celu przekazuj¹ te informacje, wspominaj¹ o ró¿nych sposobach manipulowania ludŸmi, choÌ jeszcze nie wymieniaj¹ ich z nazwy, poza jednym: RELIGIA - to ich ulubiony sposób manipulowania masami, oczywiœcie nie jedyny. Kto czyta³, nich siê wypowie, kto zaœ nie mia³ tej mo¿liwoœci to serdecznie polecam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2010, 12:46:52 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudzień 27, 2009, 22:20:07 » |
|
Darku , Panem Sil Ciemnosci jest Samuel - Enki, przeanalizuj Jego sposob dzialania na Ziemi a zrozumiesz co i jak robi za posrednictwem wielu wcielonych i nie wcielonych wsplziomkow. Czas w ktorym zyjemy to EPOKA CIEMNOSCI , wladal nia ( bo juz dobiegla konca Jego jurydykcja) wlasnie Samuel - Enki , On nie bez podstawnie mowi o sobie; " jestem opiekunem Ziemi".... istotnie tak bylo. Owszem otrzymal Ziemie we wladanie na caly cykl okolo 26ooo lat. Ale on jej nie zwrocil , doprowadzil dwa razy do przebiegunowania , by mogla ponownie "opasc w dol" miast wyniesc sie z Ludzmi w IV wymiar. Manipulacje swiadomoscia ludzi doprowadzil do perfekcji , odwrocil cala wiedze , wprowadzil calkowite uzaleznienie od slowa pisanego i pieniadza. Wszystko to Jego dzielo. Obecnie jestesmy juz w III cyklu mozliwosci wejscia w IV wymiar ( ta mozliwosc powtarza sie III raz) , to co On przygotowal dla Ludzkosci jest tak perfidne i wyrachowane ze sie w glowie nie miesci. Najbardziej okrutna jest gra prawdziwymi faktami , kierowanymi przeciw dobru i wykorzystywanymi dla siebie pod ukrytymi i dwuznacznymi nazwami wlasnych intecji. Wykorzystywana jest milosc i empatia ludzi przez bezuczuciowe i bezduszne roboty o wygladzie ludzkim. Cala najwyzsza technologia materialna skierowana jest przeciw Czlowiekowi , a on nie potrafi odroznic juz zycia projektowanego przez technologie , od zycia tworzonego przez Boga. Jedyna rzecza , ktora naprawde sie roznimy to MILOSC, MY LUDZIE ja posiadamy , te technologiczne kreacje nie. Kiedy naprawde zaczniemy nia zyc nastapi rozdzielenie swiatow, LUDZKOSC przejdzie do wyzszego wymiaru ,wyniesie ja milosc. Kreacje technologiczne nie , bo nie posiadaja mozliwosci transformacji przez uczucie milosci. Co zatem chca zrobic Sily Ciemnosci? Robia wszystko by Czlowiek , zyl w taki sposob zeby milosc prawdziwa byla mu obca , zeby zastepowal ja uczuciami niskimi , typu strach i cierpienie niby w imie milosci , bo w ten sposob nie bedzie w stanie jej przezywac. Robia wszystko by odwrocic nasza uwage od rozwoju dzieki zyciu dobrem i jedzeniu produktow , ktore blokuja przeplyw energii w naszych organizmach. To plan globalny. Rozlozony jest na pomniejsze mody zwiazane z ubraniem , jedzeniem , stylem , zycia , architektura i technologiami blokujacymi przeplyw energii milosci z kosmosu. Okrutne ale prawdziwe , to sie dzieje w naszych zyciach. Kiara.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #2 : Grudzień 27, 2009, 22:30:39 » |
|
Enki , On nie bez podstawnie mowi o sobie; " jestem opiekunem Ziemi".... istotnie tak bylo. Kto wie, kto wie, moÂże i masz racjĂŞ. ChoĂŚ czytajÂąc tĂŞ ksi¹¿kĂŞ jakoÂś "SiÂły CiemnoÂści" w Âżaden sposĂłb nie uzurpujÂą sobie praw do tego typu tytu³ów, wiĂŞc Âśmiem twierdziĂŚ ze jest to Twoja racja. Rekomendacja "KODĂW SIÂŁ CIEMNOÂŚCI"(Tej rekomendacji nie ma w ksi¹¿ce, ktĂłrÂą zakupiÂłem) Kochani, PoniewaÂż wiem, Âże wielu z was odczuwa lĂŞk i niepewnoœÌ w stosunku do ”KodĂłw SiÂł CiemnoÂści”, tak samo jak ja, gdy tÂłumaczyÂłam ten przekaz, wiĂŞc pozwoliÂłam sobie zadaĂŚ poprzez Ramaathis-Mam’a pytania do istot ÂświatÂła, by poznaĂŚ ich opiniĂŞ na temat tego przesÂłania. Mam nadziejĂŞ, Âże pomogÂą one nam zrozumieĂŚ jego sens i znaczenie, tak byÂśmy mogli przezwyciĂŞÂżyĂŚ wszystkie nasze wewnĂŞtrzne lĂŞki, a zwÂłaszcza te przed ciemnoÂściÂą w nas samych. Moje pytania nie byÂły skierowane do konkretnej istoty, odpowiedÂź przyszÂła od Kroma. Pierwsze dwa sÂą natury ogĂłlnej, dlatego umieszczam odpowiedzi w caÂłoÂści, trzecie byÂło bardziej osobiste, dlatego zamieszczam czêœÌ, ktĂłra moÂże pomĂłc nam wszystkim w zrozumieniu roli tego przesÂłania. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, Nameya (Ania Burakowska) Drodzy Bracia i Siostry w ÂŚwietle i MiÂłoÂści 1. Rozumiem i akceptujĂŞ wszystkie argumenty zaprezentowane przez PanĂłw CiemnoÂści i Ramathis –Mama’a w ksi¹¿ce „Kody SiÂł CiemnoÂści”, dotyczÂące ogromnej roli tego przekazu, ale chciaÂłabym znaĂŚ waszÂą opiniĂŞ dotyczÂącÂą jego prawdziwego znaczenia w procesie przez ktĂłry przechodzimy. Czy moglibyÂście powiedzieĂŚ kilka s³ów na ten temat? 2. ChciaÂłbym zapytaĂŚ jak wy, z waszej perspektywy, postrzegacie sytuacjĂŞ w moim kraju i na caÂłym Âświecie. Czy przesÂłania przychodzÂące przez Ramaathis-Mam’a speÂłniajÂą swojÂą rolĂŞ? Czy zmiany zachodzÂące w nas sÂą wystarczajÂąco g³êbokie, by wizja PanĂłw CiemnoÂści dotyczÂąca Ziemi i naszego UkÂładu SÂłonecznego nie speÂłniÂła siĂŞ? Pozdrowienia od Kroma dla jednego z nieskoĂączonych kromian wszechÂświata, ktĂłrych kocham tak bardzo. JeÂśli nie masz nic przeciwko temu, zamierzam odpowiedzieĂŚ na twoje pytania, mimo, Âże skierowane byÂły do hierarchĂłw twojej Galaktyki. 1. Ksi¹¿ka „Kody SiÂł CiemnoÂści” byÂła przekazywana pod nadzorem Wielkiej Hierarchii WszechÂświata na mocy specjalnego porozumienia z Panami CiemnoÂści. Jak wiesz, moja droga kromianko, wszystko we wszechÂświecie podlega ewolucyjnemu procesowi i czasami ÂŚwiatÂło i CiemnoœÌ, dwa bieguny kosmosu, muszÂą porozumieĂŚ siĂŞ, by wypeÂłniĂŚ specyficzne cele pod moim kierownictwem. Generalnie, celem informacji przekazanych w ksi¹¿ce byÂło zwrĂłcenie uwagi ludzi, by mogli zrozumieĂŚ w jaki sposĂłb ulegajÂą manipulacji oraz danie im w ten sposĂłb szansy na duchowe ulepszenie Âżycia i zrĂłwnanie siĂŞ z kosmicznym planem ewolucji. Ludzie cierpiÂą ze wzglĂŞdu na swoja ignorancjĂŞ. Wiedza to ÂświatÂło, ciemnoœÌ zaÂś to ignorancja i cierpienie. By pomĂłc ludziom wydostaĂŚ siĂŞ z tej puÂłapki, wyÂższe sfery ÂświatÂła zaaranÂżowaÂły dostarczenie bezpoÂśredniej informacji od ciemnej strony ewolucji. To specjalna Âłaska i przejaw wielkiej miÂłoÂści, by pomĂłc waszej ludzkoÂści w unikniĂŞciu ciemnoÂści i wejÂściu w ÂświeÂżoœÌ i szczĂŞÂśliwoœÌ ÂświatÂła. 2. TwĂłj kraj i caÂły Âświat przechodzi przez dramatyczne i intensywne przemiany, poniewaÂż jako istoty w stanie ewolucyjnego oczyszczania macie silne tendencje do ciemnoÂści. Dlatego niezbĂŞdne jest, by znacznie wiĂŞcej ludzi przebudziÂło ÂświatÂło w sobie, a to oznacza potrzebĂŞ przewodnictwa wyÂższych sfer. UÂżywajÂą one Ramaathis-Mam’a jako narzĂŞdzia, by pomĂłc wam doÂświadczyĂŚ duchowej transformacji, ktĂłrej Ziemia tak bardzo potrzebuje. Teraz przewaÂża na Ziemi ciemnoœÌ, poniewaÂż wiĂŞkszoœÌ ludzi Âżyje w g³êbokiej ignorancji i ze wzglĂŞdu na brak duchowej wiedzy sÂą manipulowani przez ciemnÂą stronĂŞ. Tak wiĂŞc jest to prĂłba zainstalowania ÂświatÂła w sercach tych, ktĂłrzy mogÂą przeczytaĂŚ tĂŞ ksi¹¿kĂŞ. Istnieje wielka potrzeba, by wiĂŞcej ludzi przebudziÂło ÂświatÂło w nich samych, poniewaÂż w obecnym momencie nie jest ono wystarczajÂące. Nawet rzekomi pracownicy ÂświatÂła nie sÂą doœÌ szczerzy dlatego prowadzeni sÂą przez swoje ciemne tendencje. CaÂła gra ewolucji jest zasadniczo oparta na szczeroÂści i uczciwoÂści, ktĂłre nie kaÂżdy jest gotĂłw rozwijaĂŚ i zaakceptowaĂŚ. Musisz zrozumieĂŚ, Âże kaÂżdy z was, ÂżyjÂących na Ziemi, posiada wolnÂą wolĂŞ i macie prawo wybraĂŚ, czy wibrowaĂŚ w Âświetle, czy w ciemnoÂści. My zaÂś nie moÂżemy wtrÂącaĂŚ siĂŞ do waszych wyborĂłw. OczywiÂście, gdy wybieracie wibrowanie w ciemnoÂści skutki sÂą odmienne od tych, ktĂłre nastĂŞpujÂą, gdy wybieracie ÂświatÂło. Podlega temu kaÂżdy, jak rĂłwnieÂż sama Ziemia. 3. Fragment: „Atlantis Angelis jest po prostu narzĂŞdziem uruchomionym przez wyÂższe sfery ÂświatÂła, by wprowadzaĂŚ nowe paradygmaty ewolucji na Ziemi. Dlatego Ci, ktĂłrzy pomagajÂą w publikowaniu i rozprzestrzenianiu tej informacji najlepiej jak mogÂą, przyczyniajÂą siĂŞ dla dobra Âświata i ludzkoÂści. MĂłj kanaÂł, Ramaathis-Mam, jest jednym z narzĂŞdzi, ktĂłrego Krom i wyÂższe sfery uÂżywajÂą na Ziemi, by przebudziĂŚ nowÂą duchowÂą ÂświadomoœÌ i poprzez niego nauczajÂą tych, ktĂłrzy mogÂą byĂŚ zainteresowani po³¹czeniem z nowÂą liniÂą duchowej ewolucji i transformacji. Zawsze musisz pamiĂŞtaĂŚ, Âże nie kaÂżdy pragnie byĂŚ w Âświetle. Jest wielu pracujÂących dla ciemnej strony i w ich interesie leÂży zdyskredytowanie tych, ktĂłrzy wibrujÂą w Âświetle. Dlatego bÂądÂź zawsze ostroÂżna i czujna, poniewaÂż ciemne siÂły wiedzÂą w jaki sposĂłb wprowadzaĂŚ w b³¹d tych, ktĂłrzy nie sÂą uczciwi oraz szczerzy i chcÂą kÂłamstwa zamiast ÂświatÂła, sÂłuÂżby oraz miÂłoÂści. PAMIĂTAJ, ÂŻE CIEMNOÂŚĂ DOMINUJE TERAZ NA ZIEMI I WIBRUJÂĄCY W ÂŚWIETLE STANOWIÂĄ CEL CIEMNYCH SIÂŁ, KTĂRE UÂŻYJÂĄ WSZELKICH ÂŚRODKĂW, BY ICH ZNIECHĂCIĂ I WPROWADZIĂ W BÂŁÂĄD. Mam nadziejĂŞ, Âże moje sÂłowa poprowadzÂą ciĂŞ, byÂś mogÂła uczyĂŚ siĂŞ ze swych doÂświadczeĂą. PamiĂŞtaj, Âże nie kaÂżdy chce prawdy i ÂświatÂła. Macie wolnÂą wolĂŞ, ktĂłrÂą Krom daÂł wam, byÂście mogli doÂświadczyĂŚ wszystkiego, czego tylko pragniecie. Jest to czêœÌ gry ewolucji dajÂąca wam sposobnoœÌ, byÂście pewnego dnia opamiĂŞtali siĂŞ i zrozumieli, Âże zawsze poszukiwaliÂście znajdujÂącego siĂŞ w waszym wnĂŞtrzu ÂświatÂła, obecnie ukrytego za ciemnoÂściÂą.” PoniÂższy link zawierajÂący 1 rozdziaÂł tej publikacji daje maÂły wglÂąd w to, czym ta ksi¹¿ka trÂąci. Kopalnia wiedzy. http://www.sm.fki.pl/index.php?nr=Kod_Kosmicznego_Buntu
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #3 : Grudzień 27, 2009, 22:33:29 » |
|
Co zatem chca zrobic Sily Ciemnosci? Robia wszystko by Czlowiek , zyl w taki sposob zeby milosc prawdziwa byla mu obca , zeby zastepowal ja uczuciami niskimi , typu strach i cierpienie niby w imie milosci , bo w ten sposob nie bedzie w stanie jej przezywac.Kiara. jest dok³adnie TAK! by³em po ciemnej stronie mocy, ale zrozumia³em, ¿e coœ jest nie tak, dostajemy och³apy od si³ ciemnoœci podczas gdy danie g³ówne jest od nas odsuwane i czêsto nie wiemy nawet o jego istnieniu... 718'
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #4 : Grudzień 27, 2009, 22:53:41 » |
|
Poniewaz znam osobiscie autorke , kiedys dyskutowalysmy juz na temat Kromu , wiem co to jest. Zgodzilysmy sie co do tego iz jest to walka roznych opcji o pozyskiwanie jak najwiekszej ilosci ludzkich pol swiadomosci w celu przetrwania tych opcji.Nie bede z grzecznosci kometowala tekstow , ksiazke jedna autorki mam, nie budza we mnie akceptacji roczne stosowanie technik w celu calkowitego polaczenia sie z przestrzenia nadajaca te przekazy. Poniewaz rowniez odbieram przekazy od Myslicieli , wiem iz nie trzeba niczego , ale to apsolutnie niczego robic technicznie by je odbierac. Jest to wlaczenie i wylaczenie metalne ( tak i stop) nic wiecej , przekaz plynie. Zestrojenie nastepuje poprzez osobisty rozwoj duchowy , nic wiecej. Trzeba rowniez wiedziec iz Ciemne sily nie zyja juz w calkowitej ciemnosci , ich polem zycia jest obecna jasnosc w ktorej zyja wszyscy ludzie tu i teraz. To przejscie w wyzsza wibracje IV wymiaru i w wieksza jasnosc jest dla nich granica ich SWIATA CIEMNOSCi , to do tego nie chca dopuscic a nie do pojscia w glebie ciemnosci. Jednak manipulacja informacja byla zawsze ich silna strona. Ciemnosc czarnej nocy to ciemnosc i ciemnosc pol mroku to tez jeszcze ciemnosc , chociaz istnieje w niej juz swiatlo. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #5 : Grudzień 28, 2009, 11:32:44 » |
|
Kiaro a co oznacza ÂŚWIT CIEMNOÂŚCI?
to jest z mojego przekazu...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #6 : Grudzień 28, 2009, 11:39:08 » |
|
Kiaro a co oznacza ÂŚWIT CIEMNOÂŚCI?
to jest z mojego przekazu...
718'
To zalezy od kontekstu uzycia tego okreslenia , nie wiem co ktos mial na mysli mowiac to. Swiat Ciemnosci to nasz wspolczesny wymiar , nasza Epoka w ktorej zyjemy , ale rowniez moze byc to czesc Zaswiatow ( jego najnizsza przestrzen z mala iloscia swiatla i niska wibracja. Nie wiem o co chodzilo w rozmowie? Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2009, 11:40:06 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #7 : Grudzień 28, 2009, 11:46:47 » |
|
nie ÂŚWIAT ale ÂŚWIT w sensie BRZASK
718'
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #8 : Grudzień 28, 2009, 11:52:12 » |
|
nie ÂŚWIAT ale ÂŚWIT w sensie BRZASK
718'
Przepraszam z predkosci zle przeczytalam, "swit ciemnosci" to poczatek swiata ciemnosci , drzwi w strone tamtego swiata , ktorym jest ciemnosc. To , to samo co zmrok... Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2009, 11:53:13 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #9 : Grudzień 28, 2009, 13:22:06 » |
|
Poniewaz znam osobiscie autorke , kiedys dyskutowalysmy juz na temat Kromu Kiaro, mówimy chyba o zupe³nie ró¿nych ksi¹¿kach i autorach. Kody Si³ Ciemnoœci napisa³ facet o nazwisku, czy tez jest to pseudonim - nie wiem, Ramaathis - Mam. Hiszpan, jest on wyk³adowc¹, nauczycielem, mistrzem uzdrawiania holistycznego, który od kilku lat odbiera przekazy od Duchowej Hierarchii. S¹ to informacje umieszczone w ksi¹¿ce, któr¹ akuratnie czytam. ... ksiazke jedna autorki mam, nie budza we mnie akceptacji roczne stosowanie technik ... Co prawda czytam dopiero czwarty rozdzia³, ale widzê ¿e mówimy o innych publikacjach.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2009, 13:24:43 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #10 : Grudzień 28, 2009, 13:49:57 » |
|
Poniewaz znam osobiscie autorke , kiedys dyskutowalysmy juz na temat Kromu Kiaro, mówimy chyba o zupe³nie ró¿nych ksi¹¿kach i autorach. Kody Si³ Ciemnoœci napisa³ facet o nazwisku, czy tez jest to pseudonim - nie wiem, Ramaathis - Mam. Hiszpan, jest on wyk³adowc¹, nauczycielem, mistrzem uzdrawiania holistycznego, który od kilku lat odbiera przekazy od Duchowej Hierarchii. S¹ to informacje umieszczone w ksi¹¿ce, któr¹ akuratnie czytam. ... ksiazke jedna autorki mam, nie budza we mnie akceptacji roczne stosowanie technik ... Co prawda czytam dopiero czwarty rozdzia³, ale widzê ¿e mówimy o innych publikacjach. Tak wiem , to i on bywa w Polsce na warsztatach organizowanych przez A. Burakowska a ona kontynuuje pisanie ksiazek przekazow Kromu , jest to jedno i to samo zrodlo. Znam Anie i wiem , rozmawialysmy kilka razy o tym. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2009, 13:50:57 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : Grudzień 28, 2009, 18:26:42 » |
|
Ramatis Mam by³ parê razy w Polsce, Ania od kilku ju¿ lat t³umaczy te przekazy i znam ludzi, którzy zachwycaj¹ siê tym co tam znajduj¹. S¹ te¿ tacy, którzy nie s¹ w stanie przebrn¹Ì przez zawi³y, ciê¿ki tekst i odrzucaj¹ wszystko bez zg³êbiania. Osobiœcie uwa¿am, ¿e nale¿y zapoznaÌ siê z tematem by mieÌ wyrobione zdanie. Kroma przeczyta³em, to bardzo silnie energetyczna ksi¹¿ka (nawet zleci³em badania radiestezyjne), po przeczytaniu kilku zdaù, najwy¿ej kilku stron musia³em od³o¿yÌ i "przetrawiÌ" to wszystko co tam mia³o wp³yw na czytaj¹cego. "Kody œi³ ciemnoœci" mam, ale jeszcze nie doczeka³y siê bli¿szego spotkania z w³aœcicielem Osobiœcie nie uwa¿am, ¿e zawarta jest tam jakaœ manipulacja bytów chc¹cych w³adaÌ naszymi umys³ami. Przesiewam zawartoœÌ wszystkich doœwiadczeù przez w³asny filtr, niczego nie traktujê do koùca Ÿle i do koùca nie potêpiam, zachwycam siê bardzo sporadycznie, autorów mogê policzyÌ u¿ywaj¹c jednej rêki, ale te¿ dlatego, bo s¹ bardzo wywa¿eni w swych opiniach. Os¹dzanie, kategoryczne wyra¿anie pogl¹dów jest rezultatem ¿ycia w dualiŸmie, a teraz jest czas na poszukiwanie "Z£OTEGO ŒRODKA" Pozdrawiam - Thotal
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2009, 18:30:07 wysłane przez Thotal »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #12 : Grudzień 28, 2009, 19:20:06 » |
|
Teraz jest czas podejmowania decyzji , komu z kim po drodze i w ktora strone. Ani to zle ani dobre , dla mnie obojetne , kazdy sam musi dokonac wyboru. Twierdzenie ze moze istniec zycie bez dualizmu jest wielka naiwnoscia. Musi byc dualizm , bo musza byc bieguny o roznych wartosciach zeby nie bylo stagnacji. Istotnosc podejmowania decyzji polega tylko i wylacznie na prawdzie zawartej w przekazie , by czlowiek wiedzial ze dokonujac wyboru "bialego" bedzie mial biale a nie czarne przykryte bialym na chcwile.Moze wybrac biale , lub czarne , to juz jego sprawa i nikt nie powinien tego oceniac wlasna miara. To nie jest problem wyboru , to jest problem uczciwosci prezetowania wlasnych wartosci. Zle jezeli strona dla ktorej oszustwo jest norma istnienia , uzywa tej normy w celu manipulacji swiadomoscia i wiedza nieswiadomych w celu pozyskania ich dla siebie. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2009, 19:31:44 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #13 : Grudzień 28, 2009, 19:26:04 » |
|
jedni ci¹gle ka¿¹ nam wybieraÌ, a inni pozbawiaj¹ mo¿liwoœci wyboru..
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #14 : Grudzień 28, 2009, 19:35:22 » |
|
jedni ci¹gle ka¿¹ nam wybieraÌ, a inni pozbawiaj¹ mo¿liwoœci wyboru..
No coz Sily Ciemnosci sa juz tak beszczelne , ze nasmiewaja sie z jasnosci , manipulujac ta informacja na swoja strone. A ludzie juz tak maja zmanipulowana przez nich swiadomosc iz nie potrafia juz odrozniac. Myslenie ze ciemnosc , to czern nocy , jest wielka naiwnoscia , ale jak to porownac skoro ludzkosc nie ma dostepu do jasnosci , nie widzi jej. Mysli wiec ze to co jest przez nia widziana jasnoscia jest nia w samej rzeczy, a tak nie jest. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2009, 19:35:53 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #15 : Grudzień 28, 2009, 20:10:38 » |
|
Troche przydÂługi cytat, ale w kontekÂście tego tematu warto przybliÂżyĂŚ zrĂłwnowaÂżone pojĂŞcie hierarhii ze strony WM. "W przypadku Terry-Ziemi, ma miejsce etap egzystencji zachĂŞcajÂący ÂświadomoœÌ jednostki do nawiÂązania klarownego po³¹czenia z nieodzownymi cechami RzeczywistoÂści ÂŹrĂłdÂła, bez jakiegokolwiek rodzaju ingerencji hierarchii. Jest to etap, w ktĂłrym opowieÂści i mity historii zostajÂą dog³êbnie zbadane i stajÂą siĂŞ znane takimi, jakimi naprawdĂŞ sÂą i zawsze byÂły. Jest to czas, w ktĂłrym jĂŞzyk zostanie przeksztaÂłcony w nowÂą formĂŞ komunikacji, noszÂącÂą nieodzowne cechy RzeczywistoÂści ÂŹrĂłdÂła w postaci artyzmu energii i wibracji przeÂłamujÂących wszelkie bariery kontroli. Jest to czas rozpoznania, iÂż hierarchia rozciÂąga siĂŞ poprzez caÂły kosmos aÂż po najdalsze odkryte granice. Ma ona swoje ga³êzie obecne w kaÂżdym systemie gwiezdnym i kaÂżdym znanym wymiarze; w ujĂŞciu takim praktycznie wszystkie formy Âżycia sÂą „liœÌmi” owego ogromnego kosmologicznego drzewa. Hierarchia ustanawia g³ównÂą indoktrynacjĂŞ gatunkĂłw, duchĂłw, planet, i gwiazd, jako Âże wszystkie one rozwijajÂą siĂŞ dziĂŞki ga³êziom tego drzewa. Jest ona zgromadzeniem tych, ktĂłrzy sÂą na zewnÂątrz i pragnÂą wnieœÌ wsparcie ze swej strony dla podgrupy, ktĂłra osiedliÂła siĂŞ gdzieÂś w granicach najwiĂŞkszej ze wszystkich struktur: hierarchii. Wspomaganie stanowi motyw funkcjonowania hierarchii, i w wiĂŞkszoÂści przypadkĂłw objawia siĂŞ ono w formie zbawicielstwa i nauczycielsko-uczniowskiego sposobu uporzÂądkowania wszechÂświata. Hierarchia zÂłoÂżona jest z istot wszelkiego rodzaju motywacji, ktĂłre zwiÂązaÂły swe energie z podgrupami. Podgrupy te sÂą oddzielnymi ga³êziami ogromnego kosmologicznego drzewa obejmujÂącego wszystko co znajduje siĂŞ na zewnÂątrz RzeczywistoÂści ÂŹrĂłdÂła. Korzenie tego drzewa tkwiÂą w ziemi genetycznej pamiĂŞci i podÂświadomych instynktĂłw. U podstawy drzewa wyrastajÂą pierwsze ga³êzie, ktĂłre sÂą najstarsze i reprezentujÂą rodzime religie gatunkĂłw. ÂŚrodkowe ga³êzie sÂą ortodoksyjnymi religiami i instytucjami, natomiast gĂłrne ga³êzie reprezentujÂą wspó³czesne systemy wierzeĂą, ktĂłre dopiero wyÂłaniajÂą siĂŞ poprzez wszechÂświat. CaÂłe drzewo, w tej definicji, reprezentuje hierarchiĂŞ, a jego nasiono zostaÂło pierwotnie spÂłodzone, zasiane, i wypielĂŞgnowane przez InteligencjĂŞ ÂŹrĂłdÂła, w celu stymulacji Wielkiego Eksperymentu............................................................................ .......... ..NadszedÂł czas, by zintegrowaĂŚ dominujÂący model hierarchii (ewolucyjno-zbawicielski) z dominujÂącym modelem Inteligencji ÂŹrĂłdÂła (transformacyjno-samostanowiÂący). Integracja ta moÂże byĂŚ dokonana jedynie na poziomie istoty. Nie moÂże ona nastÂąpiĂŚ w kontekÂście instrumentu ludzkiego lub aspekcie hierarchii. Jedynie istota -- caÂłoœÌ wewnÂątrz-wymiarowej suwerennoÂści nasycona InteligencjÂą ÂŹrĂłdÂła -- moÂże uprzystĂŞpniĂŚ i w peÂłni doÂświadczyĂŚ integracji tych dwĂłch modeli egzystencji. Owa forma integracji ma miejsce, kiedy istota w peÂłni eksploruje dwa modele oraz rozwija model syntezowy pozycjonujÂący zbawicielstwo jako wewnĂŞtrznÂą rolĂŞ istoty do „uratowania” samej siebie, bez polegania na siÂłach zewnĂŞtrznych w wykonaniu tego uwalniajÂącego zadania. Taki akt samowystarczalnoÂści rozpoczyna integracjĂŞ idei zbawicielstwa z uÂświadomieniem sobie samostanowienia. NastĂŞpnym krokiem jest integracja opartego na czasie przyrostowego postĂŞpu modelu ewolucyjnego z opartym na uÂświadomieniu sobie akceptacjÂą modelu transformacyjnego. NastĂŞpuje to gdy istota jest caÂłkowicie przekonana o tym, iÂż doÂświadczanie i uÂżytkowanie wÂłasnej caÂłoÂści moÂże mieĂŚ miejsce tylko wtedy, gdy istota jest w peÂłni niezaleÂżna od rozmaitych struktur hierarchii. ChociaÂż istota przyjmuje swojÂą rolĂŞ samodzielnego wyzwolenia, nie oznacza to, Âże hierarchia powinna byĂŚ omijana czy obalona. Hierarchia jest zdumiewajÂącym narzĂŞdziem. Jest ona symbolem ciaÂła Pierwszego ÂŹrĂłdÂła, umoÂżliwiajÂącym MU zanurzenie siĂŞ wewnÂątrz wszechÂświatĂłw czaso-przestrzeni w podobny sposĂłb tak jak instrument ludzki pozwala istocie funkcjonowaĂŚ poza RzeczywistoÂściÂą ÂŹrĂłdÂła. Hierarchia stanowi wehikuÂł transformacji, nawet gdy prowadzi do ukrywania informacji i trzyma gatunki w posÂłuszeĂąstwie swej kontrolujÂącej rĂŞki. Jest ona czĂŞÂściÂą staroÂżytnej formuÂły przygotowujÂącej nowy wszechÂświat do syntezowego modelu egzystencji oraz czÂłonkostwa we WszechÂświecie CaÂłoÂści." Po³¹czenie samo-zbawicielstwa i uniezaleÂżnienia siĂŞ od hierarchii zapoczÂątkowuje manifestowanie siĂŞ modelu syntezowego. Model syntezowy stanowi nastĂŞpny etap Wielkiego Eksperymentu, i w pewnych polach wibracyjnych wielowymiarowego wszechÂświata istniejÂą istoty, ktĂłre faktycznie doÂświadczajÂą tego etapu eksperymentu, jako prekursorzy istotowego modelu indywidualizacji ÂŹrĂłdÂła. Istoty te sÂą ÂściÂśle desygnowane do transmitowania owego przyszÂłego doÂświadczenia do postaci symbolĂłw komunikacyjnych jak i zasad Âżyciowych uprzystĂŞpniajÂących po³¹czenie mostem dwĂłch modeli egzystencji. Poza wstĂŞpnym projektowaniem i konstruowaniem owych „mostĂłw”, istoty te pozostajÂą w znacznej mierze nieznane. JeÂśli wykonywaÂłyby cokolwiek wiĂŞcej, mogÂłyby szybko staĂŚ siĂŞ czĂŞÂściÂą hierarchii, a ich misje zostaÂłyby skompromitowane." "Krom daÂł wam wolna wolĂŞ"- nie wiem do kogo mĂłwi. Mnie nie daÂł. Nie mam z Nim nic wspĂłlnego. Jestem indywidualnÂą istotÂą po³¹czonÂą pĂŞpowinÂą z pierwotnym ÂŹrĂłdÂłem. Jednak przedstawienie znamion czasu, jak i sposoby manipulacji sÂą bardzo wiarygodne. CzÂłowiek ma WSZYSTKIE odpowiedzi w sobie. Jednak tak dÂługo, jak pozostaje w znikomy sposĂłb po³¹czony ze StwĂłrcÂą-ZrĂłdÂłem, Âżyje w niezupeÂłny sposĂłb. P.s. Ze mnÂą Astral nie ma nic wspĂłlnego. DrogĂŞ do ÂŹrĂłdÂła pokonaÂłam omijajÂąc Astral. Tak mam. PrzeczytaÂłam pierwszy rozdziaÂł, by mĂłc siĂŞ odnieœÌ do tematu. I wiecie, chciaÂłabym zamiast s³ów, przedstawiĂŚ poÂłoÂżonÂą na wznak ĂłsemkĂŞ. To, co chciaÂłabym powiedzieĂŚ w tym temacie: KaÂżdy duch w czÂłowieku jest na innym etapie rozwoju. DoÂświadczanie jest istotÂą Âżycia. Ewolucja jest drogÂą w jednym kierunku, Istnienie biegunowoÂści zapewnia kreacjĂŞ. WartoÂściowanie jest b³êdem. Kosmologia przybliÂża istotĂŞ naszego istnienia.
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2009, 20:52:30 wysłane przez sarah54 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #16 : Grudzień 28, 2009, 21:25:08 » |
|
PoniÂższy link zawierajÂący 1 rozdziaÂł tej publikacji daje maÂły wglÂąd w to, czym ta ksi¹¿ka trÂąci. http://www.sm.fki.pl/index.php?nr=Kod_Kosmicznego_BuntuOj trÂąci ksi¹¿ka, trÂąci, a raczej trÂąca pewne struny … zarazem zmusza do zastanowienia siĂŞ i czasami trudno nie przyznaĂŚ racji sÂłowom siÂł ciemnoÂści … ---------------------------------- Cyt: „Nawet rzekomi pracownicy ÂświatÂła nie sÂą doœÌ szczerzy dlatego prowadzeni sÂą przez swoje ciemne tendencje. CaÂła gra ewolucji jest zasadniczo oparta na szczeroÂści i uczciwoÂści, ktĂłre nie kaÂżdy jest gotĂłw rozwijaĂŚ i zaakceptowaĂŚ.” „KaÂżdy z was potajemnie pragnie tego, co my posiedliÂśmy: mocy i kontroli nad materiÂą. Pragniecie rĂłwnieÂż umiejĂŞtnoÂści uÂżywania ró¿norodnych przejawieĂą energii dla tworzenia dobrobytu, dostatku i przyjemnoÂści. Dlatego mĂłwimy, Âże jesteÂście szataĂąsko naiwni.” „Pró¿noœÌ (pycha) stanowi narzĂŞdzie uÂżywane przez nas w stosunku do istot takich jak wy, znajdujÂących siĂŞ na etapie ewolucyjnej poprawy stanowiÂącej wÂłaÂśnie rezultat waszego buntu. Nie powinniÂście byĂŚ tak naiwni i myÂśleĂŚ, Âże znajdujecie siĂŞ na Ziemi z powodu b³êdnych praw wszechÂświata. KaÂżdy z was przy³¹czyÂł wzorce dualnego zachowania i konsekwentnie jesteÂście podatni na bycie pod jego wpÂływem. W pewnych okolicznoÂściach uÂżywacie filantropijnych parametrĂłw skrywajÂących siĂŞ za domniemanÂą uczynnoÂściÂą, ale my wiemy, Âże jest to tylko projekcja ego, ktĂłre pragnie byĂŚ odbierane jako bardzo pomocne, gdy jest potrzebne. W innych sytuacjach, gdy wasze osobiste interesy sÂą zagroÂżone, uaktywniacie egocentryzm stanowiÂący narzĂŞdzie kontroli i przyjemnoÂści. Jako istoty bardzo sÂłabe, jesteÂście podatni na manipulacjĂŞ. Nie myÂślcie, Âże manipulacja jest nieÂświadoma. Stanowi ona mechanizm uÂżywany przez ego, by pokazaĂŚ wam, w jakim miejscu ewolucji siĂŞ znajdujecie. JeÂśli rzeczywiÂście mielibyÂśmy oceniĂŚ wasz stan ewolucyjny, powiedzielibyÂśmy, Âże macie wiĂŞcej tendencji negatywnych niÂż pozytywnych. „ „Jako liderzy siÂł ciemnoÂści, moÂżemy obiektywnie stwierdziĂŚ, Âże generalnie posiadacie tendencje do zÂła. JeÂśli tak nie jest, to z jakiego powodu wasza planeta znajduje siĂŞ w tak opÂłakanej i sÂłabej kondycji? Dlaczego jest tyle niezgody i podzia³ów wÂśrĂłd osĂłb zajmujÂących siĂŞ rozwojem duchowym? JesteÂście bardzo szlachetni, kiedy wasze osobiste interesy nie sÂą zagroÂżone, ale w innych przypadkach przejawiacie nietolerancjĂŞ i skÂłonnoœÌ do manipulacji. Tego rodzaju zachowanie my katalogujemy jako „Ewolucyjny Cynizm”. Nie moÂżecie jednak przyznaĂŚ nam racji, poniewaÂż jesteÂście ofiarami wÂłasnej dumy, skÂąpstwa i hipokryzji. Nie jesteÂście w stanie zrozumieĂŚ, Âże wibrujecie na falach negatywizmu, poniewaÂż chcecie tego samego, co my: Mocy, kontroli i nieograniczonej przyjemnoÂści. JeÂśli nie bylibyÂście buntownikami, nie znajdowalibyÂście siĂŞ na planecie takiej jak Ziemia doÂświadczajÂąc wszelkiego rodzaju kÂłopotĂłw i niedoli. ZapomnieliÂście, Âże jesteÂście panami i mistrzami swego przeznaczenia, Âże macie moc wyboru i stwarzania? Waszym celem jednak jest radowanie siĂŞ przyjemnoÂściami Âżycia, a poniewaÂż wszechÂświat jest do waszej dyspozycji, uÂżywacie swojej inteligencji i niezbĂŞdnych ÂźrĂłdeÂł, by to osiÂągn¹Ì. Celem ciemnych siÂł jest projektowanie, kierowanie i nadzorowanie takich modeli postĂŞpu, dostatku i dobrobytu, ktĂłre speÂłniajÂą oczekiwania kaÂżdego. „ „Dlaczego doÂświadczacie frustracji i ograniczeĂą w realizacji swoich celĂłw? Dzieje siĂŞ tak z powodu braku ducha buntu. JeÂśli bylibyÂście przekonanymi i Âświadomymi buntownikami, nie doÂświadczalibyÂście emocjonalnych i psychologicznych konfliktĂłw tak was przytÂłaczajÂących i niszczÂących. Dlaczego w waszym Âżyciu pojawia siĂŞ tak wiele konfliktĂłw, kÂłamstwa i chorĂłb? PoniewaÂż wystĂŞpujecie przeciwko prawom Âżycia i ewolucji. Wasi intelektualni, filozoficzni i polityczni ideolodzy przekazujÂą wam oczywiÂście pewne etyczne i moralne archetypy; niewiele majÂą one jednak wspĂłlnego z waszymi wewnĂŞtrznymi potrzebami, w ktĂłrych dominuje cynizm. Wasi liderzy stanowiÂą doskonaÂły symbol kodu buntu, poniewaÂż nieÂświadomie zintegrowali siĂŞ w Âżyciu z naszymi tajnymi kodami. Z tego powodu istnieje tak wiele niezadowolenia i spoÂłecznego niepokoju.” „Wszystkie historyczne wydarzenia, ktĂłre przyczyniÂły siĂŞ do drastycznej zmiany kursu waszej ewolucji, stanowiÂły odpowiedÂź buntu i tĂŞsknoty za wolnoÂściÂą. JeÂśli nie mielibyÂście wolnej woli, nie moglibyÂście odczuwaĂŚ uczucia wolnoÂści za kaÂżdym razem, gdy wybieracie doÂświadczanie nieskoĂączonych moÂżliwoÂści Âżycia i ewolucji. Ăwiczenie wolnoÂści pobudza was do badania skutkĂłw biegunowoÂści, stanowiÂącej mechanizm, oferowany przez ewolucjĂŞ, by mĂłc wyraziĂŚ swoje indywidualne ambicje. JesteÂście dzieĂŚmi buntu, ktĂłry zintegrowaliÂście jako alternatywĂŞ w stosunku do ewolucji. JeÂśli nie istniaÂłby bunt, nie istniaÂłaby moÂżliwoœÌ odkrywania, czego tak naprawdĂŞ pragniemy. NiegodziwoœÌ, jako wtĂłrny skutek buntu, stanowi projekcjĂŞ ego wtedy, gdy jest siĂŞ uwiĂŞzionym w jurysdykcji moralnych i etycznych zasad nie wyraÂżajÂących wolnoÂści wyboru.” „Teraz my, wÂładcy ciemnoÂści, pytamy was czy w nieskrĂŞpowany sposĂłb uÂżywacie waszej wolnoÂści wyboru i niezaleÂżnoÂści? KtĂłry z biegunĂłw wspieracie w obecnym momencie? Czy jesteÂście tego Âświadomi, czy oszukujecie samych siebie, by czuĂŚ siĂŞ bardziej komfortowo ze swoim ewolucyjnym cynizmem? JesteÂśmy tu, by sprawdziĂŚ waszÂą integralnoœÌ, poniewaÂż to wÂłaÂśnie jest naszym g³ównym zadaniem.” ----------------------------------- I jak w Âświetle powyÂższego sytuuje siĂŞ czÂłowiek? Czy potrafimy uczciwie i wnikliwie przyjrzeĂŚ siĂŞ swemu istnieniu? Bez oceniania i popadania w negatywizm? Wprawdzie we wspomnianych przekazach daje siĂŞ zauwaÂżyĂŚ manipulacjĂŞ czytelnikiem, ale jest teÂż sporo prawdy. A to juÂż duÂżo, bo zrozumienie mechanizmĂłw, wg ktĂłrych dziaÂłamy daje szansĂŞ na wyzwolenie siĂŞ z nich. A przede wszystkim naleÂży zaufaĂŚ wÂłasnej mÂądroÂści i intuicji, by odnaleŸÌ prawdĂŞ … Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #17 : Grudzień 28, 2009, 21:54:21 » |
|
MiaÂłam pokusĂŞ , by zacytowaĂŚ te fragmenty, ktĂłre przedstawiÂłeÂś/aÂś
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #18 : Grudzień 28, 2009, 22:26:49 » |
|
Ty Sarah54 miaÂłaÂś pokusĂŞ, ja miaÂłam pokusĂŞ i wÂątpliwoÂści … no i zwyciĂŞÂżyÂła pokusa … A swojÂą drogÂą, mamy w sobie ciemnoœÌ i ÂświatÂło … Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #19 : Grudzień 28, 2009, 22:46:41 » |
|
"Mocy, kontroli i nieograniczonej przyjemnoÂści."Przedewszystkiem podstepem jest wtlaczanie w nas swiadomosci iz dazenie do , mocy , kontroli i nieograniczonej przyjemnosci jest zlem. Nic podobnego taka jest natura ludzka iz chce dla siebie dobra i dazy do osiagniecia go. Nieograniczona przyjmnosc to zjednoczenie z miloscia Boska bycie w ekstazie. Moc to mozliwosc zycia w swiecie niematerialnym bez powrotow przymusowych we wcielenia. Kontrola jest jak najbardziej wlasciwa bez niej nie porafili bysmy wlasciwie reagowac na zdarzenia. Co zatem jest bledem? Osiaganie tych celi krzywdzac siebie i innych , tylko to , czyli przy osiaganiu tych wartosci kierowanie sie niskim systemem wartosci. No ale coz Sily Ciemnosci sa bardzo podstepne wykorzystuja wszystkie mozliwe sposoby , by upokorzyc Czlowieka , bo jest to sposob na chociaz chwilowe zatrzymanie jego rozwoju.Postawienie go w roli winnego , ponizonego przez swoje sklonnosci ludzkie.Granie nimi przeciw Czlowiekowi to ich styl. Czlowiek po to jest na ziemi by nauczyc sie korzystania ze wszystkich doswiadczen , i wybrania tych , ktore prowadza go w rozwoju w gore. Nic co robi nie jest jego zlem , jezeli skutek tego robienia przyniesie pozytywny efekt w jego rozwoju.
Po to jestesmy na ziemi zeby INDYWIDUALNIE konfrontowac sie ze zdarzeniami oraz INDYWIDUALNIE wyciagac wnioski. Sily Ciemnosci odnosza sukces tylko wowczas gdy uda im sie zatrzymac kogos w swojej przestrzeni , gdy uzna on iz ona jest mu bliska , dobrze sie w niej czuje i chce w niej zyc.I ma do tego prawo , ma prawo zjednoczyc sie z tymi silami i zasilic je wlasna swiadomoscia. Dobrze jest wiec oceniac informacje , i odnosic sie do niej a nie osobe , ktora reprezetuje przestrzen z ktorej ta informacja pochodzi. Kiara
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #20 : Grudzień 28, 2009, 23:08:24 » |
|
Pisa³em ju¿ o wewnêtrznym filtrze... Nawet najbardziej "czarna" ksi¹zka ma w sobie pozytywn¹ iskierkê, naiwnym bym siê czu³, jakbym myœla³, ze czytaj¹c "czarne" litery sam stanê siê CZARNY Dualizmu nie ominiemy, mo¿emy jedynie skróciÌ dystanse pomiêdzy biegunami poprzez wy³¹czenie z umys³u ci¹g³ej walki. Nasz EGOtyczny umys³ potrzebuje ci¹g³ej walki, szukania wrogów i zabezpieczania siê przed atakiem. Jeœli wyeliminujê wewnêtrznego podrzegacza, wróg stanie siê przyjacielem, albo w ogóle przestanie istnieÌ. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : Grudzień 28, 2009, 23:12:30 » |
|
Thotal... nieÂśmiaÂło ;)zauwaÂżam, Âże siĂŞ rozwijamy...
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #22 : Grudzień 28, 2009, 23:13:56 » |
|
...Nasz EGOtyczny umysÂł potrzebuje ciÂągÂłej walki, szukania wrogĂłw... Wg ich przekazĂłw nasze EGO jest bardzo skrupulatnie przez nich wykorzystywane. ManipulujÂą "nami" jak im siĂŞ podoba.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
|
« Odpowiedz #23 : Grudzień 28, 2009, 23:17:50 » |
|
Darku, tak wÂłaÂśnie to odczuwam, uwazam, Âże siÂły ciemnoÂści majÂą wielkie wsparcie posrĂłd swoich przeciwnikĂłw... Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Email
|
|
« Odpowiedz #24 : Grudzień 28, 2009, 23:23:21 » |
|
uwazam, ¿e si³y ciemnoœci maj¹ wielkie wsparcie posród swoich przeciwników... Ci ich "przeciwnicy" w rzeczy samej sa ich poplecznikami, z regu³y nieœwiadomymi, ale tak to ju¿ jest. Ptak przytoczy³a pare fragmentów to potwierdzaj¹cych, a w ksi¹¿ce fajnie to wyjaœniaj¹. Odkurz tê swoj¹ i przeczytaj j¹, naprawdê warto. Wiele wyjaœnia.
|
|
|
|
|
|
|
|