Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« : Styczeñ 02, 2010, 16:39:21 » |
|
KRAKÓW, 7 LUTEGO 2010, godz. 18:00
Pierwsza (po d³ugiej przerwie) sesja publiczna z Lucyn± £obos odbêdzie siê w Krakowie w niedzielê, 7 lutego 2010 roku. Spotkanie odbêdzie siê w sali Nowohuckiego Centrum Kultury, Aleja Jana Paw³a II 232, po zakoñczeniu kursu podstawowego Silvy. Wstêp wolny.
Informacje: Dzia³ O¶wiaty NCK, tel. 012/644-2863
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Piotr
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 03, 2010, 16:00:43 » |
|
Bardzo chêtnie bym przyjecha³ ale praca nie pozwala.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 03, 2010, 16:16:31 » |
|
No mo¿e co¶ w koñcu siê "ruszy". Mo¿e i bym siê wybra³, ale Kraków od Szczecina to kawa³ drogi.:/
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 4934
KIN 213
|
|
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 03, 2010, 18:20:33 » |
|
czy jest kto¶ z okolic Katowic kto siê wybiera?
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to co¶ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj± wszystkie mo¿liwo¶ci. To jest Absolutna ¦wiadomo¶æ; co¶ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 11, 2010, 19:44:52 » |
|
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 11, 2010, 20:05:23 » |
|
Cze¶æTomek :)dawno ciê nie by³o Wybieram siê z jedn± kole¿ank± z forum i te¿ nie mogê siê doczekaæ
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Elzbieta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 12, 2010, 01:24:36 » |
|
Chanell - opisz Mi prosze jak bylo i jakie byly przeslania.Z gory bardzo dziekuje -Ela
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 12, 2010, 08:07:13 » |
|
Qrcze, zobaczê. Mo¿e siê skuszê.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 12, 2010, 20:44:09 » |
|
Chanell - opisz Mi prosze jak bylo i jakie byly przeslania.Z gory bardzo dziekuje -Ela
OK.
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Elzbieta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 12, 2010, 20:58:07 » |
|
chanell - Bardzo serdecznie Ci dziekuje.Milusiego dzionka - Ela
|
|
|
|
|
|
|
annabella
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Luty 03, 2010, 18:58:10 » |
|
Ja rowniez ide na to spotkanie , jak macie pytania to piszcie , chetnie przekarze En-KIemu ,pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
kosynier
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Luty 07, 2010, 22:44:36 » |
|
noo mam pytanie gdzie nibiru ha ha ha ciekawy jestem tej sesji a w sumie niech zgadne eee to co zawsze??? lanie wody i owijanie w bawelne haha o i ciekawe czemu wstep wolny??? a juz wiem express reporterów czeka
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Luty 07, 2010, 23:11:58 » |
|
HA ha ha ha ha. Ha ha ha . Ha Ha. Ha.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #13 : Luty 08, 2010, 20:24:35 » |
|
o i ciekawe czemu wstep wolny??? a juz wiem express reporterów czeka Drwiny wynikaj±ce z niewiedzy. Niechaj Ci bêdzie, choæ w przysz³o¶ci postaraj siê zdobyæ nieco wiêcej informacji, nim co¶ naklikasz. Wiedz ze sesje z regu³y s± darmowe. Mo¿na wiêc pój¶æ na tak± sesjê nie p³ac±c ni grosza i nikt Ci tego nie wypomni. Niemniej zorganizowanie takiego spotkania kosztuje i ka¿dy, kto rozumie ile to kosztuje czasu, pieniêdzy itd., ten chyba przestanie wymy¶laæ, przyczepiaæ siê, byle tylko na¶miaæ siê z kogo¶, czy czego¶. Czas juz trochê wydoro¶leæ. Nie uwa¿asz?
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Luty 08, 2010, 20:56:05 » |
|
Nie p³aci siê za sesje,które nastêpuj± po kursie Silvy,bo sala przez kursantów jest op³acona.Tak przynajmniej by³o w moim mie¶cie i my¶lê,¿e w Krakowie równie¿. Gdyby sama sesja mia³a byæ zorganizowana-to zrzutkê na salê nale¿a³oby zrobiæ,bo kto¶ sfinansowaæ wydatki by musia³,wiêc nie dziwne by³yby bilety wstêpu.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Luty 08, 2010, 21:10:21 » |
|
Standardowym i powszechnym jest, ¿e je¿eli jaka¶ organizacja/firma/zrzeszenie chce przyci±gn±æ i przekonaæ do siebie ludzi stosuje ró¿nego rodzaju akcje marketingowe. Jedn± z takich form jest darmowa prezentacja oferty. To akurat mnie nie dziwi, ¿e pch równie¿ wykorzystuje tak± metodê. Wielce prawdopodobnym jest, ¿e wprowadzenie odp³atno¶ci wp³ynê³oby ujemnie na frekwencjê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 21:11:11 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Luty 08, 2010, 21:42:04 » |
|
Gdy sala jest op³acona-nie ma potrzeby wprowadzania biletów nie z powodów marketingowych a z braku takiej potrzeby. My¶lê,¿e dla PCh w tym momencie nie ma znaczenia strategicznego ilo¶æ przyby³ych. To i tak jest tylko garstka. Zapraszsa siê chêtnych bezp³atnie,bo to uk³on dla tych,którym sprawa nie jest obojêtna. Sesje s± tak rzadko organizowane,¿e o posuniêciach marketingowych bym nie wspomina³. Rzadko organizowane sesje nie id± w parze z dobrym marketingiem,wiêc zrozumieæ nale¿y,¿e nie o to strategie jakie¶ tu chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #17 : Luty 08, 2010, 21:50:06 » |
|
Masz racjê, nie chodzi o ilo¶æ lecz o jako¶æ.
|
|
|
|
|
|
|
Elzbieta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Luty 08, 2010, 22:07:19 » |
|
Wiecie co wam powiem - Ja naprawde bardzo czekam az bede miala taka szanse na pojscie na sesje z P Lucyna Lobos na zywo.Nie umiem sie doczekac kiedy zawitaja w Toronto Kanada.Mam nadzieje, ze bedzie to jak najszybciej.Tu My zaplacimy za sale i nie bedziemy nazekali - wrecz przeciwnie bedziemy szczesliwi, ze mamy szanse isc na taka sesje.Milusiego dzionka - to moje piec groszy - Ela
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Luty 08, 2010, 22:31:17 » |
|
Tu nie chodzi ani o ilo¶æ ani o jako¶æ,bo ka¿dy j± inaczej mo¿e oceniæ. Chodzi o to aby stworzyæ mo¿liwo¶æ takiego spotkania w miarê dla ka¿dego,kto ma tak± potrzebê. Masz przyk³ad El¿biety-s± tacy,którzy tego potrzebuj± i nale¿y organizowaæ takie spotkania tam,gdzie jest taka potrzeba.
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Luty 09, 2010, 11:36:05 » |
|
Jak ktos byl niech wreszcie cos napisze.
|
|
|
|
|
|
|
Piotr
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Luty 09, 2010, 11:54:07 » |
|
Lepiej nie bo niedowiarki zaraz zaczn± komentowaæ
|
|
|
|
|
|
|
greta
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #22 : Luty 09, 2010, 13:34:18 » |
|
Piotr,napisz jak bylo.Fajnie czy nie.
|
|
|
|
|
|
|
Piotr
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Luty 10, 2010, 13:39:01 » |
|
Napewno fajnie ale dla mnie za daleko bo mam chyba 9000 km. Mam nadziejê ¿e w lecie bêdê to jeszcze raz bêdzie.
|
|
|
|
|
|
|
komandos040
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #24 : Luty 10, 2010, 19:50:26 » |
|
Napisa³em nowy w±tek o sesji 104, która wkrótce zostanie ukazana. Wiêc , tylko czekaæ.
|
|
|
|
|
|
|
|